[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#peplumbercorak

MOST RECENT

🎉🎉🎉YEAR END SALE🎉🎉🎉
.
HARGA ASAL RM120
Y.E.S PRICE 🔥
RM100 FREE POSTAGE SM
2XL ADD RM10
.
❤PEPLUM BABYDOLL BUNGA❤
✔ Bf & Wudhu friendly
✔ Material Cotton 100% (tak jarang, takpanas, kain tebal
✔ Cutting Loose tak melekap pada badan dan TAK jarang
✔ Tak mudah kedut (Tak payah nak iron sgt pon xpe)
✔ sangat sesuai di gayakan di majlis2 keramaian
.
SILA WHATSAPP SEKARANG UNTUK MENDAPATKN HARGA PROMOSI 📲0137749320
📲0137749320
📲0137749320
.
Jom cantik menarik dengan koleksi peplum super gojes kami..
.
#peplummurah #peplumbabydoll #dollypeplum #peplumbercorak
#peplumbabydoll #babydollkurung #babydoll

" PEPLUM BABYDOLL MAMPU MEMUKAU SETIAP  MATA YANG MELIHATNYA - KEJADIAN BENAR "
.
✔ Available : S , M , L , XL ✔ Bf & Wudhu friendly ✔ Material Cotton 100% (tak jarang, takpanas, kain tebal
✔ Cutting Loose tak melekap pada badan dan TAK jarang
✔ Tak mudah kedut (Tak payah nak iron sgt pon xpe)
✔ sangat sesuai di gayakan di majlis2 keramaian
.
EARLY BIRD PRICE 😍😍😍
RM120 FREE POSTAGE SM
.
SILA WHATSAPP SEKARANG UNTUK MENDAPATKN HARGA PROMOSI 📲0137749320
📲0137749320
📲0137749320
.
Jom cantik menarik dengan koleksi peplum super gojes kami..
.
#peplummurah #peplumbabydoll #dollypeplum #peplumbercorak
#peplumbabydoll #babydollkurung #babydoll

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER PAYDAY
Happening now till 1/12/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM130 SM / RM135 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale
#paydayspecial

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER PAYDAY
Happening now till 1/12/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM130 SM / RM135 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale
#paydayspecial

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER SALE
Happening now till 30/11/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM150 SM / RM155 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER SALE
Happening now till 30/11/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM150 SM / RM155 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER SALE
Happening now till 30/11/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM150 SM / RM155 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER SALE
Happening now till 30/11/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM150 SM / RM155 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER SALE
Happening now till 30/11/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM150 SM / RM155 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale

PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU : MSR
.
Now on NOVEMBER SALE
Happening now till 30/11/2017
.
===========================
HARGA OFFER : RM150 SM / RM155 SS
HARGA ASAL : RM170 SM / RM175 SS
===========================
.
Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah
.
1⃣ Material : ✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan
.
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci
.
3⃣ Size : SS, S , M, L, XL
.
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah .
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON
.
===========================
JOM ORDER...LAWA NI..
===========================
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
Whatsapp 0172653944
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset
.
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#MewangiSukmaRindu
#MSR
#kurungpeplum
#peplumprinted
#printedpeplum
#kurungpeplumbercorak
#lyanascloset
#trustedseller
#bajukurungpeplum
#bajukurungpeplumprinted
#bajupeplumonsale
#salebajupeplum
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#lyanaclosetkurungmoden
#peplumbercorak
#peplumsakuracreepe
#sakuracreepepeplum
#peplumcorakbunga
#salebajukurung
#bajukurungsale

💖ANZEL PEPLUM💖
.
Ciri Menarik yg Ada Pada Anzel Peplum :-
.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Gabungan Material Pearl Skin dan Japanese Cotton 😄
✔️ Warna2 Gojes & Melty
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Design Kurung Peplum
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Zip Di Hadapan ( BF Friendly )
✔️ Cutting Loose
✔️ Labuh Menutupi Punggung
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order
.
Normal Price RM 159.00
.
PROMO PRICE👇🏼
🔴RM135sm/RM140ss🔴
.
Ukuran di sini #ukuranlotuspeplumdsc
.
Ws 012-4504891 untuk order
.
#peplumlabuh #pepluminspiredbylotus #peplumlotus #peplummurah #peplumterkini #peplumcantikmurah #plussizecollection #nursingkurung #nursingpeplum #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungsale #kurungsatin #kurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #peplumbercorak #skirtprinted #blousepeplum #blousemurah

💖ANZEL PEPLUM💖
.
Ciri Menarik yg Ada Pada Anzel Peplum :-
.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Gabungan Material Pearl Skin dan Japanese Cotton 😄
✔️ Warna2 Gojes & Melty
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Design Kurung Peplum
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Zip Di Hadapan ( BF Friendly )
✔️ Cutting Loose
✔️ Labuh Menutupi Punggung
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order
.
Normal Price RM 159.00
.
PROMO PRICE👇🏼
🔴RM135sm/RM140ss🔴
.
Ukuran di sini #ukuranlotuspeplumdsc
.
Ws 012-4504891 untuk order
.
#peplumlabuh #pepluminspiredbylotus #peplumlotus #peplummurah #peplumterkini #peplumcantikmurah #plussizecollection #nursingkurung #nursingpeplum #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungsale #kurungsatin #kurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #peplumbercorak #skirtprinted #blousepeplum #blousemurah

💖ANZEL PEPLUM💖
.
Ciri Menarik yg Ada Pada Anzel Peplum :-
.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Gabungan Material Pearl Skin dan Japanese Cotton 😄
✔️ Warna2 Gojes & Melty
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Design Kurung Peplum
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Zip Di Hadapan ( BF Friendly )
✔️ Cutting Loose
✔️ Labuh Menutupi Punggung
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order
.
Normal Price RM 159.00
.
PROMO PRICE👇🏼
🔴RM135sm/RM140ss🔴
.
Ukuran di sini #ukuranlotuspeplumdsc
.
Ws 012-4504891 untuk order
.
#peplumlabuh #pepluminspiredbylotus #peplumlotus #peplummurah #peplumterkini #peplumcantikmurah #plussizecollection #nursingkurung #nursingpeplum #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungsale #kurungsatin #kurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #peplumbercorak #skirtprinted #blousepeplum #blousemurah

💖ANZEL PEPLUM💖
.
Ciri Menarik yg Ada Pada Anzel Peplum :-
.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Gabungan Material Pearl Skin dan Japanese Cotton 😄
✔️ Warna2 Gojes & Melty
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Design Kurung Peplum
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Zip Di Hadapan ( BF Friendly )
✔️ Cutting Loose
✔️ Labuh Menutupi Punggung
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order
.
Normal Price RM 159.00
.
PROMO PRICE👇🏼
🔴RM135sm/RM140ss🔴
.
Ukuran di sini #ukuranlotuspeplumdsc
.
Ws 012-4504891 untuk order
.
#peplumlabuh #pepluminspiredbylotus #peplumlotus #peplummurah #peplumterkini #peplumcantikmurah #plussizecollection #nursingkurung #nursingpeplum #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungsale #kurungsatin #kurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #peplumbercorak #skirtprinted #blousepeplum #blousemurah

@Regrann from @adresia_ahora - AISYA PEPLUM KURUNG direka khusus untuk PARA GADIS, BAKAL IBU, MUMMIES HOT di MALAYSIA.
Kenapa pilih AISYA PEPLUM KURUNG by Aahora? Apa yang best sangat tu?? -menggunakan material yang sangat selesa. Menggunakan material satin yang sejuk,lembut dan senang menyerap peluh.
-sesuai digunakan di office dan majlis2 kerana design yang exclusive,sopan dan boleh digunakan di mana2 majlis. -design berbentuk A-line yang sesuai untuk gadis, bakal ibu dan mommies hot smua. - dua warna sesuai dan lain dari yang lain. -menggunakan corak roses yang memberi kesan feminin kepada pemakai.

Saiz- S,M,L,XL

Cara basuh: boleh menggunakan washing machine atau hand wash.
Sebelum beli nak juga tau apa yang ISTIMEWA pasal AISYA PEPLUM KURUNG NI. -para gadis boleh pakai Aisya Peplum Kurung dari sebelum kawin sehingga ada anak. Kenapa? Sebab cutting A-line sangat istimewa. Memberi bukaaan yang besar di bahagian perut.
-design yang direka ini tidak akan memberi impak besar kepada pengguna. - dan yang PENTING mummies akan tetap GORGEOUS MACAM ANAK DARA bila bergaya dengan AISYA PEPLUM KURUNG.
Harga????
Rm199 (free postage)

Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralover #bajukurung #bajukurung2017
#bajukurungmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah #peplumkurung #peplumbercorak #peniagaonline #pembelionline - #regrann

New arrival!! Peplum Melia
Hrga: Rm125 +
Postage: Rm8/12ss

Free size fit S to M (Label F)
Free size fit M to L (Label L)

Label F
Bahu 15
Dada 37
Panjang tangan 22
Armhole 12
Pinggang 32
Punggung 52
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 26-35
Punggung 36
Labuh 41

Label L
Bahu 15.5
Dada 30-40
Panjang tangan 22
Armhole 13
Pinggang 34
Punggung 54
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 27-38
Punggung 38
Labuh 41

Material: Chiffon crepe dan layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). Layer atas ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi lace batu / diamond dibahagian pinggang baju dan hujung lengan
menghasilkan alunan kepok2 pada baju
zip belakang baju utk mudah pakai
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

#peplummelia #meliapeplum #peplummeliamurah #peplumcorak #peplumbercorak #bajurayapeplum #bajurayapeplummurah #bajuraya2017 #bajukurungpeplum

New arrival!! Peplum Melia
Hrga: Rm125 +
Postage: Rm8/12ss

Free size fit S to M (Label F)
Free size fit M to L (Label L)

Label F
Bahu 15
Dada 37
Panjang tangan 22
Armhole 12
Pinggang 32
Punggung 52
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 26-35
Punggung 36
Labuh 41

Label L
Bahu 15.5
Dada 30-40
Panjang tangan 22
Armhole 13
Pinggang 34
Punggung 54
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 27-38
Punggung 38
Labuh 41

Material: Chiffon crepe dan layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). Layer atas ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi lace batu / diamond dibahagian pinggang baju dan hujung lengan
menghasilkan alunan kepok2 pada baju
zip belakang baju utk mudah pakai
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

#peplummelia #meliapeplum #peplummeliamurah #peplumcorak #peplumbercorak #bajurayapeplum #bajurayapeplummurah #bajuraya2017 #bajukurungpeplum

New arrival!! Peplum Melia
Hrga: Rm125 +
Postage: Rm8/12ss

Free size fit S to M (Label F)
Free size fit M to L (Label L)

Label F
Bahu 15
Dada 37
Panjang tangan 22
Armhole 12
Pinggang 32
Punggung 52
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 26-35
Punggung 36
Labuh 41

Label L
Bahu 15.5
Dada 30-40
Panjang tangan 22
Armhole 13
Pinggang 34
Punggung 54
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 27-38
Punggung 38
Labuh 41

Material: Chiffon crepe dan layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). Layer atas ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi lace batu / diamond dibahagian pinggang baju dan hujung lengan
menghasilkan alunan kepok2 pada baju
zip belakang baju utk mudah pakai
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

#peplummelia #meliapeplum #peplummeliamurah #peplumcorak #peplumbercorak #bajurayapeplum #bajurayapeplummurah #bajuraya2017 #bajukurungpeplum

New arrival!! Peplum Melia
Hrga: Rm125 +
Postage: Rm8/12ss

Free size fit S to M (Label F)
Free size fit M to L (Label L)

Label F
Bahu 15
Dada 37
Panjang tangan 22
Armhole 12
Pinggang 32
Punggung 52
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 26-35
Punggung 36
Labuh 41

Label L
Bahu 15.5
Dada 30-40
Panjang tangan 22
Armhole 13
Pinggang 34
Punggung 54
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 27-38
Punggung 38
Labuh 41

Material: Chiffon crepe dan layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). Layer atas ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi lace batu / diamond dibahagian pinggang baju dan hujung lengan
menghasilkan alunan kepok2 pada baju
zip belakang baju utk mudah pakai
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

#peplummelia #meliapeplum #peplummeliamurah #peplumcorak #peplumbercorak #bajurayapeplum #bajurayapeplummurah #bajuraya2017 #bajukurungpeplum

New arrival!! Peplum Melia
Hrga: Rm125 +
Postage: Rm8/12ss

Free size fit S to M (Label F)
Free size fit M to L (Label L)

Label F
Bahu 15
Dada 37
Panjang tangan 22
Armhole 12
Pinggang 32
Punggung 52
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 26-35
Punggung 36
Labuh 41

Label L
Bahu 15.5
Dada 30-40
Panjang tangan 22
Armhole 13
Pinggang 34
Punggung 54
Labuh depan 25
Labuh belakang 25

Skirt
Pinggang 27-38
Punggung 38
Labuh 41

Material: Chiffon crepe dan layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). Layer atas ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
potongan peplum, tampak exclusive dihiasi lace batu / diamond dibahagian pinggang baju dan hujung lengan
menghasilkan alunan kepok2 pada baju
zip belakang baju utk mudah pakai
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

#peplummelia #meliapeplum #peplummeliamurah #peplumcorak #peplumbercorak #bajurayapeplum #bajurayapeplummurah #bajuraya2017 #bajukurungpeplum

Most Popular Instagram Hashtags