#pikatline

979 posts

TOP POSTS

Otw menuju ke hati awk... #ciaciacia
#pikatline

Awaklah calon yang paling sesuai untuk batalkan air sembahyang saya. Hihi πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜‚ #InstaSeleb #pikatline
πŸ“Έ: @aydajebat

Payung #teaser sikit!Dalam lembut2 dia,wifey @memeysuhaiza sudah bagi #PikatLine terpowerrr uolls!🀣
.
.

Nak tahu apa #PikatLine dia,sambil2 boleh usha resepi masak saya,jgn lupa tgk #ResepiMemikatIsteri kat #AstroRia104 start drpd 29 Mei nanti tiap2 hari Isnin sampai Khamis jam 6.30 petang!

Pada suatu hari... Afiq : Awak ni akauntan ke arkitek?

Izzah : Saya kan akauntan. Dah kenapa?

Afiq : sebab pandai awak bina cinta dalam hati saya πŸ˜πŸ’“ chia chia chia!

#BroCobaMemikat #BagiChanceLah #PikatLine

Aku : Close ur eyes..
.
Dia : Ok.. .
Aku : What do u see?? .
Dia. : Nothing.. .
Aku : Yes, thats my life without u.. chia chia chia.. kita joget dlu..!😁😁 #PIKATLine #PickUpLine #AyatPower #BroCuba

Goodnight ❀
Awak tahu tak kenapa air laut masin?
"Kenapa?"
Sebab manisnya semua ada pada awakΒ #pikatline πŸ™ˆ

Cuba ketuk ketuk
Antara satu pintu
Mana tahu ada satu pintu itu hati aku. 😻😻 #pikatline #vsco #vscocam

#dzawinmlm2017 #mlm2017 #dzawin #issey
Ada sorg budak pernah bg #pikatline
B:Tece asal mana?
T:Selangor.. B:Eh sy ingat Kelantan
T:Kenapa plak?
B:Sebab org Kelantan cantikΒ²...
Hmmm.. Terus tece senyum sampai balik.. Hahahahahaha

MOST RECENT

Goodnight ❀
Awak tahu tak kenapa air laut masin?
"Kenapa?"
Sebab manisnya semua ada pada awakΒ #pikatline πŸ™ˆ

@nana.lee26 & @rynnzulaikha
Bila nak mamam daklabi ni

Hehe

#lydselfie #pikatline #jomkoreanfood

Otw menuju ke hati awk... #ciaciacia
#pikatline

Cuba ketuk ketuk
Antara satu pintu
Mana tahu ada satu pintu itu hati aku. 😻😻 #pikatline #vsco #vscocam

Pada suatu hari... Afiq : Awak ni akauntan ke arkitek?

Izzah : Saya kan akauntan. Dah kenapa?

Afiq : sebab pandai awak bina cinta dalam hati saya πŸ˜πŸ’“ chia chia chia!

#BroCobaMemikat #BagiChanceLah #PikatLine

Walau saya tak dapat teman di sisi awak, cukup la dapat teman dalam gambaq iniπŸ™ˆ

#krikkrik
#pikatline

#CINTA_Buta. 😎
.
.
Cantiklah baju pink awak ni.
Buta warna ke??..
Ni Purple la....
BIASALAH, cintakan boleh membutakan.πŸ˜‚πŸ˜‚
πŸ˜‚ .
.
#pikatline
#hakak_NH_cube
#GegulaMagis_hisap2terusCantik
#AgenSah_DianzVitaminMuncit

"Awak awak... Th tak perbezaan mata Awak dgn Mata saya... mata awak kecik tp boleh melihat semua wanita2 cantjk kt keliling awak.." Mata saya BESAR, cuma mta ni dah tertutup rapat melihat org lain selain awak" Chiaa chiaa chiaaa β•‹β•‹γƒ  β•‹β•‹γƒ  β•‹β•‹γƒ β•‹β•‹γƒ  β•‹β•‹γƒ  β•‹β•‹γƒ  .. Ω©(‒̀̀ᡕ‒̀́๑)α΅’α΅α΅Žα΅Žα΅Žα΅Ž baiiii #pikatline #akubucu

Awak, boleh tak saya nak amik gambar awak pakai BAJU HOT ni? Nak tunjuk kat kengkawan yang bidadari tu memang wujud 😝
.
Set COUPLE HOT serendah RM40 je chuolls 😍 Mari leeee jadi bidadari sesama 🀣
#pickupline #pikatline #ciaciacia

Santai pagi.
Good Morning 😘
========================
Bilalah nak dapat jumpa awak ni.
.
Eh kan hari-hari jumpa. Cuba awak tengok cermin.
.
Kenapa?
.
Awak tengok la cermin konfirm boleh jumpa saya. Sebab dalam diri awak kan ada saya, dalam diri saya ada awak.
=========================
#pikatline #ciaciacia
#CMW #cmwsabah #cookiesmostwantedsabah #bazaarpaknil #jomsenyum

Nenas ini mungkin bersalut gula melaka utk maniskan ia.. tapi ianya tetap tak mampu utk menandingi manisnya @syafiqkylez πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
#pikatline
#missjuonCuba
#syafiqkyle
#LuaskanKuasamuSyafiqKyle
#gengbawahtanahkubur
#bilabujangmasukdapur

Kawan kawan cakap: 'selalu nampak kau seorang'

Isteri saya seperti bayang bayang.
Dia selalu ada di sisi walaupun orang nampak saya seorang.

#ciaciacia
#pikatline

www.abdurrahman.my

: Awak Tahu Beza Awak Dengan Duit?
Duit Sekarang Mengalir Macam Air. πŸ’Έ
Tapi Cinta Awak Sentiasa Mengalir Dalam Hati Saya.
#pikatline #siscuba πŸ˜ŠπŸ’•
#pandangsapatu

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags