#perfumes

MOST RECENT

[ SEKALI SEMBUR JER DAH TAHAN SAMPAI KE PETANG ]
.
Bila masuk office jer semua dok terjeling - jeling dekat kami. Mana taknya bau mengamuk satu office dengan keharuman perfume Precious kami. Yang best nyer sekali sembur jer tau tapi melekat sampai ke petang..
.
Wuiii dasyat betul! Hehe. Selalunya siapa yang pakai Perfume Precious memang akan fall in love dengan bau dia yang tahan lama. Berbaloi dahlah hanya berbelanja kurang dari RM30 jerrrr uolsss..
.
Kadang ada perfume yang wangi sangat. Namunnn, bau tak tahan lama. Tumpassss selepas 3 atau 4 jam. Ishh rugi lah kan..
.
Jom whatsapp 019 721 9938 sekarang untuk dapatkan perfume Precious yang boleh mencairkan hati orang sekeliling uolss tu. Okay? Muah!
.
RM29.90
Postage RM8 Sm / RM12Ss
Self Pick Up Kempas Jb
.
http://www.wasap.my/60197219938
https://t.me/thezuriescollection
.
#thezuriescollection #tzc #visitmyig #kedaimalaysia #byrcw #rcw #preciousbyrcw #perfumes #perfumer #perfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #kedaionline #kedaimurah #kedaionlinemurah #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah2

[ SEKALI SEMBUR JER DAH TAHAN SAMPAI KE PETANG ]
.
Bila masuk office jer semua dok terjeling - jeling dekat kami. Mana taknya bau mengamuk satu office dengan keharuman perfume Precious kami. Yang best nyer sekali sembur jer tau tapi melekat sampai ke petang..
.
Wuiii dasyat betul! Hehe. Selalunya siapa yang pakai Perfume Precious memang akan fall in love dengan bau dia yang tahan lama. Berbaloi dahlah hanya berbelanja kurang dari RM30 jerrrr uolsss..
.
Kadang ada perfume yang wangi sangat. Namunnn, bau tak tahan lama. Tumpassss selepas 3 atau 4 jam. Ishh rugi lah kan..
.
Jom whatsapp 019 721 9938 sekarang untuk dapatkan perfume Precious yang boleh mencairkan hati orang sekeliling uolss tu. Okay? Muah!
.
RM29.90
Postage RM8 Sm / RM12Ss
Self Pick Up Kempas Jb
.
http://www.wasap.my/60197219938
https://t.me/thezuriescollection
.
#thezuriescollection #tzc #visitmyig #kedaimalaysia #byrcw #rcw #preciousbyrcw #perfumes #perfumer #perfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #kedaionline #kedaimurah #kedaionlinemurah #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah2

[ SEKALI SEMBUR JER DAH TAHAN SAMPAI KE PETANG ]
.
Bila masuk office jer semua dok terjeling - jeling dekat kami. Mana taknya bau mengamuk satu office dengan keharuman perfume Precious kami. Yang best nyer sekali sembur jer tau tapi melekat sampai ke petang..
.
Wuiii dasyat betul! Hehe. Selalunya siapa yang pakai Perfume Precious memang akan fall in love dengan bau dia yang tahan lama. Berbaloi dahlah hanya berbelanja kurang dari RM30 jerrrr uolsss..
.
Kadang ada perfume yang wangi sangat. Namunnn, bau tak tahan lama. Tumpassss selepas 3 atau 4 jam. Ishh rugi lah kan..
.
Jom whatsapp 019 721 9938 sekarang untuk dapatkan perfume Precious yang boleh mencairkan hati orang sekeliling uolss tu. Okay? Muah!
.
RM29.90
Postage RM8 Sm / RM12Ss
Self Pick Up Kempas Jb
.
http://www.wasap.my/60197219938
https://t.me/thezuriescollection
.
#thezuriescollection #tzc #visitmyig #kedaimalaysia #byrcw #rcw #preciousbyrcw #perfumes #perfumer #perfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #kedaionline #kedaimurah #kedaionlinemurah #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah2

#AntiLunes! 😁 ¿Cómo agathizás tu lunes para que no sea TAN lunes? ¡Nosotras usando #CrazyFlorever! 😍🌈
...
#AgathaRuizDeLaPrada #Perfumes #Bienvenida #Primavera #Spring #Lunes #Monday #Fragancias #Colores

#Repost @m3k with @get_repost
・・・
#xerjoff #orientale #xerjoffontheroad #autumn #alexandriaorientale #uae #perfume #perfumes #perfume #xerjoffuniverse #oudstars #exclusive #dubai .
Top: Green apple, Basil, Omanian frankincense, Leather
.
Heart: Virginia cedar, Italian orris, Bulgarian rose, Coriander
.
Base: Amber, Indian sandalwood, Musk, Tobacco leaf, Madagascan vanilla, Malayan oud

GODAAN SEMPURNA SI FRESIA

Fresia gabungan bauan strawberi, blackcurrant, citrus dan buah-buahan merah yang rasa nak makan je.

Digabungkan lagi dengan sejambak bunga wangi dengan raspberry, kasturi, gaharu dan amber pada not terakhir menyempurnakan haruman si gadis Fresia.

Walaupun semuanya manis, ia tidaklah terlalu manis sampai membahayakan kesihatan. Ia hanya membuatkan baunya lazat & terasa muda.

De'Xandra Fresia adalah sangat terbaik pada waktu malam. Di saat langit terdampar seperti laut baldu, ditaburi dengan bintang, dengan cahaya bulan dan udara yang segar manis misteri dan sungguh mempesonakan.

Fresia pasti memberi memori berharga, menambat hati sesiapa yang mula mengenakannya.

#dexandra
#perfumes
#dexandraperfume
#airfreshner
#agensahdexandra
#dexandrahuluterengganu
#dexandrakualaberang
#sales #airfreshner
#minyakwangi
#jualanmurah
#bazarpaknil
#bazar
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#teamquieyn
#kualalumpur
#shahalam
#penang
#terengganu
#johor
#perlis
#malaysia

Guerlain - Musc Noble
EDP 125ml for men
N39K
Main accords - musky, rose, Amber, woody, warm spicy.
#LifestyleCo #perfumes #Fragrances #scents #Lagos #eshop #perfumesofInstagram #Guerlain #MuscNoble

✔BYREDO - ROSE OF NO MAN`S LAND
Xatırladım ki,bu xoş ətir ruhunuzu ələ almağa hazırdır. •Sifariş Üçün 0708623925📲
•"Gold Parfum"Qablaşdırmasında..🛍
•Pulsuz Çatdırılma!
#parfum #etir #melumat #turkey#turkiye #russia#baku #baki#azerbaijan #azerbaycan#instaaz#instabaku #bakupeople #ideal#vip#bakinsta #goldparfum #onlyforluxury#luxury#instalike #followforfollow#instagramers#instagramers#perfumes #parfumshop#tagforlikes#instalike #aztagram #vipparfum

SALE SALE SALE
Midnight Fantasy For her
Price 130000
mls 100

Call/whatsapp 0768598086
Delivery Free kwa Dar
#midnightfantasy #perfumes #britneyspears

GODAAN SEMPURNA SI FRESIA

Fresia gabungan bauan strawberi, blackcurrant, citrus dan buah-buahan merah yang rasa nak makan je.

Digabungkan lagi dengan sejambak bunga wangi dengan raspberry, kasturi, gaharu dan amber pada not terakhir menyempurnakan haruman si gadis Fresia.

Walaupun semuanya manis, ia tidaklah terlalu manis sampai membahayakan kesihatan. Ia hanya membuatkan baunya lazat & terasa muda.

De'Xandra Fresia adalah sangat terbaik pada waktu malam. Di saat langit terdampar seperti laut baldu, ditaburi dengan bintang, dengan cahaya bulan dan udara yang segar manis misteri dan sungguh mempesonakan.

Fresia pasti memberi memori berharga, menambat hati sesiapa yang mula mengenakannya.

#newdexandra
#dropshipwanted
#agenkualaterengganu#dexandra
#perfumes
#dexandraperfume
#airfreshner
#agensahdexandra
#dexandrahuluterengganu
#dexandrakualaberang
#sales #airfreshner
#minyakwangi
#jualanmurah
#bazarpaknil
#bazar
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#teamquieyn
#kualalumpur
#shahalam
#penang
#terengganu
#johor
#perlis
#malaysia

Mais um kit sabonete líquido e difusor de ambientes!! Aroma floresta!! #perfumes # sabonetes #lembrancinhas #aromatizador #essencias #aromas

Viktor & Rolf - Flowerbomb Nectar
EDP Intense 90ml for women
N45K
Main accords - aromatic, balsamic, Vanilla, fruity, warm spicy.
#LifestyleCo #perfumes #Fragrances #scents #Lagos #eshop #perfumesofInstagram #viktorandrolf #FlowerbombNectar

Team Khadlaj takes this opportunity to wish all the #Saudis a very Happy 88th National Day. Wishing loads of happiness & success to the people of #SaudiArabia on this glorious day . May God bless the #country #88th #nationalday #saudi #arabia #saudinationalday #khadlaj #perfumes #khadlajperfumes #KSA

If you want to smell nice and get a lot of compliments from ladies, go and get this real crowd pleaser!🔝 @dior @sephoraromania

Most Popular Instagram Hashtags