[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pigidah

103 posts

TOP POSTS

lantak ke kome ler, asal aku bahagia sudah. huhuhu
#strike #hujan #kabur #kelamkabut #perangaimacamikan #pigidah

X semua yg kita usahakan akan berjaya dan x semua yg kita rancangkan akan jd kenyataan...
Punyala rushing dari melaka balik muar nk g giant belikan aboy tobot... Smpai muar disajikan dgn jem... Sampai giant plak mainan tobot xde... Kluar2 jem lg truk... ๐Ÿ˜ฉ
Sume plan aku hancur... Sory aboy, tobot next time ea... #sentuhankecundang #langkahkiri #pigidah

Bookworm. Konon! #pigidah #catsofinstagram #cat

Ini ler pneman di kala sunyi ketika dulu.. #Pigidah

hellow mate๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#pigidah#petang

With anok buoh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#pigidah#love#done

Tak perlu main cantik atau pegang 'ball possession' tp apa yg penting, mampu untuk jaringkan gol. Tempat ke 6 Liga Perdana Inggeris tp tapau 2 piala semusim. LOSERFOOL hado??? #liverpool #ayam #sembangkencang #tinkosong #pigidah

MOST RECENT

15 years ago. I remember it was so difficult to get a loan from this organisation. Had to run up and down, here and there...only to get $3000. I remember they asked me to be a volunteer tutor right after my graduation. "To pay it forward," they said. At the same time, they demanded I start to pay back the loan. I declined being a volunteer tutor cause I had to find a job that paid me. As for paying it forward, I do that all the time. #throwback #pigidah

Your A.T.T.I.T.U.D.E melambangkan diri kau dekkk... #pigidah #bij #yesyoubitch

๐Ÿ‘Ÿnah or ๐Ÿ‘žnyeh??
#pigidah#sepatu#shoes#ejoythebeast

Susah cakap ngan anak menteri ni
#Pigidah

X semua yg kita usahakan akan berjaya dan x semua yg kita rancangkan akan jd kenyataan...
Punyala rushing dari melaka balik muar nk g giant belikan aboy tobot... Smpai muar disajikan dgn jem... Sampai giant plak mainan tobot xde... Kluar2 jem lg truk... ๐Ÿ˜ฉ
Sume plan aku hancur... Sory aboy, tobot next time ea... #sentuhankecundang #langkahkiri #pigidah

Ini ler pneman di kala sunyi ketika dulu.. #Pigidah

Tak perlu main cantik atau pegang 'ball possession' tp apa yg penting, mampu untuk jaringkan gol. Tempat ke 6 Liga Perdana Inggeris tp tapau 2 piala semusim. LOSERFOOL hado??? #liverpool #ayam #sembangkencang #tinkosong #pigidah

Kena naik train hari2 nampaknye mcm ni. Tak boleh harapkan pegi shopping mall je ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ #roadtokurus #konon #pigidah #piiramabuk

With anok buoh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#pigidah#love#done

hellow mate๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#pigidah#petang

lantak ke kome ler, asal aku bahagia sudah. huhuhu
#strike #hujan #kabur #kelamkabut #perangaimacamikan #pigidah

Boeing 737-800..
Nyesal tak amik pic dlm 777 dulu๐Ÿ˜ญ
#crewlife #b737 #pigidah #sesaldahulupendapatan
#demson

Made a quick & healthy dinner tonite and suam sooo happy with it. No noodle for me ๐Ÿšซ #fishballnoodle #chinesestyle #dietkonon #pigidah

Bookworm. Konon! #pigidah #catsofinstagram #cat

Most Popular Instagram Hashtags