#plusmiles

514 posts

TOP POSTS

Hai chuolls, ai ada good news..
Since ramai lagi yg dok komen kat video peraduan kad PLUSMiles edisi khas Janna Nick, ai nak bagi extra time untuk uolls REGISTER sebagai ahli PLUSMiles di www.plusmiles.com.my
Jangan lupa untuk tinggalkan komen yang paling kreatif dekat gambaq ni..
Senarai pemenang ai announce next week ok! #plusmiles #infomasidihujungjari @janna_nicker #sayangketatsendatpadat

Hi Guys!
Korang ada Kad PLUSMiles?
Tak pernah REGISTER Kad PLUSMiles?
Jom tengok video ni Zizan ajar semua cara macam mana nak register PLUSMiles card dan kelebihan kad ni.
Check it out!
Untuk info lanjut, hubungi PLUSLine 1800-88-0000 (24jam) atau layari Instagram @kembaraplus
#plushighway #plusmiles #plusmobileapps #drivewithplus

Uols nak tau apa jadi bila BOB jumpa ai????
Depa kata ada hadiah yg ditawarkan sehingga RM50,000..😱😱😱
Kalau nak menang jawab soalan di facebook PLUSmiles
https://www.facebook.com/MYPLUSMiles/videos/1406521176099439/

#ceriasepanjangjalan #jawapanPFF #PLUSmiles #sayangketatsendatpadat

Comeinya geramnyaa 😂😘 #Repost @jannanick (@get_repost)
・・・
Hai chuolls, ai ada good news..
Since ramai lagi yg dok komen kat video peraduan kad PLUSMiles edisi khas Janna Nick, ai nak bagi extra time untuk uolls REGISTER sebagai ahli PLUSMiles di www.plusmiles.com.my
Jangan lupa untuk tinggalkan komen yang paling kreatif dekat gambaq ni..
Senarai pemenang ai announce next week ok! #plusmiles #infomasidihujungjari @janna_nicker #sayangketatsendatpadat

Jom dengarkan our pretty lady is on #livechatfb #PLUSmiles @neelofa

Jom download..☺☺
.
.
@Regrann from @jannanick - KERETA AI ROSAKKKK!!
-
-
Dekat highway plus 😥
Tapi tak payah risau 😬😬
install PLUS Mobile Apps ni, tekan je butang 'SOS' untuk dapatkan bantuan dari pihak PLUS.
Kalau selalu guna highway PLUS..kena la download PLUS MOBILE APPS NI...SEHARUSNYA SEMESTINYA ADA..
#informasidihujungjari
#PlusMobileApps #PlusMiles - #regrann

People who matter and make it worth it #actualgoodpeople #plusmiles

1 of 2 times I did fitness in two weeks. Feelin like a #fatfuck but ready to #returntostrength in #richmond #bestofthewest #plusmiles

Baki kad Touch n Go dah ada cik adik manis ingatkan, baki puasa jangan sendiri buat buat lupa lak ye, berapa hari je lagi ni... #touchngo #plus #plusline #plusmiles #raya

MOST RECENT

Dapatkan diskaun 20% bagi tiket masuk di The Shore 3D Interactive Park dengan kad PLUSMiles anda. Tertakluk terma & syarat. #PLUSMiles

Serbu ig janna komen video ni baca caption jangan lupa kbye
.
.
@Regrann from @jannanick - Hai chuolls, ai ada good news..
Since ramai lagi yg dok komen kat video peraduan kad PLUSMiles edisi khas Janna Nick, ai nak bagi extra time untuk uolls REGISTER sebagai ahli PLUSMiles di www.plusmiles.com.my
Jangan lupa untuk tinggalkan komen yang paling kreatif dekat gambaq ni..
Senarai pemenang ai announce next week ok! #plusmiles #infomasidihujungjari @janna_nicker #sayangketatsendatpadat - #regrann

Hai chuolls, ai ada good news..
Since ramai lagi yg dok komen kat video peraduan kad PLUSMiles edisi khas Janna Nick, ai nak bagi extra time untuk uolls REGISTER sebagai ahli PLUSMiles di www.plusmiles.com.my
Jangan lupa untuk tinggalkan komen yang paling kreatif dekat gambaq ni..
Senarai pemenang ai announce next week ok! #plusmiles #infomasidihujungjari @janna_nicker #sayangketatsendatpadat

#Repost from @jannanick by @quicksave.app
・・・
Hai chuolls, ai ada good news..
Since ramai lagi yg dok komen kat video peraduan kad PLUSMiles edisi khas Janna Nick, ai nak bagi extra time untuk uolls REGISTER sebagai ahli PLUSMiles di www.plusmiles.com.my
Jangan lupa untuk tinggalkan komen yang paling kreatif dekat gambaq ni..
Senarai pemenang ai announce next week ok! #plusmiles #infomasidihujungjari @janna_nicker #sayangketatsendatpadat #InstaSaveApp #QuickSaveApp

Comeinya geramnyaa 😂😘 #Repost @jannanick (@get_repost)
・・・
Hai chuolls, ai ada good news..
Since ramai lagi yg dok komen kat video peraduan kad PLUSMiles edisi khas Janna Nick, ai nak bagi extra time untuk uolls REGISTER sebagai ahli PLUSMiles di www.plusmiles.com.my
Jangan lupa untuk tinggalkan komen yang paling kreatif dekat gambaq ni..
Senarai pemenang ai announce next week ok! #plusmiles #infomasidihujungjari @janna_nicker #sayangketatsendatpadat

Hai chuolls, ai ada good news..
Since ramai lagi yg dok komen kat video peraduan kad PLUSMiles edisi khas Janna Nick, ai nak bagi extra time untuk uolls REGISTER sebagai ahli PLUSMiles di www.plusmiles.com.my
Jangan lupa untuk tinggalkan komen yang paling kreatif dekat gambaq ni..
Senarai pemenang ai announce next week ok! #plusmiles #infomasidihujungjari @janna_nicker #sayangketatsendatpadat

Hai chuoools, nak menang kad PLUSMiles edisi khas Janna Nick bernilai RM 50 tak? Kalau nak!!!kena daftar menggunakan email address atau facebook uolllss di www.plusmiles.com.my
Comment kat bawah👇🏻
Dan 5 comment paling creative dan dah register email di laman PLUSMILES berpeluang memenangi kad plusmiles edisi khas Janna Nick.
Pi REGISTER NOW!!!!
#infomasidihujungjari #plusmiles #sayangketatsendatpadat

#Repost @jannanick (@get_repost)
・・・
Hai chuoools, nak menang kad PLUSMiles edisi khas Janna Nick bernilai RM 50 tak? Kalau nak!!!kena daftar menggunakan email address atau facebook uolllss di www.plusmiles.com.my
Comment kat bawah👇🏻
Dan 5 comment paling creative dan dah register email di laman PLUSMILES berpeluang memenangi kad plusmiles edisi khas Janna Nick.
Pi REGISTER NOW!!!!
#infomasidihujungjari #plusmiles #sayangketatsendatpadat

#Repost @jannanick .
•
•
Hai chuoools, nak menang kad PLUSMiles edisi khas Janna Nick bernilai RM 50 tak? Kalau nak!!!kena daftar menggunakan email address atau facebook uolllss di www.plusmiles.com.my
Comment kat bawah👇🏻
Dan 5 comment paling creative dan dah register email di laman PLUSMILES berpeluang memenangi kad plusmiles edisi khas Janna Nick.
Pi REGISTER NOW!!!!
#infomasidihujungjari #plusmiles #sayangketatsendatpadat

Hai chuoools, nak menang kad PLUSMiles edisi khas Janna Nick bernilai RM 50 tak? Kalau nak!!!kena daftar menggunakan email address atau facebook uolllss di www.plusmiles.com.my
Comment kat bawah👇🏻
Dan 5 comment paling creative dan dah register email di laman PLUSMILES berpeluang memenangi kad plusmiles edisi khas Janna Nick.
Pi REGISTER NOW!!!!
#infomasidihujungjari #plusmiles #sayangketatsendatpadat

Dapatkan DISKAUN untuk Pakej Umrah, Ukhwah Sejati dengan kad PLUSMiles! Tertakluk pada terma dan syarat. Layari PLUSMiles untuk maklumat lanjut.

#GanjaranPLUSMiles
#plusmiles

Hai pengguna PLUS,

Pastikan anda peka terhadap baki dalam kad PLUSMiles kepunyaan anda. Tambah nilai secukupnya sebelum memasuki lebuhraya supaya perjalanan anda mudah serta lancar.

#PLUSMalaysia #PLUSMiles

rasa kalau gadis cantek macam ni tak yah call kut.. brduyun yg beri bantuan an an an an .
#gazooracing #coffeeprince #MYCoffeePrince .
.
.
@repost.app from @jannanick
Hai chuolllllss, kereta ai pernah rosak dekat Lebuhraya PLUS, tapi lepas ai dapat tahu pihak PLUS dah ada PLUSMobile Apps dengan butang SOS, ai rasa happy sangat. Tekan butang SOS, pihak PLUS akan cepat2 tolong uols..sepantas mungkin... Best kan???So tunggu apa lagi? Muat turun lah PLUSMobile Apps di Google Playstore dan Apple Store sekarang!!! Confirm uooollls takkan menyesal. #informasidihujungjari #plusmobileapps #plusmiles #sayangketatsendatpadat

Hai chuolllllss, kereta ai pernah rosak dekat Lebuhraya PLUS, tapi lepas ai dapat tahu pihak PLUS dah ada PLUSMobile Apps dengan butang SOS, ai rasa happy sangat. Tekan butang SOS, pihak PLUS akan cepat2 tolong uols..sepantas mungkin... Best kan???So tunggu apa lagi? Muat turun lah PLUSMobile Apps di Google Playstore dan Apple Store sekarang!!! Confirm uooollls takkan menyesal. #informasidihujungjari #plusmobileapps #plusmiles #sayangketatsendatpadat

Tambah nilai kad PLUSMiles atau Touch n Go anda sekarang untuk mengelakkan kesesakan di Plaza Tol. Klik http://bit.ly/2pAXrXm untuk mengetahui 9,200 lokasi tambah nilai terdekat kepada anda. Hati-hati memandu :) #Tambahnilai #PlusMalaysia #plusmiles

Most Popular Instagram Hashtags