#perangbibir

5362 posts

TOP POSTS

#perangbibir cc @dennisyin hello boiprenπŸ‘‹πŸ‘‹

πŸŽ₯ Goodluck @mawarashid untuk #perangbibir malam ni di @tv9malaysia ❀️
.
Nk tengok tak #mawarashid menari lagi???? Hah Jom tengokkk malam ni 9.30 di #tv9malaysia 🌹🌹🌹
. Korang jangan lupa undi lagi #mekwa di #ABPBH β€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ˜˜πŸ˜˜ #abpbh2017 #DFKL #dramafestivalkualalumpur #tv3malaysia #qishairis #mawarashid #mawarians #suamiakupalingsweet #abpbh30 #HeroSeorangCinderella #m4ti #mawar #kitaPARANORMAL #HSC #artisbaharuwanitapopular #perangbibir

Malam ni semi final pusingan pertama untuk #PerangBibir! #TeamMawar kena support malam ni jam 9.30pm di TV9 okay! @mawarashid

"Dance like nobody's watching" 😁
Semi final malam ini, siapa yang bakal mara ke final? @zulinaziz @syazwanzulkifly . Nak tahu, saksikan #perangbibir jam 930 malam di @tv9malaysia ❀️ Jgn terkejut jika anda melihat kegilaan Mekwa malam ini yeah πŸ˜‚ let's have fun & go crazy @mawarians_official !

- hiiiii #PerangBibir di @tv9malaysia dah nak masuk episod 8!!! Lagi 4 episod je tinggal. Adik2 dan rakan2 yg setia menonton Perang Bibir, Rose nak ucapkan thank you sesangat! Jangan terlepas tengok sampai episod Final πŸ˜‹
.
.
ni nak bagitahu ni, contest #PerangBibirNicotine masih lagi berjalan ya! Ramai betul Rose tengok yang terer lip sync and buat video! Kalau boleh dance kasi gempak lagi okay? Rose nak pilih yang cun2, kreatif dan pandai menari ni haaaa. Tarikh akhir akan diberitahu. Selagi tak beritahu tu come on buat je!!!! Nak hadiah ke taknak tu? 😘
.
#PerangBibir #PerangBibirNicotine #GadisMiming #itsrosenicotine #dutamediasosialzeeta #tv9malaysia

@_.ezrynbalqis @day4h @mariy4m thanks 4 today ! πŸ˜‚πŸ’•πŸ‘… #dramasangat #slowmotion #rolexchallenge #perangbibir #perangbibirnicotine πŸ‘…

Throwback sikit Episod 5 πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#Repost @luqmanhafidz10 with @repostapp
・・・
.
Cerita malam Kopi Dangdut πŸ’ƒπŸ•ΊπŸ˜‚
.
Segmen lagu spontan yg sy dpt dlm Perang Bibir minggu lepas, jgn lupa tgk episod hari ni jam 930malm di @tv9malaysia .
.
#perangbibir #kopidangdut #mengah #naiksheikhsikit

MOST RECENT

queen of 4business πŸ‘‘πŸ‘‘πŸ‘‘πŸ˜‚β€οΈ #slowmotion #sitstilllookpretty #perangbibirnicotine #perangbibir #rolexchallenge πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

tanpa LELAKI pun kita boleh BAHAGIA lah @day4h . lelaki sekarang pun bukan boleh buat kita happy selama lamanya stakat memain bole le bukan boleh bawak laki HAHAHA tkpe dayah kita bahagia sama sama kita cari calon suami sama sama eh heee πŸ˜‹πŸ’• (( GELI )) πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ EH PIKER KAU JE KE BOLE ? @amrlizhm01 @mariy4m ? πŸ˜‚πŸ˜»πŸ‘»πŸ‘» #99katakatafattahamin #fattahamin #wanitaterakhir #slowmotion #perangbibirnicotine #perangbibir #rolexchallenge

@_.ezrynbalqis @day4h @mariy4m thanks 4 today ! πŸ˜‚πŸ’•πŸ‘… #dramasangat #slowmotion #rolexchallenge #perangbibir #perangbibirnicotine πŸ‘…

dah boleh #perangbibir dah. baju merah, lipstick model kat belakang tu pun dah merah. semerah 🌢

✨
Be Flawless with Rynabella Beauty 😍
.
❌ NO MORE muka hodoh
❌ NO MORE jerawat & penyakit yg ada kat wajah
❌ NO MORE makeup tebal tebal
.
Yakin pada diri yg anda juga boleh menjadi sempurna 😍
.
Flawless hanya dengan menggunakan produk Rynabella Beauty sahaja
.
βœ”οΈSesuai utk lelaki & perempuan.
βœ”οΈSesuai utk semua jenis kulit.
.
πŸ’― Lulus KKM
πŸ’― Tanpa bahan kimia
πŸ’― Berasaskan bahan semulajadi
.
Nak order @ ada sebarang pertanyaan sila
whatsapp
0179573325
☺️
.
#skincaremurah #skincareputih #skincaremalaysia #skincareterbaik #sabunmurah #sabunwajah #sabunpemutih #sabunhomemade #sabunjerawat #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmesrasolat #sayajualsayapakai #vendeurfestival #bazaarpaknil #bazaaronline #butikvendor #butikonline #kuantan #pahang #terengganu #kelantan #mlm2017 #maharajalawakmega #youcanduit #eusahawan #eusahawan2017 #tv9 #perangbibir #radioera

✨
Be Flawless with Rynabella Beauty 😍
.
❌ NO MORE muka hodoh
❌ NO MORE jerawat & penyakit yg ada kat wajah
❌ NO MORE makeup tebal tebal
.
Yakin pada diri yg anda juga boleh menjadi sempurna 😍
.
Flawless hanya dengan menggunakan produk Rynabella Beauty sahaja
.
βœ”οΈSesuai utk lelaki & perempuan.
βœ”οΈSesuai utk semua jenis kulit.
.
πŸ’― Lulus KKM
πŸ’― Tanpa bahan kimia
πŸ’― Berasaskan bahan semulajadi
.
Nak order @ ada sebarang pertanyaan sila
whatsapp
0179573325
☺️
.
#skincaremurah #skincareputih #skincaremalaysia #skincareterbaik #sabunmurah #sabunwajah #sabunpemutih #sabunhomemade #sabunjerawat #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmesrasolat #sayajualsayapakai #vendeurfestival #bazaarpaknil #bazaaronline #butikvendor #butikonline #kuantan #pahang #terengganu #kelantan #mlm2017 #maharajalawakmega #youcanduit #eusahawan #eusahawan2017 #tv9 #perangbibir #radioera

✨
Be Flawless with Rynabella Beauty 😍
.
❌ NO MORE muka hodoh
❌ NO MORE jerawat & penyakit yg ada kat wajah
❌ NO MORE makeup tebal tebal
.
Yakin pada diri yg anda juga boleh menjadi sempurna 😍
.
Flawless hanya dengan menggunakan produk Rynabella Beauty sahaja
.
βœ”οΈSesuai utk lelaki & perempuan.
βœ”οΈSesuai utk semua jenis kulit.
.
πŸ’― Lulus KKM
πŸ’― Tanpa bahan kimia
πŸ’― Berasaskan bahan semulajadi
.
Nak order @ ada sebarang pertanyaan sila
whatsapp
0179573325
☺️
.
#skincaremurah #skincareputih #skincaremalaysia #skincareterbaik #sabunmurah #sabunwajah #sabunpemutih #sabunhomemade #sabunjerawat #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmesrasolat #sayajualsayapakai #vendeurfestival #bazaarpaknil #bazaaronline #butikvendor #butikonline #kuantan #pahang #terengganu #kelantan #mlm2017 #maharajalawakmega #youcanduit #eusahawan #eusahawan2017 #tv9 #perangbibir #radioera

✨
Be Flawless with Rynabella Beauty 😍
.
❌ NO MORE muka hodoh
❌ NO MORE jerawat & penyakit yg ada kat wajah
❌ NO MORE makeup tebal tebal
.
Yakin pada diri yg anda juga boleh menjadi sempurna 😍
.
Flawless hanya dengan menggunakan produk Rynabella Beauty sahaja
.
βœ”οΈSesuai utk lelaki & perempuan.
βœ”οΈSesuai utk semua jenis kulit.
.
πŸ’― Lulus KKM
πŸ’― Tanpa bahan kimia
πŸ’― Berasaskan bahan semulajadi
.
Nak order @ ada sebarang pertanyaan sila
whatsapp
0179573325
☺️
.
#skincaremurah #skincareputih #skincaremalaysia #skincareterbaik #sabunmurah #sabunwajah #sabunpemutih #sabunhomemade #sabunjerawat #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmesrasolat #sayajualsayapakai #vendeurfestival #bazaarpaknil #bazaaronline #butikvendor #butikonline #kuantan #pahang #terengganu #kelantan #mlm2017 #maharajalawakmega #youcanduit #eusahawan #eusahawan2017 #tv9 #perangbibir #radioera

✨
Be Flawless with Rynabella Beauty 😍
.
❌ NO MORE muka hodoh
❌ NO MORE jerawat & penyakit yg ada kat wajah
❌ NO MORE makeup tebal tebal
.
Yakin pada diri yg anda juga boleh menjadi sempurna 😍
.
Flawless hanya dengan menggunakan produk Rynabella Beauty sahaja
.
βœ”οΈSesuai utk lelaki & perempuan.
βœ”οΈSesuai utk semua jenis kulit.
.
πŸ’― Lulus KKM
πŸ’― Tanpa bahan kimia
πŸ’― Berasaskan bahan semulajadi
.
Nak order @ ada sebarang pertanyaan sila
whatsapp
0179573325
☺️
.
#skincaremurah #skincareputih #skincaremalaysia #skincareterbaik #sabunmurah #sabunwajah #sabunpemutih #sabunhomemade #sabunjerawat #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmesrasolat #sayajualsayapakai #vendeurfestival #bazaarpaknil #bazaaronline #butikvendor #butikonline #kuantan #pahang #terengganu #kelantan #mlm2017 #maharajalawakmega #youcanduit #eusahawan #eusahawan2017 #tv9 #perangbibir #radioera

✨
Be Flawless with Rynabella Beauty 😍
.
❌ NO MORE muka hodoh
❌ NO MORE jerawat & penyakit yg ada kat wajah
❌ NO MORE makeup tebal tebal
.
Yakin pada diri yg anda juga boleh menjadi sempurna 😍
.
Flawless hanya dengan menggunakan produk Rynabella Beauty sahaja
.
βœ”οΈSesuai utk lelaki & perempuan.
βœ”οΈSesuai utk semua jenis kulit.
.
πŸ’― Lulus KKM
πŸ’― Tanpa bahan kimia
πŸ’― Berasaskan bahan semulajadi
.
Nak order @ ada sebarang pertanyaan sila
whatsapp
0179573325
☺️
.
#skincaremurah #skincareputih #skincaremalaysia #skincareterbaik #sabunmurah #sabunwajah #sabunpemutih #sabunhomemade #sabunjerawat #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmesrasolat #sayajualsayapakai #vendeurfestival #bazaarpaknil #bazaaronline #butikvendor #butikonline #kuantan #pahang #terengganu #kelantan #mlm2017 #maharajalawakmega #youcanduit #eusahawan #eusahawan2017 #tv9 #perangbibir #radioera

Alhamdulillah. Thank youuu sweet comment by lovely Muni😘
.
Elok sungguh.Tak shining sangat. Nampak la exclusive😍 Berbunga bunga hati Mumu dapat sweet comments ni hiks❀😊
.
Nak sambar sehelai dua? Shawl ada bawal pun ada! Cukup labuh sayang..bidang 55! Nak BORONG pun boleh! Min 5 helai je! Jom pakat share dengan BFF & familyπŸ˜†πŸ˜Š
.
.
Best features:
β–ͺ Wider
β–ͺ Totally opaque
β–ͺ Less slippery
β–ͺ Less shining
β–ͺ Very easy to wear
"A basic hijab with thousand styles"
.
.
#AraAmnanAgent #Seremban #nismilan #ukhwahti #tudungraya #squarescarf #bawallabuh #bawalsatin #bajumuslimah #saleraya #shawlraya #maryjardin #fashion #satinshawl #dullsatinshawl #marykay #tudunglabuh #instantshawl #uitm #ipoh #syariahcompliance #terapiinstagram #puccishawl #bawalpucci #perangbibir #thesarimahshow #bajukebayamurah #butikmuslimah #tijmb2 #bajukurungmoden

Thank youuu for sweet comments!😘
.
I'm so glad to know that Hatiqah was really satisfied and LOVE BAWAL YARA so much!😍
.
And yes, you look so beautiful in that colour. The most important thing that you need to know about this super comfy scarf is it's not silky!❀Easy to wear! Tak lari hiksπŸ˜‰
.
YARA Matte Satin Square Scarf
Measurement: 140cm x 140cm [bidang 55"]
Finishing: Rolled Seam
.
Best features:
β–ͺ Wider
β–ͺ Totally opaque
β–ͺ Less slippery
β–ͺ Less shining
β–ͺ Very easy to wear
"A basic hijab with thousand styles"
.
.
#AraAmnanAgent #Seremban #nismilan #ukhwahti #tudungraya #squarescarf #bawallabuh #bawalsatin #bajumuslimah #saleraya #shawlraya #maryjardin #fashion #satinshawl #dullsatinshawl #marykay #tudunglabuh #instantshawl #uitm #ipoh #syariahcompliance #terapiinstagram #puccishawl #bawalpucci #perangbibir #thesarimahshow #bajukebayamurah #butikmuslimah #tijmb2 #bajukurungmoden

Alhamdulillah akhirnya siap satu projek.team abang kacak.hahaha
#brogebu
#A1

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags