#petron

MOST RECENT

Thereโ€™s always a hidden gem in every journey. Where are your feet itching to go to this long weekend? Hit us up in any of our 2,400 stations. #TheBestangBiyahe with #Petron ๐Ÿ“ท http://ww-w.choosephilippines.com/go/islands-and-beaches/931/full-on-adventure-around-the-islands-of-el-nido/img-2872 //leeleepily

*WONDERCHEESE*
linktr.ee/amma_aya
๐Ÿ“ž 0104621077
.
WONDER CHEESE TEAM UTAGHA ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
๐ŸŒธ PENANG ๐ŸŒธ
.
#TESCO EGATE PENANG ZYHAN BEAUTY & COLLECTION GROUND FLOOR
.
#PETRON BUKIT TENGAH @ STESYEN KTM BUKIT TENGAH
.
#PETRONAS BANDAR BARU PERDA @ UPTOWN PERDA
.
#PETRONAS TAMAN PAUH @ POLITEKNIK SEBERANG PERAI
.
#PETRONAS JLN HJ AHMAD BADAWI @ KAMPUNG PAYA KEPALA BATAS
.
#PETRONAS BERTAM PERDANA @ MCD BERTAM
.
#PETRONAS BANDAR SUNWAY @ SEBERANG JAYA
.
#PETRONAS BANDAR TASEK MUTIARA @ SIMPANG AMPAT
.
#KEDAI KEK MY SWEET BAKERY @KOMPLEKS DATO KAILAN KEPALA BATAS
.
#KEDAI KEK MY SWEET BAKERY @POKOK SENA PENANG
.
#KEDAI PRODUK KECANTIKAN NURRAYSA @BERTAM INDAH
.
#KEDAI VENDOR BYSFSBOUTIQUE @ ASTANA PAUH JAYA
.
#KEDAI VENDOR _HERBOUTIQUE @ PERDA BERSEBELAHAN DOBI BUBBLE LAB 24JAM
.
#KEDAI VENDOR MYRA MALIK @ PERDA BERHADAPAN BODER TEA
.
๐ŸŒธ KEDAH ๐ŸŒธ
.
#PETRONAS KULIM SQUARE
.
#PETRONAS TAMAN TUNKU AMINAH SP
.
#KEDAI KEK SEJATI INDAH (KKSI) @ BERHADAPAN PARKSON SP
.
#projekraya2018
#pulaupinang
#kedah
#perak
#perlis
#1rumah1wondercheese
#agentwantedmalaysia

*WONDERCHEESE*
linktr.ee/amma_aya
๐Ÿ“ž 0104621077
.
WONDER CHEESE TEAM UTAGHA ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
๐ŸŒธ PENANG ๐ŸŒธ
.
#TESCO EGATE PENANG ZYHAN BEAUTY & COLLECTION GROUND FLOOR
.
#PETRON BUKIT TENGAH @ STESYEN KTM BUKIT TENGAH
.
#PETRONAS BANDAR BARU PERDA @ UPTOWN PERDA
.
#PETRONAS TAMAN PAUH @ POLITEKNIK SEBERANG PERAI
.
#PETRONAS JLN HJ AHMAD BADAWI @ KAMPUNG PAYA KEPALA BATAS
.
#PETRONAS BERTAM PERDANA @ MCD BERTAM
.
#PETRONAS BANDAR SUNWAY @ SEBERANG JAYA
.
#PETRONAS BANDAR TASEK MUTIARA @ SIMPANG AMPAT
.
#KEDAI KEK MY SWEET BAKERY @KOMPLEKS DATO KAILAN KEPALA BATAS
.
#KEDAI KEK MY SWEET BAKERY @POKOK SENA PENANG
.
#KEDAI PRODUK KECANTIKAN NURRAYSA @BERTAM INDAH
.
#KEDAI VENDOR BYSFSBOUTIQUE @ ASTANA PAUH JAYA
.
#KEDAI VENDOR _HERBOUTIQUE @ PERDA BERSEBELAHAN DOBI BUBBLE LAB 24JAM
.
#KEDAI VENDOR MYRA MALIK @ PERDA BERHADAPAN BODER TEA
.
๐ŸŒธ KEDAH ๐ŸŒธ
.
#PETRONAS KULIM SQUARE
.
#PETRONAS TAMAN TUNKU AMINAH SP
.
#KEDAI KEK SEJATI INDAH (KKSI) @ BERHADAPAN PARKSON SP
.
#projekraya2018
#pulaupinang
#kedah
#perak
#perlis
#1rumah1wondercheese
#agentwantedmalaysia

*WONDERCHEESE*
linktr.ee/amma_aya
๐Ÿ“ž 0104621077
.
WONDER CHEESE TEAM UTAGHA ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
๐ŸŒธ PENANG ๐ŸŒธ
.
#TESCO EGATE PENANG ZYHAN BEAUTY & COLLECTION GROUND FLOOR
.
#PETRON BUKIT TENGAH @ STESYEN KTM BUKIT TENGAH
.
#PETRONAS BANDAR BARU PERDA @ UPTOWN PERDA
.
#PETRONAS TAMAN PAUH @ POLITEKNIK SEBERANG PERAI
.
#PETRONAS JLN HJ AHMAD BADAWI @ KAMPUNG PAYA KEPALA BATAS
.
#PETRONAS BERTAM PERDANA @ MCD BERTAM
.
#PETRONAS BANDAR SUNWAY @ SEBERANG JAYA
.
#PETRONAS BANDAR TASEK MUTIARA @ SIMPANG AMPAT
.
#KEDAI KEK MY SWEET BAKERY @KOMPLEKS DATO KAILAN KEPALA BATAS
.
#KEDAI KEK MY SWEET BAKERY @POKOK SENA PENANG
.
#KEDAI PRODUK KECANTIKAN NURRAYSA @BERTAM INDAH
.
#KEDAI VENDOR BYSFSBOUTIQUE @ ASTANA PAUH JAYA
.
#KEDAI VENDOR _HERBOUTIQUE @ PERDA BERSEBELAHAN DOBI BUBBLE LAB 24JAM
.
#KEDAI VENDOR MYRA MALIK @ PERDA BERHADAPAN BODER TEA
.
๐ŸŒธ KEDAH ๐ŸŒธ
.
#PETRONAS KULIM SQUARE
.
#PETRONAS TAMAN TUNKU AMINAH SP
.
#KEDAI KEK SEJATI INDAH (KKSI) @ BERHADAPAN PARKSON SP
.
#projekraya2018
#pulaupinang
#kedah
#perak
#perlis
#1rumah1wondercheese
#agentwantedmalaysia

Siapa yang mesti bertindak?
Jika bukan kita yang bertindak, takde orang yang nak bertindak ataupun berusaha bagi diri kita. Orang lain pun ada banyak benda lagi nak buat untuk diri masing-masing. Share dan tag kawan-kawan anda yang anda tahu memang teringin nak saiz baju lebih kecil daripada sekarang.
.
Tahniah @sitinurulmahira @zyani @daphne.gabriel.7
@marlilyabdullah ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
.
Follow ig @ara_abdulmajid_ untuk menu sihat dan ringkas.
.
#teamaraabdulmajid
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
๐Ÿ“ฒCoach Ara +60128019050
.
#araabdulmajid #azamkurus2017
#throwback #throwbackthursday
#astrooasis #astro #rtm #petron
#onlinecoaching #nutrition
#nakturunberatbadan #mealplan
#fattzura #tips #tipsdiet
#seluarbesar #jubahbesar #surirumah #nakkurus
#fattzurafairytale #sibuk
#gemokisawesome
#kurus #kuruscepat
#cintabukankristal #dramamelayu

.
BILA TAK SARAPAN ATAU SARAPAN LEWAT
.
Apabila anda tak sarapan atau sarapan lepas pukul 10 pagi, tahap gula dalam darah akan menurun di bawah paras normal. Ia menyebabkan anda rasa "craving" & tahap tenaga menurun.
.
"Craving" ini akan menyebabkan anda teringin utk "snacking". Masalah yg sama akan berulang seperti bila kita bersarapan berasaskan karbohidrat.
.
Kesan jangka panjang menyebabkan DIABETIS, TEKANAN DARAH TINGGI & MASALAH OBESITI
.
๐Ÿ“ฒ abang zul 010-836 2400
.
#loseweightfromanywhere
#loseweightfromhome
#kurusdarirumah#sihat#misikurus
#turunberat#detoxtea
#celebrityfitnessmalaysia#kalori
#nakkurus#kedaimakanviral
#weightlosechallengeonline
#petronas#petron#tipsdietonline
#portioncontrol#travelbajet
#airasia#keburung#shawlsmurah
#atkinsdiet#workout#negaraku
.

Siapa dia? Kenapa gambar dia ada di sini?
Dia adalah peserta program yang tidak ada masalah berat badan. Dia join sebab nak belajar cara pemakanan sihat. Menjadi peserta program (dia join awal๐Ÿ˜‚) adalah hadiah yang diberikan kepadanya beberapa bulan lebih awal untuk ulang tahunnya yang ke-19 pada bulan hadapan. Maknanya, masa ulang tahunnya, dia dah dapat apa yang dia nak dan apa yang dia sepatutnya dapat. New healthy lifestyle. Siapa yang tak nak kan?
.
Apa makanan kegemarannya sebelum join program? Semua yang manis-manis. Kenapa jadi macam tu? Mak dia punya kerja. Buat macaron. Jual macaron. Buat victoria sandwich cake dan jual. Sambil menjual, sambil makan. Masa tu, mak dia pun makan sekali. Dia dan adik-adiknya juga selalu makan manis-manis.๐Ÿคช Dia lebih dulu kenal quinoa. Dia lebih dulu kenal air fryer. Masa mak dia obese, mak dia tak peduli semua quinoa dan air fryer tu.
.
Alhamdulillah sekarang ni dia dan adik-adiknya dah faham kenapa tak boleh makan manis selalu.๐Ÿ˜
.
Siapa mak dia?๐Ÿค”
Mak dia paling tak suka dengar anak dia mengadu begini, โ€œMa, kakak dah gemuk.โ€
.
Anda nak jadi macam dia? Dia memang tak nak gemuk. Paling cepat naik adalah bahagian pipi. Setiap orang berbeza. Ada yang cepat naik di bahagian perut. Ada yang cepat naik di bahagian pipi.
.
Sel lemak yang dah ada dalam tubuh kita, akan kekal dalam tubuh kita. Terkurung dalam badan dan tak boleh keluar dah. Tak percaya?
.
Jika tak nak ternak lemak, boleh belajar dari sekarang ... macam mana nak elakkan lemak daripada beranak-pinak.
.
Yes! Dia peserta saya.
.
.
.
DAPATKAN INFO BERKENAAN PROGRAM YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME. KLIK LINK DI BIO IG UNTUK INFO DAN PENDAFTARAN.
.
.
.
Follow ig @ara_abdulmajid_ untuk menu sihat dan ringkas.
.
#teamaraabdulmajid
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
๐Ÿ“ฒCoach Ara +60128019050
.
#araabdulmajid #azamkurus2017
#throwback #throwbackthursday
#astrooasis #astro #rtm #petron
#onlinecoaching #nutrition
#nakturunberatbadan #mealplan
#fattzura #tips #tipsdiet
#seluarbesar #jubahbesar #surirumah #nakkurus
#fattzurafairytale #sibuk
#gemokisawesome
#kurus #kuruscepat
#cintabukankristal #dramamelayu

Going back to the corner where i first saw you. La la la โ˜บ

#themanwhocantbemoved #petron #10
#sasulokngamingbahay #muntanga

Buka mata minda,
Luas seperti lautan,
Usah fikir bukan bukan,
Kata yang bukan bukan.
.
.
#benladen #vwarmy #vwlife #vaglife #bbyred #vwgolf #golfrieger #stock #sponsorbbyred #petron #alhamdulillah #syukurselalu

SOUTH EAST ASIA RFCGS. PRESS CONFERENCE LAUNCHING RFC PHILIPPINES 2018 @PARK INN HOTEL.GET READY TO ROCK & ROLL 24-27 AUG @FREEPORT ZONE, FLORIDABLANCA & ARAYAT (PAMPANGA). #rfcglobalseries #rfcphilippines #pampanga #palakolriver #rainforestchallenge #luisjawee #philippines #petronturbodiesel #petron

โœŒ๏ธ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜†
Let us spray air freshner every Monday in Aug 2018.
Come and watch our videos at our YouTube channel. The link is on our main page.
#petrontmnsrigombak
#petron
#petronmalaysia
#petronfuelhappy
#petronfuelhappy2018
#bestdayatpetron
#magicmonday
#petronmagicmonday
#livingrocks

โœŒ๏ธ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜†
Let us spray air freshner every Monday in Aug 2018.
Come and watch our videos at our YouTube channel. The link is on our main page.
#petrontmnsrigombak
#petron
#petronmalaysia
#petronfuelhappy
#petronfuelhappy2018
#bestdayatpetron
#magicmonday
#petronmagicmonday
#livingrocks

Azam tahun baru 2018 nak kurus. Dah kurus ke?
Setiap hari usaha nak kurus. Pagi makan terjaga. Tengah hari terjaga. Petang terjaga. Bila malam ke laut.๐Ÿคข
Besok ulang lagi pattern yang sama. Lusa ulang lagi. Haaa tak kurus la jawabnya sampai tahun 2019.
.
Anda dah ada azam. Bagus sangat macam ni. Usaha pun dah. Cuma, cara je yang tak kena.
.
Why not anda berikan peluang pada diri untuk belajar. Tak cukup sekadar sapu-sapu gel atau pakai korset. Kita gemuk disebabkan cara pemakanan yang tak sihat. Bayangkan jika kita dapat kuncinya. Belajar cara pemakanan sihat. Agak2 boleh kurus tak? Cuba tanya kawan anda. Dah berapa lama diet tapi tak kurus-kurus juga. Diet dengan ilmu tak sama dengan diet hentam keromo. Share dan tag kenalan anda yang nak kurus dari awal tahun tapi sampai sekarang macam tu juga. Makin mengembang pun ada.๐Ÿ˜…
.
.
.
DAPATKAN INFO BERKENAAN PROGRAM YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME. KLIK LINK DI BIO IG UNTUK INFO DAN PENDAFTARAN.
.
.
.
Follow ig @ara_abdulmajid_ untuk menu sihat dan ringkas.
.
#teamaraabdulmajid
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
๐Ÿ“ฒCoach Ara +60128019050
.
#araabdulmajid #azamkurus2017
#throwback #throwbackthursday
#astrooasis #astro #rtm #petron
#onlinecoaching #nutrition
#nakturunberatbadan #mealplan
#fattzura #tips #tipsdiet
#seluarbesar #jubahbesar #surirumah #nakkurus
#fattzurafairytale #sibuk
#gemokisawesome
#cintabukankristal

Meal ni sihat ke?
Ada suhun, carrot, tomato dan udang. Saiz kena betul dan meal ala bihun goreng ini boleh membantu turun berat dengan baik. Tak percaya? Ok kalau bihun goreng tak sama. Bihun goreng ... ada potensi buat anda terrrrgemuk tanpa sengaja.๐Ÿคช
.
Kredit foto: Meal yang akan buat orang terpaksa kurus ini adalah milik peserta program YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME season 36.
.
.
.
DAPATKAN INFO BERKENAAN PROGRAM YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME. KLIK LINK DI BIO IG UNTUK INFO DAN PENDAFTARAN.
.
.
.
Follow ig @ara_abdulmajid_ untuk menu sihat dan ringkas.
.
#teamaraabdulmajid
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
๐Ÿ“ฒCoach Ara +60128019050
.
#araabdulmajid #azamkurus2017
#throwback #throwbackthursday
#astrooasis #astro #rtm #petron
#onlinecoaching #nutrition
#nakturunberatbadan #mealplan
#fattzura #tips #tipsdiet
#seluarbesar #jubahbesar #surirumah #nakkurus
#fattzurafairytale #sibuk
#gemokisawesome
#cintabukankristal

Dear our beloved customer.. if your come to our petron and using toilet please give feedback on coment section to any picture your can see from this page.. every feedback, like and follower its big pleasure to us.. tq again for choosing our petron for your destination.. tq so much!! #petron #petron_km7_subang #fuelwithhappy #toilet #clean
P/s : for choosen coment we will repost for thank you give feedback..

Let's stay safe on the road together. Road safety begins with you.

#Petron
#PetronMalaysia
#PetronSriKembanganRaya
#PetronRoadSafety
#PetronFuelHappy
#BeSafewithPetron

Petron Malaysia will giving away Petron gift cards (each pre-loaded with RM10) to 500 lucky visitors! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ See you there at the Carsifu Auto Show 2018 from 22nd - 26th August at Mid Valley Shopping Mall!

For more info : https://bit.ly/2Pn8iAQ

#PetronFuelHappy
#PetronMalaysia
#PetronMiles
#Petron
#PetronSriKembanganRaya

Most Popular Instagram Hashtags