[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#perkahwinanbanglo

1285 posts

TOP POSTS

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejperkahwinanlengkap
#jomkahwin
#banglokahwinkl
#banglokahwin
#pakejkahwinlengkap
#pakejkahwin
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#malaywedding
#klwedding
#malayweddingguide
#malayweddingphotographer
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#weddingspace
#kanopitransparent
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#allinweddingpackage
#gardenweddingmalaysia
#perkahwinanbanglo

Cantik tak koleksi busana perkahwinan di @the_wedding_heritage_official ?
Dengan pakej lengkap mampu milik kami :
πŸ’«FREE:
⚜Busana Pengantin Lelaki
⚜Busana Pengantin Perempuan
⚜Pilihan baju songket asli & dress modern
⚜Aksesori Lengkap Tradisi
⚜Fitting Service
⚜Makeup artist
⚜Official photographer
⚜Pelamin & Set Renjis
⚜Catering & Canopy
⚜PA system & lighting
⚜Doorgift

Nantikan MEET & GREET pada 15 May 2016, kita jemput khas 100 bakal pengantin terawal dtg dan booking ok?

Untuk info lanjut boleh whatsapp +60123077367

Layari website kami di www.theweddingheritage.com

#perkahwinan#jurugambarperkahwinan#pakejperkahwinan#perkahwinanmelayu#inspirasiperkahwinan#jurufotoperkahwinan#majlisperkahwinan#pakejmurahperkahwinan#hantaranperkahwinan#pakejlengkapperkahwinan#gerbangperkahwinan#Perkahwinan2016#pakejgambarperkahwinan#ekspoperkahwinan#photographerperkahwinan#pakejperkahwinanmurah#perkahwinandalamtaman#perkahwinanbanglo#lamanperkahwinan#allaboutperkahwinan#doorgiftperkahwinan#hadiahperkahwinan#perkahwinanmalaysia#butikperkahwinan#promosiperkahwin#theweddingheritage#twhsiblings#kotadamansara#ampang#crewtwh

Alhamdulillah selesai majlis di TTDI.. terima kasih pada Tuan Jamsari dan keluarga. Semoga Allah melimpahkan rezeki dan rahmatnya pada mereka sekelurga.
.
Alright! Next week last round untuk kisah 2016. Bermula januari 2017 Aqiemi Ice Cream akan memulakan pelancaran produk baru. InshaaAllah akan dimaklumkan dalam masa terdekat.
.
Projek katering masih berjalan seperti biasa, jadual kami untuk bulan januari semakin tipis. Kalau dah berhajat tu abang mi nasihatkan segerakan lah hubungi abam.. kot2 nanti dah full slot kami... .
Jumpa korang nanti eh.. abam nk bik mandi... ni dah penin2 main hujan tadi. .
Bye!

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejperkahwinanlengkap
#jomkahwin
#banglokahwinkl
#banglokahwin
#pakejkahwinlengkap
#pakejkahwin
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#malaywedding
#klwedding
#malayweddingguide
#malayweddingphotographer
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#weddingspace
#kanopitransparent
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#allinweddingpackage
#gardenweddingmalaysia
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejperkahwinanlengkap
#jomkahwin
#banglokahwinkl
#banglokahwin
#pakejkahwinlengkap
#pakejkahwin
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#malaywedding
#klwedding
#malayweddingguide
#malayweddingphotographer
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#weddingspace
#kanopitransparent
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#allinweddingpackage
#gardenweddingmalaysia
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejperkahwinanlengkap
#jomkahwin
#banglokahwinkl
#banglokahwin
#pakejkahwinlengkap
#pakejkahwin
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#malaywedding
#klwedding
#malayweddingguide
#malayweddingphotographer
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#weddingspace
#kanopitransparent
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#allinweddingpackage
#gardenweddingmalaysia
#perkahwinanbanglo

MOST RECENT

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejperkahwinanlengkap
#jomkahwin
#banglokahwinkl
#banglokahwin
#pakejkahwinlengkap
#pakejkahwin
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#malaywedding
#klwedding
#malayweddingguide
#malayweddingphotographer
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#weddingspace
#kanopitransparent
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#allinweddingpackage
#gardenweddingmalaysia
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Alaaaaa.... 😫😫😫
.
Nak buat majlis kat rumah, malas pulak nak mengemas?
Nak sewa hotel, lari bajet pulak?
Nak buat kat dewan, boring macam biasa-biasa sangat?
Cuti pon tak banyak, sapelah nak tolong uruskan kahwin ni?
.
Jangan risau... TWH ada offer baik punyaaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
PAKEJ ALL-IN KAHWIN + BANGLO
.
Kami siap bagi FREE PENGINAPAN HOMESTAY 2D1N!
.
Homestay kami betul2 di dalam banglo, so tak perlu risau family anda tidur mana, datang lewat majlis sebab tak jumpa tempat, boleh buat malam berinai sama2 tau... masak ramai2 pun boleh!
.
Pakej dah termasuk:
.
- Banglo (Fully Aircond)
- 4 Fully Furnished Rooms
- Prayer Room & Family Hall
- Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
- Golden Bell Buffet Set
- Meja Makan Beradab Eksklusif
- Meja VVIP Dome Setting
- Kerusi Chiavary Gold/White
- Meja Petak Beralas Labuh Overlay
- Kerusi Bersarung & Riben
- Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
- Flower Arch & Entrance
- Red Carpet & Shaggy Carpet
- Servis Official Photographer
- Servis Official Make Up Artist
- Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
- Aksesori Lengkap Busana
- PA System
.
- Menu Utama (Pilihan Pengantin)
- Tea Corner (Pilihan Pengantin)
- Hidangan Pengantin
.
Pengantin datang tinggal kahwin je! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Ada lagi....kami bagi PERCUMA
.
- Emcee
- Custom Album
- Pendrive Unlimited Photo
- Welcome Board
- Flower Centrepiece for Guest Table
- Dekorasi Meja Makan Beradab
- Fresh Flower (Hand Bouquet)
- Kek 3 Tinkgkat
- Servis RELA
.
Kenapa kena pilih TWH sebagai wedding planner anda?
1) Bayaran secara ANSURAN
2) BOOKING DEPOSIT hanyalah serendah RM 2,500 sahaja!
.
SHARE & TAG pada kenalan anda yang bakal berkahwin. Komisen RM 1,000-2,000 menanti anda. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
#theweddingheritage
#pakejperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejtunang
#pakejaqiqah
#banglokahwinkl
#banglosewa
#eventspace
#weddingplannermalaysia
#kanopikahwin
#kateringkahwin
#malayweddingguide
#jurugambarkahwin
#pelaminkahwin
#pelaminnikah
#pelamintunang
#allaboutperkahwinan
#makeupartismalaysia
#inspirasiperkahwinan
#majalahpengantin
#weddingspace
#doorgiftkahwin
#hantarankahwin
#homestaykl
#homestaykahwin
#pameranpengantin
#mefa
#butikpengantin
#perkahwinanbanglo

Selain #KateringAiskrim kami pun ada buat delivery untuk majlis yg bawah 100 pax.. contoh macam reunion ke, birthday party.. tan rumah pun x kisah untuk guest self service je.. so boleh la ambil pakej macam ni. Aiskrim Nestle dan kon kami provide sekali.. Kami buka slot DELIVERY & SCOOPE SENDIRI. Harga memang murah. Kami akan sediakan semua equipment iaitu : 😎 Aiskrim 100 pax
😎 100 Kon
😎 Scoope
😎 Foam Box
😎 Plate Ice utk sejuk 6 jam
😎 Delivery

Set ini sangat mudah, guest boleh self service. Aiskrim Nestle ada 7 perisa semuanya. Anda boleh pilih 2 pilihan perisa anda nak iaitu :

7 Perisa Aiskrim Nestle 6 Liter ini 😘 Butterscotch / Paddle Pop
😘 Peppermint Choc Chip
😘 Yam (keladi)
😘 Strawberry
😘 Vanilla
😘 Chocolate
😘 Vanilla Choc Ripple

TEMPAHAN SILA HUBUNGI :
AYU : www.wasap.my/60178805272

#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimklang #pembekalaiskrim #kateringicecream #kateringkenduri #pakejkahwinbajet #pakejperkahwinan #kerjakahwin #kahwin #kahwinbajet #kahwinmurah #kahwinkahwin #busanapengantin #jomkahwin #weddingplanner #perkahwinanbanglo #weddingplannermalaysia #pakejperkahwinanlengkap #pakejperkahwinanmurah #bazarpaknil #bazaar #bazaaronline #inspirasiperkahwinan #aiskrimkatering #kateringaiskrim #aiskrimcolek #geraiaiskrim #icecreamstall

Untuk hujung minggu ni ada lagi 3 slot kosong untuk sesiapa berminat untuk #KateringAiskrim . Kami buka slot DELIVERY & SCOOPE SENDIRI. Harga memang murah. Kami akan sediakan semua equipment iaitu : 😎 Aiskrim 100 pax
😎 100 Kon
😎 Scoope
😎 Foam Box
😎 Plate Ice utk sejuk 6 jam
😎 Delivery

Set ini sangat mudah, guest boleh self service. Aiskrim Nestle ada 7 perisa semuanya. Anda boleh pilih 2 pilihan perisa anda nak iaitu :

7 Perisa Aiskrim Nestle 6 Liter ini 😘 Butterscotch / Paddle Pop
😘 Peppermint Choc Chip
😘 Yam (keladi)
😘 Strawberry
😘 Vanilla
😘 Chocolate
😘 Vanilla Choc Ripple

TEMPAHAN SILA HUBUNGI :
AYU : www.wasap.my/60178805272

#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimklang #pembekalaiskrim #kateringicecream #kateringkenduri #pakejkahwinbajet #pakejperkahwinan #kerjakahwin #kahwin #kahwinbajet #kahwinmurah #kahwinkahwin #busanapengantin #jomkahwin #weddingplanner #perkahwinanbanglo #weddingplannermalaysia #pakejperkahwinanlengkap #pakejperkahwinanmurah #bazarpaknil #bazaar #bazaaronline #inspirasiperkahwinan #aiskrimkatering #kateringaiskrim #aiskrimcolek #geraiaiskrim #icecreamstall

- AISKRIM DELIVERY -
Kami dalam proses membesarkan lagi servis #AiskrimDelivery kami di seluruh Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan. Anda boleh dapatkan aiskrim dengan hanya contact kami shaja. Yang paling best sekali FREE DELIVERY jika anda buat pembelian RM 50 KEATAS. Logik tak?? TEMPAHAN SILA HUBUNGI :
AYU : www.wasap.my/60178805272

#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimklang #pembekalaiskrim #kateringicecream #kateringkenduri #pakejkahwinbajet #pakejperkahwinan #kerjakahwin #kahwin #kahwinbajet #kahwinmurah #kahwinkahwin #busanapengantin #jomkahwin #weddingplanner #perkahwinanbanglo #weddingplannermalaysia #pakejperkahwinanlengkap #pakejperkahwinanmurah #bazarpaknil #bazaar #bazaaronline #inspirasiperkahwinan #aiskrimkatering #kateringaiskrim #aiskrimcolek #geraiaiskrim #icecreamstall

Puas hati abang ni borong!!! Kami bagi harga jauh murah gila2 babeng punya. Dia kata customer dia VVIP, dan prefer nak aiskrim branded. Thats why he choose us to order. Thankyoouuu so much!!! 😘😘 - STOK AISKRIM NESTLE TUB 6 LITER -

Kepada anda yang sedang mencari-cari pengedar dan pembekal Aiskrim Nestle dalam Tub 6 Liter bolehlah menghubungi saya.

Ia amat sesuai untuk majlis kecil-kecilan dan besar-besaran juga. Dijamin aiskrim sedap dan halal, dan tidak diragui jenama Nestle.

7 Perisa Aiskrim Nestle 6 Liter ini 😘 Butterscotch / Paddle Pop
😘 Peppermint Choc Chip
😘 Yam (keladi)
😘 Strawberry
😘 Vanilla
😘 Chocolate
😘 Vanilla Choc Ripple

HARGA :
Harga untuk 1 Tub Aiskrim Nestle 6 Liter adalah :
RM 45 / TUB 6 LITER
RM 45 / TUB 6 LITER
RM 45 / TUB 6 LITER

Setiap 1 Tub Aiskrim 6 Liter Nestle ini mampu menghasilkan lebih kurang 70 - 80 scoope aiskrim kon saiz sederhana.

PENGHANTARAN / DELIVERY :
Kami akan buat penghantaran dan delivery sekitar KUALA LUMPUR, LEMBAH KLANG & SELANGOR
SETIAP HARI :
SELASA, KHAMIS & SABTU
FREE DELIVERY DALAM RADIUS 20 KM DARI SUBANG BESTARI (mengikut google maps)

TEMPAHAN SILA HUBUNGI :
AYU : www.wasap.my/60178805272

#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimklang #pembekalaiskrim #kateringicecream #kateringkenduri #pakejkahwinbajet #pakejperkahwinan #kerjakahwin #kahwin #kahwinbajet #kahwinmurah #kahwinkahwin #busanapengantin #jomkahwin #weddingplanner #perkahwinanbanglo #weddingplannermalaysia #pakejperkahwinanlengkap #pakejperkahwinanmurah #bazarpaknil #bazaar #bazaaronline #inspirasiperkahwinan #aiskrimkatering #kateringaiskrim #aiskrimcolek #geraiaiskrim #icecreamstall

- STOK AISKRIM NESTLE TUB 6 LITER -

Kepada anda yang sedang mencari-cari pengedar dan pembekal Aiskrim Nestle dalam Tub 6 Liter bolehlah menghubungi saya.

Ia amat sesuai untuk majlis kecil-kecilan dan besar-besaran juga. Dijamin aiskrim sedap dan halal, dan tidak diragui jenama Nestle.

7 Perisa Aiskrim Nestle 6 Liter ini 😘 Butterscotch / Paddle Pop
😘 Peppermint Choc Chip
😘 Yam (keladi)
😘 Strawberry
😘 Vanilla
😘 Chocolate
😘 Vanilla Choc Ripple

HARGA :
Harga untuk 1 Tub Aiskrim Nestle 6 Liter adalah :
RM 45 / TUB 6 LITER
RM 45 / TUB 6 LITER
RM 45 / TUB 6 LITER

Setiap 1 Tub Aiskrim 6 Liter Nestle ini mampu menghasilkan lebih kurang 70 - 80 scoope aiskrim kon saiz sederhana.

PENGHANTARAN / DELIVERY :
Kami akan buat penghantaran dan delivery sekitar KUALA LUMPUR, LEMBAH KLANG & SELANGOR
SETIAP HARI :
SELASA, KHAMIS & SABTU
FREE DELIVERY DALAM RADIUS 20 KM DARI SUBANG BESTARI (mengikut google maps)

TEMPAHAN SILA HUBUNGI :
AYU : www.wasap.my/60178805272

#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimklang #pembekalaiskrim #kateringicecream #kateringkenduri #pakejkahwinbajet #pakejperkahwinan #kerjakahwin #kahwin #kahwinbajet #kahwinmurah #kahwinkahwin #busanapengantin #jomkahwin #weddingplanner #perkahwinanbanglo #weddingplannermalaysia #pakejperkahwinanlengkap #pakejperkahwinanmurah #bazarpaknil #bazaar #bazaaronline #inspirasiperkahwinan #aiskrimkatering #kateringaiskrim #aiskrimcolek #geraiaiskrim #icecreamstall

Nak rasa scoope ice-cream sendiri untuk 100 pax sahaja? Self service for sure harga lebih murah. Kami boleh delivery kepada anda. Kami akan sediakan equipment yg lengkap. Anda cuma perlu jaga baik2 je hehe. Bahan yg kami sediakan adalah : πŸ‘‰ Foam Box
πŸ‘‰ Plate Ice untuk stay cold
πŸ‘‰ Cone ikut pax
πŸ‘‰ IceCream ikut pax
πŸ‘‰ Scoope IceCream

Free delivery sekitar Subang Bestari. Untuk radius lebih 20km dari Subang Bestari, caj delivery dikenakan tapi xde la mahal sangat pun πŸ˜‚πŸ˜‚ Nak try? Meh whatsapp laju2 di 017-880 5272 okey

#aiskrim #aiskrimmalaysia #aiskrimklang #pembekalaiskrim #kateringicecream #kateringkenduri #pakejkahwinbajet #pakejperkahwinan #kerjakahwin #kahwin #kahwinbajet #kahwinmurah #kahwinkahwin #busanapengantin #jomkahwin #weddingplanner #perkahwinanbanglo #weddingplannermalaysia #pakejperkahwinanlengkap #pakejperkahwinanmurah #bazarpaknil #bazaar #bazaaronline #inspirasiperkahwinan #aiskrimkatering #kateringaiskrim #aiskrimcolek #geraiaiskrim #icecreamstall

Most Popular Instagram Hashtags