#poesenen

MOST RECENT

Yg terliht nyata blum tntu knytaan , trkdng smua itu hnya sbuah ilusiiπŸ˜±πŸ”«
#weekday#killer#poesenen#longweekdays

sudahkah anda nyangu hari ini?🌞#poesenen #nyangu #satengahewang #singgedemilik #

wooohoooooooo ... inih poe senen, gaessssss ...
dan lagih usum macets yg kebangetans ..
dan rasanyah ingin jumpalitan d tengah jalan lah!
.
.
.
.
.
.
mbak mbak, betewe kantung matanyah udah macem pahala ajah tuh .. berlipat ganda πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’
#kepsyeunmacamapah #paansih #poesenen #paanloliatliat #gaje #bee #carindulan #liatinkamu #sahakamu #kamusaha #geuraibak

Monday like sunday
#poesenen

Selamat hari senin hahaha, sudah ngagoler dina galengan sawah belum hari ini??? Hahha sok poho laratan lah ai geus d lembur teh tepika ngagoler na galengan sawah maafkan weh πŸ˜‚
.
.
#uranglembur #kampung #urangsunda #urangbandung #happymonday #monday #senin #poesenen #cililin #wangunsari #sindangkerta #bandungbarat

.
Saban poe teu weleh nganti-nganti
teu nolih hoream disorang ku harepan, tunuh di lawan, cape teu di rasa, jauh di jugjug, saetik di lekeunan .
Bukti langit biru anu mayungan ku gairah rasa
langit kulawu angkeub ku lalangse lara kacape
.
Saban poe teu weleh surti
mapag sagala rasa rumasa
Nu meulit dina sagara asih Mantenna
gumulung jeung kaheman nan Anjeunna
.
Bismillah...
nincak panghareupan hate teu weleh pasrah
tiap lengkah ngancikeun harepan
ngawelah kahirupan anu geus di takdirkeun .
Mugia sagala rupa pagawean urang anu alus tur anu di maksad mungguh di paparin kaberkahan jeung salawas na aya dina ridho anjeunna ... Amiinn πŸ™.
.
.
( SENEN NGAHENEN SAMA SI DENDEN ) yang punya kakaren bekas kemarin .
.
.
Titipan ti kakanda @sragil_ntess .
.
.
#sadulur_sunda
#poesenen
#ngorehanreceh

PejuangDebian lulus bareng keluar barengπŸŽ“πŸŽ’πŸ“š #Debianlulus #Ujikominternal #manatav #sukses #lulusatoh #barijengrusuh #Bintar701 #poesenen #simulasi #ngaduotaklagi

Dear mantan maafkan aku yg dulu πŸ˜‚
#poesenen #KTAbaru #PGRI #kecamatanjatinangor #injurytime #welcomeholiday

#isukisuk
#moyan
#poesenen
#ngopi
Nikmati secara perlahan ku senyuman.
😊😊😊

Pardon my not-so-ready pose,
#pastipose #pose #poesenen #kompos #organic

Ngan bayangan anu aya di payun simkuring...#subuh#kuykeun#blaar#otw#poesenen#kuliday#tongpoekeunobor

Yang sekarang lagi di luar trs liat bulan mana suaranya 😊😁
#gerhana
#gerhanabulan
#poesenen
#infobandung
#nongkrong

Jangan lupa cara bangkit saat terperosok πŸ•³πŸ” #tisoledat #hudangmaung #poesenen #kumahaaing #photographerslife #instasunda

Kekendidning daks~ #sakoladaks #upacara #poesenen #klssmpk

Pondok jodo panjang barayah
Cinta mah suka bikin kecewah
Komo mun geus sulayah
Bogoh deui kanu leuwih istimewah
.mmmmuaah
#enjingsakola #manadasi #manatopi #manakaoskaki #poesenen #pasarsenen

Mun pemimpin upacarana nu karieu kumaha nya... ~ : Lapor..upacara bendera senin tanggal 20 maret siap laksanakan.. Guru : Laksanakan.. ~ : LAKSANAKAN

Guru : heuh laksanakan ~ : heueuh GOBLOG LAKSANAKAN ARISIA

Bubar weh ..
______________________________
#upacara #poesenen #banyolanaing

Most Popular Instagram Hashtags