[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#perlashinekapsulmutiara

37615 posts

TOP POSTS

Selamat pagi.. hari ni ada meeting Incircle Meeting Bali. Doakan saya nak menghadap sifu Dr Azizan ya !
#Misikenyang20Tahun #lelakicantik #dsiempireacademy #perlashinekapsulmutiara

Betul ke masih ramai yang tak tahu saya ni orang kampung asal Felda Lakum, Lanchang Pahang je ?? .
.
Ada yang PM saya. Bestnya jadi anak orang kaya.. duduk hotel mahal2 di Bali. ish2 tak lah.. saya pergi Bali ni guna duit sendiri. Duit yang saya usahakan. Mak ayah saya orang biasa2 sahaja. Dalam dunia ni dengan usaha kita boleh capai apa hidup yang kita impikan!
.
.
Saya nak share sikit bagaimana pengalaman waktu sekolah membakar semangat saya berbisnes. Dulu2 rakan sekolah saya, tiap2 cuti sekolah berjalan sakan dengan ibu bapa. Dapat UPSR 5A pun dapat jalan dan family siap celebrate lagi.. Tapi family saya lain, walau dapat 5A dan 8A, saya tak sambut pun. .
.
Tipu kalau kata tak cemburu. Orang lain pergi main bowling sambil sambut keputusan cemerlang. Dapat 2A pun family bawak sambut makan2 tau. Tiap2 cuti dapat melancong. Saya cemburu dan saya nak jugak hidup mcm tu! .
.
Sebab tu bila saya tingkatan 4 (2010), saya dh mula tanam azam nak jugak melancong tapi dengan duit sendiri. Saya cari duit dengan buat bisnes online ! .
.
Antara sebab bisnes saya kencang sebab semangat juang saya sangat tinggi. Saya ada azam dan bila sya nak capai sesuatu, saya akan buat sampai jadi! .
.
Dulu nak beli tiket flight RM250 pun rasa mahal. Sekarang alhamdulillah dapat merasa naik business class. Dulu duduk hotel RM120 pun dah rasa bapak mahal. Sekarang duduk hotel puluh ribu satu hari pun bukan lagi mimpi 😂😂😂
.
.
Nasihat saya pada yang tengah berbisnes tu, jangan lah down tengok orang lagi berjaya. Liga bisnes berbeza beza. Masalah bisnes pun tak sama. Setiap orang akan tempuh fasa berlainan. Kadang saya down juga bila compare diri saya dengan Dato Vida 😂😂😂
Tapi tak apa saya baru 23 😂
.
.
Pegang betul2 dalam hati apa BIG WHY anda! Kalau nak rasa melancong tempat2 mewah, buat jelah bisnes tu betul2. Jangan nak malas2. Jangan nak siput-siput. Buat sampai jadi! Dah menjadi jangan berhenti.Kalau nak saya bantu biz, nak ubah life style hidup anda, jangan lupa join MML saya ya. Pengalaman dan ilmu yang anda dapat sangat bernilai!
.
.
#Misikenyang20Tahun #lelakicantik #dsiempireacademy #perlashinekapsulmutiara

Bagi saya, yang baru ada duit tu, beli rumah biasa-biasa dulu. Elakkan beli rumah yang besar terus. Bukan apa, beli rumah besar macam banglo ni, nanti installment bulanan tinggi tau. .
.
Sebulan RM15-20k kena bayar loan rumah. Kereta pulak RM5k... Lepastu,, duduk la rumah. Org lain berjalan sampai ke luar negara pergi bercuti. Nak ke mcm tu? .
.
Nanti jeles pulak tengok kawan2 bisnes yang lain berjalan ke sana sini.. rumah tu nak pose pun 3-4 kali orang dh jemu dekat FB ni. Tapi bayangkan banyak gambar2 melancong, kan best. Hehehe.
.
.
Saya pun teringin nak beli banglo.. tapi itulah.. duit RM22k boleh pergi melancong tiap2 bulan 😂😂😂
.
.
Nak pergi europe, nak pergi pulau2 macam santorini, necker island dan bora2 island.. bertabah lah kita semua ya.
.
.
Haa faham tak apa saya cakap ni? Jom layan gambar bercuti saya dulu. Berpindah-pindah hotel dekat Bali ni. Best !
.
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" #Misikenyang20Tahun #lelakicantik #dsiempireacademy #perlashinekapsulmutiara

Kepada yang masih berjuang untuk kehidupan kesenangan akan datang, Saya sentiasa doakan perjalanan hidup dipermudahkan dan berjayalah dunia akhirat.. In shaa Allah
.
.
Teruskan menuntut Ilmu dari bacaan atau pratikkan dan jangan pernah lupa kongsikan bersama mereka.
.
.
Bayangkan besarnya Pahala apabila dalam setiap kerja yang kita lakukan dalam keadaan Ikhlas , dan Istiqomahlah sampai BERJAYA..
.
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak lepak"
#Misikenyang20Tahun #lelakicantik #dsiempireacademy #perlashinekapsulmutiara

Setakat saya seorang berjaya, saya rasa tak puas! Saya nak bantu orang.
.
.
Sebab itulah tahun lepas saya mula wujudkan konsep leader agen stokis ni. Percubaan pertama saya sangat berjaya, ramai yang terawal dan ambil peluang berjaya buat duit! Siapa pintar peluang dengar cakap saya daripada awal, mereka dh senang lenang sekarang.
.
.
Rasa sangat puas hati sebab ramai boleh jana income. Ramai yang boleh bawak mak dan ayah pergi umrah serta keluarga mereka. .
.
Masa tu, saya rasa berdosa kalau saya tak bantu orang berniaga. Saya rasa berdosa bila saya tak bantu leader saya jalan pintas menuju kejayaan. .
.
Fokus saya bertukar untuk bantu orang berniaga! Rasa bangga sangat bila leader2 dapat buat sales RM30,000, ada jugak yang buat RM80,000. Bukan seorang, tapi berpuluh orang.
.
.
Ada orang kata saya menipu, ada orang tak suka apa saya lakukan. Saya pegang 1 benda sahaja, tak perlu nak takut kalau anda dipihak benar. .
.
Nasihat saya kepada anda yang nak mula bisnes dengan menjadi produk :-
+ cari founder yang lebih kaya dan berjaya daripada anda untuk berguru
+ cari produk yang ada demand
+ cari produk yang ada kesemua kelulusan yang diperlukan. Make sure semua dokumen adalah SAH dan bukan direka-reka
+ elakkan lompat-lompat bisnes
+ elakkan salahkan founder tapi berusahalah dengan kuat
+ pastikan anda sentiasa berhati kenal
+ pastikan boleh beri komitmen untuk hadir seminar atau belajar secara online
+ buangkan ego
+ pantas bertindak + jangan berlengah-lengah
.
.
P/s : saya perlukan 30 lagi leader baru sebelum saya tutup keahlian.
.
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" #Misikenyang20Tahun #lelakicantik #dsiempireacademy #perlashinekapsulmutiara

Kaki bukit je pun tapi cmne mereka boleh ada idea buat pusat pelancongan.. so respect!
#Misikenyang20Tahun #lelakicantik #dsiempireacademy #perlashinekapsulmutiara

Aku bercuti kau pula yang panas 😂😂😂
#Misikenyang20Tahun #lelakicantik #dsiempireacademy #perlashinekapsulmutiara

Mood pantai dtg balek lah.. mcm nak ke Maldives pasni tapi siap untuk hitam! perlashine kan ada 😂😂😂
#Misikenyang20Tahun #lelakicantik #dsiempireacademy #perlashinekapsulmutiara

MOST RECENT

Nak cerah, nak gebu, nak awet muda, jom Perlashine!

Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT Perlaking Raspcolly 3 sachet.
Dapatkan sekarang! ✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal! "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!

1 KOTAK PERLASHINE HARGA RM128 termasuk pos
+ PROMOSI FREEGIFT PERLAKING raspcolly 3 sachet bernilai RM 15
💊30 kapsul

Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️ DM/WHATSAPP 0197226177
DM/WHATSAPP 0197226177

Atau tekan link ini 👇👇
http://www.wasap.my/60197226177/NakPerlashine #Perlashinemelaka #perlashine #perlashinekapsulmutiara #perlashineori #perlashineterbaik #pearlcapsule #cantik #produkcantik #produkkecantikan #lokal #local #malaysia #perlashinemalaysia #gebu #rahsiawanita #rahsiacantik #nakcantik #naklawa #safieytaktipusafieytakgebang

Nak cerah, nak gebu, nak awet muda, jom Perlashine!

Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT Perlaking Raspcolly 3 sachet.
Dapatkan sekarang! ✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal! "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!

1 KOTAK PERLASHINE HARGA RM128 termasuk pos
+ PROMOSI FREEGIFT PERLAKING raspcolly 3 sachet bernilai RM 15
💊30 kapsul

Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️ DM/WHATSAPP 0197226177
DM/WHATSAPP 0197226177

Atau tekan link ini 👇👇
http://www.wasap.my/60197226177/NakPerlashine #Perlashinemelaka #perlashine #perlashinekapsulmutiara #perlashineori #perlashineterbaik #pearlcapsule #cantik #produkcantik #produkkecantikan #lokal #local #malaysia #perlashinemalaysia #gebu #rahsiawanita #rahsiacantik #nakcantik #naklawa #safieytaktipusafieytakgebang

Assalamualaikum,
Haii saya Nana MML DSIEM.

Berminat untuk menjadi sebahagian DSI EMPIRE?
Berminat nak tabah pendapatan bersama DSIEM?? Ciri-ciri :
+ Serius mahu jana pendapatan
+ Rajin + Berminat mendalami ilmu bisnes

Kelebihan :
+ Group discussion, Personal Coaching, LIVE Class
+ Marketing Strategy
+ Marketing Technique
+ Close Sale tips and etc
+ Montly reward and bonus by HQ and Leader1
+ we work as a team, always support each other to get customer

BONUS!
+ HQ dah buat 99% marketing di radio, televisyen, Billboard and etc, anda cuma berikan 1% komitmen sebagai personal branding untuk beri awareness pada orang lain yang anda adalah sebahagian daripada KAMI.
+Disebabkan Marketing hq terlalu hebat! Customer akan cari anda, bukan anda cari customer!

2. Kami memerlukan lagi *20* orang mini IMC! Hurry up!

If berminat say YES or wassup no di bawah

0179419398
0179419398
0179419398

#hakakshining #ahadalegacy #dsiempire #shinebeauty #perlashinekapsulmutiara #perlashinejerantut #perlashinepahang #lelakicantik #misikenyang20tahun #sebijidahmelepak2bijilagilahmelepaklepak
#uitmpuncakperdana #beauty #uitmdihatiku #cantikskincarepusat

Assalamualaikum,
Haii saya Nana MML DSIEM.

Berminat untuk menjadi sebahagian DSI EMPIRE?
Berminat nak tabah pendapatan bersama DSIEM?? Ciri-ciri :
+ Serius mahu jana pendapatan
+ Rajin + Berminat mendalami ilmu bisnes

Kelebihan :
+ Group discussion, Personal Coaching, LIVE Class
+ Marketing Strategy
+ Marketing Technique
+ Close Sale tips and etc
+ Montly reward and bonus by HQ and Leader1
+ we work as a team, always support each other to get customer

BONUS!
+ HQ dah buat 99% marketing di radio, televisyen, Billboard and etc, anda cuma berikan 1% komitmen sebagai personal branding untuk beri awareness pada orang lain yang anda adalah sebahagian daripada KAMI.
+Disebabkan Marketing hq terlalu hebat! Customer akan cari anda, bukan anda cari customer!

2. Kami memerlukan lagi *20* orang mini IMC! Hurry up!

If berminat say YES or wassup no di bawah

0179419398
0179419398
0179419398

#hakakshining #ahadalegacy #dsiempire #shinebeauty #perlashinekapsulmutiara #perlashinejerantut #perlashinepahang #lelakicantik #misikenyang20tahun #sebijidahmelepak2bijilagilahmelepaklepak
#uitmpuncakperdana #beauty #uitmdihatiku #cantikskincarepusat

BELANJA TESTIMONI PERLASHINE
.
Yeayyyy...👏👏👏dah Ramai yang mendapatkan PERLASHINE KAPSUL MUTIARA..
.
JOM DAPATKAN PERLASHINE DENGAN HARGA PROMOSI SEKARANG‼️
.
30 biji = RM120 + FREE GIFT SABUN MUTIARA BERHARGA RM40 + EXTRA FREE GIFT 🎁
.
10 biji = RM 55 + EXTRA FREE GIFT 🎁 (JIMAT RM25 )
.
JOM DAPATKAN PERLASHINE KAPSUL MUTIARA ANDA HARI INI...
.
Whatsapp "SHINE"⬇️ untuk pertanyaan atau order .
.
📱 017 4862 337
📱 017 4862 337
📱 017 4862 337
.
.
#perlakingrapscolly #trialsetperlashine #perlashinekapsulmutiara #sebijiseharipundahbolehcantik
#fenomenaserbukmutiara #dsiempire#roadtoskyliner35 #agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #sayajual #sayajualmurah #uitmshahalam #uitmpretty #unisel #PerlashinePenang #PerlashineKedah #PerlashineUtara #CodPenang #CodKedah #UitmPermatangPauh #UitmMerbok #PoliSeberangPerai

BELANJA TESTIMONI PERLASHINE
.
Yeayyyy...👏👏👏dah Ramai yang mendapatkan PERLASHINE KAPSUL MUTIARA..
.
JOM DAPATKAN PERLASHINE DENGAN HARGA PROMOSI SEKARANG‼️
.
30 biji = RM120 + FREE GIFT SABUN MUTIARA BERHARGA RM40 + EXTRA FREE GIFT 🎁
.
10 biji = RM 55 + EXTRA FREE GIFT 🎁 (JIMAT RM25 )
.
JOM DAPATKAN PERLASHINE KAPSUL MUTIARA ANDA HARI INI...
.
Whatsapp "SHINE"⬇️ untuk pertanyaan atau order .
.
📱 017 4862 337
📱 017 4862 337
📱 017 4862 337
.
.
#perlakingrapscolly #trialsetperlashine #perlashinekapsulmutiara #sebijiseharipundahbolehcantik
#fenomenaserbukmutiara #dsiempire#roadtoskyliner35 #agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #sayajual #sayajualmurah #uitmshahalam #uitmpretty #unisel #PerlashinePenang #PerlashineKedah #PerlashineUtara #CodPenang #CodKedah #UitmPermatangPauh #UitmMerbok #PoliSeberangPerai

BELANJA TESTIMONI PERLASHINE
.
Yeayyyy...👏👏👏dah Ramai yang mendapatkan PERLASHINE KAPSUL MUTIARA..
.
JOM DAPATKAN PERLASHINE DENGAN HARGA PROMOSI SEKARANG‼️
.
30 biji = RM120 + FREE GIFT SABUN MUTIARA BERHARGA RM40 + EXTRA FREE GIFT 🎁
.
10 biji = RM 55 + EXTRA FREE GIFT 🎁 (JIMAT RM25 )
.
JOM DAPATKAN PERLASHINE KAPSUL MUTIARA ANDA HARI INI...
.
Whatsapp "SHINE"⬇️ untuk pertanyaan atau order .
.
📱 017 4862 337
📱 017 4862 337
📱 017 4862 337
.
.
#perlakingrapscolly #trialsetperlashine #perlashinekapsulmutiara #sebijiseharipundahbolehcantik
#fenomenaserbukmutiara #dsiempire#roadtoskyliner35 #agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #sayajual #sayajualmurah #uitmshahalam #uitmpretty #unisel #PerlashinePenang #PerlashineKedah #PerlashineUtara #CodPenang #CodKedah #UitmPermatangPauh #UitmMerbok #PoliSeberangPerai

YE KE MUTIARA BOLEH MAKAN.. HALAL KE Ada KKM KE PERLASHINE KAPSUL MUTIARA... ⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩ Soalan tu ramai yang tanya.. Ye la terkejut jgk kn. Biasa mutiara kita pakai buat rantai, gelang n lain ².. Ni tiba viral produk ni dalam dia isi kandungan mutiara? "Ya ADA"

semestinya PERLASHINE KAPSUL MUTIARA ada. Sijil halal Malaysia serta ada kelulusan dari KKM-MAL16040026TC
Dan ia di yakini selamat untuk dimakan.
Cadangan Penggunaan ⏬
✅sebagai diet tambahan. ✅satu Kapsul sekali sehari sebelum sarapan ✅sebagai Whitening Booster yang lebih pantas 1kapsul pada waktu pagi sblm sarapan dan 1 kapsul sebelum tidur ✅selepas mendapat hasil yang diingini, kurangkan dos pengambilan kepada selang sehari sebiji ‼️penting minum air putih 1.5l-2.0l sehari bagi mendapatkan kesan yang pantas
---------------------------------------- Disyorkan untuk
✅sesuai untuk semua jantina ✅umur antara 15-65tahun
_________________________

AMARAN /AWAS ‼️
⏩Jauhi daripada kanak-kanak ⏩simpan di tempat yang sejuk dan kering di bawah suhu 30celcius
⏩Jangan dedahkan kepada cahaya matahari ⏩ketika period, makan pada hari ke 4/5

www.wasap.my/01110304320
www.wasap.my/01110304320
www.wasap.my/01110304320
COD AREA DUNGUN

#perlashinekapsulmutiara #safieyiliasproduk #Lelakicantik #letscantik #letsbengkung #perlashine
#dungun #paka #terengganu #bazarkosmetik #bazarpaknil #skincaremurah #kosmetikmurah #cantik #whiteningbooster

Balik kje terus jumpa customer,mandi ke xni jumpa customer td ?? Pertanyaan dr seorg kawan 1 rumah😅

Xde keje yg xpenat,tapi terbayar sudah apa bila esok pagi customer dah tunggu dekat tempat kje diorg masing2,esok selepas lia balik keje terus pegi hantar dgn kereta dari lahir🤣 👉🏻 seperti biasa jalan kaki💪🏻 lia nak siapkan kje sikit nak packing2 perlashine jap,xbanyak tpi mudah2an berkah.amien

Jom washapp lia
http://www.wasap.my/60169706302 "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" #lelakicantik #dsiempireacademy #msaimperium #misikenyang20tahun #kongsirezeki #tilljannah #perlashinekapsulmutiara #perlakingRaspColly

Awak,NAK TAU CARA HILANGKAN JERAWAT & JERAGAT JERAWAT SEAWAL 3 HARI ?

Kepada kaum WANITA/LELAKI yang BERANI jaga penampilan, ada GAYA, kami ada jalan penyelesaian utk anda...#PERLASHINEKAPSULMUTIARA.tak perlu cuci muka hari2..hnya telan sebiji pon da blh nmpak perubahan pada kulit muka..Jgn risau lagi mulai skrng,kerana #PERLASHINEKAPSULMUTIARA ada kelulusan KKM N HALAL JAKIM..Tapi hasilnya, mmg tip top..SUNGGUH BERKESAN !

#PERLASHINEKAPSULMUTIARA.ialah produk penjagaan kulit muka yang sgt mudah dan sgt efektif. Dihasilkan dr 100% serbuk mutiara-Dpt hapuskan setiap masalah wajah yg anda alami selama ini dgn mudah & berkesan.

___________________________________

Nak Diskaun?

Klik link dibawah ni
Www.wasap.my/601139107383

atau... Tinggalkan no phone anda diruangan komen, kami akan whatsapp secepat mungkin. [ laju-laju kami akan reply nanti ]

Wott! Wott!..jom kita layan testimoni adik comel ni..akk mmg teruja dik non!!😍😍
.
Sambil2 tu ada x yg nk selit order lagi ??😘😘
.
Sekarang ada promosi tau!.. .
.
Harga sekarang RM180
.
Offer RM120 *jimat RM60*
If beli 3box jimat RM180 Wowww!
.
Dapat free *3 Soap Mutiara RM40 each*
So, jimat lagi RM120 double wow!! Bukan tu je, dapat free 3 face mask lagi!

Hehe😘😘
.
"Sebiji dah melepak, dua biji lagilah melepak-lepak.."
.
#perlashinekapsulmutiara #perlashine #perlashinehq #terapiisntagram #nakflawless #nakcantik #sayajual #safieyilias #ctdkfans #neelofa #bangkitbersama #banjir #fenomemaserbukmutiara #queenmutiara

Wott! Wott!..jom kita layan testimoni adik comel ni..akk mmg teruja dik non!!😍😍
.
Sambil2 tu ada x yg nk selit order lagi ??😘😘
.
Sekarang ada promosi tau!.. .
.
Harga sekarang RM180
.
Offer RM120 *jimat RM60*
If beli 3box jimat RM180 Wowww!
.
Dapat free *3 Soap Mutiara RM40 each*
So, jimat lagi RM120 double wow!! Bukan tu je, dapat free 3 face mask lagi!

Hehe😘😘
.
"Sebiji dah melepak, dua biji lagilah melepak-lepak.."
.
#perlashinekapsulmutiara #perlashine #perlashinehq #terapiisntagram #nakflawless #nakcantik #sayajual #safieyilias #ctdkfans #neelofa #bangkitbersama #banjir #fenomemaserbukmutiara #queenmutiara

Wott! Wott!..jom layan testimoni adik comel ni..akk mmg teruja dik non!!😍😘
.
Sambil2 tu ada x yg nk selit order lagi ??😘😘
.
Sekarang ada promosi tau!.. .
.
Harga sekarang RM180
.
Offer RM120 *jimat RM60*
If beli 3box jimat RM180 Wowww!
.
Dapat free *3 Soap Mutiara RM40 each*
.
So, jimat lagi RM120 double wow!! Bukan tu je, dapat free 3 face mask lagi!

Hehe😘😘
.
0148466451
0148466451
.
"Sebiji dah melepak, dua biji lagilah melepak-lepak.."
.
#perlashinekapsulmutiara #perlashine #perlashinehq #terapiisntagram #nakflawless #nakcantik #sayajual #safieyilias #ctdkfans #neelofa #bangkitbersama #banjir #fenomemaserbukmutiara
#ajimaura

Awak,NAK TAU CARA HILANGKAN JERAWAT & JERAGAT JERAWAT SEAWAL 3 HARI ?

Kepada kaum WANITA/LELAKI yang BERANI jaga penampilan, ada GAYA, kami ada jalan penyelesaian utk anda...#PERLASHINEKAPSULMUTIARA.tak perlu cuci muka hari2..hnya telan sebiji pon da blh nmpak perubahan pada kulit muka..Jgn risau lagi mulai skrng,kerana #PERLASHINEKAPSULMUTIARA ada kelulusan KKM N HALAL JAKIM..Tapi hasilnya, mmg tip top..SUNGGUH BERKESAN !

#PERLASHINEKAPSULMUTIARA.ialah produk penjagaan kulit muka yang sgt mudah dan sgt efektif. Dihasilkan dr 100% serbuk mutiara-Dpt hapuskan setiap masalah wajah yg anda alami selama ini dgn mudah & berkesan.

___________________________________

Nak Diskaun?

Klik link dibawah ni
Www.wasap.my/601139107383

atau... Tinggalkan no phone anda diruangan komen, kami akan whatsapp secepat mungkin. [ laju-laju kami akan reply nanti ]
Sebiji Da melepak 2 biji lagilah melepak-lepak!

.
Nak cerah, nak gebu, nak awet muda, jom Perlashine!
.
Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun mutiara bernilai RM40 seunit♥️
.
Dapatkan sekarang!
.
.
✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
.
PROMOSI BERGANDA PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
.
1 KOTAK PERLASHINE:
+ PROMOSI HARGA RM120 (JIMAT RM20‼️)
+ PROMOSI FREEGIFT SABUN MUTIARA
.
.
Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️
.
DM/WHATSAPP 0197567701
DM/WHATSAPP 0197567701
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #perlashinemalaysia #perlashinehq #dropshipmalaysia #dropshipperlashine #miniagenperlashine #perlashineoriginal #whiteningbooster #serbukmutiaraperlashine #perlakingRaspColly #perlaking #perlakingbaru #perlakingoriginal #boosterwhitening #queenmutiara #perlashineampang #perlashinebangi #perlashineputrajaya #perlashinecyberjaya #perlashinebangisek7 #perlashineterengganu #perlashinekerteh #perlashinekemaman

PROMOSI PERLASHIE HARGA MAMPU MILIK .
.
.
1 KOTAK (30 CAPSULE) : RM120 .
✔FREE POSTAGE
✔FREE GIFT ↔1 BIJI SABUN MUTIARA ( RM40)
.
.
1BOTOL (10 CAPSULE) : RM55
.
.
5 Keajaiban Perlashine Kapsul Mutiara 🌿 Pemutihan Kulit
🌿 Merawat Kulit Bermasalah & Sensitif
🌿 Memberi Kesihatan Yang Optimum
🌿 Anti Penuaan
🌿 Kulit dan Badan Bak Selebtriti
.
Best Tak best?
Jom grab!😉
.
Lekas dm/ whatsapp kita untuk order:
📱019-7807155
📱019-7807155
📱019-7807155
.
#Teamciktieya #TieyahusenEmpire #PerlashineKapsulMutiara #Kelantan
#PerlashineKelate #lelakicantik
#agentswanted #miniagentswanted #dropshipwanted #dsiempireacademy #dsiempire #melor #ketereh #pasirtumboh #kubangkerian #kotabharu #berkongsirezeki

PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK
.
1 KOTAK (30 CAPSULE) : RM120
.
FREE GIFT Sabun Mutiara edisi TERHAD
.
5 Keajaiban Perlashine Kapsul Mutiara
.
⚜ Pemutihan Kulit
⚜ Merawat Kulit Bermasalah & Sensitif
⚜ Memberi Kesihatan Yang Optimum
⚜ Anti Penuaan
⚜ Kulit dan Badan Bak Selebtriti
.
Best Tak best?
Jom grab awak-awak😉
.
Whatsapp sy untuk order ya:
013-5857603
013-5857603
013-5857603
.
"SEBIJI DAH MELEPAK, DUA BIJI LAGI LAH MELEPAK-LEPAK!"
.
#perlashine #perlashinekapsulmutiara
#perlashineoriginal #perlakingraspcolly #perlashinedesaru #perlashinebandarpenawar #desaru #bandarpenawar #johorbahru #uitmdihatiku #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #trustedsellermalaysia #selamatmalam

Most Popular Instagram Hashtags