#perfectcoverage

2410 posts

TOP POSTS

Günaydın kızlar 🌞Bugün gözaltlarımı kapatırken corrector olarak kullandığım #flormar perfect coverage no:1 yorumlarımı paylasıcam.Flormarın somon renkli kapatıcısı morlukları kapatmak için başarılı bir ürün.Oldukça nemli yapılı ve göz altlarınızı kurutmayan bir ürün. Çizgilere de çok az doluyor. Ürünün fiyatı 24,90 tl.Bu üründen sonra age rewind kapatıcısını kullanıyorum.Bu ürünün yorumunu önceki postlarımızdan bulabilirsiniz.Şimdilik hoşçakalın ☺️😊#flormar #perfectcoverage #concealer

Cuando te trasnochas como hoy yo lo estoy haciendo, tienes garantizado que al día siguiente el corrector VA PORQUE VA 😂🦉🌜.
Les presento mi favorito de @flormarpanama #LiquidConcealer #PerfectCoverage

Her daim mükemmel görünen cildinle gün boyu kusursuz görunmek Perfect Coverage fondötenle senin elinde! #Flormar #PerfectCoverage #makeup

Say hello to some of our heros 😍 Prime and Perfect 👌 #flormar #primer #perfectcoverage

LimeLight's Botanical Foundation will cover the worst of your skin issues. #waterfproof #limelightbyalcone #perfectcoverage #foundation #allnaturalbeauty

Diga adeus as suas olheiras com o Perfect Coverage Concealer! 😍
Até dia 30 de Julho com 50% de desconto
Preço: 6,99€ c/50% 3,50€
#flormarpt #makeup #sales #perfectcoverage #concealer

@dermacol foundation available ✨✨ #perfectcoverage

El corrector Perfect Coverage corrige las ojeras, imperfecciones e incluso sirve como iluminador. Un producto estrella para lucir siempre perfecta :-) #PerfectCoverage #corrector #concealer #correctorflormar #flormarspain

SHOUT OUT to @flormarsa for assisting my bro with finding my perfect shade while I was at work.. they even sent a sample JUST TO BE SURE #MyBrotherIsCoolerThanYours #service #flormar #nightbeforeaEid #perfectcoverage (and I have old lady hands because worked so hard today. Alhamdulillah)

MOST RECENT

COMBO SET FLAWLESS FACE
.
Suka make up tapi tak pandai? Dah apply mekap tapi masih tak rata? 😔.
.
Jangan bimbang , sayanggg.
.
Mamaiye nak sharekan 3 basic item yang HARUS sis ada, untuk kelihatan gojes dan natural !
.
🌸Foundation Primer Sunscreen SPF15
.
Ini step pertama untuk sis tampil flawless, primer mampu membantu kurangkan tampilan garis halus dan kecelaan serta memanjangkan pemakaian bedak.
.
🌸Timewise Matte/ Luminuous Foundation .
.
Merupakan langkah kedua, iaitu sapukan bedak cecair ini yang mampu menentang penuaan dan menutup cela di wajah, sesuai untuk kulit normal ,kering atau berminyak.
.
🌸Mineral Powder Foundation
.
Yang ketiga, kemaskan solekan sis dengan bedak berformat serbuk ini yang mampu memberi litupan penuh kepada muka, tanpa rasa melekit atau rimas.
.
Nah! Sis dah siap tampil yakin dengan wajah flawless tanpa risau lagi !.
.
Inginkan lebih warna ? Tambahkan solekan dengan mineral cheek powder dan lipstick semi matte, juga terdapat di Mary Kay !
.
📲 Saleha 017-5996309
🌸 Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykayperak #marykaysitiawan #marykaymanjung #marykaybeautyconsultant
#flawlessset #combosetmarykay #ccmeflawless #flawless #marykaymineralpowder #marykayfoundation #perfectcoverage #marykaybestseller

CC CREAM MARYKAY YG SGT BEST!!!
.
Cuba sendiri baru tahu! Sebab apa CC Cream ni best? Sebab kelebihannya banyak sangat tau, antaranya:
.
.
1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage)
2. CC Cream ada SPF15,
3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin.
4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit,
5. CC Cream ada 4 shades shj
6. Kedua2 CC Cream mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik.
7. Boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish
.
.
Jom dapatkan sekarang!
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#flawless #marykaylover #kulitsihat #cccream #cantikdenganmarykay #marykaymanjung #marykaymalaysia #maryk #cccreammarykay #cantikdenganmarykay #kulitcantikdenganmarykay #flawlesswithmarykay #marykaycccream #foundation #perfectcoverage #marykaymalaysia #marykaysingapore  #botanicalbasedproducts #marykaybest #MaryKayMalaysia #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Flawless #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #BedakAsas #CcCreamMaryKay

CC CREAM MARYKAY YG SGT BEST!!!
.
Cuba sendiri baru tahu! Sebab apa CC Cream ni best? Sebab kelebihannya banyak sangat tau, antaranya:
.
.
1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage)
2. CC Cream ada SPF15,
3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin.
4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit,
5. CC Cream ada 4 shades shj
6. Kedua2 CC Cream mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik.
7. Boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish
.
.
Jom dapatkan sekarang!
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#flawless #marykaylover #kulitsihat #cccream #cantikdenganmarykay #marykaymanjung #marykaymalaysia #maryk #cccreammarykay #cantikdenganmarykay #kulitcantikdenganmarykay #flawlesswithmarykay #marykaycccream #foundation #perfectcoverage #marykaymalaysia #marykaysingapore  #botanicalbasedproducts #marykaybest #MaryKayMalaysia #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Flawless #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #BedakAsas #CcCreamMaryKay

Pakai mekap pun tak dapat tutup pori- pori dan parut berbekas di wajah ni. 😞😔
.
💠Time Wise Microdermabrasion Plus Set💠
.
Khas untuk sesiapa yang mempunyai permukaan kulit kasar dan kering, liang pori kulit ketara kelihatan dan ada lubang bekas jerawatt.
.
Jangan bimbang! Dapatkan set MICRODERMABRASION ..
.
Set ini terdiri drpd:
.
Micro REFINE 🍀
*Mengurangkan tampilan garisan halus
*Menghaluskan tekstur kulit dengan segera
*Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 .
.
PORE MINIMIZER 🍀
*Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara
*Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat
*Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah
.
InshaAllah hasilnya sangat sangat sangat menakjubkann! .
.
Wassap sis yer
FIZA I 019-4761252
.
#marykaymalaysia
#microdermabrasion
#marykayporeminimizer
#parutjerawat #mukaberlubang #poribesar #Pobling #pori #perfectcoverage

Ladies! This little tiny box started everything for me. Our Botanical Foundation is so smooth and light. It was after trying this for the first time that made me want to try every Limelight product. In turn that led me to want to be a part of the company!
We have so many colors coming back in stock today! Along with a couple of other products.
#instock #perfectcoverage #foundation # limelightbyalcone #mudpiesandmakeovers #greatthingscomeinsmallpackages

Photoshoot @salonentrenous ❤️ #makeupbyme
Hair Inspo by @lolarocknrola

No more signs of fatigue under the eyes! HD Dark Circle Concealer helps eliminate the blemishes instantly with its perfect coverage formula and provides you with a flawless and balanced skin look. New collection now available at Flormar Store! Visit Madina Mall 1st Floor. #madinamall #flormar #makeup #glamour #glam #gorgeous #fashion #fashionista #makeuplover #makeupforever #makeupgeek #cosmetics #hd #hdcollection #perfect #noneedfilter #natural #foundation #hdfoundation #highcoverage #brush #concealer #coverage #perfectcoverage #flawless #newcollection #collection

Ik review deze foundation van Catrice! Ik heb wel mijn budgetproof foundation gevonden! Benieuwd? Review staat op m'n blog! Link in mijn bio!
#catrice #madetostay #foundation #budgetproof #makeup #beautyblogger #perfectcoverage

Experience the Luxury of Skin Tint Crème

A rich, luxurious foundation should glide on smoothly, dry quickly and leave behind a silky finish that makes the skin glow. Oil free! That’s exactly what Mirabella’s Skin Tint Crème does; it’s you, only better. This mineral-based formula provides medium coverage that creates the perfect, even base for blush, eye shadow and other touches of color.

Formulated for perfection, our Skin Tint Crème is talc, paraben, lead, FD&C/D&C Dye free. It’s also created with skin protection properties to nourish your skin while delivering just the right amount of all-day coverage. With 14 available colors, Mirabella’s Skin Tint Crème has a shade that’s just right for you.

#mirabellamakeup #mirabellabeauty #foundation #fullcoveragefoundation #bestmakeup #MAKEUP #skinhealth #natural #mineralmakeup #minerals #makeupblogger #makeupartist #makeupjunkie #flawless #perfectcoverage #leduc #leducspa #yeg #yegspa #edmonton #healthy #leducalberta #yegbeauty

I use my color correcting tinted moisturizer EVERY day. It's the perfect coverage for running around with my boys in this crazy summer heat ☀️Being waterproof it lasts all day, even at the swimming pool! It's so light on your skin you don't even know it's there 🙂.

Happy I got to paint this beauty's face on her wedding day @angelachioros ❤️

Nak pi kerja... pi dating...pi wedding tak tahu nak calit apa kat muka? Kenapa? Takot bercapuk? Takot SPF rendah, takot muka pedih terkena UV? .
Aduh sesayang semua meh terai sofieya beauty foundation pastu spray muka chuolls dengan makeup setting spray ni. Semua masalah chuolls akan selesai tau. Tak bercapok, ada SPF50, bau wangi, tahan hingga 10jam, lagi lama lagi cantik skin chuolls.Nak tahu kesannya? #SUPERBGLOWING #AUTOMATICFLAWLESS tau! Tak percaya maghi le terai satu set dengan .
Whatsapp sis skrg!!📲010.3695842 okeh!! ✔Trust seller
.
.
#teamkakjara #automaticflawless #perfectcoverage #sofieyabeautyfoundation #sofieyabeautycosmetics

Most Popular Instagram Hashtags