[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pismp

1824 posts

TOP POSTS

Not your favourite guy.

#vscocam #ipg #iptho #pismp

wak jiman 😄 #ussbelalak #PISMP #PA0614

it's a must #ussbelalak #PISMP #PA0614

One more paper to go🤗🤗 #vscocam #vscomalaysia #iptho #degreelife #pismp

jom kite layan majalah 3. lihatlah dunia lain anak2 penan di miri nih. sama dengan kami #satakianz disini, tapi cabarannya mungkin lebih mencabar. wahai junior2 ipg yang kene campak kat sini o lebih hebat dari ni teruskan berkhidmat, bersemangat 💪💪.
.
kite cipta moment2 best. ubah pemikiran ortodok, upah kelemahan lama, bina legasi hebat yang baru, tapi masih mengekalkan kerjasama dan persatuan antara guru lama n baru. tu hal paling penting. jangan ego. bila dah lama service nanti, kite akan balik ke bandar dan time tu moment2 indah kite boleh throwback, 👍. maybe kat bandar xrase dah syiok macam ngaja kat pedalaman. 'dulu'😁
.
salute!.
.
#majalah3 @tv3malaysia
#penan
#ipg
#pismp

Bila pakai jubah ni..teringat masa Majlis Graduasi MRSM TMFS 2014...kali ni pakai jubah utk Pra Konvo Ppismp... ianya satu permulaan baru menuju ke segulung Ijazah 4 tahun akn datang.😊😀
#PISMP #ipg #Bnk with jillian yg cute😙

| Happy Anniversary PSV 4 tahun dh . Hilhik 😘

Semoga dapat menghabiskan perjuangan ini bersama2.
25.06.2016

#psv #ppismp #pismp

| Papa Mus @the.doo 😘

Haha.

27.06.2016
#psv #pismp #kbaiiiii

Last Kuliah of this semester 😉😉 #2016 #pismp #degree #sem3

MOST RECENT

Assalamualaikum sahabat semua.. Semoga hrnee lbh baik drp yg smlam. Start a productive day with a sweet smile 😊. Throwback ciked senyum lebar lps abess kls. Time plg best sbb lps tu blh blk lentok sampai zohor 😆😆😆 #throwback #sem1 #pismp #degreelife #cikgulifestyle #smile #morning

Institut Pendidikan Guru Kampus Gaya
#actionresearch
#finally
#ipglife
#pismp
#like4like

这五年半来走来不易,一步一脚印👣。
这年来的心血,终于看见彩虹🌈。
人生属于自己的第一本行动研究出来了,也意味着我的学士生涯来到了尾声。未来的日子是个未知数,所以珍惜当下可以休息的日子。
#ipglife
#2017
#pismp
#goingtoendsoon
#like4like

👯‍♀️👭 Bae. 💕
.
From no-kudou to kudou-on-fleek. 😏 from mangut to bebeh. 😘 From rules-obeyer to rules-breaker. 😂 ihmm. So, girls. How does it feels like to end Semester 7? 😂 buli buat hastag roadtoconvo sudaka? Miahahaha
.
Betul laa seniorsenior cakap dulu. Nda lama 5 tahun tu. Sekejap ja habis. Jujur sampai sekarang kami masih nda pcaya kami kasi habis 4 tahun setengah sudah. (Dengan perangai yg nda macam sem 7 sama muka yg nda kena pcya sem 7 sudaa). Merasa dari elaun 1 semester dekat RM3000 satu kali masuk pegi elaun bulanan RM700(blm tolak asrama) terus sekarang merasa elaun RM430. 💔Semoga merasa elaun btambah balik kaa lepas ni. 🌚😂 hahaha
.
A little throwback of our wefie in CNU Beijing sbb sia belum lagi pernah upload selpie/wefie d Beijing. Hohoho 💕
.
.
.
#bae #makingmemory #girls #friendship #sisters #ipgstudent #finalyear #roadtofinalsem #ipg #ipgm #pemulihan #pismp #beijing #capitalnormaluniversity #cnu #university #potd #travel #china #vsco #vscocam #vscosabah #vscosabahan #sabahan

Mission complete😏 😏
bye exam,hi holiday😝
happy holiday,enjoy holiday
#PISMP#Sem1#done

考完试,拿到AR,就要毕业啦~~~😍😄🎓❤ #roadtograduation #5andhalfyears #prapismp #pismp 🔚 #actionresearch #11examsdone #yoohoo 🍀😁🌸☺

Credit: Photographer Allan (Jarang-jarang sis masuk gambar, walaupun kecik ja) 😛
----
Memandangkan tiada exam, tolong susun meja untuk adik-adik. 100 meja okay. Apa yang penting? Kerjasama 😂
Bukan main happy sebab tiada exam sem ni. Hakikatnya tetap mereput 3 minggu. 😑
-----
Sir: Aku perhati jer korang 😂
------
#IPGKS #TeacherTrainees #BakalCikguAnakAwak #GuruPelatih #PISMP #Sem5 #Nikon

Selamat hari lahir Kak Mun @munirahafu ... Semoga dikurniakan usia yang berkat, berbahagia disamping @bokharianuwa hingga ke akhir hayat. Hehe kenangan 2010 sambut bday di puncak Bukit Broga dengan kek penyek sebelah. Haha... All the best kak. Thanks banyak tolong Am masa study dulu. Hanya Allah yang dapat membalas...
#cikgu
#pismp
#tunadengar
#maktabperguruanilmukhas
#institutperguruanilmukhas
#myvi
#afu
#oldtown
#skpkseremban
#ikea
#barlilemon
#chocolatemint
#mdmlim
#cikyati
#danlainlain haha
#hipsterketidak

Some of the best moments in life are the ones you can't tell anyone about.
#batchmate
#PISMP JUN '16

Good times + Crazy friends = Amazing memories 😊❤
#classmates #pismp #memories #crazy #friends #ipglife #NAS98 #2021 #121017 📆

感恩大家能开开心心聚在一起吃晚餐,真的很温馨幸福😍😍菜肴也很好吃😘
还有谢谢老师的奖项谢谢陪我一起学习的朋友#PISMP MT 1616一起加油一起成功💪💪#081017

👏👏#05~071017#PISMP MT1616
Facilitator for station game #SK Kampung Baru

Karnival Matematik 2017 #05~071017#PISMP MT1616

Last day of Program Bina Insan Guru.
PISMP Jun 2015 (BC, TESL, BIB, PSV & Pemulihan)
Asyik~Asyik~Asyik
1 and a half years to go, 74 of us, batchmates!! .
#TeacherTrainees #IPGKS #IPG #BinaInsanGuru2017 #BIG2017 #PISMP #MYY #Miri #SKKampungBeraya

Today marks the end of our Program Bina Insan Guru 2017.
Coursemates. After 3 months of practicum, finally we could capture these precious moments together.
3 semesters to go!
Sunburn + Sleepless Nights

#BinaInsanGuru2017 #BIG2017 #TESLians #TESL #IPG #TeacherTrainees #LambirHillsNationalPark #PISMP

凑备许久,就在今天!
今年更精彩哦!
有在的别错过、附近的记得来、远方的非常欢迎🤗

DATE: 28 SEPT 2017
TIME: 4:30PM - 6:30PM
VENUE: Dataran Orang Kaya Haji, Kuala Lipis, Pahang.

#记得来支持哦 #么么哒 #PISMP #SEM8 #music #2017 #carnival #lipis #kualalipis #visit #pahang #miniconcert #concert #sisba #ipgktaa #afzan #today

Most Popular Instagram Hashtags