#perlashinekapsulmutiara

18 posts

TOP POSTS

Spe paling cute?? Anyone nk berlakon dalam TVC Perlashine dgn saya?? Hihi...
.
.
Yg pasal sponsor jubah/kurta/baju melayu tu nanti saya pilih.... #Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo

Lelaki cantik VS lelaki sado... kikikiki.. kenal dak?? Ni nak recording ke nk ape ni ?? πŸ˜‚
Rasa sedih lak dgn pencapaian saya sudah sejauh ini sebagai tokey kosmetik berasal drpd anak peneroka felda 😭

#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #perlashinekapsulmutiara #dsiempire

Gara2 confuse pilih perfume.. dah lambat nak ke astro.. doakan saya harini untuk recording iklan Perlashine dkt radio ye πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo

Skrg nasib dh lain.. dlu tak solat, rezeki masuk.. skrg tak solat, buat maksiat, rezeki sendu uolls..
.
.
Istidraj lagi?? Skrg Allah tak uji pasal istidraj dah.. tp pasal ikhlas,riak pada ibadah dan dakwah org... buat dakwah atau tak... .
.
Ini ujian yg lebih besar.. selamat petang.. ❀️
Alhamdulillah.. recording iklan berjalan dgn lancar.. #Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo

Dok msj ngn mak kpd buntat, tertypo tulis buntut.. nasib akak tu faham Safiey ni mmg suka typo πŸ˜‚

#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire
#Bukansupplementkilo

Perlashine.. bukan supplement kilo.. hihi.. tak sabar iklan radio nk keluar 😎😎😎 Puas nak dpt intonasi πŸ˜”

#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo

Ini wajib.. tapi kalini layan makwe saya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Sapa lagi, mak lah.. tp saya shopping lg banyak dari dia πŸ˜‹

#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo

Lelakicantik terpaksa berpayung sebab minggu depan ada shooting TVC untuk iklan Perlashine dkt TV3 dan TV9... sunburn Perentian dan Koh Lipe pun tak hilang lagi 😭

#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo

Lapar.. baru balik Pulau Payar dgn family hihi... #Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo

MOST RECENT

Assalam..
➑ halal jakim ada.. .
➑ lulus kementerian kesihatan(KKM: MAL dan hologram meditag) ada...
.
➑ iklan diluluskan lembaga iklan ubat Malaysia(KKLIU) ada... .
➑ testimoni terbukti berkesan .
.
apa lagi anda mahukan?? πŸ˜… cubalah...
.
Alhamdulillah banyak ajaib ⬇⬇⬇ .
- putih wajah. .
- hilang jerawat dan bekasnya. .
- hilang kusam, minyak, jeragat. .
- ekzema semakin pulih. .
- kulit lembut dan berseri. .
dan pelbagai lgi...
#perlashine #perlashinekapsulmutiara #perlis #perak #kedah #pulaupinang #malaysian #sayajual

PROMOSI
PROMOSI
PROMOSI...
.
.
Haa kalau korang nak cantik masa raya nanti mari dapatkan #perlashinekapsulmutiara ni sekarang. Harga promosi tau dan mampu milik. Hanya rm100 sahaja. Kalau korang nak jimat sebanyak rm40 mari dapatkan sekarang. Duit lebih tu boleh prepare untuk baju raya... mari dapatkan sekarang ...
.
.
Whatsapp:017-9198420
.
.
#perlashinekapsulmutiara
#dsiempire
#roadtoskyliner35
#fenomenaserbukmutiara
#sebijiseharisudahcukupuntukcantik
#teamnenekcun

Assalamualaikum...
.
.
Nak cantik macam @safieyilias94 ni mari dapatkan #perlashinekapsulmutiara sekarang. Kalau korang ada masalah kulit sensitif mari dapatkan #perlashinekapsulmutiara sekarang. Harga promosi tau hanya rm100 sahaja ..
.
.
.
Whatsapp:01112952534..
. .
#perlashinekapsulmutiara
#dsiempire
#fenomenaserbukmutiara
#roadtoskyliner35
#sebijiseharisudahcukupuntukcantik
#sebijiseharipunbolehcantik

hai! kita ada produk baru... mischuu liptint!! RM25 sahaja tau...murah... sambil cantik sambil merawat bibir! nak tahu colour ape yg ade? tengok next post.. #perlashinekapsulmutiara
#misschu
#liptint

PROMOSI
PROMOSI
PROMOSI...
.
.
Haa kalau korang nak cantik masa raya nanti mari dapatkan #perlashinekapsulmutiara ni sekarang. Harga promosi tau dan mampu milik. Hanya rm100 sahaja. Kalau korang nak jimat sebanyak rm40 mari dapatkan sekarang. Duit lebih tu boleh prepare untuk baju raya... mari dapatkan sekarang ...
.
.
Whatsapp:01112952534
.
.
#perlashinekapsulmutiara
#dsiempire
#roadtoskyliner35
#fenomenaserbukmutiara
#sebijiseharisudahcukupuntukcantik

Assalamualaikum...
.
.
Wow tengok ni. Baru seminggu sis ni guna #perlashinekapsulmutiara ni kulit muka dah bebas cela. Kalau korang ada keinginan nak kulit mulus dan bermaya macam ni boleh try #perlashinekapsulmutiara . Harga manpu milik kerana kami buat promosi dengan harga rm100 sahaja. Kalau nak mari dapatkan dengan saya.
.
.
Whatsapp:01112952534
.
.
#perlashinekapsulmutiara
#roadtoskyliner35
#dsiempire
#fenomenaserbukmutiara
#sebijiseharisudahcukupuntukcantik

Assalamualaikum...
.
.
Alhamdulillah syukur pada Allh sebab bagi muka jadi flawless. Tapi kita kena ikhtiar jugak nak muka cantik kalau minta pada Allah tapi tak usaha takde guna jugak. Macam nak kaya mint pada Allah tapi usaha lain takde. Tak kaya jugak. Kalau kita usaha Insya Allah kita dapat dan kalau nak apd ape bende pon minta pada Allah jangan minta pada makhluk lain ya.
.
.
Whatsapp:017-9198420
.
.
#perlashinekapsulmutiara
#dsiempire
#roadtoskyliner35
#fenomenaserbukmutiara #sebijiseharisudahcukupuntukcantik
#teamnenekcun

Alhamdulillah.. Muka kakak ni semakin berseri lepas consume perlashine.. Sunburn hilang, kulit semakin putih, jerawat semakin berkurang..
.
Perlashine membantu anda mendapatkan kulit yang cantik dan sihat dari dalam.
.
Dengan kandungan 100% serbuk mutiara ia membantu anda untuk memdapatkan kulit yang diidamkan seperti kesan suntikan.
.
Masalah jerawat, jeragat, kulit kering, eczema, kulit kusam, tona tak sekata kini tak payah risau lagi.. Perlashine kan ada!.
.
Nak order?
.
type "promo26" ke 013-717-5400
type "promo26" ke 013-717-5400
type "promo26" ke 013-717-5400 .

#sayajual #sayajualmurah #produkkosmetik #kosmetikmalaysia #dropshipwanted #dropsdhipneeded #igshop #igreviewmalaysia #bazarpaknil #bazarmalaysia #perlashine #perlashinekapsulmutiara #serbukmutiara #tatiskincare #sobella #aurawhite #auraman #zawara #menantifebruari #meletop #hikayatcintasipematahhati #shh...iloveyou #makcun

Spe paling cute?? Anyone nk berlakon dalam TVC Perlashine dgn saya?? Hihi...
.
.
Yg pasal sponsor jubah/kurta/baju melayu tu nanti saya pilih.... #Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo

Meeting lagi.. untuk TVC Perlashine..boleh ke saya belakon ni?? #Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo

‼️Perhatian‼️ Sape nak voucher Jusco RM50 ??? Ioils nak bagi kepada pembeli #Perlashine pertama malam ni yg beli 2 kotak #Perlashine dengan harga promo RM200 😍😍😍 Free postage tau uols
Nak x uols??? If nak boleh direct whatsapp ioils 019-3455574

Or yg malas nak save no tu click je link di bawah :
http://perlashineoriginalhq.wasap.my/

#perlashine
#perlashinekapsulmutiara
#sebijiseharipundahbolehcantik
#fenomenaserbukmutiara
#dsiempire
#roadtoskylineR35
#perlashine
#lelakicantik

Assalamualaikum...
.
.
Alhamdulillah syukur pada Allh sebab bagi muka jadi flawless. Tapi kita kena ikhtiar jugak nak muka cantik kalau minta pada Allah tapi tak usaha takde guna jugak. Macam nak kaya mint pada Allah tapi usaha lain takde. Tak kaya jugak. Kalau kita usaha Insya Allah kita dapat dan kalau nak apd ape bende pon minta pada Allah jangan minta pada makhluk lain ya.
.
.
Whatsapp:01112952534
.
.
#perlashinekapsulmutiara
#dsiempire
#roadtoskyliner35
#fenomenaserbukmutiara #sebijiseharisudahcukupuntukcantik

Assalamualaikum.
.
.
Alhamdulillah billbord #perlashinekapsulmutiara ni dah terpacak dah. Kalau kotang nak cantik dan nak bebas dari segala penyakit kulit mari dapatakan #perlashinekapsulmutiara dengan harga promosi iaitu rm100 sahaja. Tak payah takut sebab produk ni selamat dan disahkan halal oleh jakim ada kkm dan mal lagi.
.
.
Whatsapp:01112952534
.
.
#perlashinekapsulmutiara
#dsiempire
#fenomenaserbukmutiara
#roadtoskyliner35
#sebijiseharisudahcukupuntukcantik

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags