#perfectfixfoundation

MOST RECENT

Perhatian kepada semua ejen2.. PROMO RAMADAN untuk EJEN pun ada dalam bulan Ramadan ni.. sila wasap kami dgn segera..
http://www.wasap.my/6019114111
#milifera
#perfectfixfoundation
#nakduitlebihcarikami
#nakduitrayacarikami

Jom cantik Raya!!!
Setiap pembelian dalam minggu ini akan dapat promosi istimewa..
Wasap 0199114111
#milifera
#cantik5saat
#perfectfixfoundation

Gunakan tanpa was-was, jimat dan amat mudah..
Tak tinggalkan kesan kotor di tudung.. mesra wuduk, senang dicuci..
Berminat wasap 0133660805
#milifera
#perfectfixfoundation
#cantik5saat

Siapa nak join postage hari ni? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Whatsapp 0111 931 4444

#perfectfixfoundation

Banyak nya order #perfectfixfoundation hari ni!

Siapa belum cuba, meh cuba cepat2! Whatsapp sis esok kita pos!

0111 931 4444

#perfectfixfeedback

Thanks dear for the lovely feedback of our #perfectfixfoundation #milifera #perfectfixfeedback

Perfect Fix 5 in 1 Foundation by Milifera
.
βœ… Sesuai utk remaja bekerja/pelajar yg perlu touch up mekap beberapa kali sehari
.
βœ… Sesuai utk kaum2 ibu, yg sgt busy menjaga anak2, hanya perlu dap dap Perfect Fix sebelum keluar rumah
.
βœ… wanita lindungan 40an 50an yg ada masalah jeragat, Perfect Fix juga sesuai utk tutup jeragat dgn segera
.
CANTIK DLM 5 SAAT, SIAPA TAK NAK?!
.
#mekcantik #milifera #perfectfix #perfectfixfoundation #makeup #foundation #malaysia #foundationexpress #bestfoundation

Gunakan tanpa was-was, jimat dan amat mudah..
Tak tinggalkan kesan kotor di tudung.. mesra wuduk, senang dicuci..
Berminat wasap 0199114111
#milifera
#perfectfixfoundation
#cantik5saat

Perfect Fix 5 in 1 .. Pelengjap wajah anda!! Tepek tepek cantik!!
~ Tahan lama
~ Mesra wudhuk
~ kelulusan KKM
~ buatan Malaysia .. gunakan tanpa was-was
Nak tau lbh details wasap :
0199114111
#milifera
#perfectfixfoundation
#perfectfix5in1

Assalamualaikum n good morning..
Cantikkan diri.. cantikkan budi.. cantikkan hati dihari yang mulia ini..
#jumaatyangbarakah
#milifera
#perfectfixfoundation

Perfect Fix 5 in 1 by Milifera..
Hanya RM0.50 sehari untuk jadi cantik dalam 5saat..
Dah ramai yang suka dan dah ramai yang guna.. Dan yg dah repeat order plak takyah nak citer..
Nak cuba? Nak tau lebih? Nak cantik jugak
Wasap la sy 0199114111
#milifera
#perfectfixfoundation

Perfect Fix 5 in 1 Foundation by Milifera
.
βœ… Sesuai utk remaja bekerja/pelajar yg perlu touch up mekap beberapa kali sehari
.
βœ… Sesuai utk kaum2 ibu, yg sgt busy menjaga anak2, hanya perlu dap dap Perfect Fix sebelum keluar rumah
.
βœ… wanita lindungan 40an 50an yg ada masalah jeragat, Perfect Fix juga sesuai utk tutup jeragat dgn segera
.
CANTIK DLM 5 SAAT, SIAPA TAK NAK?!
.
#mekcantik #milifera #perfectfix #perfectfixfoundation #makeup #foundation #foundationexpress

Allure white + Perfect Fix 5 in 1 Foundation..
Tepek Tepek Cantik.. Kemam Kemam Putih
Nak tau lebih detail wasap 0145292544
#milifera
#perfectfixfoundation
#allurewhite

Arini ramai yang gaji kot.. ramai cust order pakej terus.. Perfect Fix Foundation, Allure white dan secret mist.. total utk 3items RM150 only.. free postage pulak tu..
Sapa berminat wasap 0199114111. Nak cantik kan?? Jgn kedekut duit dan jgn tunggu lama2
#milifera
#perfectfixfoundation

Perfect Fix 5 in 1.. pelengkap wajah anda!!
Nak more info wasap 0199114111
#milifera
#perfectfixfoundation
#perfectfixfeedback

Perfect Fix 5 in 1 .. baru cuba dah jatuh cinta.. memang sangat berpuashati.. harga rendah kualiti tinggi.. memang PERFECT sangat2..
Nak cuba?? Nak tau lebih.. wasap 0199114111
#milifera #perfectfixfoundation
#perfectfixfeedback

Perfect Fix 5 in 1 foundation by Milifera.. Tepek Tepek Cantik!!!
Nak cuba, nak tau lebih... wasap 0199114111
#milifera
#perfectfixfoundation
#perfectfixfeedback

Sapa dah pernah cuba Perfect Fix foundation? Kalau dah pernah cuba cer komen sikit.. utk komen yg paling best kami akan bg Perfect Fix 5 in 1 secara percuma.. 😍😘 Yang belum cuba dan nak tau lebih detail wasap 0199114111
#milifera
#perfectfixfoundation
#perfectfixfeedback

Settle postage Perfect Fix 😍😍😍 "Best la pakai Foundation Perfect Fix ni. Ringan je rasa muka ni. Dah la Cepat meresap dalam kulit , tak melekit, tak berminyak, tak bertompok plak tu. Jatuhhh hati lah dengan Foundation ni.😍" Ramai dah cuba dan hasilnya sangat wow! Kita jelous tau.πŸ™ˆ Nak order dengan siapa? 😊

Tekan link dibawah
www.wasap.my/60199332883/perfectfix

#mekcantik #milifera #perfectfixfoundation #allurewhite #makeup #foundationmurahmalaysia

Assalamualaikum n morning..
#milifera
#perfectfixfoundation

Most Popular Instagram Hashtags