[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pocketchiaseedmurah

70 posts

TOP POSTS

Berminat untuk join kami jual pocket chia seed yang tengah hot sekarang...jangan risau..harga kami sangat-sangat murah... 1 botol hanya RM4.00@1paket RM16.00
Minimum order 12 paket

So apa lagi...jom rebut peluang keemasan ini....barang tengah hot sekarang uollsss..!!! Berminat..??? Cepat wsapp @ pm kami di 011-19975811

#pocketchiaseedmurah
#chiaseedborong
#pocketchiaseedshahalam
#pocketchiaseed
#chiaseedtermurah
#pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedshahalam #pocketchiaseedborong
#chiaseedsmurah #chiaseeds #chiaseedborongmurah #chiaseedborong #chia

POCKET CHIA SEED .
RM25/SET
RM25/SET
RM25/SET
.
EXC POSTAGE .
.
DM OR WHATSAPP 0179235450 TO ORDER :) .
#chiaseed #pocketchiaseed
#pocketchiaseedmurah #chiaseedmurahmalaysia

We're sorry to announce that the organic pocket chia seeds is temporary out of stock.. For those who had secured your purchase, we will post your pocket chia seeds tomorrow.. For those who is in the waiting list, we sought your patience ☺️ and we will update you soon 😎

Who ever interested to purchase do feel free to whatsapp 0127672848 😉
Nity nite lovelies 😘

#organicpocketchiaseeds #pocketchiaseeds #pocketchiaseedmurah #chiaseeds #healthyfood #healthymeals

LOOKING FOR THIS SUPERBBB 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻SUPERFOOD : CHIA SEEDS ‼️‼️‼️ Pocket size. Takda alasan UTK uols SUSAH NAK bawak...SENANG AND PALING PENTING NAK LETAK DALAM HANDBAG PON TAK MAKAN RUANG OKIESS ‼️‼️‼️ APAKAH KELEBIHAN UOLLSS DAPAT DGN CHIA SEEDS NI ⁉️⁉️🤔🤔🤔🤔🤔
💠 Membantu dan menyokong pengawalan berat badan
💠 Pengawalan gula dalam darah dengan lebih baik
💠 Menentang sembelit
💠 Menggalakkan keanjalan dan pergerakan sendi
💠 Meningkatkan keupayaan untuk menumpukan perhatian
💠 Melegakan refluks asid dsn pedih hulu hati
💠 Membekalkan nutrisi ibu mengandung
💠 Menggalakkkan kulit dan rambut yang sihat dan cantik 💠 Membantu sebagai milk booster dan menambah susu ibu

Setiap 10g hidangan penuh chia seeds mengandungi : ✅5x ganda kalsium daripada susu
✅7x ganda vitamin c berbanding buah oren
✅3x ganda zat besi berbanding sayur bayam
✅2x lebih potassium daripada pisang
✅8x lebih omega 3 daripada ikan salmon
✅2.5x ganda lebih protein berbanding kacang merah
✅4x lebih serat daripada oat
✅18.1x lebih zat magnesium berbanding brokoli

Cara-cara menikmati hidangan chia seeds 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 🔸 Cara paling mudah adalah dengan hanya memasukkan ke dalam air minuman,direndamkan seketika dan boleh terus dinikmati gulppl gulppp 🔸 Taburkan pada bijirin, yogurt, salad, nasi atau mee 🔸 Tambah dalam makanan manisan seperti puding dan jeli 🔸Campur dalam jus buah-buahab/smoothies 🔸 Masukkan dalam adunan roti, pastri, biskut, muffin, kek dan dibakar bersama

Dan bermacam macam cara lagi, mengikut kreativiti masing-masing
Tau ‼️‼️‼️ KANDUNGAN:
Chia seed
28g

Penangan Mini Pocket Ni Memang Hebat‼️‼️‼️
.
Antara MANFAAT CHIAS EEDS : .
+Membekalkan tenaga dan stamina
+Menguatkan sistem ketahanan badan +Dapat membantu mengurangkan berat badan
+Menstabilkan kandungan gula dalam darah
+Membersihkan colon
+Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin . ♥Jom PM INBOX @ WHATSAPP : +6010 2407390 +6010 2407390
+6010 2407390 +6010 2407390
.
.
.
#chiaseeds #pocketchiaseed #pocketchia #pocketchiaseedmurah #pocketseed #pocketchiaseedborongmurah #pocketchiaseedmalaysia #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #superfood #superfoodchiaseeds #superfoodchiaseedsmurah

#pocketchiaseed
.
🌱Pocket chia SEED🌱
READY STOCK!! bole order cepat!
byk yg dh grab ni awak awak sume bile lagi nk order..tersangat banyak khasiat nyee.. Cuba amalkan Chia Sees pasti ada perubahan, Insyallah

Chia Seeds trending now!
.
🎗🌻8x Omega dari Salmon
🎗🌻15x Magnesium dari broccoli
🎗🌻5x Kalsium dari susu
🎗🌻3x Iron dari Bayam
🎗🌻3x antioksidan dari blueberry
🎗🌻lebih protein berbanding oats,gandum dan barli
🎗🌻sumber asli vitamin dan mineral
🎗🌻bebas gluten

Antara kebaikan Chia Seed :
.
🌷Kawal gula dalam badan
🌷buang kolestrol dalam badan
🌷Bertindak sebagai detok
🌷Kurang tekanan darah tinggi
🌷Bagus utk tulang & jantung
🌷Bagus utk Ibu hamil - beri tenaga & tambahkan susu
🌷Cepat kenyang & kurang makan
🌷Baik utk tulang

1botol x Rm12
4botol x Rm10
+ pos Rm8sm Rm12ss

#chiaseed
#chiaseedmurah
#pocketchiaseedmurah
#chiaseedpocketmurAh
#chiaseedBIB

POCKET CHIA SEEDS
RM10
KOS POS RM8
Chia Seed Superfood!
- Membendung Kelaparan & menyokong pengawalan berat badan
- Pengawalan gula darah yg lbh baik
- Meningkatkan tahap kesihatan jantung
- Menentang sembelit
- Menggalakkan keanjalan dan pergerakkan sendi
- Meningkatkan keupayaan utk menumpukan perhatian
- Melegakan refluks asid dan pedih ulu hati
- Membekalkan nutrisi untuk ibu mengandung
- Menggalakkan kulit dan rambut yg sihat dan cantik
#pocketchiaseed#pocketchiaseedmurah#pocketchiaseedoriginalmurah#pocketchiaseedonlinemurah#pocketchiaseedborongmurah# #bazarmurah#bazarpaknil#bazaronline#bazarmalaysia#bazarkarat#bazarmalaysia#bazarmurahmurah#onlinemalaysia#onlinemurah#onlineshop#kedaionlinemalaysia#kedaimalaysia#kedaionline#kedaimurah#kosmetiklengkapmurah#kosmetikmurah#kosmetikasli#supplementmurah#malaysiaonlineshop#onlineshop#Igshopmalaysia#instashop#contactlensmurah#

Mini Pocket Chiaseed
28gm 😍
Mudah dibawa bersama2 kemana2 je.sumbat je dalam handbag /poket.
Breakfast?lunch ?dinner?
Rendam / tabur je dalam minuman /makanan kite.

28gm👇

1 PACK ada 4 botol 👉 RM39 FREE POS

100gm 👉 RM32

200gm 👉 RM41 😍FREE POSTAGE TO SM😍 *MANFAAT CHIASEEDS* : 🍃Membekalkan tenaga dan stamina
🌴Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
🍀Dapat membantu mengurangkan berat badan
🌿Menstabilkan kandungan gula dalam darah
☘Membersihkan colon
🍹Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
🍂Dapat mencegah kanser
👍🏽Baik untuk penghadaman
💪�Merawat masalah sakit otot
💅�Membantu kita mendapatkan kulit, rambut dan kuku yang lebih sihat
🍲Sesuai untuk diet kerana ia mengenyangkan
👵🏻Sesuai untuk pesakit kencing manis
👷Sesuai menambah tenaga untuk bekerja
🍗Mengurangkan kandungan kolestrol dalam badan

#pocketchiaseed #chiaseedmurah #ChiaSeed #chiaseedoriginal #pocketchiaseedmurah #chiaseedbooster #secretskinwhitekawaiimurah #profixmurah #kawaiimurah #SPOTCLEANER #facialporecleanser #pamogamurah #maxxslimmurah #maxxslim #dtrim

PRICE LIST 2017:

DIANZ NANO REMOVAL CREAM - RM39
DIANZ NANO LIGHTENER - RM38
DIANZ VIT 30 BIJI - RM47
DIANZ VIT 60 BIJI - RM74

COMBO A

DIANZ VIT 30 BIJI + DIANZ NANO LIGHTENER = RM 90sm/RM94ss

COMBO B
DIANZ NANO REMOVAL CREAM +
DIANZ NANO LIGHTENER +
DIANZ VIT 30 BIJI = RM 126sm/ RM130ss

To contact:
📱Whatsapp: 01137817757📱DM
#pocketchiaseeds #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #cherryblossom #cathychoo #cathychoomurah #dexandraperfume #dexandra #dexandramurahoriginal

Comelnyaaa depa ni😍😍😍Pocket Organic Chia Seed sangat sesuai buat letak dalam beg, singgah kedai makan, order air suam, tuang je sikit. Kurang sikit makan😆😆
.
1 botol RM10 (28gm)
4 botol RM35
.
Price exclude postage ☺️☺️WA +60194937472 to order

#chiaseed #chiaseedmurah #pocketchia #pocketchiaseedmurah

MOST RECENT

Pocket chia seed... Rm7/botol... Rm25/pek.. 1 pek = 4 botol... Exclude postage... Cod area beranang, seremban or port dickson.. 📲 dm or wassap 017-6256314
#pocketchiaseedmurah
#loveearth
#organikchiaseed
#nopesticide
#chemicalfree
#noherbicide
#noadditives
#28gram
#99.9%purity

Pagi tadi baru je ade Officemate ngadu dia xpuas nk melabur pg td.
.
Kak Sya pun rekomen lah Chia Seeds ni.. bla bla bla..
Dia pun try..
.
Sambungan.
Kita nantikan episod esok ya.
Hehee..
.
#agentwantedmalaysia #agentwanted #agentpocketchiaseedswanted #agentchiaseeds #pocketchiaseedsoriginal #chiaseedsmurah #chiaseedsborong #chiaseeds #chiaseed #pocketchiaseed #pocketchiaseedsmurah #chiaseedsampang #chiaseedskl #chiaseedsselangor #promosichiaseeds #promosipocketchiaseeds #pocketchiaseedmurah

Assalamualaikum uols.. Still ramai lagi yang bertanyekan tentang Chia Seed ni.. Ape benda chia seed tu? Ape manfaat chia seed tu? Okay.. Hari ni sist ade mase yang terluang siket ni sist nak kongsikan manfaat Chia Seed ni dengan uols semua ye.
.
MANFAAT Chia seed :- .
*Membekalkan tenaga dan stamina
*Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
*Dapat membantu mengurangkan berat badan
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah
*Membersihkan colon
*Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
*Dapat mencegah kanser
*Baik untuk penghadaman
*Merawat masalah sakit otot
*Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat.
.
If ade sesiapa yang interested nak order boleh pm sist direct di:-
📲 Whatsapp : 0192717646💕
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Assalamualaikum uols.. Still ramai lagi yang bertanyekan tentang Chia Seed ni.. Ape benda chia seed tu? Ape manfaat chia seed tu? Okay.. Hari ni sist ade mase yang terluang siket ni sist nak kongsikan manfaat Chia Seed ni dengan uols semua ye.
.
MANFAAT Chia seed :- .
*Membekalkan tenaga dan stamina
*Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
*Dapat membantu mengurangkan berat badan
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah
*Membersihkan colon
*Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
*Dapat mencegah kanser
*Baik untuk penghadaman
*Merawat masalah sakit otot
*Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat.
.
If ade sesiapa yang interested nak order boleh pm sist direct di:-
📲 Whatsapp : 0192717646💕
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Assalamualaikum uols.. Still ramai lagi yang bertanyekan tentang Chia Seed ni.. Ape benda chia seed tu? Ape manfaat chia seed tu? Okay.. Hari ni sist ade mase yang terluang siket ni sist nak kongsikan manfaat Chia Seed ni dengan uols semua ye.
.
MANFAAT Chia seed :- .
*Membekalkan tenaga dan stamina
*Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
*Dapat membantu mengurangkan berat badan
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah
*Membersihkan colon
*Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
*Dapat mencegah kanser
*Baik untuk penghadaman
*Merawat masalah sakit otot
*Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat.
.
If ade sesiapa yang interested nak order boleh pm sist direct di:-
📲 Whatsapp : 0192717646💕
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Assalamualaikum uols.. Still ramai lagi yang bertanyekan tentang Chia Seed ni.. Ape benda chia seed tu? Ape manfaat chia seed tu? Okay.. Hari ni sist ade mase yang terluang siket ni sist nak kongsikan manfaat Chia Seed ni dengan uols semua ye.
.
MANFAAT Chia seed :- .
*Membekalkan tenaga dan stamina
*Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
*Dapat membantu mengurangkan berat badan
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah
*Membersihkan colon
*Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
*Dapat mencegah kanser
*Baik untuk penghadaman
*Merawat masalah sakit otot
*Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat.
.
If ade sesiapa yang interested nak order boleh pm sist direct di:-
📲 Whatsapp : 0192717646💕
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Assalamualaikum uols.. Still ramai lagi yang bertanyekan tentang Chia Seed ni.. Ape benda chia seed tu? Ape manfaat chia seed tu? Okay.. Hari ni sist ade mase yang terluang siket ni sist nak kongsikan manfaat Chia Seed ni dengan uols semua ye.
.
MANFAAT Chia seed :- .
*Membekalkan tenaga dan stamina
*Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
*Dapat membantu mengurangkan berat badan
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah
*Membersihkan colon
*Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
*Dapat mencegah kanser
*Baik untuk penghadaman
*Merawat masalah sakit otot
*Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat.
.
If ade sesiapa yang interested nak order boleh pm sist direct di:-
📲 Whatsapp : 0192717646💕
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Assalamualaikum uols.. Still ramai lagi yang bertanyekan tentang Chia Seed ni.. Ape benda chia seed tu? Ape manfaat chia seed tu? Okay.. Hari ni sist ade mase yang terluang siket ni sist nak kongsikan manfaat Chia Seed ni dengan uols semua ye.
.
MANFAAT Chia seed :- .
*Membekalkan tenaga dan stamina
*Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
*Dapat membantu mengurangkan berat badan
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah
*Membersihkan colon
*Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
*Dapat mencegah kanser
*Baik untuk penghadaman
*Merawat masalah sakit otot
*Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat.
.
If ade sesiapa yang interested nak order boleh pm sist direct di:-
📲 Whatsapp : 0192717646💕
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Nak sihat?
Nak cantik?
Nak langsing?
Nak awet muda?
Tapi.... Tak mampu nak beli?
🤔
.
Jangan risau sist ade solutionnye.. Dengan bermodalkan RM25 sahaja dah boleh dapat ciri2 kat atas ni.. 👆🏻
.
.
.
POCKET CHIA SEED TERLAJAK MURAH!!
.
RM25.00/set
(satu set ade 4 botol comel😍)
PROMOSI BELI 2 SET DISKAUN RM5.00 📢📢
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Most Popular Instagram Hashtags