#perfumemurah

MOST RECENT

Ni geng2 yg da try SB..haa best ke best 😘
.
Meh order cpt dgn kami sblum raya..boleh wangi2 masa raya nanti 😍
.
Nk order #perfumeinspired mampu milik,bole pm kami ya
.
📲 +60122849148
.
📮Postage seluruh msia.no worry ✌🏻
.
✅ Money back guarantee .
RM35/30ml..RM10/8ml
.
#sugarbomb #premiumquality #perfume #hargamampumilik #simplelegance #inspiredperfume
#sugarbombmelaka #perfumemurah #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumekereta #perfumeindoor #gift #hantaranperfumemurah

• CITRUS DESIRE •
*Special buat lelaki-lelaki di luar sana*
.
Wangian lelaki yang segar mampu menceriakan pagi anda 😍
.
Sembur² Citrus Desire sebelum pergi kerja baru bersemangat dan segar nak pergi kerja kan 😆 takde lah badan lesu dan tak bermaya.
.
Anda tak dapatkan lagi?
.
Jangan risau! .
Dah lah murah. Ada PROMO plak tu! PROMO Sepanjang Ramadhan taw 💕
.
Beli 1 botol 30ml RM35
Beli 3 botol 30ml RM100 ✨
.
Wowwww kannn ?
.
Nk order #perfumeinspired mampu milik,bole pm kami ya
.
📲 +60122849148
.
📮Postage seluruh msia.no worry ✌🏻
.
✅ Money back guarantee .
RM35/30ml..RM10/8ml
.

#sugarbomb #premiumquality #perfume #hargamampumilik #simplelegance #inspiredperfume
#sugarbombmelaka #perfumemurah #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumekereta #perfumeindoor #gift #hantaranperfumemurah

Dah 9 hari berpuasa. Masing-masing mesti sibuk buat persiapan untuk raya.
.
Baju raya, kuih raya, kasut raya dan tak ketinggalan perfume raya. Ehhh?? perfume pun kena ada??? Hehe mestilah ada.😄
.
Raya nanti kan nak berkunjung ke rumah saudara mara. Dari satu rumah ke satu rumah. Berjalan dari pagi sampai ke petang, masuk rumah ke lima, badan mesti la dah tak selesa.

Seharian berjalan sakan, mestilah berpeluh-peluh badan. Bau pun macam-macam ada kan??? Mesti malu kalau ada orang cakap ada bau yang tak menenangkan.
.
Hah sebab tu la kita perlu pakai minyak wangi. Untuk keselesaan diri sendiri dan juga orang lain.

Hari ni Akak nak share sikit mengenai minyak wangi dari De'Xandra. Rasanya semua orang dah tahu kehebatan perfume ni kan. Memang dah terkenal. Bauan antarabangsa tapi harga yang mampu milik.

Perfume De'Xandra menampilkan 8 jenis wangian yang berbeza, bau yang kuat dan tahan lama mampu bertahan 2-3 bulan dengan 3-4 kali semburan.

Boleh dibawa solat, mudah dibawa kemana-mana, boleh masuk poket je.
Sangat slim bila dipegang, botol perfume De'Xandra tak mudah pecah dan boleh bawak travel dan naik flight. ✈

Zahra, Belle, Louvre, Deluna, Lozen, Lady Rose, Chaleur dan Helena.
Pilih apa jua jenis wangian, pasti anda akan berpuas hati! Orang sekeliling anda pun akan tergila-gilakan wangian yang anda pakai!

Macam mana nak dapatkannya?
Boleh PM atau whatsapp terus ke www.wasap.my/60108209912

Jom wangi mewangi di hari raya. 😘

#dexandra #dexandraperfume #codjohorbahru
#perfumemurah #minyakwangi #perfumeori #minyakwangioriginal #perfumedexandra
#dexandrajohor #dexandrajb #dexandraskudai

Tropical Lychee Yang Menggiurkan 🤤🤤🤤
.
Haaa.. Dah try ke belum Indoor Perfume dari SUGARBOMB bau Lychee ni.. Serius tak tipu tau.. Baunya mmg sedap sgt.. Lagi2 kalau tgh puasa ni mmg boleh menggugat iman & mengetarkan jiwalah.. Bau lychee dia ni mmg bau lychee ori lah.. Dah la botolnya comel, Rasa mcm nak gigit je.. Hehe.. 😍
.
Indoor Perfume ni 10ml tau.. Selalunya org gunakan benda ni kat dlm kereta ke bilik ke.. Ikutlah kita nak guna kat mana pun tapi yg pasti untuk indoor je.. Yg tgh puasa jgn asyek simpan dlm poket je.. Nanti kejap2 nak bau lychee ni.. Kang ada yg meleleh air liur tu.. Hehe..😘
.
Isipadu 10ml/rm10 jeee 🤗
.
Nak order boleh pm kami tau
.
📲 +60122849148
.
📮Postage seluruh msia.no worry ✌🏻
.
#sugarbomb #premiumquality #perfume #hargamampumilik #simplelegance #inspiredperfume
#sugarbombmelaka #perfumemurah #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumekereta #perfumeindoor #gift #hantaranperfumemurah

Biar hakak wangi yang settlekan
.
Awak bakal pengantin tak yah fening² lalat nak fikir cari hantaran perfume.
.
Perfume Dexandra memang tengah tranding sekarang ni dik non.
.
Jemputan² datang tengok pun tau awak pengantin yang bijaksana 😇
.
Eh awak nak buat hantaran tunang pun sesuwai ngat tau .
Apa lagi. Riki² di link wasap kat atau eh. Hakak wangi tunggu 😆

ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8!
.
Biskut Raya Luxe Is Back❤️
Duck | Ariani | Siti Khadijah Telekung | Jo Malone perfume for CHEAPER price❤️
Order Now While Stock Last.
PM/WHATSSAPP US NOW
AMY +60132709003.
.
#rayaluxeporterkl #rayasakan2018 #hantarankahwin #biskutrayapremium #onlineshopping #hantaran #perfumemurah #biskutrayaluxe #biskutraya2018 #luxury #originalperfume #bbmas #preloved #testeroriginalperfume #royalwedding #highendperfume #prelovedmalaysia #rayasale2018 #ramadhan #neelofa #rayasale #birkin #perfumes #fashion #harirayaaidilfitri #princeharry #meghanmarkle #fattzura #neelofarhijab

ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8!
.
Biskut Raya Luxe Is Back❤️
Duck | Ariani | Siti Khadijah Telekung | Jo Malone perfume for CHEAPER price❤️
Order Now While Stock Last.
PM/WHATSSAPP US NOW
AMY +60132709003.
.
#rayaluxeporterkl #rayasakan2018 #hantarankahwin #biskutrayapremium #onlineshopping #hantaran #perfumemurah #biskutrayaluxe #biskutraya2018 #luxury #originalperfume #bbmas #preloved #testeroriginalperfume #royalwedding #highendperfume #prelovedmalaysia #rayasale2018 #ramadhan #neelofa #rayasale #birkin #perfumes #fashion #harirayaaidilfitri #princeharry #meghanmarkle #fattzura #neelofarhijab

ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8!
.
Biskut Raya Luxe Is Back❤️
Duck | Ariani | Siti Khadijah Telekung | Jo Malone perfume for CHEAPER price❤️
Order Now While Stock Last.
PM/WHATSSAPP US NOW
AMY +60132709003.
.
#rayaluxeporterkl #rayasakan2018 #hantarankahwin #biskutrayapremium #onlineshopping #hantaran #perfumemurah #biskutrayaluxe #biskutraya2018 #luxury #originalperfume #bbmas #preloved #testeroriginalperfume #royalwedding #highendperfume #prelovedmalaysia #rayasale2018 #ramadhan #neelofa #rayasale #birkin #perfumes #fashion #harirayaaidilfitri #princeharry #meghanmarkle #fattzura #neelofarhijab

ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8!
.
Biskut Raya Luxe Is Back❤️
Duck | Ariani | Siti Khadijah Telekung | Jo Malone perfume for CHEAPER price❤️
Order Now While Stock Last.
PM/WHATSSAPP US NOW
AMY +60132709003.
.
#rayaluxeporterkl #rayasakan2018 #hantarankahwin #biskutrayapremium #onlineshopping #hantaran #perfumemurah #biskutrayaluxe #biskutraya2018 #luxury #originalperfume #bbmas #preloved #testeroriginalperfume #royalwedding #highendperfume #prelovedmalaysia #rayasale2018 #ramadhan #neelofa #rayasale #birkin #perfumes #fashion #harirayaaidilfitri #princeharry #meghanmarkle #fattzura #neelofarhijab

ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8!
.
Biskut Raya Luxe Is Back❤️
Duck | Ariani | Siti Khadijah Telekung | Jo Malone perfume for CHEAPER price❤️
Order Now While Stock Last.
PM/WHATSSAPP US NOW
AMY +60132709003.
.
#rayaluxeporterkl #rayasakan2018 #hantarankahwin #biskutrayapremium #onlineshopping #hantaran #perfumemurah #biskutrayaluxe #biskutraya2018 #luxury #originalperfume #bbmas #preloved #testeroriginalperfume #royalwedding #highendperfume #prelovedmalaysia #rayasale2018 #ramadhan #neelofa #rayasale #birkin #perfumes #fashion #harirayaaidilfitri #princeharry #meghanmarkle #fattzura #neelofarhijab

ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8!
.
Biskut Raya Luxe Is Back❤️
Duck | Ariani | Siti Khadijah Telekung | Jo Malone perfume for CHEAPER price❤️
Order Now While Stock Last.
PM/WHATSSAPP US NOW
AMY +60132709003.
.
#rayaluxeporterkl #rayasakan2018 #hantarankahwin #biskutrayapremium #onlineshopping #hantaran #perfumemurah #biskutrayaluxe #biskutraya2018 #luxury #originalperfume #bbmas #preloved #testeroriginalperfume #royalwedding #highendperfume #prelovedmalaysia #rayasale2018 #ramadhan #neelofa #rayasale #birkin #perfumes #fashion #harirayaaidilfitri #princeharry #meghanmarkle #fattzura #neelofarhijab

ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
ORDER OPEN!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8!
.
Biskut Raya Luxe Is Back❤️
Duck | Ariani | Siti Khadijah Telekung | Jo Malone perfume for CHEAPER price❤️
Order Now While Stock Last.
PM/WHATSSAPP US NOW
AMY +60132709003.
.
#rayaluxeporterkl #rayasakan2018 #hantarankahwin #biskutrayapremium #onlineshopping #hantaran #perfumemurah #biskutrayaluxe #biskutraya2018 #luxury #originalperfume #bbmas #preloved #testeroriginalperfume #royalwedding #highendperfume #prelovedmalaysia #rayasale2018 #ramadhan #neelofa #rayasale #birkin #perfumes #fashion #harirayaaidilfitri #princeharry #meghanmarkle #fattzura #neelofarhijab

Most Popular Instagram Hashtags