#pibeautyweek

286 posts

TOP POSTS

Yay! Finally, my solid perfume almond oil & shea butter by @loccitane
#loccitaneid #loveloccitane #pibeautyweek

#PIbeautyweek 💄💓

Hari Senin, tanggal 22 Mei 2017, @veroonicaong sharing mengenai 'Flawless Contour' di PAC Studio, Plaza Indonesia dalam rangkaian #PIBeautyWeek
.
@veroonicaong menggunakan PAC Contouring Kit untuk membuat contouring wajah yang terlihat flawless. PAC Contouring Kit ini memiliki multipurpose function, selain dapat mengkoreksi bentuk wajah, creamy foundationnya juga dapat digunakan sebagai concealer untuk menutupi kekurangan pada wajah.
.
Nah, buat kalian yang sudah mempunyai produk PAC Contouring Kit, jangan lupa untuk ikutan kompetisi #PAContourExpert #ContourItLikeExpert dengan hadiah Fujifilm X-A2, Oppo F1S dan voucher belanja jutaan rupiah. Caranya gampang kok! Kamu tinggal buat kreasi teknik contouring wajah dalam format foto atau video dan upload di sosial media kamu. Info lengkap, klik link pada bio ya, PACers!
.
Can't wait to see your submission, PACers! #MakeupTalk

Earlier today at #PIBeautyWeek, a wonderful time with @uchiet and @kaepratiwi watching @ginajean_ from @beccacosmetics do her midas touch (everything she touches really turn into gold... in other word, GLOWING 😍) while @joonbond is glued to his phone, busy as always 😝
.
Be sure to make your way to #PIBeautyWeek, this weekend (12-14 May 2017) at Function Hall Plaza Indonesia for Beauty Fair, Beauty Talk, Beauty Masterclass, Beauty Workshop, Beauty Fun Battle, Make Up & Hair Trend to Meet & Greet with Influencers and Bloggers!
#beauty
📸 @uchiet

Back to the city! I had an amazing time checking out #PIBeautyWeek today!

This weekend 12-14 May 2017 be sure to make your way to #PIBeautyWeek Beauty Fair, Beauty Talk, Beauty Masterclass, Beauty Workshop, Beauty Fun Battle, Make Up & Hair Trend to Meet & Greet with Influencers and Bloggers at Function Hall, Plaza Indonesia Level 2! #beauty
#ootd

Serious judging face, colek @joonbond :p
Anyway! Congratulations @thealpha.makeup ! Besok kamu akan battle Live di @plaza_indonesia dengan tema "Get the Glow" ✨
And another amazing news is... @klaracosmetics Finally sudah hadir di @sephoraidn !! Yuk yang besok ke #PIBeautyweek , sapa2 aku yaa 😘💕 see you!! #SephoraIDN #pwaindonesia #SephoraIDNXPIBeautyWeek

((Swipe left for more👈))
Yesterday's show with @toniandguyplazaindonesia at grand opening Plaza Indonesia Beauty Week #PIBeautyWeek was dope!! All the hard works from all the team paid off, thank you for having me💖
.
Makeup: @arinilioni
Hair: @toniandguyplazaindonesia
Clothes: @wilsenwillimofficial
Accessories @raccoonandbabiesofficial
Shoes: United Nude

MOST RECENT

#Reposting @steviiewong

She is wearing Goal Earring, Keep Living Cuff and Ghost Cuff. "Whatever you do, do it with purpose. Being focused is not something to be ashamed of. It is something to be proud of. When you know what are you are doing and have a clear vision of where you are going, you will not need to chase opportunities. Opportunities will seek you. Happiness will chase you. And, instead of being a choice, you will be the one choosing." - Najwa Zebian, Mind Platter 🍃 .
.
-
#throwback to one of the highlight at @plaza_indonesia #PIBeautyWeek , freshly coloured hair at @toniandguyplazaindonesia kinda miss this colour even though I'm currently loving my new hair😍❤️🦄
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#styleblogger #vscocam #style #ulzzang #fashionpeople #fblogger #blogger #패션모델 #블로거 #스트리트스타일 #스트리트패션 #스트릿패션 #스트릿룩 #스트릿스타일 #bestoftoday #hairtrend #ggrep #bblogger #clozetteid #휴가 #여름 #데일리 #오오티디 #스타일 #스트릿패션 #패션스타그램
#potd #데일리 #오오티디 #스타일 #스트릿패션 #패션스타그램

"Whatever you do, do it with purpose. Being focused is not something to be ashamed of. It is something to be proud of. When you know what are you are doing and have a clear vision of where you are going, you will not need to chase opportunities. Opportunities will seek you. Happiness will chase you. And, instead of being a choice, you will be the one choosing." - Najwa Zebian, Mind Platter 🍃 .
.
-
#throwback to one of the highlight at @plaza_indonesia #PIBeautyWeek , freshly coloured hair at @toniandguyplazaindonesia kinda miss this colour even though I'm currently loving my new hair😍❤️🦄
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#styleblogger #vscocam #style #ulzzang #fashionpeople #fblogger #blogger #패션모델 #블로거 #스트리트스타일 #스트리트패션 #스트릿패션 #스트릿룩 #스트릿스타일 #bestoftoday #hairtrend #ggrep #bblogger #clozetteid #휴가 #여름 #데일리 #오오티디 #스타일 #스트릿패션 #패션스타그램
#potd #데일리 #오오티디 #스타일 #스트릿패션 #패션스타그램

.
Matte nails done by @orlymiin 💅🏼
.
.
Nail art ini aku foto satu minggu setelah treatment, and look! Semua kutek ku masih lengkap dan gak retak, pdhl aku tipe orang yg selalu gak tahan lama kalo pake kutek. Beauty assistant di @orlymiin sabar dan talented banget. Bukan cuma mani-pedi, di @orlymiin juga ada waxing dan eyelash extension juga girls! Looking forward to try @orlymiin's lash extension, anytime soon! 😘
#PIBeautyWeek
#plazaindonesiabeautyweek

In order to create universal beauty through makeup, Shu Uemura advised us women to be brave in the pursuit of beauty. On the catwalk, makeup is about more than just a lick of mascara and a smudge of lipstick. It is about style, self-confidence and personalised beauty. Costume, hair and makeup can tell you instantly, or at least give you a larger perception of who a character is. It's the first impression that you have of the character before they open their mouth, so it really does establish who they are. The makeup is simply an extension of the personality and colours, clothing and makeup, all express something 💅💋👗👠
-
#pibeautyweek #beautyphilosophy #plazaindonesia #beautymantra #semuaperempuanitucantik #putredlipstickon #putyourmakeupon #personalstyle #stylefile #shuuemura #makeupisanart #lifeisastage #lifeisyourcatwalk #posinglikeapro #indonesianbeauty #littleblackdress

Take a look into Klara's most recent trip to Indonesia for the launching of @klaracosmetics in @sephoraidn
.
.

Thank you everyone for joining us on a glorious event to celebrate 🎉 the launch of our amazing products in Indonesia!
.
.
.
.
.
#klaracosmetics #klaracosmeticsindonesia #sephora #klaracosmeticsXsephora #sephoraindonesia #sephoraidn #makeupindo #beautybloggerindonesia #indobeautygram #muajkt #muajakarta #indonesiabeautyblogger #makeuphunter #PIbeautyweek #KClive #KClaunch

Bobbi Brown taught us that all women are pretty without makeup but with the right makeup can be pretty powerful. Hence, makeup is no different than clothes and accessories. It's embellishments for your face. And it's also gives you creative freedom. You get to have that moment in front of the mirror every morning and give yourself self-love. You are making yourself up beautiful, which is essentially self-love 💖
-
After all, whether I am wearing glamour makeup look or makeup no makeup look, I'm always the same person inside.
-
#pibeautyweek #beautyinspiration #plazaindonesia #selfloveisthebestlove #loveyourself #selfconfidenceiskey #beautyisintheyeofthebeholder #makeupenthusiast #littleblackdress #assymetricaldress #assymetricdress #stlaurent #redlipstick #rednails #diorlover #indonesianbeauty #beautyphilosophy #lifeisastage #posinglikeapro #amateurphotography

My fashion mantra is on a bad day, there is always lipstick.

I am a huge fan of red lipstick solely because it is the perfect moody shade to rock on days when the other day I feel like I am not interested in the world, but still interested in the beauty side of it.

Anyhow, on a bad day, trust me, there is always lipstick, to turn up the day 💋💋💋💄💄💄👄👄👄 -
I am wearing 💄@diorbeauty Rouge Dior 999
-
#pibeautyweek #plazaindonesia #beautyinspiration #beautymantra #gympaidoff #curvesarecool #lipstickjunkie #redlipstick #dior999 #putyourlipstickon #thereisalwayslipstick #redlipstickisthebest #smokeyeyes #DPStyleMe #photographyphilosophy #photoexhibition #audreyhepburnquote

I believe that all women are pretty without makeup but with the right makeup can be pretty powerful. Makeup should never be used to hide yourself. It should be used to enhance your natural beauty. Makeup is a tool for a woman to look and feel like herself, only prettier and more confident. After all, confidence is the key 😉💋💅👱💄
-
#pibeautyweek #beautyinspiration #plazaindonesia #beautyquotes #beautymantra #beautyphilosophy #selfconfidenceiskey #makeupjunkie #lookgoodfeelgood #dressupforyourself #allwomenarepretty #embraceyourflaws #embraceyourbeauty #curvesarecool #DPStyleMe

Self-love does matter. Most of women I have met, most of them, at any age, they wanted to be slim so much, they forgot to be happy. And foremost, to be healthy and of good spirit. Actually beauty has nothing to do with weight. I mean when we able to be ourselves, when we love ourselves, automatically our inner beauty comes through. Self-confidence which comes after self-love is the key. If a woman is confident in herself, knows herself, knows what makes her happy, then she will be happy and mentally healthy. A happy person is definitely a beautiful person.

A woman's beauty does not defined through her waistline or her weight or her body shape or anything aesthetic, instead, it is her own self-love and self-confidence, that creates happiness, does count as beauty.
Photo exhibition @plaza_indonesia Beauty Week
-
#pibeautyweek #beautyinspiration #beautyquotes #embraceyourbody #loveyourself
#selfenrichment #behappyfirst #wisdomoftheday #rulestoliveby #diorlover #christiandior #artexhibition #photoexhibition #photooftheday #photographyphilosophy

The face shop Soothing gel Ready !

Kloter 9 Closed ,Full Booked :) Akhirnya Kloter 5,6,7 udah sampee :)
Siap di kirim yaah !! Yang masih tanya ini onlineshop aku trusted banget loh dan produk yang aku jual 100% original :) Aku pun pake yaah
Cocok banget untuk kulit dengan masalah apapun bahkan yang berjerawat untuk ngeringin dan ilangin bekas2 nya :) Buka Kloter 10!!!! Estimasi ready 10-15 hari setelah tanggal 5 juni yaaah 😘😘😘 Terimakasih udah mempercayakan online shop aku
Maaf kadang slowrespon karena admin lagi sibuk juga ngurus skripsi hehehe

#naturererepublic
#naturerepublicaloevera
#naturerepublicmurah
#naturerepublicaloeveraori
#naturererepublicindonesiakorea
#althea
#altheakorea
#koreabuys
#stylekorean
#skincareroutinejerawat
#skincareroutinekorea
#skincarekorea
#pibeautyweek

Hari Senin, tanggal 22 Mei 2017, @veroonicaong sharing mengenai 'Flawless Contour' di PAC Studio, Plaza Indonesia dalam rangkaian #PIBeautyWeek
.
@veroonicaong menggunakan PAC Contouring Kit untuk membuat contouring wajah yang terlihat flawless. PAC Contouring Kit ini memiliki multipurpose function, selain dapat mengkoreksi bentuk wajah, creamy foundationnya juga dapat digunakan sebagai concealer untuk menutupi kekurangan pada wajah.
.
Nah, buat kalian yang sudah mempunyai produk PAC Contouring Kit, jangan lupa untuk ikutan kompetisi #PAContourExpert #ContourItLikeExpert dengan hadiah Fujifilm X-A2, Oppo F1S dan voucher belanja jutaan rupiah. Caranya gampang kok! Kamu tinggal buat kreasi teknik contouring wajah dalam format foto atau video dan upload di sosial media kamu. Info lengkap, klik link pada bio ya, PACers!
.
Can't wait to see your submission, PACers! #MakeupTalk

#Throwback about last week, May 14th. I was joining @plaza_indonesia Beauty Week and this is what i got!! Having Brow Zings @benefitindonesia is such a goal for me 😍😍😍
Great events, exciting goodie bags 👌🏻
.
*actually i also got The Pore Fessional in full size but i forgot to put it together 😅

We're here at Plaza Indonesia Beauty Pop Up Bar! Try our eyelashes before you buy and get special discount
.
🛍 Plaza Indonesia, Level 2 (next to Sephora)
🗓 10 - 31 May 2017
⏰ 10 am - 10 pm
.
#PIBeautyWeek #BeautyPopBar #JOIstudioatPlazaIndonesia

Treasure? Hahaha. As a skincare junkie ya pasti lah i'm so happy! Actually, aku udah dapetin skincare box dari @sephoraidn sekitar seminggu yang lalu dari #PIBeautyWeek kemarin. Kalau kalian ngikutin snapgram aku pasti udah tau isinya apa aja xoxo!
.
Jadi didalamnya itu ada 4 products yaitu:
🌈 Sephora Luminizing Booster Vit. C
🌈 Sephora Triple Action Cleansing Water
🌈 Sephora Instant Moisturr+ Cream
🌈 Sephora Whipped Cream Body Moisturizer.
.
Dari semua yang aku dapetin, aku udah coba semua. Kecuali Instant Moisture+ Cream yang untuk wajahnya karena aku lagi kombinasi. Dari seluruh produk ini aku paling memfavoritkan Sephora Luminizing Booster - Vit. Cnya, karena selama seminggu rutin aku pakai pagi & malem booster ini bener-bener bikin kulit aku glowing dan cerah (bukan putih ya) so yes.... aku rekomendasiin banget✨✨✨
Terima kasih @sephoraidn & @joonbond for these babieeees♥️♥️♥️
#SephoraIDN #SephoraIDNBeautyInfluencer

Hari Sabtu, tanggal 20 Mei 2017, @yaelahbro a.k.a Mega Gumelar sharing mengenai 'Contouring for Daily Makeup' di PAC Studio, Plaza Indonesia dalam rangkaian #PIBeautyWeek
.
@yaelahbro menggunakan PAC Contouring Kit untuk membuat contouring wajah lebih terasa mudah, apalagi untuk aktivitas sehari-hari yang butuh kepraktisan.
.
Nah, buat kalian yang sudah mempunyai produk PAC Contouring Kit, jangan lupa untuk ikutan kompetisi #PAContourExpert #ContourItLikeExpert dengan hadiah Fujifilm X-A2, Oppo F1S dan voucher belanja jutaan rupiah. Caranya gampang kok! Kamu tinggal buat kreasi teknik contouring wajah dalam format foto atau video dan upload di sosial media kamu. Info lengkap, klik link pada bio ya, PACers!
.
Can't wait to see your submission, PACers! #MakeupTalk

Most Popular Instagram Hashtags