#pinbizschool

MOST RECENT

TAMBAH DUIT MELALUI SOCIAL MEDIA !
Nak tahu macam mana?
👇
👇
👇
👇
👇
Lain orang, lain caranya.. ada orang GOYANG KAKI duit masuk.. itu tukang jahit namanya.. 😂😂😂
.
For me, ni la caranya.. jualan kot FB INSTA BLOG jew.. Pon duit masuk.. x sabar plak nak kawan2 pon TAMBAH DUIT tepi macam mamasya.. kalo awak nak mamasya ada caranya.. 😉
👇
Alhamdulillah.. Selalu ada rezeki dgn bisnes nie..
Nak buat bisnes ni jugak?😊
Jangan malu2 nak bertanya k.. tekan je no. bawah ni.. 👇😘 #PINBizSchool
#SHOMOnlineBusiness
mamasya📱0139394696

Jom...stanby..ilmu biz #Pinbizschool
Alhamdulillah..kongsi ilmu semoga berkat dunia akhirat

"Laki bini bergabung lagi masyukkk"

gittewww tagline nye..saje la Shak nak bagitau ni.. #g8unity memang bukak peluang kepada lelaki dan wanita... kalau suami isteri much much more better la ... buat sama-sama
susah senang sama-sama
income u kite punya
income i...i punya..😆 come..let's join us..for more detail click 👇🏻👇🏻👇🏻
http://www.wasap.my/+60164496269
#g8unity #PINPreneur #pinbizschool #sideincomemasyuk #wahm #PBExpert

togather we archieve more...💪🏻💪🏻💪🏻😊 #g8unity #PINPreneur #pinbizschool

Ya Allahhhh..super duper excited dengar g8Unity schedule untuk 1st quarter next year... #PINPreneur #pinbizschool #G8unity

Next Event...we are here... #g8unity #shom #pinbizschool

Set Hijau...MARINE ESSENSE SERIES.. sebab Sabun Hijau ni la Shak start bisness..beli dengan @ehanraeihan untuk masalah kulit ala2 mild eczema Umar Izz masa dia baby dulu..memang menjadi.. Sebab ME SHAMPOO la suami Shak start bukak mata dengan barang-Barang Hai-o ni...sebab Suami Shak @khairiliezham ni ada masalah jerawat atas kepala..banyak shampoo try..Shampoo ME ni jugak yg serasi ...tak pernah tukar Shampoo lain dah almost 3 years.. sebab ME TOOTHPASTE ni la Ayah Shak dan adik beradik mula suka barang2 SHOM ni...Ayah Shak siap ada Regular customer kot..geng2 surau Ayah..seorang cikgu pencen..memang setiap bulan repeat order..😁 sekarang ada NEW PRODUCT lagi ME ni.. ME BODY SCRUB yang super bestttt wangi macam berspa je bau dia dan ME CONDITIONER...
conditioner ni still out of stock kt stokis..laki ku hari2 tanya "yang conditioner dah ada?"
"yang conditioner dah ada?"
"yang conditioner dah ada?"
"yang conditioner dah ada?"
"yang conditioner dah ada?" soklan sama je setiap kali kalaw bini dia p stokis..😆..nampak tak betapa laki ku teruja sangat dengan ME ni..hehehe

tu je nak citer macam mane dengan seketul sabun hijau..Shak boleh terjebak dengan bisness ni dan sekrang tak sangka sales dah almost RM1juta..😊 #PINPreneur #pinbizschool #7dayschallengesales

WAHM

bila tengok title ni apa yang awak pikir?😊 WAHM with BisnessgayaPIN...
kalau yang ni pulak apa yang awak pikir?😊 beza tau...beza nye kat mana?

EFFORT
FOKUS
TIME MANAGEMENT

kadang2 2-3 jam dah cukup...tapi kadang-kadang 6-7 jam pon macam useless...so make it worth and only u know how to make it worth..For U..For everyone..😎 #PINPreneur #pinbizschool

Bulan 3 ni fSSM @shazatil akan naik pentas 2x ...SM dan SSM sekaligus..Aminn..semoga dipermudahkan😊

#PINPreneur #pinbizschool

fSSM @shazatil in action...Nampak je lembut..tapi sangat kuat mental dan fizikal... tengah mabuk preggy ank no.2 still semangat berbisnessgayaPIN ni sebab senang sgt jual barang SHOM ni katanya..eziclean restock sekarton kejappp je licin...ore dalam kem je pon dah bersusun order...xde alasan untuk sales tak jalan ...semua hujung jari je

#PINPreneur #pinbizschool #diamondinDaMaking

"Tq Shak perkenalkan aku dengan bisnessgayaPIN ni...banyak yang aku belajar...PIN bukan semata-mata ajar tentang bisness...lebih dari tu...ajar tentang matlamat..Big WhY...How to dream and how to achieve it...macam mane nk kekal positif...aku dok spital tu down jugak kalau ada kes yang di luar kawalan aku..tapi aku blajar untuk kekal positif...melalui PIN dan TQ shak sebab tarik aku sokmo..😊"
.
.
.
apa lagi yang boleh menggembirakan Shak selain daripada mendengar kata-kata ini keluar dari mulut BFF ku ni..😊 Betul kin..Aku sendiri banyak belajar dari "sekolah PIN" ni...tq semua Cikgu-cikgu PIN... leaders,mentors,sidelines,partner,customer,haters and alls😘

belajar jadi lebih sabar..tabah..bersyukur..berlapang dada...kerja kuat..suka..duka...paling penting kebergantungan kepada-NYA 100% tidak pernah kurang... #pinbizschool #PINPreneur

Something BIG is coming untuk penutup 2017... #unity #PINPreneur #pinbizschool

PENIPU!!!!! SEMUA NI TIPU!!!! Kata 1-2tahun baru nampak hasil tp ni 10bulan dh ramping kalah anak dara dulo2... 😘😘😘 hebat x??? Bersalin secara ceaser.. Selepas berpantang mula amalkan #maharani dan sarung fullset #premiumbeautiful_corset.

Bermula lepas pantang sebab baby kena kuning.

#Minkaffe memang amalkan dah lama.

Komen beliau sejak mengamalkan maharani badan rasa segar je.

Hebatkn #pb #maharani #minkaffe #pinbizschool #pin #pinteam
Wasap.my/60138448409

🌼GARLIC TABLET HAI O🌼

Kebaikan Garlic Hai O: ✔Menurunkan kadar kolestrol dalam darah ✔Anti Stress
✔Mengelakkan pertumbuhan sel kanser ✔Melambatkan proses penuaan ✔Menghambat angin dalam tubuh ✔Membantu mengempiskan perut
✔Membantu melancarkan penghadaman
✔Membantu mengawal tekanan darah
✔Membantu meningkatkan insulin bagi pengidap diabetes
✔Baik untuk stamina tubuh ✔Membantu melegakan dan merawat senggugut
✔Mengandungi Vitamin A,B,C

Cara Pengambilan Tablet Hai O Garlic - 2 tablet pagi dan 2 tablet malam ~ setiap hari

TIDAK PERLU MEMAKSA DIRI TUK TELAN BAWANG PUTIH SEKETUI 😣😣😣 wasap.my/60138448409

#garlic #garlictablet #pin #niagagayapin #pinbizschool

#haiogarlictablet #garlictablet
Minum petang tuk suamiku... #garlictablet sesuai tuk smua, lelaki ker ppuan, tua @ muda... teruja dgn #newlookgarlictable
Jum buang angin dgn bawang putih... 😬😬😬😬 #pinbizschool #pingroup #pinbisnesschool #pbcorset

#garlictablet #garlictablets #garlictablethaio kino berwajah baru.... Tuk sebarang pertanyaan produk hai o blh wasap.my/60138447409 kak trs... #pingroup #pinbizschool

Leader selalu pesan..jgn lupa buat affirmation yg positif setiap pagi...it will lead tu positive thing all days😊

korang dh buat belom?p depn cermin sekarang...puji diri sendiri....syukur dgn anugerah Allah bagi..senyum pling manis dan katakan pada diri sendiri (nama anda) hebat
matlamat untuk hari ni
bersyukur Allah masih beri 1 hari lagi utk bernafas dibuminya dan to be better person than yesterday

#PINPreneur #my2centsfortheday #pinbizschool

closing2 ni org blanja Pizza hut memang kami melantak la..kejap je licin ni😆😆 Tq CDM😘😘 semoga murah rezeki CDM😘😘 #closinggayapin #PINPreneur #pin #pinbizschool #pinsister #pinfighter #pinmelantak😆😆

Tak sabar malam ni dapat ilmu free #professionalintellgentnetwork dari CDM syida 😘.
.

Santai2 dirumah pun kami ditopup semangat dan ilmu..alhamdulillah semakin rujuk semakin positif n semangat 💪💪.
.

#Onlinecoaching #PINPreneurs #Pinwellnessconsultant #pinbizschool #ilmu #positivethinking #bizgayaPIN #bizonline

Settle group coaching dengan CDM Danis malam ni. Semua pun semangat nak buat all out PIN Mega Plan & qualify free trip ke Korea nanti..
.
Seronok membakar ni sebab kita pun membakar diri sendiri juga. Uish tak sabar nak main salji ramai2 dengan #PINFamily.. confirm havoc!!
.
Esok kita sambung coaching lagi.. kita focus on Premium Beautiful Corset pula ok!
.
#irdaidris #pbcorset #premiumbeautifulcorset #grouponlinecoaching #PINBizSchool #PINLeaders #PINBangkit #jombuatsamasama #berniagagayaPIN #PINMegaPlan

Most Popular Instagram Hashtags