[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pinfamilys

28 posts

TOP POSTS

Best sangat #BusinessOnline semalam! Tak perlu keluar rumah pun.. Nak pakai kelawar ka hawai ka..ikut suka kitaπŸ˜„ Janji ilmu yang nak dapat tu SAMPAI kan..πŸ’• .
.
.
Big Thank You to our CDM Mursyida & jemputan khas #PINFamilys Doktor Shuli mengenai pembongkaran unik penjualan BVSM yang berlangsung 9malam kemarin.. #Terbaik πŸ‘

Another #achivement dlm PIN FAMILY... 😍😍😍
----
TAHNIAH kak rini!!!! Teruskan perjuangan tau.. πŸ˜™ Kaut sampai habis semua ketul2 'emas' yang #company SHOM bagi tu okey!!
----
Nida seronok sangat2 sbb bulan mac nih, ramai #PINFamilys naik pentas amik award.. Bangga jadi salah seorang dari PIN!!! Proud of you PIN!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

My biz family!!! Love u all.. πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
#PINFamilys #PINPreneurs #rnidarosli

@anamin_83 Special for you sis!! 😍😍😍 Nanti datang collect kat opis na.. cheq keja 3hb Jan 2017 tau.. hehe
#UsahawanSHOM #RezekiBerniaga #RezekiBerjemaah #PINFamilys #RnidaRosli

Alhamdulillah.. Selamat dah sampai rumah.. Perasaan??? Seronok sangat2 aih.. bila dpt bersama2 dgn PIN UTARA hari ni. Terima ksh jugak buat leaders2 yg datang jauh dari KL, Kelantan dan Johor semata2 nak berkongsi ilmu dgn kami.. demo PB & BVSM tu sangat2 memukau mata & hati kami ni tau.. 😍😍😍 Tak sabaq cik nida nak buat demo pulak kat orang2 sekeliling cik nida nih.. Jom #TeamNida πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
#RoadTourUtara #RoadPIN2016 #PINFamilys #BizBerjemaah

First achievement SM dalam biz sahajidah hai o. Dalam tak sedar merangkak rangkak tapi Alhamdulillah Allah permudahkan segalanya dari distributor akhirnya siap Sales Manager RM21,000 untuk merasa bonus 21%. Doakan fi dapat siap RM 60,000 dan dapat lahirkan pewaris dalam biz yer.
Bisnes ni fi rasakan yang cukup adil, untuk berjaya kita perlu jayakan orang lain juga. Tiada istilah tindas menindas leader dapat banyak kita dapat sikit. Semuanya bergantung pada usaha kita. Buat banyak, buat cepat kita dapat lebih banyak.
Terima kasih untuk leader @sitiroziah88 yang tak putus2 bagi semangat dan tunjuk jalan. Terima kasih juga sifu biz CDM @najiha_sulaiman yang membantu walaupun Fi hanya cicit kak jie .. Tapi kak jie sentiasa amik berat..Doakan kami berjaya macam kak jie yer.. 😘😘 terima kasih juga pada tulang belakang fi suami tersayang @qamzarharis adalah pendamping terbaik untuk fi dalam biz. tqsm abg syg..😍😍😘😘 #1stachievement
#SalesManager21%
#sahajidahhaiomarketing
#PINPreneur
#pinwellnessconsultant
#pinfamilys
#June2017❀️

Seharian bz dgn new member #PINFamilys
Serius teruja!! 😍😍😍
___
Sekali menjejak kaki ke dlm dunia biz ni.. tak kan aku mengundur balik! Hari ke hari akan aku lakar impian aku bersama dgn usaha & doa yg tak putus2.. Semoga niatku ini dipermudhkan olehNYA Yg Maha Pemberi & Pemurah. Aminnnnn πŸ’ͺ #RnidaRosli

Shopping sikit2 ja td dekat stokis.. tapi takdak org nak tangkap pic kita la..huhu πŸ˜… Tak kisah lah.. janji ada org tumpangkan kita balik opis.. hihi ☺
___
Jangan sesekali takut nak keluarkan modal utk berbiz na.. serius sangat2 berbaloi berniaga under syarikat SHOM nih. Kena pulak diguide dgn #PINFamilys.. Perrggghhh!!! Macam ni ha πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #RnidaRosli

One Day!! Sapa tau kan.. 😊😊😊 Sebab rezeki rahsia Allah.. yg penting teruskan usaha & berdoa. In shaa Allah tercapai!!! #SayaUsahawanSHOM
#PINFamilys
#RnidaRosli

MOST RECENT

First achievement SM dalam biz sahajidah hai o. Dalam tak sedar merangkak rangkak tapi Alhamdulillah Allah permudahkan segalanya dari distributor akhirnya siap Sales Manager RM21,000 untuk merasa bonus 21%. Doakan fi dapat siap RM 60,000 dan dapat lahirkan pewaris dalam biz yer.
Bisnes ni fi rasakan yang cukup adil, untuk berjaya kita perlu jayakan orang lain juga. Tiada istilah tindas menindas leader dapat banyak kita dapat sikit. Semuanya bergantung pada usaha kita. Buat banyak, buat cepat kita dapat lebih banyak.
Terima kasih untuk leader @sitiroziah88 yang tak putus2 bagi semangat dan tunjuk jalan. Terima kasih juga sifu biz CDM @najiha_sulaiman yang membantu walaupun Fi hanya cicit kak jie .. Tapi kak jie sentiasa amik berat..Doakan kami berjaya macam kak jie yer.. 😘😘 terima kasih juga pada tulang belakang fi suami tersayang @qamzarharis adalah pendamping terbaik untuk fi dalam biz. tqsm abg syg..😍😍😘😘 #1stachievement
#SalesManager21%
#sahajidahhaiomarketing
#PINPreneur
#pinwellnessconsultant
#pinfamilys
#June2017❀️

Baru sempat nak update #OgroupUtara petang tadi.. Zass amik anak anak, sampai umah pong pang.. ketung ketang sana sini.. solat 😊
.
.
.
Happy bila dapat jumpa ramai2 nih kan sebelum puasa.. ilmu yang kita dapat tadi kita manfaatkan di bulan puasa yg bakal tiba tak lama lagi nih. Orang kata bulan ramadhan ni pintu rezeki terbuka luas & murah sekali kalau kita betul2 gunakan nya kerana Allah swt tauπŸ’•
#PINFamilys #PINUtara #PINPreneurs #PINWarrior #ProjekEziStep #HijabByRR #RnidaRosli

Pembantu setia #kakjeda tiap2 minggu... Pastinya #eziclean ~ tidak perlu menyental
~ tidak perlu mengonyoh
~ tidak perlu membazir tenaga
~ tidak perlu bersusah2 lagi

Akk nak bg special price tuk set 3 beradik ni... Percuma ke ahlian dan nikmatilah harga istimewa utk pelbagai produk dr #SHOM

#pmtepi
#whatapps01121928908
#BerniagaGAYApin
#PINFamilys

Produk terlaris okey... Ψ§Ω„Ψ­Ω…Ψ―Ω„Ω„Ω‡ perrmintaan tak pernah putus... Lagi tu akk nak bg special promo ni... Terus dpt keahlian okey... Bkn hanya pd #eziclean but semua produk kami akk2 akn dpt harga keahlian... #pmtepi or #whatapps01121928908 #BerniagaGAYApin #PINFamilys
#berniagaitusunnah
#tuntutanAllahituwajib
#tawakkalituperlu

Best sangat #BusinessOnline semalam! Tak perlu keluar rumah pun.. Nak pakai kelawar ka hawai ka..ikut suka kitaπŸ˜„ Janji ilmu yang nak dapat tu SAMPAI kan..πŸ’• .
.
.
Big Thank You to our CDM Mursyida & jemputan khas #PINFamilys Doktor Shuli mengenai pembongkaran unik penjualan BVSM yang berlangsung 9malam kemarin.. #Terbaik πŸ‘

#bbplus produk terlaris...
Jgn igt utk cantik je tau... #PINFamilys
#pinconsultant
Utk sebarang pertanyaan n detail blh #pmtepi #kakjeda yer
#whatapps01121928908
#BerniagaGAYApin

antara product terlaris dri #PINFamilys
#BerniagaGAYApin

Nak cantik??
Nak kulit halus?
Nak kulit gebu??
Mai sini pm akk yer....
Produk berasaskan garam buluh.. #marineessence
#BerniagaGAYApin
#PINFamilys
#whatapps01121928908

Tak byk pun shopping.. Ada la sikit ni ha. 😎

Terima ksh buat CDM kesayangan nida kak @sitishara sebab tumpangkan td..hehehe #JasaMuDikenang 😚
#BizPartTime
#GajiDuaKaliSebulan
#AgentPenang
#PINFamilys
#PINUtara
#RnidaRosli

Sama2 kak @anamin_83.. 😍😍😍 Tahniah ya kak.. setiap bulan kencang nih!!
Tabik kat kak sbb boleh berniaga secara offline.. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #BizBerjemaah
#BantuPartner
#PINFamilys
#2GajiSebulan
#BizPartTime
#PINUtara
#fSMNorSuhana
#TeamRnida

Indahnya sebuah ukhwah bukan terletak pada kawan kita org kaya @ dia cantik @ dia pandai jaga hati kita.. Tapi keindahannya adalah pada cara kita bina ukhwah tersebut.. saling berkongsi tips kejayaan agar sama2 maju.. jujur dgn kita.. berani tegur kita & sama2 sedih bila kita dlm kesusahan.. Luv U ketat2!! #PINFamilys @pin.empire Big Thank You for My Beautiful Leaders @cikcida @najihasulaiman @sitishara πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™

One Day!! Sapa tau kan.. 😊😊😊 Sebab rezeki rahsia Allah.. yg penting teruskan usaha & berdoa. In shaa Allah tercapai!!! #SayaUsahawanSHOM
#PINFamilys
#RnidaRosli

Tak sabar nida nk raikan rakan kongsi naik stage kali ni.. 😍😍😍 Jangan lupa daftar ya darling!!
#MyDreamMyStory #AwardSmSsm2017 #IDCCShahAlam #UsahawanSHOM #PINAchivers #PINFamilys #RnidaRosli

@anamin_83 Special for you sis!! 😍😍😍 Nanti datang collect kat opis na.. cheq keja 3hb Jan 2017 tau.. hehe
#UsahawanSHOM #RezekiBerniaga #RezekiBerjemaah #PINFamilys #RnidaRosli

Welcome!!
Welcome!! Nanti nida kenalkan ye dgn family baru PIN ni na.. nida pun tak jumpa depan2 lagi nih.. tak sabar pulak! Hahahaha #PINFamilys 😍😍😍

Alhamdulillah.. Selamat dah sampai rumah.. Perasaan??? Seronok sangat2 aih.. bila dpt bersama2 dgn PIN UTARA hari ni. Terima ksh jugak buat leaders2 yg datang jauh dari KL, Kelantan dan Johor semata2 nak berkongsi ilmu dgn kami.. demo PB & BVSM tu sangat2 memukau mata & hati kami ni tau.. 😍😍😍 Tak sabaq cik nida nak buat demo pulak kat orang2 sekeliling cik nida nih.. Jom #TeamNida πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
#RoadTourUtara #RoadPIN2016 #PINFamilys #BizBerjemaah

Sambutan utk Majlis Iftar daripada keluarga PIN sangat2 lah luar biasa.. Sampai kan kami pun pelik dgn ukhwah yg terjalin antara kami ni tau.. Sungguh cantik percaturanNya. Subhanallah.. ☺
#MajlisIftarPIN
#PINFamilys
#RnidaRosli

Most Popular Instagram Hashtags