#perutsihat

MOST RECENT

Untuk mereka yg ada prob gastrik, amalkan soya protein sblm tido.
Insya Allah siang berpuasa tidak pedih2 perut.

Jia hor Soya protein:
1. Kadar keterhadaman tinggi
2. Ada asid amino lengkap utk diserap tubuh
3. Tidak beban buah pinggang (org gout boleh ambil)
#tiprsihatbulanramadhan
#soyaprotein #isolatedprotein #perutsihat #ulcerperut #gastrik #pedihperut #shuanghor

Anda letih dan lesu?? Perut tak selesa selepas berbuka puasa?
Kerap mengantuk ?

Jom berbuka dan bersahur dengan hawauu fresh lemon bentong ginger black tea.
Rasa kesegaran yang tiada tandingan.
Di adun bersama pappermint dan black tea. Tiada gula hanya madu terasa.
Minuman fiber pertama di dunia di hasilkan dan berkesan seawal 15 minit.

#hawauufreshblacktea #hawauufreshlemonbebtongginger #ridzherbs #kekalbertenaga #cergas #fiber #minumansehat #botanicaldrink #perutsihat #pencernaan #blacktea #ramadhan2018 #berbukapuasa #bersahur

MULAKAN HARI ANDA DENGAN PERUT YANG BERSIH DARI TOKSIN
.
.
Pagi2 pergi toilet bukan flush toilet je tau #FLUSHBODY sekali baru la bertenaga jalani rutin harian 😍 Toksin dalam badan buat apa nak simpan kan buat sakit badan je 😍 #AztoxJuice daha la sedap rasa apple tau senang nak consume berbanding produk2 yang lain 😍 yum yum yum
.
.
Mengapa anda perlukan FLUSHBODY dalam rutin harian anda??
🍀DETOX segala toksin
🍀Mencegah segala toksin
🍀Mengawal nafsu selera makan
🍀Mengelak Diabetes
🍀Menurunkan Kolesterol
🍀Diperbuat dari Bahan2 Organik
🍀Membantu penghadaman dan mengeluarkan angin dalam badan
🍀Melambatkan proses penuaan 🍀Membantu masalah jerawat dan kulit kusam
🍀Membantu pencernaan
🍀Mengawal dan mengurangkan risiko serangan jantung
.
.
Korang tak takot ke perut korang berkarat dengan toksin 😱 sooo Bersihkan toksin dari perut anda dengan #AztoxJuice secara exclusive dari @salbiyhealthandbeauty sekarang #trustedsller 😄
.
.
0199633887
0199633887
0199633887
.
.
Cepat order sekarang sementara STOCK masih ada 😍😍😍
.
.
#AztoxJuice #toksin #toxic #kolestrol #diabetes #bloated #perutbuncit #beratbadan #bmi #obesiti #tekanandarah #metabolisme #flushbody #trustedseller #trustedproduct #nakhelok #nakcantik #healthandbeauty #aztox #juice #sayajual #badansihat #perutsihat #healthylifestyle #diet #healthydiet

MULAKAN HARI ANDA DENGAN PERUT YANG BERSIH DARI TOKSIN
.
.
Pagi2 pergi toilet bukan flush toilet je tau #FLUSHBODY sekali baru la bertenaga jalani rutin harian 😍 Toksin dalam badan buat apa nak simpan kan buat sakit badan je 😍 #AztoxJuice daha la sedap rasa apple tau senang nak consume berbanding produk2 yang lain 😍 yum yum yum
.
.
Mengapa anda perlukan FLUSHBODY dalam rutin harian anda??
🍀DETOX segala toksin
🍀Mencegah segala toksin
🍀Mengawal nafsu selera makan
🍀Mengelak Diabetes
🍀Menurunkan Kolesterol
🍀Diperbuat dari Bahan2 Organik
🍀Membantu penghadaman dan mengeluarkan angin dalam badan
🍀Melambatkan proses penuaan 🍀Membantu masalah jerawat dan kulit kusam
🍀Membantu pencernaan
🍀Mengawal dan mengurangkan risiko serangan jantung
.
.
Korang tak takot ke perut korang berkarat dengan toksin 😱 sooo Bersihkan toksin dari perut anda dengan #AztoxJuice secara exclusive dari @salbiyhealthandbeauty sekarang #trustedsller 😄
.
.
0199633887
0199633887
0199633887
.
.
Cepat order sekarang sementara STOCK masih ada 😍😍😍
.
.
#AztoxJuice #toksin #toxic #kolestrol #diabetes #bloated #perutbuncit #beratbadan #bmi #obesiti #tekanandarah #metabolisme #flushbody #trustedseller #trustedproduct #nakhelok #nakcantik #healthandbeauty #aztox #juice #sayajual #badansihat #perutsihat #healthylifestyle #diet #healthydiet

MULAKAN HARI ANDA DENGAN PERUT YANG BERSIH DARI TOKSIN
.
.
Pagi2 pergi toilet bukan flush toilet je tau #FLUSHBODY sekali baru la bertenaga jalani rutin harian 😍 Toksin dalam badan buat apa nak simpan kan buat sakit badan je 😍 #AztoxJuice daha la sedap rasa apple tau senang nak consume berbanding produk2 yang lain 😍 yum yum yum
.
.
Mengapa anda perlukan FLUSHBODY dalam rutin harian anda??
🍀DETOX segala toksin
🍀Mencegah segala toksin
🍀Mengawal nafsu selera makan
🍀Mengelak Diabetes
🍀Menurunkan Kolesterol
🍀Diperbuat dari Bahan2 Organik
🍀Membantu penghadaman dan mengeluarkan angin dalam badan
🍀Melambatkan proses penuaan 🍀Membantu masalah jerawat dan kulit kusam
🍀Membantu pencernaan
🍀Mengawal dan mengurangkan risiko serangan jantung
.
.
Korang tak takot ke perut korang berkarat dengan toksin 😱 sooo Bersihkan toksin dari perut anda dengan #AztoxJuice secara exclusive dari @salbiyhealthandbeauty sekarang #trustedsller 😄
.
.
0199633887
0199633887
0199633887
.
.
Cepat order sekarang sementara STOCK masih ada 😍😍😍
.
.
#AztoxJuice #toksin #toxic #kolestrol #diabetes #bloated #perutbuncit #beratbadan #bmi #obesiti #tekanandarah #metabolisme #flushbody #trustedseller #trustedproduct #nakhelok #nakcantik #healthandbeauty #aztox #juice #sayajual #badansihat #perutsihat #healthylifestyle #diet #healthydiet

Keluar balik Poster ni (lama)

Bukan hanya untuk hari raya sahaja
Seharian kita perlu menjaga perut.
Jentera utama di badan selain Otak.

Sakit perut.
Satu keje tak leh buat.
Tambah2 melepek kt jamban.
Seksa bontot kan.

Dahlah puasa
Sayang plak nk batalkan puasa walaupun dibenarkan.

Kita cuba sapu2 dulu.
Kering..sapu lagi.
Pulang hujung baju lebih kerap.
Inshaa allah dapat membantu.

#yleouya
#digizeeo
#perutsihat
#sakitperut
#bulanpuasa2018
#mohondipermudahkan
#bertahanperut
#posterlama

.
TOKSIN BERLEBIHAN DLM BADAN PUNCA LESU??
.
Selalu rasa tak semangat nak buat kerja ?.
Rasa mengantuk ?.
Cepat letih ?.
Rasa macam nak ambik MC jer..
.
-》 YERLAH..KENAPA EK ??
.
Semua ni tanda-tanda badan awak tu banyak toksin. Toksin ni perlu di buang sebab punca banyak jenis penyakit adalah bila toksin dalam badan berlebihan.
.
Sebab itu diciptakan minuman teh detox buah ZERO BELLY supaya boleh bantu buang toksin dalam badan.
.
Dengan hanya minum teh detox ZERO BELLY setiap hari sebelum tidur dapat mengurangkan toksin di badan dan menyihatkan. Kalau nak diet boleh minum 2 kali sehari, waktu pagi dan malam.
.
Inshallah awak akan dapat merasakan badan bertambah ringan, lebih bertenaga, segar dan lebih bersemangat untuk buat kerja.
.
Awak akan dapat melihat sendiri perubahan pada diri awak dan pasti berasa seronok bila bos puji, " Well done, bagus kerja awak ! "
.
Jadi macam mana ? Nak tak ?
.
-》 NAK NAK..
.
Kejap !

PM saya dulu untuk saya kongsi info lanjut dan testimoni untuk ZERO BELLY 😍
.
☎️ 0182047113.

#detox #perutsihat #imaanwipes #imaanlovers #imaanangels #imaansuciwipes #imaansuciworld #imaandetox #zerobellydiet #nakkurus #nakslim #naksihat

MULAKAN PERUT ANDA DENGAN PERUT YANG BERSIH DARI TOKSIN
.
.
Pagi2 pergi toilet bukan flush toilet je tau #FLUSHBODY sekali baru la bertenaga jalani rutin harian 😍 Toksin dalam badan buat apa nak simpan kan buat sakit badan je 😍 #AztoxJuice dah la sedap rasa apple tau senang nak consume berbanding produk2 yang lain 😍 yum yum yum
.
.
Mengapa anda perlukan FLUSHBODY dalam rutin harian anda??
🍀DETOX segala toksin
🍀Mencegah segala toksin
🍀Mengawal nafsu selera makan
🍀Mengelak Diabetes
🍀Menurunkan Kolesterol
🍀Diperbuat dari Bahan2 Organik
🍀Membantu penghadaman dan mengeluarkan angin dalam badan
🍀Melambatkan proses penuaan 🍀Membantu masalah jerawat dan kulit kusam
🍀Membantu pencernaan
🍀Mengawal dan mengurangkan risiko serangan jantung
.
.
Korang tak takot ke perut korang berkarat dengan toksin 😱 sooo Bersihkan toksin dari perut anda dengan #AztoxJuice secara exclusive dari @salbiyhealthandbeauty sekarang #trustedsller 😄
.
.
0199633887
0199633887
0199633887
.
.
Cepat order sekarang sementara STOCK masih ada 😍😍😍
.
.
#AztoxJuice #toksin #toxic #kolestrol #diabetes #bloated #perutbuncit #beratbadan #bmi #obesiti #tekanandarah #metabolisme #flushbody #trustedseller #trustedproduct #nakhelok #nakcantik #healthandbeauty #aztox #juice #sayajual #badansihat #perutsihat #healthylifestyle #diet #healthydiet

MULAKAN PERUT ANDA DENGAN PERUT YANG BERSIH DARI TOKSIN
.
.
Pagi2 pergi toilet bukan flush toilet je tau #FLUSHBODY sekali baru la bertenaga jalani rutin harian 😍 Toksin dalam badan buat apa nak simpan kan buat sakit badan je 😍 #AztoxJuice dah la sedap rasa apple tau senang nak consume berbanding produk2 yang lain 😍 yum yum yum
.
.
Mengapa anda perlukan FLUSHBODY dalam rutin harian anda??
🍀DETOX segala toksin
🍀Mencegah segala toksin
🍀Mengawal nafsu selera makan
🍀Mengelak Diabetes
🍀Menurunkan Kolesterol
🍀Diperbuat dari Bahan2 Organik
🍀Membantu penghadaman dan mengeluarkan angin dalam badan
🍀Melambatkan proses penuaan 🍀Membantu masalah jerawat dan kulit kusam
🍀Membantu pencernaan
🍀Mengawal dan mengurangkan risiko serangan jantung
.
.
Korang tak takot ke perut korang berkarat dengan toksin 😱 sooo Bersihkan toksin dari perut anda dengan #AztoxJuice secara exclusive dari @salbiyhealthandbeauty sekarang #trustedsller 😄
.
.
0199633887
0199633887
0199633887
.
.
Cepat order sekarang sementara STOCK masih ada 😍😍😍
.
.
#AztoxJuice #toksin #toxic #kolestrol #diabetes #bloated #perutbuncit #beratbadan #bmi #obesiti #tekanandarah #metabolisme #flushbody #trustedseller #trustedproduct #nakhelok #nakcantik #healthandbeauty #aztox #juice #sayajual #badansihat #perutsihat #healthylifestyle #diet #healthydiet

MULAKAN PERUT ANDA DENGAN PERUT YANG BERSIH DARI TOKSIN
.
.
Pagi2 pergi toilet bukan flush toilet je tau #FLUSHBODY sekali baru la bertenaga jalani rutin harian 😍 Toksin dalam badan buat apa nak simpan kan buat sakit badan je 😍 #AztoxJuice dah la sedap rasa apple tau senang nak consume berbanding produk2 yang lain 😍 yum yum yum
.
.
Mengapa anda perlukan FLUSHBODY dalam rutin harian anda??
🍀DETOX segala toksin
🍀Mencegah segala toksin
🍀Mengawal nafsu selera makan
🍀Mengelak Diabetes
🍀Menurunkan Kolesterol
🍀Diperbuat dari Bahan2 Organik
🍀Membantu penghadaman dan mengeluarkan angin dalam badan
🍀Melambatkan proses penuaan 🍀Membantu masalah jerawat dan kulit kusam
🍀Membantu pencernaan
🍀Mengawal dan mengurangkan risiko serangan jantung
.
.
Korang tak takot ke perut korang berkarat dengan toksin 😱 sooo Bersihkan toksin dari perut anda dengan #AztoxJuice secara exclusive dari @salbiyhealthandbeauty sekarang #trustedsller 😄
.
.
0199633887
0199633887
0199633887
.
.
Cepat order sekarang sementara STOCK masih ada 😍😍😍
.
.
#AztoxJuice #toksin #toxic #kolestrol #diabetes #bloated #perutbuncit #beratbadan #bmi #obesiti #tekanandarah #metabolisme #flushbody #trustedseller #trustedproduct #nakhelok #nakcantik #healthandbeauty #aztox #juice #sayajual #badansihat #perutsihat #healthylifestyle #diet #healthydiet

9 TANDA PERUT ANDA DIPENUHI TOKSIN DAN PERLU DETOX DENGAN SEGERA .
.
Mesti ramai yang tak tahu apa yang berlaku dengan badan sendiri kan?? Selalu tertanya kenapa badan aku macam ni?? kenapa orang lain okay aku je tak okay?? aku nak kena buat apa ye??
.
.
Okay sebenarnya toksin yang korang SIMPAN dalam perut tu lah punca pelbagai penyakit dan masalah (checkout tanda perut bertoksin di story highlight). Kenapa orang lain okay?? Sebab deorg tak SIMPAN toksin dalam badan dan deorg dah buang toksin guna #AztoxJuice. So apa tindakan korang?? Nak terus SIMPAN toksin dalam badan atau nak #FLUSHBODY dengan #AztoxJuice untuk perut yang sihat ?? 😍
.
.
Mengapa anda perlukan FLUSHBODY dalam rutin harian anda??
🍀DETOX segala toksin
🍀Mencegah segala toksin
🍀Mengawal nafsu selera makan
🍀Mengelak Diabetes
🍀Menurunkan Kolesterol
🍀Diperbuat dari Bahan2 Organik
🍀Membantu penghadaman dan mengeluarkan angin dalam badan
🍀Melambatkan proses penuaan 🍀Membantu masalah jerawat dan kulit kusam
🍀Membantu pencernaan
🍀Mengawal dan mengurangkan risiko serangan jantung
.
.
sooo Bersihkan toksin dari perut anda dengan #AztoxJuice secara exclusive dari @salbiyhealthandbeauty sekarang #trustedsller 😄
.
.
0199633887
0199633887
0199633887
.
.
Cepat order sekarang sementara STOCK masih ada 😍😍😍
.
.
#AztoxJuice #toksin #toxic #kolestrol #diabetes #bloated #perutbuncit #beratbadan #bmi #obesiti #tekanandarah #metabolisme #flushbody #trustedseller #trustedproduct #nakhelok #nakcantik #healthandbeauty #aztox #juice #sayajual #freepostage #tandatoksin #badansihat #perutsihat #healthylifestyle #diet #healthydiet

9 TANDA PERUT ANDA DIPENUHI TOKSIN DAN PERLU DETOX DENGAN SEGERA .
.
Mesti ramai yang tak tahu apa yang berlaku dengan badan sendiri kan?? Selalu tertanya kenapa badan aku macam ni?? kenapa orang lain okay aku je tak okay?? aku nak kena buat apa ye??
.
.
Okay sebenarnya toksin yang korang SIMPAN dalam perut tu lah punca pelbagai penyakit dan masalah (checkout tanda perut bertoksin di story highlight). Kenapa orang lain okay?? Sebab deorg tak SIMPAN toksin dalam badan dan deorg dah buang toksin guna #AztoxJuice. So apa tindakan korang?? Nak terus SIMPAN toksin dalam badan atau nak #FLUSHBODY dengan #AztoxJuice untuk perut yang sihat ?? 😍
.
.
Mengapa anda perlukan FLUSHBODY dalam rutin harian anda??
🍀DETOX segala toksin
🍀Mencegah segala toksin
🍀Mengawal nafsu selera makan
🍀Mengelak Diabetes
🍀Menurunkan Kolesterol
🍀Diperbuat dari Bahan2 Organik
🍀Membantu penghadaman dan mengeluarkan angin dalam badan
🍀Melambatkan proses penuaan 🍀Membantu masalah jerawat dan kulit kusam
🍀Membantu pencernaan
🍀Mengawal dan mengurangkan risiko serangan jantung
.
.
sooo Bersihkan toksin dari perut anda dengan #AztoxJuice secara exclusive dari @salbiyhealthandbeauty sekarang #trustedsller 😄
.
.
0199633887
0199633887
0199633887
.
.
Cepat order sekarang sementara STOCK masih ada 😍😍😍
.
.
#AztoxJuice #toksin #toxic #kolestrol #diabetes #bloated #perutbuncit #beratbadan #bmi #obesiti #tekanandarah #metabolisme #flushbody #trustedseller #trustedproduct #nakhelok #nakcantik #healthandbeauty #aztox #juice #sayajual #freepostage #tandatoksin #badansihat #perutsihat #healthylifestyle #diet #healthydiet

9 TANDA PERUT ANDA DIPENUHI TOKSIN DAN PERLU DETOX DENGAN SEGERA .
.
Mesti ramai yang tak tahu apa yang berlaku dengan badan sendiri kan?? Selalu tertanya kenapa badan aku macam ni?? kenapa orang lain okay aku je tak okay?? aku nak kena buat apa ye??
.
.
Okay sebenarnya toksin yang korang SIMPAN dalam perut tu lah punca pelbagai penyakit dan masalah (checkout tanda perut bertoksin di story highlight). Kenapa orang lain okay?? Sebab deorg tak SIMPAN toksin dalam badan dan deorg dah buang toksin guna #AztoxJuice. So apa tindakan korang?? Nak terus SIMPAN toksin dalam badan atau nak #FLUSHBODY dengan #AztoxJuice untuk perut yang sihat ?? 😍
.
.
Mengapa anda perlukan FLUSHBODY dalam rutin harian anda??
🍀DETOX segala toksin
🍀Mencegah segala toksin
🍀Mengawal nafsu selera makan
🍀Mengelak Diabetes
🍀Menurunkan Kolesterol
🍀Diperbuat dari Bahan2 Organik
🍀Membantu penghadaman dan mengeluarkan angin dalam badan
🍀Melambatkan proses penuaan 🍀Membantu masalah jerawat dan kulit kusam
🍀Membantu pencernaan
🍀Mengawal dan mengurangkan risiko serangan jantung
.
.
sooo Bersihkan toksin dari perut anda dengan #AztoxJuice secara exclusive dari @salbiyhealthandbeauty sekarang #trustedsller 😄
.
.
0199633887
0199633887
0199633887
.
.
Cepat order sekarang sementara STOCK masih ada 😍😍😍
.
.
#AztoxJuice #toksin #toxic #kolestrol #diabetes #bloated #perutbuncit #beratbadan #bmi #obesiti #tekanandarah #metabolisme #flushbody #trustedseller #trustedproduct #nakhelok #nakcantik #healthandbeauty #aztox #juice #sayajual #freepostage #tandatoksin #badansihat #perutsihat #healthylifestyle #diet #healthydiet

T-RUB BALM

Bukan setakat untuk anak. Mak pun boleh guna😂

T-RUB BALM

T-RUB BALM
Jenis-jenis essential oils yang terdapat didalam T-Rub balm yang mengatasi masalah kembung perut, sembelit, cirit birit.

Whatsapp untuk order😍
0133153101

T-RUB BALM
Jenis-jenis essential oils yang terdapat didalam T-Rub balm yang mengatasi masalah kembung perut, sembelit, cirit birit.

T-RUB BALM

Mengatasi masalah berkaitan dengan perut seperti kembung perut, sembelit.
Tak rugi dapatkan satu untuk si comel anda 😊. Mama pun happy nak buat kerja. 😉

Whatapps utk order😍
0133153101

T-RUB BALM disapu di:
1)Tapak kaki
.
.
2)urutan 1 ❤ U di perut

DM @ whatsapp

0133153101

Most Popular Instagram Hashtags