#pg10

MOST RECENT

Ayer la fui a ver al cine. No está mal, es entretenida... Argumento: un niño se va a vivir con su tío después de la muerte y descubre que en la casa ocurren cosas extrañas relacionadas con relojes.
Recomendación: película de Eli Roth que fui a ver porque era la única que me coincidia en horario. Quería ir a ver First Man pero no pude. No esperaba mucho de ella y lo único que me ha causado es entretenimiento. Obra para pasar el rato. Jack Black esta bastante bien pero hay cosas en la película que no tienen demasiado sentido.

#jackblack #cateblanchett #cine #films #like #instagram #lacasadelrelojenlapared #cinema #jfilms11 #terrorfilms11 #eliroth #movies #movie #pg10 #m7 #magia #reloj

Bersama dealer Public Gold yang super aktif iaitu Ustaz Khairul Anuar Basri sewaktu Seminar Emas Alaf Baru tempoh hari.
.
Orangnya ceria, berilmu tinggi serta berpengalaman luas dalam bidang kewangan Islam serta ilmu Al-Quran. Sering berkongsi bacaan Al-Quran di FBnya.
.
Sesungguhnya dapat berswafoto dengan orang berjaya adalah merupakan nikmat bersosial yang sukar saya dustakan.
.
Ia bukan lagi soal maklumat di hujung jari, tapi gambar pun dah di hujung jari. Hahaha.
.
.
MOHD FIRDAUS B. MOHD
DEALER PUBLIC GOLD
📱+6013 9212 976

#seminaremas #emasalafbaru #dealerpublicgold #publicgold #pg10 #pg100network #emas999 #emaspublicgold

Harga Emas GAP 999.9 (24K) Public Gold: RM177/g
Harga penuh boleh layari web Public Gold:

https://publicgold.com.my/index.php
https://publicgold.com.my/index.php
https://publicgold.com.my/index.php

Introducer: PG00114275
WhatApps: 0197133064

#publicgold #pg10 #goldaccumulationprogram
#patuhsyariah #satugramsatubulan

McLaren driver Stoffel Vandoorne has confirmed he will race in Formula E next year for the Mercedes-affiliated HWA Racelab team.

Vandoorne has driven the last two seasons for McLaren in Formula One but lacklustre performances alongside Fernando Alonso will see him replaced by F2 driver Lando Norris next year. With very few spaces available on the F1 grid in 2019, Vandoorne's options were limited and he has now confirmed he will join the all-electric series in 2019.
.
.
.
Follow partners⬇
@bwoah_f1
@f1.newshub
@f1.pits
@the_stigsterf1
@totalformula1
@formula1fanatics_
@_racing_central_
@kimi_iceman_7
@maxver33stappen .
.
.
Tags
#f1 #lh44 #vb77 #SV5 #kr7 #dr3 #MV33 #sp11 #eo31 #ls18 #ss35 #nh27 #csjr55 #pg10 #bh28 #rg8 #km20 #fa14 #sv2 #me9 #cl16

Jadikan emas sebagai aset penyelamat.
-aset mudah cair
-aset paling berguna ketika berlaku krisis.
#dealerpublicgold #emasjongkong #emasbatangan #emas999.9 #realmoney #emasmurah #pemudahcara #pg10 #pgg100network

Save the date 😍😍😍 #auroraitalia
Siapa yg minat emas perhiasan, Jom sama2 follow sesi FB live auroraitalia bersama Pn Najdah Mohammed Hussein selasa 16/10 Jam 5 petang .

Nantikan apa pula tawaran menarik #auroraitalia Kali ini 😚😚 #NextMohdZulkifli #pgg100network #pg10 #emas #auroraitalia #jewelleries #UTeM #UITM #gelangemas

Jom kawan kita tambah ilmu lagi 😍
.
GAP PUBLIC GOLD memang pilihan yang tepat InshaAllah☺
.
Maklumat lanjut:
www.wasap.my/60136009345/gap
.
#celikmindaemas #celikemas #pgg100network #NextMohdZulkifli #pg10 #gappublicgold #1g1bulan #emas24k #wangemas #goldbarpublicgold #emas #999.9 #UTeM #unisel #subes #simpananemas

Duit Kertas vs Emas
********************** Perbandingan jelas antara Duit Kertas & Emas.
Mulalah untuk simpan emas dari sekarang.
Tukarkan simpanan RM -> GM (gram emas).
Mulakan dari 1 gram demi 1 gram.
Tak susah mana pun.
Izinkan saya ajar & pandu anda ke arah attitude yang baik ini. "Save gold today, it will save you then"

M.Syahril M.Sait
🛡️PG 000 83395
📱012 705 7898

#publicgold #emaspatuhsyariah #publicgoldbangi #gappublicgold #1gram1bulan #pelaburanemas #bangi #emasmalaysia #bangisentral #emaspublicgold #emasdinar #goldforyou #goldbar #emaspelaburan #upm #instadaily #ukm #bandarbarubangi #pelaburanharta #zakatemas #syahrilpublicgold #cikguseo #emasdalamislam #emasvsduit #emasmurahonline #goldbar #goldsmith #emasperhiasan #pg10 #publicgolddealer

Tak sabar nk hadiahkan koleksi emas dengan gambar kucing cute 🐱 ni buat puteri kesayangan kami. She is a catlover 🐱🐱.. Kalau Tuan2 ada anak peminat kucing 🐱 seperti kami, why not birthday kali ini kita bagi something precious buat mereka 🎁. 1gram emas PG harini berharga RM177 sahaja! Sangat mampu milik dan berbaloi.. 😄

#publicgold #emaspatuhsyariah #publicgoldbangi #gappublicgold #1gram1bulan #pelaburanemas #bangi #emasmalaysia #bangisentral #emaspublicgold #emasdinar #goldforyou #goldbar #emaspelaburan #upm #instadaily #ukm #bandarbarubangi #pelaburanharta #zakatemas #syahrilpublicgold #cikguseo #emasdalamislam #emasmurah #emasmurahonline #goldbar #goldsmith #emasperhiasan #pg10 #publicgolddealer

Hari ni saya nak share dgn kawan2 yg masih Ada keraguan tentang pembelian emas melalui akaun seperti GAP public gold.. .
Selain Public Gold mempunyai penasihat syariahnya sendiri iaitu Amanie Advisory yang diketuai oleh Datuk Dr Daud Bakar lg juga penasihat syariah BNM, artikel kupasan mufti Wilayah persekutuan ini juga jelas menyokong muamalat yg ditawarkan oleh GAP Public Gold😊

Jom kawan, kita tambah ilmu lagi.. www.wasap.my/60136009345/emaspatuhsyariah

#celikmindaemas #pgg100network #pg10
http://muftiwp.gov.my/ms/artikel/al-kafi-li-al-fatawi/2277-al-kafi-706-hukum-jual-beli-emas-secara-atas-talian-dan-penyerahan-ke-dalam-akaun-pembeli

EMAS MAHAL SEPANJANG ZAMAN!

Buktinya tahun 2000, harga emas 1 gram RM35 pun ramai yang cakap emas mahal. Bagi yang dah ada benchmark harga emas sendiri sahaja yang tahu bila harga emas murah atau mahal. Selagi belum mula, selagi tu masih beranggapan harga emas sentiasa mahal. 😊
.
Sejarah Harga Emas.
Tahun 2000 - RM35/gram
Tahun 2005 - RM50/gram
Tahun 2010 - RM130/gram
Tahun 2016 - RM181/gram
Jom mulakan simpanan emas anda hari ini! Jadikan harga RM177/gram sebagai permulaan.

Whatsapp
01120445709

Dr. Syafiq
PG00102808
Active&Trusted Public Gold Dealer.

#jomsimpanemas#publicgold#gold#emas# #gappublicgold #pg10

ORANG BIJAK FOLLOW CARA BIJAK 😘😘😘 #1- Orang yang bijak adalah orang yang suka ikut cara orang yang terbukti kaya dan berjaya
#2- Dia belajar daripada kesilpaan orang lain dan tak akan lakukan kesilapan yang sama berulang pada diri.

#3- Ia akan jadikan iktibar sebelum terkena pada diri sendiri… andai kata terkena pun dia cepat untuk cepat cepat keluar daripada terus hanyut melakukan kesilapan

Bijak | Kaya | Berjaya
Kunci Emas Kekayaan

#ItsNotAboutYourMoney
#AttitudeCommitmentFocus

L.O.V.E.S ❤️ from Hearts

#NadyaAuroraItalia #PG025616
#FoundersMasterDealer #StarMasterDealer
#GerbangJutawanEmas #JE24K
#LocalSpeaker #ActiveSince2012
#PublicGold #PGMall #AuroraItalia
#1MillionMillionaire #PG10
http://mesejgerbangjutawanemas.my/
http://www.wasap.my/60135555959

ORANG BIJAK FOLLOW CARA BIJAK 😘😘😘 #1- Orang yang bijak adalah orang yang suka ikut cara orang yang terbukti kaya dan berjaya
#2- Dia belajar daripada kesilpaan orang lain dan tak akan lakukan kesilapan yang sama berulang pada diri.

#3- Ia akan jadikan iktibar sebelum terkena pada diri sendiri… andai kata terkena pun dia cepat untuk cepat cepat keluar daripada terus hanyut melakukan kesilapan

Bijak | Kaya | Berjaya
Kunci Emas Kekayaan

#ItsNotAboutYourMoney
#AttitudeCommitmentFocus

L.O.V.E.S ❤️ from Hearts

#NadyaPublicGold #PG025616
#FoundersMasterDealer #StarMasterDealer
#GerbangJutawanEmas #JE24K
#LocalSpeaker #ActiveSince2012
#PublicGold #PGMall #AuroraItalia
#1MillionMillionaire #PG10
http://mesejgerbangjutawanemas.my/
http://www.wasap.my/60135555959

ORANG BIJAK FOLLOW CARA BIJAK 😘😘😘 #1- Orang yang bijak adalah orang yang suka ikut cara orang yang terbukti kaya dan berjaya
#2- Dia belajar daripada kesilpaan orang lain dan tak akan lakukan kesilapan yang sama berulang pada diri.

#3- Ia akan jadikan iktibar sebelum terkena pada diri sendiri… andai kata terkena pun dia cepat untuk cepat cepat keluar daripada terus hanyut melakukan kesilapan

Bijak | Kaya | Berjaya
Kunci Emas Kekayaan

#ItsNotAboutYourMoney
#AttitudeCommitmentFocus

L.O.V.E.S ❤️ from Hearts

#NadyaPublicGold #PG025616
#FoundersMasterDealer #StarMasterDealer
#GerbangJutawanEmas #JE24K
#LocalSpeaker #ActiveSince2012
#PublicGold #PGMall #AuroraItalia
#1MillionMillionaire #PG10
http://mesejgerbangjutawanemas.my/
http://www.wasap.my/60135555959

ORANG BIJAK FOLLOW CARA BIJAK 😘😘😘 #1- Orang yang bijak adalah orang yang suka ikut cara orang yang terbukti kaya dan berjaya
#2- Dia belajar daripada kesilpaan orang lain dan tak akan lakukan kesilapan yang sama berulang pada diri.

#3- Ia akan jadikan iktibar sebelum terkena pada diri sendiri… andai kata terkena pun dia cepat untuk cepat cepat keluar daripada terus hanyut melakukan kesilapan

Bijak | Kaya | Berjaya
Kunci Emas Kekayaan

#ItsNotAboutYourMoney
#AttitudeCommitmentFocus

L.O.V.E.S ❤️ from Hearts

#NadyaPublicGold #PG025616
#FoundersMasterDealer #StarMasterDealer
#GerbangJutawanEmas #JE24K
#LocalSpeaker #ActiveSince2012
#PublicGold #PGMall #AuroraItalia
#1MillionMillionaire #PG10
http://mesejgerbangjutawanemas.my/
http://www.wasap.my/60135555959

ORANG BIJAK FOLLOW CARA BIJAK 😘😘😘 #1- Orang yang bijak adalah orang yang suka ikut cara orang yang terbukti kaya dan berjaya
#2- Dia belajar daripada kesilpaan orang lain dan tak akan lakukan kesilapan yang sama berulang pada diri.

#3- Ia akan jadikan iktibar sebelum terkena pada diri sendiri… andai kata terkena pun dia cepat untuk cepat cepat keluar daripada terus hanyut melakukan kesilapan

Bijak | Kaya | Berjaya
Kunci Emas Kekayaan

#ItsNotAboutYourMoney
#AttitudeCommitmentFocus

L.O.V.E.S ❤️ from Hearts

#NadyaPublicGold #PG025616
#FoundersMasterDealer #StarMasterDealer
#GerbangJutawanEmas #JE24K
#LocalSpeaker #ActiveSince2012
#PublicGold #PGMall #AuroraItalia
#1MillionMillionaire #PG10
http://mesejgerbangjutawanemas.my/
http://www.wasap.my/60135555959

ORANG BIJAK FOLLOW CARA BIJAK 😘😘😘 #1- Orang yang bijak adalah orang yang suka ikut cara orang yang terbukti kaya dan berjaya
#2- Dia belajar daripada kesilpaan orang lain dan tak akan lakukan kesilapan yang sama berulang pada diri.

#3- Ia akan jadikan iktibar sebelum terkena pada diri sendiri… andai kata terkena pun dia cepat untuk cepat cepat keluar daripada terus hanyut melakukan kesilapan

Bijak | Kaya | Berjaya
Kunci Emas Kekayaan

#ItsNotAboutYourMoney
#AttitudeCommitmentFocus

L.O.V.E.S ❤️ from Hearts

#NadyaPublicGold #PG025616
#FoundersMasterDealer #StarMasterDealer
#GerbangJutawanEmas #JE24K
#LocalSpeaker #ActiveSince2012
#PublicGold #PGMall #AuroraItalia
#1MillionMillionaire #PG10
http://mesejgerbangjutawanemas.my/
http://www.wasap.my/60135555959

ORANG BIJAK FOLLOW CARA BIJAK 😘😘😘 #1- Orang yang bijak adalah orang yang suka ikut cara orang yang terbukti kaya dan berjaya
#2- Dia belajar daripada kesilpaan orang lain dan tak akan lakukan kesilapan yang sama berulang pada diri.

#3- Ia akan jadikan iktibar sebelum terkena pada diri sendiri… andai kata terkena pun dia cepat untuk cepat cepat keluar daripada terus hanyut melakukan kesilapan

Bijak | Kaya | Berjaya
Kunci Emas Kekayaan

#ItsNotAboutYourMoney
#AttitudeCommitmentFocus

L.O.V.E.S ❤️ from Hearts

#NadyaPublicGold #PG025616
#FoundersMasterDealer #StarMasterDealer
#GerbangJutawanEmas #JE24K
#LocalSpeaker #ActiveSince2012
#PublicGold #PGMall #AuroraItalia
#1MillionMillionaire #PG10
http://mesejgerbangjutawanemas.my/
http://www.wasap.my/60135555959

Most Popular Instagram Hashtags