[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#polisairport

46 posts

TOP POSTS

Onduty ☺
#1500-2100hrs #polisairport #avsec #binifaiz

Jangan menyesal dengan kehidupan masa lampau kita, kerana itu adalah Satu suratan takdir,tapi rancang laa kehidupan hari esok agar tidak tegelincir lagi•
Good nitez😴
#kawan #polisairport #ganu #labuan #klia2✈️

Alhamdulillah ... Syukur dengan nikmat allah swt bagi .. #sayaisteridia #binifaiz #cintahatiku #polisairport #rayakansebulan

Selamat hari minggu .. bergawi la kita di hari ahad 😄
#binifaiz #menantubanjar #luvushuben #avsec #polisairport

#Repost @fakhrulkulen with @repostapp
・・・
2 pangkat berbeza, 2 bidang berbeza sebab sekepala kami selalu bersama. Kesayangan 💕


JOM FOLLOW
@fakhrulkulen
@ayard_aleng
@sheera.chan
#kesayangan #pdrm #malaysiaairlines #malaysiaairports #polisairport #polis #stewardess #goodnight

Senyum si tembam ni😅 bile nak besar pun tak tahu 💪🏼😌 ,
#PolisTembam #PDRM #PolisAirport #LoveMyJob🙄 #respek

Tq pada yg memberi .. Onduty rini .. Ingt kerja kena berdikari jangan menyusahkan orang .. nanti dikecam dan diperbualkan oleh ramai orang ☺
#avsec #polisairport #binifaiz #onduty #klia

Biasa la kalau jumpa mana cermin, hishh tak faham2 🙄. Selamat bekerja pada yang bekerja 😘 abam cuti harini, nak p usha2 mall2 yang berhampiran jap, biase la kan dah gaji 😁. Takdela, abam nak pegi baya hutang2 yang dah belonggok jap haa😭 da pandai pinjam, pandai la baya balikkan. #PolisTembam #PolisAirport #KLIA #PDRM #CutiBruhh

MOST RECENT

Jangan menyesal dengan kehidupan masa lampau kita, kerana itu adalah Satu suratan takdir,tapi rancang laa kehidupan hari esok agar tidak tegelincir lagi•
Good nitez😴
#kawan #polisairport #ganu #labuan #klia2✈️

Malaysia Police Women
#RepostIn @zainarzan ・・・ Lama xbrgambor dgn si kurus muka panjang...😂bidang yg sama,sektor berlainan..hppy working my lil sis😂 @nabtmz
@segak_berseragam

#onduty
#instagram
#instagood
#instalike
#instafamous
#avsec
#polisairport
#pdrm
#polisbantuan
@fopdrm
@asianmilitarywoman

Tq pada yg memberi .. Onduty rini .. Ingt kerja kena berdikari jangan menyusahkan orang .. nanti dikecam dan diperbualkan oleh ramai orang ☺
#avsec #polisairport #binifaiz #onduty #klia

Selamat hari minggu .. bergawi la kita di hari ahad 😄
#binifaiz #menantubanjar #luvushuben #avsec #polisairport

Onduty ☺
#1500-2100hrs #polisairport #avsec #binifaiz

Alhamdulillah ... Syukur dengan nikmat allah swt bagi .. #sayaisteridia #binifaiz #cintahatiku #polisairport #rayakansebulan

#Repost @fakhrulkulen with @repostapp
・・・
2 pangkat berbeza, 2 bidang berbeza sebab sekepala kami selalu bersama. Kesayangan 💕


JOM FOLLOW
@fakhrulkulen
@ayard_aleng
@sheera.chan
#kesayangan #pdrm #malaysiaairlines #malaysiaairports #polisairport #polis #stewardess #goodnight

#Repost @fakhrulkulen with @repostapp
・・・ JOM FOLLOW
@fakhrulkulen
@fakhrulkulen
.
.

Sometimes silence is the best way to let someone know they did something wrong. 😉


#polisairport #police #policeofficer #airport #airportstyle #airportlife #klia2

Sometimes silence is the best way to let someone know they did something wrong. 😉


#polisairport #police #policeofficer #airport #airportstyle #airportlife #klia2

Dihimpit dengan hakak sado n abam sado😝, kau hado? Heheh
.
.
#HakakSado #AbamSado #AbamPolis #HakakPolis #PolisBoy #PolisAirport #PoliceOfficer #MahB #Malaysia #MalaysiaBoy #kLia

Arini abam g kursus, mcm biasa laa kene jadi student jap yang ajet ajet skema blaja, fucoz denga padahal hampehh😌.
.
.
#KursusLvl1 #SOE #PoliceOfficer #PolisAirport #PolisBoy #MalaysiaBoy #MahB #MalaysiaAirport #PelajarSangatt🙄

Tu incas paling sporting, tp dlam gambar acah acah omeyy, padahal hari-hari aku kene hempok ngan dia😅 .
.
.
#incasAlong #SarjenAlong #Konstabel #PDmari #kLia #PolisBoy #PolisAirport #PoliceOfficer #AnakBuahDegil

Tak ready lagi, adey cam ni pun jadi la. Salam jumaat semua 😘💋 .
.
.
#PoliceOfficer #PolisAirport #PolisBoy #MalaysiaAirport #Asian #SalamJumaat

Omey je haa hakak polis ni, tp hak milik org dahh 😂 jumpe dia mesti nak gaduh gaduh manje, eceheceh 😋 .
.
.
#HakakPolis #abamPolis #PolisAirport #kLia #MalaysiaAirport #MahB #PoliceOfficer #PolisBoy #Asian #OscaTenggoBravo #Bravo #Charlie

Selpi dgn si cantek gojes mama @rykal_raisya 😄😘 #airportpenang#segakberseragam #polisairport#pdrm

Dengan abam hot MAS aka retis Klia🙀 haha, jangan marah haa abam😋 .
.
#PolisBoy #AirlineBoy #MAS #Malaysia #Klia #PDRM #PolisAirport #MalaysiaAirline #PartnerGegile #AbamHot

Berkilat muke abam amik gamba ngan abam HotCup ni🙈 hahah .
.
.
#PolisBoy #UniformBoy #AbamPolis #Klia #PDRM #PolisAirport #MalaysiaAirport #SelfieBoy #SumeNyeBoy

YaAllah mase ni!! Hahahaha tak tahu nak letak caption ape? Cume boleh cakap "makaaii rentunng mcm arang kayu" 😂😂.
Tapi aku bersyukur walaupun bukan atas kehendak aku memilih bidang ni, tapi dah 5tahun masok thun ni(2017) ak berhidmat dengan mahB (PolisAirport) ni. Tak sangka aku masuk jugak bidang ni walaupun bukan atas kehendak aku☺️ rezeki tak menentu masa atau tempat kan? Trime kasih YaAllah☺️🙏🏼
.
.
#Hitam #AbisRekrut #Throwback #Aviation #MalaysiaAirport #Klia #2012 #HariUntukDikenang #Kenangan #PahitManis #PolisAirport #PDRM #SangSakaBiru #TamatLatihan #PulapolKualaLumpur #PulapolLangkawi #MAB18/19 #BukanEdit #Original #NoFliter

Selfie dengan binbini orang je, nk selfie ngan bini sendiri nth bile rezeki takde lagi 😅 .
.
#PolisAirport #AbamPolis #HakakPolis #MalaysiaAirport #Klia #PDRM #PolisAirport #MakDara #MakOrang #BiniOrang #BukanBiniAku

Kulen! Ade malaon delete gamba kite😭 ak upload balik💞. Thowback jela ye caption kite😪 .
.
#Friends #AbamPolis #Klia✈ #klia2✈ #Malasia #MalaysiaAirport #PDRM #PolisAirport #Ootd #UniformBoy #AsianBoy #Malayboy #Throwback #AuditSirim2016 #OneWorld

Assalamualaikum/SlamatPagi👋🏼👋🏼 .
#Ootd #Uniform #PolisAirport #PDRM #LoveMyJob🙄

Nahh nak sangat selpiee kann? Hahah😂 dengan mummy letop penang 😝. .
#Onduty #PolisAirport #PDRM #LoveMyJob🙄

Jarang-jarang pakai beret ni😅
Morning warga malaysia💋
.

#OnDuty #PDRM #PolisAirport #LoveMyJob🙄

Keje satu uniform tapi baru skng leh jumpe 👮🏻 , cehh ayatt puiii💦padahal kat lua hari2 jumpe😬
#PDRM #PolisAirport #OnDuty #Ootd #LoveMyJob

Bersama hakak2 janda letop🙈
#LoveMyJob #PDRM #PolisAirport #Ootd #BlackBlue

Haii haii, assalamualaikum slamat ptg dan slamat berpuasa. Korang buke ape arini? Hatini buke kat tempt keje je, maklom laa syift tak menentuu😓
#OnDuty #PolisTembam #PolisAirport #PDRM #MukePuasa #BulanMulia #5Ramadhan #LoveMyJob🙄

Holaaaa😅 Slamat Bekerja pda yg bekerja ptg sama ngan abam arini😢 . .
.
Pada yang departure harini berhati2 ye, ingat peraturan lapangan terbang, jgn ingat kami yang adeade kan peratuan tu. Itu sume dah ditetapkan, ok have fun😘 anjoy your flight guys💋. Nampak abam ni tegurtegur la yee. Abam ok jee tak sombong pun. Peramah lagi tauu 😛 . .

#OnDuty #PolisTembam #PDRM #PolisAirport #LoveMyJob🙄

Biasa la kalau jumpa mana cermin, hishh tak faham2 🙄. Selamat bekerja pada yang bekerja 😘 abam cuti harini, nak p usha2 mall2 yang berhampiran jap, biase la kan dah gaji 😁. Takdela, abam nak pegi baya hutang2 yang dah belonggok jap haa😭 da pandai pinjam, pandai la baya balikkan. #PolisTembam #PolisAirport #KLIA #PDRM #CutiBruhh

Senyum si tembam ni😅 bile nak besar pun tak tahu 💪🏼😌 ,
#PolisTembam #PDRM #PolisAirport #LoveMyJob🙄 #respek

Most Popular Instagram Hashtags