#perfumehalal

24066 posts

TOP POSTS

Rahsia rambut kita wangi and sihat ๐Ÿ’‹.
So happy to share with you a hair product that I'm using. Say bye to dandruff, hair fall and itchiness.
Say Hello to PERFUME HIJAB!
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ very easy to apply (spray twice a day)
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ easy to carry
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ stopkan rambut gugur, kuatkan akar rambut & bersihkan kulit kepala
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ natural ingredients & floral scent
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ it keeps your hair healthy and fresh
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ free hair pun boleh guna ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ ohh & bau dia wangiii pulak tuu ๐Ÿค—
๐Ÿ’ฐ (12ml) RM30 FREE POSTAGE
๐Ÿ’ฐ (50ml) RM80 FREE POSTAGE
๐Ÿ“ฑ 0126114848
@gincu.nation
#perfumehijab #hijabperfume #perfumehalal #perfumehijabmurah #hijabperfumemurah #antidandruff #scalptreatment #hairproduct #hairproductmalaysia #sayajualperfumehijab #healthyhair #healthyhair #healthyscalp #hijabworld #hijabstamalaysia #hijabwomen #hijabstyle #haircare #haircaremalaysia #haircaremurah #haircaretips #sayajualperfumehijab

Miniature edp!
Alahai cutenyee.. Blum release lg ni.. Akk nak bgtau.
By this week akk bgtau pmenang giveaway ye.. Hadiah blh pakai raya. Hee

Tq yg sudi join. Nak join lg. Blh slgi akk x umumkan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #tasyadania #xperfume #edp #perfumehalal #promosiraya

Selamat pengantin baru dari VDL Family to @mat_dan1 and wife...berkasih sayang till jannah..jangan lupe wangi2 sentiasa...wangian semarakkn kasih sayang... #vdlperfume
#visagedelumiere
#visagedelumiereperfume
#perfumehalal

Ha... Masing2 boleh la check perfume korang tu simpan kat tempat betul ke tau? Make sure letak kat tempat sejuk dan gelap tau!!.
.
Perfume rosak fana tak dapat nak tolong... Tapi fana boleh tolong carikan pengganti untuk korang.. ๐Ÿ˜‰
.
#SaleTokDalang is on!!.
๐ŸŽŠ 2 botol perfume hanya RM79.
๐ŸŽŠ PERCUMA pewangi kereta by TLP.
๐ŸŽŠ Pendaftaran sebagai dropship PERCUMA!!.
.
Ha... Best ke best? Awesome kan... Apa lagi?
Whatsapp fana laju2
๐Ÿ“ฑ+6017 918 4567
๐Ÿ“ฑ+6017 918 4567
.
#TLPteamfana
#TheLabParfum #perfumehacks

Assalamualaikum dan Salam Jumaat.
Sentiasalah basahkan lidah anda dengan zikrullah agar hari anda sentiasa dirahmati Allah s.w.t
#niqmalovers #perfumetravel #perfumehalal #perfumetelekung #perfumesolat.

Singgah tengok kawan2 buka booth Niqma Perfume... @niqmaperfume_official

Wow... meletop jualan... tahniah yang menjadi telah ajen hari ni. Free Tshirt... #niqmaperfume
#perfumehalal

Tengok tu... EN. GINGER pon tertarik dengan perfume tlp ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป... Sampai nak tertido menikmati wangian tlp.. ๐Ÿ˜ฝ
.
Whatsapp:Aathif

019 403 7351

#kucing#perfumehalal

[BEST SELLER]- BOMBSHELL Wangian yang mampu memikat Sang Suami kita.
.
Wangian tahan lama yg mampu memberi kesegaran sepanjang hari๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
Siapa NAK Perfume Pudore #bombshellpudore boleh LIKE ,Tag Kawan Dan Komen "Korang kena cuba" .
Yang bertuah kita beri Hadiah Misteri
.
#Hadiahmisteripudore #pudore #pudoreperfume #lebihtahanlama #wangianmesrasolat #mesrasolat #perfumehalal

Kejadian malam ni.
Megi goreng campak ikut dang skali.
Alhamdulillah selamat masuk dalam perut dah.. #Meyabella
#Perfumehalal

MOST RECENT

Haruman lelaki maskulin. Bile abam pakai rasa bertenaga dan segar.
.
๐Ÿ”ธDe'Xandra Hugo Red inspired by Hugo Boss๐Ÿ”ธ
.
Nak jadi hebat? Nak jadi lelaki yang betul2 macho, cube hugo red ni.
.
Kepada yang dah beristeri, tackle isteri dengan ni. Kepada yang single nak tackle awek, boleh gune jugak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
NAK JOINT POSTAGE ESOK?
Whatsapp 013 6075625
.
.
Boleh joint lucky draw bulan ni CASH RM4000. Tak nak ke?
.
.
#dropshipagendiperlukan
#luckydraw
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume

PEEFUME BERACUN MENGGUNAKAN METHANOL SANGAT MEMBAHAYAKAN
.
Perfume kami membuktikan dengan keputusan LAB TEST tidak mempunyai racun atau methanol dan jugak menggunakan minyak haiwan.
.
PROMOSI TILL AIDILADHA
BUY 1 30ML FREE 2 BTL 3ML
. ๐Ÿ’ทRM65(30ml)RM8(3ml)
๐Ÿ“ฆEXCLUDE POSTAGE
๐Ÿš˜COD MELAKA
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60146828393/nazeefaperfume
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60146828393/nazeefaperfume
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60146828393/nazeefaperfume
.
#perfumehalalmalaysia #perfumehalalsolat #perfumehalaljakim #perfumehalalmurah #perfumehalaldanmesrasolat #perfumehalal #perfumenazeefa #perfumeinspiredmurah #perfumedexandraoriginal #nazeefaperfume #nazeefaperfumehalal #nazeefainspiredperfume #perfumehalal #perfumebebasmethanol #inspiredperfume #perfumemurahmelaka

#SaleTokDalang is on!!.
๐ŸŽŠ 2 botol perfume hanya RM79.
๐ŸŽŠ PERCUMA pewangi kereta by TLP.
๐ŸŽŠ Pendaftaran sebagai dropship PERCUMA!!.
.
Ha... Best ke best? Awesome kan... Apa lagi?
Whatsapp fana laju2
๐Ÿ“ฑ+6017 918 4567
๐Ÿ“ฑ+6017 918 4567
.
#TLPteamfana
#TheLabParfum

#SaleTokDalang is on!!.
๐ŸŽŠ 2 botol perfume hanya RM79.
๐ŸŽŠ PERCUMA pewangi kereta by TLP.
๐ŸŽŠ Pendaftaran sebagai dropship PERCUMA!!.
.
Ha... Best ke best? Awesome kan... Apa lagi?
Whatsapp fana laju2
๐Ÿ“ฑ+6017 918 4567
๐Ÿ“ฑ+6017 918 4567
.
#TLPteamfana
#TheLabParfum

Nahh perfume raya untuk abam2. De'xandra Hugo Boss antara wangian pilihan utama abang2 macho lagi sado diluar sana.
.
Wangian Hugo Boss ni berasaskan fruity vanilla smell and not so strong. Aroma dia membuatkan orang sekeliling selesa dengan awak. Rase FRESH jer.
.
.
.
NAK JOINT POSTAGE ESOK :
Whatsapp 013 6075625

COD :
Giant Batu Caves
.
.
.
.
.
#luckydraw
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume

๐ŸŒธJAPANESE SWEET CHERRY EAU DE PARFUM๐ŸŒธ

KELEBIHAN :
โœ” Tahan sehingga 8 jam
โœ” Boleh dibawa solat
โœ” Sesuai untuk lelaki & wanita
โœ” Ekstrak bunga sakura
โœ” Saiz poket & senang dibawa
.
.
.

CARA PENGGUNAAN : โžก Semburkan 2-3 kali di permukaan baju

KANDUNGAN BAHAN :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Aqua
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Denatured Ethanol
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Cetyl Alcohol
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Perfume
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan)
BERAT : 20ml
NO KKM : NOT161005408K
.
.
.
Berminat Whatsapp laju laju 0134507956
.
.
.
#produkwanita #produkmalaysia #produkmesrawuduk #mesrawuduk #produkterkini #produklaris #produklaku #produkcantik #rahsiawanitacantik #rahsiaanggun #rahsiajelita #produkmuka #produkwajah #produknurraysa #produknurraysabeauty #produkbaru #hotselling #buatanmalaysia #gurusekolah #pelajaript #trending #produkwanita #produkmalaysia #produkmesrawuduk #mesrawuduk #produkterkini #produklaris #produklaku #produkcantik #rahsiawanitacantik #rahsiaanggun #rahsiajelita #produkmuka #produkwajah #produknurraysa #produknurraysabeauty #produkbaru #hotselling #buatanmalaysia #gurusekolah #pelajaript #trending #perfume #perfumecollection #perfumes #perfumesale #perfumemurah #perfumeshop #perfumehalal #perfumeartis #perfumewangi

Jangan lupa mampir ke outlet Esal Perfume Cabang Harapan Raya (Jl.Surabaya) yah teman teman ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Ada promo menarik + Free Member sampai akhir bulan Agustus ini ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
#esalperfume #cabangharapanraya #jlsurabaya #pekanbaru #perfumepelanbaru #perfumeeksportimport #perfumeberkualitas #murahtapibukanmurahan #perfumehalal #perfumecollection #salamwewangian #seagames2017 #pekanbaru #pkucity

Cantikkan bentuk botol perfume ni? Comel & stylishโค Tak perlu la susah2 nak bw perfume berat2 ketika keluar atau travel sebab #royalteaseperfume ni memang perfume untuk kaki traveling.. Wangian pula ade pelbagai & tahan lama.. Harga mampu milikโ—โ—โ—โ— Whatsapp๐Ÿ“ฑ012-3377034
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia

Banyak Perfume dekat pasaran sekarang ni dikatakan dijamin HALAL, bebas dari sumber yang tidak HALAL, mesra solat, bebas daripada dna babi, dan tiada bahan kimia yang merbahaya tetapi gagal membuktikannya dan gagal mempamerkan kebenarannya
.
โญ•๏ธPERFUME NAZEEFAโญ•๏ธ Dijamin bebas daripada semua tu dengan rekod LABORATORY TEST dan PENGESAHAN HALAL oleh JAKIM untuk kepuasan dan memberi keyakinan kepada pengguna .
PROMOTION TILL AIDILADHA
BUY 1 30ML FREE 2 BOTTLES 3ML
.
๐Ÿ’ทRM65(30ml)RM8(3ml)
๐Ÿ“ฆEXCLUDE POSTAGE
๐Ÿš˜COD MELAKA
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60146828393/nazeefaperfume
.
#perfumehalalmalaysia #perfumehalalsolat #perfumehalaljakim #perfumehalalmurah #perfumehalaldanmesrasolat #perfumehalal #perfumenazeefa #perfumeinspiredmurah #perfumeinspired #perfumeph #perfumedexandra #perfumedexandramurah #perfumenazeefamurah #perfumenazeefahalal #perfumedexandraoriginal

Eh! Tok dalang pun nak celebrate merdeka taw ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Grab 2 botol terus, dah jimat RM41. Dapat lg extra gift. Sukanyaaaa!
.
๐ŸŽ‰ SALE TOK DALANG ๐ŸŽ‰
1 bottle TLP ~ RM60
2 bottle TLP ~ RM79
(price exclude postage)
+ FREE Car Perfume 9ml (Cherie Blossom)
.
๐Ÿ“ฎ Postage RM10 (SM) / RM15 (SS)
โฐ Valid 23 Aug - 26 Aug
๐Ÿ“ฆ Order akan dipos pada 5 Sept (PRE-ORDER BASIS)
.
WhatsApp cikdaisy ๐Ÿ“ฒ 014-967 7552

#TLP #TLPTeamNora
#perfumeonline #thelabparfum #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #inspiredperfume #perfumehalal #longlastingperfume #IGers #sayajual #sayajualperfume #IGShop #perfumesale #upgradepackagingsale #merdekasale #SaleTokDalang

Ha... Masing2 boleh la check perfume korang tu simpan kat tempat betul ke tau? Make sure letak kat tempat sejuk dan gelap tau!!.
.
Perfume rosak fana tak dapat nak tolong... Tapi fana boleh tolong carikan pengganti untuk korang.. ๐Ÿ˜‰
.
#SaleTokDalang is on!!.
๐ŸŽŠ 2 botol perfume hanya RM79.
๐ŸŽŠ PERCUMA pewangi kereta by TLP.
๐ŸŽŠ Pendaftaran sebagai dropship PERCUMA!!.
.
Ha... Best ke best? Awesome kan... Apa lagi?
Whatsapp fana laju2
๐Ÿ“ฑ+6017 918 4567
๐Ÿ“ฑ+6017 918 4567
.
#TLPteamfana
#TheLabParfum #perfumehacks

BAU ORG KAYA
.
Untuk jadi kaya..kita kena berangan dengan ambik aura bau orang kaya dulu ๐Ÿ˜˜
.
Elegant..classy..feminine..mature..
.
Semua ni ada dalam perfume my burberry ni..
.
My burberry ni kat kedai kalo tak dapat rm500 memang sorrylah...
.
Nasib baik ada dexandra version yang bau seakan sama dengan yang original. .
AWASS ye! Hanya yang sukakan bau melekat je bole pakai perfume ni sebab bau dia bertahan sampai 8 jam ke atas. .
Nak ambil aura orang kaya?
.
๐ŸŽ‰Floral | Fresh spicy | Sweet | White floral | citrus๐ŸŽ‰
.
Nak cube?
Jom PM sis cepat2 sementara masih banyak stock! ๐Ÿ˜‰
ATAU WhatsApp/ SMS di ๐Ÿ“ฒ 017-686 6470
๐Ÿ“ฒ 017-686 6470
๐Ÿ“ฒ 017-686 6470

#sayajualperfume #perfume murah #perfumehalal #freshperfume #dexandra #highclassperfume #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayawangi

Ha... Masing2 boleh la check perfume korang tu simpan kat tempat betul ke tau? Make sure letak kat tempat sejuk dan gelap tau!!.
.
Perfume rosak fana tak dapat nak tolong... Tapi fana boleh tolong carikan pengganti untuk korang.. ๐Ÿ˜‰
.
#SaleTokDalang is on!!.
๐ŸŽŠ 2 botol perfume hanya RM79.
๐ŸŽŠ PERCUMA pewangi kereta by TLP.
๐ŸŽŠ Pendaftaran sebagai dropship PERCUMA!!.
.
Ha... Best ke best? Awesome kan... Apa lagi?
Whatsapp fana laju2
๐Ÿ“ฑ+6017 918 4567
๐Ÿ“ฑ+6017 918 4567
.
#TLPteamfana
#TheLabParfum #perfumehacks

Most Popular Instagram Hashtags