[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pikatline

1108 posts

TOP POSTS

Zack dah blajar pkai kain batik... bila plak zack dapat belajar masak dgn mak awak? Cia ..cia..cia...ayat pikatline nk pikat bakal mak mertua😘😘😘
Dah balik kampung ke smua? Z dah kt kg dahπŸ’˜
🌹rini z cuba pkai kain batik seharian smbil buat kerja rumah🌹
#zackcuba #pikatline #nakpikathatiawak #bakalmenantumakawak #zackzainefer #gadisbiasa #gadiskampung #teamrayasingle #teamrayaJB #pickuplines #rayapickuplines #zackcoba #skaliskala

Payung #teaser sikit!Dalam lembut2 dia,wifey @memeysuhaiza sudah bagi #PikatLine terpowerrr uolls!🀣
.
.

Nak tahu apa #PikatLine dia,sambil2 boleh usha resepi masak saya,jgn lupa tgk #ResepiMemikatIsteri kat #AstroRia104 start drpd 29 Mei nanti tiap2 hari Isnin sampai Khamis jam 6.30 petang!

"Manis? Manis?"
"Hot chocolate ni mmg manis tapi tak boleh lawan la paling manis kat sebelah saya" πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
Ooohhhhhhh mcm tu permainan dia πŸ˜™πŸ˜™ #fattzura #pikatline #heroseorangcinderella
.
πŸ“½ @kakikipasartis

Aku : Close ur eyes..
.
Dia : Ok.. .
Aku : What do u see?? .
Dia. : Nothing.. .
Aku : Yes, thats my life without u.. chia chia chia.. kita joget dlu..!😁😁 #PIKATLine #PickUpLine #AyatPower #BroCuba

#dzawinmlm2017 #mlm2017 #dzawin #issey
Ada sorg budak pernah bg #pikatline
B:Tece asal mana?
T:Selangor.. B:Eh sy ingat Kelantan
T:Kenapa plak?
B:Sebab org Kelantan cantikΒ²...
Hmmm.. Terus tece senyum sampai balik.. Hahahahahaha

Awaklah calon yang paling sesuai untuk batalkan air sembahyang saya. Hihi πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜‚ #InstaSeleb #pikatline
πŸ“Έ: @aydajebat

Salam semua! Hensem tak kami berbaju Melayu? Baju kami ni dari Omar Ali utk weekend paper photoshoot. Thank you Omar Ali! Ada rupa calon-calon menantu mak awak tak? πŸ™Š

#Payslip
#pikatline
#omaralimy
#omaraliholdings
@warnermusicmy

Kemainnmm diabyerr...nasib ostaz org2 kampung hehhee...maap le ostaz dia mmg weng skek... #Repost @ohcindalala with @repostapp
・・・
"Manis? Manis?"
"Hot chocolate ni mmg manis tapi tak boleh lawan la paling manis kat sebelah saya" πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
Ooohhhhhhh mcm tu permainan dia πŸ˜™πŸ˜™ #fattzura #pikatline #heroseorangcinderella
.
πŸ“½ @kakikipasartis

T H R O W B A C K Episode 4 - Part 7 (wedding's night - meminta)
.
Mintak je Warda, jangan maluΒ²... Suami isteri kan?
.
Warda nak mintak Ejaz bawa ke syurga eh? ☺️☺️☺️
.
#throwbackSHMP #lofattahquotes #pikatline jadi ke tak

MOST RECENT

Alhamdulillah. Setelah sebulan kita berpuasa, esk adalah hari utk kita sama-sama meraikan kemenangan kita menahan nafsu, lapar dan dahaga.

Di kesempatan ini team #theroyaners ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan kepada semua andai ada tersalah kata dan terlajak bicara.

Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin buat @ungkuismailaziz,
@uiasempoi, team #pkmv dan semua geng2 yg meroyan layan pkmv.. Yeay.. Esk RayaπŸ˜„πŸ˜„

Zack dah blajar pkai kain batik... bila plak zack dapat belajar masak dgn mak awak? Cia ..cia..cia...ayat pikatline nk pikat bakal mak mertua😘😘😘
Dah balik kampung ke smua? Z dah kt kg dahπŸ’˜
🌹rini z cuba pkai kain batik seharian smbil buat kerja rumah🌹
#zackcuba #pikatline #nakpikathatiawak #bakalmenantumakawak #zackzainefer #gadisbiasa #gadiskampung #teamrayasingle #teamrayaJB #pickuplines #rayapickuplines #zackcoba #skaliskala

Sweet ke idok ? Hahha..
.
Apapun jaga pasangan anda baik2 k kerana merekalah yg terbaik utk anda....
.
#despacito #pikatline #salamramadham

Awak raya tahun ni takyah pakai samping lah..
.
Kenapa pulak?
.
Sbb saya selalu ada disamping awak πŸ’•
.
Da bg #pikatline pon still kena pow #sampingraya #boysofstraits πŸ™„ dia kata "kan raya"

Meminta betul laaaa dia malam ni. Haha
.
.
.

@Regrann from @ohcindalala - "Manis? Manis?"
"Hot chocolate ni mmg manis tapi tak boleh lawan la paling manis kat sebelah saya" πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
Ooohhhhhhh mcm tu permainan dia πŸ˜™πŸ˜™ #fattzura #pikatline #heroseorangcinderella
.
πŸ“½ @kakikipasartis - #regrann

baru td cakap rindu now dah muncul. she said 'muka separuh nampak kurus' salah okay! muka separuh sbb hati saya dah full dkt hati awak. #pikatline πŸ™ˆπŸ’•

Kemainnmm diabyerr...nasib ostaz org2 kampung hehhee...maap le ostaz dia mmg weng skek... #Repost @ohcindalala with @repostapp
・・・
"Manis? Manis?"
"Hot chocolate ni mmg manis tapi tak boleh lawan la paling manis kat sebelah saya" πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
Ooohhhhhhh mcm tu permainan dia πŸ˜™πŸ˜™ #fattzura #pikatline #heroseorangcinderella
.
πŸ“½ @kakikipasartis

"Manis? Manis?"
"Hot chocolate ni mmg manis tapi tak boleh lawan la paling manis kat sebelah saya" πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
Ooohhhhhhh mcm tu permainan dia πŸ˜™πŸ˜™ #fattzura #pikatline #heroseorangcinderella
.
πŸ“½ @kakikipasartis

Most Popular Instagram Hashtags