#perdama

MOST RECENT

29JULAI2018

Alhamdulillah Syukur. Sekitar majlis Anugerah Sukan Masum 2017 yang berlangsung di Universiti Malaysia. Terpilih sebagai Atlit Terbaik Universiti Lelaki.
Terima kasih tak terhingga untuk semua yang selalu mendorong banie dalam bidang sukan terutama sukan Rowing/Mendayung. Terima kasih Persatuan Mendayung Negeri Terengganu dan Malaysia, Majlis Sukan Terengganu dan Negara, ISN Terengganu dan Malaysia, dan paling utama terima kasih tak terhingga @psrunisza Pusat Sukan Unisza yang banyak support banie.
Terima kasih ma abah, family, syaz, bff, classmate. N kawan2 yang banyak bagi dorongan.
Tak lupa kepada semua coach, coach terengganu, unisza, malaysia dan yang mengajar banie tak kira sukan apa sekali pun. Thanks All😘😊 #anugerahsukanmasum2018 #malaysianathlete #msn #msnt #perdata #perdama #kpt #athlete #rhinorowers #gengbajubatik #psrunisza #rowing #vscocam #photooftheday #majulahsukanuntuknegara

Perkumpulan Siswa/i Pahang Darul Makmur (PERDAMA) mengucapkan jutaan terima kasih buat semua yang sudi untuk menyertai Program Ukhwah Kecergasan yang telah berlangsung pada 14 April di Sunshine Square Bayan Baru. Diharapkan dengan terlaksananya program ini, ukhuwah yang terjalin di antara kita semua akan menjadi lebih erat.

#perdama #perdamausm #usm #bowling #rodonghood

🎳🎳🎳🎳🎳🎳🎳🎳🎳🎳🎳 🌸Assalamualaikum dan selamat sejahtera kpd warga usm🌸

Anda stress dengan assignments, tests, quiz dan presentation? 😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏 Tidak tahu bagaimana cara untuk mengurangkan tekanan yang anda? πŸ€”πŸ€” *Perkumpulan Siswa/i Pahang Darul Makmur (PERDAMA)* ada satu aktiviti yang boleh bantu kurangkan tekanan anda tu😍

Program ini bukan sahaja dapat menyihatkan tubuh badan tetapi dapat mengeratkan hubungan silaturahim jugaβ˜ΊπŸ˜πŸ‘«πŸ‘¬πŸ‘­ Haa, program apa tu?? πŸ€”πŸ”­πŸ’‘
Ha, sudah semestinya *perlawanan bowling* 🎳🎳🎳🎳🎳🎳🎳 .
.
.
Tarikh:14/4/2018
Hari: Sabtu
Masa: 7pm-11pm
Tempat: Sunshine, Bayan Baru
.
.
. *-Yuran sebanyak RM15 bagi setiap peserta* *-satu kumpulan 5 orang*
*-pengangkutan sendiri* *- makanan, hadiah dan sijil disediakan* πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜ Jangan risau *mycsd* juga ada disediakan😍😍 Jadi, marilah rebut peluang iniπŸ˜‰πŸ˜‰ Untuk sertai, ayuh isi google form iniπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» .
.
.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQ8XCd4MIsKgh5D_JyMXGjQJsSI8H6JNIcwIvJnDtvU62jqg/viewform?usp=pp_url&entry.684647945&entry.173506872&entry.524389595&entry.1870586591

Sebarang pertanyaan boleh hubungi:
Farhanah (011-39137614)
Syahirah (01140355764)

Moh join ramei-ramei.

#rodonghood #usm #perdama #perdamausm #bowling

Alhamdulillah... we are done with varsity boat race 2017
Thank you adik2 volunteer yg tolong akak... jasamu dikenang... see you next event kat Johor nt ya... β€’
#vbr2017 #varsityboatrace2017 #perdama #malaysiarowing #rowing #volunteer #technical #mystoryoflife #mylifestory #idayuhamid

Hi-Tea... sbb lapaq memasing makan sampai kenyang... Akhirnya dapat makan sedap setelah 5 hari makan under average β€’
#vbr2017 #rowing #friend #favouritepeople #friendship #technicalteam #rowingmalaysia #perdama #mylife #mycapture #mystyle #myheart #mywork #myjob#myjourney #myworld #myfriend #myworld #idayuhamid

The team behind the scene Varsity Boat Race 2017 (Rowing & Kayak)
β€’
We are Technical Team (umpire, technical & secretariat technical) !! β€’
PERDAMA - Persatuan Mendayung Malaysia
MASCA - Malaysia Canoe
β€’
#varsityboatrace2017 #vbr2017 #rowing #kayak #rowers #kayakers #FISA #internationalrowingfederation #MRA #malaysiarowing #MalaysiaRowingAssociation #PERDAMA #MASCA #MalaysiaCanoe #bukitmerahlaketown #perak #mywork #myjob #technical #umpire #watersports #secretariattechnical #mylife #myworld #mystyle #mypassion #myteam #mylifestory #storyofmylife #idayuhamid

Skuad Tok Gajah menang keatas Kelatan dan Terengganu🐘
thankyou partners !
#RedbullMY #FitPermata2.0 #Perdama

Kami yg sengal ! Haha enjoy our work... #perdama #umpire #technical

We are umpire, secretariat technical and teachnical team of Persatuan Mendayung Malaysia ! Ehhh nape 4 org je pompuan ni πŸ˜… anyway it's good to see you guys ! This is my abg2 and adik2 yg sama2 memajukan sukan rowing malaysia ! And juga as my family's
#rowing #perdama #mendayung #kayak #mystory #mylife #mystyle

Nyanyian merdu sementara Santapan Malam sempena Program Koi Sayang Pahang yg dirasmikan Oleh YB Dato' Sri Wan Rosdy Wan Ismail.. #usm #perdama #pahangusm #mzar #Friends #kejayaankampung #kebanggaansemua #zharifrahim #mampan #exco #916inderapura #kuantan #mahasiswa #beliapahang #beliakuantan

Raptai perarakan bulan kemerdekaan

Kononnye... #pksrowing #perdama #malaysiarowingteam #malaysiarowingjunior #marinaputrajaya

Pembantu jurulatih diperlukan.

Kelayakan: -pernah mewakili negara di kejohanan antarabangsa
(Yang pernah dapat medal diutamakan) -tu je.saiz pinggang xde hal.πŸ’ͺ🚣 #perdama #rowingmalaysia #pksrowing #marinaputrajaya #vbr2016 #semogalejenlejenkembali

Ini pagi perah otak utk adik2 punye cerite..kepale2 same jee yg memerah.ade kepale baru nak join?jom aaa

#rowing #perdama #asianrowingjuniorchampionships #utmkl #

Most Popular Instagram Hashtags