#polaroidasia

MOST RECENT

Alhamdulillah ๐Ÿ’•๐Ÿ’–
Customer puas hati ๐ŸŒˆโœจ
.
Kami akan cuba yg terbaik utk bagi servis yg cepat dan berkualiti ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜„
.
.
Ragu dgn service kami? Boleh tengok feedback yang lepas2 ramai yang puas hati, boleh hastag ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
#feedbackriasya
#feedbackriasya
#feedbackriasya .
Sebarang pertanyaan contact admin tau ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Fast respond within 24hrs . ๐Ÿ“ฒ01129234805
๐Ÿ“ฒ01129234805
๐Ÿ“ฒ01129234805
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidriasya #polaroidpahang #polaroidkuantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #ootd #potd

Hi #polaroidlovers๐Ÿ’•
Happy fasting guys!โœจ And sorry sangat sebab kita terlalu busy sampai lama tak update๐Ÿ™‡๐Ÿ˜ญ
.
Haa dah nak raya ni nanti mesti phone korang penuh dengan gambar raya kan?๐Ÿ˜‹ Takut memory full sebab gamba banyak sangat?๐Ÿ˜ซ
.
Apa tunggu lagi?!๐Ÿ˜ Jom laa print gamba awak tu kepada sekeping polaroid dengan printing service kami!๐Ÿ˜Ž confirm uolls takkan menyesal sebab hasil printing kita glossy gilaa!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
So lepas ni you all's ๐Ÿ’•tak perlu risau kalau fon tak cukup memory๐Ÿ˜…sebab gambar korang semuanya kami dah tolong printkan ๐Ÿ˜˜
.
Submit order ahad-jumaat๐Ÿ“† sabtu get ready utk pos!๐Ÿ’Œ And kita open 24hours tauโŒš so korang boleh je pm sis bila2 masa yang korang suka๐Ÿ˜
.
Berminat?? Cepat2 ws kami or korang boleh click je link yang ada dekat bio kita tu๐Ÿ˜˜
.
Fast respond within 24hoursโŒš
๐Ÿ“ฒ01123282711
๐Ÿ“ฒ01123282711
๐Ÿ“ฒ01123282711

#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #ootd #potd

Gambar dlm phone penuh ๐Ÿ“ฑ? Don't worry kami ada sediakan service print out gambar ๐Ÿ–จ๐Ÿ–จ
.
So apa tunggu lagi kan, jom order dengan sis ๐ŸŽ‰
.
.
Gambar boleh submit melalui WhatsApp bila2 masa tanpa syarat waktu atau masa โŒš
.
POSTAGE SEMINGGU SEKALI ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
STANDARD POLAROID ๐ŸŽž
Minimum order 9pcs
9pcs = rm8
18pcs = rm16
27pcs = rm24
36pcs = rm32
45pcs = rm40
54pcs = rm49
63pcs = rm56
72pcs = rm65
81pcs = rm73
90pcs = rm81
99pcs = rm89
So grab now dear, makin byk yg uolls order, makin murah harganya tau. ๐Ÿ˜‡
.
Minat tak? Contact sis sekarang ๐Ÿค“
.
๐Ÿ“ฒ+60108206932
๐Ÿ“ฒ+60108206932
๐Ÿ“ฒ+60108206932
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #polaroidsyahz

Todayโ€™s weather forecast is still 100% clear so plan your next adventure now before summer ends! Be sure to pack up a Polaroid and keep those memories fresh in prints!
๐Ÿ“ท: @meetpolaroid .
.
.
.
#PolaroidPhilippines #PolaroidSnapTouch #PolaroidPH #HaveSomeFun #Polaroid #PolaroidAsia #polaroidsnap #travel #photography #polaroidpop #influencer #influencerph #flatlay #polaroidpopPH #summer #morning #millenial #pink #vintage #igers #instaphoto

Gambar dlm phone penuh ๐Ÿ“ฑ? Don't worry kami ada sediakan service print out gambar ๐Ÿ–จ๐Ÿ–จ
.
So apa tunggu lagi kan, jom order dengan sis ๐ŸŽ‰
.
.
Gambar boleh submit melalui WhatsApp bila2 masa tanpa syarat waktu atau masa โŒš
.
POSTAGE SEMINGGU SEKALI ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
STANDARD POLAROID ๐ŸŽž
Minimum order 9pcs
9pcs = rm8
18pcs = rm16
27pcs = rm24
36pcs = rm32
45pcs = rm40
54pcs = rm49
63pcs = rm56
72pcs = rm65
81pcs = rm73
90pcs = rm81
99pcs = rm89
So grab now dear, makin byk yg uolls order, makin murah harganya tau. ๐Ÿ˜‡
.
Minat tak? Contact sis sekarang ๐Ÿค“
.
๐Ÿ“ฒ+60108206932
๐Ÿ“ฒ+60108206932
๐Ÿ“ฒ+60108206932
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #polaroidsyahz

Gambar dlm phone penuh ๐Ÿ“ฑ? Don't worry kami ada sediakan service print out gambar ๐Ÿ–จ๐Ÿ–จ
.
So apa tunggu lagi kan, jom order dengan sis ๐ŸŽ‰
.
.
Gambar boleh submit melalui WhatsApp bila2 masa tanpa syarat waktu atau masa โŒš
.
POSTAGE SEMINGGU SEKALI ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
STANDARD POLAROID ๐ŸŽž
Minimum order 9pcs
9pcs = rm8
18pcs = rm16
27pcs = rm24
36pcs = rm32
45pcs = rm40
54pcs = rm49
63pcs = rm56
72pcs = rm65
81pcs = rm73
90pcs = rm81
99pcs = rm89
So grab now dear, makin byk yg uolls order, makin murah harganya tau. ๐Ÿ˜‡
.
Minat tak? Contact sis sekarang ๐Ÿค“
.
๐Ÿ“ฒ+60108206932
๐Ÿ“ฒ+60108206932
๐Ÿ“ฒ+60108206932
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #polaroidsyahz

Regrann from @polaroidphilippines - Motherโ€™s Day is just a few days away so we at Polaroid would like to keep your special Mom Moments cherised and have a chance to win a Polaroid Zip where you can instantly print photos straight from your phone and Archery sessions courtesy of Archery101 for You and your Mom.
Mechanics:
1. Like our official facebook and IG page @polaroidphilippines
2. Set your post to public mode
3. Share a Look-a-Like photo of you and your mom, and caption it with a simple motherโ€™s day message
4. Dont forget to use ff hashtags #LookLikeMomwithPolaroid #PolaroidPH #PolaroidHaveSomeFun
5. Share the official contest photo

1 lucky Entry with most number of Likes and Shares will win a Polaroid Zip and 3 entries with the second highest number of Likes and Shares will win 1 hour Archery Sessions for Two(2) at Archery101

Deadline of submission of entries is on May 20, 2018

Announcement of winners will be on May 25, 2018

Redemption of prize will be from May 26 to June 2, 2018 only.
.
.
.
#PolaroidPhilippines #PolaroidSnapTouch #PolaroidPH #HaveSomeFun #Polaroid #PolaroidAsia #polaroidsnap #travel #photography #polaroidpop #influencer #influencerph #flatlay #polaroidpopPH #summer #morning #millenial #pink #vintage #igers #instaphoto - #regrann

.
Polaroid cust feedback. Thanks kerana memilih kami untuk menyatakan memori anda dalam bentuk polaroid.
.
Sesungguhnya , walaupun tidak semahal instax atau serupa instax. At least utk kte yg biasaยฒ ni dapat lah jugak merasa nak simpan polaroid dalam dompet , kan ๐Ÿ˜˜
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #ootd #potd #kpopshop #polaroidmurah #custommademurah

Alhamdulillah ๐Ÿ’•๐Ÿ’–
Customer puas hati ๐ŸŒˆโœจ
.
Kami akan cuba yg terbaik utk bagi servis yg cepat dan berkualiti ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜„
.
.
Ragu dgn service kami? Boleh tengok feedback yang lepas2 ramai yang puas hati, boleh hastag ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
#feedbackriasya
#feedbackriasya
#feedbackriasya .
Sebarang pertanyaan contact admin tau ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Fast respond within 24hrs .
๐Ÿ“ฒ01129234805
๐Ÿ“ฒ01129234805
๐Ÿ“ฒ01129234805
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidriasya #polaroidpahang #polaroidkuantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #ootd #potd

Gambar dlm phone penuh ๐Ÿ“ฑ? Don't worry kami ada sediakan service print out gambar ๐Ÿ–จ๐Ÿ–จ
.
So apa tunggu lagi kan, jom order dengan sis ๐ŸŽ‰
.
.
Gambar boleh submit melalui WhatsApp bila2 masa tanpa syarat waktu atau masa โŒš
.
POSTAGE SEMINGGU SEKALI ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
STANDARD POLAROID ๐ŸŽž
Minimum order 9pcs
9pcs = rm8
18pcs = rm16
27pcs = rm24
36pcs = rm32
45pcs = rm40
54pcs = rm49
63pcs = rm56
72pcs = rm65
81pcs = rm73
90pcs = rm81
99pcs = rm89
So grab now dear, makin byk yg uolls order, makin murah harganya tau. ๐Ÿ˜‡
.
Minat tak? Contact sis sekarang ๐Ÿค“
.
๐Ÿ“ฒ+60108206932
๐Ÿ“ฒ+60108206932
๐Ÿ“ฒ+60108206932
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #polaroidsyahz

.
Hello #polaroidlover
.
Gambar dlm phone penuh ๐Ÿ“ฑ? Don't worry kami ada sediakan service print out gambar ๐Ÿ–จ๐Ÿ–จ
.
So apa tunggu lagi kan, jom order. Sis open business 24hours/7days non-stop no rest
.
.
Gambar boleh submit melalui WhatsApp bila2 masa tanpa syarat waktu atau masa โŒš๏ธ
.
Lagi seronoknya bila POSTAGE EVERYDAY ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
Kalau minat taipkan "ON MINAT POLAROID" ke nombor yang tertera hihi ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜œ
.
Fast respond within 24hrs
.
๐Ÿ“ฒ0132376204
๐Ÿ“ฒ0132376204
๐Ÿ“ฒ0132376204
.
.
Click #nurlayla_polaroid for more pictures of polaroids type and information ๐Ÿ˜˜
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #ootd #potd #kpopshop

.
Alhamdulillah. Dalam untung belum tentu ada berkat, dalam berkat ada untungnya โœจ๐Ÿ’•
.
Gambar dlm phone penuh ๐Ÿ“ฑ? Don't worry kami ada sediakan service print out gambar ๐Ÿ–จ๐Ÿ–จ
.
So apa tunggu lagi kan, jom order. Sis open business 24hours/7days non-stop no rest
.
.
Gambar boleh submit melalui WhatsApp bila2 masa tanpa syarat waktu atau masa โŒš๏ธ
.
Lagi seronoknya bila POSTAGE EVERYDAY ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
MINI POLAROID ๐ŸŽž
Minimum order 9pcs
9pcs = rm7
18pcs = rm13
27pcs = rm18
36pcs = rm23
45pcs = rm27
54pcs = rm29
63-90pcs = rm0.53/pc
91-300pcs =rm0.50/pc
So grab now dear, makin byk yg uolls order, makin murah harganya tau. ๐Ÿ˜‡
.
.
Minat tak? Contact admin yap, bagitau "admin manis nak MINI POLAROID", in sha Allah nnti dapat FREE or DISCOUNT ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜œ
.
Click #nurlayla_polaroid for more pictures of polaroids type and information ๐Ÿ˜˜
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #frmajuprinting

Long weekend maybe over but its still summer! So grab your summer essential, head out and keep those memories intact with a Polaroid SnapTouch! ๐Ÿ“ท: @polaroid
.
.
.
.
#PolaroidPhilippines #PolaroidSnapTouch #PolaroidPH #HaveSomeFun #Polaroid #PolaroidAsia #polaroidsnap #travel #photography #polaroidpop #influencer #influencerph #flatlay #polaroidpopPH #summer #morning #millenial #pink #vintage #igers #instaphoto

.
Hello #polaroidlover
.
Gambar dlm phone penuh ๐Ÿ“ฑ? Don't worry kami ada sediakan service print out gambar ๐Ÿ–จ๐Ÿ–จ
.
Kami menyediakan platform yang letops utk korang yang suka selfie/wefie, sebelum phone korang hang sbb gambar penuh, jom print out gambar dgn kami ๐Ÿ˜
.
Gerenti high quality and gambar tak blur. Padu ๐Ÿ’ช
.
So apa tunggu lagi kan, jom order. Sis open business 24hours/7days non-stop no rest
.
.
Gambar boleh submit melalui WhatsApp bila2 masa tanpa syarat waktu atau masa โŒš๏ธ
.
.
Jom order polaroid berjemaah dgn member ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Kalau minat taip "NAK POLAROID MURAH GILE" .
๐Ÿ“ฒ0132376204
๐Ÿ“ฒ0132376204
๐Ÿ“ฒ0132376204
.
Fast respond within 24hrs
.
.
Click #nurlayla_polaroid for more pictures of polaroids type and information ๐Ÿ˜˜
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #ootd #potd #kpopshop

Gambar dlm phone penuh ๐Ÿ“ฑ? Don't worry kami ada sediakan service print out gambar ๐Ÿ–จ๐Ÿ–จ
.
So apa tunggu lagi kan, jom order dengan sis ๐ŸŽ‰
.
.
Gambar boleh submit melalui WhatsApp bila2 masa tanpa syarat waktu atau masa โŒš
.
POSTAGE SEMINGGU SEKALI ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
STANDARD POLAROID ๐ŸŽž
Minimum order 9pcs
9pcs = rm8
18pcs = rm16
27pcs = rm24
36pcs = rm32
45pcs = rm40
54pcs = rm49
63pcs = rm56
72pcs = rm65
81pcs = rm73
90pcs = rm81
99pcs = rm89
So grab now dear, makin byk yg uolls order, makin murah harganya tau. ๐Ÿ˜‡
.
Minat tak? Contact sis sekarang ๐Ÿค“
.
๐Ÿ“ฒ+60108206932
๐Ÿ“ฒ+60108206932
๐Ÿ“ฒ+60108206932
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #polaroidsyahz

.
Hello #polaroidlover
.
Gambar dlm phone penuh ๐Ÿ“ฑ? Don't worry kami ada sediakan service print out gambar ๐Ÿ–จ๐Ÿ–จ
.
So apa tunggu lagi kan, jom order. Sis open business 24hours/7days non-stop no rest
.
.
Gambar boleh submit melalui WhatsApp bila2 masa tanpa syarat waktu atau masa โŒš๏ธ
.
Lagi seronoknya bila POSTAGE EVERYDAY ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
Kalau minat taipkan "ON MINAT POLAROID" ke nombor yang tertera hihi ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜œ
.
Fast respond within 24hrs
.
๐Ÿ“ฒ0132376204
๐Ÿ“ฒ0132376204
๐Ÿ“ฒ0132376204
.
.
Click #nurlayla_polaroid for more pictures of polaroids type and information ๐Ÿ˜˜
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #ootd #potd #kpopshop

.
Hello #polaroidlover
.
Gambar dlm phone penuh ๐Ÿ“ฑ? Don't worry kami ada sediakan service print out gambar ๐Ÿ–จ๐Ÿ–จ
.
Kami menyediakan platform yang letops utk korang yang suka selfie/wefie, sebelum phone korang hang sbb gambar penuh, jom print out gambar dgn kami ๐Ÿ˜
.
Gerenti high quality and gambar tak blur. Padu ๐Ÿ’ช
.
So apa tunggu lagi kan, jom order. Sis open business 24hours/7days non-stop no rest
.
.
Gambar boleh submit melalui WhatsApp bila2 masa tanpa syarat waktu atau masa โŒš๏ธ
.
.
Jom order polaroid berjemaah dgn member ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
Kalau minat taip "NAK POLAROID MURAH GILE" .
๐Ÿ“ฒ0132376204
๐Ÿ“ฒ0132376204
๐Ÿ“ฒ0132376204
.
Fast respond within 24hrs
.
.
Click #nurlayla_polaroid for more pictures of polaroids type and information ๐Ÿ˜˜
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #ootd #potd #kpopshop

Gambar dlm phone penuh ๐Ÿ“ฑ? Don't worry kami ada sediakan service print out gambar ๐Ÿ–จ๐Ÿ–จ
.
So apa tunggu lagi kan, jom order dengan sis ๐ŸŽ‰
.
.
Gambar boleh submit melalui WhatsApp bila2 masa tanpa syarat waktu atau masa โŒš
.
POSTAGE SEMINGGU SEKALI ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
STANDARD POLAROID ๐ŸŽž
Minimum order 9pcs
9pcs = rm8
18pcs = rm16
27pcs = rm24
36pcs = rm32
45pcs = rm40
54pcs = rm49
63pcs = rm56
72pcs = rm65
81pcs = rm73
90pcs = rm81
99pcs = rm89
So grab now dear, makin byk yg uolls order, makin murah harganya tau. ๐Ÿ˜‡
.
Minat tak? Contact sis sekarang ๐Ÿค“
.
๐Ÿ“ฒ+60108206932
๐Ÿ“ฒ+60108206932
๐Ÿ“ฒ+60108206932
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #polaroidsyahz

*FEEDBACKCUST*
.
.
.
.
Hellor dear #polaroidlovers, Have A Nice Dayโœจ๐Ÿ’•
.
Ada yang suka dengan MINI POLAROID tak kat sini, put up your hand please ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
MINI POLAROID ๐ŸŽž
Minimum order 9pcs
9pcs = rm8
18pcs = rm14
27pcs = rm20
36pcs = rm24
45pcs = rm28
54pcs = rm30
63-90pcs = rm0.53/pc
91-300pcs =rm0.50/pc
So grab now dear, makin byk yg uolls order, makin murah harganya tau. ๐Ÿ˜‡

0166162364๐Ÿ“ž
0166162364๐Ÿ“ž .
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #polaroidbintulu #polaroidmukah #polaroidkuching

Most Popular Instagram Hashtags