[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#perasan

MOST RECENT

Ada mcm sajat x?? Hahha..#perasan
Sajat lagi lawoooo...
Klua lepak anak beranak kejab yee...

Dlm rmai² aq thu dh Sapa yg pling comey klau bkn bdk tdung hijau Tu lahh😜
#perasan

Kalaulah siaaa atlet😂..bulih ku jumpa semboy2 d sna😂😂..#Perasan

Asyik dgn student lelaki je ni up gambar dgn student perempuan pulak.. Peminat cikgu katanya.. Hahahah #perasan

Muka Mintak Cendol Weyhh 😂😂😂😂. .
.cc : @safwanhilmi27
.p/s : rambut acah kpop sikit 😂
.
.
.
#lapar #mukaputih #view #igers #bajubunga #acah #perasan

Jadi gampang meras jeruk nya dg Pemeras Lemon Jeruk Stainless Steel Ukuran lebih B

Alat pemeras jeruk inovatif, membuat Anda tidak perlu mengeluarkan banyak tenaga untuk menghasilkan sari jeruk murni, dan tanpa perlu mengotori tangan. Terbuat dari bahan stainless steel sehingga kuat dan dapat memeras sampai tuntas tidak seperti perasan model lama dari bahan plastik yg butuh banyak tenaga dan alat mudah patah.

Jeruk / lemon potong menjadi 2 bagian dan masukkan kedalam alat peras lalu tekan dan semua sari akan keluar. Mudah dan cepat untuk hidup sehat.

Size : 6,5 x 21 cm
Material : Stainless Steel
Kemasan : No Bag *Sudah termasuk packing BubbleWrap

Berat 250gr

Jika minat serius no php chat wa aja ya cek di BIO
#pemeras
#pemerasjeruk
#Pemerasjerukmurah
#perasanjeruk
#perasan
#perasanjerukmurah

Wooww..kreen..!!!! Pemeras Lemon Jeruk Stainless Steel Ukuran lebih B

Alat pemeras jeruk inovatif, membuat Anda tidak perlu mengeluarkan banyak tenaga untuk menghasilkan sari jeruk murni, dan tanpa perlu mengotori tangan. Terbuat dari bahan stainless steel sehingga kuat dan dapat memeras sampai tuntas tidak seperti perasan model lama dari bahan plastik yg butuh banyak tenaga dan alat mudah patah.

Jeruk / lemon potong menjadi 2 bagian dan masukkan kedalam alat peras lalu tekan dan semua sari akan keluar. Mudah dan cepat untuk hidup sehat.

Size : 6,5 x 21 cm
Material : Stainless Steel
Kemasan : No Bag *Sudah termasuk packing BubbleWrap

Berat 250gr

Jika minat serius no php chat wa aja ya cek di BIO
#pemeras
#pemerasjeruk
#Pemerasjerukmurah
#perasanjeruk
#perasan

Pemeras Lemon Jeruk Stainless Steel Ukuran lebih B

Alat pemeras jeruk inovatif, membuat Anda tidak perlu mengeluarkan banyak tenaga untuk menghasilkan sari jeruk murni, dan tanpa perlu mengotori tangan. Terbuat dari bahan stainless steel sehingga kuat dan dapat memeras sampai tuntas tidak seperti perasan model lama dari bahan plastik yg butuh banyak tenaga dan alat mudah patah.

Jeruk / lemon potong menjadi 2 bagian dan masukkan kedalam alat peras lalu tekan dan semua sari akan keluar. Mudah dan cepat untuk hidup sehat.

Size : 6,5 x 21 cm
Material : Stainless Steel
Kemasan : No Bag *Sudah termasuk packing BubbleWrap

Berat 250gr

Jika minat serius no php chat wa aja ya cek di BIO
#pemeras
#pemerasjeruk
#Pemerasjerukmurah
#perasanjeruk
#perasan

#PerasaN saruaWae bagiNunung mah Malem minggu..jgmalem biasaNa Oge😊.. @Rai💦Ndu.. MalemMingguann😔😢😫..??

Caption??

#perasan 😂🤣

Pooh X Aisyah = COMEL. Kbai hahahaha. #perasan

I wore these last week with a pair of black pants. Got a remark from my eldest, "you look like a fighter pilot in those!" 😎😎 thanks for the compliment son @thesexxiestmanalive. #up #feelingmyself #iwishiwasfamous #lookingback #hijabcoffee #perasan #takdakkerjaorgkata

22/365 : Alhamdulillah... Yesterday,10 years ago, I would have attain the minimum age to become Captain. Jazakumullah khairan katsira for all the well wishes and prayers. May Allah accept the prayers and grant you something better in return. Ameen. #blog #blogger #bloggers #blogging #instablog #instablogger #birthday #birthdayboy #birthdaycake #cake

Throw🔙
#i ♥️ gshock
#perasan kjap😣😤

Terima kasih lah pada penaja yg menaja bunga api tuk opening mlm ni..cantik..
#30s #anotheryearolder #perasan

Just try this app#tiktok do u think u cute? Sorry im not but limited edition hahaha #perasan #jangankoyak 😂😂😂

#Repost @angelzainal with @get_repost
・・・
Why kebanyakan orang pompuan ambil Gambar mulut nak kena muncung #nampak kurus #sexy #perasan so which one do u think is the right answer? #message me

Most Popular Instagram Hashtags