#pikatline

1054 posts

TOP POSTS

Payung #teaser sikit!Dalam lembut2 dia,wifey @memeysuhaiza sudah bagi #PikatLine terpowerrr uolls!🀣
.
.

Nak tahu apa #PikatLine dia,sambil2 boleh usha resepi masak saya,jgn lupa tgk #ResepiMemikatIsteri kat #AstroRia104 start drpd 29 Mei nanti tiap2 hari Isnin sampai Khamis jam 6.30 petang!

Tahukah anda?
Sayur tauge klau 1 kte panggil TOGEπŸ‘§
Tapi klau 2 kte paggil TOGETHERπŸ‘«
Cia..cia..ciaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Bile awk nk jd TOGE dihati zack?πŸ™ˆ
#pikatline #nakpikathatiawak #ciaciacia #nudecolor #nudeootd #blakangtupokokbuluh #bukanpokoktogeyeranakanak

#dzawinmlm2017 #mlm2017 #dzawin #issey
Ada sorg budak pernah bg #pikatline
B:Tece asal mana?
T:Selangor.. B:Eh sy ingat Kelantan
T:Kenapa plak?
B:Sebab org Kelantan cantikΒ²...
Hmmm.. Terus tece senyum sampai balik.. Hahahahahaha

Awaklah calon yang paling sesuai untuk batalkan air sembahyang saya. Hihi πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜‚ #InstaSeleb #pikatline
πŸ“Έ: @aydajebat

Aku : Close ur eyes..
.
Dia : Ok.. .
Aku : What do u see?? .
Dia. : Nothing.. .
Aku : Yes, thats my life without u.. chia chia chia.. kita joget dlu..!😁😁 #PIKATLine #PickUpLine #AyatPower #BroCuba

Tahu tak sebab ape air coffee kadang kadang pahit ? sebab manis tu ada pada saya πŸ˜› HARHARHARHAR
#meminta #hahahahaha #coffeetime #πŸ₯€ #pikatline

"Iftar hari ni apa?" Jawapan tak penting pun, ini semua alasan sebab nak cakap dengan you. - SF
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cook #iftar #ramadhan #portrait #secondday #diet #shotoniphone #shotwithlove #shots #tumblr #tumblrworthy #hipsir #travel #breakfast #korea #asian #acah #eggsy #western #pizza #pasta #summerbody #bodygoal #haha #pikatline

: Jarang Ada Gambar Selfie Nie.
So Awak Tahu Apa Beza Awak Dengan Gambar?
Gambar Kalau Simpan Lama Lama Boleh Pudar, Kadang Kadang Tuu Boleh Hilang
Tapi Cinta Awak Tak Pernah Pudar/Hilang Dalam Hati Saya πŸ’•πŸ˜‚πŸƒ #siscuba #pikatline

Even banyak bunga kat sini tapi masih belum ada bunga dihatiku ini πŸ’” #brocuba #pikatline

MOST RECENT

"Iftar hari ni apa?" Jawapan tak penting pun, ini semua alasan sebab nak cakap dengan you. - SF
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cook #iftar #ramadhan #portrait #secondday #diet #shotoniphone #shotwithlove #shots #tumblr #tumblrworthy #hipsir #travel #breakfast #korea #asian #acah #eggsy #western #pizza #pasta #summerbody #bodygoal #haha #pikatline

Awak sanggup tak potong nenas , buang duri duri semua dengan saya sepanjang malam ha gitchhuuuu #pikatline #nenas #pineapple #vsco #vscocam #igers

"manis-manis pisang πŸ˜‚πŸ˜‚ #pikatline #mcdlovers @mcdonaldsmalaysia

Tau tak beza you dgn cicak?
.
Taktau
.
Cicak melekat kat dinding, tapi you melekat kat hati i.
.
πŸ“Έ: @auroradavincci
.
πŸ‘š: @zara
.

#menaramk #nampakkurus #nakedface #dontcare #myob #manamata #awkwardpose #kahkah #pickuplines #pikatline

Ndak sedar kena rakam. Lol~
πŸ˜‚

#pikatline
#efef namanya

Da bagi kunci pintu hati saya utk awak,tapi bila da bagi kunci hang p hilangkan pulekk...πŸ˜ŒπŸ˜’πŸƒ
Saya gelak je laπŸ˜ͺπŸ˜‚
#selamatpagi#pikatline#menyampah#photooftheday#throwback#gentinghighland#rindulahhhh🍊

😱😱😱😱 Magis perfomes πŸ‘‰πŸ‘ˆ abg magic tolong magickan hati sya ke hati yg sya suke lah x 😝😝😝😝😝😝 sebab sya panah hati dia x dptlah hahaahha #pikatline lah adui hai πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
#iseouluconcertinkl
#yesunginmy
#redvelvetinmy
#nct127inmy
#liketolike
#like2like
#likeforlike
#like4like
#likeforfollow
#like4follow
#likesforlikes
#likeforlikes
#like4likes

Tahukah anda?
Sayur tauge klau 1 kte panggil TOGEπŸ‘§
Tapi klau 2 kte paggil TOGETHERπŸ‘«
Cia..cia..ciaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Bile awk nk jd TOGE dihati zack?πŸ™ˆ
#pikatline #nakpikathatiawak #ciaciacia #nudecolor #nudeootd #blakangtupokokbuluh #bukanpokoktogeyeranakanak

Kak @shahidayuintan_87 bukan je "key holder "kat guardian apt.. Tapi akak juga "key holder " hati kita.. πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š
#teamguardian #pikatline sikitt. *Mane tau dapat lunch kat octopus ... Hehehee.

Most Popular Instagram Hashtags