#pipipink

MOST RECENT

🌸 PIPI PINK DOLL STICK BLUSH 🌸 🌹Blusher ni memang tahan lama. kalau kena air pun masih tahan. Tapi ianya mudah dicuci dengan hanya menggunakan pencuci muka. Tak perlu makeup remover. 🌹Dengan PIPI PINK BLUSHER, wajah akan nampak lebih natural macam pipi asal yang kemerahan. Lebih berseri2 dan glowing gitu. 🌹Senang nak digunakan. Kalau touch up just calit je kat pipi, lepas tu boleh ratakan dengan jari atau berus. Boleh guna kat mana2 je. Dalam kereta pun boleh. 🌹Sesuai untuk semua. Bahan2 digunakan dari extract tumbuh tumbuhan yang takkan rosakkan kulit. Ditambah lagi ianya mengandungi vitamin untuk penjagaan kulit agar tidak rosak. 🌹Mudah dibawa. Didatangi dengan saiz yang mudah dibawa kemana saja. Letak dalam poket pun boleh. 🌹Tidak comot masa nak guna sebab ianya jenis cream dan takkan berterabur atas pipi. 🌹Satu stick blusher boleh tahan 3 - 4 bulan bergantung pada cara guna dan kekerapan. 🌹Kalau belum buka penutup ianya tahan selama 2 tahun. Kalau dah buka penutup dan diguna, akan expired dalam masa 12 bulan.

Jom grab terus di www.wasap.my/60123409270

#pipipink
#blusher
#blusherstick
#sicomelpipimerah

Sebelum keluar,jangan lupa dap dap pipipink blusher okayyy..tak sampai dua minit pun...senang sgt
.
.
Ws 0127845192 @ click lonk di bio kami dan anda akan direct ke ws kami tanpa perlu save number
.
.
#like4like #love #sayajualmurah #pinkies #pipipink #blusher #murah #makeupartist #makeuptutorials

Dah cuba blusher paling viral ni??memang senang sangat nak pakai..sesuai untuk semua warna kulit..
.
.
Ws 0127845192 @ click link di bio kami dan anda akan direct ke ws kami tanpa perlu save number
.
.
#like4like #love #sayajualmurah #pinkies #pipipink #blusher #blushermurah #makeupartist #makeuptutorials #murah2 #sayajual #cantik

Dah cuba blusher paling viral ni??memang senang sangat nak pakai..sesuai untuk semua warna kulit..
.
.
Ws 0127845192 @ click link di bio kami dan anda akan direct ke ws kami tanpa perlu save number
.
.
#like4like #love #sayajualmurah #pinkies #pipipink #blusher #blushermurah #makeupartist #makeuptutorials #murah2 #sayajual #cantik

Dah cuba blusher paling viral ni??memang senang sangat nak pakai..sesuai untuk semua warna kulit..
.
.
Ws 0127845192 @ click link di bio kami dan anda akan direct ke ws kami tanpa perlu save number
.
.
#like4like #love #sayajualmurah #pinkies #pipipink #blusher #blushermurah #makeupartist #makeuptutorials #murah2 #sayajual #cantik

Kenapa perlu cuba blusher pipipink ni??sebab ia sgt mudah dan warna tidak terlalu terang..jadi makeup anda akan nampak lebih natural
.
.
Ws 0127845192 @ click link di bio kami dan anda akan direct ke ws kami tanpa perlu save number
.
.
#like4like #love #sayajualmurah #pinkies #pipipink #blusher #blushermurah #makeupartist #makeuptutorials #sayajual

Kenapa perlu cuba blusher pipipink ni??sebab ia sgt mudah dan warna tidak terlalu terang..jadi makeup anda akan nampak lebih natural
.
.
Ws 0127845192 @ click link di bio kami dan anda akan direct ke ws kami tanpa perlu save number
.
.
#like4like #love #sayajualmurah #pinkies #pipipink #blusher #blushermurah #makeupartist #makeuptutorials #sayajual

Kenapa perlu cuba blusher pipipink ni??sebab ia sgt mudah dan warna tidak terlalu terang..jadi makeup anda akan nampak lebih natural
.
.
Ws 0127845192 @ click link di bio kami dan anda akan direct ke ws kami tanpa perlu save number
.
.
#like4like #love #sayajualmurah #pinkies #pipipink #blusher #blushermurah #makeupartist #makeuptutorials #sayajual

Kenapa perlu cuba blusher pipipink ni??sebab ia sgt mudah dan warna tidak terlalu terang..jadi makeup anda akan nampak lebih natural
.
.
Ws 0127845192 @ click link di bio kami dan anda akan direct ke ws kami tanpa perlu save number
.
.
#like4like #love #sayajualmurah #pinkies #pipipink #blusher #blushermurah #makeupartist #makeuptutorials #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags