#perangbibir

MOST RECENT

GLUTA PANCEA BY WINK WHITE
.
.
Sesiapa yang ada problem kulit gelap,tona tidak sekata,bintik2 hitam boleh try produk ni ye..highly recomended!!Kesan seawal 1 minggu😱😱
.
Tapi kesan untuk setiap individu tak sama ye ada setengah tu ambik 3biji pun dah boleh nampak kesan perubahan warna kulit lebih cerah ada setengah tu ambik 7 hari ke atas baru nampak kesan tapi jangan risau sebab GLUTA PANCEA ni memang berkesan cepat ke lambat akhirnya kulit akan tetap menjadi putih bersih berseri dan beraura😙☀✨
.
KULIT PUTIH BERSIH SEPERTI DISUNTIK❤
dah tak perlu nak tahan sakit suntik sana sini dah dengan cuma 1 kotak kulit akan menjadi putih bersih.kandungannya akan terserap 100% oleh tubuh tanpa meninggalkan zat2 di tubuh.
.
Dengan standard international GLUTA PANCEA bekerja 10x lebih effection dan cepat
.
TOP SELLER DI THAILAND DAN ASIA💥💥💥
.
Mempunyai FDA THAILAND,GMP INTERNATIONAL DAN HALAL
.
RM80
wa:013-6787059
#glutapancea#glutapancealamalaysia#glutapanceaoriginal#glutapanceamurah#glutapanceabywinkwhite#glutapanacea#winkwhite#vip01#winkwhitevip#winkwhiteagent#putih#putihgebu#putihkekal#putihselamat#putihsebelumraya#menantifebuari#rinduawak200%#surihatimrpilot#maharajalawakmega#sepahtureunion#perangbibir#runningman#princeshourthailand

.
Bearbesargila Mai dengan Style Baru Noo!!! 'SMILE RIBEN'
.
🌸 SIZE : 150cm
.
Hanya RM145
.
Geboo tak?
Geram tak?
.
LIMITED OFFER Naa!!! Sampai 17mei ni jaaa harga tuu...
.
FREE POSTAGE!!!
FREE POSTAGE!!!
.
Free Wishcard 🎁
.
🐻FREE POSTAGE SM
🐻FREE WISHCARD
🐻READY STOK
🐻WHATSAPP 0179596527
.
#bearbesar
#antookapcai
#bearmurah
#asyallie
#jannanick
#perangbibir
#menantifebruari
#auralens
#wawasoftlens
#qm
#lawomagiccapsul
#lawoclothingmalaysia
#putrajaya
#kualalumpur
#klsentral
#siakapkeli

Kasi throwback sikit capik kt perang bibir. Aihh asyik ulang tayang je ni😂
. #Repost @nurzihanyahya with @instatoolsapp ・・・
Kasi chance sis trobek satu ni jap mengekek je woi asik duk ulang tengok!🤣🤣🤣🤣 #justforfun #hilangngantuksis #akubukansuperstar #projekpop @syafiqkylez
.
🎥: Tonton #PerangBibir (2017)🌹

Comel je capik nyanyi...😍😍😍 @syafiqkylez
#SyafiqKyle
#SkyloversOfficial
#KylezLab
Kasi chance sis trobek satu ni jap mengekek je woi asik duk ulang tengok!🤣🤣🤣🤣 #justforfun #hilangngantuksis #akubukansuperstar #projekpop @syafiqkylez
.
🎥: Tonton #PerangBibir (2017)🌹 #Repost @nurzihanyahya with tq😘 @insta.save.repost • • •

Eh eh mamat pink mana pulak ni😂😂😂ni menari hip hop ke zapin ni😅😅
@syafiqkylez
#SkyloversOfficial
#SyafiqKyle
#KylezLab
Last ni last nak tengok kecomelan yang melimpah seketul Capik Camim sakan menari dengan winter coat pink dia tuh🤣🤣😍😍🕺🏻🕺🏻#nakjugaktulismelimpahkekekeke #tengahtrendingkan #uolswajibtengokfull #seminitnijertakcukup #sumpahterhiburwei #janganlupavotecapikkatdfkljugakokay #hotlinebling #drake @syafiqkylez ❤️
.
🎥: Tonton #PerangBibir (2017)🌹 #Repost @nurzihanyahya with tq 😘 @insta.save.repost • • •

Comel je capik nyanyi...😍😍😍 @syafiqkylez
#SyafiqKyle
#SkyloversOfficial
#KylezLab
Kasi chance sis trobek satu ni jap mengekek je woi asik duk ulang tengok!🤣🤣🤣🤣 #justforfun #hilangngantuksis #akubukansuperstar #projekpop @syafiqkylez
.
🎥: Tonton #PerangBibir (2017)🌹 #Repost @nurzihanyahya with tq😘 @insta.save.repost • • •

Last ni last nak tengok kecomelan yang melimpah seketul Capik Camim sakan menari dengan winter coat pink dia tuh🤣🤣😍😍🕺🏻🕺🏻#nakjugaktulismelimpahkekekeke #tengahtrendingkan #uolswajibtengokfull #seminitnijertakcukup #sumpahterhiburwei #janganlupavotecapikkatdfkljugakokay #hotlinebling #drake @syafiqkylez ❤️
.
🎥: Tonton #PerangBibir (2017)🌹

Thank you dear hehe... memang hilang terus ngantuk 😂👍 Repost By @nurzihanyahya: Kasi chance sis trobek satu ni jap mengekek je woi asik duk ulang tengok!🤣🤣🤣🤣 #justforfun #hilangngantuksis #akubukansuperstar #projekpop @syafiqkylez
.
🎥: Tonton #PerangBibir (2017)🌹 (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)

Kasi chance sis trobek satu ni jap mengekek je woi asik duk ulang tengok!🤣🤣🤣🤣 #justforfun #hilangngantuksis #akubukansuperstar #projekpop @syafiqkylez
.
🎥: Tonton #PerangBibir (2017)🌹

.
🌸 SIZE : 100cm RM 100
🌸 SIZE : 140cm RM 145
.
Geboo tak?
Geram tak?
.
IKUT PADA SIZE
.
FREE POSTAGE!!!
FREE POSTAGE!!!
.
Free Wishcard 🎁
.
🐻FREE POSTAGE SM
🐻FREE WISHCARD
🐻READY STOK
🐻WHATSAPP 0179596527
.
#bearbesar
#antookapcai
#bearmurah
#asyallie
#jannanick
#perangbibir
#menantifebruari
#auralens
#wawasoftlens
#qm
#lawomagiccapsul
#lawoclothingmalaysia
#putrajaya
#kualalumpur
#klsentral
#siakapkeli

.
DOREMON KEMBALI LAGI DENGAN HARGA SANGAT MURAH UOLLZ!!!!
.
Bearbesargila menyediakan pakej dengan budget anda😍😍😍
. 🐻 SIZE : 50 CM & 40 CM
.
Geboo tak!?
Geram tak!?
.
50 CM HANYA RM 85 SAHAJA!!!
40 CM HANYA RM 65 SAHAJA!!!
.
FREE POSTAGE!!! FREE POSTAGE!!!
.
🐻50 & 40 CM DOREMON + lagi Free Wishcard 🎁
.
🐻FREE POSTAGE SM
🐻FREE WISHCARD
🐻READY STOK
🐻WHATSAPP
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
0179596527
0179596527
.
#bearbesar
#antookapcai
#bearmurah
#asyallie
#jannanick
#perangbibir
#menantifebruari
#auralens
#wawasoftlens
#qm
#lawomagiccapsul
#lawoclothingmalaysia
#putrajaya
#kualalumpur
#klsentral
#siakapkeli

GLUTA PANCEA BY WINK WHITE
.
.
Sesiapa yang ada problem kulit gelap,tona tidak sekata,bintik2 hitam boleh try produk ni ye..highly recomended!!Kesan seawal 1 minggu😱😱
.
Tapi kesan untuk setiap individu tak sama ye ada setengah tu ambik 3biji pun dah boleh nampak kesan perubahan warna kulit lebih cerah ada setengah tu ambik 7 hari ke atas baru nampak kesan tapi jangan risau sebab GLUTA PANCEA ni memang berkesan cepat ke lambat akhirnya kulit akan tetap menjadi putih bersih berseri dan beraura😙☀✨
.
KULIT PUTIH BERSIH SEPERTI DISUNTIK❤
dah tak perlu nak tahan sakit suntik sana sini dah dengan cuma 1 kotak kulit akan menjadi putih bersih.kandungannya akan terserap 100% oleh tubuh tanpa meninggalkan zat2 di tubuh.
.
Dengan standard international GLUTA PANCEA bekerja 10x lebih effection dan cepat
.
TOP SELLER DI THAILAND DAN ASIA💥💥💥
.
Mempunyai FDA THAILAND,GMP INTERNATIONAL DAN HALAL
.
RM80
wa:013-6787059
#glutapancea#glutapancealamalaysia#glutapanceaoriginal#glutapanceamurah#glutapanceabywinkwhite#glutapanacea#winkwhite#vip01#winkwhitevip#winkwhiteagent#putih#putihgebu#putihkekal#putihselamat#putihsebelumraya#menantifebuari#rinduawak200%#surihatimrpilot#maharajalawakmega#sepahtureunion#perangbibir#runningman#princeshourthailand

.
Bearbesargila menyediakan pakej dengan budget anda😍😍😍berbeza harga dari kedai uollzz!!!
. 🐻 Dengan Saiz Bear yang anda impikan,. sekecil dan sebesar anda pun ada!! cepat cepat !!!
.
Gemok tak!?
Geboo tak!?
Geram tak!?
.
.
FREE POSTAGE!!! FREE POSTAGE!!!
.
🐻GIANT / EXTRA GEMOK HANYA + lagi Free Wishcard 🎁
.
🐻FREE POSTAGE SM
🐻FREE WISHCARD
🐻READY STOK
🐻WHATSAPP
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
0179596527
0179596527
.
#bearbesar
#antookapcai
#bearmurah
#asyallie
#jannanick
#perangbibir
#menantifebruari
#auralens
#wawasoftlens
#qm
#lawomagiccapsul
#lawoclothingmalaysia
#putrajaya
#kualalumpur
#reral
#siakapkeli

Leya @gengsesewelmmp this is so kiut 😎, Pttla dia xheran issey ajak rapping haha kpop pun bole kan.
Buat hal betoi !
.
.
Mahap kakak mmg jrg tgk #perangbibir ni
Kalau tau sapik join maw ada dkt studio haha.
.
.

#syafiqKyle
.
.

Regrann from @gengsesewelmmp - Ok la ade jer yg dm tanya video ni kat igs td so ni yg full k 😉😉😉
Oppa capik dedulu masa masuk perang bibir 😄happy weekend guys
@syafiqkylez
#perangbibir
#gengsesewelMMP 🎥#perangbibir2016 - #regrann

.
VIT C GLUTA SERUM (SOB)
1 PCS RM18
2 PCS RM32 [ RM16 EACH ]
3 PCS RM45 [ RM15 EACH ]
5 PCS RM70 [ RM14 EACH ]
.
❌Tak perlu makan pil
❌Tak perlu minum air lebih
❌Tak ada pantang
.
✅Yang penting Halal
✅Kelulusan KKM
✅Selamat di gunakan untuk semua jenis kulit
.
"Hanya 5 titik sehari, sis pakai dengan konsisten, 7 hari dah nampak kesan yang ketara"
.
Vit / c gluta serum, sangat elok merawat kulit seawal 7 hari
.
👉menghilangkan kedutan kulit
👉merawat kulit berminyak
👉merawat ruam pada kulit
👉menghilangkan eyebeg
👉mencerahkan kulit
👉mengecilkan liang roma
👉menghilangkan parut
👉merawat epidermis dari dlm utk akar umbi menghilangkan jeragat dan jerawat kronik
.
Semuanya #readystock.
Bayar dan terus pos hari yang sama.
(Bayar dan hantar detail #order sebelum jam 1 ptg untuk pengeposan hari yang sama)
.
Open for #retail / #borong / #beli1dapathargaborong
PLEASE PM @ #WHATSAPP 0128175363 DIRECTLY FOR FAST RESPOND. THANK YOU 😘
.
*seandainya barang rosak/pecah/hilang semasa dalam perjalanan pos kami tidak BERTANGGUNGJAWAB, tapi kami akan cuba packing dgn SEBAIKNYA. setiap barang yg di pos ada insuran , jika brg rosak/pecah/hilang semasa dalam perjalanan pos anda boleh membuat tuntutan dan ganti rugi pada pihak courier yang digunakan
.
#serum #vitcserum #secretofbeauty #iflawless #serum #shopnow #ootd #sherryshow #miloenergycube #nestle #vitserum #perangbibir #smule #prelovedmalaysia #vitamincglutaserum #dubsmash #yusufdance #sfmm32 #titiancinta #glutaserum

Ok la ade jer yg dm tanya video ni kat igs td so ni yg full k 😉😉😉
Oppa capik dedulu masa masuk perang bibir 😄happy weekend guys
@syafiqkylez
#perangbibir
#gengsesewelMMP 🎥#perangbibir2016

.
Bearbesargila menyediakan pakej dengan budget anda😍😍😍
. 🐻 SIZE : 1.8 METER
.
Gemok tak!?
Geboo tak!?
Geram tak!?
.
RM200 SAHAJA!!!
.
FREE POSTAGE!!! FREE POSTAGE!!!
.
🐻1.8METER GIANT / EXTRA GEMOK HANYA RM200 SAHAJA + lagi Free Wishcard 🎁
.
🐻FREE POSTAGE SM
🐻FREE WISHCARD
🐻READY STOK
🐻WHATSAPP
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
0179596527
0179596527
.
#bearbesar
#antookapcai
#bearmurah
#asyallie
#jannanick
#perangbibir
#menantifebruari
#auralens
#wawasoftlens
#qm
#lawomagiccapsul
#lawoclothingmalaysia
#putrajaya
#kualalumpur
#klsentral
#siakapkeli

.
Bearbesargila menyediakan pakej dengan budget anda😍😍😍
. 🐻 SIZE : 1.8 METER
.
Gemok tak!?
Geboo tak!?
Geram tak!?
.
RM200 SAHAJA!!!
.
FREE POSTAGE!!! FREE POSTAGE!!!
.
🐻1.8METER GIANT / EXTRA GEMOK HANYA RM200 SAHAJA + lagi Free Wishcard 🎁
.
🐻FREE POSTAGE SM
🐻FREE WISHCARD
🐻READY STOK
🐻WHATSAPP
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
0179596527
0179596527
.
#bearbesar
#antookapcai
#bearmurah
#asyallie
#jannanick
#perangbibir
#menantifebruari
#auralens
#wawasoftlens
#qm
#lawomagiccapsul
#lawoclothingmalaysia
#putrajaya
#kualalumpur
#klsentral
#siakapkeli

Most Popular Instagram Hashtags