[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pinbizschool

216 posts

TOP POSTS

WAHM

bila tengok title ni apa yang awak pikir?😊 WAHM with BisnessgayaPIN...
kalau yang ni pulak apa yang awak pikir?😊 beza tau...beza nye kat mana?

EFFORT
FOKUS
TIME MANAGEMENT

kadang2 2-3 jam dah cukup...tapi kadang-kadang 6-7 jam pon macam useless...so make it worth and only u know how to make it worth..For U..For everyone..😎 #PINPreneur #pinbizschool

Malam nih online coaching #PINbizschool.

Tak zabarrr...sebabnya malam nih coaching daripada leader CDM Najiha, DDM Aine dan DDM Shara.

Fuh! Terasa dah kehangatan malam nih. 😍

#PINbizschool #pbcorset #onlinecoaching

special malam ni...
#pinpreneurs jangan terlepas yea... BONUS BESAR ...BONUS RAYA...😍😍😍 #pinpreneurs #pinbizschool #bisnessgayaPIN #infinancehijabbyrr #DesignerHijabByRR #bonusraya #bonus #sideincome #sideincomemasyuk

#garlictablet #garlictablets #garlictablethaio kino berwajah baru.... Tuk sebarang pertanyaan produk hai o blh wasap.my/60138447409 kak trs... #pingroup #pinbizschool

Group #pinbizschool macam klinik kesihatan pulak petang ni.

Antara yang dibincangkan ialah pasal HERBA MAHARANI.

boleh ke yang ambil pil perancang atau implanon makan #herbamaharani ni?

Boleh je. #herbamaharani ni bukan ubat subur tau. Tapi lebih kepada memulihkan kesihatan dalaman perempuan. Jadi hormon semua stabil. Lagi2 yang amik perancang nih hormon jd haywire kan, elok amik bagi stabil semula hormon tu.

Biasanya kita makan pil perancang ni period tak lancar. Lagi lama tempoh ambil pil perancang ni, lagi sikit period keluar, tidak lawas sebab hormon tak stabil. Tetapi bila amalkan makan maharani ni, rasa macam period masa anak dara, banyak kuar. **** Ada trial set tau.
RM 20 untuk 50 biji pil.

Ruby | 0132113164
www.rubiahabghani.com

satu dengan CDM Najiha !
Kerja sama bidang dengan mcyah. Bos lagi. eh! kalau kak Najiha boleh buat, ape mcyah xboleh kan?
Awak pon boleh ❀️ InsyaAllah kaut aura positif kak jie banyak2. ❀️ #MUT24 #24STRIVETOGETHER #PINbizschool #mcyah

Biz online coaching mlm ni..
Topik santai2 jer.. Menarik...
Topik orang hijau vs orang biru..
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ #PinBizSchool
#OnlineCoaching

#PINBizSchool x pernah jemu berik ilmu kpd usahawannya 😍 i loike Topik malam tok....formula M.E.S.T.I ....Menarik?Apa ya ooo?

Nak tauk knk g kelas lok jap....
Penβœ”
Notebookβœ”

X lupak min kaffe secawan peneman setia....jom top up ilmu 😊😊 #onlinecoaching

Jenuh scroll gambar kite ni kak @nornadiasalmee πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ ada lah seketul gambar kat Beijing akak tgh makan buah rock melon πŸ˜‹

Taksenonoh plak. Haha

Rupanya tak banyak pun gambar kite! Pasni ambik banyakΒ² eh kat Italy. Yang ni cun kann 😍😘 TQ so much kakak for Special Online Coaching malam ni. Best best! Dah siap pun nak buat lagi.. Hihi πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘πŸ‘πŸ˜Ž #masterguru #PINMastermind #PINBizSchool #PINOnlineCoaching

MOST RECENT

Set Hijau...MARINE ESSENSE SERIES.. sebab Sabun Hijau ni la Shak start bisness..beli dengan @ehanraeihan untuk masalah kulit ala2 mild eczema Umar Izz masa dia baby dulu..memang menjadi.. Sebab ME SHAMPOO la suami Shak start bukak mata dengan barang-Barang Hai-o ni...sebab Suami Shak @khairiliezham ni ada masalah jerawat atas kepala..banyak shampoo try..Shampoo ME ni jugak yg serasi ...tak pernah tukar Shampoo lain dah almost 3 years.. sebab ME TOOTHPASTE ni la Ayah Shak dan adik beradik mula suka barang2 SHOM ni...Ayah Shak siap ada Regular customer kot..geng2 surau Ayah..seorang cikgu pencen..memang setiap bulan repeat order..😁 sekarang ada NEW PRODUCT lagi ME ni.. ME BODY SCRUB yang super bestttt wangi macam berspa je bau dia dan ME CONDITIONER...
conditioner ni still out of stock kt stokis..laki ku hari2 tanya "yang conditioner dah ada?"
"yang conditioner dah ada?"
"yang conditioner dah ada?"
"yang conditioner dah ada?"
"yang conditioner dah ada?" soklan sama je setiap kali kalaw bini dia p stokis..πŸ˜†..nampak tak betapa laki ku teruja sangat dengan ME ni..hehehe

tu je nak citer macam mane dengan seketul sabun hijau..Shak boleh terjebak dengan bisness ni dan sekrang tak sangka sales dah almost RM1juta..😊 #PINPreneur #pinbizschool #7dayschallengesales

WAHM

bila tengok title ni apa yang awak pikir?😊 WAHM with BisnessgayaPIN...
kalau yang ni pulak apa yang awak pikir?😊 beza tau...beza nye kat mana?

EFFORT
FOKUS
TIME MANAGEMENT

kadang2 2-3 jam dah cukup...tapi kadang-kadang 6-7 jam pon macam useless...so make it worth and only u know how to make it worth..For U..For everyone..😎 #PINPreneur #pinbizschool

Bulan 3 ni fSSM @shazatil akan naik pentas 2x ...SM dan SSM sekaligus..Aminn..semoga dipermudahkan😊

#PINPreneur #pinbizschool

fSSM @shazatil in action...Nampak je lembut..tapi sangat kuat mental dan fizikal... tengah mabuk preggy ank no.2 still semangat berbisnessgayaPIN ni sebab senang sgt jual barang SHOM ni katanya..eziclean restock sekarton kejappp je licin...ore dalam kem je pon dah bersusun order...xde alasan untuk sales tak jalan ...semua hujung jari je

#PINPreneur #pinbizschool #diamondinDaMaking

"Tq Shak perkenalkan aku dengan bisnessgayaPIN ni...banyak yang aku belajar...PIN bukan semata-mata ajar tentang bisness...lebih dari tu...ajar tentang matlamat..Big WhY...How to dream and how to achieve it...macam mane nk kekal positif...aku dok spital tu down jugak kalau ada kes yang di luar kawalan aku..tapi aku blajar untuk kekal positif...melalui PIN dan TQ shak sebab tarik aku sokmo..😊"
.
.
.
apa lagi yang boleh menggembirakan Shak selain daripada mendengar kata-kata ini keluar dari mulut BFF ku ni..😊 Betul kin..Aku sendiri banyak belajar dari "sekolah PIN" ni...tq semua Cikgu-cikgu PIN... leaders,mentors,sidelines,partner,customer,haters and alls😘

belajar jadi lebih sabar..tabah..bersyukur..berlapang dada...kerja kuat..suka..duka...paling penting kebergantungan kepada-NYA 100% tidak pernah kurang... #pinbizschool #PINPreneur

Something BIG is coming untuk penutup 2017... #unity #PINPreneur #pinbizschool

PENIPU!!!!! SEMUA NI TIPU!!!! Kata 1-2tahun baru nampak hasil tp ni 10bulan dh ramping kalah anak dara dulo2... 😘😘😘 hebat x??? Bersalin secara ceaser.. Selepas berpantang mula amalkan #maharani dan sarung fullset #premiumbeautiful_corset.

Bermula lepas pantang sebab baby kena kuning.

#Minkaffe memang amalkan dah lama.

Komen beliau sejak mengamalkan maharani badan rasa segar je.

Hebatkn #pb #maharani #minkaffe #pinbizschool #pin #pinteam
Wasap.my/60138448409

🌼GARLIC TABLET HAI O🌼

Kebaikan Garlic Hai O: βœ”Menurunkan kadar kolestrol dalam darah βœ”Anti Stress
βœ”Mengelakkan pertumbuhan sel kanser βœ”Melambatkan proses penuaan βœ”Menghambat angin dalam tubuh βœ”Membantu mengempiskan perut
βœ”Membantu melancarkan penghadaman
βœ”Membantu mengawal tekanan darah
βœ”Membantu meningkatkan insulin bagi pengidap diabetes
βœ”Baik untuk stamina tubuh βœ”Membantu melegakan dan merawat senggugut
βœ”Mengandungi Vitamin A,B,C

Cara Pengambilan Tablet Hai O Garlic - 2 tablet pagi dan 2 tablet malam ~ setiap hari

TIDAK PERLU MEMAKSA DIRI TUK TELAN BAWANG PUTIH SEKETUI 😣😣😣 wasap.my/60138448409

#garlic #garlictablet #pin #niagagayapin #pinbizschool

#haiogarlictablet #garlictablet
Minum petang tuk suamiku... #garlictablet sesuai tuk smua, lelaki ker ppuan, tua @ muda... teruja dgn #newlookgarlictable
Jum buang angin dgn bawang putih... 😬😬😬😬 #pinbizschool #pingroup #pinbisnesschool #pbcorset

#garlictablet #garlictablets #garlictablethaio kino berwajah baru.... Tuk sebarang pertanyaan produk hai o blh wasap.my/60138447409 kak trs... #pingroup #pinbizschool

Leader selalu pesan..jgn lupa buat affirmation yg positif setiap pagi...it will lead tu positive thing all days😊

korang dh buat belom?p depn cermin sekarang...puji diri sendiri....syukur dgn anugerah Allah bagi..senyum pling manis dan katakan pada diri sendiri (nama anda) hebat
matlamat untuk hari ni
bersyukur Allah masih beri 1 hari lagi utk bernafas dibuminya dan to be better person than yesterday

#PINPreneur #my2centsfortheday #pinbizschool

closing2 ni org blanja Pizza hut memang kami melantak la..kejap je licin niπŸ˜†πŸ˜† Tq CDM😘😘 semoga murah rezeki CDM😘😘 #closinggayapin #PINPreneur #pin #pinbizschool #pinsister #pinfighter #pinmelantakπŸ˜†πŸ˜†

Tak sabar malam ni dapat ilmu free #professionalintellgentnetwork dari CDM syida 😘.
.

Santai2 dirumah pun kami ditopup semangat dan ilmu..alhamdulillah semakin rujuk semakin positif n semangat πŸ’ͺπŸ’ͺ.
.

#Onlinecoaching #PINPreneurs #Pinwellnessconsultant #pinbizschool #ilmu #positivethinking #bizgayaPIN #bizonline

Settle group coaching dengan CDM Danis malam ni. Semua pun semangat nak buat all out PIN Mega Plan & qualify free trip ke Korea nanti..
.
Seronok membakar ni sebab kita pun membakar diri sendiri juga. Uish tak sabar nak main salji ramai2 dengan #PINFamily.. confirm havoc!!
.
Esok kita sambung coaching lagi.. kita focus on Premium Beautiful Corset pula ok!
.
#irdaidris #pbcorset #premiumbeautifulcorset #grouponlinecoaching #PINBizSchool #PINLeaders #PINBangkit #jombuatsamasama #berniagagayaPIN #PINMegaPlan

Settle group coaching dengan CDM Danis malam ni. Semua pun semangat nak buat all out PIN Mega Plan & qualify free trip ke Korea nanti..
.
Seronok membakar ni sebab kita pun membakar diri sendiri juga. Uish tak sabar nak main salji ramai2 dengan #PINFamily.. confirm havoc!!
.
Esok kita sambung coaching lagi.. kita focus on Premium Beautiful Corset pula ok!
.
#irdaidris #pbcorset #premiumbeautifulcorset #grouponlinecoaching #PINBizSchool #PINLeaders #PINBangkit #jombuatsamasama #berniagagayaPIN #PINMegaPlan

Settle group coaching dengan CDM Danis malam ni. Semua pun semangat nak buat all out PIN Mega Plan & qualify free trip ke Korea nanti..
.
Seronok membakar ni sebab kita pun membakar diri sendiri juga. Uish tak sabar nak main salji ramai2 dengan #PINFamily.. confirm havoc!!
.
Esok kita sambung coaching lagi.. kita focus on Premium Beautiful Corset pula ok!
.
#irdaidris #pbcorset #premiumbeautifulcorset #grouponlinecoaching #PINBizSchool #PINLeaders #PINBangkit #jombuatsamasama #berniagagayaPIN #PINMegaPlan

First time jumpa Mr Amin Idris even dah lama mengikuti beliau di kaca tv. He very inspiring and cute .of course πŸ˜„. …
…
…

By the way thank you so much Mr @amin_idris untuk ilmu yang super duper hebat for our seminar last Saturday 😍 …
…
Thank you sebab magnetkan rezeki dan bangkitkan potential kami πŸ˜„

Wish all the best for you!

#seminarquantumrezeki
By PIN @pin.empire
PIN is My Choice ! @pin.empire
.
#azleenabdul #aminidris
#PIN #QuantumRezeki
#MagnetSukses #PINbangkit
#PINPreneurs Support #akademimagnetsukses
#businessmotivator #coach #pinbizschool

πŸƒπŸŒΈπŸƒπŸŒΈπŸƒπŸŒΈ Welcome Jun πŸŒΈπŸƒπŸŒΈπŸƒπŸŒΈπŸƒ Indahnya pagi ni 😍

Off to appointment. Pandaikan partner. COD produk SHOM.

Leen suka buat sale offline & online. Awak? Nak JOIN tak?

Plan #bisnesgayapin yang mudah dan senang nak apply. Eh #shom dah 25 tahun ye. Shom adalah platform terbaik buat bumiputera. Just follow leader & mentor βœ” InshaaAllah tak sesat. Boleh rojer leen ye. 😘😘😘 .
.
#pinpreneur #azleenabdul #berniagagayapin #ProfessionalIntelligentNetwork #protegecdmnajiha #ProjekKunciPIN #PINEzistep #pinfamily #onlinemompreneur #onlinebusiness #mobilebusiness #pinbizschool #SHOMpenang #HealthBeautyProducts

Woot..woott.. Dah mula dah 😍😍😍 .
Beruntungnya duk dalam group #PINFamily & #SHOM
Peluang sesajo. Jangan disia-siakan. Jomm kautttt!!
.
.
.
#onlinecoaching #pinbizschool #pinpreneur #pinsmartpreneur #infinencexrr #infinencexrrpenang #rizmanruzaini #hijabista #shawllabuh #instantshawl #donnaleeanbeUtyhijabpenang #azleenabdul #pengedarsahpenang

In class right now hehe.. Focus focus! Bonus raya gemukss inshaAllahhh πŸ’ƒπŸ’ƒ #bisnesGayaPIN #PINpreneur #PINBizSchool #Infinence #InfinenceXRR #RizmanRuzaini #PINinfinenceXrr

special malam ni...
#pinpreneurs jangan terlepas yea... BONUS BESAR ...BONUS RAYA...😍😍😍 #pinpreneurs #pinbizschool #bisnessgayaPIN #infinancehijabbyrr #DesignerHijabByRR #bonusraya #bonus #sideincome #sideincomemasyuk

special malam ni...
#pinpreneurs jangan terlepas yea... BONUS BESAR ...BONUS RAYA...😍😍😍 #pinpreneurs #pinbizschool #bisnessgayaPIN #infinancehijabbyrr #DesignerHijabByRR #bonusraya #bonus #sideincome #sideincomemasyuk

Assalamualaikum dan selamt pagi ...
.
.
Pesan my leader πŸ”ΉSabar dalam berniaga itu penting
πŸ”Ήusaha kena istiqamah kerena istiqamah dalam usaha juga adalah sebahagian dari menjemput rezeki ...
.
.
Alhamdulilah ..
Setiap pagi fatein dapat kata2 positof dari leader2 hebat PIN #PINbizschool dan #dynamicpin ... membuatkan fatein πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ untuk berusaha dan mencapai matlamat yg diimpikan

Semangat protege kami menuntut ilmu walaupun di celah kerusi, dapat dengar dan kaut ilmu drpd CDM @cikcida ni boleh buat meremang bulu roma, taklena tidur berhari hari selagi tak siap. Hehe.

CONGRATS dear @atikahzainudin @nurulaidaafiza @siti_zuraila sampai ke kelas hari ni πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Tepis alasan & halangan.
Besarkan impian πŸ˜‡πŸ€— TQ ngah for your efforts utk mantopkan PIN. Demi kami yg masih cetek dan dahagakan ilmu 😍😘 #PINBizSchool #PINBusinessSynergy2017

.
Tqvm Doktor Shuhaili Shukeri atas perkongsian ilmu ttg Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) mlm td... .
Info yg padat dan mantap.. In shaa Allah akn dimanfaatkan sebaik mungkin...
.
Apabila pengaliran darah
adalah lancar, selΒ² darah aktif...ini akan meningkatkan sistem imun badan... Maka ini akan meningkatkan tahap kesihatan dan membantu percepatkan proses penyembuhan... .
PLUS+...tidur yg cukup dan berkualiti.. Fizikal dan mental in shaa Allah sentiasa di tahap yg memuaskan.. dan.....
Byk lagi yg telah dikongsi.. πŸ˜„
.
Ikhtiar itu perlu.. 😍😍😍
Jommm... Satu famili satu BVSM ... In shaa Allah akan puas hati..
.
#PINterbaik
#PinBizSchool
#1famili1bvsm
#bizsantaigayaPIN
.
Pssstt... Sedia utk free demo dgn segala senang hatiπŸ˜πŸ˜‰

Live Online coaching malam ni.. Eksklusif with CDM MURSYIDA
Bonus Unique Selling point OF BVSM by DR SHUHAILI

sesiap apa yg patut..dapat gali ilmu lagi...sediakan pen buku nota untuk catit.. Nak berjaya kena ada ilmu ya..syukur nya #berniagaGayaPIN ni

#Ilmudimanfaatkan #pinbizschool #pinonlinecoaching #pinpreneurs #pinpower

Don't limit your Challenge. Challenge your limit!

Tips untuk bertahan lama dalam bisnes atau apa pun yang kita lakukan: 🌟 Cari kebaikan dalam setiap situasi yang dilalui 🌟 Jangan mudah persoalkan rezeki orang lain sebaliknya sentiasa perbaiki cara tingkatkan rezeki kita sendiri
🌟 Bersangka baik dan berhati baik(memaafkan) 🌟Bersyukur dari sekecil2 perkara
🌟Jangan mudah masuk ke 'zon selesa'
🌟Kalau belum jadi, kerja keras lagi dan buat sampai jadi! Istiqamah hari2 bukan sehari! 🌟Explore keluarkan kekuatan diri dan tanamkan kelemahan diri

Kecilkan halangan, Besarkan IMPIAN!

Nak tahu lebih banyak tips kejayaan & berniaga gaya PIN?

Follow this link & join my WhatsApp group ➑ https://chat.whatsapp.com/GWYC54G56D50Ni6UJO3pNS

#PINPreneurs
#pinbizschool
#ProfessionalIntelligentNetwork
#shom
#25years
#WeStriveTogether

Stop seketika....
kita tumpukan pada kelas ilmu..
Online class malam ni...πŸ’ͺπŸ’ͺ Jom ketahui apa itu Formula M.E.S.T.I
oleh leader hebat DSM IRDA

#pinbizschool
#onlinecoaching

Alhamdulillah selamat sampai bumi Cik Siti Wan Kembang 6 petang tadi. Minta sharing line dgn encik suami, tethering utk malam ni sebab kita ada online class jap lagi ❀

Topik pun dah BEST!
FORMULA MESTI πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ😍 TAKSABAR NAK MULA KELAS LAGI 10 MINIT dengan ex-auditor graduated from Dublin, Full Time Mompreneur, ibu kepada sepasang cahaya mata kembar tak laen tak bukan fDDM Irda Idris .. Jumpa kat kelas jap lagi semua 🌹

#SuperSpecialOnlineClass #PINBizSchool

Merungkai rahsia FORMULA M.E.S.T.I

Jom sesama beronline coaching dgn #PINLeaders hebat.
Get ready di screen phone masing2,😘πŸ’ͺπŸ’ƒ #OnlineCoaching #PinBizSchool
#BerniagaGayaPIN

#PINBizSchool x pernah jemu berik ilmu kpd usahawannya 😍 i loike Topik malam tok....formula M.E.S.T.I ....Menarik?Apa ya ooo?

Nak tauk knk g kelas lok jap....
Penβœ”
Notebookβœ”

X lupak min kaffe secawan peneman setia....jom top up ilmu 😊😊 #onlinecoaching

Malam ini formula M.E.S.T.I. by DSM Irda Idris.

Tak sabarnya nk join ....jom #PINprenuer...di wall telegram #PINbizschool kita kaut sebnyk boleh ilmu dari org2 yg hebat
#onlinecoaching #pinwellconsultant #projekuncipin #PINfamily

#PINBizSchool tak pernah jemu bg ilmu kpd usahawannya 😍

Topik malam ni menarik! Dsm Kak Irda akan kongsikan tentang formula M.E.S.T.I
Haa apa tu?
Huda pn tak tau πŸ˜…
So malam ni wajiblah join kelas 😬

#onlinecoaching

Malam ini formula M.E.S.T.I. by DSM Irda Idris.

Tak zabarnya....jom #PINprenuer...di wall telegram #PINbizschool.

#onlinecoaching #pinwellconsultant #projekuncipin #PINfamily

Jenuh scroll gambar kite ni kak @nornadiasalmee πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ ada lah seketul gambar kat Beijing akak tgh makan buah rock melon πŸ˜‹

Taksenonoh plak. Haha

Rupanya tak banyak pun gambar kite! Pasni ambik banyakΒ² eh kat Italy. Yang ni cun kann 😍😘 TQ so much kakak for Special Online Coaching malam ni. Best best! Dah siap pun nak buat lagi.. Hihi πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘πŸ‘πŸ˜Ž #masterguru #PINMastermind #PINBizSchool #PINOnlineCoaching

Ready for online class.. Special speaker mlm ni.. #PINfamily
#Bisnesonline
#PINBizSchool

6 minit lagi!
Jomss kosongkan gelas

#berniagaGayaPIN
#PINBizSchool

Wow topik Blowout sale belum pernah dengar lagi. tazabar nak tahu dan bongkar rahsia dan caranya. Setiap minggu ada online coaching PINFAMILY. Bertuah sangat-sangat dapat team yang hebat.
#onlinebizcoaching
#pinbizschool
#PIN
#pinfamily

ONLINE COACHING mlm ni..tak sabar kaut ilmu free xpyh keluar rumah...just ngadap hand phone je 😍😍 Topic super power sgt ni, how to blow out sale! Speaker hebat fDDM @nornadiasalmee , ex- engineer petronas, & now full time mom preneur 😊😊 Let's freekan diri...ingat temujanji be4 9pm ya πŸ˜‰
#onlinecoaching
#pinbizschool

BLOW OUT SALE

Ramai diantara kita yang selalu stuck dengan sales kan? Selalu mengeluh susah, tak pandai, tak tahu cara semua nya tak jerrr.. Tapi berapa ramai yg serius berusaha menyelesaikan masalah yang membelenggu diri kita ni. Nak jadi usahawan kan.. tapi belenggu untuk rasa susah rasa tak pandai pun belum kite lepas kn lagi

Nak tak kalau malam ini kami bantu anda semua untuk keluar dan BEBAS dari rasa terbelenggu dengan pelbagai persoalan tentang JUALAN

Nak berniaga kan?
Nak cepat boleh jual barang-barang kita kan?
Nak cepat-cepat merasa hasil kan?

Lapangkan masa anda malam ini untuk satu perbincangan yang cukup luar biasa hebat tentang teknik dan cara meledak kan jualan anda semua.

Kita akan selongkar semula dimana kita stuck sebelum ini dan apa cara untuk kita atasinya dengan beberapa teknik simple yang akan dikupas oleh speaker hebat kita malam ini.. Siapa kah speaker hebat yang akan membantu kita malam ini???? Seorang ibu kepada 3 anak, dahulunya seorang engineer yg cukup hebat di Petronas. Kini telah bertukar profesion kepasa usahawan sepenuh masa bersama PIN dan SHOM. Sentiasa komited dengan kumpulan dan sentiasa mencari cara untuk membantu kumpulan. Beliau sangat hebat dalam pemasaran online terutama FB ads dan pelbagai medium lain..beliau yang di maksudkan tidak lain dan tidak bukan fDDM Nadia Salmee

Bersediakah untuk kita lepas kan peluang belajar bersama-sama usahawan hebat ini?
Jika tidak mahu ketinggalan kosongkan dan luangkan masa anda malam ini tepat jam 9.00 malam utk perkongsian ilmu yang pasti akan memberikan manafaat.

Jumpa malam ini dan kaut sebanyak mana ilmu malam ini ye.. Be PROFESSIONAL
Get INTELLIGENT
Build a NETWORK

PIN PAWWWWEEERRRR!

Register hari ni, terus boleh join kelas malam ni.. Best best! Org hebat ni tauuu πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜± #onlinecoaching #PINBizSchool
#SuperSpecialClass

----- 'GEGAR PANTAI TIMUR' ----- FULLY BOOK!.
BESTNYA ORANG PANTAI TIMUR dapat laut ilmu dengan #MultiMillionaire esok

SEMINAR GEGAR PANTAI TIMUR Memang berebut-rebut semua nak kan tempat dalam seminar yang Julung-julung kali diadakan di Pantai Timur ni.. Hebat orang pantai timur!

Bayangkan sebuah seminar yang penceramahnya seorang Multi Millionaire yang telah berada dalam industri ini lebih 13 tahun.

InsyaAllah untuk seminar hebat 'Gegar Pantai Timur' kita akan anjurkan bertempat di tempat tertera.. Tambahan kali ini kita akan bergabung dengan team dari Dolomite.

Orang UTARA Tunggu TAU!

#ProfessionalIntelligentNetwork #pinbizschool #PINFamily

Tqsm for your endless support & elmu bermanfaat our mentor CDM & Founder of #PINfamily

#BeYOUtiful
#lifebyyourchoice
#PINFamily
#PINPreneurs
#pinbizschool
#TogetherEveryoneAchieveMore

Malam ni kita ada Dua speaker #PINwellnessconsultant hebat berkongsi ilmu ...Alhamdulillah & Beruntungnya dapat menimba ilmu mlm ni dgn dua speaker hebat #PINFamily lebih2 lagi #teammokseri ..
Terbaiklah topik mlm ni..πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜
DDM Mahani : NetWorKing
DSM Fiza : BBPlus
.
Kita tuntut ilmu byk2 dulu ye..nanti kita share kat uolls..😊 #PINwellnessconsultant
#PINPreneurs
#PINBizSchool
#Bbpluscollagen #NetWorKing

SUPER SPECIAL la online kelas malam nie 😍

Siapkan semua kerja.
Nanti baru dpt fokus 200%. Nak berniaga?
Hukumnya wajib ada ILMU!
#PINPreneurs
#PINBizSchool

BVSM BERHANTU

HARI2 ORANG CARI #BSVM..CASH BUYER PULAK TU.. NAMPAK! RAMAI TAK CUKUP TIDUR & REHAT SEKARANG NI

ALTERNATIF RAWATAN KESIHATAN ZAMAN KINI

#pinfamily #pinbizschool #bvsmexpert #pelapiktilamterapicahayadhuha #Hotline0184731446

MASALAH PERANAKAN JATUH
Tiap bulan panggil mak bidan urut sebab nak naikkan balik peranakan. Last urut haritu, mak bidan kata peranakan makin jatuh. Mungkin sebab banyak angkat berat. Terutamanya dukung anak. Patutla rasa makin sakit. Tapi sejak pakai #CorsetFarInFraRed ni, dah lama tak panggil mak bidan tu urut. Sebab sekarang ni, kalau dukung anak pun, dah tak rasa sakit macam dulu. Alhamdulillah.. tak rugi beli #CorsetAjaib ni. 😊

#PremiumBeautifulAgentNilai #premiumbeautifulexpert #PINBizSchool #CikWani 018 282 2902

Alhamdulilah selesai sesi perkongsian ilmu dlm #PINBizSchool malam ni... Terima Kasih CDM Wirdanis, DDM Anis dan #PINteam yang menjayakan perkongsian tadi.. Nak berniaga, WAJIB ada stok dalam tangan!
#ProjekKunciPIN
#BerniagaGayaPIN
#MisiPIN2017
#HulkBiru

Topik malam ni kenapa nak kena ada stok dalam tangan?

Syiokknya walaupun jauh tapi ilmu sentiasa diajar. Nak berjaya ilmu perlu dipelajari. .
.
-CDM WIRDANIS-

#PINBIZSCHOOL

Sambil-sambil je.
.
Berniaga sambil2 tapi usaha tindakan jgn sambil2 eh. Ke laut yg paling dalam jadinye kang. Hihi
.
Sekali2 bukak balik notes lama. Refresh balik ilmu yg leader bagi dulu. Untuk diperturunkan kepada rakan kongsi yg laen. .
So jangan takut untuk join acik berbisnes, jd rakan kongsi. InsyaAllah kita buat sama2. .
*kebetulan ada yang bertanya2 macam mana nk berbisnes, acik share laa ngn korang skali. 😊
.
#PINPreneurs #PINbizschool #sideincome #bisnesberjemaah #bisnesgayaPIN

Bismillahirrahmanirrahim. Jom kita sedut ilmu.

#Onlinebisnescoaching
#PINBizSchool
#BisnesgayaPIN

Malam nih online coaching #PINbizschool.

Tak zabarrr...sebabnya malam nih coaching daripada leader CDM Najiha, DDM Aine dan DDM Shara.

Fuh! Terasa dah kehangatan malam nih. 😍

#PINbizschool #pbcorset #onlinecoaching

Most Popular Instagram Hashtags