#perfumedunhillblue

MOST RECENT

•BODY HYDRATOR FOR MEN•
.
.
Haaaa..good newsss for abang2 kitaaa..ramai yg ckp wongii tak der kee utk lakii? ..Dont worry guysss..
.
.
3 bauu PERFUMEE utk korang!
✔One million
✔Dunhill blue
✔Gucci Guilty
.
.
Yg besttt of courseee bukan stakat WONGII tapii mampuu Gantii korang punyaaa Deodorant!
Whatspp cikmiraaa 0179372086 for detailsss guyss !
#wongi #lotionperfume #perfumedeodorant #perfumemurah #perfumeonemillion #perfumegucciguilty #perfumedunhillblue
#agentwanted #dswanted

LIMITED TIME OFFER!!
OFFER!! OFFER!! OFFER!!
.
DUNHILL DESIRE BLUE 150 ML EDT FOR MEN
.
Guys! Offer Right Now!! Wah kali ni nk Offer smpai 2 Aug sempena Hari Lahir laa 😘. Sure puas hati. Siapa yg x kenal Dunhill Blueee.
.
Bau ni kalau hiduuu Urmmpppp cnfirmm teruss ckp "So Charmingg". Itsss really2 Sexyyy for men. Good Complimentt from many Girl out there. Now!! Tgh Offerr! Value ML size yg lebih besar!! sngt Berbaloii dgnnn Hargaaa Super jimat😎.
.
.
OFFER!! OFFER!! OFFER!!
.
150 ML DGN HARGA LEBIH JIMAT!! KALAU X OFFER ADMIN SELL RM285 KLAU KT MALL RM395.
.
TPI SKRG HNYA RM 230
TPI SKRG HNYA RM 230
TPI SKRG HNYA RM 230
.
.
Mehh cpt!! Ambill tindakan sgera stock x menuggu seringkali Running Low!! Pick Fast ya!
.
Berminat?? Contact Us 😃
.
📞 016-9924132
.
Atau terus klik je link for order di bio 😘
.
WE DEAL WITH ORIGINAL PERFUME ONLY 😎😎
.
#saleperfume #dunhillblue #perfumedunhillblue

🌸DUNHILL BLUE VS DUNHILL RED🌸
Bagi sy dua2 best, dua2 wangi,dua2 ade taste masing2..
.
💙Dunhill Desire Blue💙
Perfume ni bau dia soft je..Abg sado yg nak nampak cool, nak pakai untuk ke office atau casual💼, bole amik dunhill desire blue ni..
.
❤️DUNHILL DESIRE RED❤️
Perfume ni bau dia agak strong sikit, ade sweet sikit, just nice gitu..Biasa abg sado yg smoking kan rata2 amik perfume ni..sebab ramai kata bau tg ni boleh cover bau rokok🚭
.
So boleh buat pilihan jgn pening2 lg..hehe😁Boleh tinggalkan no fon kalau ade yg berminat nk cuba 🤗
.
#perfumedunhillblue #perfumedunhill #perfumedunhilldesire #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeonline #pemborongperfume

🌸DUNHILL BLUE VS DUNHILL RED🌸
Bagi sy dua2 best, dua2 wangi,dua2 ade taste masing2..
.
💙Dunhill Desire Blue💙
Perfume ni bau dia soft je..Abg sado yg nak nampak cool, nak pakai untuk ke office atau casual💼, bole amik dunhill desire blue ni..
.
❤️DUNHILL DESIRE RED❤️
Perfume ni bau dia agak strong sikit, ade sweet sikit, just nice gitu..Biasa abg sado yg smoking kan rata2 amik perfume ni..sebab ramai kata bau tg ni boleh cover bau rokok🚭
.
So boleh buat pilihan jgn pening2 lg..hehe😁Boleh tinggalkan no fon kalau ade yg berminat nk cuba 🤗
.
#perfumedunhillblue #perfumedunhill #perfumedunhilldesire #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeonline #pemborongperfume

Most Popular Instagram Hashtags