#pestomyamsedap

MOST RECENT

Hey guys! 👋🏾 Happy Thursday! Let's go into the weekend with something lite and heavenly.😇 Try this Lemon Basail Pesto Spaghetti 🍝 recipe from wholeandheavenlyoven.com Lemon Basil Pesto Spaghetti with Bursting Tomatoes

Ingredients

Lemon Basil Pesto

Juice from 1 lemon

1 cup loosely-packed basil leaves

1/3 cup pine nuts (or sliced almonds)

2 cloves garlic

1/4 cup olive oil

Salt and pepper to taste

Spaghetti and Bursting Tomatoes

1-1/2 cups cherry tomatoes

1 tablespoon olive oil

Salt and pepper to taste

12 oz spaghetti, cooked according to package instructions and 1/2 cup pasta cooking water reserved

1/2 cup grated Parmesan cheese

Instructions

Lemon Basil Pesto

In a food processor, process lemon juice, basil, pine nuts, and garlic while drizzling olive oil through top until pesto is completely smooth. Season with salt and pepper to taste and set aside.

Spaghetti and Bursting Tomatoes

Toss cherry tomatoes with olive oil and salt and pepper to taste. Lay in a single layer on a baking sheet and broil under high heat 2-3 minutes or until slightly charred and bursting.

Toss hot spaghetti with pesto until combined and then toss in reserved pasta cooking water. Season spaghetti with salt and pepper to taste and top with bursting tomatoes and grated Parmesan cheese. Serve hot and enjoy!

Alhamdulillah💖feedback from customer pestomyam,
semalam dapat, hari ni tros masak fuhh memang padu!! memang rugi sape yg tak beli lagi pestomyam🍲mudah dimasak dan memang sedap😋
Nak order
Boleh DM atau PM📱
0183529300📲
#pestomyam
#pestomyamthai
#pestomyamsedap
#pestomyamthailand
#pestomyamsiam
#pestomyamthaiyangsedap
#pestomyammadampum
#tomyam
#pestomyampalingsedap
#tomyamayam
#resepitomyam
#resepipestomyam

"... Fuori è notte, mangio il buio col pesto" ❤️❤️❤️

Ada ni hah, tengah COD barang customer di Tanjung Puteri Resort.
Thank you customer hakak!! Meriahlah makan malam untuk malam ni.. Nak roger-roger je hakak PES ni ye.. Nanti hakak anto sampai depan rumah. Tapi area pasir gudang dan yang sewaktu dengannya je tau.. Tekan je link whatssap http://www.wasap.my/+6[0142704993]/[PesTomyamSedap]

#pes3beradik
#pestomyamsedap #pespaprik #pesstimlimau #tomyamsedap #codpasirgudang #johorbahru

Memasak jadi senang bila ada Pes ni.. Nak beli satu boleh, nak beli ketiga-tiga ni pun boleh.. Tekan je link whatssap kat Bio tu👆

#pes3beradik #pestomyamsedap #pespaprik #pesstimlimau #kedaionlinezieyan #codareapasirgudang

Assalamualaikum dan selamat pagi warga Igers

Moga Allah swt permudahkan urusan kita semua hari ini. dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya untuk kita semua.
Hakak nak cakap ni, pes tomyam, pes stim limau dan paprik hakak dah restock!!! Yang takde masa nak sediakan juadah sedap macam kat kedai seafood tu dirumah, apa kata korang order je Pes 3 saudara ni hah!!mudah ko!! Hakak boleh COD sekitar kawasan Pasir Gudang ni okeh!! #pestomyamsegera #pestomyamsedap #pespaprik #pes3beradik #igers #igersonline #onlineshopping

Nak masak sedap untuk family, tapi tak sempat pulak, kan bagus kalau ada yang segera.. Hah!! Apa lagi, hakak nak bagitau ni PES 3 Beradik ni boleh bantu korang.. Senang je, campak-campak.... Siap.
Kalau tak caya cuba order.. Tekan je link 👆 kat bio tu.. #pestomyamsegera #pestomyam3beradik #pestomyamsedap #tomyamsedap #pessedapdanmurah #igers #igseller #pestomyam #pespaprik #pesstimlimau

Untuk order PES 3 Saudara
Whatssap ke 0142704993 atau 01127390866

#pestomyamsedap #pestomyamsegera #pestomyam3beradik #tomyamsedap #igonline #igbusiness #igers #kedaionlinezieyan

Pes Tom Yum Madam Pum 👉Original made from Thailand

Dijamin halal & 💯sedap 😋😋.
.
Sangat mudah dan cepat bila guna pes ni..
❌perlu tumis
❌perlu tambah serai
❌perlu tambah garam
❌perlu perahan asam limau
.
Mudahkn..apa tunggu lagi..jom try sebotol 😍😍
.
Harga x termasuk postage..
.
#pestomyamsiam #pestomyamthai #pestomyammadampum #pestomyammurah #pestomyam #pestomyamsedap #pestomyamthailand

Customer dr JB share gambar masakan yg dia masak guna PASTE TOMYAM.. Admin pun boleh jd lapar tgk ni 😋😋😋 Korang xkan nk tgk je maii laaa order paste tomyam thai madam pum dgn kami!! Stock masih ada

#pestomyamthai #pestomyamsedap #pestomyammadampum #maggithailand #maggithai #maggithaimurah #maggithaihalal #maggithaiserda #maggiethailandmurah
#makananthai #makananthaikajang

Tgh Hari ni customer dr SG share video SPAGHETTI TOMYAM.. Admin pun boleh jd lapar tgk video ni 😋😋😋 Korang xkan nk tgk je maii laaa order paste tomyam thai madam pum dgn kami!! Stock masih ada

#pestomyamthai #pestomyamsedap #pestomyammadampum #maggithailand #maggithai #maggithaimurah #maggithaihalal #maggithaiserda #maggiethailandmurah
#makananthai #makananthaikajang

KRIM KUNYIT ANNA THAILAND
Krim Kunyit dirumus khas untuk menghilangkan jeragat dan parut-parut jerawat dengan berkesan, diperbuat daripada sumber-sumber alam semulajadi.

KHASIAT KRIM KUNYIT: .
🌻Mengecutkan jerawat
🌻Menghilangkan parut-parut jerawat
🌻Menghilangkan jeragat
🌻Menghilangkan tompok-tompok dan bintik-bintik hitam
🌻Melincinkan . FAEDAH KRIM KUNYIT THAI: .
🌼Mengecutkan jerawat
🌼Mengurangkan Pigmentasi/Jeragat dengan berkesan
🌼Membersihkan kulit muka
🌼Awet muda
🌼Melicinkan kulit muka
🌼Mencerahkkan kulit muka
🌼boleh mengecutkan jerawat skaligus hilang jerawat yg baru tumbuh
🌼menghilangkan tompok2/bintik2 hitam .

CARA MENGGUNAKAN KRIM KUNYIT :
💆Cuci muka terlebih dahulu.
💆Setelah bersih barulah sapukan krim kunyit secara nipis keseluruh muka.
💆Gunakan pada waktu malam . Krim Kunyit dirumus khas utk hilangkan jeragat dan parut2 jerawat secara efektif dan berkesan diperbuat drpd sumber alami semulajadi.. Whatsapp Sekarang
www.wasap.my/60135845843
www.wasap.my/601133155843

#pollagold #pollaplatinum #pollasoap #polladaycream #pollanightcream #pollaskincaremurah #pollaskincareborong #pollaskincare #setjerawat #setjeragat #pollaoriginal #polla #thaiskincare #pollapink #pollabiru #annaskincare #sabunberas #sabunkunyit #sabuncollagen #creampearl #ricemilksoap #civicricemilk #sabunberasthai #produkthaioriginal #pestomyamthai #pestomyam #tomyamsegera #pestomyamsedap

Krim Buah Anna Cosmetic (Gred A)
♥ Anti- wrinkle, kecutkan jerawat baru & lama, hilangkan jeragat
♥ Boleh pakai krim buah dan krim siang secara bergilir-gilir atau sekaligus sekiranya mempunyai masalah jerawat yg serius

Amat berkesan untuk:
♥Menghilangkan jeragat, 'white head' and 'black head' di muka ♥Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
♥Menghalus dan menggebukan kulit muka
♥Memberi oksigen kepada kulit wajah
♥Membuang sel-sel kulit mati
♥Melembabkan kulit wajah
♥Memutihkan kulit wajah agar tampil ayu
♥Menghilangkan parut-parut jerawat pada wajah
♥Menghalus dan mengebukan kulit muka

Whatsapp Sekarang
www.wasap.my/60135845843
www.wasap.my/601133155843

#pollagold #pollaplatinum #pollasoap #polladaycream #pollanightcream #pollaskincaremurah #pollaskincareborong #pollaskincare #setjerawat #setjeragat #pollaoriginal #polla #thaiskincare #pollapink #pollabiru #annaskincare #sabunberas #sabunkunyit #sabuncollagen #creampearl #ricemilksoap #civicricemilk #sabunberasthai #produkthaioriginal #pestomyamthai #pestomyam #tomyamsegera #pestomyamsedap

Most Popular Instagram Hashtags