#plussizemuslimah

6307 posts

TOP POSTS

Siapa dah ready?
Angkat tangan cepat
🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Size confirm 46 - 58
Siapa cepat dia dapat

Oowh. DOUBLEMii Open House Sale last harini
Cepat booked blouse yang korang berkenan

Kalau stok habis
😭😭😭 sorang2
Miss DM takmo teman

#doublemii #dmsoocute #dmcollection2017 #blouseexpert #blouseplussize #blouselabuh #blousemurah #blouseraya #blousepraktikal #blousecantik #kurtaje #kurtasado #kurtaelrah #plussize #plussizefashion #plussizeclothing #plussizemalaysia #plussizemuslimah  #vendorbangi #bangi #kajang #ukm #upm #ootd #ootdcurvy #ootdabangsado #bazaarpaknil #sayajual

🌸BLOUSE( NURSING )🌸
3XL -5XL (Bahu/Dada/Labuh/Lilit tangan)
Size 3XL : 18"/41"/35.5"/19
Size 4xl : 19"/42.5"/36"/20"
Size 5xl : 20"/44.5"/37"/21"

#hotsellingbeb
#plussizemuslimah
#plussizecomfy
#plussizecomeywardrobe
#pmlaju2

Bismillah, Alhamdulillah we are ready!!
Last 2 days here!!
.
Ilham Collections ( S - 8XL )
Venue: Tampines Mall Lvl 2(infront Isetan)
Date: 19 - 25 July 2017
Time: 10am - 9pm
.
We accept cash and nets.
.
😘
iQiN

#ilhamcollections #since2008 #xsto8xl #haveyougottenyourilhamfixed #plussize #plussizeladies #plussizesg #plussizesingapore #plussizefashion #plussizemodel #plussizeboutique #plussizemuslimah #swimsuitmuslimah #telekungabaya #tops #dresses

Cantik kan @enot_78 our Raya campaign muse in #MawarKurungHH Rosewood?
Mawar Kurung tinggal few pieces sahaja, in Rosewood and most Maroon & Blue XL above dah sold out.
.
Walaupun butik tutup hari ni, boleh shop Online di www.hijriahome.com ❤️

📣📣Kemeja Shira warna turquoise dan maroon dah masuk. Seperti biasa saiz M hingga 4xl 📣📣📣 Buat masa sekarang warna dan size Kemeja Shira yang ada
Shira01 Pink M - 4xl
Shira02 white M - 4xl
Shira04 Dark Blue 3xl 4xl
Shira05 Maroon M - 4xl
Shira08 Black M - 4xl
Shira11 China Pink L, 2xl, 3xl, 4xl

Warna apa lagi yang anda suka? Mohon komen warna cadangan. 😊😊
Banyak permintaan ada rezeki kami tambah warna lagi.
Jika berminat boleh dapatkan Kemeja Shira di www.haleema.com.my atau datang Butik Haleema Klang Sentral
#shirt #womenshirt #kemejawanita #kemejalabuh #kemejaoffice #kemejamuslimah #meru #klang #setiaalam #puncakalam #shahalam #kapar #kualaselangor #bukitjelutong #muslimah #muslimahplussize #plussize #plussizemuslimah #hijab #fashion #officeshirt #office #work

Kebarung gorgeous from @inhannashop ! Various colors to choose. Come in all sizes. No discrimination gituuu.. I loike! 😍
.
.
#throwback photoshoot session for @inhannashop with adik manis @ayuharriss . Till we meet again dear 😉
.
.
Tapi tapi kenapa makeup I nampak garang 😂😅and forever #pipipau
.
.
Thank you to all my friends yang keep tagging me bila nampak gambar2 ni dekat media social. Hug ketat2.. walaupun I nampak lain sikit dalam gambar ni. Muehehhehee.. #jangankecamsis #siscuba .
.
.
#inhannashop #modeling #partimejerr #hijabstyle #hijabfashion #hijabers #traditionalattire #kebarungmoden #plussizemuslimah #plussizemalaysia #curvyootd #cepatlaorder #hehehee

Selamat malam. Jumpa lagi esok. Bagi yang nak jalan2 window shopping, boleh lihat di website kami www.haleemaswimwear.com/ .

Macam2 koleksi untuk dilihat. Saiz ada hingga 6XL. Cepat2 grab sebelum kehabisan ya. Daaaa.

#jualbajurenang #bajurenangmuslimah #bajumandi #burkini #muslimahswimwear #plussize #plussizemuslimah #muslimah #kelasrenang #swimming #snorkeling #islandhopping #travel #trip #island #beach #pool #relax #holiday #cuti

👗 KEBAYA AYUNA 👗
.
🌸 Available saiz : XS - 13XL
(extra size dari 13XL custom made)
🌸Harga:
Sepasang: RM184
Baju : RM99
Skirt : RM96 (Material Denim /Scuba)
🌸Material : Como Crepe Rose
🌸Labuh Baju : Depan 33 inci
🌸Design : A Cutting dan ada butang hiasan bhgn depan
.
.
♥Kain sejuk
♥Selesa
❌Tak perlu iron
❌Tak jarang
.
.
🌸 Warna Pilihan 🌸
• Pink Belacan • Coklat • Dusty Pink • Hitam • Purple Belacan • Hijau Zamrud • Mustard • Biru Gelap • Putih • Merah • Royal Blue • Hijau Lumut • Blue Mint • Putih • Cream •
.
.
#KebayaAyuna
#plussizemalaysia
#koleksiraya2017
#plussizemuslimah
#plussizemalaysiaonline
#fattzura #lofattah
#bazaarpaknil

MOST RECENT

Selamat malam. Jumpa lagi esok. Bagi yang nak jalan2 window shopping, boleh lihat di website kami www.haleemaswimwear.com/ .

Macam2 koleksi untuk dilihat. Saiz ada hingga 6XL. Cepat2 grab sebelum kehabisan ya. Daaaa.

#jualbajurenang #bajurenangmuslimah #bajumandi #burkini #muslimahswimwear #plussize #plussizemuslimah #muslimah #kelasrenang #swimming #snorkeling #islandhopping #travel #trip #island #beach #pool #relax #holiday #cuti

Most Popular Instagram Hashtags