[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#perangbibir

5781 posts

TOP POSTS

Bila ampa dok tag2 saya semalam nyanyi lagu putus terpaksa/putus urat saraf tu saya rindu pulak kat #perangbibir .. Rindu nak joget2..nak gelak2 ngan kak @sherry_alhadad hadoiiih
Slalunya jd host dengan dia..ni dia host kita peserta..tak aci senang keje sherry😂.
... terima kasih banyak team perang bibir! Best gila!
Habis dah duit tu zulin pakai bahahaha kbai❤️

DROP THE BEAT, let show em’ how we roll ahh! 🎵
Its today guys! Siapa yang free tu, tatau nak buat apa today, please come & support me for #DropTheBeat at Sri Pentas 2 Plaza Alam Sentral Shah Alam 2pm ❤️ Its FREE ENTRY guys!
Hope to see everyone there! So so nervoussss. Oh & thanks baby for always being there for me @cikmanggis Love youuuu 😘
#AziraShafinaz #PerangBibir #StonedAndCo #Defam

Amboii kemain menari..
Aik!! Belum pun kami tengok.. dah cakap tak sanggup baca komen..
Ni yang nak komen banyak-banyak ni..😂😂😂
Chill Bro..
#SyafiqKyle
#PerangBibir
#PeminatUnderGroundSyafiqKyle
@syafiqkylez - Ni Hip Hop Nismilan! Korang apa tau?
Ok beli flight tiket and migrate to Yugoslavia skrg. Tak sanggup baca komen korang malam ni 🤣

Nah, sape yang terlepas #perangbibir semalam di @tv9malaysia ❤️ choreographer - @faruqsuhaimi
Thanks for watching everyone @mawarians_official
Nak sambungan video ni tak? 😬

Eh siapa usya usya #Perangbibir @perangbibirtv9 tadi? Tgk tak ligat abang wan dalam tu? Hehehehe siapa Team #SyazuwanHassan ni? Comment sikit! Nak usyaaaa 😘 Amacam? Best tak? See ya guys in semi final k? @syazuwanhassan #syazuwanHassan #TheWanloves

I love her dancing. Goosebump. Everytime. Till now. 😅
[PART 1]
.
#MawarRashid #PerangBibir #IAmTheBest #MuayThai
@mawarashid

Sorakan hebat terus bergema apabila para penonton teruja dan terhibur dengan lagu-lagu Bollywood yang dibawakan oleh Azrel Ismail, Reen Rahim dan Hanna Aqeela ketika beraksi di episod ketujuh Perang Bibir yang bersiaran pada 13 April 2017 yang lalu.

Lagu-lagu Bollywood tidak dapat lari daripada kostum yang berwarna-warni serta nyanyian dan tarian yang meriah. Hanya diberikan satu hari untuk membuat persiapan dan berlatih menari, contender-contender Perang Bibir tidak menghampakan penonton dan peminat dengan pemilihan OST dari filem Bollywood yang popular seperti Kuch Kuch Hota Hai, Diwale dan Kabhi Kushi Kabhi Gham.

BACAAN LANJUT: http://www.budiey.com/reen-rahim-perang-bibir @reenrahim @tv9malaysia @azrelismail #perangbibir #tv9 #budieydotcom #reenrahim #bollywood

DROP THE BEAT, let show em’ how we roll ahh! 🎵
Its today guys! Siapa yang free tu, tatau nak buat apa today, please come & support me for #DropTheBeat at Sri Pentas 2 Plaza Alam Sentral Shah Alam 2pm ❤️ Its FREE ENTRY guys!
Hope to see everyone there! So so nervoussss. Oh & thanks baby for always being there for me @cikmanggis Love youuuu 😘
#AziraShafinaz #PerangBibir #StonedAndCo #Defam

#PerangBibir malam ni! Memang gempak final ni! Siap ada Amy mastura and Ucop tau!

MOST RECENT

KAWAN TEGUR BADAN KURUS!😱.
.
Tahu tak?.
.
Ada minuman yang tak perlu anda bimbang tentang bahan2 yg terlarang?
.
Tak perlu anda rasa takut nak memilih produk untuk langsing.
.
HEALTHY RICE.
.
minuman dari serbuk beras perang.
.
Takada bahan2 terlarang okayyyys.
.
MINUMAN DARI SERBUK BERAS PERANG.
.

Ada tambahan Oat!.
.
Whatsapp 0193481466
.
atau klik link di profile✔.
.
#healthyricetestimoni

Healthy Rice.
.
meal replacement iaitu sebagai penganti kepada makanan seperti nasi.
.
tidak perlu makan nasi lagi sebab dengan meminum HEALTHY RICE, kita akan kenyang seperti makan nasi jugak.
.
Whatsapp 0193481466/HR
.
Atau klik link di profile✅

" TRAVEL SIHAT BERSAMA HEALTHY RICE ".
.
🎈Mudah dan Cepat disediakan semasa sedang travel.
🎈Jimat ruang tanpa perlu bawa periuk nasi elektrik. 🎈Cuma tambah air dah sedia untuk diminum.
🎈Perut kenyang, hati pun senang nak jalan-jalan.
. .
Mudahkan? ;)
.
.
Whatsapp <HR> ke 0193481466.
Whatsapp <HR> ke 0193481466.
.
Atau KLIK je link di profile✔.
.
.
HEALTHY RICE~
Makanan Kesihatan Anda!

Minuman khasiat beras perang yang mudah disediakan.
.
sedap rasanya dan pastinya menyihatkan.
.
Lebih kenyang, lebih sihat. <3.
.
Jangan Tunggu Lagi. Bertindak Sekarang.
.
Whatsapp 0193481466/HR
.
Atau klik link di profile✔.
.
#healthyricetestimoni

Selamat Malam HealthyRice Lovers.
.
Dah dinner ke tu?
.
Adik iskandar nak pesan ni!.
.
PENTING!.
.
Jaga setiap apa yang kita makan ya!.
.
Sedap itu sementara sahaja.
.
Kesihatan & pemakanan kena jaga dari sekarang okey!.
.
Kita mahu sentiasa hidup sihat.💘💪

HEALTHY RICE KEGEMARAN KANAK-KANAK.
.
Sedapnya adik iskandar makan HEALTHY RICE.
.
Mommy-mommy yang tak sempat masak tu.
.
Bolehla bancuhkan 1sachet HEALTHY RICE untuk anak anda supaya anak tak meragam kerana lapar.
.
Whatsapp 0193481466
.
atau klik link di profile
.
#healthyricetestimoni

Syukur ALHAMDULILLAH & jutaan terima kasih kpd Prof Shahimi Mohtar.
.
yg telah datang sendiri kekedai kami & memilih HEALTHY RICE sebagai makanan pilihan beliau
.
.
Whatsapp 0193481466/HR
.
Atau klik link di profile.
.
#healthyricetestimoni

Syukur ALHAMDULILLAH & jutaan terima kasih
kpd Dr Shahbudin.
.
Yang telah datang sendiri kekedai kami & memilih HEALTHY RICE sebagai makanan pilihan kpd bapa beliau yg sudah berumur & tak lalu nak makan nasi dgn teratur.
.
Beliau memilih Healthy Rice kerana kandungannnya yang tinggi serat.
.
In Sya ALLAH & kami doakan agar bapa Dr mendapat khasiat yg diperlukan oleh beliau & kembali sihat spt sedia kala, Aameen Aameen Ya Rabbal A'lameen

HEALTHY RICE.
.
Gaya hidup sihat dari cara Islam.
.

HEALTHY RICE KEGEMARAN KANAK-KANAK.
.
Sedapnya baby Imtiyaz makan Healthy Rice.
.
Siap ada bunyi lagi tuuu 😘😘😘.
.

Habis la mommy, lepas ni kena sembunyi stock HR.
.
Atau Imtiyaz boleh suh mommy buat stock banyak-banyak di rumah 😊.
.

Jom whatsappp kami.
.
klik link di profile✔ .
#healthyricetestimoni

HEALTHY RICE sebagai back up bila terasa lapar & tiada makanan lain kat rumah.
.
.
Whatsapp 0193481466/HR
.
Atau klik link di profile.
.
#healthyricetestimoni

" Kini, sarapan pagi bukan lagi masalah! ".
.
Siapa je yang tak pernah terbabas tidur kan?.
.
Bila dah terbabas tidur mesti semuanya jadi kelam kabut sampai tak sempat nak buat benda paling penting setiap pagi!.
.
Apa lagi yang penting kalau bukan SARAPAN PAGI!.
.
Huhh.. sekarang bangun lambat bukan lagi alasan untuk kita tinggalkan sarapan pagi.
.
HEALTHY RICE ada untuk menyelamatkan pagi anda <3

Assalamualaikum wbt.
.
Selamat pagi.
.
Salam sejahtera.
.
Ayuh bangun!.
bersiap sedia dan mulakanlah pagi ini
dgn penuh keceriaan.
.
jangan sekali-kali berputus asa!
.
.

Dgn HEALTHY RICE, berat badan masih boleh turun walau pun tak istiqomah.
.
.
Whatsapp 0193481466/HR
.
Atau klik link di profile.
.
#healthyricetestimoni

HEALTHY RICE merupakan makanan tambahan yg kaya dengan bahan sihat dan selamat.
.
seperti beras perang, gam arab dan ekstrak oat yg memberikan kekenyangan sepanjang hari anda.
.
Jom kita dapatkan HEALTHY RICE sekarang.
.
Mulakan hari anda dengan makanan sihat.
HEALTHY RICE. <3

YA! TERBUKTI MENGENYANGKAN & MENYIHATKAN! UUMMM.
.
.

Bukan hanya sekadar beras perang, tetapi Healthy Rice telah di formulasikan untuk kebaikan kesihatan anda.

Bekam angin adalah menyedut permukaan kulit tanpa 😅 darah toksik atau darah kotor
.
kulit yang di bekam akan kelihatan merah kehitaman & hilang selepas 3 hari. bekam angin ini sesuai bagi mereka yg tidak tahan dgn suntikan jarum & takut darah. .
.
RM35 jeeeee awakkkkk.
Whatsapp 018 249 5674 COD KL postage available ❤️
.
#sayajualbekam #bekamviral #bekamviralmalaysia #bekammurah #bekamangin #bekambadan #bekammuka #bekamsunnah #bekamkl #coffeeprinceMY #fattzura #fattahamin #fazura #mycoffeeprince #elyana #wanitaterindah #dekatkanjarakkita #gegarvaganza #lelakiitupemilikhatiku #pinjamkanhatiku #jurnalsuraya #diatv3 #neelofa #sherryshow #perangbibir #meloditv3 #mirafilzah #buskerthemovie #daiyantrisha

KOMEN “ SAYA NAK “ !!!!!!
.
.
❗❗3 MINIT PIPI VSHAPE❗❗
.
MUKA TEMBAM?
NAK PIPI NAIK TAPI MALAS PAKAI PRODUK?
NAK HILANGKAN SMILE LINES?
NAK HILANGKAN PARUT JERAWAT TERUK?
.
100% Berkesan atau MONEYBACK GUARANTEE!
.
Artis hollywood pun buat nak bagi muka glowing sebelum pg oscars! TAK PERCAYA?baca aje dkt vogue.com!
=========================
.
💞BAEKAM by Skinbae💞
💓Bekam muka original dari USA💓
.
NI BUKAN BEKAM BERDARAH!
Ni ialah bekam yang tak sakit punya!
.
Alat bende pink comel bentuk macam kepala cone ni? .
Ini dia bekam muka yang dibuat dari medical grade silicone! Khas utk kulit muka
100% berkesan dan 100% tiada kesan sampingan
.
Kita guna BAEKAM ni untuk urut kulit muka kita, tekan picit dan letak di muka kemudian tarik, senang sgt adik 2 tahun pun boleh buat hehe. .
BAEKAM ni bukan setakat boleh cantikkan muka, boleh kurangkan sakit kepala, sinus jugak sbb kita ada buat urutan yg akan hilangkan toxin! .
Kelebihannya apa ea 🤔
🔹 Semua orang boleh guna produk ni
🔹 Ni bukan cream, bukan scrub, ni ialah alat bekam muka silicon, sekali beli boleh pakai sampai mati
🔹 Selamat, sunnah nabi untuk berbekam dan Kesan serta merta
🔹 Urutan BAEKAM akan bawa darah ke kulit dan selesaikan semua masalah muka
🔹 Cara terbaik dan paling natural untuk tambah kolagen muka dan hilangkan toksin
🔹 Muka akan jadi semula jadi GLOWING 🔹 MUDAH, Cuma perlu pakai 3-5 min, 2-3 kali seminggu 🔹 Buat produk lain yg awak pakai 80% meresap lagi bagus!
.
Ini sbbnya semua orang kena cuba BAEKAM ni sebab memang mudah dan CONFIRM berkesan!
.
BERMINAT? .
whatapp 018 249 5674 COD KL postage available ❤️
.
#sayajualbekam #bekamviral #bekamviralmalaysia #bekammurah #bekamangin #bekambadan #bekammuka #bekamsunnah #bekamkl #coffeeprinceMY #fattzura #fattahamin #fazura #mycoffeeprince #elyana #wanitaterindah #dekatkanjarakkita #gegarvaganza2017 #lelakiitupemilikhatiku #pinjamkanhatiku #jurnalsuraya #diatv3 #neelofa #sherryshow #perangbibir #meloditv3 #mirafilzah #buskerthemovie #daiyantrisha

Sekiranya tersilap memilih makanan untuk dimakan setiap hari.
.
Ianya akan mengundang penyakit pada badan kita.
.
.

Sedap itu Sementara😱

Jom hindari makanan yang akan membesarkan perut anda😘

BAEKAM ni dia alat yg kita blh guna utk urut muka, made of medical grade silicone, designed mmg specially for kulit muka jd suction power dia mmg di tahap sesuai dgn kulit muka
.
Dia akan buat urutan reverse massage(sedut secara di tahap yg selamat utk kulit) yg akan buat blood flow lg elok, lead to lymphatic drainage(buang toxin), dan plg best, akan boost collages production dkt muka kita jd kulit jd lagi anjal dan hilangkan fine lines dan kedutan
.
dia jugak akan reduce water retention di kulit jd puffyness hilang,
Bila kulit muka dah blood flow elok, toxin xde, tu yg muka jd natural glowing, kusam hilang dan jd skincare yg sis pakai pun akan meresap jauh lg bagus
.
Plg best utk yg ada parut jerawat, blh pakai dgn bio oil, nnt mmg blh ketara nampak parut akan cpt sgt pudar, parut berkawah pun blh naikkkkkk❤️❤️❤️
whatapp 018 249 5674 COD KL postage available ❤️
.
#sayajualbekam #bekamviral #bekamviralmalaysia #bekammurah #bekamangin #bekambadan #bekammuka #bekamsunnah #bekamkl #coffeeprinceMY #fattzura #fattahamin #fazura #mycoffeeprince #elyana #wanitaterindah #dekatkanjarakkita #gegarvaganza2017 #lelakiitupemilikhatiku #pinjamkanhatiku #jurnalsuraya #diatv3 #neelofa #sherryshow #perangbibir #meloditv3 #daiyantrisha #buskerthemovie

BAEKAM ni dia alat yg kita blh guna utk urut muka, made of medical grade silicone, designed mmg specially for kulit muka jd suction power dia mmg di tahap sesuai dgn kulit muka
.
Dia akan buat urutan reverse massage(sedut secara di tahap yg selamat utk kulit) yg akan buat blood flow lg elok, lead to lymphatic drainage(buang toxin), dan plg best, akan boost collages production dkt muka kita jd kulit jd lagi anjal dan hilangkan fine lines dan kedutan
.
dia jugak akan reduce water retention di kulit jd puffyness hilang,
Bila kulit muka dah blood flow elok, toxin xde, tu yg muka jd natural glowing, kusam hilang dan jd skincare yg sis pakai pun akan meresap jauh lg bagus
.
Plg best utk yg ada parut jerawat, blh pakai dgn bio oil, nnt mmg blh ketara nampak parut akan cpt sgt pudar, parut berkawah pun blh naikkkkkk❤️❤️❤️ whatapp 018 249 5674 COD KL postage available ❤️
.
#sayajualbekam #bekamviral #bekamviralmalaysia #bekammurah #bekamangin #bekambadan #bekammuka #bekamsunnah #bekamkl #coffeeprinceMY #fattzura #fattahamin #fazura #mycoffeeprince #elyana #wanitaterindah #dekatkanjarakkita #gegarvaganza2017 #lelakiitupemilikhatiku #pinjamkanhatiku #jurnalsuraya #diatv3 #neelofa #sherryshow #perangbibir #meloditv3

Bila ampa dok tag2 saya semalam nyanyi lagu putus terpaksa/putus urat saraf tu saya rindu pulak kat #perangbibir .. Rindu nak joget2..nak gelak2 ngan kak @sherry_alhadad hadoiiih
Slalunya jd host dengan dia..ni dia host kita peserta..tak aci senang keje sherry😂.
... terima kasih banyak team perang bibir! Best gila!
Habis dah duit tu zulin pakai bahahaha kbai❤️

.
VIT C GLUTA SERUM (SOB)
1 PCS RM18
2 PCS RM32 [ RM16 EACH ]
3 PCS RM45 [ RM15 EACH ]
5 PCS RM70 [ RM14 EACH ]
.
❌Tak perlu makan pil
❌Tak perlu minum air lebih
❌Tak ada pantang
.
✅Yang penting Halal
✅Kelulusan KKM
✅Selamat di gunakan untuk semua jenis kulit
.
"Hanya 5 titik sehari, sis pakai dengan konsisten, 7 hari dah nampak kesan yang ketara"
.
Vit / c gluta serum, sangat elok merawat kulit seawal 7 hari
.
👉menghilangkan kedutan kulit
👉merawat kulit berminyak
👉merawat ruam pada kulit
👉menghilangkan eyebeg
👉mencerahkan kulit
👉mengecilkan liang roma
👉menghilangkan parut
👉merawat epidermis dari dlm utk akar umbi menghilangkan jeragat dan jerawat kronik
.
Semuanya #readystock.
Bayar dan terus pos hari yang sama.
(Bayar dan hantar detail #order sebelum jam 1 ptg untuk pengeposan hari yang sama)
.
Open for #retail / #borong / #borongkosmetik
PLEASE PM @ #WHATSAPP 0128175363 DIRECTLY FOR FAST RESPOND. THANK YOU 😘
.
*seandainya barang rosak/pecah/hilang semasa dalam perjalanan pos kami tidak BERTANGGUNGJAWAB, tapi kami akan cuba packing dgn SEBAIKNYA. setiap barang yg di pos ada insuran , jika brg rosak/pecah/hilang semasa dalam perjalanan pos anda boleh membuat tuntutan dan ganti rugi pada pihak courier yang digunakan
.
#serum #vitcserum #secretofbeauty #iflawless #serum #shopnow #ootd #foodlover #miloenergycube #nestle #vitserum #perangbibir #smule #prelovedmalaysia #vitamincglutaserum #dubsmash #gegarvaganza4 #sfmm32 #titiancinta #glutaserum

Mesti ramai yang merindukan @azirashafinaz kan 🙊❤so kalau rinduu tu😂 set date 22 hb dan datang ke drop the beat dan meet Azira Shafinaz untuk melepaskan rindu 😘❤ dan bersorak dan support die ok 🙊🌹 #AziraShafinaz #Defam #dropthebeat #PerangBibir #alwayswithyou #comeandsupportme #azirashafinazlovers

DROP THE BEAT, let show em’ how we roll ahh! 🎵
Its today guys! Siapa yang free tu, tatau nak buat apa today, please come & support me for #DropTheBeat at Sri Pentas 2 Plaza Alam Sentral Shah Alam 2pm ❤️ Its FREE ENTRY guys!
Hope to see everyone there! So so nervoussss. Oh & thanks baby for always being there for me @cikmanggis Love youuuu 😘
#AziraShafinaz #PerangBibir #StonedAndCo #Defam

#regrann from @azirashafinaz DROP THE BEAT, let show em’ how we roll ahh! 🎵
Its today guys! Siapa yang free tu, tatau nak buat apa today, please come & support me for #DropTheBeat at Sri Pentas 2 Plaza Alam Sentral Shah Alam 2pm ❤️ Its FREE ENTRY guys!
Hope to see everyone there! So so nervoussss. Oh & thanks baby for always being there for me @cikmanggis Love youuuu 😘
#AziraShafinaz #PerangBibir #StonedAndCo #Defam

Terima kasih diatas kesudian korang menyokong abang wan tadi di #Perangbibir tv3. Teruskan menyokong ye. Yeay! Menang dalam pusingan minggu ni. Kita jumpa di pusingan seterusnya. #Teambangwan #SyazuwanHassan @tv3malaysia

Assalamualaikum dolly 🌸 Ni skin founder #amourskincare kita tau. Muka dia pun dulu breakout. Jerawat banyak merah merah. Tapi alhamdulillah lepas pakai amourskincare ni. Terus kulit jadi cantik, glowing and yang penting skin bebas dari merkuri tau 😍
.
To purchase boleh whatsapp hairah 0172252198 or klik link pada bio. Cepat dapatkan. Fully guide ok dolly 😘
#hairah_amourskincare #hairahbeautyshop #onlineseller #organicskincare #bazaarpaknil #bebasmerkuri #beautywithoutpain #bazarpaknilprodukkecantikan #glowlikeadoll #trustedseller #testimonipower #amourdolly #amourteam #skincantik #skinsihat #skinbebasmerkuri #cocomix #drama #meletop #fattzura #ctdk #viral #malaysia #dia #perangbibir

#EzRepost @azirashafinaz with @repostigapp

DROP THE BEAT, let show em’ how we roll ahh! 🎵
Its today guys! Siapa yang free tu, tatau nak buat apa today, please come & support me for #DropTheBeat at Sri Pentas 2 Plaza Alam Sentral Shah Alam 2pm ❤️ Its FREE ENTRY guys!
Hope to see everyone there! So so nervoussss. Oh & thanks baby for always being there for me @cikmanggis Love youuuu 😘
#AziraShafinaz #PerangBibir #StonedAndCo #Defam

Support princess @lia_natalia !
@dropthebeat2018 Sri Pentas 2 Plaza Alam Sentral Shah Alam

#DropTheBeat #PerangBibir #LiaNatalia #FamiliaOfficial #LiaNataliaFansClub

LIONS! Lets show some love! It's free! All lions lets gather all together 2pm at Sri Pentas 2 Plaza Alam Sentral Shah Alam! Who's coming? Dm us😘

#Repost @azirashafinaz
・・・
DROP THE BEAT, let show em’ how we roll ahh! 🎵
Its today guys! Siapa yang free tu, tatau nak buat apa today, please come & support me for #DropTheBeat at Sri Pentas 2 Plaza Alam Sentral Shah Alam 2pm ❤️ Its FREE ENTRY guys!
Hope to see everyone there! So so nervoussss. Oh & thanks baby for always being there for me @cikmanggis Love youuuu 😘
#AziraShafinaz #PerangBibir #StonedAndCo #Defam

DROP THE BEAT, let show em’ how we roll ahh! 🎵
Its today guys! Siapa yang free tu, tatau nak buat apa today, please come & support me for #DropTheBeat at Sri Pentas 2 Plaza Alam Sentral Shah Alam 2pm ❤️ Its FREE ENTRY guys!
Hope to see everyone there! So so nervoussss. Oh & thanks baby for always being there for me @cikmanggis Love youuuu 😘
#AziraShafinaz #PerangBibir #StonedAndCo #Defam

Most Popular Instagram Hashtags