[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#perfumehalal

27398 posts

TOP POSTS

#assalammualaikum dan #goodemorning
#niqmalover
๐Ÿ’– .
Sudah sarapan ke belum? Apakah plan anda ke destinasi ke percutian anda ? Adakah anda bersedia untuk cuti akhir tahun!
Sudah pasti anda semua sudah merancang banyak aktiviti-aktiviti seronok untuk cuti akhir tahun ini!
dengan bersiap sedia membawa semua pakaian, peralatan yang diingini. Jangan lupa untuk selitkan sekali Niqma Perfume di dalam poket bagasi anda supaya badan anda sentiasa segar walaupun seharian melakukan aktiviti lasak!
.
.
.
๐Ÿ’‹ NIQMA for WOMEN 30ml :
Flora by GUCCI
Bombshell by VICTORIA SECRET
Forbidden Rose by AVRIL LAVIGNE
.
.
โœ… Yang HALAL pasti ada Berkatnya โœ… Diiktiraf HALAL oleh JAKIM.
โœ… Guna tanpa was-was, diyakini suci. โœ… Sesuai utk kegunaan harian atau teman ibadah anda (sesuai dibawa ke Haji, Umrah, pemberian hadiah)
โœ… Berkualiti ekspot.
โœ… Selamat penggunaan (lulus pelbagai ujian makmal).
โœ… Mesra-wallet
.
.
#niqmaperfume #puhafiz #perfumehalal #halalperfume #perfumesolat #perfumetelekung #perfumetravel #perfumesejadah #hijabspray #perfumemurah #gift #giftforhim #giftforher #weddinggift #hadiah #hadiahpertunangan #hadiahpernikahan #hantaran #produktempatan #malaysianproduct #madeinmalaysia #buatanmalaysia #terlajakwangi #niqmaperfumelovers

Selamat pengantin baru dari VDL Family to @mat_dan1 and wife...berkasih sayang till jannah..jangan lupe wangi2 sentiasa...wangian semarakkn kasih sayang... #vdlperfume
#visagedelumiere
#visagedelumiereperfume
#perfumehalal

Anais-Kylie seperti DKNY Fresh Blossom mengandungi bauan daripada bunga ros, jasmin, lemon dan epal
.
Ianya seperti bauan musim bunga, segar dan bertenaga!
.
Whatsapp admin 0182320566 ๐Ÿ“ฑ

#perfumewangi
#perfumehalal
#mesrasolat
#perfumemalaysia
#dkny

๐ŸŒนREADY STOCK, tak perlu tunggu berminggu2
๐ŸŒนBau Long Lasting
๐ŸŒนTester disediakan ๐ŸŒนWangian tahan 24 jam
๐ŸŒนyang penting MESRA SOLAT
#perfumemurah #perfumehalal
klik disini
http://wasap.my/60135260061

Miniature edp!
Alahai cutenyee.. Blum release lg ni.. Akk nak bgtau.
By this week akk bgtau pmenang giveaway ye.. Hadiah blh pakai raya. Hee

Tq yg sudi join. Nak join lg. Blh slgi akk x umumkan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #tasyadania #xperfume #edp #perfumehalal #promosiraya

Tengok tu... EN. GINGER pon tertarik dengan perfume tlp ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป... Sampai nak tertido menikmati wangian tlp.. ๐Ÿ˜ฝ
.
Whatsapp:Aathif

019 403 7351

#kucing#perfumehalal

Singgah tengok kawan2 buka booth Niqma Perfume... @niqmaperfume_official

Wow... meletop jualan... tahniah yang menjadi telah ajen hari ni. Free Tshirt... #niqmaperfume
#perfumehalal

SUKA FREE GIFT TAK??
.
Asalkan FREE... Semua orang pun suka kan? ๐Ÿ™ˆ
.
Okay, kalau sebelum ni TLP pernah bagi The Lab Perfume Showel Gel ni FREE 1 botol dengan setiap belian perfume, tapi sekarang TLP nak bagi FREE 2 botol terus taw ๐Ÿ˜ฑ
.
So, kalau perfume korang dah nak habis, apa kata top up sekarang? Best deal ni untuk 300 customer terawal je. Kalau lambat nanti melepas lagi.
.
๐ŸŽ‰ BUY 1 TLP Perfume (45 ml) @ RM69
๐Ÿˆ GET FREE 2 botol Shower Gel Honeydew (100ml each)
๐Ÿ“ฎ Postage RM12 (SM) / RM19 (SS)
โš ๏ธ Limited to 300 customers only!
.
WhatsApp cikdaisy @ ๐Ÿ“ฒ 014.967.7552

#TLP #TLPTeamNora
#perfumeonline #thelabparfum #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #inspiredperfume #perfumehalal #longlastingperfume #IGers #sayajual #sayajualperfume #IGShop #freegift

Dah ada Halal ada SIRIM pulak??? Biar betul kak??? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #perfumehalal
#valederoperfume #minyakwangi #perfumeadasirim #noskinirritation

MOST RECENT

Stress kan bila badan mudah berpeluh. Pepagi lagi dah berpeluh sana sini. Pastu mula lah tak selesa. Risau badan berbau.
.
Tapi, dengan semburan #perfumeLonglasting TRENDSETTER STUDIO ni dah takyah sesusah nak kontrol2 badan tu takmau bagi berpeluh๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Zass zas je korang dah boleh buat keje dengan selesa. Love love love gitu haa โคโคโค
.
.
#trendsetterstudioperfume #trendsetterperfume
#zulariffin
#inspiredPerfume #perfumeHALALdibawasolat #perfumelonglasting
#trendsetterstudiomalaysia
#perfume
#perfumemurah #perfumehalal #titiancinta #perfumemesrasolat #perfumehalalantarabangsa #cikgu #cikmisi #makeup #like4like #bazaarpaknil #redvelvet #perfumelelaki #perfumewanita #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiwanita #birthdaygift #hadiah #hadiahharijadi

#tipsmulan

Untuk membolehkan wangian 'matang', anda digalakkan menyembur wangian sekurang-kurangnya 15 minit sebelum memulakan aktiviti

#tipsmulan

Untuk membolehkan wangian 'matang', anda digalakkan menyembur wangian sekurang-kurangnya 15 minit sebelum memulakan aktiviti

#tipsmulan

Untuk membolehkan wangian 'matang', anda digalakkan menyembur wangian sekurang-kurangnya 15 minit sebelum memulakan aktiviti

Sms @ WhatssAp 019-7233470 = RM45 SM RM50SS .
โ€ข
โ€ข
Apa yg hebat sangat De'Xandra ni?
.
๐Ÿ”นDiinspirasi dr haruman perfume2 BERJENAMA antarabangsa
๐Ÿ”นBau yg setanding original
๐Ÿ”นTahan lebih dr 8 jam
๐Ÿ”นBoleh bawa solat
๐Ÿ”นTravel friendly
๐Ÿ”นTerdapat byk pilihan2 haruman utk lelaki & wanita

Ramai dah cuba De'Xandra dan jatuh cinta dengan perfume ni. Yg repeat order byk kali pun tak terkira dah.
Tetapi anda masih nak tunggu dan lihat?
Tak percaya lagi?meh try belii .
Apa kata anda cuba dulu?
Sy GERENTI sekali anda dah cuba De'Xandra perfume...anda pasti nak lagi๐Ÿ˜‚
. .
#dexandra #dexandraperfume #perfume #perfumemurah #perfumeonline
#perfumetahanlama #perfumelonglasting #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #nabilzira #ziranabil #nabilicious #perfumehalal #nabilahmad #preciosrcw #perfumematahari #perfumeshielarusly #perfumepreciousbyrcw #perfumeritarudaini #perfumefashasandha #perfumefashasandhabydhaja #hijabperfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #minyakwangidexandra #perfumedexandramurah

#assalammualaikum dan #goodemorning
#niqmalover
๐Ÿ’– .
Sudah sarapan ke belum? Apakah plan anda ke destinasi ke percutian anda ? Adakah anda bersedia untuk cuti akhir tahun!
Sudah pasti anda semua sudah merancang banyak aktiviti-aktiviti seronok untuk cuti akhir tahun ini!
dengan bersiap sedia membawa semua pakaian, peralatan yang diingini. Jangan lupa untuk selitkan sekali Niqma Perfume di dalam poket bagasi anda supaya badan anda sentiasa segar walaupun seharian melakukan aktiviti lasak!
.
.
.
๐Ÿ’‹ NIQMA for WOMEN 30ml :
Flora by GUCCI
Bombshell by VICTORIA SECRET
Forbidden Rose by AVRIL LAVIGNE
.
.
โœ… Yang HALAL pasti ada Berkatnya โœ… Diiktiraf HALAL oleh JAKIM.
โœ… Guna tanpa was-was, diyakini suci. โœ… Sesuai utk kegunaan harian atau teman ibadah anda (sesuai dibawa ke Haji, Umrah, pemberian hadiah)
โœ… Berkualiti ekspot.
โœ… Selamat penggunaan (lulus pelbagai ujian makmal).
โœ… Mesra-wallet
.
.
#niqmaperfume #puhafiz #perfumehalal #halalperfume #perfumesolat #perfumetelekung #perfumetravel #perfumesejadah #hijabspray #perfumemurah #gift #giftforhim #giftforher #weddinggift #hadiah #hadiahpertunangan #hadiahpernikahan #hantaran #produktempatan #malaysianproduct #madeinmalaysia #buatanmalaysia #terlajakwangi #niqmaperfumelovers

Jom berwangi-wangian dengan wangian sunnah ! Bau best, tahan lama, senang dibawa kemana2. Guna pun jimat. Harga murah saja dan mampu milik, InsyaAllah. Jenis roll on . .
* Produk ini tidak layak untuk didaftarkan keahlian *

WhatsApp/Telegram ๐Ÿ“ฒ 011-16812131
WhatsApp/Telegram ๐Ÿ“ฒ 011-16812131 .

#wangian #perfume #pefumemurah #perfumewangi #perfumeori #parfum #perfumeasli #minyakwangi #wangiansunnah #perfumemurahmalaysia #perfumepalungwangi #lelah #asthmahealing #perfumehalal #produkmuslim #produkberkomisen #syukuralhamdulillah #halalantoyyiban #membelisambilmenabung #galerishoppingmuslim

3botol perfumes #PreciousbyRCW RM70.00
1botol RM29.90
Wasap ๐Ÿ“ฒ0197863700
#perfumehalal
#freepostage

Bau-bau yang ohsem. Memang nyesal le kalau tak try.
RM69/unit.
www.wasap.my/601128287440 (Lady Ra)
www.wasap.my/601126349494 (cik bella)

#amaralore #amaraloreans #amaraloreteam #amaraloremalaysia #amaraloreparfum #perfume #wangi #wangitahanlama #blossom #brave #camille #chrome #solatfriendly #halalperfume #beme #staywithme #crushonme #trulypretty #amansdream #perfumehalal #halal

SUKA FREE GIFT TAK??
.
Asalkan FREE... Semua orang pun suka kan? ๐Ÿ™ˆ
.
Okay, kalau sebelum ni TLP pernah bagi The Lab Perfume Showel Gel ni FREE 1 botol dengan setiap belian perfume, tapi sekarang TLP nak bagi FREE 2 botol terus taw ๐Ÿ˜ฑ
.
So, kalau perfume korang dah nak habis, apa kata top up sekarang? Best deal ni untuk 300 customer terawal je. Kalau lambat nanti melepas lagi.
.
๐ŸŽ‰ BUY 1 TLP Perfume (45 ml) @ RM69
๐Ÿˆ GET FREE 2 botol Shower Gel Honeydew (100ml each)
๐Ÿ“ฎ Postage RM12 (SM) / RM19 (SS)
โš ๏ธ Limited to 300 customers only!
.
WhatsApp cikdaisy @ ๐Ÿ“ฒ 014.967.7552

#TLP #TLPTeamNora
#perfumeonline #thelabparfum #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #inspiredperfume #perfumehalal #longlastingperfume #IGers #sayajual #sayajualperfume #IGShop #freegift

FREE GIFT FOR ANY PURCHASE OF TLP!
.
๐ŸŽ‰ BUY 1 TLP Perfume (45 ml) @ RM69
๐Ÿˆ GET FREE 2 botol Shower Gel Honeydew (100ml each)
๐Ÿ“ฎ Postage RM12 (SM) / RM19 (SS)
โš ๏ธ Limited to 300 customers only!
.
WhatsApp cikdaisy @ ๐Ÿ“ฒ 014.967.7552

#TLP #TLPTeamNora
#perfumeonline #thelabparfum #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #inspiredperfume #perfumehalal #longlastingperfume #IGers #sayajual #sayajualperfume #IGShop #freegift

SUKA FREE GIFT TAK??
.
Asalkan FREE... Semua orang pun suka kan? ๐Ÿ™ˆ
.
Okay, kalau sebelum ni TLP pernah bagi The Lab Perfume Showel Gel ni FREE 1 botol dengan setiap belian perfume, tapi sekarang TLP nak bagi FREE 2 botol terus taw ๐Ÿ˜ฑ
.
So, kalau perfume korang dah nak habis, apa kata top up sekarang? Best deal ni untuk 300 customer terawal je. Kalau lambat nanti melepas lagi.
.
๐ŸŽ‰ BUY 1 TLP Perfume (45 ml) @ RM69
๐Ÿˆ GET FREE 2 botol Shower Gel Honeydew (100ml each)
๐Ÿ“ฎ Postage RM12 (SM) / RM19 (SS)
โš ๏ธ Limited to 300 customers only!
.
WhatsApp cikdaisy @ ๐Ÿ“ฒ 014.967.7552

#TLP #TLPTeamNora
#perfumeonline #thelabparfum #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #inspiredperfume #perfumehalal #longlastingperfume #IGers #sayajual #sayajualperfume #IGShop #freegift

Assalamualaikum and good evening. .
Mimpi indah, set solat tahajud nanti ya. Lady Ra doakan you all berjaya dan berjaya. .
www.wasap.my/601128287440 (Lady Ra)
www.wasap.my/601126349494 (cik bella)

#amaralore #amaraloreans #amaraloreteam #amaraloremalaysia #amaraloreparfum #perfume #wangi #wangitahanlama #blossom #brave #camille #chrome #solatfriendly #halalperfume #beme #staywithme #crushonme #trulypretty #amansdream #perfumehalal #halal

CLEARANCE SALES RM45 SEMENANJUNG! JIMAT RM20 TUU. Grab sekarang sebelum habisss

RASA MOOD BERCINTA

Dexandra Chloe Love Story ni memang kena pada namanya, Love Story.
.
Sebab aromanya memang feeling macam orang dilamun cinta! Happy and cheerful heart, brightful day with feminine style.

Gabungan aroma white floral, fresh citrus orange dan musky based nya memang sangat menjadi! Very inoffensive dan sangat inviting. Sesuai untuk youth to mature women.

Nak joint postage esok ?
Whatsapp 013 6075625 .
.
.
COD :
Giant Bt Caves / kiosk @aniscoffee_batucaves
.
.
.
.
#dropshipagentwanted
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume

Most Popular Instagram Hashtags