[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#plusmiles

562 posts

TOP POSTS

Uols nak tau apa jadi bila BOB jumpa ai????
Depa kata ada hadiah yg ditawarkan sehingga RM50,000..😱😱😱
Kalau nak menang jawab soalan di facebook PLUSmiles
https://www.facebook.com/MYPLUSMiles/videos/1406521176099439/

#ceriasepanjangjalan #jawapanPFF #PLUSmiles #sayangketatsendatpadat

Pesanan dari @jannanick :

Pastikan baki kad PLUSMiles atau Touch n Go anda mencukupi dengan menambah nilai kad anda sebelum memasuki lebuhraya. Tambah nilai kad anda di 9000 lokasi tambah nilai, https://goo.gl/QJYGMn. #PLUSMiles

Hi Guys!
Korang ada Kad PLUSMiles?
Tak pernah REGISTER Kad PLUSMiles?
Jom tengok video ni Zizan ajar semua cara macam mana nak register PLUSMiles card dan kelebihan kad ni.
Check it out!
Untuk info lanjut, hubungi PLUSLine 1800-88-0000 (24jam) atau layari Instagram @kembaraplus
#plushighway #plusmiles #plusmobileapps #drivewithplus

Tukar kad #plusmiles sbb ada rebate tiap2 bulan. Sesuai utk kaki travel jumpa client kl-seremban.
#dakwahtakaful
#zy3s5s
#managerseremban

KERETA AI ROSAKKKK!!
-
-
Dekat highway plus 😥
Tapi tak payah risau 😬😬
install PLUS Mobile Apps ni, tekan je butang 'SOS' untuk dapatkan bantuan dari pihak PLUS.
Kalau selalu guna highway PLUS..kena la download PLUS MOBILE APPS NI...SEHARUSNYA SEMESTINYA ADA..
#informasidihujungjari
#PlusMobileApps #PlusMiles

#Repost @zizanrazak869 with @repostapp
・・・
Hi Guys!
Korang ada Kad PLUSMiles?
Tak pernah REGISTER Kad PLUSMiles?
Jom tengok video ni Zizan ajar semua cara macam mana nak register PLUSMiles card dan kelebihan kad ni.
Check it out!
Untuk info lanjut, hubungi PLUSLine 1800-88-0000 (24jam) atau layari Instagram @kembaraplus
#plushighway #plusmiles #plusmobileapps #drivewithplus

Jom dengarkan our pretty lady is on #livechatfb #PLUSmiles @neelofa

Comeinya geramnyaa 😂😘 #Repost @jannanick (@get_repost)
・・・
Hai chuolls, ai ada good news..
Since ramai lagi yg dok komen kat video peraduan kad PLUSMiles edisi khas Janna Nick, ai nak bagi extra time untuk uolls REGISTER sebagai ahli PLUSMiles di www.plusmiles.com.my
Jangan lupa untuk tinggalkan komen yang paling kreatif dekat gambaq ni..
Senarai pemenang ai announce next week ok! #plusmiles #infomasidihujungjari @janna_nicker #sayangketatsendatpadat

Jom download..☺☺
.
.
@Regrann from @jannanick - KERETA AI ROSAKKKK!!
-
-
Dekat highway plus 😥
Tapi tak payah risau 😬😬
install PLUS Mobile Apps ni, tekan je butang 'SOS' untuk dapatkan bantuan dari pihak PLUS.
Kalau selalu guna highway PLUS..kena la download PLUS MOBILE APPS NI...SEHARUSNYA SEMESTINYA ADA..
#informasidihujungjari
#PlusMobileApps #PlusMiles - #regrann

MOST RECENT

Pesanan dari @jannanick :

Pastikan baki kad PLUSMiles atau Touch n Go anda mencukupi dengan menambah nilai kad anda sebelum memasuki lebuhraya. Tambah nilai kad anda di 9000 lokasi tambah nilai, https://goo.gl/QJYGMn. #PLUSMiles

rm70.00 claim dari PLUSmiles T&G. Siapa yg dok guna PLUS highway hari2 tu gi claim rebet dr PLUS office tp make sure u registered ur PLUSmiles kad ya.

#plusmiles #plushighway #touchandgo #tng

Tempoh hari after balik dr Ipoh terus gerak to HQ @plus_malaysia to collect the #plusmiles @jannanick card that i won! Thank you for the prize and I will definitely use it! Dpt bergambar ngn standee duta ni pon jd lah😂😂 #sayangketatsendatpadat #wecarewelove #jannanicker #dutasimpananplus #hammersonicfest

~KOSMO : 06/10/2017 (JUMAAT)~
.
Story si cantik @jannanick dalam sisipan akhbar KOSMO harini. Boleh baca penjelasan JN tentang isu kontroversi yg melanda baru2 ni. .
All the best JN..
1)Untuk drama #mycoffeeprince yg masih shoot lagi..moga dipermudahkan & berjalan dgn lancar.
2)Untuk drama #DiaTV3 yg akan ditayangkan mulai 14/10/2017 kat TV3.
3)Untuk kerjaya seni yg makin berkembang dan juga sebagai ambassador.
.
.
#JannaNick
#Kosmo #SegalanyaHiburan #HabHib #ProfilGlam
#06102017 #Jumaat
#DiaTV3 #Aira #MyCoffeePrince #Dani #AkanDatang
#FCCMalaysia #PLUSmiles #Vivo7Plus #VivoMalaysia
#JannaNickers

#Repost @jannanick (@get_repost)
・・・
Nak announce !!
CONGRATS ALL WINNERS 👏🏻👏🏻
❤️Nik Hanis Naquira Binti Yugani 920406-xx-xxxx
❤️️Muhammad Aliff Najmi Bin Shaharuddin 970219-xx-xxxx
❤️Amier Aiman Bin Ahmad 960711-xx-xxxx
❤️Zulkifli Bin Mohamad 671108-xx-xxxx
❤️Seri Yunisa Binti Othman 920702-xx-xxxx
❤️Mohd Eddren Bin Fadzilah 860515-xx-xxxx
Wakil PLUS akan call chuols untuk urusan pemberian hadiah ini!
Again,CONGRATS!!
#plusmiles #informasidihujungjari @janna_nicker @plus_malaysia #sayangketatsendatpadat #ceriasepanjangjalan

Nak announce !!
CONGRATS ALL WINNERS 👏🏻👏🏻
❤️Nik Hanis Naquira Binti Yugani 920406-xx-xxxx
❤️️Muhammad Aliff Najmi Bin Shaharuddin 970219-xx-xxxx
❤️Amier Aiman Bin Ahmad 960711-xx-xxxx
❤️Zulkifli Bin Mohamad 671108-xx-xxxx
❤️Seri Yunisa Binti Othman 920702-xx-xxxx
❤️Mohd Eddren Bin Fadzilah 860515-xx-xxxx
Wakil PLUS akan call chuols untuk urusan pemberian hadiah ini!
Again,CONGRATS!!
#plusmiles #informasidihujungjari @janna_nicker @plus_malaysia #sayangketatsendatpadat #ceriasepanjangjalan

Nak announce !!
CONGRATS ALL WINNERS 👏🏻👏🏻
❤️Nik Hanis Naquira Binti Yugani 920406-xx-xxxx
❤️️Muhammad Aliff Najmi Bin Shaharuddin 970219-xx-xxxx
❤️Amier Aiman Bin Ahmad 960711-xx-xxxx
❤️Zulkifli Bin Mohamad 671108-xx-xxxx
❤️Seri Yunisa Binti Othman 920702-xx-xxxx
❤️Mohd Eddren Bin Fadzilah 860515-xx-xxxx
Wakil PLUS akan call chuols untuk urusan pemberian hadiah ini!
Again,CONGRATS!!
#plusmiles #informasidihujungjari @janna_nicker @plus_malaysia #sayangketatsendatpadat #ceriasepanjangjalan

.
Dear readers
Pelish lah next time make sure baki touch n go kau ke, plusmiles kau ke, smart tag kau ke
CUKUP UNTUK TAK MENJADI MASALAH TERSEKAT SEBAB BAKI TAK CUKUP
.
Kalau tak rasa bersalah sebab menyusahkan orang2 lain, aku tak tahulah nak cakap apa
.
Sekian pesanan khidmat masyarakat yang takde nada manis tapi hanya bengis dan sarkastik ini daripada #hashtagitupasti
.
#adoiyai
#tolonglah
#janganmenyusahkanoranglain
#itwasmeanttosmooththetraffic
#bukanpandulalu
#danjugabukantambahnilai
#tambahnilailorongpalinhkiribang
#stresspakcik
#plus
#plusmiles
#touchngo
#smarttag
#plazatol
#iyetahukalautoltakdelagibagus
#hashtagitupasti
.
#blog
#blogger
#blogging
#blogpost
#instablog
#instagramblog
#igers
#igersmalaysia
#igersselangor
#igersMY

Reload your PLUSMiles or Touch n Go card to ensure enough balance before entering the highway. More reload location with no fee, visit www.touchngo.com.my for more info. #PLUSMiles #NoReloadFee

Plus miles!
Info shj.

Beberape hari lepas pergi kaunter topup touch & go.
Mana2 yg rajin lalu highway plus, boleh la guna kad plus miles sbb diam2 kaunter suruh claim dpt la gak RM80++
Ada claim normal rebate dan festival rebate (utk raya promote )
Benefit ni dah lama ada. Sebelum ni pun memg pernah claim juga. Cuma kita kadang tak amik port sgt pun. Kadang benda2 kecik mcm ni boleh gak membantu bila terdesak.
Selamat mencuba! ☺️☺️ #plusmiles #touchandgo #plushighway #ansari4all

Enjoy 20% off on entrance tickets for The Shore Toy Museum with your family using PLUSMiles card. T & C apply.
#PLUSMiles #Merchant

Tak tidoq aku dibuatnyaa bila tengok si hensem dani ni buat muka cute😍.hahahaha
Makan banyak tapi tak gemuk² pun😒 jeles tau dak!! Hadoi laa.
#sayangketatsendatpadat @jannanick #wecarewelove #jannanick #jannanicker #fccmalaysia #plusmiles #kcollysweet17 #vivoMalaysia #vioschallenge #toyotagazooracing #canonmalaysia #coffeprince #dia

Most Popular Instagram Hashtags