#photoig

6411 posts

TOP POSTS

Haaa.. dh xde dah sweet teen2 lagi...๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญmesti korang duk fikir azam baru kann๐Ÿค“๐Ÿค“ i pum duk fikir ni.. azam sy xbuh jatuh terpeleokkk lagi paka ape2 kasut yg tinggi.. haha๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ and mesti rama yg duk azam nk kurus kann.. i pum ade jgok azam tu dri 2016 lagihhh๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉkihkihkih.... Happy New Yearr #2017 #photoig #happynewyear2017

Marni makes us HAPPY ๐Ÿ˜Š and that's all that really matters!!!

Hanya apa dayaku? Yang tak pantas untuk bersandar denganmu. Bukan menyerah. Tapi aku menaukan diriku.
#ilovetuban#photoig#tuban#boomtuban

Beautiful sunrise in indonesia. #sunrise #indonesia #home #scenery #photoig

Zaman di mana saya ikut karnaval,. Tempo dulu, waktu sekolah TK. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„ dan sekarang sudah berada di masa dimana mengenal namanya apa itu C.I.N.T.A dan sebagainya ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
@onthespottrans7 #ots7masakecil
.
.
.
.
. .
.
. #like #photoig #likeforfollow #like4like #likeforlike #like #likes #like4follow #karnaval #tk #jadi #wanita #masa #kini. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Akan ada waktunya disitu kita akan merasa bosan ,jenuh ,,,,, butuh refreshing @rose_brur @fazrianzy @bimo_agriano kode keras ke pantai :-) #takephoto #photo #photoshoot #natural #photoig

BE POSITIVE IN A NEGATIVE SITUATION IS NOT NAIVE.ITS LEADERSHIP โ—๏ธ #life #lifestyle #hair #hairstyles #pose #peace #chair #tshirt #black #brownmen #photoig #guy #sun #light #2 #โ™ ๏ธ #me #myself #i

MOST RECENT

BE POSITIVE IN A NEGATIVE SITUATION IS NOT NAIVE.ITS LEADERSHIP โ—๏ธ #life #lifestyle #hair #hairstyles #pose #peace #chair #tshirt #black #brownmen #photoig #guy #sun #light #2 #โ™ ๏ธ #me #myself #i