[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pikatline

1269 posts

TOP POSTS

Tahu tak sebab ape air coffee kadang kadang pahit ? sebab manis tu ada pada saya ๐Ÿ˜› HARHARHARHAR
#meminta #hahahahaha #coffeetime #๐Ÿฅ€ #pikatline

"Manis? Manis?"
"Hot chocolate ni mmg manis tapi tak boleh lawan la paling manis kat sebelah saya" ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
Ooohhhhhhh mcm tu permainan dia ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ #fattzura #pikatline #heroseorangcinderella
.
๐Ÿ“ฝ @kakikipasartis

Awaklah calon yang paling sesuai untuk batalkan air sembahyang saya. Hihi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‚ #InstaSeleb #pikatline
๐Ÿ“ธ: @aydajebat

Bila nampak kau senyum.. saya terbayang masa depan kita #ciaciacia #pikatline #djradiotegap #djradiosado #ootd

Repost from @cikputquotes @TopRankRepost #TopRankRepost T H R O W B A C K Episode 4 - Part 7 (wedding's night - meminta)
.
Mintak je Warda, jangan maluยฒ... Suami isteri kan?
.
Warda nak mintak Ejaz bawa ke syurga eh? โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
#throwbackSHMP #happySHMPday #pikatline jadi ke tak

Penat sudah mata saya ini merenung jauh. Semoga lepas ni saya boleh merenung mata awak setiap hari.

#Pikatline
#AbamCuba

Salam semua! Hensem tak kami berbaju Melayu? Baju kami ni dari Omar Ali utk weekend paper photoshoot. Thank you Omar Ali! Ada rupa calon-calon menantu mak awak tak? ๐Ÿ™Š

#Payslip
#pikatline
#omaralimy
#omaraliholdings
@warnermusicmy

"Awak suka bunga?" . ''Ehh mana awk tahu ni?". -sebab setiap kali saya lihat awak, hati saya berbunga-bunga ๐ŸŒธ๐ŸŒน๐ŸŒท๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒบ๐Ÿ’.
.
.
.
#pikatline

Nampak sedap nasi ayam nie, tapi lagi sedap kalau makan dengan awakk.. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
.
#lunch #alhamdulillah #sisgurauje #pikatline #potd

MOST RECENT

โ€œHari ini hari Selasa, Keluar berjalan naik kereta. Kata orang kamu itu biasa, Tapi buat aku kamu itu sempurna!โ€ Chia! Chia! Chia! ๐Ÿคฃ
.
Haa! Kalau anda pandai ber-pikatline tu jom lah join contest Kak Min di TWITTER bermula harini.
.
SYARAT-SYARAT:-
1. Contest pikatline ini hanya untuk pengguna Twitter sahaja.
2. Anda wajib follow akaun Twitter @JubahSouq dan retweet post contest ini.
3. Anda perlu menggunakan kreativiti sendiri untuk membuat pikatline dengan menggunakan perkataan โ€œJUBAHSOUQโ€. (Contoh seperti dlm gambar diatas).
4. Setiap tweet wajib tag @jubahsouq berserta hashtag #jubahsouqturns7 #ilovejubahsouq #pikatline
5. Pastikan akaun Twitter anda tidak private.
6. 3 pemenang bertuah akan dipilih berdasarkan pikatline paling kreatif dan menarik. .
(Tarikh tamat: 22 Oktober 2017)
.
#JubahSouqTurns7 #JubahSouqPikatLine

"Awak suka bunga?" . ''Ehh mana awk tahu ni?". -sebab setiap kali saya lihat awak, hati saya berbunga-bunga ๐ŸŒธ๐ŸŒน๐ŸŒท๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒบ๐Ÿ’.
.
.
.
#pikatline

KLCC
-
"Awak rasa, KLCC itu akan bergoyang tak bila angin kuat tiup atau boleh runtuh bila hujan lebat turun?" - "Tak kot... Emmmmm.. TAK" - "Macam tu jugalah sayang saya pada awak, tak akan kurang dan tak akan berubah. InsyaAllah." -
#pikatline
#pikatlines
#kirapikatlinelahni

Hahahaha.

Skang korg tau dr mana kak fin blaja bercia cia kan?
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ’ #pikatline
#ciaciacia
#lakibini
#skaliskala

Tak mampu nak tahan pukulan ombak ni, mcm tak mampu saya nak tahan rindu pada awak.. Perghh! dasyat pikat line ni.. ๐Ÿ˜‚

#ikhwanfatanna
#christmasisland
#throwback
#Australia
#aussie
#travel
#pikatline
#pickupline

: Nasi Bubur, Nasi Air
Bila I Pandang You, Hati I Cair. .

Wrap! Trip Class๐ŸŽˆ
.
#sisrindunakbuatpikatline #siscuba #pikatlineโœŒ๐Ÿ’

Beb,ape tuuu๐Ÿค”Double chin?Bubble chin?Botak chin?Chin peng?Ehhhh xla,ni la namanya gua CHINtaaaa sama luuuu๐Ÿ˜œ

#siscuba #pikatline #ciaciacia
#dhaeiyalova #dhaeiyalimran #dhaeiyajelajahOz #dhaeiyaOzlife #dhaeiyaluvlifestyle #dhaeiyahappylifestyle โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ

Anep tk pandang org lain.. Anep cuma pndg satu arah je iaitu hati awak..chia chia chia๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•
.
#goodnight #haniflifestyle #hadiloreo #lifestyle #pikatline #kauhado #akuyangpostkauyangpanas #senyum

Pickup line bla dah dapat. Mmg harem. Tumbunggggg ndar. Hahahaha #pickuplines #pikatline #akupostkauyangpanas #akupakaikoikut #igmalaya #igersdaily #igmalaysia

@Regrann from @cikputquotes - Repost from @cikputquotes @TopRankRepost #TopRankRepost T H R O W B A C K Episode 4 - Part 7 (wedding's night - meminta)
.
Mintak je Warda, jangan maluยฒ... Suami isteri kan?
.
Warda nak mintak Ejaz bawa ke syurga eh? โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
#throwbackSHMP #happySHMPday #pikatline jadi ke tak

#Repost @cikputquotes (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Repost from @cikputquotes @TopRankRepost #TopRankRepost T H R O W B A C K Episode 4 - Part 7 (wedding's night - meminta)
.
Mintak je Warda, jangan maluยฒ... Suami isteri kan?
.
Warda nak mintak Ejaz bawa ke syurga eh? โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
#throwbackSHMP #happySHMPday #pikatline jadi ke tak

Most Popular Instagram Hashtags