[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#perutsihat

246 posts

TOP POSTS

Bulan puasa bulan untuk kita merehatkan usus dan perut. Dalam tempoh 12 bulan hanya sebulan je perut kita diberi masa untuk berehat, jadi kesianlah kat perut kita dan jangan tinggal puasa ok..oh ya jangan lupa minum Teh Persada dan Kopi Persada juga, perut sihat badan pun boleh kurus..woww !

Nak beli boleh pm/whatsapp 0169514259

#jomminumtehpersada #cuciusus #perutsihat
#tehpersadamultiherbal

raya lebih bermakna bila perut sihat.. tq Yakult.. hehe.. ๐Ÿ˜๐Ÿ’ชโœŒ๐Ÿ‘ "everybody. everyday"

@yakultmalaysia #yakult #yakultMalaysia #perutsihat #hatisenang #raya2015

Sob sob sob...nyelam xjupo lauk ari ni
#PerutSihat
#adidastokio
#sonicyouth
#lewatdepanumahmu

Kita mkn sauerkraut organic ni dulu untuk perut siha ratah ratah je.... #sauerkraut #organic #perutsihat #kulitcantik #probiotic #malaysia #kualalumpur #pandanperdana #fermentation #fermentasi #beautyfood

For full recipe, add/follow me on Facebook ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Aiyda Hassan
.
.
#nasigoreng #nasigorengkampung #lessismore
#jimatpoket #perutsihat

Bangun pagi perut tak selesa?rasa senak-senak perut sampai ke dada?perut banyak angin?rasa macam tak cukup tidur walaupun dah tidur lama..Cubalah TEH PERSADA hari ini inshaallah perut dan badan anda akan rasa lebih selesa dan ringan.

Pm/whatsapp 0169514259 / 0145178915

#tehpersada #perutsihat #perutselesa #buangangin

ANDA ADA MASALAH MCM NIE??
.....
SAYA ADA PENYELESAIAN UTK MASALAH TU SUME.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
......
CPT2.. WSAP 0133601977 .....
.......
BADAN SIHAT.. HIDUP GEMBIRA.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
...
......
#produksihat
#perutsihat
#badansihat
#hidupgembira

N'licious merupakan campuran minuman enzim yang berasaskan 118 jenis buah-buahan dan sayur-sayuran dalam bentuk enzim pekat. Jangan lupa mengambil N'Licious selepas sarapan pagi anda! ๐Ÿฝ๐Ÿ˜ƒ
.
#nlicious #everyday #ezim #PerutSihat

MOST RECENT

Kita mkn sauerkraut organic ni dulu untuk perut siha ratah ratah je.... #sauerkraut #organic #perutsihat #kulitcantik #probiotic #malaysia #kualalumpur #pandanperdana #fermentation #fermentasi #beautyfood

Nak sihat nak cantik kena rajin rajin mkn fermented food jom mkn sauerkraut red cabbage organik yg dihasilkan melalui proses fermentasi baik untuk tubuh badan kita #organic #fermentedfood #malaysia #pandanperdana #healthygut #perutsihat #glowingskin #beuatyfood #organic #nakcantik #perutsiha#antosianin #antioksidant #antocyanin

Segar dari ladang organik project sauerkraut kubis masam makanan org german rusia mengandungi tinggi khasiat antosianin antioksidant elok untk badan kita boleh order ya kalau nak rasa๐Ÿ˜‰ #fermemtedprobiotic #homemadebeautyfood #beautyfood #sauerkraut #malaysia #pandanperdana #cheras #makanansihat#perutsihat

Segar dari ladang organik tinggi antosianin antioksidant elok untk kesihatan badan projek sauerkraut hari ni... #fermentedprobiotic #homemadebeautyfood #beautyfood #sauerkraut #perutsihat #sayurorganik #makanansihat #antosianin #antioksidant #kualalumpur #pandanperdana #maluri #pandanjaya #healthygut

Kimchi organik Wakame bahan seaweed dari japan๐Ÿ›ซ๐Ÿ˜Š#kimchi #organik#malaysia#kualalumpur #pandanperdana#agropreneurmudamardi #perutsihat

Hi & Assalammualaikum fellas juga salam maghrib juga..
just nak share best juga berdetox ni.
pembersihan kolon usus perlu juga rupanya dari kekotoran sisa makanan yg berkarat juga melawaskan sistem cerna, abam punya detox ni campuran Lemon + Buah Oren + Serai + Halia...
selamat berdetox juga buat semua....abam baru try 3 hari dah...
#detox #detoxbuah #detoxeveryday #usussihat #perutsihat #perutkempis #nakkurus

ARABICARA GUM.. Natural Supplement For Your Health.. Sangat baik untuk penjagaan kesihatan terutamanya kepada anda yang mengalami masalah Gastrik dan kerosakan buah pinggang. #gastrik #jagabuahpinggang #ginjal #perutsihat #buahpinggang #buahpinggangbocor #hidupsihat

Cust kita minum tea ni pun dah turun 5kg tau!!๐Ÿ˜ even umur pun dah 50 tahun!! so yang nak tau lebih lanjut tentang detox ni boleh ws / dm sya.kalau malas nak tanya bileh scroll sebab kita ada post semua tu.

Harga serendah RM15.00 je untuk SLIMMING DETOX TEA!

#teadetoxmalaysia #gayahidupsihat #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #sdt #kct #perutsihat

Brunch...apa yg ada nasib ada kimchi ๐Ÿ˜˜

#kimchisihat
#kimchiorganic
#perutsihat
#homemade_beautyfood

N'licious merupakan campuran minuman enzim yang berasaskan 118 jenis buah-buahan dan sayur-sayuran dalam bentuk enzim pekat. Jangan lupa mengambil N'Licious selepas sarapan pagi anda! ๐Ÿฝ๐Ÿ˜ƒ
.
#nlicious #everyday #ezim #PerutSihat

( SAKIT PERUT TU PETANDA GASTRIK !? )
.
.
.
Uolls kerap SAKIT-SAKIT macam ni tak ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
.
โœ”Sakit perut pada atas perut betul2 BAWAH RUSUK
โœ” Sering rasa SENAK dan PEDIH pada perut.
โœ”Perut selalu buat hal & merasa TIDAK SELESA
โœ”Selalu rasa LOYA dan mudah MUNTAJ.
โœ”Tak bernafsu makan.
โœ”Bila tak de nafsu makan, berat pun kurang.
.
.
.
Tu tandanya uolls ada GASTRIK.INDIVIDU yang berpotensi TINGGI mendapat GASTRIK ialah..
.
.
.
โœ” Mereka yang SIBUK sampai lupa makan.
โœ” Mereka yang suka SKIP makan
โœ” Mereka yang BERDIET EXTREM
โœ” Mereka yang suka makanan REMEH2 @ TAK BERKHASIAT.
.
.
.
Kalau ada sedara mara @ adik bradik yang mengalami masalah GASTRIK ni.Kak ruzy ada jalan penyelesaiannya dengan ESP
.
.
.
๐ŸŒผSumber protein daripada kacang soya yang dapat MENEUTRALKAN keasidan di dalam perut
๐ŸŒผProteinย  MEMBINA SEL yang baru mengantikan sel yg telah rosak terhakis oleh asid hidroklorik semasa proses pencernaan.
๐ŸŒผMembantu mengekalkan otot,MEMPERBAIKI TISU,fungsi enzim & hormon yg teratur
.
.
.
Tak nak la kita mengharapkan pada PAINKILLER je setiap kali sakit menyerang kan.Apa kata kita siap2 buat langkah PENCEGAHAN.Kan lebih baik.Tak gituu.๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
.
Penasihat kesihatan anda
.
.
Beautylove_bysitiruzy
0192880315
.
.
.
www.wasap.my/60192880315
.
.
.
#gastrik #sakitperut #pedihperut #senakperut #masalahpencernaan #setgastrik #esp #painkiller #setkesihatan #perutsihat #tiadasakitlagi #sihatselalu #student #kurus #siddkotakemuning #sidjalankebun #sidtelokpanglimagarang #sayanaksihat #bebasgastrik #baisruzrventures

( MASALAH PERUT PERUT BUNCIT ? )
*
*
*
Hai deariess semua.๐Ÿ˜Š
*
*
*
PERUT BUNCIT ni memamg boleh buat penampilan kita jadi SPOILLLL & NAMPAK BURUK.
*
*
*
KURUS TAPI BUNCIT..๐Ÿ˜ง.Itulah realiti orang sekarang kan.Haishh.Tapi jangan risau.Dengan HERB LAX, masalah ni dapat di elakkan.
*
*
*
FUNGSI HERB LAX ( AGEN DETOX )
*
*
*
๐ŸŒผMenghindar masalah SEMBELIT
๐ŸŒผMembersihkan NAJIS tersekat
๐ŸŒผMengempiskan PERUT
๐ŸŒผMenurunkan BERAT BADAN
๐ŸŒผMenyingkirkan TOKSIN dalam badan
๐ŸŒผMenghilangkan masalah BAU BADAN.
*
*
*
Jadi..tak perlu risau lagi dengan masalah PERUR BUNCIT.Dengn kos tak sampai pun RATUSAN ringgit.Uollss mampu untuk dapatkan nya *
*
*
Order @ DM untuk order segera.๐Ÿ˜‰
*
*
Beautylove_bysitiruzy
0192880315
*
*
*
#sembelit #buasir #ejenpencernaan #perutsihat #slimgojes #sekkurusshaklee #kurusmenawan #selamat #sidkotakemuning #sidjalankebun #baisruzyventures

BEFORE PERUT MUNCET .. AFTER PERUT DAH RATA .. WOW !!
AWESOME ..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Da gaji kan .. meh la beli kat abe syg .. beli untuk diri sendiri pun bole ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Hanya dengan set combo tea medina desire.Masalah berat badan dapat diatasi.
Saya bantu impian anda untuk turunkan berat badan.

www.wasap.my/60123056522

#misikurus #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #sayajual #perutkempis #perutbuncit #perutcantik #perutsihat #perutkurus

Dapatkan SERITOKS sekarang untuk perut sihat dan kekal langsing๐Ÿ’ช.
.
.
Segalanya bermula dari perut anda๐Ÿ’ช
.
.
Hubungi 0182780476 untuk sebarang tempahan dan pertanyaan.
#seritoks #serigroup #seritoksfeedback #detoks #kekallangsing #perutsihat

Most Popular Instagram Hashtags