#permudahurusan

MOST RECENT

Alhamdulillah. Di atas ialah Azimat Garam Bunian..item ini agak langka, agak rare dan amat ampuh

Rekod seluruh dunia di dalam Istilah Istilah Bahasa Mereka seperti Fairy Salt, Elf Salt, Arabian Greek Salt, Dan pernah di suatu zaman Garam ini di beri kepada tentera sebagai bayaran gaji dan upah mereka dan mereka menghargainya

Azimat Garam Ini di gunakan untuk 1 tujuan : Mendapatkan Kekayaan dan kemudahan Duniawi dengan mudah

Dan di huraikan seperti di bawah :

In Sya Allah jika di bawa ke mana mana sahaja , terutama pergi kerja, di jalanraya, di hutan, di khalayak ramai, apa sahaja peluang, temuduga kerja, anda pasti akan mendapatkannya walaupun persaingan terlalu tinggi..Alhamdulillah

Apabila anda seorang yang mudah tersadung dengan permasalahan besar dan kecil sebelum ini, contohnya buat apa tak kena, tak menjadi..Cubalah..selepas ini anda akan rasa perubahannya dalam sekelip mata, tak perlu menunggu..Item ini Allah jadikan sudah khasiatnya begini.

Ada 7 sahaja tinggal untuk anda rebutkan, dan barang Nakawan Memang Marvellous , memang dasyat dasyat.

Cara bagaimana nak pakai?..Simpan dalam poket boleh, simpan dalam Bag duit boleh... asalkan ada di badan kita, jangan simpan di rumah sudah lah kalau nak untuk diri sendiri

Pantangan?...tiada pantangan,takda jampi jampi dari tok, totally 100% dari alam sana..alhamdulillah

Kod Produk : GARAMBUNIAN

Bentuk : Azimat Kekayaan Dan Kesenangan

KUANTITI : ada 7 sahaja

MAHAR : RM 260

#saudagar#asli#garambunian#kekayaan#permudahurusan#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#koleksi#permata#asia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia #malaysiaonline#malaysiaig#barangmistik

Jangan sesekali berputus asa. Permulaan sangat menyakitkan tetapi di akhirnya akan ada kemanisan 🙂👍
.
"Kerana sesungguhnya bersama setiap kesulitan ada kemudahan. Sesungguhnya bersama setiap kesulitan ada kemudahan." (94;5-6)

#motivasi #permudahurusan #flexfisioterapi #fisioterapikelantan

Gedang kapas
Atau nama lain gedang bukit

Gedang ni bahasa lama ialah "kejar". Bagi sesiapa yang memilikinya in sha Allah dengan hikmatnya yang sudah lama terbukti sejak zaman Melayu Pattaya dulu, di mudahkan urusan rezeki, berniaga pun jadi mudah, orang tak banyak songeh..tak banyak tanya

Gedang rezeki, atau maksudnya Kejar rezeki. Bahasa zaman dulu maksudnya kalau nak cepat kaya kena lah pakai gedang rezeki, kena pakai gedang bukit.

Buat cincin atau buat rantai, in sha Allah. barang kuno yang terpercaya lama

Kod Produk : K.KAPAS

Bentuk : Gedang Kapas

MAHAR : RM 166.25

#saudagar#asli#gedangkapas#kerezekian#permudahurusan#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#brunei#koleksi#permataasia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia #malaysiaonline #malaysiaig#barangmistik

:: lama dk tido badak kiteww, insyallah slow2 buat balik.. ddk elok2 nnti okey laa tu.. #permudahurusan #slow2kayuh

Zamrud colombia..zamrud 1st termahal di dunia

KELEBIHANNYA ZAMRUD:

Penarik kerezekian

Penunjuk status diri

Wibawa
Di segani

Jenis ini sudah Tok Isikan Dengan Asma' Penarik kekayaan dari 6 penjuru dunia, insyallah sekiranya anda peniaga, dengan izin Allah anda mampu melihat kesannya.

Kod: ZamColombia

Bentuk: cincin perak

Saiz: 19

Mahar: rm 800

#saudagar#asli#zamrudcolombia#penarikkekayaan#permudahurusan#Selangor#kualalumpur#perak#pahang#sabah#sarawak#melaka#penang#kedah#johor#koleksi#permataasia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia #malaysiaonline #malaysiaig#barangmistik#pmadmin0164113408.

Semoga bermanfaat, dear.
Yuk perbanyak dzikir. 😊
.
📷by @imuslimshop
#repost @muslimah_talk
#dzikir #dzikirpagipetang #pembukarezeki #permudahurusan

Assalamualaikum & Selamat Pagi.
.
Jom bersarapan. Sebelum sarapan minum 5ml JUS DEINA, selepas 15minit baru sarapan yer.
.
Saya doakan semoga dipermudahkan segala urusan hari ini dan semoga Allah membuka pintu rezeki seluas2 nya untuk kita. Amin2.

#deinaslimaxjuice #slimaxfruitjuice #deina #kurusdalam14harijer #selamatpagi #bazarpaknil #sarapan #morning #selamatpagi #ajimaura #terapiinstagram #kuruscepat #neelofa #assalamualaikum #rezeki #permudahurusan

Jangan terlalu lama menggantung jawaban. Bisa jadi jawabanmu yang segera memang sangat dibutuhkan untuk sebuah pengambilan keputusan.
-
Sesibuk-sibuknya dirimu sempatkan waktu untuk memberi jawaban kepastian atas janjimu.
-
Permudahlan urusan orang lain, semoga urusanmu juga jadi lebih mudah.
-
@muhasabah_lia @liananang (t) | @liayogiantoro (ig) 6 juli 2017 #muhasabah_lia #grafisliananang #grafisliayogiantoro #urusan #mudah #mempermudahurusan #permudahurusan #janji #janjipalsu #janjiditepati
-
Follow @muhasabah_lia

Jangan terlalu lama menggantung jawaban. Bisa jadi jawabanmu yang segera memang sangat dibutuhkan untuk sebuah pengambilan keputusan.
-
Sesibuk-sibuknya dirimu sempatkan waktu untuk memberi jawaban kepastian atas janjimu.
-
Permudahlan urusan orang lain, semoga urusanmu juga jadi lebih mudah.
-
@muhasabah_lia @liananang (t) | @liayogiantoro (ig) 6 juli 2017 #muhasabah_lia #grafisliananang #grafisliayogiantoro #urusan #mudah #mempermudahurusan #permudahurusan #janji #janjipalsu #janjiditepati
-
Follow @muhasabah_lia

Rabbi yassir wala tu'assir,
Rabbi tammim bil khoir,
Birohmatikaya arhama rahiminn..
Aminn Ya Rabbal Alamin...
Semoga segala urusan kita semua utk ari ini dipermudahkan, jangan la Engkau sulitkan Ya Allah.. semoga kami semua dimurahkan rezeki..Aminn
#assalamualaikum #salamjumaat #haveagoodday #murahrezeki #permudahurusan #instapic

😇Alhamdulilah..malam nie 4 bas group trip ke hatyai akan berlepas..harapan korang semua enjoy dgn trip 3H 2M nie ye
.
Kami mendoakan selamat pergi & pulang dengan selamat..amin
.
#selamatsampai
#permudahurusan
#enjoy
#tripmurah
#triphatyai

Semoga pula Engkau sempurnakan urusan kami dengan kebaikan... Aamiin YRA.. #virtues #bismillah #prayer #do'a #permudahurusan

.
Ops agihan bekalan makanan bencana banjir klatey & tganu.
Amanah dan tanggungjawab.
.
#APM #IPPA #banjir2017 #terengganu #kelantan #alhamdulillah #permudahurusan

Permudahkanlah urusan ku hari ini...
#satudoa #permudahurusan #lapangkan #sayacuba

Assalamualaikum
Alhamdulilah
#h&;hbeauty #solatdhuha #permudahurusan #dimurahkanrezeki #diberkati

Allahuma Yassir Wala Tu'assir..
Rabbi Tammim Bilkhoir.. Birohmatikaya Arhamarohimin...
~semoga hari ini dan hari2 seterusnya, dipermudahkan segala urusan untuk kita semua...Ya Allah, permudahkanlah urusan kami di dunia dan diakhirat, janganlah Kau persulitkan....Amin Ya Rabb...
#selamatpagi #goodmorning #permudahurusan

Most Popular Instagram Hashtags