#petron

MOST RECENT

All done...😍 Spe berminat nk beli mini pack premium brownies by zackmerican bole dapatkan di:

SHELL
Shell sec22
Shell sec 27(sebelah petron)
Shell sec 27(sebelah petronas)
Shell bukit saga
Shell sec 25 (sri muda)
Shell USJ 18
Shell sec 33 (bukit kemuning)
Shell kota pendamar
Shell bayu emas
Shell sec 18 (ole-ole)

PETRON
Petron kesas (hala kl)
Petron kesas (hala klang)
Petron sec 25 (sri muda)
Petron Bukit tinggi

PETRONAS
Petronas USJ 20 (main place)
Petronas sec 25 (sri muda)
Petronas kota kemuning
Petronas sec 26
Petronas bayu emas
Petronas klang - banting (sijangkang)
Petronas bukit kemuning

#premiumbrowniesbyzackmerican
#bakewithlove
#shell
#petron
#petronas
#mesra
#treats
#deli2go
#shahalam
#klang
#usj
#puchong

#throwback
.
Anak kecil ini tahu apa yang dia nak. Kita yang dah dewasa ini bagaimana pula?🤔
.
Oh ya! Anak kecil inilah yang bertanyakan soalan ini.
.
“Ma, kenapa mama gemuk?”
.
Nak belajar cara pemakanan sihat? Yes. Kemasukan season 36 dibuka sekarang.
.
Bagi saya sendiri, dua pengalaman berbeza semasa berada di Kota London. Kali pertama, semasa obese. Kali kedua, sesudah obese berlalu pergi. Alhamdulillah.
.
.
.
Follow ig @ara_abdulmajid_ untuk menu sihat dan ringkas.
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
📲Coach Ara +60128019050
.
#araabdulmajid #azamkurus2017
#throwback #throwbackthursday
#astrooasis #astro #rtm #petron
#onlinecoaching #nutrition
#nakturunberatbadan #mealplan
#fattzura #tips #tipsdiet
#seluarbesar #jubahbesar
#surirumah #myjourney
#sibuk #jomkurus
#gemokisawesome

Pemakanan 80%, senaman 20%. Mindset 100%.
.
Jaga makan, terjagalah semuanya insya Allah.
.
Tak percaya tidur boleh kurangkan berat badan?
.
Cuba la berada dalam program dan rasai sendiri kesannya.
.
Kemasukan season 36 dibuka sekarang. Slot terhad. 3hb masuk group coaching.
.
.
.
Follow ig @ara_abdulmajid_ untuk menu sihat dan ringkas.
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
📲Coach Ara +60128019050
.
#araabdulmajid #azamkurus2017
#throwback #throwbackthursday
#astrooasis #astro #rtm #petron
#onlinecoaching #nutrition
#nakturunberatbadan #mealplan
#fattzura #tips #tipsdiet
#seluarbesar #jubahbesar #surirumah #myjourney
#sibuk #jomkurus
#gemokisawesome

Last activity bersama team coach .. #flyingfox meruntuh jiwa😨
.
Once in a while kena keluar untuk rekreasi .. don’t be too hard with your life .. kena enjoy sikit cari kawan2 buat aktiviti .. the best is adventure with nature🤗
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamrafiqrazali
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali
#misikurus#turunberat #jubahsouq #tasiktitiwangsa
#turunberatbadan #detoxtea
#celebrityfitnessmalaysia #kalori#nakkurus
#weightlosschallengeonline
#kedaimakanviral #petron#tipsdiet
#onlinecoaching#airasia
#kebarung#shawlsmurah
#atkinsdiet#portioncontrol
#travelbajet #bukitbintang
#workout#negaraku#honda
#kempisperut #rayakansebulan

Looking good on the LED display 😋😍
#petronjalankajang #petron #petronmalaysia #fuelhappy #pmiles #kajang

Saya dah eat clean .. kenapa tak turun jugak berat??
.
Bagus dah pilih eat clean , cuma kalori tetap ada .. tak boleh makan unlimited guys .. jangan silap bab portion dan bilangan.
.
Contoh: diatas satu sudu peanut butter , cuma bezanya portion .. sama jugak dengan makanan yg lain.
.
Balance diet(defisit kalori , portion control dan air yg cukup) berkesan utk semua .. sudah diuji bertahun tahun .. just tengok meal plan anda dan apa yg perlu improve .. kalau dah ok just be consistent😍
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamrafiqrazali
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali
#misikurus#turunberat #jubahsouq #tasiktitiwangsa
#turunberatbadan #detoxtea
#celebrityfitnessmalaysia #kalori#nakkurus
#weightlosschallengeonline
#kedaimakanviral #petron#tipsdiet
#onlinecoaching#airasia
#kebarung#shawlsmurah
#atkinsdiet#portioncontrol
#travelbajet #bukitbintang
#workout#negaraku#honda
#kempisperut #rayakansebulan

Free SNACKS tomorrow, on Super Saturday! Come! While stock last. 😊👍🏻
#petrontamanputra #petronmalaysia #petron #tamanputra #ampang #selangor #kualalumpur #bestdayatpetron #petronmiles #supersaturday

Dah banyak tips info baca .. macam dietitian pulak .. tapi buat tak?😅
.
Tak payah nak tahu semua benda .. cukup apply dulu satu per satu .. kalau nasi satu penumbuk tak boleh buat lagi , jgn duk tanya benda lain.
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamrafiqrazali
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali
#misikurus#turunberat #jubahsouq #tasiktitiwangsa
#turunberatbadan #detoxtea
#celebrityfitnessmalaysia #kalori#nakkurus
#weightlosschallengeonline
#kedaimakanviral #petron#tipsdiet
#onlinecoaching#airasia
#kebarung#shawlsmurah
#atkinsdiet#portioncontrol
#travelbajet #bukitbintang
#workout#negaraku#honda
#kempisperut #rayakansebulan

Best ke best?😍
.
Peserta program makan nasi dan seafood hari ni.
.
Eh boleh makan nasi?
.
Yes. Dalam meal plan memang ada dah. Tinggal follow. Tak perlu susah-payah dan pening-pening fikir nak makan apa.
.
Meal plan dah kena design cantik. Follow betul-betul ... memang terpaksa kurus la jawabnya😆😆
.
Hari ni saya bertugas bagi rate plate meal lunch peserta program. Terliur saya dibuatnya. Bukan satu gambar je ni. Banyak lagi gambar meal lunch yang bikin kecur liur.🤣🤣
.
Tak perlu risau ... takut lapar ke apa. Makan 5-6 kali sehari. Masa bila nak lapar tu? Asal lapar, baik mengadu pada coach. 😂😂
.
Kredit foto: Peserta Program YCLWFH35
.
.
.
Follow ig @ara_abdulmajid_ untuk menu sihat dan ringkas.
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
📲Coach Ara +60128019050
.
#araabdulmajid #azamkurus2017
#throwback #throwbackthursday
#astrooasis #astro #rtm #petron
#onlinecoaching #nutrition
#nakturunberatbadan #mealplan
#fattzura #tips #tipsdiet
#seluarbesar #jubahbesar #surirumah #myjourney
#sibuk #jomkurus
#gemokisawesome

Project brownies cookies #winaazbakery 😘😘
.
Usahasama dgn Petronas n Petronas berdekatan..
.
Sesape nk leh roger sis juga ok😍
.
www.wasap.my/60125391114
#browniescookies #kerepekbronis
#browniescookiesmurah
#petronas #petron #homemadebakery

Assalamualaikum dan hai semua😍😍
.
Saya Coach Ara.
.
Journey saya dalam program menurunkan berat badan bermula selepas mendapat soalan tulus ikhlas-terus-terkesima dari anak bongsu yang pada ketika itu baru berusia 4 tahun lebih. Nak tahu apa soalannya?
.
Soalannya begini, “Mama, kenapa mama gemuk?”
.
Soalan itu meluru laju bagai tembus terus ke tangkai jantung 😂😂😂
.
Bulan pertama tahun 2017, saya join program. Anak kecil yang bertanyakan soalan kenapa mama gemuk ... sangat ‘supportive’.😘😘
.
Ketika program bermula, ada juga muncul soalan macam ni, “Mama nak coklat?”
.
“Mama nak cookies?”
.
“Mama nak gula-gula?”
.
Saya jawab dengan soalan, “Nak mama terus gemuk?”
.
Dia tersenyum sambil berkata, “Tak, mama. Kimi simpan. Nanti mama cheat day ... kita makan sama-sama.”
.
Alhamdulillah ... berkat sokongan dan dorongan insan tersayang, akhirnya saya meninggalkan zaman obese.
.
Masya Allah. Sudah hampir 2 tahun zaman obese saya berlalu.
.
Anda pun boleh!
.
Saya sedia membantu dan guide anda dalam program. Alhamdulillah, program You Can Lose Weight From Home yang dijalankan sepenuhnya secara online, telah membantu beribu-ribu orang dalam journey mereka yang nak kurus.
.
Azam dan tekad serta WHY anda yang kuat ... adalah langkah pertama yang paling besar dalam usaha anda untuk berubah. Jika bukan anda ... siapa lagi yang mahu membantu diri anda dan seterusnya membenarkan saya untuk membantu anda.
.
Sertai program sesi Ogos dan rasai sendiri pengalaman yang berbeza dalam usaha anda menurunkan berat badan.
.
Hari ini adalah penentu kepada kesihatan dan kecergasan yang anda kecapi pada masa depan. Jika cara pemakanan kita tidak sihat, ia perlu diubah.
.
Kelmarin sudah berlalu, kita tak boleh berbuat apa-apa.
Esok belum tiba.
Kita cuma ada hari ini ... sekarang ... NOW ... untuk mendakap hari esok yang lebih baik dari kelmarin.
.
This is me. Coach Ara.
.
.
.
Follow ig @ara_abdulmajid_ untuk menu sihat dan ringkas.
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
📲Coach Ara +60128019050
.
#araabdulmajid #azamkurus2017
#throwback #throwbackthursday
#astrooasis #astro #rtm #petron
#onlinecoaching
#seluarbesar #jubahbesar
#sibuk #jomkurus
#gemokisawesome

Berita Gembira .. Anda akan nampak cantik di depan camera bila turun berat badan..😍📸
.
Total lost dari team coach semua dah 100kg .. ada yg lost 9kg , 16kg , ada lost 35kg🤩🤩 swipe tepi untuk tengok result yg awesome.
.
Saya tahu kat luar sana ramai lagi masih struggle berdiet .. tak tahu cara apa yg paling mudah nak turun berat tanpa berlapar .. tag & share kt kawan2 juga.
.
Registration program untuk sesi 36 masih dibuka .. click link di BIO IG saya untuk details program.
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamrafiqrazali
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali
#misikurus#turunberat #jubahsouq #tasiktitiwangsa
#turunberatbadan #detoxtea
#celebrityfitnessmalaysia #kalori#nakkurus
#weightlosschallengeonline
#kedaimakanviral #petron#tipsdiet
#onlinecoaching#airasia
#kebarung#shawlsmurah
#atkinsdiet#portioncontrol
#travelbajet #bukitbintang
#workout#negaraku#honda
#kempisperut #rayakansebulan

Jalan-jalan di London.#throwback
.
Rugi tau bila terpaksa tinggal di bilik sebab sakit kaki tak larat nak jalan.😆
.
Anda suka nampak kurus dalam gambar? Bukan senang nak cari angle bagi nampak kurus kan. Apa kata, bulan Ogos ni anda join program season 36 dan turunkan sikit berat badan. Tak perlu susah-payah nak cari angle kurus lagi. Biar kurus dan dapat berat ideal betul-betul😍😍 Kemasukan dibuka sekarang.💪🏽💪🏽
.
Jommmm! Klik link di bio ig.
.
.
.
Follow ig @ara_abdulmajid_ untuk menu sihat dan ringkas.
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
📲Coach Ara +60128019050
.
#araabdulmajid #azamkurus2017
#throwback #throwbackthursday
#astrooasis #astro #rtm #petron
#onlinecoaching #nutrition
#nakturunberatbadan #mealplan
#fattzura #tips #tipsdiet
#seluarbesar #jubahbesar #surirumah #myjourney
#sibuk #jomkurus

Service and replace oil filter
#rayahaji2018 #marketing #sales #pumpstation #petron #buroqoil

Most Popular Instagram Hashtags