[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#peserai

2439 posts

TOP POSTS

#Repost @sazalisamad_rinehashim (@get_repost)
・・・
Selamat Pagi
Syawal ke -5 dikampung.
Rutin harian walau apa2 musim pun.
Diet Pagi - putih telur + oats
Lepas-lepas ni boleh sambung beraya makan sedap.
Kasik zoom dekat, coz rambut tak siap lagi.. he he he
#sazalisamad #sazalisamadacademy
#sarapandiet #telursetengahmasak #8putihtelur #2kuningtelur #captainoats #peserai #batupahat
#rayake5 #50tahun

Ompek Eidul Fitri : Trip Fun Raya GM
#Sg.Balang#SarangBuaya#BatuPuteh#Peserai#Rengit

Selamat Pagi
Syawal ke -5 dikampung.
Rutin harian walau apa2 musim pun.
Diet Pagi - putih telur + oats
Lepas-lepas ni boleh sambung beraya makan sedap.
Kasik zoom dekat, coz rambut tak siap lagi.. he he he
#sazalisamad #sazalisamadacademy
#sarapandiet #telursetengahmasak #8putihtelur #2kuningtelur #captainoats #peserai #batupahat
#rayake5 #50tahun

Yuk sarap
■ Lontong
■ Nasi Lemak
■ Bubur Nasi

#peserai
#batu pahat
#johor

صلى الله على محمد صلى الله عليه وسلم
Majlis Sambutan Maulidur Rasul S.A.W. 1437H Peringkat Daerah Batu Pahat mewakili Mukim 3 Peserai #MaulidurRasul #Peserai #GengPeserai #PerpaduanNadiTransformasiNegara

Kat Peserai pun ada tempat cool cool tau~~
#yard #peserai #batupahat

Bismillah..Asalamualaikum wbt..
Salam menjemput rezeki .
Slot pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ untuk minggu ini..untuk berbuka dan bersahur 😋
.
Warga Putrajaya dan Nilai.
👉9/6 (Jumaat) .
Special utk warga Batu Pahat, Ayer Hitam, Parit Raja dan kawasan sekitarnya..
👉10/6 (Sabtu)
.
Untuk order dan segala mcm pertanyaan terus Whatsapp 0127879949 Kak Sumi.
.
#putrajaya
#datarangemilangputrajaya
#cyberjaya
#perbadananputrajaya
#Dengkil
#Kajang
#Nilai
#usim
#DataranNilai
#Tesconilai
#GiantNilai
#kitagunani
#terapiinstagram
#pajam
#mantin
#Sepang
#SalakTinggi
#BatuPahat
#Uthm
#ParitRaja
#AyerHitam
#Kluang
#Yongpeng
#Machap
#SriGading
#johorbahru
#dataranbatupahat
#BukitPasir #Peserai

MOST RECENT

TESTIMONI OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG)
.
Selain berfungsi sbg moisturizer, ofhg ni sgt effective utk kecutkan jerawat. Sapu je malam sebelum tidur esoknya insyaAllah kecut 😍 bukan tu je kulit pun jadi makin lembab, kurang berminyak dan cantikkkk. Selain itu, ia juga boleh dijadikan sebagai makeup base supaya makeup tahan lebih lama takda lah asyik kena touch up je setiap jam hehe. If nak tahu lagi banyak psl OFHG ni boleh whtsapp terusss
.
.
Natasha Azmi
0149132838
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#DILARANGCURICAPTIONDANTESTIMONI #marykayjohor #batupahat #peserai #paritsulong #marykaybatupahat #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare #marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggel

TESTIMONI OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG)
.
Selain berfungsi sbg moisturizer, ofhg ni sgt effective utk kecutkan jerawat. Sapu je malam sebelum tidur esoknya insyaAllah kecut 😍 bukan tu je kulit pun jadi makin lembab, kurang berminyak dan cantikkkk. Selain itu, ia juga boleh dijadikan sebagai makeup base supaya makeup tahan lebih lama takda lah asyik kena touch up je setiap jam hehe. If nak tahu lagi banyak psl OFHG ni boleh whtsapp terusss
.
.
Natasha Azmi
0149132838
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#DILARANGCURICAPTIONDANTESTIMONI #marykayjohor #batupahat #peserai #paritsulong #marykaybatupahat #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare #marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggel

combo slice rm9.90.

red velvet & vanilla blueberry.
only for today!

#slicecake#combocake#redvelvet#vanillablueberry#peserai#batupahatnakers#jdt#luaskankuasamu

Perbezaan ketara sebelum dan selepas menggunakan skinvi brush untuk bersihkan segala makeup dan kekotoran di muka. Lagi puas nampak mcm gini kan, bila guna jari kita tak perasan pun betapa kotornya muka 😉

Rasa lebih puas hati sebabnya brush ni mampu membersihkan celah² kulit dan juga liang liang pori kita. Bila kulit betul betul bersih, masalah kulit pun boleh berkurang 😍
.
Natasha Azmi
0149132838
Mary Kay Beauty Consultant
.
#DILARANGCURICAPTIONDANTESTIMONI #marykayjohor #batupahat #peserai #paritsulong #marykaybatupahat #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare #marykaybeautyconsultant #marykayskinvigoratebrush #cleansingbrush #cleansingtool

Cc cream ni antara BEST SELLER item yang menjadi favourite ramai orang! Selain teksturnya yang ringan dan mudah disapu, ia juga dapat melegakan dan merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat. Sangat jimat dan tahan lama, separuh pump dah cukup untuk cover satu muka 😘
.
Bulan ni ada promo, boleh jimat berbelas ringgit 😉
.
.
Natasha Azmi
0149132838
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#DILARANGCURICAPTIONDANTESTIMONI #marykayjohor #batupahat #peserai #paritsulong #marykaybatupahat #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare #marykaybeautyconsultant #marykayblusher #marykaymineralcheekcolorduo #marykaycccreamspf15

Feedback Satin Lips Set!

Kawan kita sorang ni memang ada masalah bibir kering dan kusam
.
Bila dah try pakai lip set ni alhamdulillah bibir dah tak kering, jd lembab dan tak kusam lagi. Bila pakai balm pun rasa selesa je kat bibir 😉 .
Awak² yg kerap pakai lipstik, lip balm dan ada masalah bibir kering mengelupas, gelap dan senstif tu jom la try set ni.
.
Hasilnya bibir akan jd lebih cantik menawan, bila pakai lipstik lagi bertambah cantikkkk warna dia 😘
.
.
Natasha Azmi
0149132838
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#DILARANGCURICAPTIONDANTESTIMONI #marykayjohor #batupahat #peserai #paritsulong #marykaybatupahat #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare #marykaybeautyconsultant #marykaysatinlipsset #marykaylipscrub #lipscrub #lipbalm

Feedback Satin Lips Set!

Kawan kita sorang ni memang ada masalah bibir kering dan kusam
.
Bila dah try pakai lip set ni alhamdulillah bibir dah tak kering, jd lembab dan tak kusam lagi. Bila pakai balm pun rasa selesa je kat bibir 😉 .
Awak² yg kerap pakai lipstik, lip balm dan ada masalah bibir kering mengelupas, gelap dan senstif tu jom la try set ni.
.
Hasilnya bibir akan jd lebih cantik menawan, bila pakai lipstik lagi bertambah cantikkkk warna dia 😘
.
.
Natasha Azmi
0149132838
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#DILARANGCURICAPTIONDANTESTIMONI #marykayjohor #batupahat #peserai #paritsulong #marykaybatupahat #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare #marykaybeautyconsultant #marykaysatinlipsset #marykaylipscrub #lipscrub #lipbalm

Feedback Satin Lips Set!

Kawan kita sorang ni memang ada masalah bibir kering dan kusam
.
Bila dah try pakai lip set ni alhamdulillah bibir dah tak kering, jd lembab dan tak kusam lagi. Bila pakai balm pun rasa selesa je kat bibir 😉 .
Awak² yg kerap pakai lipstik, lip balm dan ada masalah bibir kering mengelupas, gelap dan senstif tu jom la try set ni.
.
Hasilnya bibir akan jd lebih cantik menawan, bila pakai lipstik lagi bertambah cantikkkk warna dia 😘
.
.
Natasha Azmi
0149132838
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#DILARANGCURICAPTIONDANTESTIMONI #marykayjohor #batupahat #peserai #paritsulong #marykaybatupahat #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare #marykaybeautyconsultant #marykaysatinlipsset #marykaylipscrub #lipscrub #lipbalm

alhamdulillah rezeki.
meroti lagi minggu ni.
siapa yang teringin ke termengidam ke hello hello ye :) whatsapp 010 250 7296.

#rotibatupahat#rotigoodies#rotiredbean#peserai#batupahatbakers#jdt#luaskankuasamu

🍓KELEBIHAN SNOWY BODY LOTION🍓

Tahan sehingga sebulan lebih (50 ml) 🌹 tumit kaki yang kasar, pecah & merekah 🌹 parut-parut hitam kesan accident, minyak panas/gigitan 🌹 selulit yang teruk di paha dan perut 🌹 bahagian anggota yang kehitaman seperti leher, siku, lutut, perut, ketiak
🌹 ingin memutihkan bahagian kulit badan dengan selamat
🌹 masalah kulit kering, gatal &sensitif 🌹 kulit tangan gelap dan terbakar
🌹 mempunyai masalah bau badan
🌹 sebagai deodorant
🌹 membaiki dan membina sel-sel baru pada permukaan yang disapu

Inilah adalah 🌺 SNOWY BODY LOTION 🌺 ⛄ Losyen pemutih yang berkesan utk mencerahkan kulit.
⛄ Baunya juga wangi bak perfume 😊
⛄ Kesan PENCERAHAN 50x ganda ⛄ Tak melekit dan berminyak.
⛄ HANYA DENGAN 1 SAPUAN akan ada perubahan
☃Putih kekal jika di amal kan selalu .

Nak cantik? Just klick link dkat ⤵⤵⤵
.
.
Bio / Profile
.
.
#Keylasnowwhite
#STOKISAGENTMINIAGENTDIPERLUKAN
#sayajualSWSvitamin
#snowwhitesecretvitamin
#realtestimonisnowwhite
#kemam2teruscantikluardalam
#SWvitaminPersisJamu
#snowylotionputihgebu
#losyenpemutihsepantaskilat
#realtestimonisnowwhite
#snowwhitesecretbatupahat
#snowwhitesecretbatupahat
#kemam2teruscantikluardalam
#SWvitaminPersisJamu
#snowylotionputihgebu
#losyenpemutihsepantaskilat
#vendorjohor
#vendorBatuPahat
#ButikEmyLiya
#paritsulong #peserai #codbpmal #codparitraja #codparitsulong #codsimpanglima #codparitraja #uthm #tongkangpechah #srimedan #parityanni #yongpeng

SNOWWHITE ni mmg suppliment yang wajib semua orang ada 👍❗❗❗❤ ❤👍Kenapa korang harus consume snowwhite ? .
.
🍃menganjalkan kulit . .
🍃Baiki kulit dari dalam. Lambat skit xpe janji selamat berkesan 😘 .
🍃Melawasakan sistem buangan .
🍃Milkbooster pon boleh .
🍃Mencerahkan badan dan wajah . Serata sekaliguss.
🍃Nak kurus @ maintain dedua pon boleh .
🍃Detox yang paling berkesan .
🍃Boleh hilangkan parut dan jeragat .
🍃1001 khasiat . . .

Bahan bahan asas snowwhitesecret of cos dari ✔Kurma ✔Vitamin c ✔Lemon ✔Delima
✔Lutein
✔L-cysteine
.

Harga opcos murah murah jer 59(tak termasuk pos) untuk 30 biji 🙌😄 .
.

Nak cantik? Just klick link dkat ⤵⤵⤵
.
.
Bio / Profile
.
.
#Keylasnowwhite
#STOKISAGENTMINIAGENTDIPERLUKAN
#sayajualSWSvitamin
#snowwhitesecretvitamin
#realtestimonisnowwhite
#kemam2teruscantikluardalam
#SWvitaminPersisJamu
#snowylotionputihgebu
#losyenpemutihsepantaskilat
#realtestimonisnowwhite
#snowwhitesecretbatupahat
#snowwhitesecretbatupahat
#kemam2teruscantikluardalam
#SWvitaminPersisJamu
#snowylotionputihgebu
#losyenpemutihsepantaskilat
#vendorjohor
#vendorBatuPahat
#ButikEmyLiya
#paritsulong #peserai #codbpmal #codparitraja #codparitsulong #codsimpanglima #codparitraja #uthm #tongkangpechah #srimedan #parityanni #yongpeng

🌸 Snow White Secret 🌸
. 👑 orang yg sama
👑 tudung yg sama
👑 tahun yg berbeza
👑 no foundation 2017
👑 on makeup 2012
.

aci tak.. caya tak 🙈😎
dah konsisten 10btl Snow White Tablet
1@2 tablet sehari..
Alhamdulilah..
. ☘️ Muka nampak fresh jew..
☘️ Tapi kulit nampak sihat
☘️ Bukan nak putih semata tp neutral beauty..
.

Rm59 Rm59 Rm59
Shajaaaa .

Nak cantik? Just klick link dkat ⤵⤵⤵
.
.
Bio / Profile
.
.
#Keylasnowwhite
#STOKISAGENTMINIAGENTDIPERLUKAN
#sayajualSWSvitamin
#snowwhitesecretvitamin
#realtestimonisnowwhite
#kemam2teruscantikluardalam
#SWvitaminPersisJamu
#snowylotionputihgebu
#losyenpemutihsepantaskilat
#realtestimonisnowwhite
#snowwhitesecretbatupahat
#snowwhitesecretbatupahat
#kemam2teruscantikluardalam
#SWvitaminPersisJamu
#snowylotionputihgebu
#losyenpemutihsepantaskilat
#vendorjohor
#vendorBatuPahat
#ButikEmyLiya
#paritsulong #peserai #codbpmal #codparitraja #codparitsulong #codsimpanglima #codparitraja #uthm #tongkangpechah #srimedan #parityanni #yongpeng

Most Popular Instagram Hashtags