#peplumbercorak

MOST RECENT

Mega Sale Raya!
.
🌷🌷DESIGN ALYSA PEPLUM🌷🌷
.
🔸Material High Quality Royal silk
🔸Design Peplum dan Bercutting Loose
🔸Kain Lembut Beralun Dan Selesa Dipakai
🔸Kain Duyung,Zip Kain Di Sebelah Kiri
🔸Getah Kain Kiri Dan Kanan
🔸Terdapat 5 Warna Hot
🔸Saiz XS - XL
🔸Sesuai Di Gayakan Tempat Kerja dan Majlis Keraian
.
📍No Booking!With Full Payment
📍Ukur Dahulu Sebelum Membuat Pembelian.Take Noted Please
📍Proceed Order 5-7 Days
📍Ada Sedikit Perbezaan Warna 10% Faktor Cahaya Camera
.
♨HARGA : RM 100 sm / RM 105 ss♨
.
p/s : harga sudah termasuk postage .
.
PM IG / WS 01114343382
.
#alysapeplum #peplum #peplummurah #peplumbercorak #hotfromoven #hotselling #norestock #murah #megasale #latestfashion #latestdesign #peplum2018

PEPLUM BASIC PRINTED ARABELLA

_____________

Material premium quality heavy COMO CREPE.

Material yang susah renyuk dan mudah di iron.

Ada 16 pilihan warna yang cantik –cantik.

Jahitan pleated di bahagian pinggang depan dan belakang baju memberi efek slim kepada si pemakai.

Zip di depan memudahkan breastfeeding.

Bukaan lengan yang memudahkan wudhuk.

SAIZ DARI XS SEHINGGA XXL

_____________

HARGA JUAL
1 PSG RM89
2 PSG RM170

SETIAP HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE❗

WHATSAPP 0166278400
WHATSAPP 0166278400
WHATSAPP 0166278400

#peplumbasicprintedarabella
#peplum
#kurungpeplum
#peplumbercorak
#peplummurah
#bajuraya2018
#bajukurungmurah
#koleksi2018
#peplumtealblue
#peplumbelacan
#peplumsand
#peplumtealgreen
#peplumkuninglangsat
#peplumpurplelavender
#peplumpeachshrimp
#kurungpeplummalaysia
#koleksilillyluvdarl

PEPLUM BASIC PRINTED ARABELLA

_____________

Material premium quality heavy COMO CREPE.

Material yang susah renyuk dan mudah di iron.

Ada 16 pilihan warna yang cantik –cantik.

Jahitan pleated di bahagian pinggang depan dan belakang baju memberi efek slim kepada si pemakai.

Zip di depan memudahkan breastfeeding.

Bukaan lengan yang memudahkan wudhuk.

SAIZ DARI XS SEHINGGA XXL

_____________

HARGA JUAL
1 PSG RM89
2 PSG RM170

SETIAP HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE❗

WHATSAPP 0166278400
WHATSAPP 0166278400
WHATSAPP 0166278400

#peplumbasicprintedarabella
#peplum
#kurungpeplum
#peplumbercorak
#peplummurah
#bajuraya2018
#bajukurungmurah
#koleksi2018
#peplumturqoise
#peplumolivegreen
#peplummaroon
#peplumdarkpurple
#peplumpurplegrey
#kurungpeplummalaysia
#koleksilillyluvdarl

PEPLUM BASIC PRINTED ARABELLA

_____________

Material premium quality heavy COMO CREPE.

Material yang susah renyuk dan mudah di iron.

Ada 16 pilihan warna yang cantik –cantik.

Jahitan pleated di bahagian pinggang depan dan belakang baju memberi efek slim kepada si pemakai.

Zip di depan memudahkan breastfeeding.

Bukaan lengan yang memudahkan wudhuk.

SAIZ DARI XS SEHINGGA XXL

_____________

HARGA JUAL
1 PSG RM89
2 PSG RM170

SETIAP HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE❗

WHATSAPP 0166278400
WHATSAPP 0166278400
WHATSAPP 0166278400

#peplumbasicprintedarabella
#peplum
#kurungpeplum
#peplumbercorak
#peplummurah
#bajuraya2018
#bajukurungmurah
#koleksi2018
#peplumtealblue
#peplumpinkbelacan
#peplumblack
#peplumdarkpurple
#peplumemeraldgreen
#kurungpeplummalaysia
#koleksilillyluvdarl

" PEPLUM BABYDOLL MAMPU MEMUKAU SETIAP  MATA YANG MELIHATNYA - KEJADIAN BENAR "
.
✔ Available : S , M , L , XL ✔ Bf & Wudhu friendly ✔ Material Cotton 100% (tak jarang, takpanas, kain tebal
✔ Cutting Loose tak melekap pada badan dan TAK jarang
✔ Tak mudah kedut (Tak payah nak iron sgt pon xpe)
✔ sangat sesuai di gayakan di majlis2 keramaian
.
EARLY BIRD PRICE 😍😍😍
RM120 FREE POSTAGE SM
.
SILA WHATSAPP SEKARANG UNTUK MENDAPATKN HARGA PROMOSI 📲0137749320
📲0137749320
📲0137749320
.
Jom cantik menarik dengan koleksi peplum super gojes kami..
.
#peplummurah #peplumbabydoll #dollypeplum #peplumbercorak
#peplumbabydoll #babydollkurung #babydoll

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER SALE
Happening now till 30/11/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM150 SM / RM155 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER SALE
Happening now till 30/11/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM150 SM / RM155 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER SALE
Happening now till 30/11/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM150 SM / RM155 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER SALE
Happening now till 30/11/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM150 SM / RM155 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER SALE
Happening now till 30/11/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM150 SM / RM155 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER SALE
Happening now till 30/11/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM150 SM / RM155 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale

💖ANZEL PEPLUM💖
.
Ciri Menarik yg Ada Pada Anzel Peplum :-
.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Gabungan Material Pearl Skin dan Japanese Cotton 😄
✔️ Warna2 Gojes & Melty
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Design Kurung Peplum
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Zip Di Hadapan ( BF Friendly )
✔️ Cutting Loose
✔️ Labuh Menutupi Punggung
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order
.
Normal Price RM 159.00
.
PROMO PRICE👇🏼
🔴RM135sm/RM140ss🔴
.
Ukuran di sini #ukuranlotuspeplumdsc
.
Ws 012-4504891 untuk order
.
#peplumlabuh #pepluminspiredbylotus #peplumlotus #peplummurah #peplumterkini #peplumcantikmurah #plussizecollection #nursingkurung #nursingpeplum #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungsale #kurungsatin #kurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #peplumbercorak #skirtprinted #blousepeplum #blousemurah

💖ANZEL PEPLUM💖
.
Ciri Menarik yg Ada Pada Anzel Peplum :-
.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Gabungan Material Pearl Skin dan Japanese Cotton 😄
✔️ Warna2 Gojes & Melty
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Design Kurung Peplum
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Zip Di Hadapan ( BF Friendly )
✔️ Cutting Loose
✔️ Labuh Menutupi Punggung
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order
.
Normal Price RM 159.00
.
PROMO PRICE👇🏼
🔴RM135sm/RM140ss🔴
.
Ukuran di sini #ukuranlotuspeplumdsc
.
Ws 012-4504891 untuk order
.
#peplumlabuh #pepluminspiredbylotus #peplumlotus #peplummurah #peplumterkini #peplumcantikmurah #plussizecollection #nursingkurung #nursingpeplum #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungsale #kurungsatin #kurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #peplumbercorak #skirtprinted #blousepeplum #blousemurah

💖ANZEL PEPLUM💖
.
Ciri Menarik yg Ada Pada Anzel Peplum :-
.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Gabungan Material Pearl Skin dan Japanese Cotton 😄
✔️ Warna2 Gojes & Melty
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Design Kurung Peplum
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Zip Di Hadapan ( BF Friendly )
✔️ Cutting Loose
✔️ Labuh Menutupi Punggung
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order
.
Normal Price RM 159.00
.
PROMO PRICE👇🏼
🔴RM135sm/RM140ss🔴
.
Ukuran di sini #ukuranlotuspeplumdsc
.
Ws 012-4504891 untuk order
.
#peplumlabuh #pepluminspiredbylotus #peplumlotus #peplummurah #peplumterkini #peplumcantikmurah #plussizecollection #nursingkurung #nursingpeplum #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungsale #kurungsatin #kurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #peplumbercorak #skirtprinted #blousepeplum #blousemurah

💖ANZEL PEPLUM💖
.
Ciri Menarik yg Ada Pada Anzel Peplum :-
.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Gabungan Material Pearl Skin dan Japanese Cotton 😄
✔️ Warna2 Gojes & Melty
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Design Kurung Peplum
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Zip Di Hadapan ( BF Friendly )
✔️ Cutting Loose
✔️ Labuh Menutupi Punggung
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order
.
Normal Price RM 159.00
.
PROMO PRICE👇🏼
🔴RM135sm/RM140ss🔴
.
Ukuran di sini #ukuranlotuspeplumdsc
.
Ws 012-4504891 untuk order
.
#peplumlabuh #pepluminspiredbylotus #peplumlotus #peplummurah #peplumterkini #peplumcantikmurah #plussizecollection #nursingkurung #nursingpeplum #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungsale #kurungsatin #kurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #peplumbercorak #skirtprinted #blousepeplum #blousemurah

@Regrann from @adresia_ahora - AISYA PEPLUM KURUNG direka khusus untuk PARA GADIS, BAKAL IBU, MUMMIES HOT di MALAYSIA.
Kenapa pilih AISYA PEPLUM KURUNG by Aahora? Apa yang best sangat tu?? -menggunakan material yang sangat selesa. Menggunakan material satin yang sejuk,lembut dan senang menyerap peluh.
-sesuai digunakan di office dan majlis2 kerana design yang exclusive,sopan dan boleh digunakan di mana2 majlis. -design berbentuk A-line yang sesuai untuk gadis, bakal ibu dan mommies hot smua. - dua warna sesuai dan lain dari yang lain. -menggunakan corak roses yang memberi kesan feminin kepada pemakai.

Saiz- S,M,L,XL

Cara basuh: boleh menggunakan washing machine atau hand wash.
Sebelum beli nak juga tau apa yang ISTIMEWA pasal AISYA PEPLUM KURUNG NI. -para gadis boleh pakai Aisya Peplum Kurung dari sebelum kawin sehingga ada anak. Kenapa? Sebab cutting A-line sangat istimewa. Memberi bukaaan yang besar di bahagian perut.
-design yang direka ini tidak akan memberi impak besar kepada pengguna. - dan yang PENTING mummies akan tetap GORGEOUS MACAM ANAK DARA bila bergaya dengan AISYA PEPLUM KURUNG.
Harga????
Rm199 (free postage)

Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralover #bajukurung #bajukurung2017
#bajukurungmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah #peplumkurung #peplumbercorak #peniagaonline #pembelionline - #regrann

RESTOCKED !! FEFEELING DOLL GITCHEWW☺💕
.

NELORA PEPLUM .
RM135SM/ RM140SS

MATERIAL : VALENTINO SILK
Lembut
Tak jarang
Anti wrinkle
SIZE : XS S M L XL

Ciri2 baju :
Peplum ada zip di belakang dan zip di tangan (wudhu friendly)

Baju ni kembang jdnya kalau nak bf sng je angkat je pastu boleh ttp baby ngn baju hehe..
.
.
.
WHATSAPP 0136160214
WHATSAPP 0136160214
WHATSAPP 0136160214
.

#nelorapeplum #peplumcantik #peplumlonggar #peplumloose #peplumraya #peplumbercorak #peplummurah
#kurungmoden #kurungpesak #kurungcantik #kurungraya #plainkurung #kurungplain #sayajualkurungraya #kurungshop #kurungpeplum #blousekurung #kurungdinner #kurungpeplum #kurunghot #kurungsale #raya2017 #rayapromo #rayasale #bajurayaonline #bajurayamurah #bajurayacantik #kurungrayamurah #kurungakikah

@Regrann from @adresia_ahora - AISYA PEPLUM KURUNG direka khusus untuk PARA GADIS, BAKAL IBU, MUMMIES HOT di MALAYSIA.
Kenapa pilih AISYA PEPLUM KURUNG by Aahora? Apa yang best sangat tu?? -menggunakan material yang sangat selesa. Menggunakan material satin yang sejuk,lembut dan senang menyerap peluh.
-sesuai digunakan di office dan majlis2 kerana design yang exclusive,sopan dan boleh digunakan di mana2 majlis. -design berbentuk A-line yang sesuai untuk gadis, bakal ibu dan mommies hot smua. - dua warna sesuai dan lain dari yang lain. -menggunakan corak roses yang memberi kesan feminin kepada pemakai.

Saiz- S,M,L,XL

Cara basuh: boleh menggunakan washing machine atau hand wash.
Sebelum beli nak juga tau apa yang ISTIMEWA pasal AISYA PEPLUM KURUNG NI. -para gadis boleh pakai Aisya Peplum Kurung dari sebelum kawin sehingga ada anak. Kenapa? Sebab cutting A-line sangat istimewa. Memberi bukaaan yang besar di bahagian perut.
-design yang direka ini tidak akan memberi impak besar kepada pengguna. - dan yang PENTING mummies akan tetap GORGEOUS MACAM ANAK DARA bila bergaya dengan AISYA PEPLUM KURUNG.
Harga????
Rm199 (free postage)

FIRST CUSTOMER DAPAT HARGA DISCOUNT!!! Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralover #bajukurung #bajukurung2017
#bajukurungmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah #peplumkurung #peplumbercorak #peniagaonline #pembelionline - #regrann

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG BAWAH YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG BAWAH YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags