#pinggantakretaknasitakdingin

MOST RECENT

ORDER/PERTANYAAN
.
☎ Whatsapp NAK GG ke +6019 3134319 ☎
☎ Whatsapp NAK GG ke +6019 3134319 ☎️
.
=============
APA YANG BEST ?
=============
.
1) TAHAN LAMA LEBIH 6 JAM - Formulasi yang direka khas untuk wanita yang ingin warna yg pigmented seperti lipstik, tp tahan lama 5x ganda lebih lamaa dari mana2 lipstik. Dijamin tahan 6 Jam keatas. Lepas ni, xpyh sush2 da nk gi toilet..nk tgok cermin slalu asik touch up lipstik..skli je ckup tau..
.
2) MAKAN MINUM TDK PUDAR DAN HILANG - Yg ni rare skit..Formulasi yg direka mmg akan tahan melekat dibibir walau makan atau minum..Lpas pakai, mengering, warna akan lekat cantik kt bbir..Lepas ni makan minum xyah da risau lipstik hilangke kan..annoying gitu asik hilang..Malu tau kalau mkn depan client nmpk bibir kite xda lipstik..pucat jerr..
.
3) MESRA WUDUK - Formulasi GG Play It Hard Liptint adalah dari natural ingredient dan waterbased..Haa, bila da waterbased tu, bermaksud even nak wuduk still ada warna kt bibir pon masih bole sbb air bole meresap dlm warna tu..mcm lipstik konfemla kan warna tu block air kan..
.
4) TIDAK MEREKAH dan BERCAPUK- Formulasi dari Waterbased dan tidak berminyk akan mnjadikan bibir sentiasa rasa lembab dan ringan..Slalunye, LIPSTIK atau LIP CREAM bila pakai bibir kering mmg akan bercapuk pastu merekah..jd xsesuai kalau sespe bbir kering..Jd mmg wajib guna GG Play It Hard Liptint..
.
5) TIDAK MGHITAMKAN BIBIR (Tiada Plumbum) - Formulasi tiada Plumbum dan Natural Ingredient..Plumbum ni punca bibir jd gelap..Jd xperlu risau lepas guna GG Play It Hard Liptint.. .
6) ADA KELULUSAN KKM (NOT160904848K) - Produk Buatan Malaysia. Halal. Dan Selamat digunakan
#liptint #liptintkorea #liptintmurah #makeup #redvelvet #cottoncandy #sunkiss #sayajual #akusuka #hot #era #sinar #meeracle #meeraclegamstoneserum #mencintaimumrphotographer #suamimatsalihcelup #pamoga #converse #bajumurah #tudungmurah #kasutmurah
#dai #pinggantakretaknasitakdingin #mentor #bazarpaknil #murahmurah #kekasihpaksarela #blouse #glittergarden #ajl32

“BAWAL SARUNG DIAMOND PALING BEHAVE AND TAK JARANG😍”.
.
Siapa setiap kali raya memang dia selalu jadi Geng Dapur wajib grab Aara Premium! Takde masalah nak pin ke kanan kiri dah! Sarung terus siap💋.
.
Nak hidang tetamu makan ketupat pon awning maintain helok🙌🏻.
.
Haa ni lah contoh saiz XL! Tak sabar ya? Pi follow awal awal @milala.selangor and turn on notification siap siap ✨
.
#milalaattire #teamilala1575 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #pinggantakretaknasitakdingin #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

SAVE THE DATE NOW!💋.
.
Taraaa ! Tak sabar rasa nya nak tunggu semua warna reveal kan? Jangan lupa follow @milala.selangor now for full update pada 23 April 2018 jam 9.00 PM❤️.
.
Dah follow @milala.selangor ? Komen ‘DONE’ di bawah😍
.
#milalaattire #teamilala1575 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #pinggantakretaknasitakdingin #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

Hai girls! Anda berketinggian kecil dan comel?
.
Hehehe jangan risau nak pilih baju lagu..
.
Kali nie WE keluarkan Zarra sangat sesuai untuk petite girls tauu 😍😍
.
Yesss seyes aaa promosi sampai 22/4 nie je tau
.
Jom cepat wasap lia untuk masuk list vvip kami 😉😉
.
✅ Whatsapp lia +60134347866
.
#jubahcantik #dresscantik #sayajualjubah #pakaianmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimahmalaysia #bajubayibranded #pinggantakretaknasitakdingin #basictee #tshirtdesign #blousemuslimah #tshirtmuslimah #bazarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumuslimah #fashionmuslim #muslimahfashion #muslimwear #streetwear #bajucantik #skirtlabuh #skirts #skirtlabuhmuslimah #skirtlabuhmalaysia #kurungmoden #kurungsyarie #kurungmurah

Hai girls! Anda berketinggian kecil dan comel?
.
Hehehe jangan risau nak pilih baju lagu..
.
Kali nie WE keluarkan Zarra sangat sesuai untuk petite girls tauu 😍😍
.
Yesss seyes aaa promosi sampai 22/4 nie je tau
.
Jom cepat wasap lia untuk masuk list vvip kami 😉😉
.
✅ Whatsapp lia +60134347866
.
#jubahcantik #dresscantik #sayajualjubah #pakaianmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimahmalaysia #bajubayibranded #pinggantakretaknasitakdingin #basictee #tshirtdesign #blousemuslimah #tshirtmuslimah #bazarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumuslimah #fashionmuslim #muslimahfashion #muslimwear #streetwear #bajucantik #skirtlabuh #skirts #skirtlabuhmuslimah #skirtlabuhmalaysia #kurungmoden #kurungsyarie #kurungmurah

Hai girls! Anda berketinggian kecil dan comel?
.
Hehehe jangan risau nak pilih baju lagu..
.
Kali nie WE keluarkan Zarra sangat sesuai untuk petite girls tauu 😍😍
.
Yesss seyes aaa promosi sampai 22/4 nie je tau
.
Jom cepat wasap lia untuk masuk list vvip kami 😉😉
.
✅ Whatsapp lia +60134347866
.
#jubahcantik #dresscantik #sayajualjubah #pakaianmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimahmalaysia #bajubayibranded #pinggantakretaknasitakdingin #basictee #tshirtdesign #blousemuslimah #tshirtmuslimah #bazarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumuslimah #fashionmuslim #muslimahfashion #muslimwear #streetwear #bajucantik #skirtlabuh #skirts #skirtlabuhmuslimah #skirtlabuhmalaysia #kurungmoden #kurungsyarie #kurungmurah

Hai girls! Anda berketinggian kecil dan comel?
.
Hehehe jangan risau nak pilih baju lagu..
.
Kali nie WE keluarkan Zarra sangat sesuai untuk petite girls tauu 😍😍
.
Yesss seyes aaa promosi sampai 22/4 nie je tau
.
Jom cepat wasap lia untuk masuk list vvip kami 😉😉
.
✅ Whatsapp lia +60134347866
.
#jubahcantik #dresscantik #sayajualjubah #pakaianmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimahmalaysia #bajubayibranded #pinggantakretaknasitakdingin #basictee #tshirtdesign #blousemuslimah #tshirtmuslimah #bazarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumuslimah #fashionmuslim #muslimahfashion #muslimwear #streetwear #bajucantik #skirtlabuh #skirts #skirtlabuhmuslimah #skirtlabuhmalaysia #kurungmoden #kurungsyarie #kurungmurah

Hai girls! Anda berketinggian kecil dan comel?
.
Hehehe jangan risau nak pilih baju lagu..
.
Kali nie WE keluarkan Zarra sangat sesuai untuk petite girls tauu 😍😍
.
Yesss seyes aaa promosi sampai 22/4 nie je tau
.
Jom cepat wasap lia untuk masuk list vvip kami 😉😉
.
✅ Whatsapp lia +60134347866
.
#jubahcantik #dresscantik #sayajualjubah #pakaianmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimahmalaysia #bajubayibranded #pinggantakretaknasitakdingin #basictee #tshirtdesign #blousemuslimah #tshirtmuslimah #bazarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumuslimah #fashionmuslim #muslimahfashion #muslimwear #streetwear #bajucantik #skirtlabuh #skirts #skirtlabuhmuslimah #skirtlabuhmalaysia #kurungmoden #kurungsyarie #kurungmurah

Hai girls! Anda berketinggian kecil dan comel?
.
Hehehe jangan risau nak pilih baju lagu..
.
Kali nie WE keluarkan Zarra sangat sesuai untuk petite girls tauu 😍😍
.
Yesss seyes aaa promosi sampai 22/4 nie je tau
.
Jom cepat wasap lia untuk masuk list vvip kami 😉😉
.
✅ Whatsapp lia +60134347866
.
#jubahcantik #dresscantik #sayajualjubah #pakaianmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimahmalaysia #bajubayibranded #pinggantakretaknasitakdingin #basictee #tshirtdesign #blousemuslimah #tshirtmuslimah #bazarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumuslimah #fashionmuslim #muslimahfashion #muslimwear #streetwear #bajucantik #skirtlabuh #skirts #skirtlabuhmuslimah #skirtlabuhmalaysia #kurungmoden #kurungsyarie #kurungmurah

Hai girls! Anda berketinggian kecil dan comel?
.
Hehehe jangan risau nak pilih baju lagu..
.
Kali nie WE keluarkan Zarra sangat sesuai untuk petite girls tauu 😍😍
.
Yesss seyes aaa promosi sampai 22/4 nie je tau
.
Jom cepat wasap lia untuk masuk list vvip kami 😉😉
.
✅ Whatsapp lia +60134347866
.
#jubahcantik #dresscantik #sayajualjubah #pakaianmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimahmalaysia #bajubayibranded #pinggantakretaknasitakdingin #basictee #tshirtdesign #blousemuslimah #tshirtmuslimah #bazarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumuslimah #fashionmuslim #muslimahfashion #muslimwear #streetwear #bajucantik #skirtlabuh #skirts #skirtlabuhmuslimah #skirtlabuhmalaysia #kurungmoden #kurungsyarie #kurungmurah

Hai girls! Anda berketinggian kecil dan comel?
.
Hehehe jangan risau nak pilih baju lagu..
.
Kali nie WE keluarkan Zarra sangat sesuai untuk petite girls tauu 😍😍
.
Yesss seyes aaa promosi sampai 22/4 nie je tau
.
Jom cepat wasap lia untuk masuk list vvip kami 😉😉
.
✅ Whatsapp lia +60134347866
.
#jubahcantik #dresscantik #sayajualjubah #pakaianmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimahmalaysia #bajubayibranded #pinggantakretaknasitakdingin #basictee #tshirtdesign #blousemuslimah #tshirtmuslimah #bazarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumuslimah #fashionmuslim #muslimahfashion #muslimwear #streetwear #bajucantik #skirtlabuh #skirts #skirtlabuhmuslimah #skirtlabuhmalaysia #kurungmoden #kurungsyarie #kurungmurah

SAVE THE DATE NOW!💋.
.
Taraaa ! Tak sabar rasa nya nak tunggu semua warna reveal kan? Jangan lupa follow @alyaahijab_ now for full update pada 23 April 2018 jam 9.00 PM❤️.
.
Dah follow @alyaahijab_ ? Komen ‘DONE’ di bawah😍
.
#milalaattire #teamilala1790 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #pinggantakretaknasitakdingin #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

“ Sorry abang, sayang x puas.."
.
Alahai mesti sedih kalau suami tak dapat nak puaskan nafsu isteri setiap hari. 
Siap cepat pancut lagi❗
.
Isteri pulak tiap-tiap malam-malam tak rasa berkobar-kobar nak henyut suami.. Sampai nak guna TIMUN untuk puaskan diri❗
Kerana apa abang-abang❓
Sebab, abang-abang tak dapat nak puaskan isteri.
.
Pancut awal, zakar pendek, saiz kecil.
Timun isteri terpaksa guna❗
.
Wahai isteri, bantulah suami dengan LGB Oil.
Nak besarkan TETEK sendiri pun boleh.. Memang jimatlah minyak ni..❗
.
Minyak Lintah Belacak (2in1) membantu:
🍆 Menguatkan zakar
🍆 Memanjangkan zakar
🍆 Menebalkan zakar
🍆 Bantu tahan lama
🍆 Lawaskan kencing
🍆 Straightkan balik zakar yang bengkok
👙 Menegangkan dan membesarkan payudara
.
Dari A cup ke C cup.
Wow❗
.
Apa yang special?
✅Kesan seawal 3-4 hari!
✅ Harga yang berpatutan
✅ Postage kami tanggung!
✅ Jaminan sampai. Kalau tak, kami ganti duit tu!
✅FREE cara urut
.
LGB Oil adalah pilihan No.1 suami di Malaysia.
.
Kenapa no.1?
🇲🇾Buatan Malaysia
🇲🇾Sudah lama di Malaysia
🇲🇾Tidak perlu telan apa-apa pill
🇲🇾Tiada kesan sampingan
🇲🇾Bebas bahan kimia
🇲🇾Testimoni beribu
.
DM
.
@minyaklintahofficials
@minyaklintahofficials
.
atau whatsapp 
012-6145251 
012-6145251
sekarang!
.
#clevergirl #dramasangat #kautakdirku #brontpalare#astroarena #bangkitbersama #farahann#chordanchah #pandelelarinong #risingtogether#negarakusehatisejiwa #samasamakitajuara#sukansea2017 #kl2017 #mydarlinginspektordaniel#misskaptencikguwaiz#pinggantakretaknasitakdingin #uqashasenrose#nelydiasenrose #idriskhan #kitajuara #remyishak#kauyangsatu #izaraaisyah #hafizhamidun #joyrevfa#zizanrazak #bangkitbersama #abanglongfadil2#bisikpadalangit😭
.
29/31

Pinggan Tak Retak Nasi Tak Dingin 🍚
.
Episode terakhir 😭 & dengan jujur saya cakap , drama yang mempunyai 28 episode ini memang terbaik 👍 ... Ada banyak pelajarannya untuk kita pelajari & yes , semua pelakon yang mereka lakonan menang awesome 😍 ... Tak sabar nak tengok #PingganTakRetakNasiTakDinginRaya soon ❤
.
#PingganTakRetakNasiTakDingin
@raysharizrose
@theidriskhan
@aprenamanrose
@azrelismail

“BAWAL SARUNG DIAMOND PALING BEHAVE AND TAK JARANG😍”.
.
Siapa setiap kali raya memang dia selalu jadi Geng Dapur wajib grab Aara Premium! Takde masalah nak pin ke kanan kiri dah! Sarung terus siap💋.
.
Nak hidang tetamu makan ketupat pon awning maintain helok🙌🏻.
.
Haa ni lah contoh saiz XL! Tak sabar ya? Pi follow awal awal @ and turn on notification siap siap ✨
.
#milalaattire #teamilala #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #pinggantakretaknasitakdingin #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #Cakenis #AgentMilala #teamilala1645

Most Popular Instagram Hashtags