#pocketchiaseedmurah

76 posts

TOP POSTS

Berminat untuk join kami jual pocket chia seed yang tengah hot sekarang...jangan risau..harga kami sangat-sangat murah... 1 botol hanya RM4.00@1paket RM16.00
Minimum order 12 paket

So apa lagi...jom rebut peluang keemasan ini....barang tengah hot sekarang uollsss..!!! Berminat..??? Cepat wsapp @ pm kami di 011-19975811

#pocketchiaseedmurah
#chiaseedborong
#pocketchiaseedshahalam
#pocketchiaseed
#chiaseedtermurah
#pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedshahalam #pocketchiaseedborong
#chiaseedsmurah #chiaseeds #chiaseedborongmurah #chiaseedborong #chia

POCKET CHIA SEED 28g
1 for RM15
2 for RM20
5 for RM35
7 for RM45 ONLYYY!!! **ALL FREE POSTAGE**
dm/ws 0193948292

#adtoybeauty #pocketchiaseed #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #pocketchiaseedmurah

POCKET CHIA SEED (28g) ๐Ÿ’ฐSEBOTOL RM10
SEPAKET x 4 BOTOL RM25
๐Ÿ“ฎPOS SM7 SS11

WHATSAPP 0124596644

10 Khasiat dan Kebaikan Chia Seed (biji chia)Untuk Diet Harian
BOLEH KURUS DAN SIHAT. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
1. Dapat Melawan Diabetes
2. Mengandungi Serat yang banyak
3. Mengekalkan Kekuatan Gusi dan Tulang
4. Mempunyai Mangan
5. Lebih Bnayak Fosforus
6. Kaya Dengan Protein
7. Dapat Menstabilkan Gula dalam Darah
8. Mudah Berasa Kenyang
9. Dapat Meningkatkan Kesihatan Jantung
10. Penuh dan kaya dengan Omega-3
Chia seedโ€ dipanggil โ€œbiji chiaโ€ dalam Bahasa Melayu. Sama seperti biji bunga matahari yang merupakan bijian, Ia merupakan makanan yang boleh dimakan tanpa dimasak, dikisar atau diproses. Biji chia berasal daripada pokok Salvia Hispanica yang merupakan ahli keluarga pudina. Salah satu sebab mengapa biji chia begitu popular di kalangan masyarakat yang mengamalkan cara hidup sihat adalah kerana biji chia menyihatkan, mudah dan serba guna.

CARA MAKAN
๐Ÿน๐Ÿ›Campurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda... #pocketchiaseedmurah

POCKET CHIA SEED .
RM25/SET
RM25/SET
RM25/SET
.
EXC POSTAGE .
.
DM OR WHATSAPP 0179235450 TO ORDER :) .
#chiaseed #pocketchiaseed
#pocketchiaseedmurah #chiaseedmurahmalaysia

We're sorry to announce that the organic pocket chia seeds is temporary out of stock.. For those who had secured your purchase, we will post your pocket chia seeds tomorrow.. For those who is in the waiting list, we sought your patience โ˜บ๏ธ and we will update you soon ๐Ÿ˜Ž

Who ever interested to purchase do feel free to whatsapp 0127672848 ๐Ÿ˜‰
Nity nite lovelies ๐Ÿ˜˜

#organicpocketchiaseeds #pocketchiaseeds #pocketchiaseedmurah #chiaseeds #healthyfood #healthymeals

LOOKING FOR THIS SUPERBBB ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐ŸปSUPERFOOD : CHIA SEEDS โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Pocket size. Takda alasan UTK uols SUSAH NAK bawak...SENANG AND PALING PENTING NAK LETAK DALAM HANDBAG PON TAK MAKAN RUANG OKIESS โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ APAKAH KELEBIHAN UOLLSS DAPAT DGN CHIA SEEDS NI โ‰๏ธโ‰๏ธ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
๐Ÿ’  Membantu dan menyokong pengawalan berat badan
๐Ÿ’  Pengawalan gula dalam darah dengan lebih baik
๐Ÿ’  Menentang sembelit
๐Ÿ’  Menggalakkan keanjalan dan pergerakan sendi
๐Ÿ’  Meningkatkan keupayaan untuk menumpukan perhatian
๐Ÿ’  Melegakan refluks asid dsn pedih hulu hati
๐Ÿ’  Membekalkan nutrisi ibu mengandung
๐Ÿ’  Menggalakkkan kulit dan rambut yang sihat dan cantik ๐Ÿ’  Membantu sebagai milk booster dan menambah susu ibu

Setiap 10g hidangan penuh chia seeds mengandungi : โœ…5x ganda kalsium daripada susu
โœ…7x ganda vitamin c berbanding buah oren
โœ…3x ganda zat besi berbanding sayur bayam
โœ…2x lebih potassium daripada pisang
โœ…8x lebih omega 3 daripada ikan salmon
โœ…2.5x ganda lebih protein berbanding kacang merah
โœ…4x lebih serat daripada oat
โœ…18.1x lebih zat magnesium berbanding brokoli

Cara-cara menikmati hidangan chia seeds ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ”ธ Cara paling mudah adalah dengan hanya memasukkan ke dalam air minuman,direndamkan seketika dan boleh terus dinikmati gulppl gulppp ๐Ÿ”ธ Taburkan pada bijirin, yogurt, salad, nasi atau mee ๐Ÿ”ธ Tambah dalam makanan manisan seperti puding dan jeli ๐Ÿ”ธCampur dalam jus buah-buahab/smoothies ๐Ÿ”ธ Masukkan dalam adunan roti, pastri, biskut, muffin, kek dan dibakar bersama

Dan bermacam macam cara lagi, mengikut kreativiti masing-masing
Tau โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ KANDUNGAN:
Chia seed
28g

Penangan Mini Pocket Ni Memang Hebatโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
Antara MANFAAT CHIAS EEDS : .
+Membekalkan tenaga dan stamina
+Menguatkan sistem ketahanan badan +Dapat membantu mengurangkan berat badan
+Menstabilkan kandungan gula dalam darah
+Membersihkan colon
+Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin . โ™ฅJom PM INBOX @ WHATSAPP : +6010 2407390 +6010 2407390
+6010 2407390 +6010 2407390
.
.
.
#chiaseeds #pocketchiaseed #pocketchia #pocketchiaseedmurah #pocketseed #pocketchiaseedborongmurah #pocketchiaseedmalaysia #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #superfood #superfoodchiaseeds #superfoodchiaseedsmurah

#pocketchiaseed
.
๐ŸŒฑPocket chia SEED๐ŸŒฑ
READY STOCK!! bole order cepat!
byk yg dh grab ni awak awak sume bile lagi nk order..tersangat banyak khasiat nyee.. Cuba amalkan Chia Sees pasti ada perubahan, Insyallah

Chia Seeds trending now!
.
๐ŸŽ—๐ŸŒป8x Omega dari Salmon
๐ŸŽ—๐ŸŒป15x Magnesium dari broccoli
๐ŸŽ—๐ŸŒป5x Kalsium dari susu
๐ŸŽ—๐ŸŒป3x Iron dari Bayam
๐ŸŽ—๐ŸŒป3x antioksidan dari blueberry
๐ŸŽ—๐ŸŒปlebih protein berbanding oats,gandum dan barli
๐ŸŽ—๐ŸŒปsumber asli vitamin dan mineral
๐ŸŽ—๐ŸŒปbebas gluten

Antara kebaikan Chia Seed :
.
๐ŸŒทKawal gula dalam badan
๐ŸŒทbuang kolestrol dalam badan
๐ŸŒทBertindak sebagai detok
๐ŸŒทKurang tekanan darah tinggi
๐ŸŒทBagus utk tulang & jantung
๐ŸŒทBagus utk Ibu hamil - beri tenaga & tambahkan susu
๐ŸŒทCepat kenyang & kurang makan
๐ŸŒทBaik utk tulang

1botol x Rm12
4botol x Rm10
+ pos Rm8sm Rm12ss

#chiaseed
#chiaseedmurah
#pocketchiaseedmurah
#chiaseedpocketmurAh
#chiaseedBIB

POCKET CHIA SEEDS
RM10
KOS POS RM8
Chia Seed Superfood!
- Membendung Kelaparan & menyokong pengawalan berat badan
- Pengawalan gula darah yg lbh baik
- Meningkatkan tahap kesihatan jantung
- Menentang sembelit
- Menggalakkan keanjalan dan pergerakkan sendi
- Meningkatkan keupayaan utk menumpukan perhatian
- Melegakan refluks asid dan pedih ulu hati
- Membekalkan nutrisi untuk ibu mengandung
- Menggalakkan kulit dan rambut yg sihat dan cantik
#pocketchiaseed#pocketchiaseedmurah#pocketchiaseedoriginalmurah#pocketchiaseedonlinemurah#pocketchiaseedborongmurah# #bazarmurah#bazarpaknil#bazaronline#bazarmalaysia#bazarkarat#bazarmalaysia#bazarmurahmurah#onlinemalaysia#onlinemurah#onlineshop#kedaionlinemalaysia#kedaimalaysia#kedaionline#kedaimurah#kosmetiklengkapmurah#kosmetikmurah#kosmetikasli#supplementmurah#malaysiaonlineshop#onlineshop#Igshopmalaysia#instashop#contactlensmurah#

Ada lagi tak yang nak dapatkan #pocketchiaseedmurah? Meh pm cecepat! Tak pun wassap jeee! Saya tunggu tauu ! 013-5938495

MOST RECENT

Pocket chia seed... Rm7/botol... Rm25/pek.. 1 pek = 4 botol... Exclude postage... Cod area beranang, seremban or port dickson.. ๐Ÿ“ฒ dm or wassap 017-6256314
#pocketchiaseedmurah
#loveearth
#organikchiaseed
#nopesticide
#chemicalfree
#noherbicide
#noadditives
#28gram
#99.9%purity

Sape nak kurus tanpa diet yang berlebihan? Sape nak cergas dengan bahan semulajadi? Sape nak sihat tanpa ada penyakit?
Sape nak awet muda tanpa sebarang suntikan?
.
.
.
.
Pocket Chia Seed boleh selesaikannya..
Dengan harga RM25.00/set sahaja boleh dapat kurus, cantik, awet muda, sihat dan cergas.
.
RM25.00/set
(satu set ada 4 botol comel senang dibawa ke mana saje)
PROMOSI BULAN MAC
beli 2 set RM45.00
(JIMAT RM5.00๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ)
Postage RM8.00 SM ; RM11.00 SS
COD area seksyen7 dan seksyen13 shah alam
.
TAK RUGI PUN MELABUR SIKIT DEMI KESIHATAN. โœŒ๐Ÿ˜
.
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa #chiaseeds #chiaseedsrecipes #howtoeatchiaseeds #chiaseedsbenefits #chiaseedsmalaysia #chiaseedsmurah #chiaseedsuperfood #makanankesihatan #makanankesihatanseisikeluarga

Assalamualaikum uols.. Still ramai lagi yang bertanyekan tentang Chia Seed ni.. Ape benda chia seed tu? Ape manfaat chia seed tu? Okay.. Hari ni sist ade mase yang terluang siket ni sist nak kongsikan manfaat Chia Seed ni dengan uols semua ye.
.
MANFAAT Chia seed :- .
*Membekalkan tenaga dan stamina
*Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
*Dapat membantu mengurangkan berat badan
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah
*Membersihkan colon
*Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
*Dapat mencegah kanser
*Baik untuk penghadaman
*Merawat masalah sakit otot
*Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat.
.
If ade sesiapa yang interested nak order boleh pm sist direct di:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp : 0192717646๐Ÿ’•
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Assalamualaikum uols.. Still ramai lagi yang bertanyekan tentang Chia Seed ni.. Ape benda chia seed tu? Ape manfaat chia seed tu? Okay.. Hari ni sist ade mase yang terluang siket ni sist nak kongsikan manfaat Chia Seed ni dengan uols semua ye.
.
MANFAAT Chia seed :- .
*Membekalkan tenaga dan stamina
*Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
*Dapat membantu mengurangkan berat badan
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah
*Membersihkan colon
*Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
*Dapat mencegah kanser
*Baik untuk penghadaman
*Merawat masalah sakit otot
*Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat.
.
If ade sesiapa yang interested nak order boleh pm sist direct di:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp : 0192717646๐Ÿ’•
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Assalamualaikum uols.. Still ramai lagi yang bertanyekan tentang Chia Seed ni.. Ape benda chia seed tu? Ape manfaat chia seed tu? Okay.. Hari ni sist ade mase yang terluang siket ni sist nak kongsikan manfaat Chia Seed ni dengan uols semua ye.
.
MANFAAT Chia seed :- .
*Membekalkan tenaga dan stamina
*Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
*Dapat membantu mengurangkan berat badan
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah
*Membersihkan colon
*Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
*Dapat mencegah kanser
*Baik untuk penghadaman
*Merawat masalah sakit otot
*Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat.
.
If ade sesiapa yang interested nak order boleh pm sist direct di:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp : 0192717646๐Ÿ’•
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Assalamualaikum uols.. Still ramai lagi yang bertanyekan tentang Chia Seed ni.. Ape benda chia seed tu? Ape manfaat chia seed tu? Okay.. Hari ni sist ade mase yang terluang siket ni sist nak kongsikan manfaat Chia Seed ni dengan uols semua ye.
.
MANFAAT Chia seed :- .
*Membekalkan tenaga dan stamina
*Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
*Dapat membantu mengurangkan berat badan
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah
*Membersihkan colon
*Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
*Dapat mencegah kanser
*Baik untuk penghadaman
*Merawat masalah sakit otot
*Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat.
.
If ade sesiapa yang interested nak order boleh pm sist direct di:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp : 0192717646๐Ÿ’•
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Assalamualaikum uols.. Still ramai lagi yang bertanyekan tentang Chia Seed ni.. Ape benda chia seed tu? Ape manfaat chia seed tu? Okay.. Hari ni sist ade mase yang terluang siket ni sist nak kongsikan manfaat Chia Seed ni dengan uols semua ye.
.
MANFAAT Chia seed :- .
*Membekalkan tenaga dan stamina
*Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
*Dapat membantu mengurangkan berat badan
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah
*Membersihkan colon
*Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
*Dapat mencegah kanser
*Baik untuk penghadaman
*Merawat masalah sakit otot
*Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat.
.
If ade sesiapa yang interested nak order boleh pm sist direct di:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp : 0192717646๐Ÿ’•
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Assalamualaikum uols.. Still ramai lagi yang bertanyekan tentang Chia Seed ni.. Ape benda chia seed tu? Ape manfaat chia seed tu? Okay.. Hari ni sist ade mase yang terluang siket ni sist nak kongsikan manfaat Chia Seed ni dengan uols semua ye.
.
MANFAAT Chia seed :- .
*Membekalkan tenaga dan stamina
*Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system)
*Dapat membantu mengurangkan berat badan
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah
*Membersihkan colon
*Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin
*Dapat mencegah kanser
*Baik untuk penghadaman
*Merawat masalah sakit otot
*Membantu kita mendapatkan kulit , rambut dan kuku yang lebih sihat.
.
If ade sesiapa yang interested nak order boleh pm sist direct di:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp : 0192717646๐Ÿ’•
.
#agentpocketchiaseed #agentpocketchiaseedmalaysia #pocketchiaseed #pocketchiaseedmurah #pocketchiaseedmurahmalaysia #chiaseedresepi #chiaseedoriginal #chiaseedpudding #chiaseeddrinks #sistjual #sistjualmurah #sistjualmurahmalaysia #sistjualchiaseed #sistjualchiaseedmurah #chiaseeduntukkurus #chiaseeduntuksihat #chiaseeduntukcantik #chiaseeduntuktravel #chiaseedmudahbawa #chiaseedsenangbawa

Most Popular Instagram Hashtags