[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#perfumemurah

689907 posts

TOP POSTS

Don't find customers for your products, find products for your customers πŸ€—
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
Perfume travel 20ml dah restock . barang laku cam goreng pisang panasπŸ”₯

beli 1 = RM 15.00 πŸ’Έ
beli 2 = RM 25.00πŸ’Έ
beli 3 = RM 35.00 πŸ’Έ

ada yang nak buat part time angkat kotak tak ?πŸ˜‚abg dah tak kuatπŸ˜… β€’
β€’ *for special price dm/pm me
01131359569 - Asyraf

#abgjualperfume#perfumemurah#travel#pocket#purse#edt#edp

New Arrivals!
Bath & Body Works Hand Sanitizer, 29ml
( Limited Stock!! )

PRICE :
RM 10 exclude postage + FREE BBW PAPER BAG
( semenanjung +RM7, sabah/swak +RM 11 )

AVAILABLE SCENTS :
1. Winter Candy Apple
2. Merry Berry Kiss
3. Vanilla Bean Noel
4. Frosted Coconut Snowball
5. Twisted Pappermint
6. Fresh Sparkling Snow
7. Snow Kissed Citrus

TO ORDER
πŸ“² Screenshot & Whatsapp +6016-7733674
πŸ“² Screenshot & Whatsapp +6016-7733674
πŸ“² Screenshot & Whatsapp +6016-7733674
.
πŸ’― ORIGINAL from UNITED STATES
🚫 no imitation or gred
πŸ‘‰ all items are READY STOCK

#bathandbodyworksmalaysia #bbwmalaysia #bathandbodyworksmurah #bbwmurah #onlineseller #minyakwangi #perfumemalaysia #perfumemurah #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #johorbahru #johor #sabah #sarawak #brunei #selangor #melaka #kedah #perak #kelantan #terengganu

Hai vanila lovers!
SI by Giorgio Armani ni, fana suggest untuk korang..
-
Bau dia sweet vanila, lembut je.. Dan fresh juga. Sesuai la untuk korang yang lemah lembut tu πŸ˜‰
-
-
Tak cuba tak tau, nak cuba?
Whatsapp fana laju2
πŸ“±+6017 918 4567
πŸ“±+6017 918 4567
-
-
-
"Wake up and smell the inspiration"
- -
-
-
-
-
-
#TheLabParfumReborn
#TheLabParfum
#TLPteamfana
#inspiredperfume
#newpackaging
#perfumehalaldanberkualiti
#perfumefashion
#perfumeexclusive
#perfumetahanlama
#longlastingperfume
#perfumemurah
#perfumeshowergel
#freeshowergel
#giorgioarmanisi

Working on some holiday gift guide ideas and this mini fragrance set from @tocca is definitely on my list. Do you guys already know what you want for the holidays? @liketoknow.it http://liketk.it/2ttLL #liketkit #TOCCATouch

4 refill parfum favorite pilihan kami, double tap jika anda setuju atau silahkan komentar untuk refill parfum favorite lainnya

#refillparfum
#perfumemurah
#parfumbandung

Pure Seduction ni mmg wangi gila !bau fruity tapi bila spray tu rasa fresh je😍😍 Pure sduction mmg paling LARIS❀️❀️❀️ #victoriasecretmalaysia
#perfumemurah
#victoriasecretoriginalmurah

.
.
1) beli mana2 perfume dari tempoh sekarang hingga 31 Dec 2017
.
2) dapat satu (1) chance lucky draw setiap 1 botol. 5 botol = 5 chance. Ada 2 botol perfume untuk dimenangi
.
3) done. simple.
.
Lucky draw ni ditaja oleh @aura_beauty_klcc je tau under #teammissa. Mesti beli melalui @sharuan 0126935254 untuk confirm entry. Kita akan buat live draw tahun baru 2018 nanti.
.
Good luck! 😊
.
#aurabeautyklcc
#aurabeautyskincollagen #attractionserumandfoundation #tasyadaniaxperfume
#carbondetox
#aromamiraclecream
#aurasweet
#aurabeauty
#nextgold
#produksunnah
#perfume
#perfumemurah #perfumemurahmalaysia
#klcc #ampangpark #avenuek
#ootd #marykay #elysian #dexandra #igshop #bazarpaknil #agendiperlukan #stokisdiperlukan #tasyadania #xperfume #malaysia #vsco #sayajual

MOST RECENT

Beli perfume For Him sebagai HADIAH untuk yang tersayang.😍
.
Alhamdulillah...tepat pilihan kami bagi untuk customer.
.
Thanks #TlpLovers
.
#TheLabParfum #InfoPerfume #InspiredPerfume #LongLastingperfume #perfumeartis #perfumeoriginal #perfumeMalaysia #PerfumeMurah

Sibuk bekerja seharian? Risau bau badan dihidu orang sekeliling?

Kenapa perlu risau..Auoliya perfume memberikan anda wangian sehingga 12jam!! Wow!! 20 bau inspired by top international perfume.12 bau untuk gadis dan 8 bau untuk jejaka, Quality terbaikπŸ‘πŸ»tahan 12 jam mesra solat wow😍

Berasaskan bunga dari tumbuhan. Bau yang fresh dan segar. Mampu memikat hati si gadis dan si jejaka.

HARGA PROMOSI TERLAJAK JIMAT. RM25 ringgit sahaja. 35ml tahan sehingga 2 bulan++ #7hari7wangian #Auoliyaperfume #wangianAntarabangsa #perfumewangi #perfumemurah #perfumetahanlama #perfumeMalaysia #perfumeAsliDariFrace #Inspiredperfume #perfumesweet #perfumesahsolat

πŸŽ€ mini branded perfume πŸŽ€
* bau tahan 4-6 jam
* ready stock
* harga sgt berpatutan
* rm15 exc postge
* jom whstp sekarang 017-7776365

#sayajualperfume #perfumemurah #wangi #murah #miniperfume #PURSEPERFUME

#Tipsmulan
Bagi hati yang gusar dan susah melelapkan mata. Apa kata ambik wuduk dan sembur wangian ini ke bahagian cuping telinga dan pergelangan tangan. InsyaAllah anda akan lebih tenang dan cool untuk beradu

#Tipsmulan
Bagi hati yang gusar dan susah melelapkan mata. Apa kata ambik wuduk dan sembur wangian ini ke bahagian cuping telinga dan pergelangan tangan. InsyaAllah anda akan lebih tenang dan cool untuk beradu

#Tipsmulan
Bagi hati yang gusar dan susah melelapkan mata. Apa kata ambik wuduk dan sembur wangian ini ke bahagian cuping telinga dan pergelangan tangan. InsyaAllah anda akan lebih tenang dan cool untuk beradu

RESTOCK LAGI &LAGI & LAGI.

SYUKURπŸ’™πŸ’™πŸ’™ PROMOTION STILL AVAILABLE tapi....
STOCK LIMITED. DAH BANYAM STOCK YANG TIADA 😁😁 SIAPA CEPAT DIA DAPAT! ===================== HARGA ASAL
RM65/SM
RM70/SS

HARGA PROMOSI
RM45/SM
RM50/SS =====================
Grab Now or Cry later.

Dapatkan sebelum kehabisan stock!
Klik linm whatsap di Bio untuk respon terpantas.
#dexandraperfume
#dexandraoriginal
#hadiahuntukisteri
#perfumehalal
#perfumelelaki
#perfumeperempuan
#murahtapibagus
#perfumemurah
#perfumehantaran
#dexandradamansara
#dexandrakk
#dexandrakl
#dexandrapromosi
#dexandraclearancesales
#dxandrasale
#siapacepatdiadapat
#firstpayfirstserve
#localperfume
#perfumetahanlama
#perfumeberkualiti
#perfumeuntuksuami
#perfumeoriginal
#dexandrabagus
#dexandrasaujanautama
#pefumeno1
#perfumepalingwangi **Jangan risau, saya reseller yang sah. Pastikan DeXandra Original. 😘😘😘😘😘

Dexandra Gucci Flora

Ni masuk dalam YES + Clearance kite ye

Ramai sangat mencari Gucci Flora ni kan? Sebab bau die, dari jauh org dh boleh hidu spe yg datang. Lasting janagn cakap la, bsuh tdung, iron pun masih la semerbak lagi... Oh ye, kakak ade lagi 2 botol je stok yang tinggal. Kakak nak bagi clear semua 😚
1st Come 1st Serve Giteww

Boleh grab sekarang sementara stok masih ade.. stok dah makin tipis dan menipis. Dah habis, jangan salahkan kakak tau..lepasni takde lagi dah πŸ˜‚

RM 45 je sebotol. Add Rm8 For Postage
(Semenanjung)

Nak dapatkan senarai yang hot seller ? Klik link ini ya www.wasap.my/60193733585/Clearancelist

Area Shah Alam, kakak boleh COD gais. .
.
#DexandraMurah #DexandraCodShahAlam #DexandraShahAlam #PerfumeMurah #MinyakWangiMurah #DexandraClearance
#clearancesales #dexandra #rm45

Sibuk bekerja seharian? Risau bau badan dihidu orang sekeliling?

Kenapa perlu risau..Auoliya perfume memberikan anda wangian sehingga 12jam!! Wow!! 20 bau inspired by top international perfume.12 bau untuk gadis dan 8 bau untuk jejaka, Quality terbaikπŸ‘πŸ»tahan 12 jam mesra solat wow😍

Berasaskan bunga dari tumbuhan. Bau yang fresh dan segar. Mampu memikat hati si gadis dan si jejaka.

HARGA PROMOSI TERLAJAK JIMAT. RM25 ringgit sahaja. 35ml tahan sehingga 2 bulan++ #7hari7wangian #Auoliyaperfume #wangianAntarabangsa #perfumewangi #perfumemurah #perfumetahanlama #perfumeMalaysia #perfumeAsliDariFrace #Inspiredperfume #perfumesweet #perfumesahsolat

Postage hari ni. Alhamdulillah bru sempat updateπŸ™‚πŸ™‚
🌸
🌸
Postage setiap hari (mon-sat) kecuali cuti umum
Or klik link at our bio πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/60172693979
http://www.wasap.my/60172693979
http://www.wasap.my/60172693979

#BORONG #BORONGPERFUME #PEMBORONGPERFUME #HARGABORONG #WANGIAN #BODYPERFUME #TRAVELPERFUME #PERFUMEMURAH #PERFUME #PENPERFUMEBORONG #PENPERFUME #STICKPERFUME #9MLPERFUME #MINYAKWANGI #MENPERFUME #WOMENPERFUME #PENPERFUMEMURAH #MURAHGILA

Most Popular Instagram Hashtags