[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#perfectbrowshapingnurraysa

378 posts

TOP POSTS

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan di pengedar berdekatkan atau whatsapp admin www.wasap.my/0136665554
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#nurraysahq

PERFECT BROW SHAPING NURRAYSA
.
BAHAN-BAHAN PERFECT BROW SHAPING
.
White bees wax
Caprylic
Collagen
Yellow iron oxide
Black iron oxide
Red iron oxide
.
KELEBIHAN √ Mudah & senang dipakai
√ Siap berus
√ Senang bentuk
√ Mesra solat
√ Warna coklat

#PerfectBrowShapingNurraysa
#AthirahRichTeam
#TeamAzueRich
#sayapakaisayajual

Senang lukis kening dengan Eyebrow Nurraysa 😍
.
Kening bersepah? Eyebrow Nurraysa ni mudah digunakan
Sesuai sangat untuk yang baru nak belajar makeup
Nak tanggalkan pun senang taw
Pakai air atau wet tissue pun bole hilang
Jimat masa untuk dibersihkan sebelum berwuduk

Www.wasap.my/60167917269

#NurraysaJohorBahru
#PerfectBrowShapingNurraysa
#Nurraysa

#PerfectBrowShapingNurraysa
Memang bessstttt ! 😍😍😍 Jom Cuba 🤗🤗🤗 📲WhatsApp :
0193724426
0193724426
0193724426

#cantikberseriseri

Siapa lagi yang tak pandai nak lukis eyebrow boleh ikut step kat gambar ni ye...
.
Kalau belum ada eyebrow pencil boleh oder dengan Kak Ozie.😉
. 📲0194693769 untuk oder.
🚗 cod Puchong Usj Shah Alam
📮 seluruh Malaysia
.
Harga memang istimewa!!
Harga asal RM 35.00
HARGA PROMOSI RM 25.00 .
#PerfectBrowShapingNurraysa
#AgentNurraysaPuchong

KELEBIHAN PERFECT BROW SHAPING
.
Apa yang best mengenai PERFECT BROW SHAPING?
.
✔ Tiada Silikon
✔ Mesra Wudhuk
✔ Mudah Dipakai
✔ Senang Membentuk
✔ Mudah Dicuci
✔ Terdapat dalam warna coklat sahaja
.
Cara Penggunaan:

Lukis bentuk kening menggunakan Nurraysa Perfect Brow Shaping. Letakkan eyebrow di kawasan yang dilukis tadi. Ratakan kening dengan berus. Boleh gunakan concealer untuk tutupkan kening yang berlebihan.
.
Jangan risau tentang harga sangat berbaloi !
.
Harga Asal: RM35
Harga Promosi: RM25
.
Macam mana nak dapatkan produk ini? Boleh hubungai kami ditalian 01119305602
.
Klik LIKE & SHARE.
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#Agentnurraysabeauty

TESTIMONI PERFECT BROW SHAPING
.
" Eyebrow nampak cantik dan senang nak pakai "
.
Alhamdulillah, ramai customer yang sudah berpuas hati. Ini kata Puan Rusaini. Kata anda apa pula? .
Jom cuba PERFECT BROW SHAPING Nurraysa.
Wassap ida0125897880 untuk order atau mendapatkan maklumat produk dengan lebih lanjut. .
Silakan SHARE.
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#NurraysabeautyIpohPerak

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan di pengedar berdekatkan atau whatsapp admin www.wasap.my/60175117946
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#nurraysa

PERFECT BROW SHAPING
------------------
.
Bahan eyebrow
.
💁White bees wax,
💁Caprylic
💁Collagen 💁Yellow iron oxide
💁Black iron oxide
💁Red iron oxide
.
WHITE BEES WAX(lilin lebah)
👉 memberi kesan sapuan sempurna
👉 tahan lebih lama
👉 memberi efek cantik dgn sekali sapuan
.
CAPPRYLIC
(diperolehi secara semulajadi dri minyak kelapa)
👉 anti bacteria
👉 anti kulat
.
COLLAGEN
.
YELLOW,BLACK,RED IRON OXIDE
👉 bahan kimia semulajadi
made of oxygen and iron
.
Boleh order dgn saya (0176552984)😉
.
#nurraysabeauty
#perfectbrowshapingnurraysa
#dropshipdiperlukan

MOST RECENT

KELEBIHAN PERFECT BROW SHAPING: ▶ Tiada Silikon
▶ Mesra Wudhuk
▶ Mudah Dipakai
▶ Senang Membentuk
▶ Mudah Dicuci
▶ Terdapat dalam warna coklat sahaja

CARA PENGGUNAAN:

Lukis bentuk kening menggunakan Nurraysa Perfect Brow Shaping. Letakkan eyebrow di kawasan yang dilukis tadi. Ratakan kening dengan berus. Boleh gunakan concealer untuk tutupkan kening yang berlebihan.

Jika berminat boleh DM untuk order 📲

Silakan SHARE.

#hauracollection #nurraysabeauty #nurraysacosmetik #kecantikanwanita #skincare #bodycare #lipcare #cosmetik #kosmetik #makeup #mekap #mua #kempenpenggunaanprodukhalalmesrawuduk #halal #mesrawuduk #nurraysa #promo #sales #produkhalal #perfectbrowshapingnurraysa #nurraysaperfectbrowshaping #perfectbrowshaping #browshaping #eyebrow #browcare

KELEBIHAN PERFECT BROW SHAPING

Apa yang best mengenai eyebrow Nurraysa? Jom baca kelebihannya! ✔ Tiada Silikon
✔ Mesra Wudhuk
✔ Mudah Dipakai
✔ Senang Membentuk
✔ Mudah Dicuci
✔ Terdapat dalam warna coklat sahaja

Bahan-bahan yang digunakan:
White Bees Wax, Caprylic, Collagen , Yellow Iron Oxide, Black Iron Oxide, Red Iron Oxide

Whatsapp--> 0199061672

#teamyani
#nurraysa
#perfectbrowshapingnurraysa
#kempenpenggunaanmekaphalaldanmesrawuduk

Tak baik tau cukur kening..HARAM.. Nak HALAL senang jer, guna laa PERFECT BROW SHAPING NURRAYSA ni untuk lukis kening bagi nampak cantik 😍😍😍
.
.
Jom saksikan MUA @bykakmek ini menggunakan PERFECT BROW SHAPING untuk lukis dan kemaskan keningnya.
.
.
Senang sangat uolsss sebab pensel di hujungnya berbentuk segi tiga dan disediakan berus sekali untuk merapikan kening anda. Dah lambat nak pergi kerja pun sempat lagi pakai tau 😝 Rugi lah kalau tak grab sekarang 😄😄😄
.
.
Berminat? Jom WhatsApp sis di 013-4383502 atau klik link di bio sis untuk sebarang pertanyaan dan order yer 😘
.
.
#nurraysahq #nurraysabeauty #perfectbrowshapingnurraysa #eyebrow #bebaskimia #tiadasilikon #mesrawuduk #mesrasolat #promosi #terlajakmurah #cantik #menawan #viral #produkhalal #terapiinstagram #belajarinstagram #agentnurraysa #businesswoman #neelofa #fattahamin #ajimaura #nursajat #shaklee #codkotabharu #codkoklanas #nurraysakotabharu #youcanduit #lotsoflove #freedom #dropshipdiperlukanseluruhmalaysia

Inginkan mata yang memukau dan bersinar?👀👀 Haaa ni dia set mata dari nurraysa.. Terdiri daripada LONG LASH MASCARA,PERFECT BROW SHAPING,n MIRACLE EYELINER.

Nak mata lebih besar?lebih galak?nampak lebih segar? Nak Mata cantik dan menawan?

Meh grab cepat² 3items ni..confirm 100% puas hati.

Sangat mudah diuruskan..mudah dipakai..mudah dicuci..tidak comot walaupun berpeluh..paling best boleh bawa solat..😍😍 .
.
🌟Perfect Shaping Brow
Direka khas bersama berus bagi mengemaskan lagi bahagian kening
.
🌟Miracle Black Eyeliner
Mata pen yg tajam dapat memberi efek yg cantik pada mata anda
.
🌟Perfect Long Lash Mascara
Melentikkan dan mengemaskini bulu mata dgn lebih sempurna
.
✅MESRA SOLAT
✅MESRA WUDHUK

#nurraysa #nurraysabeauty #perfectbrowshaping #perfectbrowshapingnurraysa #miracleeyeliner #miracleeyelinernurraysabeauty #perfectlonglashmascara #perfectlonglashmascaranurraysa #mesrawuduk #mesrasolat #produkhalal #eyeliner #mascara

TAK PANDAI NAK LUKIS KENING? TAK PANDAI NAK PILIH WARNA APA YANG SESUAI UNTUK KENING?

Jangan risau PERFECT BROW SHAPING dari Nurraysa mempunyai warna coklat yang sangat cantik dan sesuai dengan kulit wanita asia.
.
Ianya berbentuk segi dan senang dilukis tau ! Serius best sangat, dahla mesra wudhuk pulak tu.
.
Uolss dah try? Kalau belum meh whatsapp admin ke 0133766584 untuk order. .
Silakan SHARE. .
#nurraysa
#teamnurraysa
#perfectbrowshapingnurraysa

Ingin kening yang lebih teratur dan kemas cantik.... Jom cuba #PERFECTBROWSHAPINGNURRAYSA ...anda pasti tertawan... 😍
Wasap terus cik Zura 0145000796😘
#kempenmekaphalaldanmesrawuduk😘
#perfectbrowshapingnurraysa
#dsnurraysa

🌸PERFECT BROW SHAPING🌸

KELEBIHAN : ✔ Tidak mengandungi silikon
✔ Mesra wuduk
✔ Mudah dicuci
✔ Senang membentuk
✔ Warna coklat gelap

CARA PENGGUNAAN : ➡ Lukis bentuk kening dengan Eyebrow. Kemudian ratakan dengan berus

KANDUNGAN BAHAN : 👉🏻 White Bees Wax, Caprylic, Collagen, Yellow Iron Oxide, Black Iron Oxide, Red Iron Oxide 👉🏻 Boleh tahan anggaran 2-4 minggu (mengikut kegunaan)
NO KKM : NOT161002158K

#nurraysabeauty
#perfectbrowshapingnurraysa

SENANGNYA NAK LUKIS 😱😱😱
.
Best betul guna PERFECT BROW SHAPING DARI NURRAYSA ni. Berbentuk tirus memudahkan untuk lukis di kening 😉 . Untuk yang tak pandai nak lukis pun terus pandai lukis tau ! .
Beli brow shaping ni siap free brush lagi. Mudah dan cepat kan? lagi-lagi time tengah travel dah tak yah nak bawak brush dah. jimat space 😂😚😚
.
So apa lagi jom grab cepat-cepat brow shaping yang best ni !
Whatsapp 0129062674
.
Jangan lupa LIKE & SHARE degnan kawan-kawan ye.
.
#perfectbrowshapingnurraysa

.
🌸PERFECT BROW SHAPING🌸
.
KELEBIHAN :
.
✔ Tidak mengandungi silikon
✔ Mesra wuduk
✔ Mudah dicuci
✔ Senang membentuk
✔ Warna coklat gelap
.
CARA PENGGUNAAN :
.
➡ Lukis bentuk kening dengan Eyebrow. Kemudian ratakan dengan berus
.
KANDUNGAN BAHAN : .
👉🏻 White Bees Wax, Caprylic, Collagen, Yellow Iron Oxide, Black Iron Oxide, Red Iron Oxide
.
👉🏻 Boleh tahan anggaran 2-4 minggu (mengikut kegunaan)
NO KKM : NOT161002158K
.
🌸PERFECT BROW SHAPING🌸
.
Harga Asal : RM35SM/SS
Harga bersama PEMBELIAN mana2 SET MEKAP COMBO: RM25SM/SS
.
➡ TIDAK TERMASUK POS
.
#perfectbrowshaping
#eyebrowshaping
#pembentukkening
#bentukkening
#perfectbrowshapingnurraysa

.
KELEBIHAN PERFECT BROW SHAPING:
👉 Tiada Silikon
👉 Mesra Wudhuk
👉 Mudah Dipakai
👉 Senang Membentuk
👉 Mudah Dicuci
👉 Warna Coklat
.
.
KANDUNGAN PERFECT BROW SHAPING:
White Bees Wax, Caprylic, Collagen , Yellow Iron Oxide, Black Iron Oxide, Red Iron Oxide.
.
.
CARA PENGGUNAAN PERFECT BROW SHAPING:
Lukis bentuk kening menggunakan Nurraysa Perfect Brow Shaping. Letakkan eyebrow di kawasan yang dilukis tadi. Ratakan kening dengan berus. Boleh gunakan concealer untuk tutupkan kening yang berlebihan.

#infokecantikan #infonurraysabeauty #tipskecantikan #nurraysa #nurraysatips #nurraysabeauty #perfectbrowshaping #perfectbrowshapingnurraysa

Dengan Produk Nurraysa Beauty ini dapat menjamin kepuasan anda kepada penggunaan produk mesra wuduk ini. .
.
💗 FULL SET 💗

Glowing DD Moist Cake merupakan gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1) ini dapat menutup semua cela dan merawat wajah pastinya akan menyerlahkan seri wajah anda. 😊

Diserikan lagi dengan sentuhan Flawless Mineral Loose Powder yang akan membuatkan wajah anda nampak flawless. Ianya merawat kulit anda dengan menggunakan bahan mineral dan terjamin mesra solat! 😱

Ditambah lagi dengan sentuhan Miracle Eyeliner yang mudah dicuci serta tidak menghitamkan mata. Ianya bukan kalis air dan mesra solat. 😎

Dengan sedikit sentuhan dari Mineral Shinning Blusher dapat menaikkan lagi seri wajah. Warna yang tidak terlalu heavy dan teksturnya yang ringan serta mudah disapu. Ianya sangat sesuai bagi mereka yang inginkan make up yang ringkas. 😇

Wajah tak cukup lengkap jika kening tidak terurus. Dengan Perfect Brow Shaping ini akan memudahkan anda untuk menggunakannya. Tambahan pula, ianya senang membentuk. Ia akan mencantikkan lagi kening anda supaya kelihatan tersusun & terurus. 😍
Disudahkan dengan secalit Pearl Magic Lipstick mampu membuatkan anda tersenyum dan pasti ramai yang akan terpesona. Kerana lipstick ini akan membuatkan bibir menjadi lembap dan tidak menghitamkan bibir. 👄

Saya pasti anda akan kelihatan DIVAAA dengan FULL SET Nurraysa.

Harga Asal RM224.00
Harga PROMOSI RM174.70
ANDA JIMAT RM48.30

Berminat?
Boleh PM atau whatsapp 01117920671

#KempenPenggunaanProdukHalalDanMesraWudhuk #NurraysaBeauty #nurraysa #kosmetikhalal #mekaphalal #produkmesrawuduk #kempenhalal #fullsetnurraysabeauty #fullset #glowingddmoistcake #glowingddmoistcakenurraysa #flawlessmineralloosepowder #flawlessmineralloosepowdernurraysa #miracleeyeliner #miracleeyelinernurraysa #mineralshinningblusher #mineralshinningblushernurraysa #perfectbrowshaping #perfectbrowshapingnurraysa #pearlmagiclipstick #pearlmagiclipsticknurraysa #promosikosmetikhalal #promosinurraysa #oktober #promosioktober

Sapa nk mata jd cantik, bulu mata melentik,sesuai guna #mascaraNurraysa ni.Yg paling suka sebab dia mudah sgt nak dibersihkan, tak perlu nak tonyoh2 sampai habis gugur bulu mata 😂

#PerfectBrowShapingNurraysa
#agenNurraysaKuantan
#CODKuantan
#mascarahalal

Siapa lagi yang tak pandai nak lukis eyebrow boleh ikut step kat gambar ni ye...
.
Kalau belum ada eyebrow pencil boleh oder dengan Kak Ozie.😉
. 📲0194693769 untuk oder.
🚗 cod Puchong Usj Shah Alam
📮 seluruh Malaysia
.
Harga memang istimewa!!
Harga asal RM 35.00
HARGA PROMOSI RM 25.00 .
#PerfectBrowShapingNurraysa
#AgentNurraysaPuchong

Most Popular Instagram Hashtags