#perfectbrowshapingnurraysa

310 posts

TOP POSTS

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan di pengedar berdekatkan atau whatsapp admin www.wasap.my/0136665554
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#nurraysahq

PERFECT BROW SHAPING NURRAYSA
.
BAHAN-BAHAN PERFECT BROW SHAPING
.
White bees wax
Caprylic
Collagen
Yellow iron oxide
Black iron oxide
Red iron oxide
.
KELEBIHAN โˆš Mudah & senang dipakai
โˆš Siap berus
โˆš Senang bentuk
โˆš Mesra solat
โˆš Warna coklat

#PerfectBrowShapingNurraysa
#AthirahRichTeam
#TeamAzueRich
#sayapakaisayajual

Langkahh guna perfect brow shaping Nurraysa
.
#perfectbrowshapingnurraysa #perfectbrowshaping #dropshipwanted

Look at my face and you'll realize the most unique part.
It's my eye brow

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan di pengedar berdekatkan atau whatsapp admin www.wasap.my/0175622046
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#DsNurraysa
#wanitacantik

โค Eyebrow Nurraysa โค
.
Warna Coklat
Mudah bentuk
Sesuai untuk mekap Simple

Rm35 harga asal
Rm25 #Promosi

#Whatsapp 016-791 7269
#Nurraysa
#NurraysaJohorBahru
#PerfectBrowShapingNurraysa

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan #PerfectBrowShaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan segera.. Pm sy ye ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ฒ 01139911300
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#teamtyabeauty

Langkah Demi Langkah Cara Memakai Perfect Eyebrow Nurraysa

#HumairaNurraysaBeauty
#PerfectBrowShapingNurraysa

BENTUKKAN KENING DENGAN PERFECT BROW SHAPING๐Ÿ’—๐Ÿ’— ๐Ÿ’ Mesra wudhuk
๐Ÿ’ Mudah dibentuk
๐Ÿ’ Senang dicuci
๐Ÿ’ Senang dibentuk

JADIKAN NURRAYSA SEBAGAI PILIHAN๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ HARGA PROMOSIโ—โ—โ—
RM 25SM/RM30SS

Watsup 011-19062486

#perfectbrowshapingnurraysa

MOST RECENT

๐ŸŒธMASCARA PERFECT LONG LASH๐ŸŒธ

KELEBIHAN : โœ” Mesra wuduk
โœ” Mudah dicuci hanya menggunakan air sahaja
โœ” Tiada kandungan silikon
โœ” Melentikkan bulu mata
โœ” Tidak menghitamkan mata
โœ” Bukan kalis air
โœ” Warna hitam

KANDUNGAN BAHAN :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Collagen, Aqua, Beeswax, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Boleh tahan anggaran 2-4 minggu (mengikut anggaran)
NO KKM : NOT161002157K ๐ŸŒธMASCARA PERFECT LONG LASH๐ŸŒธ

Harga Asal : RM35SM/SS
Harga Jual : RM29.90SM/SS โžก TIDAK TERMASUK KOS POS
โžก COD KUCHING/SAMARAHAN

Whatsapp 01132622560

#mascaraperfectlonglashnurraysa #mascaranurraysa #perfectbrowshapingnurraysa #collagenpowdernurraysa #collagennurraysa #miracleeyelinernurraysa #eyelinernurraysa #lotionnurraysa #produknurraysa #nurraysaskincare #collagensoapnurraysabeauty #sabunnurraysa #nurraysabeautykuching
#nurraysabeautyskincare #codkuchingsamarahan #codsamarahan #codkuching #produkhalal #buatanmuslim #naturalskincare #skincarenatural #skincarehalal #nurraysabeauty #nurraysabeautysamarahan #produkmesrawuduk #uvcreamnurraysa #nurraysacosmetic #kosmetikhalal #kosmetikmesrawuduk #naturalcosmetic

๐ŸŒธPERFECT BROW SHAPING๐ŸŒธ

KELEBIHAN : โœ” Tidak mengandungi silikon
โœ” Mesra wuduk
โœ” Mudah dicuci
โœ” Senang membentuk
โœ” Warna coklat gelap

CARA PENGGUNAAN : โžก Lukis bentuk kening dengan Eyebrow. Kemudian ratakan dengan berus

KANDUNGAN BAHAN : ๐Ÿ‘‰๐Ÿป White Bees Wax, Caprylic, Collagen, Yellow Iron Oxide, Black Iron Oxide, Red Iron Oxide ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Boleh tahan anggaran 2-4 minggu (mengikut kegunaan)
NO KKM : NOT161002158K ๐ŸŒธPERFECT BROW SHAPING๐ŸŒธ

Harga Asal : RM35SM/SS
Harga Jual : RM25SM/SS โžก TIDAK TERMASUK KOS POS โžก COD KUCHING/SAMARAHAN

#perfectbrowshapingnurraysa #collagenpowdernurraysa #collagennurraysa
#arganwhiteningmoisturizernurraysa #miracleeyelinernurraysa #eyelinernurraysa #lotionnurraysa #produknurraysa #nurraysaskincare #collagensoapnurraysabeauty #sabunnurraysa #nurraysabeautykuching
#nurraysabeautyskincare #codkuchingsamarahan #codsamarahan #codkuching #produkhalal #buatanmuslim #naturalskincare #skincarenatural #skincarehalal #nurraysabeauty #nurraysabeautysamarahan #produkmesrawuduk #uvcreamnurraysa #nurraysacosmetic #kosmetikhalal #kosmetikmesrawuduk #naturalcosmetic #lipsticknurraysa

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping hampa boleh mengatasi masalah ini. . .
#perfectbrowshapingnurraysa
#akakcutes
#dropshipurgentwanted
#nurraysabeautyconsultant
#instagram_nurraysa_beauty_penang

Nak mata memikat?
Jom try set ni ๐Ÿ˜ƒ
.
๐Ÿญ Eyeliner : bentuk pen & mudah lukis (warna hitam)
๐Ÿญ Eyebrow : siap berus + bentuk kening bersepah (warna coklat)
๐Ÿญ Mascara : ringan & lentikkan bulu mata

Nurraysa mudah dipakai & ditanggalkan taw. Nak berwuduk pun jadi mudah ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp 016-7917269

#Nurraysa #NurraysaJohorBahru
#MiracleEyelinerNurraysa
#PerfectBrowShapingNurraysa
#PerfectLongLashMascaraNurraysa
#CodJohorBahru #jeneralinsta

EYEBROW:
Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan di pengedar berdekatkan atau whatsapp admin www.wasap.my/014-8011641
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#nurraysaworld
#nurraysapromosi
#nurraysabeauty
#nurraysaterengganu
#cosmatic
#ilove
#ilike

Nak mata memikat?
Jom try set ni ๐Ÿ˜ƒ
.
๐Ÿญ Eyeliner : bentuk pen & mudah lukis (warna hitam)
๐Ÿญ Eyebrow : siap berus + bentuk kening bersepah (warna coklat)
๐Ÿญ Mascara : ringan & lentikkan bulu mata

Nurraysa mudah dipakai & ditanggalkan taw. Nak berwuduk pun jadi mudah ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp 016-7917269

#Nurraysa #NurraysaJohorBahru
#MiracleEyelinerNurraysa
#PerfectBrowShapingNurraysa
#PerfectLongLashMascaraNurraysa
#CodJohorBahru

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan di pengedar berdekatkan atau whatsapp yati www.wasap.my/01125479468
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#nurraysa

Look at my face and you'll realize the most unique part.
It's my eye brow

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan di pengedar berdekatkan atau whatsapp admin www.wasap.my/0175622046
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#DsNurraysa
#wanitacantik

#PERFECTBROWSHAPINGNurraysa ni sangat senang nak apply, tak perlu berjam-jam nak bersiap. Memang mudah!
.
Elok je bentuk kening nya lepas gunakan eyebrow ni. Kekal yakin berhadapan dengan orang ramai. Cantik pun cantik uollss. ๐Ÿ˜˜
.
Siapa yang belum dapatkan PERFECT BROW SHAPING ni boleh lah grab sekarang, comfirm anda berpuas hati.
.
Jika berminat boleh terus WA 013 2016961

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan di pengedar berdekatkan atau whatsapp admin www.wasap.my/0199644806/eyebrowshaping
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#nurraysahq

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
.

Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan segera ๐Ÿ˜Š .
#perfectbrowshapingnurraysa
#Nurraysa
#AisyhahRichTeam
#PengedarSahNurraysaPerlis

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .

#perfectbrowshapingnurraysa
#nurraysahq

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan di 011-32512957
.
.
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#nurraysa #SueNurraysaBangi #DropshipDiperlukan

EYEBROW:
Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan di pengedar berdekatkan atau whatsapp admin www.wasap.my/01119062486
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#nurraysahq

Susah nak lukis kening? Bila lukis asyik comot dan tak jadi je?
.
Jangan risau, Nurraysa ada penyelesaian untuk anda. Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping anda boleh mengatasi masalah ini. .
Jom dapatkan di pengedar berdekatkan atau whatsapp admin www.wasap.my/01125479468
.
#perfectbrowshapingnurraysa
#nurraysa

Most Popular Instagram Hashtags