#permanentblowout

1279 posts

TOP POSTS

We're seeing sunset on your lovely curls and lovin' it @creshen ! #permanentblowout #blowplusbarid #neverabadhairday #jakartasalon

for those who missed my IG story when I did my #permanentBlowout at @blowplusbarid last week.. here's a recap of the process and before afters.. so i dont have to answer one by one in DMs..
so a permanent blowout is not a wash-blow kind of thing.. It is a form of perming only that it gives a natural blowout look instead of the stiff granny perm.. I specifically asked for a soft , natural, outward curl look... But there are many types of looks you can choose from ! You can check prices on Blow+Bar 's website... and process takes about 3.5 hours ...
#iWokeUpLikeThis #blowplusbarid #neverABadHairDay

Renewing my permanent blow out at @d3amour..and always love the results ❤️❤️
#permanentblowout #onlyfingersdry

I AM A HAPPY CUSTOMER ! 😍Kemarin ini aku baru cobain permanent blow di @blowplusbarid . Hasilnya, aku suka dan puas banget. Setelah di permanent blow rambut aku terlihat lebih bervolume dan tertata rapi tapi tetap natural. Uda ga perlu lagi deh capek" catok #blowplusbarid #permanentblowout

You can now get your Favourite #PermanentBlowout Signature Look in a new and upgraded version that comes with HAIR INSURANCE.
The Permanent Blowout 2.0 from Blow+Bar comes with #HairResetTreatment that retains your hair integrity and minimizes damage to your tresses.
Prices for 2.0 ala carte start from $343 and you will be happy to know it is just $35-40 more than the original version price!
For those who are hearing from other salons that also promise you bedhead waves like ours, pls only trust us, the original creator of the Permanent Blowout, or at least trust the awards we won from @harpersbazaarsg, @ellesingapore and @style_singapore or @female_singapore who has said we are "the best they have tried"! #Blowplusbar #neverabadhairday #iwokeuplikethis

thx you for coming ka
@rurifebiningtyas
semoga suka hasil nya #digitalsilky #digitalperming #permanentblowout

Back view of our permanent blowout that gives the most perfect #iwokeuplikethis look.
#neverabadhairday #blowplusbarid #jakartasalon #permanentblowout

@stephiestephp thx for coming.texture more than curl in nowadays #blowplusbar #neverhaveabadhairday #permanentblowout #texture

Our signature #permanentblowout is like magic, except it isn't! Regram from @kartikalin : Got my permanent blowout at @blowplusbarid 💖 Abis keramas tinggal dikeringin, langsung jadi beginii ✨
#neverabadhairday #blowplusbarid #jakartasalon

MOST RECENT

Regram from @kartikalin.
It's been more than two months and @kartikalin's #permanentblowout is still as effortless and gorgeous as before!
#neverabadhairday #blowplusbarid #jakartasalon

@stephiestephp thx for coming.texture more than curl in nowadays #blowplusbar #neverhaveabadhairday #permanentblowout #texture

Trick the trend 🤷‍♀️🤷‍♀️
#permanentblowout #digitalwave

Have we mentioned... our #permanentblowout is your perfect solution to instant, lively, gorgeous hair?
#neverabadhairday #blowplusbarid #jakartasalon

Emang lagi happening bgt wave rambut seperti ini terutama di kalangan anak muda yg sibuk. So kita punya solusi agar kalian ga mengalami bad hair day. Say goodbye to bad hair day.
*ini hasil digital wave tanpa styling sama sekali, tanpa blow, hanya dikeringkan corong dan memakai produk curl cream dari keune agar rambut bouncy. Untuk hasil yg lebih maksimal, tentu saja kalian tetap harus melakukan styling atau blow out. .
.
#permanentblowout #permanentblowoutbandung #permanentblowdry #wave #koreanhairstyle #koreanwave #digitalwave #curly #curlyhair #femaledaily #rambutbaru #rambutindah #manjah #salon #salonbandung #salonindonesia #pointcut #pointcuthairstudiobandung

Yang ini juga blow permanent, tapi kita styling terlebih dahulu. Nah ini solusi bgt untuk yg seneng meng-curly rambutnya karena akan lebih awet 🖤🖤🖤
Yuk yg mau tanya2 feel free hubungi kami di contact bio atau dm di ig juga boleh, c ya...
.
.
#blow #blowdry #blowpermanen #blowpermanent #permanentblowout #permanentblowdry #permanentblowoutbandung #cantik #beautyblogger #femaledaily #salon #nyalon #salonbandung #pointcutbandung #pointcut #pointcuthairstudiobandung #bandungbanget

Rambut per helai haluuuus bgt, pengen agak bertekstur dan ber volume ya di blow permanen aja kak 😉
.
.
#blowpermanen #blowpermanent #permanentblowout #permanentblowdry #permanentblowoutbandung #rambut #rambutbaru #salon #nyalon #salonbandung #pointcut #pointcuthairstudiobandung

Hai hai yg mau rambutnya seperti abis di blow terus setiap hari, cobain permanent blow dry di @pointcut yu. Kaya kakak ini, awalnya rambutnya lepek bgt, lalu kami buat sedikit volume hanya di bagian bawah rambutnya saja, terlihat sangat natural dan bervolume.
#FYI : foto rambut ini ga di blow sama sekali hanya dikeringkan corong dan produk styling curl cream dari keune.
.
.
#blow #permanentblowout #permanentblowdry #blowpermanen #blowpermanent #permanentblowoutbandung #cuciblow #cucicatok #fashion #fashionable #bob #salon #salonbandung #salonindonesia #pointcut #pointcuthairstudiobandung #ilovebandung

Most Popular Instagram Hashtags