[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pinpreneur

7180 posts

TOP POSTS

SHOM Car Video shooting. For our 25th anniversary this coming nov! ๐Ÿ˜

#shom
#carshooting
#PIN
#pinpreneur

Muka โ€˜please do not disturbโ€™ ๐Ÿ˜
.
#mangocheesecake
#PINPreneur
#BizGayaPIN

Shopping tiap bulan dapat bonus ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Register dengan Rm50@Rm80 dapat free Marine Essence Body Wash. ๐Ÿ“ž 011-28863929

#CikNadia
#PINPreneur
#PINWellnessConsultant

.
Baru sempat posing... Menara minkaffe kita..
.
Cekmek n kwn dia tu sebagai penyeri majlis je...
Tangkap otw balik dr membakar tadi...
Secawan minkaffe + 2 bj kuih..
in shaa Allah akan bantu utk bertahan sampai tengahari...
.
Nak mengopi jugak??? Cari yg ori ye...
Yg ada sticker hologram SHOM..๐Ÿ˜‰
.
Shopping tiap bulan dapat bonus ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Register dengan Rm50...@Rm80 dapat free Marine Essence Body Wash.
๐Ÿ“ž 019-9493081
.
#minkaffewakafbharu_tumpat_pasirpekan
#teamduagaji
#PINPreneur
#PINWellnessConsultant

Shopping tiap bulan dapat bonus untung kan.. Register dengan Rm50@Rm80 dapat free Marine Essence Body Wash

Jangan tunggu lama2 nanti promosi habis.. ๐Ÿ“ž 019-5142782

#sahajidahhaiomarkertingipoh
#PINPreneur
#pinwellnessconsultant

Semoga minuman ini membawa kebaikan buat diriku & orang sekeliling.

#Minkaffe ini memberikan aroma menyegarkan & membantu menghilangkan keletihan minda serta melegakan tekanan & kesihatan.

#PINpreneur #Shom #BerniagaGayaPIN

Ingat nak teguk ayak jah, tapi tak tahan tengok tom yam! Ni semua salah @ilyiahusna. Hehe.. terliuq tgk awk makan hari tu. Hehe.. ๐Ÿ˜‹
โ€ข
#kerjadanmakantakdapatdipisahkan
#jemputjemput
#BerniagaGayaPIN
#PINPRENEUR

Suka tak kalau orang ingat kepada kita dan sentiasa bertanya khabar kita?

Dalam biz pun kita kena sentiasa 'bertanya khabar', (1) Dengan pelanggan kita
(2) Dengan prospek (bakal pelanggan)
(3) Dengan rakan niaga kita, team mate kita, pasukan kita, network kita

Kenapa nak bertanya khabar?

Sebab kita nak orang ingat kepada kita

ingat kepada produk kita dan ingat kepada proposal kita

Yang paling penting akan membuatkan mereka merasa 'rapat' kepada kita

Ini bukannya teknik yang asing
dan biasa digunakan oleh brand-brand yang besar untuk memastikan hubungan mereka dan pelanggan terus terjalikan

Contoh paling mudah,

Melalui email marketing
Melalui message di telefon
Melalui ucapan-ucapan khas (hari jadi, perayaan dan sebagainya)
Melalui telefon untuk memaklumkan sesuatu tawaran istimewa

Best kan kalau kita dapat kuasai ilmu bertanya khabar ni ๐Ÿ˜Š

Tapi ramai peniaga yang takut nak 'bertanya khabar'

Nak tahu kenapa?
Sebab mereka biasa diperkenalkan teknik ini dgn nama 'teknik follow up'
dan ramai yang cukup takut bila disuruh menggunakan teknik 'follow-up' kepada pelanggan mereka ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ So untuk keselesaan mereka yang takut kita ubah sikt perkataan kepada 'teknik bertanya khabar' supaya rasa lebih mesra dan mudah dipraktikan

#PINPRENEUR
#BerniagaGayaPIN
#BertanyaKhabar

MOST RECENT

Ni haaa...malam2 pun nak jamu mata awak dengan testimoni hot #setkempisperut....#mineralcoffee+#garlictablet... Konsisten mengamalkan set kempis perut dari tahun 2014.....sarung plak #premiumbeautiful kat badan...memang kebaboomm lah hasilnye...body cik adik nih dah jadi cam anak dara dah...#cantikmelentik giteww!

P/s:-nk lakukan sesuatu perubahan haruslah bersabar n istiqomah....takkanlah hari ni mkn ubat esok nak tengok dh kurus...๐Ÿ˜ฑmemang hairan bin ajaib kalo dapat macam tuh..๐Ÿ˜‚ #PINwellnessconsultant
#PINpreneur #momworkathome

Kisah siang tadi. Jumpa dengan protege dari Jerteh, Kelantan. Kena brainwash budak kecik ni sikit. Hehe
โ€ข
K Nadia boleh bantu bagi push, pull and whatsoever you want to call it, but, is YOU, whose going to decide whether you want to be pushed, pulled & etc ๐Ÿ˜Š
โ€ข
The ball is in your court now ok! SMASH LAH! ๐Ÿ˜
โ€ข
All the best Dira! ๐Ÿ˜
โ€ข
#BerniagaGayaPIN
#PINPRENEUR

Dinner date with Rayyan, mom and PB ๐Ÿค— Sekarang mak jalan2 wajib pakai PB. Sedap badan katanya kalau pakai PB corset. Kurus laa mak lepas ni ๐Ÿ˜‚ #bilamakiolsberPB #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulconsultant #PIN #PINpreneur #BerniagaGayaPIN

MOMMIES WAJIB PAKAI PB LEPAS BERSALIN???? Masa kita bersalin, tulang pinggul akan meregang, so that's why kita senang sakit belakang lepas bersalin. Premium Beautiful corset sgt membantu utk menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yg mengembang semasa proses bersalin. Actually banyak lagi kebaikan berpantang menggunakan PB, antaranya:
.
.
1) keluarkan angin dlm badan
2) kecutkan dan kemaskan rahim yg mengembang semasa mengandung dan menyokong sistem peranakan.
3) mengeluarkan darah nifas yg beku dan berketul2 dgn lancar.
4) keluarkan sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses bertangas)
5) menyokong (sengkak) rahim drpd jatuh
6) hilangkan stretch mark
7) menghangatkan badan
8) merawat luka2 dalam dan luar rahim
9) increase metabolisme rate
10) membentuk semula aset2 wanita bg menarik
11) especially yg ceasarian, dpt menyihatkan semula rahim dan elakkan buncit di bawah perut. (Uols kan tak oleh bertungku, berurut)
.
.
Jangan biarkan shape mengandung uols tu maintain even lepas bersalin ye. Walaupun husband terima uols seadanya, tapi as a wanita ni ada satu perasaan yg nak maintain sentiasa sebab mudah nak bergerak ( tak berat ) dan kekal aktif. Yela bila badan heavy, kan asyik rasa malas je nak bergerak. POM! Terus badan naik bagai dipam2. That's why mitos dulu ada ckp,"lepas bersalin confirm badan naik".. ooppss sorry... Nasib baik iols ada PB corset. So maintain je ๐Ÿ˜‰
#premiumbeautifulcorset
#premiumbeautifulconsultant
#PIN #PINpreneur

Bagaimana BENTUK BADAN anda..?? Adakah BANANA type...PEAR body type..APPLE or INVERTED TRIANGLE body type....๐Ÿ˜„...
..
Xkisahlah ape jnis sekali pn bntuk bdn uollz....u still can have ur craving body with #premiumbeautiful...๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Xrugi mmbeli produk SUPERBRAND...SUPER PREMIUM...utk mnjaga kesihatan n kecantikan luar dalam wanita yg abadi....utk mnjaga KEHARMONIAN rumahtangga...hanya sarungkan PB aka #korsetabgsayang di badan uollz...kompem cik abg makin sayang...makin jatuh chenta giteww...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ GET 1 SET FOR YOURS NOW!

011.19933964
Nisa

#PINwellnessconsultant #PINpreneur
#pakarpremiumbeautiful #PBspecialist #PBexpert #slimmingcorset #korsetkesihatan #gethealthygetbeauty
#cantikmelentik #anggunmenggoda

Bagaimana BENTUK BADAN anda..?? Adakah BANANA type...PEAR body type..APPLE or INVERTED TRIANGLE body type....๐Ÿ˜„...
..
Tak kisahlah ape jenis sekali pun bntuk badan uollz....u still can have ur craving body with #premiumbeautiful...๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Tak rugi membeli produk SUPERBRAND...SUPER PREMIUM...utk mnjaga kesihatan n kecantikan luar dalam wanita yg abadi....utk mnjaga KEHARMONIAN rumahtangga...hanya sarungkan PB aka #korsetabgsayang di badan uollz...kompem cik abg makin sayang...makin jatuh chenta giteww...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ GET 1 SET FOR YOURS!! 011.19933964
Nisa

#PINwellnessconsultant #PINpreneur
#pakarpremiumbeautiful #PBspecialist #PBexpert #slimmingcorset #korsetkesihatan #gethealthygetbeauty
#cantikmelentik #anggunmenggoda

Alhamdulillah..sempat jugak sampaikan amanat untuk partner2 baru sebelum bercuti.
Minggu yang busy untuk diselesaikan semua benda. Tapi setiap cabaran itu perlu dilalui. Kerana diakhirnya pasti ada kelegaan.

Semua orang bermula dengan langkah pertama, perasaan yang sama. Tapi yang membezakan adalah pengalaman.

Tukar2-idea dengan partner baru. Tugas untuk mencanai diamond2-baru dalam PIN TEAM. Semoga dengan sedikit ilmu dan pengalaman, kite sama2-bina impian semoga ianya menjadi kenyataan.

Good luck untuk team emma. Semoga networking makin lebar dan labuh lepas ni. Amiin.

#pinteam
#pinganu
#pinpreneur
#berniagagayapin
#usahawanwanita
#usahawanmuda
#bebasmasa
#bebaskewangan.

#Repost @hafizayusoff (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Muka โ€˜please do not disturbโ€™ ๐Ÿ˜
.
#mangocheesecake
#PINPreneur
#BizGayaPIN

Muka โ€˜please do not disturbโ€™ ๐Ÿ˜
.
#mangocheesecake
#PINPreneur
#BizGayaPIN

Mula2 pakai size baju besar then bila consistently sarung Premium Beautiful corset, terus tukar size baju ke size kecil?! ๐Ÿ˜ฑ Siapa la tak suka perubahan drastik macam ni kan. Dah tu memang maintain je body sampai sekarang. So happy la dapat maintain body, kesihatan badan terjaga especially yg berangin2 byk dalam badan tu, boleh hilangkan gastrik and migrain jugak. Those yg ada masalah IRREGULAR PERIOD and PERIOD PAIN sangat sesuai utk pakai PB corset ni sebab FIR membantu melancarkan pengaliran darah. Uols taknak ke 70% KESIHATAN+30% KECANTIKAN yg PB corset ni offer?? Mudah je, consistently sarung PB and dapat body shape yg diidamkan+kesihatan badan yg optimum ๐Ÿ‘๐Ÿป #PIN #PINpreneur #PINfabulous #PINtestimoni

Godekยฒ galeri, terjumpa gambar ni. Terobek Diamond Night April lepas ๐Ÿ˜

Beberapa persamaan kami.. Samaยฒ ex-student Mrsm
Shak Mrsm Kuala Krai
Anis Mrsm Kuala Berang

Samaยฒ suri rumah FullTime #PINPreneur
Samaยฒ tengah pregnant masa ni..
Comeykan shak ni?
Sepupu kak ipar ambo ni ๐Ÿ˜
Berjodoh dalam bisnes shom dengan #BerniagaGayaPIN
Kecik dunia ni deh.. "kita nego supo dgn kita kijo jugaklah, baru dapat hasil sama macam kita kijo dulu" - hebatkan, ex-engineer decide to be fulltime mompreneur.. Now income dah lebih dari gaji kerja lama. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Nak berjaya, kena tepis alasan banyakยฒ.. Baru jaddi molek!
Hom gitu lahh.. Hehe

@shakirah_iezham

#Diamond
#LetsbetheDiamond
#PINLeaders
#PINFamily
#PINSisters

Jom tgk ap khasiat #herbamaharani yg sgt best utk kita.
Lengkap utk penjagaan dalaman wanita sejak dulu2 lagi.
Cara makan pon senang je.
Antara produk hots ni tau.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #PINpreneur
#bestnyaBerniagaGayaPin
#onlinebiz
#maharani
#jamumoden

Most Popular Instagram Hashtags