#perutbuncit

MOST RECENT

TARIKH NIKAH DA DEKAT*๐Ÿ˜จ baju *SENDAT LAGIII*..!! Dalam *gambar* mesti *nampak gemuk*...!!๐Ÿ˜ฐ
Kahwin hanya *SEKALI*.. ๐Ÿ˜ต
*RISAUNYA orang MENGATA*.. Jangan risau... MEDINA DESIRE TEA ada.. ๐Ÿ˜‡.. Boleh jadi Jennifer Lopez DALAM 2 MINGGU JE UOLLS๐Ÿ‘ฏ.. Gerenti makcik2 tak kutuk๐Ÿ‘ต๐Ÿป
Special freegift and tips guidance akan diberi pada yang berusaha sahaja.. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
......
COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH)
๐Ÿ‘‰1)SLIMMING DETOX TEAโ„ข RM15
๐Ÿ‘‰2)KAKI CANTIQโ„ข(SLIM LEG TEA) RM25
๐Ÿ‘‰POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)
......
Whatsapp 0193705174

#cantik #kurussihat #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #slimfittea #produkmuslim #cikguseo #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #teamwanaziera #secretcorreaglobal #teamilafazila

TARIKH NIKAH DA DEKAT*๐Ÿ˜จ baju *SENDAT LAGIII*..!! Dalam *gambar* mesti *nampak gemuk*...!!๐Ÿ˜ฐ
Kahwin hanya *SEKALI*.. ๐Ÿ˜ต
*RISAUNYA orang MENGATA*.. Jangan risau... MEDINA DESIRE TEA ada.. ๐Ÿ˜‡.. Boleh jadi Jennifer Lopez DALAM 2 MINGGU JE UOLLS๐Ÿ‘ฏ.. Gerenti makcik2 tak kutuk๐Ÿ‘ต๐Ÿป
Special freegift and tips guidance akan diberi pada yang berusaha sahaja.. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
......
COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH)
๐Ÿ‘‰1)SLIMMING DETOX TEAโ„ข RM15
๐Ÿ‘‰2)KAKI CANTIQโ„ข(SLIM LEG TEA) RM25
๐Ÿ‘‰POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)
......
Whatsapp 0193705174

#cantik #kurussihat #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #slimfittea #produkmuslim #cikguseo #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #teamwanaziera #secretcorreaglobal #teamilafazila

TARIKH NIKAH DA DEKAT*๐Ÿ˜จ baju *SENDAT LAGIII*..!! Dalam *gambar* mesti *nampak gemuk*...!!๐Ÿ˜ฐ
Kahwin hanya *SEKALI*.. ๐Ÿ˜ต
*RISAUNYA orang MENGATA*.. Jangan risau... MEDINA DESIRE TEA ada.. ๐Ÿ˜‡.. Boleh jadi Jennifer Lopez DALAM 2 MINGGU JE UOLLS๐Ÿ‘ฏ.. Gerenti makcik2 tak kutuk๐Ÿ‘ต๐Ÿป
Special freegift and tips guidance akan diberi pada yang berusaha sahaja.. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
......
COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH)
๐Ÿ‘‰1)SLIMMING DETOX TEAโ„ข RM15
๐Ÿ‘‰2)KAKI CANTIQโ„ข(SLIM LEG TEA) RM25
๐Ÿ‘‰POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)
......
Whatsapp 0193705174

#sayajual #sayajualteadetox #sayajualdetox #detoxtea #teadetox #teakurus #slimmingtea #slimtea #slimteatox #kempiskanperut #buanglemak #perutbuncit #kurusdenganselamat #kuruscepat #kurussihat #qurosetestimoni #cikguseo #kurusselamat #qurose #teamwanaziera #jomkurus #tipskurus #nakkurus #teamilafazila #jomkurus1malaysia

TARIKH NIKAH DA DEKAT*๐Ÿ˜จ baju *SENDAT LAGIII*..!! Dalam *gambar* mesti *nampak gemuk*...!!๐Ÿ˜ฐ
Kahwin hanya *SEKALI*.. ๐Ÿ˜ต
*RISAUNYA orang MENGATA*.. Jangan risau... MEDINA DESIRE TEA ada.. ๐Ÿ˜‡.. Boleh jadi Jennifer Lopez DALAM 2 MINGGU JE UOLLS๐Ÿ‘ฏ.. Gerenti makcik2 tak kutuk๐Ÿ‘ต๐Ÿป
Special freegift and tips guidance akan diberi pada yang berusaha sahaja.. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
......
COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH)
๐Ÿ‘‰1)SLIMMING DETOX TEAโ„ข RM15
๐Ÿ‘‰2)KAKI CANTIQโ„ข(SLIM LEG TEA) RM25
๐Ÿ‘‰POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)
......
Whatsapp 0193705174

#perutbuncit #kuruslangsing #kuruspantas #kurusselamat #kempiskanperut #kempisselepasraya #cantikkurus #losyenpanasbakarlemak #losyenbuangangin #losyenpanas #losyenhalaljakim #produkmuslim #losyenkuruswangi #codusj #teamilafazila #cikguseo #kempisperut #kurusdenganselamat #teamwanaziera #kuruscepat #carakurus #carakurusbadan #kurusdalam2minggu #sayanakkurus

Es Campurrrr๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Iya kalo kalian liat ini esnya sampe tumpeh tumpeh yah.
Buruan deh seruput nih kuliner sebelum musim panas usai.
Soalnya panas panas, seruput es campur, di bawah pohon gede, anginnya sepoy sepoy lagi. Perfect!
.
.
.
.
Harga Rp.10.000 ajaaa
Banyak yah isinya
Ada cincau.
Ada cendol.
Ada kacang merah.
Ada tape.
Ada agar.
Yang pastinya ada es yang di baluti sirup dan susu vanila๐Ÿ˜.
.
Lokasi
Jl. Durian Blok VE No.15, Pejuang, Medan Satria, Kota Bks, Jawa Barat 17131, Indonesia
Ini sebelah bunderan (yang ada monyet, ayam, kelincinya)
Cocok yah sambil seruput es Hahahaha
.
.
Follow @exploregoodfood @exploregoodfood .
.
#makanenak #exploregoodfood #doyanmakan #gagaldiet
#dietmulaibesok #dietbesokaja #laperbaper #es
#seger #makanterusss #manis
#perutbuncit #laperbanget #cold #cendol #tape
#makanbareng #makanbesar #videomakan
#videomasak #resep #resepmasakan #westernfood
#kuliner #infokuliner #makanansedap #jktfoodies
#bekasi #jktkuliner #jktculinary

TARIKH NIKAH DA DEKAT*๐Ÿ˜จ baju *SENDAT LAGIII*..!! Dalam *gambar* mesti *nampak gemuk*...!!๐Ÿ˜ฐ
Kahwin hanya *SEKALI*.. ๐Ÿ˜ต
*RISAUNYA orang MENGATA*.. Jangan risau... MEDINA DESIRE TEA ada.. ๐Ÿ˜‡.. Boleh jadi Jennifer Lopez DALAM 2 MINGGU JE UOLLS๐Ÿ‘ฏ.. Gerenti makcik2 tak kutuk๐Ÿ‘ต๐Ÿป
Special freegift and tips guidance akan diberi pada yang berusaha sahaja.. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
......
COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH)
๐Ÿ‘‰1)SLIMMING DETOX TEAโ„ข RM15
๐Ÿ‘‰2)KAKI CANTIQโ„ข(SLIM LEG TEA) RM25
๐Ÿ‘‰POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)
......
Whatsapp 0193705174

#skinnylegstea #skinnyteatox #skinnylotion #bymyna #teatoxmalaysia #skinnymalaysia #legstea #skinnyteamurah #kuruscepat #larome #langsingsehat #langsingcepat #produkkurus #jamu #dherbs #sayajualmurah #sayajualonline #slimmingtea #lenganbesar #pahabesar #teamwanaziera #cikguseo #perutbuncit #punggungbesar #selulit #teatox #teatoxbymedinadesire #teamilafazila

Wow... cepatnya. Tahun 2018 dah nak Habis dah ni... tinggal 99hari jer..
.
Kalau Berat lebih 100kg tinggal 99 kg kan Bagus.. ๐Ÿ˜‚ .
Ok... bagi yg Azam 2018 Nak Kurus Tapi Masih Macam Tak berapa Nampak Kurus letโ€™s buat yg Terbaik Untuk 3bulan ini Ok... Tak dapat 30kg dapat 10kg Oun jadi right?
.
Untuk yg Serious boleh Klik Link Di BIo Untuk Detail dan Flow Program.
.
#teamsheehaw .
Untuk Detail Online Fatloss Program boleh klik link Di BIO @sheehaw_poly .
Coach Poly +60164905026
Coach Sheehaw +60126468025
.
#kurus #terlajaklaris #ootdhijab #nakcantik #kempisperut #tipscantik #senamkurus #perutbuncit #xxxl #plussize #nakkurus #diet #atkin #kuruscepat #tudung #astroawani #cauliflower

In SuriKurus coaching, kita ajar long term lifestyle, bukan short term diet. That's why bila apply ilmu yg kita ajar, berat senang je nak maintain lepas turun. ๐Ÿ˜
.
Dah ready nak mula??
Let's do this together! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
PROGRAM KURUS SEBELUM 2019?๐Ÿ”ฅ
Untuk Info lanjut tentang pakej program:
๐Ÿ“ฒ 0199876331
.
.
#TeamSuriKurus #programkurus30hari #coachkurusonline #herbalifecoach #dietsihat #tipssihat #coachherbalifemalaysia #tipskurus #tipscantik #herbalifemalaysia #iAmHerbalife #myherbalifestory

.
Dr. Harvey W. Kellogg, seorang ahli bedah terkemuka dari Amerika menemukan FAKTA mengejutkan bahwa dari 100.000 usus besar yang dimiliki oleh manusia, hanya 6% yang sehat.

Beliau berpendapat bahwa 90% SUMBER PENYAKIT kita bersumber dari pencernaan yang kotor dan berawal dari usus besar. Makanan yang kita santap setiap hari meninggalkan sisa yang menempel pada permukaan dinding usus. Sisa makanan yang mengendap lama akan berubah menjadi racun yang mempengaruhi kesehatan sistem pencernaan hingga peredaran darah.

Tubuh akan berada dalam kondisi asidosis (tingkat asam terlalu tinggi sehingga tubuh rentan terhadap penyakit) komposisi ideal bakteri baik 85% berbanding 15% bakteri jahat. Apabila komposisi ini terganggu menyebabkan perubahan unsur basa (enzim yang dihasilkan bakteri baik ? 80%) dan unsur asam (enzim yang dihasilkan bakteri jahat ? 20%). Contoh sederhana :
Ketika Anda mengkonsumsi 2piring makanan/hari(tidak termasuk jika menambah) akan tetapi yang Anda buang hanya ampas dari 1piring makanan yang Anda makan.

Lantas kemana sisa 1piring ampas lainnya??? Menguap menjadi nutrisi? Diserap oleh tubuh? Jawabannya TIDAK!

@fiforlifherbal solusi atasi toksin yang menumpuk di saluran pencernaan anda.

Order :
Wa : 0878.8071.9596
Id Line Herbalfiforlif

#perutbuncit #mengatasiperutbuncit #diet #inginkurus #mengatasiberatbadan #masalahberatbadan #fiforlifmurah #fiforlif #fiforlifjakarta #ladyfem #likeforlike #fiforlifbekasi

Setelah melewati 1000 purnama ๐Ÿ˜‚ akhirnya kak itha menyerahkan diri kepada saya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Ayooo mulai belajar mengubah kebiasaan buruk tentang pola makan ๐Ÿค—
Sehat tidak akan menjadi Istimewa ketika kita masih memilikinya..
Happy progam kak @ithanayditha
Saya bisa kak ita juga bisa menjadi lebih sehat dan awet muda ๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#dietsehat #turunbadan #diet #makanenak #makanan #dietmayo #dietketo #ocd #debm #onlineshop #bajumurah #bajubesar #caraturunberatbadan #caramengecilkanperut #caramengecilkanpaha #perutbuncit #obatdiet #cardigan #gamis #gamissyari #kulinerpalu #palu #infokotapalu #langsing #bajuhijab #hijabindonesia #bajubesarpria

Sekali sekala boleh gantikan nasi dengan cauliflower rice.
.
Cauliflower rice memang semata2 bunga kobis je tu tak campur nasi pun. Memang sedap. Kalori pun rendah je. Sesuai untuk mereka yang nak kurus.
.
Coach Atun ๐Ÿ“ฒ012 3547687
.
Pendaftaran Kurus Online Coaching sesi OKTOBER dibuka.
.
Klik link di bio ig untuk info program.
.
#kuruscepat #jomkurus #dietsenang #jubahsouq #diettmakannasi #kurusbadan #kurustanpasenaman #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #perutbuncit #hijriahome #sayanakkurus #eatclean #sukusukuseparuh #arabellapparels #jk1m #herbalife #jubahbesar #bajusizebesar #turun5kgsebulan #coachkuruswanita #seluarbesar #blouselabuh #kecilkanpeha #teamatunaziz #orgsibukpunbolehkurus

Ladies, punya perut buncit bikin nggak pede yaa. .
Tapi jangan kuatir, kamu bisa lhoo konsumsi semangkuk melon secara rutin. .
Kandungan elektrolit potassium dalam buah melon dapat membantu mengeluarkan sodium penyebab perut buncit. .
Jangan lupa olahraga juga yaa...
.
Klik 2x kalau kamu doyan makan melon dan tag 3 temanmu yang punya perut buncit ;)
.
#manfaatmelon #perutbuncit #perutrata #tipssehat #tipsdiet #tipscantik #tipssehat #beautysecretsID #rahasiagadis #infosehat #tips #taugasih
.
#magelang #magelanghits #magelanghitz #magelangkuliner #magelangcity #magelangolshop #kulinermagelang #magelangzone #magelangkotasejutabunga #magelangonlineshop #magelanggemilang #exploremagelang #magelangexplore #magelangkota #langsingonlineberhadiah

Awesome 30 days challenge ๐Ÿ˜
.
Transformasi sebelum akhir tahun 2018.
.
Jom Kurus Sebelum 2019
.
Selamat Mencuba..
.
Tag & Share
.
#akunakkurus #ubatkurus #baby #ibubaby
#ZinZumbakepalabatas #kenduri #Durian
#JomKurusSlpsRayaย #kuruscepat #perutbuncit
#caracepatkurus
#pehamelimpah
#Makannasi #cheatday #cheatmeal #lengan

Aduhhhh say aq kok gendutan ya.. aduhhh kok lingkar pinggang jdi gede, kok bahu makin gede, kok pipi makin chubby , kok paha makin gede, dan perut makin buncitt......๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ‘ฎโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘ฎโ€โ™€๏ธWOOYYYYYYY STOPPPPPPPPP MENGELUHH!!!!!! Di GARCINIA in aja Gaesss.......
โœ”Bakar Lemak
โœ”Tahan lapar
โœ”BAB lancar

Hhhhmmm... โœ”Turun 2-4kg/mggu
โœ”Gak harus diet ketat

Open orderr:
Wa : 083894340565 (Mulyani Gwi)

#pelangsing #langsing #dietherbal #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingperut #susutperut #penurunberatbadan #like4likes #l4l #bajubigsize #perutbuncit #dietampuh #herbalifemurah #instalike #olshoptrusted #susutperut #pelangsingperut #herbalperutbuncit #penghilangperutbuncit #herbaldiet #pelangsingjakarta #pelangsingjogja #pelangsingdenpasar #pelangsingbandung #pelangsingtangerang #tehdiet #slimmingcapsulemurah #slimmingcapsuleoriginal

Dah ckp sapu set booster kesan lagi superb kan.
.
.
Pakai gilir2 biru ngan putih , peha pon jd kecik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Siap nak repeat order sbb best ๐Ÿ‘๐Ÿป

Bestnya set booster ni. Pakai dua ni gilir2 kesan mmg tiptop ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป terbaik . pakai set booster berat dari 83kg โžก๏ธ 71kg ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
.
Best nya turun 12kg ๐Ÿ˜˜ perut pon dah xbuncit lg. .
Jom order set booster tgh murah.
.
Whatsapp 010-9542369
.
.
.
#perutbuncit #perutboroi #pehabesar #ubatkurusberkesan #ubatkurusluluskkm #ubatkurusmurah #sayanakkurus #kevinzahri #ibupantang #ceaser #bersalin #losyenkurusmurah #annettegel #jomkurusdanlangsing #jomkurus #ajimaura #bazaarpaknil #kurustanpaubat #gelkurus #terapiinstagram #annette #vshape #doublechin #daguruncing #ramping #lemak #zumba

"IBU DAH TAK PENAT, GASTRIK DAH KURANG"
.
Wow. Antara testimoni yang berjaya kurangkan masalah dalaman seperti gastrik.
.
Sebelum nie ibu selalu penat lepas buat kerja. Makin tak karat bila usia makin bertambah. Tapi bila dah jumpa JUS DEINA nie terus ngam.
.
Bukan dapat turun berat badan jer. Gastrik pown boleh hilang sekali. Puasa pown terjaga. Alhamdulillah.
.
Cepat2 whatsapp ke
www.wasap.my/60134069056/DEINA40
www.wasap.my/60134069056/DEINA40
www.wasap.my/60134069056/DEINA40
.
.
#TipsKurus #InfoSihat #KurusCaraSihat #kurusputih #kuruscepat #kuruscantik #ramping #langsing #ajimaura #terapiinstagram #deina #deinaslimaxjuice #juspencairlemak #teamdeina #KurusTanpaSedar #kurustanpadiet #kurustanpalapar #kurustanpasenaman #sarapan #breakfast #isnin #monday #gemuk #perutbuncit #pehabesar #lenganbesar #periodteratur #sengugut #lawas #haidlancar

SIAPA KAT SINI ADA BUAT CAMNI, ANDA WAJIB BACA POST NI BETUL2 OK๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Main Rule untuk kurus adalah JANGAN TIMBANG BERAT HARI-HARI.
.
So kalau anda tgh diet, please timbang seminggu sekali pun da cukup.
.
KENAPA PULAK XLEH TIMBANG HARI-HARI?
.
โžก๏ธ Elak anda cepat down dan give up pastu makan byk2 balik pastu naik berat 3x ganda ๐Ÿ˜…
.
โžก๏ธ Nak turun lemak ni amik masa yg agak slow, so once a week for timbang, 2 minggu sekali for ukuran cm badan adalah lebih baik.
.
Tag kawan2 yg hari2 naik penimbang pastu mjerit "alahh berat aku naik laaa"๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Ok bye. ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“
Coach Husna 0133044990.

Most Popular Instagram Hashtags