#plpp

1362 posts

TOP POSTS

IRPC #PLPP shift C. ๐Ÿ‘ฌ

Gym is for boys , PT Ground is for men ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
#plpp
#prideteam

Zaman2 kurus melampau.....
Cerita sepanjang zaman...x pernah jemu bercerita pengalaman training
#ksappsiri2/2015
#plpp
#malaysiacorrectionaldepartment

Alhamdulilah Done..hilang rasa gugup, gagap..ok balik tido..
#group 14
#PAC
#PLPP
#PPM
#KPWM

Sekesal kesalnya lihat mereka tetap kesalnya hilang, Semarah marah nya lihat mereka tetap ajah bisa ketawa dibuat mereka,
Makasih yah gaes untuk 3 tahun ini.
Ceileh padahal nyampai kelas main ejek2kan , kalau di bilang umur udah tua iyah, tapi kelakuan kayak anak2, tapi gpp itu yg ku suka dari kalian gaes ๐Ÿ˜˜
#btpd4
#plpp
#btpd4'14
#wandererindonesian

I was smiling yesterday, I am smiling today and i will smile tomorrow. Simply because life is too short to cry for anything.
#amputation
#plpp

Hari ni p hantar barang kat cust ja....
#pandaantivirus
#20pcs
#plpp

Brsyukurlah dgn kurniaan Allah di atas ksempurnaan yg dberikan krana ada golongan yg mengimpikan ttapi tidak mmperolehinya ๐Ÿ˜‡...
#outstationwork #pamerantudm #plpp #bangi

Maka dengan ini tamat lah perjalanan aku sbgai pelatih...trima kasih kepada pegawai dan jurulatih yg melatih aku..nampak sngt hasil kursus tu..muka dah mcm arang..#plpp#tamatlatihan

MOST RECENT

Gym is for boys , PT Ground is for men ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
#plpp
#prideteam

Ski day at Peter lougheed Park ๐Ÿ˜„ โค๏ธ @aircanada #Canada150 :
:
:
: #calgary #canada #alberta #plpp #ski #xcskiing #rockies #explorealberta #explorecanada

Alhamdulillah... Banyak pengalaman berharga yg bisa didapat, Terima Kasih...
.
.
.
Edisi photo bersama Bapak Hanafi A.Md. selaku Manager Pabrik PKS 2 PT.MC sekaligus Alumni Teknik Mesin Poltek LPP Yogyakarta
#musirawascitraharpindogroup #musirawascitraharpindo #crudepalmoil #plpp #politekniklpp #polteklpp #politekniklppyogyakarta #yogyakarta #kalimantantengah

Satu hal lagi yg membuat semakin dewasa. Terima Kasih #musirawascitraharpindogroup ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ #musirawascitraharpindo #crudeoilpalm #plpp #poltekniklpp #polteklpp #yogyakarta #kalimantantengah

Sekesal kesalnya lihat mereka tetap kesalnya hilang, Semarah marah nya lihat mereka tetap ajah bisa ketawa dibuat mereka,
Makasih yah gaes untuk 3 tahun ini.
Ceileh padahal nyampai kelas main ejek2kan , kalau di bilang umur udah tua iyah, tapi kelakuan kayak anak2, tapi gpp itu yg ku suka dari kalian gaes ๐Ÿ˜˜
#btpd4
#plpp
#btpd4'14
#wandererindonesian

Twit , twit , twit , new new new ๐Ÿ˜‚@rozamremliz7 follow follow follow follow
#plpp

I have officially launched my page!!! โค๏ธ๐Ÿ’‹interested in 5$ off an order!? Head over to my Facebook page and enter the contest! ๐Ÿ’‹ #lipsense #lipsenseparty #lipsensegiveaway #plpp #giveaway #lipstick #transferproof #amazing

Day n nite krim kite da habis..Boleh ke nak beli itu je???..eh, mestila boleh uoollss..Kita ada jual loose item.. Semestinya lebih besar,lebih tahan lama dan lebih menjimatkan... Wasap lini #0122542371..Pos seluruh Malaysia.cod #putrajaya #desa pinggiran putra#kg Dato Abu bakar baginda #PLPP #INFRA #INSPEN #uniten

Loyal to Leptos..Walaupun bile timbang berat xde perubahan tapi still repeat order 2botol terus sebab bila pakai baju ada rasa longgar2..inch loss la tu kan.. Jom try.. Wasap lini #0122542371..Pos seluruh Malaysia.cod #putrajaya #desa pinggiran putra#kg Dato Abu bakar baginda #PLPP #INFRA #INSPEN #uniten

Untunglah dpt duduk dgn pelatih terbaik..#plpp#ksapp1/2017#dinner#formal

Maka dengan ini tamat lah perjalanan aku sbgai pelatih...trima kasih kepada pegawai dan jurulatih yg melatih aku..nampak sngt hasil kursus tu..muka dah mcm arang..#plpp#tamatlatihan

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags