[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#perak

1435909 posts

TOP POSTS

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰RAMADHAN Sale๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Ramai yg dowk DM/PM admin tnya takde sales ke Bulan Pose nie๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Kali nie admin bagi discount dkt hngpa na..
.
.

Mana2 yg hangpa nengok sunglasses rm19 tuh, ,

La nie admin bagi RM15.00 ja dkt hangpa..๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ bukan rm19 tapi RM15.00 je kak long oi
.
.
Meyh pakat ajak member lain beli sama kalau nak lagi murah๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’•๐Ÿ˜
.
.
#sayajualmurah#jdt#perak#sabah#sarawak#johor#bazarpaknil#wakdoyok#noradanish#follow4follow#like4like#jangancakapabangtakpayung#cerminmatamurah#cerminmataborong#kacamatamurah#kacamataborong#sunglassesmurah#swapreviewfree#swapreviewmalaysia#igers#klcc#misz_sunglasses2#paidreview#mlm2017#walawei_shades#mentormilenia#mentormilenia2017#walawei.co#walawei_sunglasses#supportwalawei

OSCAR BUAT HAL DI LIGA CHINA
.
Oscar mencetuskan pergaduhan besar ketika pasukannya, Shanghai SIPG sekadar seri 1-1 dengan Guangzhou R&F.
.
Selepas rakan senegaranya, Hulk menjaringkan gol penyamaan pada babak separuh masa pertama, Oscar dilihat hilang punca beberapa minit kemudian apabila menyepak bola ke arah pemain lawan sebanyak dua kali berturut-turut.
.
Tindakan pemain Brazil itu mencetuskan kemarahan dalam kalangan pemain Guangzhou yang meluru dan menolak Oscar, sekali gus mencetuskan pergaduhan yang lebih besar antara kesemua 22 pemain dan pihak pengurusan kedua-dua pasukan.
.
Apabila keadaan berjaya ditenangkan, pengadil memberikan kad merah kepada Liang Tixiang daripada pasukan tuan rumah dan Fu Huan kerana terlibat dalam pergaduhan itu.
.
Bagaimanapun Oscar tidak dikenakan sebarang tindakan.
.
.
#ATTENTION uolls nak nampak GEMPAK dgn tshirt design uolls sendiri? Follow @empayar.abang.long ๐Ÿ˜
.
#harimaumalaya #malaysia #jdt #kelantan #pahang #kedah #perak #selangor #negerisembilan #melakaunited #pknsfc #sarawak #sabah #kualalumpur #perlis #penang #oscar #chelsea

Tahniah Legend!! Semoga dpt membawa The Bos Gaurus kembali ke zaman gemilang seperti sebelum ini

#LigaBolasepakMalaysia #Perak #MSL

Always a great pleasure catching up with this man. #perak #zakatdistribution

๐Ÿ‘‰Follow for more๐Ÿ‘‡ @comedy_codes
@comedy_codes
@comedy_codes
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–&&&๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹๐Ÿ’œ๐Ÿ‘‰ Share it With Someone special ๐Ÿ’œโž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– TAG SOMEONE HERE โ†˜โฌ‡โ†™๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #comedycodes #jakarta #bandung #surabaya #jogjakarta #bali #balikpapan #medan #gojek #uber #grab #vflow #jusbotani #greencoffee #greentea #malaysia #perak #cepat #catchthemyoung #talent #music #musically #entertainment #dontdodrugs #funnyvideo #africanchild #africanchildren #africa #like4follow #latepost

#throwback #tvmaking #filming #astro #episodeseries #guestartist setelah 4 tahun menghilang apabila singgah sebentar di alam bunian . Di sangka ilusi tetapi misteri kehidupan adalah nyata . Sebuah karya yang di adaptasi dari novel #jonitogo dari penulis tersohor oleh sutradara @yophitlerzami . Producer by @ariezaharie @ariezaharieproduction #dramaseries #comingsoon #ipoh #bukitkledang #perak with @niezamzaidi .. alhamdullilah sedikot rezeki di bulan puasa dan pengalaman sebagai teraju utama . Terima kasih pada yang terlibat :) #psyco #psychotic #marathon #badboymalaya #actorlife #herojahatmalaya #borntobeamegastar #malaysianlatinoklate #allaboutyou

Selamat Hari Raya Gaisss !! Kurta From Deep&co @syukurzainon..............................................................................
Hi I'm Fiqri lee Model Photoshoot & Fashion show . If anyone interested in my service to a product , Directly contact me or Direct Message use instagram. TQ .
................................................................................
Photographer By @adi_fotografer ................................................................................ #model #asiamodel #modelproduct #modelmalaysia #portraitphotography #portrait #portraiture #portraitmood #portrait_shoots #portraituremalaysia #malayportrait #malaysiaportrait #taiping #melayumodel #modelmelayu #photoshot #aminutesofloveartco #modellingmalaysia#streetwear #lifestyle #fashionstyle #fashion #streetfashion #modeling#johor #kualalumpur #ipoh #penang #selangor #perak

MOST RECENT

Alhamdulillah..Tahniah kepada Cheta dan suami ๐Ÿค—๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ BILLBOARD PERTAMA SECRET DESIRE DI KM 310 arah Utara..Uols yg balik kampung ke arah utara tu tengok2 la billboard SD yer..Kalau nmpk tu bye2 la kat cheta tau hihi ๐Ÿ˜… Sekarang SD semakin dikenali ramai..Uols jgn ragu2 lagi yer nak cuba produk SD..Jangan lupa grab PROMO RAYA yg akan berakhir tak lama lagi..Kejar crew kami okay utk dptkan Promo Raya ๐Ÿ˜‰

Tenyeh-tenyeh ja cantik! ๐Ÿ“ฒ HOTLINE HQ 016-4187602
๐Ÿ“ฒ HOTLINE HQ 016-4187602
๐Ÿ“ฒ HOTLINE HQ 016-4187602

#secretdesire #secretdesirehq #secretdesireofficial #secretdesirefeedback #sdconfirmglowinguolls #tenyeh2jacantik #sdmenseries #lipqueenbysd #sdglowingspray #sayajual #penang #kedah #johor #perak #kualalumpur #skincareterbaik #produkmalaysia #hijabista #moodrepublik #aurawhitemurah #jepsepahtu #hijabista #sepahtureunionlive #laraalana #meletop #terlajaklaris #theyusufiskandar #fatahamin #naelofarhijab #mejabulatsepahtu #sariyanti

Hati runsing memikirkan bentuk payudara & punggung:
- Kecil
- Kendur
- Leper

ANDA SERING DIBELENGGU PERSOALAN BERIKUT?
โœ” Inginkan payudara yang lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat?
โœ” Inginkan payudara yang โ€œkembali mudaโ€ setelah memberi penyusuan anak atau penuaan?
โœ” Mahu kaedah yang terbukti berkesan, cepat, selamat dan semulajadi tanpa kimia?
๏ฟผ
Tukarkan payudara anda yang lisut,kendur,leper dan kecil kepada yang.
Kelihatan lebih Anjal
Nampak lebih Besar
Tampak Montok
Lebih Anggun dan Seksi.
.
.
ใƒ„Menambah saiz payudara serta menegangkan, menjadikan lebih pejal, tegang, terangkat dan seksi
ใƒ„Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih muda
ใƒ„Mencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara
ใƒ„Menganjalkan kulit yang melendut
ใƒ„Melambatkan proses penuaan
.
.
WhatsApp 0174204470
WhatsApp 0174204470

BERKESAN SEAWAL 5 HARI .
๐Ÿ’œBUE PURPLE 3 FREE GIFTS
sem 129 promo rm110
ss 135 promo rm125 .
๐Ÿ’BUE PREMIUM 4FR GIFTS
sem 170 promo rm150
ss 175 promo rm160 .
.
๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE .
#sayajual #bazaronline #bazarpaknil #igersmalaysia
#FULLPLUS #pinklady #bustupexpress #boomshell #bustupexpress#pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #bustupexpresshq #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold

stiker murah KALIS AIR pulak tuh๎– ๎–
.
.
FREE POST FREE DESIGN๎˜ .
Dapatkannya segera.....
.
Bayangkan produk anda juga ada stiker mcm ni..ha..kompem MENARIK PERNIAGAAN PON LARIS.
.
.
Kini anda bule dapatkan stiker untuk produk anda dengan harga yang murah..
.
Bayangkan produk anda ada stiker macm ni..kompem cantik ..design ada bnyak don worry...available any type and saiz๎˜
Free postage free design๎– ๎– .
Dapatkan stiker cute kualiti n murah di sini.
..
Just tekan link ws saya di home pages untuk memudahkan anda.
.
Ha ..
kenapa anda perlu stiker ?
ap pentingnya stiker? .
Sticker atau logo adalah perkara yg sangat penting kepada peniaga peniaga x kisah la apa jenis produk sekalipun.
.

Hal ini kerana ia merupakan identiti produk yg anda jual kpd pelanggan .
.
Disini saya mnawarkan khimat mnjual stiker/logo ini kpd anda.
.
Sriusly murah.
Cute.
Ada mcm mcm saiz
Mcm mcm jenis .
Mcm mcm la..sng.
.
.
Kepuasan para pelanggan ada keutamaan .
.
.

Berminat?
Order?
Soalan?
Lain lain?.
.
Ws 0134291693.
.
Ha..mmg terbaik gerenti the best mmg salah satu paltform yg mnawarkan stiker/logo ini kpd anda khusunya para peniaga. Malah untuk stiker macm moto ataw pomade sekalipun ditrima.
.
Checkout my pages..or wsap 0134291693 for futher information. .
.
Anda juga bule drop no di ruang komen or mesej private guna dm ig.
.
Nti saya akan ws
.
๎˜ ๎–.
.
#singapura#brunei#malaysia#kedah#perak#perlis#terengganu#kelantan#johor#sabah#sarawak#stikercute#stikerpelbagaisaiz#stikermurah#stikersempoi
#stikerkalisair#terusted#kualititiptop#stikercun

stiker murah KALIS AIR pulak tuh๎– ๎–
.
.
FREE POST FREE DESIGN๎˜ .
Dapatkannya segera.....
.
Bayangkan produk anda juga ada stiker mcm ni..ha..kompem MENARIK PERNIAGAAN PON LARIS.
.
.
Kini anda bule dapatkan stiker untuk produk anda dengan harga yang murah..
.
Bayangkan produk anda ada stiker macm ni..kompem cantik ..design ada bnyak don worry...available any type and saiz๎˜
Free postage free design๎– ๎– .
Dapatkan stiker cute kualiti n murah di sini.
..
Just tekan link ws saya di home pages untuk memudahkan anda.
.
Ha ..
kenapa anda perlu stiker ?
ap pentingnya stiker? .
Sticker atau logo adalah perkara yg sangat penting kepada peniaga peniaga x kisah la apa jenis produk sekalipun.
.

Hal ini kerana ia merupakan identiti produk yg anda jual kpd pelanggan .
.
Disini saya mnawarkan khimat mnjual stiker/logo ini kpd anda.
.
Sriusly murah.
Cute.
Ada mcm mcm saiz
Mcm mcm jenis .
Mcm mcm la..sng.
.
.
Kepuasan para pelanggan ada keutamaan .
.
.

Berminat?
Order?
Soalan?
Lain lain?.
.
Ws 0134291693.
.
Ha..mmg terbaik gerenti the best mmg salah satu paltform yg mnawarkan stiker/logo ini kpd anda khusunya para peniaga. Malah untuk stiker macm moto ataw pomade sekalipun ditrima.
.
Checkout my pages..or wsap 0134291693 for futher information. .
.
Anda juga bule drop no di ruang komen or mesej private guna dm ig.
.
Nti saya akan ws
.
๎˜ ๎–.
.
#singapura#brunei#malaysia#kedah#perak#perlis#terengganu#kelantan#johor#sabah#sarawak#stikercute#stikerpelbagaisaiz#stikermurah#stikersempoi
#stikerkalisair#terusted#kualititiptop#stikercun

stiker murah KALIS AIR pulak tuh๎– ๎–
.
.
FREE POST FREE DESIGN๎˜ .
Dapatkannya segera.....
.
Bayangkan produk anda juga ada stiker mcm ni..ha..kompem MENARIK PERNIAGAAN PON LARIS.
.
.
Kini anda bule dapatkan stiker untuk produk anda dengan harga yang murah..
.
Bayangkan produk anda ada stiker macm ni..kompem cantik ..design ada bnyak don worry...available any type and saiz๎˜
Free postage free design๎– ๎– .
Dapatkan stiker cute kualiti n murah di sini.
..
Just tekan link ws saya di home pages untuk memudahkan anda.
.
Ha ..
kenapa anda perlu stiker ?
ap pentingnya stiker? .
Sticker atau logo adalah perkara yg sangat penting kepada peniaga peniaga x kisah la apa jenis produk sekalipun.
.

Hal ini kerana ia merupakan identiti produk yg anda jual kpd pelanggan .
.
Disini saya mnawarkan khimat mnjual stiker/logo ini kpd anda.
.
Sriusly murah.
Cute.
Ada mcm mcm saiz
Mcm mcm jenis .
Mcm mcm la..sng.
.
.
Kepuasan para pelanggan ada keutamaan .
.
.

Berminat?
Order?
Soalan?
Lain lain?.
.
Ws 0134291693.
.
Ha..mmg terbaik gerenti the best mmg salah satu paltform yg mnawarkan stiker/logo ini kpd anda khusunya para peniaga. Malah untuk stiker macm moto ataw pomade sekalipun ditrima.
.
Checkout my pages..or wsap 0134291693 for futher information. .
.
Anda juga bule drop no di ruang komen or mesej private guna dm ig.
.
Nti saya akan ws
.
๎˜ ๎–.
.
#singapura#brunei#malaysia#kedah#perak#perlis#terengganu#kelantan#johor#sabah#sarawak#stikercute#stikerpelbagaisaiz#stikermurah#stikersempoi
#stikerkalisair#terusted#kualititiptop#stikercun

Terima kasih Angelia.. Satu2nya customer akak berbangsa india yg tak banyak kerenah.. Anta design, tanya harga, bank in. Tempahan ni klu xsilap akak, sebulan sblm puasa akak dah close deal dgn dia.. Tak sama 100% tp bila dia bg feedback cantik tu akak dah lega sangat2.. Thank you so much Angelia. I ๐Ÿ’œ you lah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#homemade #homemadecake #homemadebakery #birthdaycake #weddingcake #anniversary #hantaran #bertunang #nikah #kekkahwin #cake #kek #dessert #batugajah #ipoh #perak #love #swirldelight #syukurselalu #terimakasih #thankyou

[CEO TURUN PADANG๐Ÿ˜ฑ]
.
.
.
Uishh luar biasa hebat ni๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ haaa nak tahu siapa sebelah zul ni ๐Ÿ˜ Tan Sri Lai Teck Peng seorang CEO Phytoscience ๐Ÿ˜ rasa lain macam je bila brdiri sebelah tan sri๐Ÿ˜…๐Ÿค— mungkin aura jutawan masuk dlm diri ni๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
So sapa yg nak tahu bisnes apa yg zul buat dan CEO pun support zul utk maju dlm bisnes ni๐Ÿ˜† mmg dahsyat,padu bapak ah๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜‚ sila ws zul ya๐Ÿ˜‰
.
.
Business Purposes Only ๐Ÿ“ฒMohd Zulhilmi
01119337190
๐Ÿ“ฒMohd Zulhilmi
01119337190
๐Ÿ“ฒMohd Zulhilmi
01119337190
.
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #grandmillionaireclub #millionairemindset #zulyoungmillionaire #sideincome #businessopportunity #businessonline #sarawak #sabah #johor #melaka #pahang #selangor #perak #perlis #penang #kedah #kelantan #terengganu #negerisembilan

.
SET CADAR PATCHWORK (6 in 1)
==========
.
โœ” 100% COTTON
โœ” FIT UNTUK KATIL KING & QUEEN
โœ” 1 CADAR + 4 SARUNG BANTAL + 1 SARUNG BANTAL PELUK
.
๐Ÿ’ตHARGA ASAL RM 150.00
๐Ÿ’ตNAK DAPATKAN HARGA PROMOSI?
.
WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ0169475831
.
.
PENTING UNTUK ANDA TAHU
โžก๏ธ Warna sedikit berbeza daripada yang real due to editing dan lighting.
โžก๏ธ Tiada money back guarantee.
โžก๏ธ Tiada penerimaan pertukaran barang

Siap sebijik..lagik 4 bijik tunggu turn. Esok kita cod ya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Alhamdulillah
.
#cantiquecakes #selama #kualalumpur #kedah #perak

Cuti sem kita buat part time jual burger dekat kampung ๐Ÿ” Warga Perak boleh mai singgah dekat area Klebang Ria ๐Ÿ˜†#Sharesharerezeki #burger #asianfood #foodporn #fastfood #ipoh #perak #ramadhankareem

Most Popular Instagram Hashtags