[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pinbizschool

205 posts

TOP POSTS

Malam nih online coaching #PINbizschool.

Tak zabarrr...sebabnya malam nih coaching daripada leader CDM Najiha, DDM Aine dan DDM Shara.

Fuh! Terasa dah kehangatan malam nih. 😍

#PINbizschool #pbcorset #onlinecoaching

Group #pinbizschool macam klinik kesihatan pulak petang ni.

Antara yang dibincangkan ialah pasal HERBA MAHARANI.

boleh ke yang ambil pil perancang atau implanon makan #herbamaharani ni?

Boleh je. #herbamaharani ni bukan ubat subur tau. Tapi lebih kepada memulihkan kesihatan dalaman perempuan. Jadi hormon semua stabil. Lagi2 yang amik perancang nih hormon jd haywire kan, elok amik bagi stabil semula hormon tu.

Biasanya kita makan pil perancang ni period tak lancar. Lagi lama tempoh ambil pil perancang ni, lagi sikit period keluar, tidak lawas sebab hormon tak stabil. Tetapi bila amalkan makan maharani ni, rasa macam period masa anak dara, banyak kuar. **** Ada trial set tau.
RM 20 untuk 50 biji pil.

Ruby | 0132113164
www.rubiahabghani.com

satu dengan CDM Najiha !
Kerja sama bidang dengan mcyah. Bos lagi. eh! kalau kak Najiha boleh buat, ape mcyah xboleh kan?
Awak pon boleh ❀️ InsyaAllah kaut aura positif kak jie banyak2. ❀️ #MUT24 #24STRIVETOGETHER #PINbizschool #mcyah

Biz online coaching mlm ni..
Topik santai2 jer.. Menarik...
Topik orang hijau vs orang biru..
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ #PinBizSchool
#OnlineCoaching

Jenuh scroll gambar kite ni kak @nornadiasalmee πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ ada lah seketul gambar kat Beijing akak tgh makan buah rock melon πŸ˜‹

Taksenonoh plak. Haha

Rupanya tak banyak pun gambar kite! Pasni ambik banyakΒ² eh kat Italy. Yang ni cun kann 😍😘 TQ so much kakak for Special Online Coaching malam ni. Best best! Dah siap pun nak buat lagi.. Hihi πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘πŸ‘πŸ˜Ž #masterguru #PINMastermind #PINBizSchool #PINOnlineCoaching

TAMBAH DUIT MELALUI FACEBOOK!
Nak tahu macam mana?
πŸ‘‡
πŸ‘‡
πŸ‘‡
πŸ‘‡
πŸ‘‡
Lain orang, lain caranya.. ada orang GOYANG KAKI duit masuk.. itu tukang jahit namanya.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
For me, ni la caranya.. jualan kot FACEBOOK jew.. Pon duit masuk.. x sabar plak nak awak pon TAMBAH DUIT tepi macam saya.. kalo awak nak saya ada caranya.. πŸ˜‰
πŸ‘‡
Alhamdulillah.. rezeki setakat pagi ni.. next kita amek order dulu.. nati kita poskan ye.. 😊
Jangan malu2 nak bertanya.. tekan je no. bawah ni.. πŸ‘‡πŸ˜˜ #PINBizSchool
#SHOMOnlineBusiness
#AzieSaidπŸ“±0187759192
#AzieSaidπŸ“±0187759192
#AzieSaidπŸ“±0187759192

Jika and aseorang suri rumah, baca ini... "ape perasaan kita bila memandu dari selatan ke utara dalam keadaan jem. perjalanan 12jam drag sampai 20jam.
paling xbest bila dalam 1 kereta seorang je yang pandai memandu.
mesti driver letih , penat, fokus kurang, mengantuk, lambat smpai dan high risk utk accident kalau xberhati-hati.
tapi kalau ada 2 driver , lagi mudah dan senang perjalanan kita kan. boleh bergilir-gilir drive.
begitu juga dgn our life. dalam satu rumah, jangan biar suami je yang bekerja. ramai housewife bergantung 100% dengan pendapatan suami. bagaimana jika sesuatu berlaku pada suami? bersediakah kita?
nak make sure dapur berasap, anak disusui. so isteri2 sediakan lah payung sebelum hujan. mula la berjinak2 utk buat duit poket sendiri. paling tidak , payung dah dibuka jika hari hujan.
suami pula jangan ego dan marah2 jika isteri nak berjinak2 mencari duit sendiri. paling tidak berilah restu dan sokongan. beban kalau ditanggung seorang jadi berat. tapi kalau ada 2 baru yang memikul kam dah jadi ringan.
dan paling mudah untuk mencari duit poket sambil2 henjut anak dalam buai, buat lah biz online. ramai yang memilih #PINBizSchool sebagai plateform utk bermula kerana kami telah melahirkan ramai surirumah yang berjaya pegang income 3-5 angka sebulan dengan hanya melakukan sales online." ok. jangan kata akak x payung ye.. 0164465660

Sambil-sambil je.
.
Berniaga sambil2 tapi usaha tindakan jgn sambil2 eh. Ke laut yg paling dalam jadinye kang. Hihi
.
Sekali2 bukak balik notes lama. Refresh balik ilmu yg leader bagi dulu. Untuk diperturunkan kepada rakan kongsi yg laen. .
So jangan takut untuk join acik berbisnes, jd rakan kongsi. InsyaAllah kita buat sama2. .
*kebetulan ada yang bertanya2 macam mana nk berbisnes, acik share laa ngn korang skali. 😊
.
#PINPreneurs #PINbizschool #sideincome #bisnesberjemaah #bisnesgayaPIN

Untung nya dapat pegi class free ni.. setiap hari sabtu... class yg paling best!
#PINBizSchool
#BusinessSynergy

MOST RECENT

Leader selalu pesan..jgn lupa buat affirmation yg positif setiap pagi...it will lead tu positive thing all days😊

korang dh buat belom?p depn cermin sekarang...puji diri sendiri....syukur dgn anugerah Allah bagi..senyum pling manis dan katakan pada diri sendiri (nama anda) hebat
matlamat untuk hari ni
bersyukur Allah masih beri 1 hari lagi utk bernafas dibuminya dan to be better person than yesterday

#PINPreneur #my2centsfortheday #pinbizschool

closing2 ni org blanja Pizza hut memang kami melantak la..kejap je licin niπŸ˜†πŸ˜† Tq CDM😘😘 semoga murah rezeki CDM😘😘 #closinggayapin #PINPreneur #pin #pinbizschool #pinsister #pinfighter #pinmelantakπŸ˜†πŸ˜†

Tak sabar malam ni dapat ilmu free #professionalintellgentnetwork dari CDM syida 😘.
.

Santai2 dirumah pun kami ditopup semangat dan ilmu..alhamdulillah semakin rujuk semakin positif n semangat πŸ’ͺπŸ’ͺ.
.

#Onlinecoaching #PINPreneurs #Pinwellnessconsultant #pinbizschool #ilmu #positivethinking #bizgayaPIN #bizonline

Settle group coaching dengan CDM Danis malam ni. Semua pun semangat nak buat all out PIN Mega Plan & qualify free trip ke Korea nanti..
.
Seronok membakar ni sebab kita pun membakar diri sendiri juga. Uish tak sabar nak main salji ramai2 dengan #PINFamily.. confirm havoc!!
.
Esok kita sambung coaching lagi.. kita focus on Premium Beautiful Corset pula ok!
.
#irdaidris #pbcorset #premiumbeautifulcorset #grouponlinecoaching #PINBizSchool #PINLeaders #PINBangkit #jombuatsamasama #berniagagayaPIN #PINMegaPlan

Settle group coaching dengan CDM Danis malam ni. Semua pun semangat nak buat all out PIN Mega Plan & qualify free trip ke Korea nanti..
.
Seronok membakar ni sebab kita pun membakar diri sendiri juga. Uish tak sabar nak main salji ramai2 dengan #PINFamily.. confirm havoc!!
.
Esok kita sambung coaching lagi.. kita focus on Premium Beautiful Corset pula ok!
.
#irdaidris #pbcorset #premiumbeautifulcorset #grouponlinecoaching #PINBizSchool #PINLeaders #PINBangkit #jombuatsamasama #berniagagayaPIN #PINMegaPlan

Settle group coaching dengan CDM Danis malam ni. Semua pun semangat nak buat all out PIN Mega Plan & qualify free trip ke Korea nanti..
.
Seronok membakar ni sebab kita pun membakar diri sendiri juga. Uish tak sabar nak main salji ramai2 dengan #PINFamily.. confirm havoc!!
.
Esok kita sambung coaching lagi.. kita focus on Premium Beautiful Corset pula ok!
.
#irdaidris #pbcorset #premiumbeautifulcorset #grouponlinecoaching #PINBizSchool #PINLeaders #PINBangkit #jombuatsamasama #berniagagayaPIN #PINMegaPlan

First time jumpa Mr Amin Idris even dah lama mengikuti beliau di kaca tv. He very inspiring and cute .of course πŸ˜„. …
…
…

By the way thank you so much Mr @amin_idris untuk ilmu yang super duper hebat for our seminar last Saturday 😍 …
…
Thank you sebab magnetkan rezeki dan bangkitkan potential kami πŸ˜„

Wish all the best for you!

#seminarquantumrezeki
By PIN @pin.empire
PIN is My Choice ! @pin.empire
.
#azleenabdul #aminidris
#PIN #QuantumRezeki
#MagnetSukses #PINbangkit
#PINPreneurs Support #akademimagnetsukses
#businessmotivator #coach #pinbizschool

πŸƒπŸŒΈπŸƒπŸŒΈπŸƒπŸŒΈ Welcome Jun πŸŒΈπŸƒπŸŒΈπŸƒπŸŒΈπŸƒ Indahnya pagi ni 😍

Off to appointment. Pandaikan partner. COD produk SHOM.

Leen suka buat sale offline & online. Awak? Nak JOIN tak?

Plan #bisnesgayapin yang mudah dan senang nak apply. Eh #shom dah 25 tahun ye. Shom adalah platform terbaik buat bumiputera. Just follow leader & mentor βœ” InshaaAllah tak sesat. Boleh rojer leen ye. 😘😘😘 .
.
#pinpreneur #azleenabdul #berniagagayapin #ProfessionalIntelligentNetwork #protegecdmnajiha #ProjekKunciPIN #PINEzistep #pinfamily #onlinemompreneur #onlinebusiness #mobilebusiness #pinbizschool #SHOMpenang #HealthBeautyProducts

Woot..woott.. Dah mula dah 😍😍😍 .
Beruntungnya duk dalam group #PINFamily & #SHOM
Peluang sesajo. Jangan disia-siakan. Jomm kautttt!!
.
.
.
#onlinecoaching #pinbizschool #pinpreneur #pinsmartpreneur #infinencexrr #infinencexrrpenang #rizmanruzaini #hijabista #shawllabuh #instantshawl #donnaleeanbeUtyhijabpenang #azleenabdul #pengedarsahpenang

In class right now hehe.. Focus focus! Bonus raya gemukss inshaAllahhh πŸ’ƒπŸ’ƒ #bisnesGayaPIN #PINpreneur #PINBizSchool #Infinence #InfinenceXRR #RizmanRuzaini #PINinfinenceXrr

special malam ni...
#pinpreneurs jangan terlepas yea... BONUS BESAR ...BONUS RAYA...😍😍😍 #pinpreneurs #pinbizschool #bisnessgayaPIN #infinancehijabbyrr #DesignerHijabByRR #bonusraya #bonus #sideincome #sideincomemasyuk

special malam ni...
#pinpreneurs jangan terlepas yea... BONUS BESAR ...BONUS RAYA...😍😍😍 #pinpreneurs #pinbizschool #bisnessgayaPIN #infinancehijabbyrr #DesignerHijabByRR #bonusraya #bonus #sideincome #sideincomemasyuk

Assalamualaikum dan selamt pagi ...
.
.
Pesan my leader πŸ”ΉSabar dalam berniaga itu penting
πŸ”Ήusaha kena istiqamah kerena istiqamah dalam usaha juga adalah sebahagian dari menjemput rezeki ...
.
.
Alhamdulilah ..
Setiap pagi fatein dapat kata2 positof dari leader2 hebat PIN #PINbizschool dan #dynamicpin ... membuatkan fatein πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ untuk berusaha dan mencapai matlamat yg diimpikan

Semangat protege kami menuntut ilmu walaupun di celah kerusi, dapat dengar dan kaut ilmu drpd CDM @cikcida ni boleh buat meremang bulu roma, taklena tidur berhari hari selagi tak siap. Hehe.

CONGRATS dear @atikahzainudin @nurulaidaafiza @siti_zuraila sampai ke kelas hari ni πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Tepis alasan & halangan.
Besarkan impian πŸ˜‡πŸ€— TQ ngah for your efforts utk mantopkan PIN. Demi kami yg masih cetek dan dahagakan ilmu 😍😘 #PINBizSchool #PINBusinessSynergy2017

.
Tqvm Doktor Shuhaili Shukeri atas perkongsian ilmu ttg Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) mlm td... .
Info yg padat dan mantap.. In shaa Allah akn dimanfaatkan sebaik mungkin...
.
Apabila pengaliran darah
adalah lancar, selΒ² darah aktif...ini akan meningkatkan sistem imun badan... Maka ini akan meningkatkan tahap kesihatan dan membantu percepatkan proses penyembuhan... .
PLUS+...tidur yg cukup dan berkualiti.. Fizikal dan mental in shaa Allah sentiasa di tahap yg memuaskan.. dan.....
Byk lagi yg telah dikongsi.. πŸ˜„
.
Ikhtiar itu perlu.. 😍😍😍
Jommm... Satu famili satu BVSM ... In shaa Allah akan puas hati..
.
#PINterbaik
#PinBizSchool
#1famili1bvsm
#bizsantaigayaPIN
.
Pssstt... Sedia utk free demo dgn segala senang hatiπŸ˜πŸ˜‰

Live Online coaching malam ni.. Eksklusif with CDM MURSYIDA
Bonus Unique Selling point OF BVSM by DR SHUHAILI

sesiap apa yg patut..dapat gali ilmu lagi...sediakan pen buku nota untuk catit.. Nak berjaya kena ada ilmu ya..syukur nya #berniagaGayaPIN ni

#Ilmudimanfaatkan #pinbizschool #pinonlinecoaching #pinpreneurs #pinpower

Most Popular Instagram Hashtags