[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#perubatan

3713 posts

TOP POSTS

PERKHABARAN BAIK DARI PENGGUNA
.
.
Pesakit mengalami masalah istihadah / aturan haid tak teratur.
.
.
Selepas mengamalkan Bidara Syifa, alhamdulillah perkembangan yang baik diperolehi. Kini aturan haid kembali normal.
.
Berminat?boleh jugak dapatkan produk Bidara Shifa di
👉🌹Rias Indah Spa🌹
Di alamat 👉No 18-1-a jln 7a/2 ,
medan puteri bandar tasik puteri ,rawang selangor (di atas klinik jamil)
Whatapp ke 012-6631767
🌸Pn.Linda🌸
#bidarasyifa #galeri #perubatan islam##vendor

Wida': Salam perpisahan dari bumi Anbiya'

Selamat pulang 'advancer belum berakhir' @amruhenshin ke Malaysia. Semoga kebahagian, rahmat serta kasih sayangNya tak pernah putus mengiringi dalam hidup.

Teman itu seperti bintang, tak selalu nampak tapi selalu ada dihati.

Sahabat akan selalu menghampiri ketika seluruh dunia menjauh, kerana persahabatan itu seperti tangan dengan mata, saat tangan terluka mata menangis, saat mata menangis tangan menghapus air mata.

#advancer #perubatan #senior #selamatpulang #semogajumpalagi

Walaupun banyak patient nak kena attend hari ni, kita kena tetap senyum. Hehehe 😁😁😁Siapa yang sakit tu, meg tasha nak bagi ubat? 🏨 #doctorlife #perubatan #hkl #doktorcomel

With bossah NP @awatif_madihah and cheah
Credit: @adilahhasnan

#tb #MAT13 #PERUBATAN

UKM cheras pembelajaran perubatan anatomi.
#ukm #jabatananatomi #perubatan

Team sama , orang baru + orang lama .
Baru masuk dah buat dumb mistake. Tapi pepatah ada kata :

Act dumb , you will learn something. 🙊🙈 And the topic that we learned on that day was : to be CHAMPION ! 😇

Alhamdulillah !
2 tahun lepas masa kecik2 baru sampai sini , team ni menang no 3 tapi sampai sekarang medal nya tidak dapat . Haha 😂

#simenfc
#throwback
#ligaazhar
#PERUBATAN

MOST RECENT

Geliga Tanah Bunian ini khusus sebagai medium perubatan organik..kandungan organiknya amat bagus sebagai penawar pelbagai penyakit..Tok x berani nak sebut kanser kerana belum pernah di cuba tapi seperti kata Kiyai Haji Lebar, macam tu lah kelebihannya

Khasiat melalui aura pula:

Penaik aura

Menaikkan derajat manusia.

Mendekatkan dan mudah didekatkan manusia lain

Pemikat

Menakhluk hati melalui niat dan mata pemilik

Kod Produk : ATB

Bentuk : PERMATA
MAHAR : RM 160

#saudagar#asli#akiktanahbunian#perubatan#auradiri#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#koleksi#permata#asia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia #malaysiaonline #malaysiaig#barangmistik#pmadmin01117648328

PruBSN Anugerah, pelan takaful asas untuk nyawa + Medic Protector, pelan perubatan/kesihatan yang mampu milik.
Elaun rawatan di hospital kerajaan pun ada.
Ada lagi yang best..
Cepat hubungi @abangwaofficial sebab ada tawaran istimewa hingga akhir tahun 2017 sahaja!
Tekan ni untuk direct Whatsapp -> wasap.my/60166616067
#PrudentialBSNTakaful #PruBSNTakaful #PruBSN #PruBSNAnugerah #Takaful #Nyawa #Perubatan #Perlindungan #BazaarPakNil #BazarPakNil #PrettyPlates #PrettyPlatesByAnna #Best #MedicProtector #AbangWaOfficial #AbangWaInternational #ForAll #ForLife #UntukSemua #UntukKehidupan #Kesihatan

Testimoni Firmax3 - Katakan BERHENTI MEROKOK dengan calit-calit Firmax3!!
.
Firmax3 membantu anda BERHENTI MEROKOK?? Beberapa hari yang lalu teman saya mengadu bahawa dia rasa rokok yang dihisapnya tidak sedap. Sudah ditanya adakah rokok tersebut rokok duty free.
Katanya tidak.
Puas kami mencari apa agaknya punca rokok tersebut tak sedap.
.
Nak kata teman saya demam sakit tekak, tidak pula.
Akhirnya, baru teman saya teringat yang dia telah pun mula calit-calit FIRMAX3 untuk kesihatan. Memang disyorkan kepada mereka yang berhajat untuk berhenti merokok agar calit-calit Firmax3 setiap 2 jam di nadi leher. Kenapa?
.
Seperti penjelasan Dr Zannat di bawah,
"InshaAllah, Sebenarnya Firmax3 dapat juga membantu perokok berhenti merokokkerana ia mengandungi bahan perangsang saraf yang dapat menggantikan rokok serta mengurangkan kesan "withdrawal symptom" ... Namun krimFirmax3 perlu digunakan secara kerap iaitu setiap 2 jam di nadi leher.
. 👌😉 #Firmax3 #RF3World #SoulMax3 #O2Max3 #slimax3 #Pembedahan #saraf #Health #Beauty #Luxury #NanoCream #BioPerubatan #Calit2Tegang #Perubatan #Kesihatan #Kecantikkan #Operation #focus #Kanser #sihat² #ketat² #padat² #terapihormon #doa #tawakkaltualallah #jomcun #magiccreamnano

Geliga Melor

KELAS SUPER MENARIK

Ia di gunakan di dalam Ikhtiar kerezekian dan penarik kekayaan dunia dari 6 penjuru arah,alhamdulillah juga ia di lengkapi dengan khasiat perubatan panas panas isim ilmu bagi yang mengalami GILA LUNATIK erti kata lain Gila ikut bulan penuh

Menundukkan musuh dan membungkam Binatang

Dan energi yang tinggi..ia mampu menundukkan musuh dan membungkam binatang dengan efektif..Alhamdulillah

Kod Produk : GMELOR S
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 250

#saudagar#asli#geligamelor#perubatan#penarikkekayaan#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#koleksi#permata#asia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia #malaysiaonline #malaysiaig#barangmistik#pmadmin01117648328

Kalau saya tanya anda kenapa kerja government? Jawapan anda di sini:-
1. Terjamin masa depan
2. Dapat duit pencen
3. Dapat bonus sekali setahun
Kalau anda tanya saya kenapa jadi #USAHAWAN #SIMKAD #TONEEXCEL.
Jawapan saya di sini:-
1. Terjamin masa hadapan
2. Dapat duit pencen dan boleh diwarisi 7 keturunan
3. Dapat duit bonus setiap Tahun yang dibayar bulan Januari.
4. Gaji bulanan yang dibayar pada/sebelum 21hb setiap bulan. Boleh cover gaji gov yang tak cukup atau sementara tunggu dpt gaji
5. Dapat peluang #melancong free dan #umrah free
6. PERCUMA Perlindungan Insurans #Takaful RM50,000
7. #Biasiswa Anak Cemerlang RM60,000
8. Dapat Kemudahan #Pinjaman #Perubatan sehingga RM10,000 (tanpa caj faedah)
9. Dapat Kemudahan #Pinjaman #Pelajaran sehingga RM10,000 (tanpa caj faedah)
10. Dapat bantu rakyat Malaysia dalam menjimatkan belanja harian dalam kos telefon.
Sapa nak peluang macam saya? blh la dptkn simcard toneexcel dr sy,
whtsap-0138501510

Tahniah kepada YBhg #CEO #PICOMS Dato' Zubir Shiekh Saad dan seluruh anggota #Unit #Perubatan PICOMS atas kelancaran tugas dan tanggungjawab sejak sebelum bermulanya lagi #PAU2017 sehingga hari ke 5 ini. Semoga ianya berterusan sehingga berakhirnya PA2017 dan semua yang hadir bersurai.

Secara peribadi saya melihat ia adalah satu penghargaan baik secara peribadi terhadap YBhg Dato' Zubir sendiri selaku CEOnya mahupun PICOMS sendiri secara keseluruhannya. Penghargaan yang cukup layak untuk Dato' Zubir & PICOMS terima atas sepanjang landasan mereka menuju kejayaan.

Jika tidak masakan Pusat Operasi mereka di tempatkan di lokasi yang cukup strategik agar kehadiran mereka bukan sahaja di ketahui malah khidmat mereka juga turut di rasai secara berkesan oleh khalayak. Tahniah sekali lagi #TEAM PICOMS terhadap pengiktirafan istimewa oleh UMNO. Anda kebanggaan umat Melayu khasnya dan rakyat Malaysia keseluruhannya.

KENAPA PERLU PILIH TWIN PACK VIVIX??
.
.
Assalamualaikum & Hi🤗
.
.
Kenapa amat digalakkan anda ambil #TwinPack #Vivix terus?
.
.
Banyak kelebihan yang bakal anda dapat dengan pembelian Twin Pack Vivix:
.
.
🌹#PERCUMA keahlian Shaklee
🌹#Diskaun 5% daripada harga asal
🌹#CashBonus pada bulan hadapan
🌹PERCUMA penghantaran ke seluruh #Malaysia
.
.
Harga sebotol Vivix adalah RM 500++ Dengan pembelian Twin Pack Vivix, anda jimat RM 157. Best kan??
.
.
Kalau anda nak tahu.. harga sebiji anggur muscadine pun dah RM 100.
.
.
Lagi senang beli Vivix untuk dapatkan kebaikan #Resveratrol. Terbukti melalui kajian saintifik yang Resveratrol dalam Vivix 10 x lebih tinggi berbanding produk Resveratrol yang lain.
.
.
Ingat.. anda bukan bayar harga satu supplement, tetapi ni pelaburan untuk satu nikmat yang tak ternilai harganya iaitu nikmat #KESIHATAN.
.
.
Kalau nak bandingkan dengan kos #perubatan masa kini, eloklah anda iktiarkan atasi masalah kesihatan anda dengan Vivix untuk jimatkan kos perubatan di masa akan datang.
.
.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ORDER & PERTANYAAN 👇🏻👇🏻
.
🌹@rinaeurinabeauty 016-6836643
🌹@rinaeurinabeauty 016-6836643
🌹@rinaeurinabeauty 016-6836643
.
🎈whatsapp for fast respond
.
📮POS SELURUH MALAYSIA
.
#rinaeurinabeauty
#shakleepetalingjaya
#shakleemalaysia
#shakleesabah

KENAPA PERLU PILIH TWIN PACK VIVIX??
.
.
Assalamualaikum & Hi🤗
.
.
Kenapa amat digalakkan anda ambil #TwinPack #Vivix terus?
.
.
Banyak kelebihan yang bakal anda dapat dengan pembelian Twin Pack Vivix:
.
.
🌹#PERCUMA keahlian Shaklee
🌹#Diskaun 5% daripada harga asal
🌹#CashBonus pada bulan hadapan
🌹PERCUMA penghantaran ke seluruh #Malaysia
.
.
Harga sebotol Vivix adalah RM 500++ Dengan pembelian Twin Pack Vivix, anda jimat RM 157. Best kan??
.
.
Kalau anda nak tahu.. harga sebiji anggur muscadine pun dah RM 100.
.
.
Lagi senang beli Vivix untuk dapatkan kebaikan #Resveratrol. Terbukti melalui kajian saintifik yang Resveratrol dalam Vivix 10 x lebih tinggi berbanding produk Resveratrol yang lain.
.
.
Ingat.. anda bukan bayar harga satu supplement, tetapi ni pelaburan untuk satu nikmat yang tak ternilai harganya iaitu nikmat #KESIHATAN.
.
.
Kalau nak bandingkan dengan kos #perubatan masa kini, eloklah anda iktiarkan atasi masalah kesihatan anda dengan Vivix untuk jimatkan kos perubatan di masa akan datang.
.
.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ORDER & PERTANYAAN 👇🏻👇🏻
.
🌹@rinaeurinabeauty 016-6836643
🌹@rinaeurinabeauty 016-6836643
🌹@rinaeurinabeauty 016-6836643
.
🎈whatsapp for fast respond
.
📮POS SELURUH MALAYSIA
.
#rinaeurinabeauty
#shakleepetalingjaya
#shakleemalaysia
#shakleesabah

KENAPA PERLU PILIH TWIN PACK VIVIX??
.
.
Assalamualaikum & Hi🤗
.
.
Kenapa amat digalakkan anda ambil #TwinPack #Vivix terus?
.
.
Banyak kelebihan yang bakal anda dapat dengan pembelian Twin Pack Vivix:
.
.
🌹#PERCUMA keahlian Shaklee
🌹#Diskaun 5% daripada harga asal
🌹#CashBonus pada bulan hadapan
🌹PERCUMA penghantaran ke seluruh #Malaysia
.
.
Harga sebotol Vivix adalah RM 500++ Dengan pembelian Twin Pack Vivix, anda jimat RM 157. Best kan??
.
.
Kalau anda nak tahu.. harga sebiji anggur muscadine pun dah RM 100.
.
.
Lagi senang beli Vivix untuk dapatkan kebaikan #Resveratrol. Terbukti melalui kajian saintifik yang Resveratrol dalam Vivix 10 x lebih tinggi berbanding produk Resveratrol yang lain.
.
.
Ingat.. anda bukan bayar harga satu supplement, tetapi ni pelaburan untuk satu nikmat yang tak ternilai harganya iaitu nikmat #KESIHATAN.
.
.
Kalau nak bandingkan dengan kos #perubatan masa kini, eloklah anda iktiarkan atasi masalah kesihatan anda dengan Vivix untuk jimatkan kos perubatan di masa akan datang.
.
.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ORDER & PERTANYAAN 👇🏻👇🏻
.
🌹@rinaeurinabeauty 016-6836643
🌹@rinaeurinabeauty 016-6836643
🌹@rinaeurinabeauty 016-6836643
.
🎈whatsapp for fast respond
.
📮POS SELURUH MALAYSIA
.
#rinaeurinabeauty
#shakleepetalingjaya
#shakleemalaysia
#shakleesabah

Assalamualaikum..
🔥Aurora Terapi (Eucalyptus Oil)
🔥Terapi Limau

KELEBIHAN khasiat :
✔ In shaa allah boleh menghilangkan migrain (sakit kepala)
✔ In shaaa allah mengatasi sakit-sakit sendi, sengal-sengal otot, kebas-kebas, bisa-bisa badan, kaki dan lutut serta kurap air di celah kaki, cagu di kuku dan gigitan serangga.
✔ In shaa allah mengurangkan kesakitan sembelit (sapu luaran)
✔ In shaa allah mudah menyerap dan tidak berminyak
✔ Melecur terkena api, minyak panas atau air panas
.
CARA PENGGUNAAN :
👉Sapu pada tempat yang bermasalah
👉Urut secara perlahan-lahan
👉Boleh digunakan sekerap mungkin
👉Tidak berminyak/tidak melekit dan mudah menyerap
👉Mempunyai bauan aromaterapi (wangi) selepas 10-15 minit sapuan

RM10 SAHAJA..SUPER JIMAT...READY STOKK
Mudah diguna...roll on sahaja
Bau sedap.. Murah...
.
Open agent dan dropship
👨‍💻Whatsapp 011-1646 6387 (atau link di atas)

#auroraterapi #sakitotot #sakitlutut #lenguh #pening #sakitkepala #turuntemurun #brandmalaysia #bumiputera #styleclothing #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #murah #sakit #ubat #trendingmalaysia #stokis #perubatan #stokispenang #rollon #stokismalaysia #viralmalaysia

https://carousell.com/p/141251808

🌹Info menarik tentang khasiat gamat🌹

Gamat mempunyai nilai terapeutik (keupayaan menyembuh / merawat) yang baik. Oleh itu, potensi untuk dikomersialkan dalam bidang perawatan moden dan kosmetik, khasnya sangat luas.

Berdasarkan kajian saintifik dan maklumbalas pesakit, gamat ternyata mampu menyembuhkan luka dalaman (seperti penyakit gastrik) dan luka luaran dengar kadar yang cepat, mengurangkan rasa sakit, mengawal simptom asma, meningkatkan kecepatan jantung berfungsi, melancarkan pengaliran darah dan meningkatkan kadar metabolisme sel-sel badan yang secaara tidak langsung meningkatkan penambahan dan bekalan tenaga, mengurangkan paras kolesterol dan glukosa. Selain itu, kajian juga menunjukkan ia dapat meningkatkan daya pertahanan badan dan mengurangkan penyakit alahan.

#gamat #gamatasli #airgamat #minyakgamat #ibugamat #produkgamat #pulaupangkor #pulaulangkawi #minyakgamatpangkor #minyakgamatlangkawi #ubatluka #airgamatasli #produkmuslim #sayajual #murah #tradisional #onlineshopping #malaysia #perubatan #gastrik #czer #operate #ulser #homemade

PruBSN Anugerah, pelan takaful asas untuk nyawa + Medic Protector, pelan perubatan/kesihatan yang mampu milik.
Elaun rawatan di hospital kerajaan pun ada.
Ada lagi yang best..
Cepat hubungi @abangwaofficial sebab ada tawaran istimewa hingga akhir tahun 2017 sahaja!
Tekan ni untuk direct Whatsapp -> wasap.my/60166616067
#PrudentialBSNTakaful #PruBSNTakaful #PruBSN #PruBSNAnugerah #Takaful #Nyawa #Perubatan #Perlindungan #BazaarPakNil #BazarPakNil #PrettyPlates #PrettyPlatesByAnna #Best #MedicProtector #AbangWaOfficial #AbangWaInternational #ForAll #ForLife #UntukSemua #UntukKehidupan #Kesihatan

Alhamdulillah, mempunyai manfaat yang tersendiri dalam ikhtiar perubatan, pengasihan dan magnet kerezekian

geliga di atas di dampingi seorang puteri (Admin tak dibenarkan reveal nama panggilannya di sini, hanya akan diberitahu kelak kepada bakal pemilik geliga ini)

Cara Penjagaan Khusus:

Ambil sekuntum bunga senduduk putih, letak geliga ini di tengah-tengah dan bungkus dengan kelopak bunganya.

Simpan di dalam bekas yang diperbuat daripada kayu sehingga bunga senduduk tadi mengering. Lakukan ia setahun sekali.

Kod : S-PUTIH

Bentuk: permata

MAHAR : RM 225.25

#saudagar#asli#geligasendudukputih#sendudukputih#perubatan#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#koleksi#permata#asia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia #malaysiaonline #malaysiaig#barangmistik#pmadmin0164113408

PruBSN Anugerah, pelan takaful asas untuk nyawa + perubatan/kesihatan yang mampu milik.
Elaun rawatan di hospital kerajaan pun ada.
Cepat hubungi @abangwaofficial sebab ada tawaran istimewa hingga akhir tahun 2017 sahaja!

#PrudentialBSNTakaful #PruBSNTakaful #PruBSN #PruBSNAnugerah #Takaful #Nyawa #Perubatan #Perlindungan #BazaarPakNil #BazarPakNil #PrettyPlates #PrettyPlatesByAnna #AbangWaOfficial #AbangWaInternational #ForAll #ForLife #UntukSemua #UntukKehidupan #Kesihatan

Geliga embun,perolehan dari alam bunian..item hyper rare ni..susah nak dptkan nya

Jika di rendam ke dalam secawan air..akan hilang dan jika di jaga lama2 akan menjadi putih susu

Khasiatnya:

Halimunan

Penawar penyakit yg bersifat panas

Menjelas kasyaf

Penarik kerezekian dari 6 penjuru arah

di simpan bersama bunga atau di renjiskan air hujan atau embun selalu agar auranya terpelihara,insyaallah

Kod: g.embun

Bentuk: geliga

Mahar: rm 250 sebiji

#saudagar#asli#geligaembun#halimunan#perubatan#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#koleksi#permata#asia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia #malaysiaonline #malaysiaig#barangmistik#pmadmin0164113408

Assalamualaikum..
🔥Aurora Terapi (Eucalyptus Oil)
🔥Terapi Limau

KELEBIHAN khasiat :
✔ In shaa allah boleh menghilangkan migrain (sakit kepala)
✔ In shaaa allah mengatasi sakit-sakit sendi, sengal-sengal otot, kebas-kebas, bisa-bisa badan, kaki dan lutut serta kurap air di celah kaki, cagu di kuku dan gigitan serangga.
✔ In shaa allah mengurangkan kesakitan sembelit (sapu luaran)
✔ In shaa allah mudah menyerap dan tidak berminyak
✔ Melecur terkena api, minyak panas atau air panas
.
CARA PENGGUNAAN :
👉Sapu pada tempat yang bermasalah
👉Urut secara perlahan-lahan
👉Boleh digunakan sekerap mungkin
👉Tidak berminyak/tidak melekit dan mudah menyerap
👉Mempunyai bauan aromaterapi (wangi) selepas 10-15 minit sapuan

RM10 SAHAJA..SUPER JIMAT...READY STOKK
Mudah diguna...roll on sahaja
Bau sedap.. Murah...
.
Open agent dan dropship
👨‍💻Whatsapp 011-1646 6387 (atau link di atas)

#auroraterapi #sakitotot #sakitlutut #lenguh #pening #sakitkepala #turuntemurun #brandmalaysia #bumiputera #styleclothing #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #murah #sakit #ubat #trendingmalaysia #stokis #perubatan #stokispenang #rollon #stokismalaysia #viralmalaysia

https://carousell.com/p/141251808

Assalamualaikum..
🔥Aurora Terapi (Eucalyptus Oil)
🔥Terapi Limau

KELEBIHAN khasiat :
✔ In shaa allah boleh menghilangkan migrain (sakit kepala)
✔ In shaaa allah mengatasi sakit-sakit sendi, sengal-sengal otot, kebas-kebas, bisa-bisa badan, kaki dan lutut serta kurap air di celah kaki, cagu di kuku dan gigitan serangga.
✔ In shaa allah mengurangkan kesakitan sembelit (sapu luaran)
✔ In shaa allah mudah menyerap dan tidak berminyak
✔ Melecur terkena api, minyak panas atau air panas
.
CARA PENGGUNAAN :
👉Sapu pada tempat yang bermasalah
👉Urut secara perlahan-lahan
👉Boleh digunakan sekerap mungkin
👉Tidak berminyak/tidak melekit dan mudah menyerap
👉Mempunyai bauan aromaterapi (wangi) selepas 10-15 minit sapuan

RM10 SAHAJA..SUPER JIMAT...READY STOKK
Mudah diguna...roll on sahaja
Bau sedap.. Murah...
.
Open agent dan dropship
👨‍💻Whatsapp 011-1646 6387 (atau link di atas)

#auroraterapi #sakitotot #sakitlutut #lenguh #pening #sakitkepala #turuntemurun #brandmalaysia #bumiputera #styleclothing #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #murah #sakit #ubat #trendingmalaysia #stokis #perubatan #stokispenang #rollon #stokismalaysia #viralmalaysia

https://carousell.com/p/141251808

💎Kepada yang mencari dan memerlukan dua produk hot kami , sila hubungi 0139754266. ☎️ .
#Minyakgamat fokus untuk kegunaan luaran seperti luka, bengkak dan sebagainya, manakala #airgamat asli dari perut gamat, sangat-sangat berkesan untuk kegunaan dalaman (untuk diminum) terutamanya untuk ibu yang baru lepas bersalin, yang mempunyai luka dalaman dan luaran, luka czer, luka operate, gastrik, ulser perut, sakit dada, dan sebagainya. 🌟
.
Spesis gamat yang digunakan adalah #gamatEMAS 🌟sahaja. Sangat banyak khasiat, boleh baca dengan lebih lanjut tentang khasiat dan kelebihan gamat emas untuk kesihatan. 👍🏻👍🏻👍🏻
.
#gamat #gamatasli #airgamat #minyakgamat #ibugamat #produkgamat #pulaupangkor #pulaulangkawi #minyakgamatpangkor #minyakgamatlangkawi #ubatluka #airgamatasli #produkmuslim #sayajual #murah #tradisional #onlineshopping #malaysia #perubatan #gastrik #czer #operate #ulser #homemade

Nak pelan Takaful + Perubatan yang mampu milik?
Pelan PruBSN Anugerah terbaru dengan perlindungan perubatan.
Bermula serendah RM71 sebulan.
Sesuai untuk yang mencari pelan asas takaful dengan 'medical card' sahaja.
Hubungi @abangwaofficial cepat sebab promo mampu milik ni sampai hujung tahun 2017 jer..
wasap.my/60166616067

#PrudentialBSNTakaful #PruBSNTakaful #PruBSN #PruBSNAnugerah #AbangWaOfficial #Takaful #Perlindungan #Nyawa #Perubatan #Ringkas #Asas #Promosi #BazarPakNil #BazaarPakNil #AbangWaInternational #MaiSembang #MampuMilik

Sekarang kita dengar macam2 jenis penyakit dan semakin berleluasa kan? Di sini saya sediakan tip penjimatan dalam kos perubatan. Kalau boleh elakkan penggunaan credit card, belilah medical card serendah rm67 sebulan mengikut umur. Tak rugi pon. Kita bayar bulan2 sikit je tapi bila sakit, company insurans akan bayarkan lebih banyak dari apa yang kita bayar. No worries 😁
#AIAmedicalcard #medicalcardmurah #medicalcard #perubatan #fikirjangkamasapanjang #pampasan #hibah #saving #investment #companymedicalcard #aiaterbaik #insuransterbaik #aiatakaful #aiapublictakaful

Pine wood Crutches by WAJAT studio safely delivered to our client.
For any enquiries product custom and furniture custom feel free to contact us 👍👍👍👍
#pine #wood #kayu #produk #customproduct #product #perubatan #medical #medicalcare #art #seni #woodworking #custom #business #supportlocal #kerjakayu #handmade #buatantangan #wajatstudio

#SentuhanWARISANMelayu
#PUTRAM
#Perubatan Tradisional Dan Komplementari.
#VeteranATM
#SiHaT ,SeGaK,SeDaP.

Info menarik tentang khasiat gamat🎉🎉🎉 Gamat mempunyai nilai terapeutik (keupayaan menyembuh / merawat) yang baik. Oleh itu, potensi untuk dikomersialkan dalam bidang perawatan moden dan kosmetik, khasnya sangat luas.

Berdasarkan kajian saintifik dan maklumbalas pesakit, gamat ternyata mampu menyembuhkan luka dalaman (seperti penyakit gastrik) dan luka luaran dengar kadar yang cepat, mengurangkan rasa sakit, mengawal simptom asma, meningkatkan kecepatan jantung berfungsi, melancarkan pengaliran darah dan meningkatkan kadar metabolisme sel-sel badan yang secaara tidak langsung meningkatkan penambahan dan bekalan tenaga, mengurangkan paras kolesterol dan glukosa. Selain itu, kajian juga menunjukkan ia dapat meningkatkan daya pertahanan badan dan mengurangkan penyakit alahan.

#gamat #gamatasli #airgamat #minyakgamat #ibugamat #produkgamat #pulaupangkor #pulaulangkawi #minyakgamatpangkor #minyakgamatlangkawi #ubatluka #airgamatasli #produkmuslim #sayajual #murah #tradisional #onlineshopping #malaysia #perubatan #gastrik #czer #operate #ulser #homemade

Info menarik tentang khasiat gamat🎉🎉🎉 .
.
#Gamat mempunyai nilai terapeutik (keupayaan menyembuh / merawat) yang baik. Oleh itu, potensi untuk dikomersialkan dalam bidang perawatan moden dan kosmetik, khasnya sangat luas.

Berdasarkan kajian saintifik dan maklumbalas pesakit, gamat ternyata mampu menyembuhkan luka dalaman (seperti penyakit gastrik) dan luka luaran dengar kadar yang cepat🌟, mengurangkan rasa sakit, mengawal simptom asma, meningkatkan kecepatan jantung berfungsi, melancarkan pengaliran darah dan meningkatkan kadar metabolisme sel-sel badan yang secaara tidak langsung meningkatkan penambahan dan bekalan tenaga, mengurangkan paras kolesterol dan glukosa. ..
🌟Selain itu, kajian juga menunjukkan ia dapat meningkatkan daya pertahanan badan dan mengurangkan penyakit alahan. .
.
☎️whtasapp / sms 0139754266
#gamat #gamatasli #airgamat #minyakgamat #ibugamat #produkgamat #pulaupangkor #pulaulangkawi #minyakgamatpangkor #minyakgamatlangkawi #ubatluka #airgamatasli #produkmuslim #sayajual #murah #tradisional #onlineshopping #malaysia #perubatan #gastrik #czer #operate #ulser #homemade

TAHNIAH kepada semua pelajar yg telah mendapat keputusan UPSR baru2 ini‼️👍👍👏👏🎊🎊😁😁 Tahukah kawan2 bahawa PruBSN Smartlink menganugerahkan anak2 kita BONUS EDUSMART atas kecemerlangan mereka dalam pelajaran❓🎁🎉🏆💰 Bukan setakat UPSR tetapi sehingga ke peringkat universiti❗️👩‍🎓👨🏻‍🎓📚🏫 Jadi utk anak2 yg ada Smartlink dan mendapat 6A pd UPSR baru2 ini, jgn lupa tuntut hadiah tu ye. Utk yg belum, jom kita berSMARTLINK sekarang‼️ Hubungi saya segera 📱0168788294

Nurliyana Raduan
#prubsntakaful #smartlink #hseplus #simpanan #pendidikan #cemerlang #rewards #akademik #perubatan #hilangupayakekal #kematian #sakitkritikal #upsr #pt3 #spm #stpm #gcse #alevel #diploma #ijazah

Menurunkan Kolesterol Anda Secara Semulajadi!
.
Bila sebut makanan yang banyak dan sedap pastinya berkait rapat dengan kolesterol. Banyak faktor yang menyumbang kepada peningkatan kolesterol kepada penyakit jantung atau strok. Gen dan jantina memainkan peranan, tetapi bagi kebanyakan daripada kita, apa yang kita makan adalah faktor penting juga. Yang baiknya adalah hanya dengan melakukan beberapa perubahan kecil dalam pemakanan kita, boleh membantu menurunkan kolesterol. Seterusnya akan mengurangkan risiko mendapat penyakit jantung dan strok.Kali ini admin nak kongsikan tips untuk mengurangkan kolesterol secara semulajadi, jom sama-sama kita amalkan pemakanan yang sihat untuk membantu anda dalam mengelakkan kolesterol tinggi..
.
📌Ambil Produk Tenusu Rendah Lemak.
📌Berhati-hati Dengan Makanan Ringan.
📌Kurangkan Pengambilan Lemak Tepu Dalam Masakan.
📌Elakkan Minyak Sawit dan Minyak Kelapa.
📌Kurangkan Kolesterol Dalam Diet Anda.
📌Banyakkan Karbohidrat Kompleks dan Serat.
📌Makan Buah-buahan dan Sayur-sayuran.
📌Makan Tumbuhan Kekacang dan Kacang
📌Kurangkan Pengambilan Garam.
📌Ubah Strategi
.
"FIRMAX3 FIRMING & LIFTING CREAM Yang Terbukti Dapat Membantu Anda!"
.
Pilihan sihat dengan krim terapi hormon semulajadi setiap hari..
.
Firmax3 cream merupakan revolusi terbaru produk kesihatan & kecantikkan hasilan teknologi nano. Firmax3 adalah formulasi daripada 13 ramuan semulajadi terdiri dari tumbuhan2 terpilih yang mempunyai pelbagai jenis khasiat untuk kesihatan dan diakui melalui penyelidikan sains.FIRMAX3 terbukti berkesan untuk menyekat penyerapan kolesterol dan merendahkan paras kolesterol LDL.
.
Kami mempunyai pelbagai testimoni dari 16 buah negara.
SILA TINGGALKAN NO TELEPHONE DIRUANGAN KOMEN
SILA TINGGALKAN NO TELEPHONE DIRUANGAN KOMEN
.
Mereka sudah merasai perubahannya.Anda bila lagi?
.
Cepat WhatsApp kami sekarang ke:
http://www.wasap.my/0166367978
http://www.wasap.my/0166367978
http://www.wasap.my/0166367978
.

#FIRMAX3FABULOUS #Firmax3 #RF3World #SoulMax3 #O2Max3 #slimax3 #Pembedahan #saraf #Health #Beauty #Luxury #NanoCream #BioPerubatan #Calit2Tegang #Perubatan #Kesihatan #Kecantikkan #Operation #focus #Kanser #sihat² #ketat² #padat² #terapihor

FAKTA FIRMAX3 !
.
Adakah ibu menyusu boleh ambil produk ini ?
.
✅Ibu menyusu juga boleh mengambil FIRMAX3.
✅Ibu hamil juga boleh mengambil FIRMAX3 sepanjang proses kehamilan.
.
Kerana FIRMAX3 mengandungi khasiat daripada 13 ramuan semulajadi disamping ia juga dapat memberi tenaga, menstabilkan hormon dan pelbagai kebaikkan lagi. Kami menyarankan supaya sepanjang pengambilan adalah mengambil air putih sebanyak yang mungkin dan sapuan 1-2 kali sehari bergantung kepada keadaan ibu hamil.
.
Insyallah Produk kami selamat digunakan, yang paling penting ade kelulusan KKM (NOT 150603916K) .
.
.
Cara sapuan :
-------------
📌DI NADI PERGELANGAN KIRI TANGAN (Lawan pusingan jam).
📌DI NADI LEHER KIRI DAN KANAN (dari bawah urut keatas).
📌DI TULANG BELAKANG (dari bawah urut keatas).
.
.
Wahhh !!! Ibu lepas pantang pun boleh guna untuk mendapatkan badan yang ramping (ada cara sapuan nya 😚) dan jangan terkejut susu badan pun banyak dan badan pun lebih bertenaga 😉.
. .
Jadi, apa tunggu lagi cepat whatsapp kami sekarang http://www.wasap.my/60166367978

Jom join us @ RF3world
Produk 💯% selamat digunakan
Berkesan 💯% utk merawat kesihatan anda
✅ Sihat itu mahal
✅ Cantik itu bonus
.
👌😉 #Firmax3 #RF3World #SoulMax3 #O2Max3 #slimax3 #Pembedahan #saraf #Health #Beauty #Luxury #NanoCream #BioPerubatan #Calit2Tegang #Perubatan #Kesihatan #Kecantikkan #Operation #focus #Kanser #sihat² #ketat² #padat² #terapihormon #doa #tawakkaltualallah #jomcun #magiccreamnano
.

Assalamualaikum. 😊

MEMPERKENALKAN !🎉🎊🎉🎊
.
Pelan KAD PERUBATAN MAMPU MILIK dari PruBSN Takaful iaitu PruSBN ANUGERAH👏👏👏
.
.
Antara KELEBIHAN pelan ini: ✅ Bayaran bulanan serendah RM71‼️💸💸
✅ Medical card UNLIMITED💳
✅ Elaun wad HOSPITAL KERAJAAN 🏨
✅ Claim imunisasi untuk Umrah/Haji 👳🏻🕋
✅ Cover 36 jenis penyakit kronik 💉💊🌡👩🏼‍⚕️👨‍⚕️ .
Memang murah, terbaikkkkk dan MAMPU MILIK‼️💰
Jom dapatkan segera, lindungi diri dan keluarga anda dengan pelan #Anugerah
.
Hubungi saya segera‼️
📱0168788294
.
Nurliyana Raduan
Takaful Consultant
.
#prubsntakaful #prubsnanugerah #medicprotector #mampumilik #fleksibel #ringkas #incomeprotector #crisisprotector #perubatan #kemalangan #hilangupayakekal #kematian #imunisasi #umrah #haji #penyakitkritikal #elaun #hospital #kerajaan

Walaupun banyak patient nak kena attend hari ni, kita kena tetap senyum. Hehehe 😁😁😁Siapa yang sakit tu, meg tasha nak bagi ubat? 🏨 #doctorlife #perubatan #hkl #doktorcomel

Semalam 20/11/2017
Shooting utk #9bulan10hari
Terima Kasih kepada Pn.Nazira Nazir (penyusun dan penulis 9bulan10hari)dan Suami atas undangan.

Terima kasih Director Pn.Aisyah, seterusnya En Rudy dan kru atas bantuan dan tunjuk ajar.

Salam perkenalan ust Syed Shahridzan, Pn Azidah TVAH dan suami Insp Shafiz.

Semoga usaha ini dapat memberikan banyak manfaat kepada semua pasangan dan mendapat ganjaran pahala yang berpanjangan.

Jangan lupa dapatkan naskhah 9bulan10hari sekarang. Banyak info tentang kehamilan di dalamnya meliputi agama, kesihatan, berpantang, tips dan banyak lagi.

#syamailmuhammadiah
#ibu #hamil #ibuhamil #berpantang #morningsickness #bidan #doktormuda #perubatan

Most Popular Instagram Hashtags