#perfume30ml

MOST RECENT

πŸ‘†πŸ» Bombshell ni paling Hot Selling πŸ”₯ Dah 7 kali restock tau! Ni pon stock tinggal sikit je 😭
.
Gabungan bau fresh fruity floral memang sedap je bau. Tak pening langsung. Bombshell ni tak terlalu light dan tak terlalu strong bau dia. Bila dah sembur, asyik nak bau je dekat pergelangan tangan. Wangi sangat 😍😍😍
.
.
Kalau nak try boleh lah whatsapp (sis. Tak tahu nak pilih perfume yang sesuai pon sis boleh guide kan 😊 Paling best setiap pembelian dapat FREEGIFT & FREE 2 E-BOOK. Cepat sementara still ada stock!

Nak try Hegira? Boleh tekan link di bio ye πŸ˜‰
.

#JutawanHegira #HegiraWarriors #hegira #hegiraperfume #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumeonlinemalaysia #perfumeedpmalaysia #perfumetahanlama #perfumemampumilik #perfume5ml #perfume30ml #perfumetravel #pecintaperfume #perfumeeksklusif #perfumehalal #halal #perfumemesrasolat #perfumeedpmurah #sayajual #sayajualmurah
#hadiahperfume #hadiahbirthday #hadiahanniversary #hadiahmampumilik #seluruhmalaysia #malaysia

πŸ‘†πŸ»PEMINAT BAUAN BUNGA CONFIRM JATUH CINTA!
.
Perhatian untuk peminat bauan fresh floral, Flora ni memang sesuai sangat untuk diri korang. Bau floral yang sedap sangat rasa nak bau sepanjang masa. .
Yang bestnya, bila Flora dah sebati dengan kulit, bau dia lagi semerbak. Dah berpeluh pon still wangi tau 😍😍😍
.
.
.
Kalau nak try boleh lah whatsapp sis. Tak tahu nak pilih perfume yang sesuai pon sis boleh guide kan 😊 Paling best setiap pembelian dapat FREEGIFT & FREE 2 E-BOOK. Cepat sementara still ada stock!

Nak try Hegira? Boleh terus whatsapp sis www.wasap.my/60137979071 πŸ˜‰
.

#JutawanHegira #HegiraWarriors #hegira #hegiraperfume #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumeonlinemalaysia #perfumeedpmalaysia #perfumetahanlama #perfumemampumilik #perfume5ml #perfume30ml #perfumetravel #pecintaperfume #perfumeeksklusif #perfumehalal #halal #perfumemesrasolat #perfumeedpmurah #sayajual #sayajualmurah
#hadiahperfume #hadiahbirthday #hadiahanniversary #hadiahmampumilik #seluruhmalaysia #malaysia

πŸ‘†πŸ»PEMINAT BAUAN BUNGA CONFIRM JATUH CINTA!
.
Perhatian untuk peminat bauan fresh floral, Flora ni memang sesuai sangat untuk diri korang. Bau floral yang sedap sangat rasa nak bau sepanjang masa. .
Yang bestnya, bila Flora dah sebati dengan kulit, bau dia lagi semerbak. Dah berpeluh pon still wangi tau 😍😍😍
.
.
.
Kalau nak try boleh lah whatsapp sis. Tak tahu nak pilih perfume yang sesuai pon sis boleh guide kan 😊 Paling best setiap pembelian dapat FREEGIFT & FREE 2 E-BOOK. Cepat sementara still ada stock!

Nak try Hegira? Boleh tekan link di bio ye πŸ˜‰
.

#JutawanHegira #HegiraWarriors #hegira #hegiraperfume #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumeonlinemalaysia #perfumeedpmalaysia #perfumetahanlama #perfumemampumilik #perfume5ml #perfume30ml #perfumetravel #pecintaperfume #perfumeeksklusif #perfumehalal #halal #perfumemesrasolat #perfumeedpmurah #sayajual #sayajualmurah
#hadiahperfume #hadiahbirthday #hadiahanniversary #hadiahmampumilik #seluruhmalaysia #malaysia

πŸ‘†πŸ» #ATTENTION LELAKI YANG SUKAKAN BAU PEREMPUAN WAJIB TRY AMOR-AMOR!
.
Eh, kenapa pulak? Amor-Amor ni kan bau perempuan? πŸ€”
.
Kalau korang nak tahu, customer2 lelaki sis sebelum ni yang sukakan bau perempuan mesti akan suka bau Amor-amor ni. Sebab bau dia fresh+citrus. Lembut je bau dekat hidung. Sebab Amor-amor ni bau dia Unisex tau. Lelaki boleh perempuan pon boleh.
.
Yang nak cuba boleh terus whatsapp sis. Yang tak tahu nak pilih bau apa pon sis boleh guide kan. Korang boleh dapat FREE GIFT & FREE 2 E-book tau setiap pembelian. Best kan 😍

Nak try Hegira? Boleh tekan link di bio ye πŸ˜‰
.
#JutawanHegira #HegiraWarriors #hegira #hegiraperfume #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumeonlinemalaysia #perfumeedpmalaysia #perfumetahanlama #perfumemampumilik #perfume5ml #perfume30ml #perfumetravel #pecintaperfume #perfumeeksklusif #perfumehalal #halal #perfumemesrasolat #perfumeedpmurah #sayajual #sayajualmurah
#hadiahperfume #hadiahbirthday #hadiahanniversary #hadiahmampumilik #seluruhmalaysia #malaysia

πŸ‘†πŸ» SEMBUR SEKALI WANGI SATU OFFICE
.
Mademoiselle ni bau dia strong & sexy tau. Sebabkan bau dia strong, sembur sikit je orang dari jauh pon dah bau. Bau pulak tahan sampai 3 hari! So tak perlu sembur banyak2. Kan boleh JIMAT dengan Hegira Mademoiselle ni 😍
.
.
Kalau nak try boleh lah whatsapp sis. Tak tahu nak pilih perfume yang sesuai pon sis boleh guide kan 😊 Paling best setiap pembelian dapat FREEGIFT & FREE 2 E-BOOK. Cepat sementara still ada stock!

Nak try Hegira? Boleh tekan link di bio ye πŸ˜‰
.

#JutawanHegira #HegiraWarriors #hegira #hegiraperfume #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumeonlinemalaysia #perfumeedpmalaysia #perfumetahanlama #perfumemampumilik #perfume5ml #perfume30ml #perfumetravel #pecintaperfume #perfumeeksklusif #perfumehalal #halal #perfumemesrasolat #perfumeedpmurah #sayajual #sayajualmurah
#hadiahperfume #hadiahbirthday #hadiahanniversary #hadiahmampumilik #seluruhmalaysia #malaysia

Siapa suka bau manis-manis fruity? Hegira Fantasy ni bau dia sedap sangat sebab bau manis-manis buah. Rasa nak makan pon ada tau 😌 .
Bauan dia agak strong jadi, bau Hegira Fantasy ni memang tahan lama. Berpeluh pon still wangi tau 😘

Nak try Hegira? Boleh tekan link di bio ye πŸ˜‰
.

#JutawanHegira #HegiraWarriors #hegira #hegiraperfume #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumeonlinemalaysia #perfumeedpmalaysia #perfumetahanlama #perfumemampumilik #perfume5ml #perfume30ml #perfumetravel #pecintaperfume #perfumeeksklusif #perfumehalal #halal #perfumemesrasolat #perfumeedpmurah #sayajual #sayajualmurah
#hadiahperfume #hadiahbirthday #hadiahanniversary #hadiahmampumilik #seluruhmalaysia #malaysia

Stock dah tak banyak gais...
.
.
Assalamualaikum
Perfume murah
Perfume wangi
U marah
I spray perfume Flairè bagi u wangi 😘
.
.
Sebotol RM20
Postage RM8 .
.
Bangkitkan keyakinan diri anda dengan perfume kami πŸ€—
.
.
Nak wangi dan nampak yakin?
Pakai perfume Flairè 😘
.
.
Anda pasti nampak lebih sempurna
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” πŸ’• perfume - RM20
πŸ’• stock dah tak banyak
πŸ’• postage - RM8
πŸ’• COD - Anggerik Mall (UTC)
.
πŸ’• whatsapp - 013 2196967
.
πŸ’• whatsapp - 017 667 1786 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#perfumewangi #lipmattewaterproof #perfumeinspired #stokiswanted
#kosmetikmalaysia #agentwanted
#produkjenamasendiri
#produkoem #foundationmuka #minyakwangimurah
#produkmalaysia #perfume30ml
#jutawankosmetik
#kualiti #jerawat #baubadan
#wangianmurah #perfumemurah #stokisdiperlukan #minyakwangimurah
#perfumerm20 #collagendrink #collagenpeptides
#perfumemurah #dropshipdiperlukan #serumserai #serummenjadi #rm20
#bazarpaknil
#anggerikmall #minyakwangimurah

Most Popular Instagram Hashtags