#pikatline

1175 posts

TOP POSTS

Hahahahah @fattahaminz nak ke? πŸ˜‚ #EzRepost @ducatimerah with @ezrepostapp "Manalah #teampikatlinefattah ni lama dh x bagi #pikatline kat Tah" πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Salam semua! Hensem tak kami berbaju Melayu? Baju kami ni dari Omar Ali utk weekend paper photoshoot. Thank you Omar Ali! Ada rupa calon-calon menantu mak awak tak? πŸ™Š

#Payslip
#pikatline
#omaralimy
#omaraliholdings
@warnermusicmy

Awaklah calon yang paling sesuai untuk batalkan air sembahyang saya. Hihi πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜‚ #InstaSeleb #pikatline
πŸ“Έ: @aydajebat

"Manis? Manis?"
"Hot chocolate ni mmg manis tapi tak boleh lawan la paling manis kat sebelah saya" πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
Ooohhhhhhh mcm tu permainan dia πŸ˜™πŸ˜™ #fattzura #pikatline #heroseorangcinderella
.
πŸ“½ @kakikipasartis

Penat sudah mata saya ini merenung jauh. Semoga lepas ni saya boleh merenung mata awak setiap hari.

#Pikatline
#AbamCuba

tiba waktunya, matahari pasti akan terbenam..tapi, tidak sesekali cintaku padamuπŸ™ˆ morning monday🌸
#Pikatline
#Monday

Aku : Close ur eyes..
.
Dia : Ok.. .
Aku : What do u see?? .
Dia. : Nothing.. .
Aku : Yes, thats my life without u.. chia chia chia.. kita joget dlu..!😁😁 #PIKATLine #PickUpLine #AyatPower #BroCuba

Sepandai pandai tupai melompat,jatuh ketanah juga...
Sepandai pandai awak melompat,jatuh kehati saya juga..ehh...πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
#pikatline #nakpikathatiawak #zackzainefer #selamatmalamcinta #mimpimanis

Payung #teaser sikit!Dalam lembut2 dia,wifey @memeysuhaiza sudah bagi #PikatLine terpowerrr uolls!🀣
.
.

Nak tahu apa #PikatLine dia,sambil2 boleh usha resepi masak saya,jgn lupa tgk #ResepiMemikatIsteri kat #AstroRia104 start drpd 29 Mei nanti tiap2 hari Isnin sampai Khamis jam 6.30 petang!

MOST RECENT

tiba waktunya, matahari pasti akan terbenam..tapi, tidak sesekali cintaku padamuπŸ™ˆ morning monday🌸
#Pikatline
#Monday

Kenapa perlu ada #pikatline lagi kalau abang sendiri dh memikat hati b nih.😝 Always love u hubby.πŸ’–πŸ˜
#guzelhaqitaestudio #auseqalove #kesayanganguzel #dindaaus

Inilah Pulau Sibuan, dalam Taman Marin Tun Sakaran, Semporna, Sabah.
Gambar ni ialah sebuah kumpulan dari Kementerian Pendidikan Tinggi, Putrajaya yang telah datang untuk SESSI TEAM-BUILDING demi memantapkan organisasi mereka pada minggu lepas (dengan pakej kami). Terima kasih kami ucapkan kepada @chronicles.of.ida & @miss_ariza yang telah menyarankan pakej kami kepada KPT. Sesungguhnya kami sangat terharu dan berbangga dengan kedatangan kumpulan ini.
Dalam tempoh 3h2m mereka telah banyak belajar tentang laut, terutama sekali BELAJAR BERENANG DENGAN BETUL tanpa lifejacket! Masing2 membantu ahli kumpulan lain sehinggalah kesemuanya berjaya!
Pada sebelah malam, mereka dihidangkan dengan pelbagai jenis makanan laut yang eksotik, segar dan sedap!
Anda ada kumpulan atau nak datang untuk family-day? Tinggalkan sahaja alamat email anda dan kami akan hantarkan sebutharga secepat mungkin!
#akukatmabulkaukatmana #mabulisland #Sibuan #PikatLine #johara #BoheyDulang #SukanSEA2017 #bangkitbersama #RisingTogether #visitMalaysia #VisitSabah #sabahtourism #SabahPOTD #TeamCamaro

Lampu nya suluh mmg terangπŸ’‘..tp terang terang cakap.. terang terus masa hadapan kita bila awak hidupkan cahaya kebahagiaan cinta kita..😝😝πŸ˜₯ .
.
#ciaciacia
#scootharley
#pikatline
#ayatmanis
#mysticalnight
#lazyafternoon
#instaquote
#wisewords
#rhymeandpoet

Walaupun muka kita dh tertukar,
Tp cinta sy kt awk tak pernah bertukar.
Cia cia cia.
πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
#pikatline
#janganmuntah
#goodmorning
#jomgkeje
#lakibini

Tengok bunga lama-lama layu, tengok awak lama-lama terus rasa rindu 😍❀ #siscuba #pikatline #life #love #happy #internlife #day3 #thesistajuktakjumpalagi

Atlet negara sekarang ni sibuk usaha nak menangi pingat untuk negara tapi saya pula tengah gigih berusaha nak menangi hati awak 😬 . #ahkau #pikatline #razzlynatwork #inichingchinglah #ootd #manismacamsenyumanawak

[Shahrul] - Lama saya usap botol tadi, akhirnya awak keluar juga. Saya nak satu permintaan boleh? [Nabiha] - Eh? Nak mintak apa? [Shahrul] - Minta awak jadi ibu kepada anak-anak saya!
Chia! Chia! Chia! .
Nak bercuti sambil bergambar sakan kat tepi pantai dan lepas tu snorkeling tak hengat dunia?
Meh datang sini dan lupakan sekejap kerja tu! Inilah Taman Marin Tun Sakaran kat Semporna, Sabah. Sertai pakej percutian 3h2m yang sungguh mengujakan! Anda akan hiking ke puncak pulau Bohey Dulang, snorkeling di pulau Mantabuan dan fish-feeding kat pulau Sibuan. Pada sebelah malamnya anda akan menikmati SEAFOOD DINNER dan tidur di hotel yang selesa.
Tuliskan sahaja alamat email anda dan kami akan hantarkan sebutharga Pakej Jelajah Taman Marin 3h2m kepada anda segera!
#akukatmabulkaukatmana #mabulisland #Sibuan #PikatLine #johara #BoheyDulang #pulaumabul #Mabul #MalaysiaTrulyAsia #TourismMalaysia #visitMalaysia #wishyouwerehere #sabahtourism #Adliayob

Let's play titanic. You be the ocean and I'll go down on you.
Chia! Chia! Chia!
Wanna have some fun like them? Island-hopping across three amazing islands in a day? Hiking & snorkeling like nobody cares?
This is Tun Sakaran Marine Park, at Semporna, Malaysia. Just write down your email address and we will send you the quotation right away. Come join us for a fun holiday!
#akukatmabulkaukatmana #mabulisland #Sibuan #BoheyDulang #PikatLine #johara #MalaysiaTrulyAsia #TourismMalaysia #wishyouwerehere #sabahtourism #Adliayob

Kereta audi saya mampu tengok jee,,tapi awak saya mampu miliki insyaAllahπŸ˜†
#pikatline #selamatmalam

Girl : Awak suka warna apa?
Boy : saya suka warna biru. Awak?

Girl : sama la, saya pun suka biru tapi kan saya lagi suka kapit berinti sentiasa mewarnai hari saya. 'Sambil mata berkelip-kelip' πŸ˜‹

#pikatline #punchline #kapitberinti #kapitcoklat #kapitpeanut #kapitsedap #kapitberinticiklin #kapitberinticoklat #kapitberintipeanut #foodlover #foodporn

Most Popular Instagram Hashtags