#plussizefashion

MOST RECENT

(m)(i)(n)(i)
(d)(r)(e)(s)(s)
(h)(i)(t)(h)(i)(t)(..) Mini dress ผ้าคอตตอล เนื้อนุ่ม ใส่สบายมากก ผ้าพิมพ์ลายตามแบบเลยจ้ะ 🌟Fila มี 3 สี ดำ กรม ขาว
🌟กราฟฟิก มี 3 ลาย การ์ตูน นสพ ดอลล่าร์ 🌟มี 2 Size
M 40-52
L 52-56

ยาว 33 “

ราคา 390฿ *** สีดำ มี ไซส L อย่างเดียว นะคะ 🌟พร้อมส่งจ้ะ🌟

สั่งทางLine @blueberrybigsize
https://line.me/R/ti/p/%40blueberrybigsize

#bigsize #plussizefashion #bigsizethailand #plussize #เสื้อผ้าคนอ้วน #เสื้อผ้าbigsize #เดรสสาวอวบ #เสื้อผ้าสาวอวบ #เสื้อผ้าไซส์ใหญ่ #blueberrybigsize #ชุดทำงานคนอ้วน

“Let’s see colors that have never been seen, let’s go places no one else has been” 🦊❤️🐻 It’s a crazy feeling when you miss and love someone so much it hurts. When a couple of hours without hearing from them seems like an eternity. When on your longest, most awful day they can make you laugh till you’re in tears. ❤️Counting the days ❤️ #mce #bearandfoxadventures #love

PS. Brick loves to kiss Noel ALMOST as much as I do 😂😍 #myboys

It's Changing up the mannequin day with @t___bone_ styli stylist... @thecarpentersdaughternz ... Liv Dress @lostandledastray and @sabatinifashion ....😁
.
.
.
#plussizefashion #exclusive #mystyle #nzmade

WEEKEND NAK BERGULING JE... SEBAB MASA NI JE NAK BERMANJA DENGAN KATIL LELAMA 😪😪😪
.
Tiberrr anak menangis nak bangun, nak susu. Tiberr husband cakap lapar. Tiberrr mak ajak pi pasar... Eh, penat sis berangan nak tidur lelama, terus stress 🤬
.
Okay jangan stress dulu. Enjoy the day, enjoy buat pahala tu. Jommmm kita tengok apa boleh buat untuk burn calories korang untuk weekend 😍 Boleh google “Calories Burn Calculator” untuk tengok berapa kalori korang yang dah terbakar sepanjang weekend ni okay 🔥🔥🔥
.
Kalau yang takde orang nak bawak keluar rumah tu, memasak and kemas rumah are the best choice sebab kalau kena elok, cukup 10k steps. Naik turun tangga, angkat barang, bersilat kat dapur. Fuhh bayangkan berpeluh cane. Memang puas hati zisss 👍🏻
.
Untuk yang ada plan nak keluar jenjalan cari makan, better korang cari tempat lagi murah hahaha. Pi hiking ke, air terjun ke, jogging dgn anak2.. Memang dapat jimat and burnn calories kat situ. And pastikan 10k steps okay ☝🏻
.
Selamat mencuba ❤️
#tipsdiet #tipssihat #nakkurus #pelamin #pelamindiy #goodiescantik #minimalacepreloved #minimalace #fvootd #plussizefashion #plussizefashion #seluarbesar #bajulabuh #pelamin #pelaminnikah #diypelamin #kurussihat #projekkahwin #getfitnowonline #misimengecil #kurustanpaberlapar #tipskurusstudent #studentlife

พร้อมส่ง
กางเกงยีนสเอวสูง
งานนำเข้าจากเกาหลี🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷
มีเป็นไซสๆ
เอว34,36,38,40,42
520฿

สั่งทางLine @blueberrybigsize
https://line.me/R/ti/p/%40blueberrybigsize

#bigsize #plussizefashion #bigsizethailand #plussize #เสื้อผ้าคนอ้วน #เสื้อผ้าbigsize #เดรสสาวอวบ #เสื้อผ้าสาวอวบ #เสื้อผ้าไซส์ใหญ่ #blueberrybigsize #ชุดทำงานคนอ้วน

👉Women's Plus Size Lace Blouse 6053👈 💸HARGA RM38SM/RM48SS💸 📝UKURAN PLUS SIZE📝
▪LENGTH: 80CM (31 1/2 INCH)
▪BUST: 135CM (53 INCH)
▪SHOULDER: 53CM (21 INCH)
▪SLEEVE: 56CM (22 INCH)
▪ARM HOLE: 56CM (22 INCH)
▪SIZE: FREE SIZE , ANGGARAN MUAT SAMPAI XXL 👗MATERIAL: MOSS CREPE + KNITTED COTTON👗 (BAHAGIAN LACE)
*HUJUNG TANGAN DAN HUJUNG BAJU KNITTED LACE 👇👇👇Click link to order 👇👇👇
www.wasap.my/60168826615

#blousemurah #plussizefashion #bajumuslimah #bajumurah #aminreenaapparel #syahnanaresources #sayajualmurahmurah #sayajualonline #trustedseller

NEW UPLOAD!!! 😍😍😍
Swipe yaa fashionistaaa🔛
Kacamata kece hadir di @mybigbodystore yaaa fashionistaaaa...😍😍😍😍
.
Klo yang ini Sunglass Gucci201823 bisa dipakai cowok ataupun cewekk🤗🤗🤗
Include box ORI/fullset yaa😉😉😉
.
Pilih warna favorit kamu yaaa...
#plussize #plussizefashion #plussizeoutfit #bigsize #bigsizeoutfit #bigsizeshop #bigsizedress #bigsizefashion #curvywomen #curvyfashionista #curvystyle #minisize #minifashionista #accessories #wallets #bags👛👜 #belts #glasses #hijabfashion #hijab #mukenah #telekung #fashion #manfashion #highquality #onlineshop #onlineshopping #trustedonlineshopindonesia #happyshopping #happyshoppingsistaa😘😘

VIBES .
.
.
.
Wearing @fashionnovacurve use code XOMARIIA for some cash off !!!

🌸🌸เสื้อเชิ๊ตสีๆ งานปักสวย ใส่ทำงานใส่เที่ยว จะจับแมทกับยีนส์ หรือกระโปรง ใส่ทำงานสบายๆค่ะ 🔺ลายนก CCOO
🔺ลาย PALYBOY เพย์บอย
🔺ลาย CHANAL ชาแนล
🔺ลาย POLO โปโล
🔺สีขาว มี 5 ลาย 🌸ไซร์ วัดจริง 48” (ใส่ใด้ตั้งแต่คนอก 40” ขึ้นไป ถึง 48”) 🌸ราคา350฿

สั่งทางLine @blueberrybigsize
https://line.me/R/ti/p/%40blueberrybigsize

#bigsize #plussizefashion #bigsizethailand #plussize #เสื้อผ้าคนอ้วน #เสื้อผ้าbigsize #เดรสสาวอวบ #เสื้อผ้าสาวอวบ #เสื้อผ้าไซส์ใหญ่ #blueberrybigsize #ชุดทำงานคนอ้วน

Hung out at Devil's Lake today.
@alphalete Need a plus size model with a whack fashion sense?
No? K, cool.
@mvmt
.
.
.
.
📷@mrs.ehines .
.
.

N E W 🛍🛒👗เดรสเชิตสไตร์เรียบๆ มีเข็มกลัดติดที่อกและแขน มีเชือกผูกเอว มี 3 สี กรม ดำ โอรส
S รอบอก 48 สะโพก 54 ยาว 39
M รอบอก 52 สะโพก 58 ยาว 40
L รอบอก 56 สะโพก 62 ยาว 41
ราคา520฿

สั่งทางLine @blueberrybigsize
https://line.me/R/ti/p/%40blueberrybigsize

#bigsize #plussizefashion #bigsizethailand #plussize #เสื้อผ้าคนอ้วน #เสื้อผ้าbigsize #เดรสสาวอวบ #เสื้อผ้าสาวอวบ #เสื้อผ้าไซส์ใหญ่ #blueberrybigsize #ชุดทำงานคนอ้วน

N E W 🛍🛒👗เดรสเชิตสไตร์เรียบๆ มีเข็มกลัดติดที่อกและแขน มีเชือกผูกเอว มี 3 สี กรม ดำ โอรส
S รอบอก 48 สะโพก 54 ยาว 39
M รอบอก 52 สะโพก 58 ยาว 40
L รอบอก 56 สะโพก 62 ยาว 41
ราคา520฿

สั่งทางLine @blueberrybigsize
https://line.me/R/ti/p/%40blueberrybigsize

#bigsize #plussizefashion #bigsizethailand #plussize #เสื้อผ้าคนอ้วน #เสื้อผ้าbigsize #เดรสสาวอวบ #เสื้อผ้าสาวอวบ #เสื้อผ้าไซส์ใหญ่ #blueberrybigsize #ชุดทำงานคนอ้วน

Minnie ❤️#LULAROEANDDISNEY it’s a thing @itsabout_lula ##llrheididc FB group 😉

*New Arrival -Vest trainer size S-6XL!!!!
*MUAT SAMPAI 110KG!!!!! .
All is ready stock, delivery within 1-2days.
.
Colour : Black, Cream
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL, 5XL, 6XL
.
MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT
MERAMPINGKAN PINGGANG
.
Specifications
▶6 lapis cangkuk, boleh laras lebih ketat dan selesa
▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
▶Membantu postur dan penampilan
▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa
▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress...
▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit
.
SESUAI UNTUK
1. yang mempunyai masalah perut buncit dan punggung 'jatuh'
2. yang tak nak pakai korset / bengkung
3. yang baru nak belajar pakai korset / bengkung
4. yang agak malas nak pakai girdle / korset
5. ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tak nak bagi nampak perut
.
#malaysia #pahang #perak #terengganu #sabah #plussizefashion #kelantan #perlis #bajuplussize #melaka #selangor #pulaupinang #wilayahpersekutuan #kualalumpur#naelofarhijab #primavalet #ctdk #jamutyara #bengkungmalaysia #bengkungbersalin #korset #malaysiaig #igersmalaya #putrajaya #muautara #jakarta #bali #motifviral #bajupengantin #viralmalaysia

#TBT remember when we were going crazy over there?! 🤩 LET’S DO IT AGAIN 🎉 LuLaRoe Collection for Disney Irma. #lularoedisneycollection

Most Popular Instagram Hashtags