#perfumeperempuan

MOST RECENT

Bak kata sifu hartanah Tuan Ahyat, wangian ni bukan sekadar nak bau wangi . Tetapi wangian ni sesuatu yang sangat internal . Pakai perfume untuk boost spirit . Pakai perfume untuk naikkan semangat perjuangan !
.
Sekarang harga promosi,
1 botol = RM60
2 botol = RM 120

Whatsapp atau DM admin skarang! 😇

#dexandranew #newdexandra #dexandrachaleur #dexandrazahra #dexandrazahra #dexandra #dexandramalaysia #dexandrashahalam #dexandraperfume #dexandraperfumes #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #dexandrabombshell #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #clearancesales #dexandramurah #perfumeperempuan #dexandradeluna #dexandrakualaselangor #dexandraipoh #dexandrakl #dexandramalaysia #dexandrasubangjaya #hantarankahwinmalaysia #dexandraselangor

HENTIKAN MASALAH BAU BADAN ANDA ! ❌
.
.
Masalah bau badan ni merupakan masalah yg serius tau, ia mampu membuatkan org terdekat & sekeliling rasa tak selesa dgn kita 😩
.
.
So cepat-cepat grab & atasi masalah anda sekarang! Bersama kita mencegah sebelum terlambat! ✨
.
_____
Mudah je nak order :
.
1. DM Instagram Sinar Aura Perfume ( @atasi_bau_badan ) 💐
.
2. Whatsapp 0105540202 🌷
.
3. Klik link whatsapp di bio kalau malas save number 😄
.
_____
Utk yg berminat tp tak tahu nak pilih yg mana satu, kami bersedia utk bantu anda dlm pemilihan perfume mengikut citarasa anda 👍🏼
.
.
#perfume #perfumemurah #perfumewangi #perfumetahanlama #hargamurah #sinarauraperfume #terapiinstagram #harumbergaya #niqab #ajimaura #sayajual #sayajualperfume #hijab #uitm #azizanosman #perfumelelaki #perfumeperempuan #sungaipetani #kedah #perfumeori #ajdeparfum #baazarpaknil #leeyanaraya2018 #minazbloomingraya2018 #rsclebaran2018 #minimalaceraya2018 #ashhannasclassyraya2018

Korang nak tau tak, kajian menunjukkan wangian yang terhasil daripada vanila dapat meredakan stress. .
.
Kalau korang spray De'Xandra Juliet sekarang, badan dan fikiran korang akan lebih rileks. .
.
Macam mana nak dapatkan De'Xandra Juliet ni? Klik link di bio untuk lebih pantas💖
.
.
#DeXandraMalaysia

Putih-putih melati,
Merah-merah delima,
Awak yang baik hati,
semoga hari ini baik-baik aja.
.
Salam semua, hari ni dah pm 10 orang dalam contact list Anda ? Kalau belum cepat-cepat la contact ye.. 🙂
.
Sekarang harga promosi,
1 botol = RM70
2 botol = RM 120

Whatsapp atau DM admin skarang! 😇

#dexandranew #newdexandra #dexandrachaleur #dexandrazahra #dexandrazahra #dexandra #dexandramalaysia #dexandrashahalam #dexandraperfume #dexandraperfumes #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #dexandrabombshell #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #clearancesales #dexandramurah #perfumeperempuan #dexandradeluna #dexandrakualaselangor #dexandraipoh #dexandrakl #dexandramalaysia #dexandrasubangjaya #hantarankahwinmalaysia #dexandraselangor

Ada tak kat sini yang sukakan perfume ada bau vanilla dan creamy macam aiskrim McD tu? Haaa... jangan tak tau, De'Xandra pun ada keluarkan perfume bau creamy vanilla iaitu Juliet. .
.
Dan perfume ni sesuai sangat pakai waktu malam. Sebab apa? Sebab pasangan korang mesti suka dan boleh buat dia mengigau! .
.
Nak order? Sila whatsapp ke 0179412894 atau nak senang just klik link di bio☺
.
.
#DeXandraMalaysia
#salemerdeka

Ada tak kat sini yang sukakan perfume ada bau vanilla dan creamy macam aiskrim McD tu? Haaa... jangan tak tau, De'Xandra pun ada keluarkan perfume bau creamy vanilla iaitu Juliet. .
.
Dan perfume ni sesuai sangat pakai waktu malam. Sebab apa? Sebab pasangan korang mesti suka dan boleh buat dia mengigau! .
.
Nak order? Sila whatsapp ke 0179412894 atau nak senang just klik link di bio☺
.
.
#DeXandraMalaysia
#salemerdeka

Clubman bercirikan Aromatic Fougere yang sesuai dengan wangiannya yang berherba dan bersitrus pada masa yang sama. Alunan nota sitrus diolah daripada kombinasi oren, lemon dan bergamot dilapisi aroma lavender di permulaannya. Ia kemudian disusuli bau dari herba daun 'sage', selasih dan ketumbar. .
.

Tidak dilupakan bau cendana, kasturi dan rosewood untuk memberikan sifat maskulin di dasarnya. Seperti sebuah lagu balada, nota-nota yang halus dan lembut ini memberikan satu komposisi yang cukup indah dan mempersonakan.
.
Sekarang harga promosi,
1 botol = RM70
2 botol = RM 120

Whatsapp atau DM admin skarang! 😇

#dexandranew #newdexandra #dexandrachaleur #dexandrazahra #dexandrazahra #dexandra #dexandramalaysia #dexandrashahalam #dexandraperfume #dexandraperfumes #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #dexandrabombshell #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #clearancesales #dexandramurah #perfumeperempuan #dexandradeluna #dexandrakualaselangor #dexandraipoh #dexandrakl #dexandramalaysia #dexandrasubangjaya #hantarankahwinmalaysia #dexandraselangor

READY STOCK GUYS!!!!!!!!!! Ibadah yang sempurna datang dari minda dan hati yang tenang.

Tapi manakan datang tenang jika dalaman sudah baru, tapi luaran masih yang dulu?

Cuba 'sedekahkan' sedikit wang anda untuk memperbaharui pakaian anda. Nescaya anda lebih selesa, dan ibadah diterima.

HARGA :

KURTA :
Retails : RM119
Sale raya: RM89 (Jimat RM30)
Postage : RM10

JUBAH :
Retails : RM199
Sale raya : RM139 (Jimat RM60)
Postage : RM15

POSTAGE EVERY WEEKDAYS!
STOCKS VERY LIMITED!

#montcabana #montcabanahq #montcabanaexclusive #zulariffin #edp #fattahamin #naelofarhijab #noradanish #perfumeexclusive #viral #perfumeoriginal #perfumeonline #johorbahru #jb #minyakwangi #perfumelelaki #perfumeperempuan #exclusiveperfume #dropshipmalaysia #igreview #perfumemontcabana#montcabanatobeyonders #zulariffin @zulariffinfc @zulariffin_lovers
@zulariffinskuad @zul_ariffin

READY STOCK GUYS!!!!!!!!!! Ibadah yang sempurna datang dari minda dan hati yang tenang.

Tapi manakan datang tenang jika dalaman sudah baru, tapi luaran masih yang dulu?

Cuba 'sedekahkan' sedikit wang anda untuk memperbaharui pakaian anda. Nescaya anda lebih selesa, dan ibadah diterima.

HARGA :

KURTA :
Retails : RM119
Sale raya: RM89 (Jimat RM30)
Postage : RM10
Untung DS : RM10

JUBAH :
Retails : RM199
Sale raya : RM139 (Jimat RM60)
Postage : RM15
Untung DS: RM15

POSTAGE EVERY WEEKDAYS!
STOCKS VERY LIMITED!

#montcabana #montcabanahq #montcabanaexclusive #zulariffin #edp #fattahamin #naelofarhijab #noradanish #perfumeexclusive #viral #perfumeoriginal #perfumeonline #johorbahru #jb #minyakwangi #perfumelelaki #perfumeperempuan #exclusiveperfume #dropshipmalaysia #igreview #perfumemontcabana#montcabanatobeyonders #zulariffin @zulariffinfc @zulariffin_lovers
@zulariffinskuad @zul_ariffin

READY STOCK GUYS!!!!!!!!!! Ibadah yang sempurna datang dari minda dan hati yang tenang.

Tapi manakan datang tenang jika dalaman sudah baru, tapi luaran masih yang dulu?

Cuba 'sedekahkan' sedikit wang anda untuk memperbaharui pakaian anda. Nescaya anda lebih selesa, dan ibadah diterima.

HARGA :

KURTA :
Retails : RM119
Sale raya: RM89 (Jimat RM30)
Postage : RM10
Untung DS : RM10

JUBAH :
Retails : RM199
Sale raya : RM139 (Jimat RM60)
Postage : RM15
Untung DS: RM15

POSTAGE EVERY WEEKDAYS!
STOCKS VERY LIMITED!

#montcabana #montcabanahq #montcabanaexclusive #zulariffin #edp #fattahamin #naelofarhijab #noradanish #perfumeexclusive #viral #perfumeoriginal #perfumeonline #johorbahru #jb #minyakwangi #perfumelelaki #perfumeperempuan #exclusiveperfume #dropshipmalaysia #igreview #perfumemontcabana#montcabanatobeyonders #zulariffin @zulariffinfc @zulariffin_lovers
@zulariffinskuad @zul_ariffin

JANGAN TUNGGU MALAM RAYA baru nak cari JUBAH KURTA! POTONGAN HARGA sehingga RM60 hanya di Hype_chocolatechips sekarang! . Sementara stock masih ada! #teamhavenlalaki

HARGA :

KURTA :
Retails : RM119
Sale raya: RM89 (Jimat RM30)
Postage : RM10
Untung DS : RM10

JUBAH :
Retails : RM199
Sale raya : RM139 (Jimat RM60)
Postage : RM15
Untung DS: RM15

POSTAGE EVERY WEEKDAYS!
STOCKS VERY LIMITED!

#montcabana #montcabanahq #montcabanaexclusive #zulariffin #edp #fattahamin #naelofarhijab #noradanish #perfumeexclusive #viral #perfumeoriginal #perfumeonline #johorbahru #jb #minyakwangi #perfumelelaki #perfumeperempuan #exclusiveperfume #dropshipmalaysia #igreview #perfumemontcabana#montcabanatobeyonders #zulariffin @zulariffinfc @zulariffin_lovers
@zulariffinskuad @zul_ariffin

Most Popular Instagram Hashtags