[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#peplumbercorak

86 posts

TOP POSTS

FEFEELING DOLL GITCHEWW☺💕
.

NELORA PEPLUM .
RM135SM/ RM140SS

MATERIAL : VALENTINO SILK
Lembut
Tak jarang
Anti wrinkle
SIZE : XS S M L XL

Ciri2 baju :
Peplum ada zip di belakang dan zip di tangan (wudhu friendly)

Baju ni kembang jdnya kalau nak bf sng je angkat je pastu boleh ttp baby ngn baju hehe..
.
.
.
WHATSAPP 0136160214
WHATSAPP 0136160214
WHATSAPP 0136160214
.

#nelorapeplum #peplumcantik #peplumlonggar #peplumloose #peplumraya #peplumbercorak #peplummurah
#kurungmoden #kurungpesak #kurungcantik #kurungraya #plainkurung #kurungplain #sayajualkurungraya #kurungshop #kurungpeplum #blousekurung #kurungdinner #kurungpeplum #kurunghot #kurungsale #raya2017 #rayapromo #rayasale #bajurayaonline #bajurayamurah #bajurayacantik #kurungrayamurah #kurungakikah

AISYA PEPLUM KURUNG direka khusus untuk PARA GADIS, BAKAL IBU, MUMMIES HOT di MALAYSIA.
Kenapa pilih AISYA PEPLUM KURUNG by Aahora? Apa yang best sangat tu?? -menggunakan material yang sangat selesa. Menggunakan material satin yang sejuk,lembut dan senang menyerap peluh.
-sesuai digunakan di office dan majlis2 kerana design yang exclusive,sopan dan boleh digunakan di mana2 majlis. -design berbentuk A-line yang sesuai untuk gadis, bakal ibu dan mommies hot smua. - dua warna sesuai dan lain dari yang lain. -menggunakan corak roses yang memberi kesan feminin kepada pemakai.

Saiz- S,M,L,XL

Cara basuh: boleh menggunakan washing machine atau hand wash.
Sebelum beli nak juga tau apa yang ISTIMEWA pasal AISYA PEPLUM KURUNG NI. -para gadis boleh pakai Aisya Peplum Kurung dari sebelum kawin sehingga ada anak. Kenapa? Sebab cutting A-line sangat istimewa. Memberi bukaaan yang besar di bahagian perut.
-design yang direka ini tidak akan memberi impak besar kepada pengguna. - dan yang PENTING mummies akan tetap GORGEOUS MACAM ANAK DARA bila bergaya dengan AISYA PEPLUM KURUNG.
Harga????
Rm199 (free postage)

FIRST CUSTOMER DAPAT HARGA DISCOUNT!!! Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralover #bajukurung #bajukurung2017
#bajukurungmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah #peplumkurung #peplumbercorak #peniagaonline #pembelionline

[DESIGN TERKINI DAN HIGH DEMAND YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT ANDA TIDAK SENANG DUDUK‼️]
.
💖PEPLUM AMANDA ROSE 💖
.
Ciri Menarik yg Ada Pada Kurung Peplum Amanda Rose :-
.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK.
✔️ Material Japan Dull Satin 😄
✔️ Terdapat 5 Warna yg Memukau dan Kini Trending.
✔️ High Quality 100% Gred AAA.
✔️ Design Kurung Peplum.
✔️ Saiz Available dr S-XL.
✔️ Cutting Loose.
✔️ Labuh Menutupi Punggung.
✔️ Terletak Apabila Dipakai.
✔️ Cutting Kain Mermaid.
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan.
✔️ Zip Sebelah Kiri.
.
🌸 ❌ kecut.
🌸 ❌ berbulu lepas basuh.
🌸 ❌ renyuk.
🌸 ✅ mudah digosok.
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai.
🌸 ✅ CONFIRM repeat order 😉😉
.
STOK TERHAD YER LALINK
.
UNTUK ORDER
============
📲 WhatsApp : 017-7068525
📲 WhatsApp : 017-7068525
.
#kurungpeplum
#peplumbercorak
#peplummurah
#peplumcantik
#bridesmaid
#sedondon
#koleksiraya
#bajuraya
#raya2017
#officewear
#cikgusekolah
#corakterkini
#peplum
#peplumamandarose
#peplumcorakbunga
#igshopmalaysia
#onlineshop
#bazar
#bazarmurah
#bazarpaknil
#kurungcantikmalaysia
#like4like
#like2follow
#terlajaklaris
#terlajakcantik
#igsokongan
#terapiinstagram

[DESIGN TERKINI DAN HIGH DEMAND YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT ANDA TIDAK SENANG DUDUK‼️]
.
💖PEPLUM AMANDA ROSE 💖
.
Ciri Menarik yg Ada Pada Kurung Peplum Amanda Rose :-
.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK.
✔️ Material Japan Dull Satin 😄
✔️ Terdapat 5 Warna yg Memukau dan Kini Trending.
✔️ High Quality 100% Gred AAA.
✔️ Design Kurung Peplum.
✔️ Saiz Available dr S-XL.
✔️ Cutting Loose.
✔️ Labuh Menutupi Punggung.
✔️ Terletak Apabila Dipakai.
✔️ Cutting Kain Mermaid.
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan.
✔️ Zip Sebelah Kiri.
.
🌸 ❌ kecut.
🌸 ❌ berbulu lepas basuh.
🌸 ❌ renyuk.
🌸 ✅ mudah digosok.
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai.
🌸 ✅ CONFIRM repeat order 😉😉
.
STOK TERHAD YER LALINK
.
UNTUK ORDER
============
📲 WhatsApp : 017-7068525
📲 WhatsApp : 017-7068525
.
#kurungpeplum
#peplumbercorak
#peplummurah
#peplumcantik
#bridesmaid
#sedondon
#koleksiraya
#bajuraya
#raya2017
#officewear
#cikgusekolah
#corakterkini
#peplum
#peplumamandarose
#peplumcorakbunga
#igshopmalaysia
#onlineshop
#bazar
#bazarmurah
#bazarpaknil
#kurungcantikmalaysia
#like4like
#like2follow
#terlajaklaris
#terlajakcantik

[DESIGN TERKINI DAN HIGH DEMAND YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT ANDA TIDAK SENANG DUDUK‼️]
.
💖PEPLUM AMANDA ROSE 💖
.
Ciri Menarik yg Ada Pada Kurung Peplum Amanda Rose :-
.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK.
✔️ Material Japan Dull Satin 😄
✔️ Terdapat 5 Warna yg Memukau dan Kini Trending.
✔️ High Quality 100% Gred AAA.
✔️ Design Kurung Peplum.
✔️ Saiz Available dr S-XL.
✔️ Cutting Loose.
✔️ Labuh Menutupi Punggung.
✔️ Terletak Apabila Dipakai.
✔️ Cutting Kain Mermaid.
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan.
✔️ Zip Sebelah Kiri.
.
🌸 ❌ kecut.
🌸 ❌ berbulu lepas basuh.
🌸 ❌ renyuk.
🌸 ✅ mudah digosok.
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai.
🌸 ✅ CONFIRM repeat order 😉😉
.
STOK TERHAD YER LALINK
.
UNTUK ORDER
============
📲 WhatsApp : 017-7068525
📲 WhatsApp : 017-7068525
.
#kurungpeplum
#peplumbercorak
#peplummurah
#peplumcantik
#bridesmaid
#sedondon
#koleksiraya
#bajuraya
#raya2017
#officewear
#cikgusekolah
#corakterkini
#peplum
#peplumamandarose
#peplumcorakbunga
#igshopmalaysia
#onlineshop
#bazar
#bazarmurah
#bazarpaknil
#kurungcantikmalaysia
#like4like
#like2follow
#terlajaklaris
#terlajakcantik

[DESIGN TERKINI DAN HIGH DEMAND YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT ANDA TIDAK SENANG DUDUK‼️]
.
💖PEPLUM AMANDA ROSE 💖
.
Ciri Menarik yg Ada Pada Kurung Peplum Amanda Rose :-
.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK.
✔️ Material Japan Dull Satin 😄
✔️ Terdapat 5 Warna yg Memukau dan Kini Trending.
✔️ High Quality 100% Gred AAA.
✔️ Design Kurung Peplum.
✔️ Saiz Available dr S-XL.
✔️ Cutting Loose.
✔️ Labuh Menutupi Punggung.
✔️ Terletak Apabila Dipakai.
✔️ Cutting Kain Mermaid.
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan.
✔️ Zip Sebelah Kiri.
.
🌸 ❌ kecut.
🌸 ❌ berbulu lepas basuh.
🌸 ❌ renyuk.
🌸 ✅ mudah digosok.
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai.
🌸 ✅ CONFIRM repeat order 😉😉
.
STOK TERHAD YER LALINK
.
UNTUK ORDER
============
📲 WhatsApp : 017-7068525
📲 WhatsApp : 017-7068525
.
#kurungpeplum
#peplumbercorak
#peplummurah
#peplumcantik
#bridesmaid
#sedondon
#koleksiraya
#bajuraya
#raya2017
#officewear
#cikgusekolah
#corakterkini
#peplum
#peplumamandarose
#peplumcorakbunga
#igshopmalaysia
#onlineshop
#bazar
#bazarmurah
#bazarpaknil
#kurungcantikmalaysia
#like4like
#like2follow
#terlajaklaris
#terlajakcantik

FEFEELING DOLL GITCHEWW☺💕
.

NELORA PEPLUM .
RM135SM/ RM140SS

MATERIAL : VALENTINO SILK
Lembut
Tak jarang
Anti wrinkle
SIZE : XS S M L XL

Ciri2 baju :
Peplum ada zip di belakang dan zip di tangan (wudhu friendly)

Baju ni kembang jdnya kalau nak bf sng je angkat je pastu boleh ttp baby ngn baju hehe..
.
.
.
WHATSAPP 0136160214
WHATSAPP 0136160214
WHATSAPP 0136160214
.

#nelorapeplum #peplumcantik #peplumlonggar #peplumloose #peplumraya #peplumbercorak #peplummurah
#kurungmoden #kurungpesak #kurungcantik #kurungraya #plainkurung #kurungplain #sayajualkurungraya #kurungshop #kurungpeplum #blousekurung #kurungdinner #kurungpeplum #kurunghot #kurungsale #raya2017 #rayapromo #rayasale #bajurayaonline #bajurayamurah #bajurayacantik #kurungrayamurah #kurungakikah

FEEDBACK NELORA PEPLUM!
SO GORGEOUS !😍😍😍
.

FEFEELING DOLL GITCHEWW☺💕
.

NELORA PEPLUM .
RM135SM/ RM140SS

MATERIAL : VALENTINO SILK
Lembut
Tak jarang
Anti wrinkle
SIZE : XS S M L XL

Ciri2 baju :
Peplum ada zip di belakang dan zip di tangan (wudhu friendly)

Baju ni kembang jdnya kalau nak bf sng je angkat je pastu boleh ttp baby ngn baju hehe..
.
.
.
WHATSAPP 0136160214
WHATSAPP 0136160214
WHATSAPP 0136160214
.

#nelorapeplum #peplumcantik #peplumlonggar #peplumloose #peplumraya #peplumbercorak #peplummurah
#kurungmoden #kurungpesak #kurungcantik #kurungraya #plainkurung #kurungplain #sayajualkurungraya #kurungshop #kurungpeplum #blousekurung #kurungdinner #kurungpeplum #kurunghot #kurungsale #raya2017 #rayapromo #rayasale #bajurayaonline #bajurayamurah #bajurayacantik #kurungrayamurah #kurungakikah

Nelora as a bridesmaid dresses!
So pwetty😍😍
.

FEFEELING DOLL GITCHEWW☺💕
.

NELORA PEPLUM .
RM135SM/ RM140SS

MATERIAL : VALENTINO SILK
Lembut
Tak jarang
Anti wrinkle
SIZE : XS S M L XL

Ciri2 baju :
Peplum ada zip di belakang dan zip di tangan (wudhu friendly)

Baju ni kembang jdnya kalau nak bf sng je angkat je pastu boleh ttp baby ngn baju hehe..
.
.
.
WHATSAPP 0136160214
WHATSAPP 0136160214
WHATSAPP 0136160214
.

#nelorapeplum #peplumcantik #peplumlonggar #peplumloose #peplumraya #peplumbercorak #peplummurah
#kurungmoden #kurungpesak #kurungcantik #kurungraya #plainkurung #kurungplain #sayajualkurungraya #kurungshop #kurungpeplum #blousekurung #kurungdinner #kurungpeplum #kurunghot #kurungsale #raya2017 #rayapromo #rayasale #bajurayaonline #bajurayamurah #bajurayacantik #kurungrayamurah #kurungakikah

MOST RECENT

@Regrann from @adresia_ahora - AISYA PEPLUM KURUNG direka khusus untuk PARA GADIS, BAKAL IBU, MUMMIES HOT di MALAYSIA.
Kenapa pilih AISYA PEPLUM KURUNG by Aahora? Apa yang best sangat tu?? -menggunakan material yang sangat selesa. Menggunakan material satin yang sejuk,lembut dan senang menyerap peluh.
-sesuai digunakan di office dan majlis2 kerana design yang exclusive,sopan dan boleh digunakan di mana2 majlis. -design berbentuk A-line yang sesuai untuk gadis, bakal ibu dan mommies hot smua. - dua warna sesuai dan lain dari yang lain. -menggunakan corak roses yang memberi kesan feminin kepada pemakai.

Saiz- S,M,L,XL

Cara basuh: boleh menggunakan washing machine atau hand wash.
Sebelum beli nak juga tau apa yang ISTIMEWA pasal AISYA PEPLUM KURUNG NI. -para gadis boleh pakai Aisya Peplum Kurung dari sebelum kawin sehingga ada anak. Kenapa? Sebab cutting A-line sangat istimewa. Memberi bukaaan yang besar di bahagian perut.
-design yang direka ini tidak akan memberi impak besar kepada pengguna. - dan yang PENTING mummies akan tetap GORGEOUS MACAM ANAK DARA bila bergaya dengan AISYA PEPLUM KURUNG.
Harga????
Rm199 (free postage)

Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralover #bajukurung #bajukurung2017
#bajukurungmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah #peplumkurung #peplumbercorak #peniagaonline #pembelionline - #regrann

New arrival!! Peplum Melia
Hrga: Rm125 +
Postage: Rm8/12ss

Free size fit S to M (Label F)
Free size fit M to L (Label L)

Label F
Bahu 15
Dada 37
Panjang tangan 22
Armhole 12
Pinggang 32
Punggung 52
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 26-35
Punggung 36
Labuh 41

Label L
Bahu 15.5
Dada 30-40
Panjang tangan 22
Armhole 13
Pinggang 34
Punggung 54
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 27-38
Punggung 38
Labuh 41

Material: Chiffon crepe dan layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). Layer atas ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi lace batu / diamond dibahagian pinggang baju dan hujung lengan
menghasilkan alunan kepok2 pada baju
zip belakang baju utk mudah pakai
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

#peplummelia #meliapeplum #peplummeliamurah #peplumcorak #peplumbercorak #bajurayapeplum #bajurayapeplummurah #bajuraya2017 #bajukurungpeplum

New arrival!! Peplum Melia
Hrga: Rm125 +
Postage: Rm8/12ss

Free size fit S to M (Label F)
Free size fit M to L (Label L)

Label F
Bahu 15
Dada 37
Panjang tangan 22
Armhole 12
Pinggang 32
Punggung 52
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 26-35
Punggung 36
Labuh 41

Label L
Bahu 15.5
Dada 30-40
Panjang tangan 22
Armhole 13
Pinggang 34
Punggung 54
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 27-38
Punggung 38
Labuh 41

Material: Chiffon crepe dan layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). Layer atas ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi lace batu / diamond dibahagian pinggang baju dan hujung lengan
menghasilkan alunan kepok2 pada baju
zip belakang baju utk mudah pakai
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

#peplummelia #meliapeplum #peplummeliamurah #peplumcorak #peplumbercorak #bajurayapeplum #bajurayapeplummurah #bajuraya2017 #bajukurungpeplum

New arrival!! Peplum Melia
Hrga: Rm125 +
Postage: Rm8/12ss

Free size fit S to M (Label F)
Free size fit M to L (Label L)

Label F
Bahu 15
Dada 37
Panjang tangan 22
Armhole 12
Pinggang 32
Punggung 52
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 26-35
Punggung 36
Labuh 41

Label L
Bahu 15.5
Dada 30-40
Panjang tangan 22
Armhole 13
Pinggang 34
Punggung 54
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 27-38
Punggung 38
Labuh 41

Material: Chiffon crepe dan layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). Layer atas ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi lace batu / diamond dibahagian pinggang baju dan hujung lengan
menghasilkan alunan kepok2 pada baju
zip belakang baju utk mudah pakai
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

#peplummelia #meliapeplum #peplummeliamurah #peplumcorak #peplumbercorak #bajurayapeplum #bajurayapeplummurah #bajuraya2017 #bajukurungpeplum

New arrival!! Peplum Melia
Hrga: Rm125 +
Postage: Rm8/12ss

Free size fit S to M (Label F)
Free size fit M to L (Label L)

Label F
Bahu 15
Dada 37
Panjang tangan 22
Armhole 12
Pinggang 32
Punggung 52
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 26-35
Punggung 36
Labuh 41

Label L
Bahu 15.5
Dada 30-40
Panjang tangan 22
Armhole 13
Pinggang 34
Punggung 54
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 27-38
Punggung 38
Labuh 41

Material: Chiffon crepe dan layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). Layer atas ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi lace batu / diamond dibahagian pinggang baju dan hujung lengan
menghasilkan alunan kepok2 pada baju
zip belakang baju utk mudah pakai
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

#peplummelia #meliapeplum #peplummeliamurah #peplumcorak #peplumbercorak #bajurayapeplum #bajurayapeplummurah #bajuraya2017 #bajukurungpeplum

New arrival!! Peplum Melia
Hrga: Rm125 +
Postage: Rm8/12ss

Free size fit S to M (Label F)
Free size fit M to L (Label L)

Label F
Bahu 15
Dada 37
Panjang tangan 22
Armhole 12
Pinggang 32
Punggung 52
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 26-35
Punggung 36
Labuh 41

Label L
Bahu 15.5
Dada 30-40
Panjang tangan 22
Armhole 13
Pinggang 34
Punggung 54
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 27-38
Punggung 38
Labuh 41

Material: Chiffon crepe dan layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). Layer atas ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi lace batu / diamond dibahagian pinggang baju dan hujung lengan
menghasilkan alunan kepok2 pada baju
zip belakang baju utk mudah pakai
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

#peplummelia #meliapeplum #peplummeliamurah #peplumcorak #peplumbercorak #bajurayapeplum #bajurayapeplummurah #bajuraya2017 #bajukurungpeplum

RESTOCKED !! FEFEELING DOLL GITCHEWW☺💕
.

NELORA PEPLUM .
RM135SM/ RM140SS

MATERIAL : VALENTINO SILK
Lembut
Tak jarang
Anti wrinkle
SIZE : XS S M L XL

Ciri2 baju :
Peplum ada zip di belakang dan zip di tangan (wudhu friendly)

Baju ni kembang jdnya kalau nak bf sng je angkat je pastu boleh ttp baby ngn baju hehe..
.
.
.
WHATSAPP 0136160214
WHATSAPP 0136160214
WHATSAPP 0136160214
.

#nelorapeplum #peplumcantik #peplumlonggar #peplumloose #peplumraya #peplumbercorak #peplummurah
#kurungmoden #kurungpesak #kurungcantik #kurungraya #plainkurung #kurungplain #sayajualkurungraya #kurungshop #kurungpeplum #blousekurung #kurungdinner #kurungpeplum #kurunghot #kurungsale #raya2017 #rayapromo #rayasale #bajurayaonline #bajurayamurah #bajurayacantik #kurungrayamurah #kurungakikah

@Regrann from @adresia_ahora - AISYA PEPLUM KURUNG direka khusus untuk PARA GADIS, BAKAL IBU, MUMMIES HOT di MALAYSIA.
Kenapa pilih AISYA PEPLUM KURUNG by Aahora? Apa yang best sangat tu?? -menggunakan material yang sangat selesa. Menggunakan material satin yang sejuk,lembut dan senang menyerap peluh.
-sesuai digunakan di office dan majlis2 kerana design yang exclusive,sopan dan boleh digunakan di mana2 majlis. -design berbentuk A-line yang sesuai untuk gadis, bakal ibu dan mommies hot smua. - dua warna sesuai dan lain dari yang lain. -menggunakan corak roses yang memberi kesan feminin kepada pemakai.

Saiz- S,M,L,XL

Cara basuh: boleh menggunakan washing machine atau hand wash.
Sebelum beli nak juga tau apa yang ISTIMEWA pasal AISYA PEPLUM KURUNG NI. -para gadis boleh pakai Aisya Peplum Kurung dari sebelum kawin sehingga ada anak. Kenapa? Sebab cutting A-line sangat istimewa. Memberi bukaaan yang besar di bahagian perut.
-design yang direka ini tidak akan memberi impak besar kepada pengguna. - dan yang PENTING mummies akan tetap GORGEOUS MACAM ANAK DARA bila bergaya dengan AISYA PEPLUM KURUNG.
Harga????
Rm199 (free postage)

FIRST CUSTOMER DAPAT HARGA DISCOUNT!!! Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralover #bajukurung #bajukurung2017
#bajukurungmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah #peplumkurung #peplumbercorak #peniagaonline #pembelionline - #regrann

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG BAWAH YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG BAWAH YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG BAWAH YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG DI HUJUNG YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG DIBAHAGIAN HUJUNG YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG BAWAH YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG BAWAH YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG BAWAH YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG BAWAH YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG BAWAH YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

MENCARI KURUNG MODERN UNTUK MAJLIS DENGAN DESIGN TERKINI?
.
.
KURUNG TIARA- KURUNG MODERN YG BERCORAK DIHUJUNG BAJU & KAIN. TAMPIL FASHIONABLE DENGAN DESIGN TOP KEMBANG BAWAH YG MENJADI TREND TERKINI. .
.
DEWASA.
💘material como crepe tidak memeri dan less iron.
💘poket kanan.
💘zip di tangan mesra wudhu.
💘zip depan sesuai untuk nursing.
💘kain cutting duyung, zip sorok hingga atas, getah separuh.
💘ada span di bahu.
.
.
KANAK-KANAK.
💘material como crepe.
💘baju zip belakang untuk mudah sarung.
💘kain getah penuh potongan A.
.
.
SIZES
Dewasa: S, M, L, XL, XXL.
Kanak2: 4, 6, 8, 10, 12.
.
.
DEWASA RM119.
KANAK2 RM75.
termasuk postage seluruh Malaysia.
.
.
* * warna 95% sama seperti gambar. ambil kira faktor pencahayaan dan tetapan skrin.
.
.
* model dewasa memakai saiz S, kanak2 saiz 4(4y).
.
.
📲 01136547601 (whatsapp sahaja) for purchasing details.
.
.
KAMI SEDIA MEMBANTU 😃
.
.
#kurungpeplum #peplumdewasa #peplumkanakkanak #peplumbercorak #peplumsedondon #peplumibudananak #peplumutkmajlis #peplumcantik #pakaianmuslimahmalaysia #peplumtrendterkini #reyqa #reyqaexclusive #reyqaexclusivecollection #onlineshopformuslimahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags