[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#perda

31415 posts

TOP POSTS

Peraturan terbaru!!! Velg @hsr_wheel yg lubangnya genap boleh lewat di tanggal genap dan lubang ganjil boleh lewat di tanggal ganjil. Khusus velg @hsr_wheel Dijamin di tangkap sama pak polisi hahahaha.... mimin koplak!!!
#tkbgroup#hsrwheel#velgmobil#tokovelg#ganjilgenap#perda#velgmobil#luculucuan

Pemilik mobil di Jakarta wajib memiliki carport ataupun garasi. Aturan ini dilontarkan Pemprov DKI Jakarta bersama Direktorat Lalu Lintas (Ditlantas) Polda Metro Jaya. Yakni mengacu pada Pasal 140, Peraturan Daerah (Perda), No. 5, Tahun 2014.

#perda #pemprovdki #ditlantas #garasi You can visit our official site: http://otomotifnet.com/

Follow our social media for news update:
Twitter: otomotifweekly
Facebook Fan Page: otomotifweekly
Instagram: otomotifweekly
Youtube : Otomotif Tv

Não poderíamos deixar de abordar a questão do tempo gasto nos deslocamentos cotidianos.
🚗⏳🚙⏳🚃
Até aqueles que moram mais próximos dos locais de trabalho ou estudo têm sofrido, ultimamente, com maior tempo de deslocamento.
😔😔😔
Vamos a alguns dados para entender melhor a situação, de acordo a Confederação Nacional do Transporte, o transporte individual cresceu em um ritmo mais de 3,5 vezes maior do que a rede de trens e metrô no Brasil, aliado a isso verificamos a falta de ônibus e a baixa qualidade do transporte público, e como resultado, sentido todos os dias pela população, as cidades se tornaram gradativamente congestionadas.
😔😔😔
O cenário de tempo gasto no trânsito é tão significativo que algumas cidades brasileiras já figuram como as mais congestionadas do mundo. Segundo ranking da Tomtom Traffic Index, empresa holandesa especializada em tráfego, a cidade mais congestionada do país é o Rio de Janeiro, que já é também a oitava cidade mais congestionada do mundo. São Paulo, que por muito tempo foi conhecida por seus longos engarrafamentos, aparece na 71ª posição do ranking mundial, perdendo para Salvador, que ficou na 28ª posição; Recife que ficou em 43º lugar; e Fortaleza, que ocupou a 47ª posição.
😱😱😱
​A​ economia da Região Metropolitana do Rio é a que mais perde em todo o país por causa das longas viagens feitas por grande parte de seus trabalhadores. O custo do tempo que poderia ser investido em produtividade chegou a R$ 35,7 bilhões em 2014, 8,1% do PIB da região, segundo um levantamento feito pelo economista Guilherme Vianna.
💸💸💸
Para saber mais sobre​ as consequências dos congestionamentos no Brasil, basta acessar o link da bio e acompanhar nossa Semana Temática de Mobilidade.
📱💻📱💻📱
#Autossustentável #SemanaTemática #MobilidadeUrbana #mobilidade#transito ​​#cidadessustentaveis​#sustentabilidade​#planejamentourbano​​#urbanismo #engarrafamento #congestionamento #deslocamento #tempo #produtividade #perda #economia #transporte #transportepublico #qualidade #populacao#qualidadedevida ​​#cidadania​#mobility #urbanmobility​#smartcities #sustainability#urbanplanning #citiesforpeople#urbanmobility #respect

SELAMAT HARI ANAK NASIONAL 👦👧👨👩
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Jangan lupa meng - OKE² temanmu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Dokumen #Lada #perda #potretkenangan

"Ainda bem que você estava no começo da gravidez", "logo você vai ter outro filho"... Esses são alguns dos palpites que, infelizmente, as mulheres que sofreram aborto espontâneo acabam ouvindo. Reunimos 10 frases que não devem ser ditas nesse momento difícil. Confira! >>> abr.ai/frases-aborto-espontaneo #maternidade #perda #abortoespontâneo

Se educar fosse fácil... #Recompensa #Perda #EducacaoInfantil

DPRD Tabanan Sepakati 6 Ranperda Menjadi Perda

@beritabalicom - Eksekutif dan Legislatif Kabupaten Tabanan sepakat menetapkan 6 Ranperda (Rancangan Peraturan Daerah) menjadi Perda (Peraturan Daerah).
.
Yang sebelumnya telah dibahas secara Intensif dan sesuai dengan mekanisme yang ada.
.
Selengkapnya : Beritabali.com

#berita #bali #beritabali #instanews #instatoday #dprd #sepakati #ranperda #perda #tabanan #beritatabanan

Wagub Jatim Saifullah Yusuf (Gus Ipul) menandatangani Perda tentang rencana induk pembangunan kepariwisataan Provinsi Jatim, saat pelaksanaan Sidang Paripurna di Gedung DPRD Jatim, Jl. Indrapura Surabaya, Kamis (14/9/2017).
Menurut Gus Ipul, perda ini sebagai landasan dan dasar hukum dalam melakukan pembangunan sektor pariwisata. Daerah di Jatim kini terus bergeliat, ada Banyuwangi, Kota Batu, bahkan Trenggalek serta kabupaten/kota lain yang sektor pariwisatanya kini cukup maju dan terus bergeliat.
#jatimadem #banggajatim #jatimpositif #gusipul #sahabatgi #sahabatgusipul #jawatimur #jatim #pariwisata #perda

Tudo tem o seu tempo determinado.

Desejo um novo tempo pra você
Acredite,vale a pena!

#Perda #Ganho #Vida #Vencer #Estratégia #Verdade #Yupi #AdilsonYupi #Vencedor #MindSet #AutoConhecimento
#Escolhas #Consequencias #Acredite

MOST RECENT

Vem com a gente perder peso com saúde e com um produto 100%natural!🔝
🏃Entrega: (62) 991471181🏃

#cafemarita #marita #maritalife #cafe #gurme #top #perda #perdadepeso #ficatop #perdergordura #perderbarriga #perdergordurinhas

Rungsing tahap maximum nak guna pembersih wanita apa ? Semua tak bagus? Lepas guna jadi sensitif? Jadi gatal-gatal? Kulit Cik Bunga mula meradang, kering dan kusam? Huwaaaaaaaa..
.
Nak pilih pembersih wanita kena yang sesuai dgn kulit Cik Bunga yang nipis dan sensitif. Macam CFSW ni pH yang digunakan pH tetap Cik Bunga. pH lembut dan sangat sesuai digunakan kerap-kerap. .
Nak pilih pembersih wanita kena yang bersifat merawat sampai akar umbi. Bukan sekadar mencuci je. Mcm CFSW ni merawat semua all in one masalah Cik Bunga mcm Keputihan, Kegatalan, Bau even Cik Bunga yg gelap sebab ada scrub lembut halus dalam pembersih Cik Bunga CFSW. hikhik.
.
For sure sangat wangi lah sampai satu toilet boleh bau. Andddd sejukkkkkk mcm letak ais batu berkilo-kilo. Let's lah! Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-spa dgn Celebrity Feminine Scrub Wash. Ngeeeee~
.
"FAST ACTION,FAST RESULT"
.
.
Whatsapp/SMS:
Ika 017-4055815
.
.
#cfsw#missvgelap#missvberbau#celebrityfemininescrubwash#kakishopping#belionline#terlajaklaris#produkkecantikkan#produkkesihatan#skinstories#moodrepublik#fairykisses#detoxbadandenganfairykisses#onlineshopping#femininescrub#penang#hygienewash#keputihan#masalahwanita#uitm#perda#cfswviral#

Feedback customers #CFSW lagi lagi dan lagi. Ishhhh banyak betul feedback positif tak sampai sebotol customer CFSW. Tak bagus, org tak puji. Tak bagus org tak cakap nak repeat order mcm ni. 😇
.
Ishhh once dah try ramai cakap tak nak tukar pembersih Cik Bunga jenama lain dah. Haha.
Ishh terlajak best. Paling best masalah Keputihan, Gatal, Bau semua hilangggg tak sampai sebotol.
.
Dah lah ada scrub lembut halus yg superbbbb lain dari yang lain. Dgn efek sejuk. Freshhhhh mcm kat Korea nokkk. .
Malas type panjang. Kena grab at least sebotol. Cuba dan jangan terkejut kalau rasa hari tak langkap kalau tak guna Celebrity Feminine Scrub Wash even sehari.
.
"FAST ACTION,FAST RESULT"
.
.
Whatsapp/SMS:
Ika 017-4055815
.
.
#cfsw#missvgelap#missvberbau#celebrityfemininescrubwash#kakishopping#belionline#terlajaklaris#produkkecantikkan#produkkesihatan#skinstories#moodrepublik#fairykisses#detoxbadandenganfairykisses#onlineshopping#femininescrub#penang#hygienewash#keputihan#masalahwanita#uitm#perda#cfswviral#

jumpa esok tau..? ajak semua mak pak menakan, tok, tok wan, saudara jauh, saudara dekat 😃 #sakinahforeverliving #aloevera #perda #carnival #foreverliving

ONMG OMG APA NI SEMUA PAKAT NAK TRY ONG MASCARA NI😱😱😱😱
.
.
Meh kita baca kelebihan #OMGMASCARA ni kat bulu mata kita okeh⤵⤵⤵
.
.
❎ tak mengatalkan mata
❎tak menanggalkan bulu mata
✅ senang untuk dicuci
✅mudah di bawa ke mana sahaja
✅melentikan bulu mata
✅melebatkan bulu mata
✅berus tebal
✅boleh digunakan di bawah mata
✅tahan melebihi 12 jam
✅kalis air
.
.
Wawww banyaknya kelebihan dia dah la murah jurrr dua puloh sahaja awokk. Mampu milik sangat dah.😍😍😍
.
.
#teamenamusa
#teamenahebat
#gmfs
#mg
#aeb
#omgmascara
#mascara
#cantiksbyena
#kulim
#perda
#kepalabatas
#pinangtunggal
#lofattah
#clevergirl
#clevergirl2017
#ptsb
#unikl
#uniklkulim
#sayajual
#jualanmurah
#teamkulim
#kvkulim

ONMG OMG APA NI SEMUA PAKAT NAK TRY ONG MASCARA NI😱😱😱😱
.
.
Meh kita baca kelebihan #OMGMASCARA ni kat bulu mata kita okeh⤵⤵⤵
.
.
❎ tak mengatalkan mata
❎tak menanggalkan bulu mata
✅ senang untuk dicuci
✅mudah di bawa ke mana sahaja
✅melentikan bulu mata
✅melebatkan bulu mata
✅berus tebal
✅boleh digunakan di bawah mata
✅tahan melebihi 12 jam
✅kalis air
.
.
Wawww banyaknya kelebihan dia dah la murah jurrr dua puloh sahaja awokk. Mampu milik sangat dah.😍😍😍
.
.
#teamenamusa
#teamenahebat
#gmfs
#mg
#aeb
#omgmascara
#mascara
#cantiksbyena
#kulim
#perda
#kepalabatas
#pinangtunggal
#lofattah
#clevergirl
#clevergirl2017
#ptsb
#unikl
#uniklkulim
#sayajual
#jualanmurah
#teamkulim
#kvkulim

Apa yang menyebabkan Vitamin C Shaklee ini BERBEZA dengan Vitamin C jenama lain?
.
1. Vitamin C Shaklee BUKAN vitamin sintetik!
- Suplemen yang ada di Shaklee semuanya terdiri daripada vitamin natural-termasuklah Vitamin C. Tahukah anda bahawa Vitamin C sintetik mempunyai kesan antioksidan dan pro-oksidan dalam masa yang sama! Bermakna walaupun ia menghapuskan radikal bebas dalam tubuh, pada masa yang sama ia juga menghasilkan radikal bebas!
.
2. Vitamin C Shaklee bersifat
'Sustained Release'/pelepasan masa
- Apabila anda memakan Vitamin C Shaklee (500mg), anda akan mendapat manfaatnya berterusan lebih kurang selama 5 jam! Ini adalah kerana, ia akan dilepaskan sebanyak 100mg bagi setiap 1 jam. Bermakna anda akan mendapat manfaatnya selama 5 jam tanpa henti!
.
3. 1 tablet Vitamin C Shaklee (500mg) bersamaan dengan 7 setengah biji oren!
- Bayangkan dengan hanya memakan 1 biji tablet Vitamin C Shaklee, anda mendapat manfaat sebanyak anda memakan 7 setengah biji oren setiap hari! Hebat kan?
.
4. Vitamin C Shaklee mengandungi "bioflavonoids".
- Tahukah anda bahawa vitamin C sintetik tidak mempunyai bioflavonoids? Ianya cuma semata-mata asid askorbik sahaja. Bermakna ia tidak mampu bertindak seperti vitamin C yang sebenar.
Bioflavonoids adalah pigmen tumbuhan-tumbuhan yang dijumpai banyak di dalam buah-buahan sitrus. Ia membantu dalam penyerapan vitamin C sepenuhnya dan memelihara vitamin C itu sendiri daripada oksidasi. Dan ya, Vitamin C Shaklee ada bioflavonoids!
.
5. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
- Semuanya natural!
Jadi, sekiranya anda mahukan Vitamin C yang natural dan benar-benar bermanfaat untuk anda, maka Vitamin C Shaklee adalah pilihan yang paling tepat sekali!
.
Hubungi cik azza dengan segera untuk dapatkan Vitamin C
01132045363
01132045363
.
#Setkehamilan#Setberpantang
#Setkesuburan#Jerawat#Jeragat
#Kulitkusam#Berminyak#Pengedar
#Shakleemalaysia#Shakleepenang
#Postage#Cod#Bukitmertajam#Perda
#Pengedarsahshaklee#Jeragat
#meeracle#Simplelynn#herbalex
#Vitaminc#Vivixmalaysia.

Haaaaa siapa yang akan bertunang dan bernikah ?
Jangan bagi laki korang tekejut di malam pertama 😆😆 Meh cepat kita CABUT KASI LICIN itu miss V lahh 😍
.
Meh cepat grab Norah !! Masih sempat utk gebu gebas sebelum hari perkahwinan ! 😋
.
.
.
.
.
💫 1 botol RM35 sm / RM40 ss
.
(tidak termasuk postage)
.
.
.
Anda boleh DM ataupun
whatsapp 📲 011- 256 123 88
.
.
COD area:
#seberangjaya ( #norahCODseberangjaya )
#bagan ( #norahCODbagan )
#perda ( #norahCODperda )
#bukitmertajam ( #norahCODbukitmertajam )
#juru ( #norahCODjuru )
#sungaidua ( #norahCODsungaidua )
#kepalabatas ( #norahCODkepalabatas )
.
#norahCODusm
#norahCODuitmbertam
#norahCODuitmpermatangpauh
#norahCODpoliteknik
#norahCODkmpp
#norahCODpenang
.
.
.
#norahwax
#nbcodpenang
#nbcodsimpangampat
#nbcodbertam
#cabutbulu
#rahsiamemikatsuami
#buangbulu

PROMOSI PROMOSI KAWKAWW 🎉

Promo Maal Hijrah! Pihak HQ telah umum kan. Ini adalah PROMOSI yang TERAKHIR. Selepas ini, tiada lagi promosi 3 botol rm 100 😊 ini yang terakhir. Promosi sah hingga 22-29 Haribulan 😉.
.
.
.

PROMO MAAL HIJRAH ;

3 BOTOL Magical White Gel 🌸
RM 100 SAHAJA!
RM 100 SAHAJA!
(harga asal rm150)
*save rm50 tau!
.
.
Memang menangis tak berlagu lah kalau terlepas Promosi kali ni. Memang tersangat-sangatlah murah! Apa yang berbaloi sangat beli Magical White ni? 🌸 Jom kita baca kegunaan dan fungsi Magical White. Confirm mesti menangis bila baca 💯.
.
.
.
Benefits ;
- menegangkan kulit
- memudar/menghilangkan jerawat, jeragat.
- sesuai dgn semua jenis kulit
- sun burn, gelap, tona tak sekata, parut semua boleh. - lelaki & perempuan boleh pakai!
- allergic/eczema boleh sapu.
.
.
5 in 1 ;
.
.
- diguna kan sbg base makeup
- primer
- sun block (spf 30)
- moisturizer
- melembab/memunggil kan bibir .
.
Berminat ke sayang?
Whatsapp or DM sis 📲
+60142493209
Atau tekan je tau link kat bio, lagi senang.

Jom cantikkan kulit korang dengan Magical White 😘

#mw #magicalwhite #skincare #viral #magicalwhitekedah #magicalwhitekulim #magicalwhiteutara #utara #geltreatment #murah #sayajual #mwtestimoni #magicalwhitecleanser #magicalwhitecleanserutara #magicalwhitecleaserkedah #penang #kedah #bm #perda #jombeli #awakbeli #kl #berkesan #natural #kulitanda #sayangi #sayang #luluskkm #viralkan

PROMOSI PROMOSI KAWKAWW 🎉

Promo Maal Hijrah! Pihak HQ telah umum kan. Ini adalah PROMOSI yang TERAKHIR. Selepas ini, tiada lagi promosi 3 botol rm 100 😊 ini yang terakhir. Promosi sah hingga 22-29 Haribulan 😉.
.
.
.

PROMO MAAL HIJRAH ;

3 BOTOL Magical White Gel 🌸
RM 100 SAHAJA!
RM 100 SAHAJA!
(harga asal rm150)
*save rm50 tau!
.
.
Memang menangis tak berlagu lah kalau terlepas Promosi kali ni. Memang tersangat-sangatlah murah! Apa yang berbaloi sangat beli Magical White ni? 🌸 Jom kita baca kegunaan dan fungsi Magical White. Confirm mesti menangis bila baca 💯.
.
.
.
Benefits ;
- menegangkan kulit
- memudar/menghilangkan jerawat, jeragat.
- sesuai dgn semua jenis kulit
- sun burn, gelap, tona tak sekata, parut semua boleh. - lelaki & perempuan boleh pakai!
- allergic/eczema boleh sapu.
.
.
5 in 1 ;
.
.
- diguna kan sbg base makeup
- primer
- sun block (spf 30)
- moisturizer
- melembab/memunggil kan bibir .
.
Berminat ke sayang?
Whatsapp or DM sis 📲
+60142493209
Atau tekan je tau link kat bio, lagi senang.

Jom cantikkan kulit korang dengan Magical White 😘

#mw #magicalwhite #skincare #viral #magicalwhitekedah #magicalwhitekulim #magicalwhiteutara #utara #geltreatment #murah #sayajual #mwtestimoni #magicalwhitecleanser #magicalwhitecleanserutara #magicalwhitecleaserkedah #penang #kedah #bm #perda #jombeli #awakbeli #kl #berkesan #natural #kulitanda #sayangi #sayang #luluskkm #viralkan

PROMOSI PROMOSI KAWKAWW 🎉

Promo Maal Hijrah! Pihak HQ telah umum kan. Ini adalah PROMOSI yang TERAKHIR. Selepas ini, tiada lagi promosi 3 botol rm 100 😊 ini yang terakhir. Promosi sah hingga 22-29 Haribulan 😉.
.
.
.

PROMO MAAL HIJRAH ;

3 BOTOL Magical White Gel 🌸
RM 100 SAHAJA!
RM 100 SAHAJA!
(harga asal rm150)
*save rm50 tau!
.
.
Memang menangis tak berlagu lah kalau terlepas Promosi kali ni. Memang tersangat-sangatlah murah! Apa yang berbaloi sangat beli Magical White ni? 🌸 Jom kita baca kegunaan dan fungsi Magical White. Confirm mesti menangis bila baca 💯.
.
.
.
Benefits ;
- menegangkan kulit
- memudar/menghilangkan jerawat, jeragat.
- sesuai dgn semua jenis kulit
- sun burn, gelap, tona tak sekata, parut semua boleh. - lelaki & perempuan boleh pakai!
- allergic/eczema boleh sapu.
.
.
5 in 1 ;
.
.
- diguna kan sbg base makeup
- primer
- sun block (spf 30)
- moisturizer
- melembab/memunggil kan bibir .
.
Berminat ke sayang?
Whatsapp or DM sis 📲
+60142493209
Atau tekan je tau link kat bio, lagi senang.

Jom cantikkan kulit korang dengan Magical White 😘

#mw #magicalwhite #skincare #viral #magicalwhitekedah #magicalwhitekulim #magicalwhiteutara #utara #geltreatment #murah #sayajual #mwtestimoni #magicalwhitecleanser #magicalwhitecleanserutara #magicalwhitecleaserkedah #penang #kedah #bm #perda #jombeli #awakbeli #kl #berkesan #natural #kulitanda #sayangi #sayang #luluskkm #viralkan

PROMOSI PROMOSI KAWKAWW 🎉

Promo Maal Hijrah! Pihak HQ telah umum kan. Ini adalah PROMOSI yang TERAKHIR. Selepas ini, tiada lagi promosi 3 botol rm 100 😊 ini yang terakhir. Promosi sah hingga 22-29 Haribulan 😉.
.
.
.

PROMO MAAL HIJRAH ;

3 BOTOL Magical White Gel 🌸
RM 100 SAHAJA!
RM 100 SAHAJA!
(harga asal rm150)
*save rm50 tau!
.
.
Memang menangis tak berlagu lah kalau terlepas Promosi kali ni. Memang tersangat-sangatlah murah! Apa yang berbaloi sangat beli Magical White ni? 🌸 Jom kita baca kegunaan dan fungsi Magical White. Confirm mesti menangis bila baca 💯.
.
.
.
Benefits ;
- menegangkan kulit
- memudar/menghilangkan jerawat, jeragat.
- sesuai dgn semua jenis kulit
- sun burn, gelap, tona tak sekata, parut semua boleh. - lelaki & perempuan boleh pakai!
- allergic/eczema boleh sapu.
.
.
5 in 1 ;
.
.
- diguna kan sbg base makeup
- primer
- sun block (spf 30)
- moisturizer
- melembab/memunggil kan bibir .
.
Berminat ke sayang?
Whatsapp or DM sis 📲
+60142493209
Atau tekan je tau link kat bio, lagi senang.

Jom cantikkan kulit korang dengan Magical White 😘

#mw #magicalwhite #skincare #viral #magicalwhitekedah #magicalwhitekulim #magicalwhiteutara #utara #geltreatment #murah #sayajual #mwtestimoni #magicalwhitecleanser #magicalwhitecleanserutara #magicalwhitecleaserkedah #penang #kedah #bm #perda #jombeli #awakbeli #kl #berkesan #natural #kulitanda #sayangi #sayang #luluskkm #viralkan

PROMOSI PROMOSI KAWKAWW 🎉

Promo Maal Hijrah! Pihak HQ telah umum kan. Ini adalah PROMOSI yang TERAKHIR. Selepas ini, tiada lagi promosi 3 botol rm 100 😊 ini yang terakhir. Promosi sah hingga 22-29 Haribulan 😉.
.
.
.

PROMO MAAL HIJRAH ;

3 BOTOL Magical White Gel 🌸
RM 100 SAHAJA!
RM 100 SAHAJA!
(harga asal rm150)
*save rm50 tau!
.
.
Memang menangis tak berlagu lah kalau terlepas Promosi kali ni. Memang tersangat-sangatlah murah! Apa yang berbaloi sangat beli Magical White ni? 🌸 Jom kita baca kegunaan dan fungsi Magical White. Confirm mesti menangis bila baca 💯.
.
.
.
Benefits ;
- menegangkan kulit
- memudar/menghilangkan jerawat, jeragat.
- sesuai dgn semua jenis kulit
- sun burn, gelap, tona tak sekata, parut semua boleh. - lelaki & perempuan boleh pakai!
- allergic/eczema boleh sapu.
.
.
5 in 1 ;
.
.
- diguna kan sbg base makeup
- primer
- sun block (spf 30)
- moisturizer
- melembab/memunggil kan bibir .
.
Berminat ke sayang?
Whatsapp or DM sis 📲
+60142493209
Atau tekan je tau link kat bio, lagi senang.

Jom cantikkan kulit korang dengan Magical White 😘

#mw #magicalwhite #skincare #viral #magicalwhitekedah #magicalwhitekulim #magicalwhiteutara #utara #geltreatment #murah #sayajual #mwtestimoni #magicalwhitecleanser #magicalwhitecleanserutara #magicalwhitecleaserkedah #penang #kedah #bm #perda #jombeli #awakbeli #kl #berkesan #natural #kulitanda #sayangi #sayang #luluskkm #viralkan

Most Popular Instagram Hashtags