[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#peplum

1008057 posts

TOP POSTS

Your #little one will look perfect👌🖒 in this #fresh #silver #pink #stitched #gharara #peplum 😎🌞Look no further and head over to #MARIAB for your #weddingseason shopping!!🛍
Shop online at:http://bit.ly/2jKljt5

Amboi merelip relip pakai jubah ni 😍 Siapa nak dapatkan jubah ini untuk 3rd restock??? Cuba like banyak-banyak dan komen dekat bawah 👇🏻 mana tahu hakak baik hati nak buat giveaway 😋

Vestido peplum💕
✔Tecido: Piquê com elastano
✔Tamanho: M
✔Faça seu pedido por direct ou Whats, Link no perfil
🛫Enviamos para todo Brasil
#modafeminina#modaexecutiva#peplum#soumaisflor

Holidays are for plaid peplum tops that are comfy AND cute! 🎄Grab this cutie now with FREE SHIPPING- shop the link in our bio!

Okay...I admit, my love for @misscandyflossofficial has reached addiction level. But how could I resist this peplum pencil dress?! It's called the Gunni-Dora. What do you think, kittens?

#vintageinspired #vintagestyle #40style #40sinspired #pencildress #winterfashion #wiggledress #pinupgirl #ukpinup #pinupstyle #peplum #curvygirl #hourglass #curves #smallwaist #selfiewanker #ootd

Siap baju NIKAH customer #Peplum #Sedia menerima tempahan baju nikah lelaki & perempuan

Was $39-> Now-> $23 🙌 Code THANKS40. Search: Tasha T-Shirt Dress.
Available in S to XL | 5 Colors - Made in USA. 💕 .
.
.
.
.
Not valid on previous orders. Code must be entered at checkout. All sales are final. No Returns. No exchanges. Ends on 11/27/17 at 11:59pm PST. #happyshopping #thanksgiving #fashion #deals #blackfriday2017
.
.
. #currentlywearing #ootd #abmstyle #postthepeople #thehappynow #instafashion #thepursuitofjoyproject #peplum #momstyle #anthro #NJ #casualstyle #casuallook #vsco #pinknation #springstyle #makeyousmilestyle #theeverygirl #thatsdarling #whatiwore #currentlywearing #casualstyle #momlife #stylishmom #fashiononabudget #lookforless #vscomom

MOST RECENT

Hoodie Maxi Dress
Pre-order (10-15days)
RM50 FREE POSTAGE SEM
ADD RM5 TO SS

Material : Cotton, polyester
Size : S, M, L & XL
Measurement refer picture 👆
Colour :
Grey
Black
Red
.
Whatsapp 013190705
.
🐝Take note:
🌻No booking
🌻Full payment required
🌻Ukur sebelum membeli
.
↔ Slide for more pics

#bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurunghipster #bajuraya2017 #bajurayacantik #bajufashionterkini #bajuterkini #dressterkini #dresscantik #dressdinner #dressdinnermurah #dressdinnerterkini #dressdinnercantik #dresskembang #dressplussize #dressmuslimah #dressmurah #bajumuslimahmurah #muslimahoutfit #jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #graduationoutfit #peplum #peplummurah

Do you like this pattern? If yes, we have to restock for the next collection.

set overall megan🌸🌸 set overall chuols..sgt2 trendy n selasa bila pakai tau..warna pulak pastel blue (ice blue) mmg nmpk lembut and ayu bila pakai🤗

UKURAN BOLEH REFER PADA KOTAK DALAM GAMBAR YE☺

LABEL 27 (size xs-s)
LABEL 29 (size m)
LABEL 31 (size L)
LABEL 33 (size XL)
LABEL 35 (size XXL)

ONE COLORS ONLY
ICE BLUE

PRICE RM80sm 🌸material high quality denim jeans
🌸hanya overall je ye tak termasuk tshirt☺

free post smnnjg malaysia
sabah sarawak add postage rm8
.
Whatsapp 013190705
.
🐝Take note:
🌻No booking
🌻Full payment required
🌻Ukur sebelum membeli
.
↔ Slide for more pics

#bajukurung #bajukurungmuslimah #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurunghipster #bajuraya2017 #bajurayacantik #bajufashionterkini #bajuterkini #dressterkini #dresscantik #dressdinner #dressdinnermurah #dressdinnerterkini #dressdinnercantik #dresskembang #dressplussize #dressmuslimah #dressmurah #bajumuslimahmurah #muslimahoutfit #jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #graduationoutfit #peplum #peplummurah

🌻SET AMIRA🌻
CODE DPI-DPM

Harga: RM69sm/RM74ss
(Inc. Postage) ◾️material moss crepe ◾️dihiasi bead di pinggang
◾️free size fitt to L
◾️jahitan 2 layer didepan kiri dan kanan
◾️skirt mermaid pinggang bergetah

Free Size
____________________
Ukuran

TOP
Bahu -16
Dada-38
Ketiak-18
Labuh-28
Panjang lengan-23

SKIRT
Pinggang-24-38"
Punggung-38"
Labuh-40
________________________________________
📞ORDER & ENQUIRY: 0145309070
Klik pada link bio.
Sertakan gambar & details (Nama, Kuantiti & Saiz, Alamat,No HP)
. .
#kurungnayla #kurung #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodenmalaysia
#kurungbella #kurungmodern #kurungmodernmurah #kurungmodernmalaysia #kurungklasik #kurungclassic #kurungterbaru #kurunglatest #kurungtrending #bajukurung #kurungpesak #kurungblouse #kurungraya #kurungdewasa #kurungwanitamurahmurah #bajukurungraya #kurungtihanna
#kurungtradisional #kurungplain #kurungkosong #kurungpeplum #peplum #peplumplain #

Designn baju kalii ni memang lawo2 aihh 😍😍..doh la murohh.harga mmg berbaloii2 rm89 (SM) je. Tergugat dokk??😜😜.
.
✔Fabric : royal silk
✔Kain Duyung
✔Pinggang kain : Getah pinggang + Velcro.
.
www.wasap.my/601121561490
(Click link on bio).
.
#trusted #seller #instafamous #sale #jubah #jubahdressmurah #jubahmoden #jubahmuslimahmalaysia #kurta #murahmurah #vsco #inkwell #muslimahfashion #skirt #dress #muslimah #bajumurah #bazaar #muslimahfashion #tutorial #shawl #hijabfashion #highstyle #adelia #daisy #peplum #kurungmelayu #terengganu #instagram #instashopmy #bajukurungmurah

New stok!!😍😍
New stok!! 😍😍 Waaww... 😍😍😍😍😍😍
.

Kebaya serbu lagiii .. hanya dengan harga rm 125 (exc pos ) sahaja 😘😍
.

Anda ade masalah tak tahu mana nak cari baju p kerja? Kenduri? Kelas? Kami team #anggerik_fashion
.

Kami sedia membantu💁 Material COTTON .
✔Harga sangat menjimatkan
✔Harga mampu milik
✔Nampak cantik apabila dipakai
✔Sangat selesa di pakai
✔Jahitan yang kemas
.

Pm laju2 kami skrg😘
0173170733
.
#kurungmoden#kurungcotton#anggerikfashion#saloma#peplum#bunga#raya#kenduri#kerja#minikurung#kurungpahang#kurungmoden#kebaya#mampumilik#wanitamuslimah#cantik#anggun#jelita#kurung#tudung#baju#jubah#jakel#terlajaklaris#by_mirsya

SOFY BLOUSE 3.0 🌹
Kami bawakan Sofy Blouse 3.0 kali ini dengan kualiti jahitan upgraded to kualiti jahitan antarabangsa! Dengan ruffles di tangan yang lebih tahan lasak, sleeve yang lebih fit nicely di pergelangan tangan, menggunakan material IRONLESS, labuh dan cutting sopan menutup depan dan belakang. Sesuai dan sangat selesa dipakai harian, hujung minggu mahu pun ke pejabat. InsyaAllah berbaloi sangat grab Sofy Blouse nih. ✔️ ADA 2 JENIS : BF FRIENDLY SELAK & NON BF – Boleh pilih nak mana, so untuk mommies yang menyusukan anak pun ada, untuk yang belum berkahwin pun ada! Tiada yang diabaikan hehe ✔️ MATERIAL SUPER SELESA & IRONLESS - Diperbuat khas dari Moss Crepe yang super selesa dan sejuk. Ironless lagi, jimat masa

Item adalah PRE-ORDER, postage dijangka bermula antara 30 Nov ~ 4 Disember .

HARGA

1 pc : RM72
2 pcs : RM138
3 pcs : RM195 🌸DM/ klik link whatsapp 0145025944 di bio @wanaa_couture 🌸

#denim #jubah
#jubahlace #nursingblouse #blousenursing #bajukurung #bajukurungbudak #peplumbudak #peplum #kurungmoden #kurunglace #bridesmaids #bajubridemaids #bajutunang #bajunikah #bajuraya #nikahdress #tunangdress #diamondshawl #satinshawl #bajuraya #kurta #kurtakids #bajumelayubudak #setbajuibudananak #setbajufamily #kurungpeplum #dollkurung #blouse #casualblouse

SOFY BLOUSE 3.0 🌹
Kami bawakan Sofy Blouse 3.0 kali ini dengan kualiti jahitan upgraded to kualiti jahitan antarabangsa! Dengan ruffles di tangan yang lebih tahan lasak, sleeve yang lebih fit nicely di pergelangan tangan, menggunakan material IRONLESS, labuh dan cutting sopan menutup depan dan belakang. Sesuai dan sangat selesa dipakai harian, hujung minggu mahu pun ke pejabat. InsyaAllah berbaloi sangat grab Sofy Blouse nih. ✔️ ADA 2 JENIS : BF FRIENDLY SELAK & NON BF – Boleh pilih nak mana, so untuk mommies yang menyusukan anak pun ada, untuk yang belum berkahwin pun ada! Tiada yang diabaikan hehe ✔️ MATERIAL SUPER SELESA & IRONLESS - Diperbuat khas dari Moss Crepe yang super selesa dan sejuk. Ironless lagi, jimat masa

Item adalah PRE-ORDER, postage dijangka bermula antara 30 Nov ~ 4 Disember .

HARGA

1 pc : RM72
2 pcs : RM138

3 pcs : RM195 🌸DM/ klik link whatsapp 0145025944 di bio @wanaa_couture 🌸

#denim #jubah
#jubahlace #nursingblouse #blousenursing #bajukurung #bajukurungbudak #peplumbudak #peplum #kurungmoden #kurunglace #bridesmaids #bajubridemaids #bajutunang #bajunikah #bajuraya #nikahdress #tunangdress #diamondshaw

SOFY BLOUSE 3.0 🌹
Kami bawakan Sofy Blouse 3.0 kali ini dengan kualiti jahitan upgraded to kualiti jahitan antarabangsa! Dengan ruffles di tangan yang lebih tahan lasak, sleeve yang lebih fit nicely di pergelangan tangan, menggunakan material IRONLESS, labuh dan cutting sopan menutup depan dan belakang. Sesuai dan sangat selesa dipakai harian, hujung minggu mahu pun ke pejabat. InsyaAllah berbaloi sangat grab Sofy Blouse nih. ✔️ ADA 2 JENIS : BF FRIENDLY SELAK & NON BF – Boleh pilih nak mana, so untuk mommies yang menyusukan anak pun ada, untuk yang belum berkahwin pun ada! Tiada yang diabaikan hehe ✔️ MATERIAL SUPER SELESA & IRONLESS - Diperbuat khas dari Moss Crepe yang super selesa dan sejuk. Ironless lagi, jimat masa

Item adalah PRE-ORDER, postage dijangka bermula antara 30 Nov ~ 4 Disember .

HARGA

1 pc : RM72
2 pcs : RM138

3 pcs : RM195 🌸DM/ klik link whatsapp 0145025944 di bio @wanaa_couture 🌸

#denim #jubah
#jubahlace #nursingblouse #blousenursing #bajukurung #bajukurungbudak #peplumbudak #peplum #kurungmoden #kurunglace #bridesmaids #bajubridemaids #bajutunang #bajunikah #bajuraya #nikahdress #tunangdress #diamondshaw

SOFY BLOUSE 3.0 🌹
Kami bawakan Sofy Blouse 3.0 kali ini dengan kualiti jahitan upgraded to kualiti jahitan antarabangsa! Dengan ruffles di tangan yang lebih tahan lasak, sleeve yang lebih fit nicely di pergelangan tangan, menggunakan material IRONLESS, labuh dan cutting sopan menutup depan dan belakang. Sesuai dan sangat selesa dipakai harian, hujung minggu mahu pun ke pejabat. InsyaAllah berbaloi sangat grab Sofy Blouse nih. ✔️ ADA 2 JENIS : BF FRIENDLY SELAK & NON BF – Boleh pilih nak mana, so untuk mommies yang menyusukan anak pun ada, untuk yang belum berkahwin pun ada! Tiada yang diabaikan hehe ✔️ MATERIAL SUPER SELESA & IRONLESS - Diperbuat khas dari Moss Crepe yang super selesa dan sejuk. Ironless lagi, jimat masa

Item adalah PRE-ORDER, postage dijangka bermula antara 30 Nov ~ 4 Disember .

HARGA

1 pc : RM72
2 pcs : RM138

3 pcs : RM195 🌸DM/ klik link whatsapp 0145025944 di bio @wanaa_couture 🌸

#denim #jubah
#jubahlace #nursingblouse #blousenursing #bajukurung #bajukurungbudak #peplumbudak #peplum #kurungmoden #kurunglace #bridesmaids #bajubridemaids #bajutunang #bajunikah #bajuraya #nikahdress #tunangdress #diamondshaw

SOFY BLOUSE 3.0 🌹
Kami bawakan Sofy Blouse 3.0 kali ini dengan kualiti jahitan upgraded to kualiti jahitan antarabangsa! Dengan ruffles di tangan yang lebih tahan lasak, sleeve yang lebih fit nicely di pergelangan tangan, menggunakan material IRONLESS, labuh dan cutting sopan menutup depan dan belakang. Sesuai dan sangat selesa dipakai harian, hujung minggu mahu pun ke pejabat. InsyaAllah berbaloi sangat grab Sofy Blouse nih. ✔️ ADA 2 JENIS : BF FRIENDLY SELAK & NON BF – Boleh pilih nak mana, so untuk mommies yang menyusukan anak pun ada, untuk yang belum berkahwin pun ada! Tiada yang diabaikan hehe ✔️ MATERIAL SUPER SELESA & IRONLESS - Diperbuat khas dari Moss Crepe yang super selesa dan sejuk. Ironless lagi, jimat masa

Item adalah PRE-ORDER, postage dijangka bermula antara 30 Nov ~ 4 Disember .

HARGA

1 pc : RM72
2 pcs : RM138

3 pcs : RM195 🌸DM/ klik link whatsapp 0145025944 di bio @wanaa_couture 🌸

#denim #jubah
#jubahlace #nursingblouse #blousenursing #bajukurung #bajukurungbudak #peplumbudak #peplum #kurungmoden #kurunglace #bridesmaids #bajubridemaids #bajutunang #bajunikah #bajuraya #nikahdress #tunangdress #diamondshaw

SOFY BLOUSE 3.0 🌹

Kami bawakan Sofy Blouse 3.0 kali ini dengan kualiti jahitan upgraded to kualiti jahitan antarabangsa! Dengan ruffles di tangan yang lebih tahan lasak, sleeve yang lebih fit nicely di pergelangan tangan, menggunakan material IRONLESS, labuh dan cutting sopan menutup depan dan belakang. Sesuai dan sangat selesa dipakai harian, hujung minggu mahu pun ke pejabat. InsyaAllah berbaloi sangat grab Sofy Blouse nih. ✔️ ADA 2 JENIS : BF FRIENDLY SELAK & NON BF – Boleh pilih nak mana, so untuk mommies yang menyusukan anak pun ada, untuk yang belum berkahwin pun ada! Tiada yang diabaikan hehe ✔️ MATERIAL SUPER SELESA & IRONLESS - Diperbuat khas dari Moss Crepe yang super selesa dan sejuk. Ironless lagi, jimat masa

Item adalah PRE-ORDER, postage dijangka bermula antara 30 Nov ~ 4 Disember .

HARGA

1 pc : RM72
2 pcs : RM138

3 pcs : RM195 🌸DM/ klik link whatsapp 0145025944 di bio @wanaa_couture 🌸

#denim #jubah
#jubahlace #nursingblouse #blousenursing #bajukurung #bajukurungbudak #peplumbudak #peplum #kurungmoden #kurunglace #bridesmaids #bajubridemaids #bajutunang #bajunikah #bajuraya #nikahdress #tunangdress #diamondshaw

JANGAN TAK TAHUUUU, BUNGAJAMAL KINI TAMPIL DENGAN HIGH WAIST PALAZZO DGN TEKNOLOGI SEMBUNYI LEMAK! 🤣
.
BUNGAJAMAL HIGH-WAIST PALAZZO .
*Colour*: STRAWBERRY SORBET .
*Outer material:* HEAVY LILY .
*Lining material:* ICE JERCEY
.
*Waist:*
Flat waist at front, stretchable waist at back. Fit 26-36inch (S-XL)
*Hip:* 42inch
*Length:* 40inch (sesuai tinggi 155-165cm)
*Extra:* Hidden zip @ right side *PRICE* RM55 ONLY! .
✅FREE postage nationwide .
✅FREE discount voucher in every puchase .
✅FREE gift from our sponsored . partner with min purchase of 2 skirts
.
Berminat boleh whatsapp 👇👇👇 .
📲 +60148206136

#bajukurung #jubah #skirt #skirtlabuh #chiffonskirt #printedskirt #blouse #peplum #sayajual #sayajualbaju #bajumuslimah #bajucantik

KARISHMA DOLL SAREE
.
Price : RM130 .
Postage: RM9 SEM |RM14 SS
.
Sizing chart click 👉🏻 #karishmasizingbymj
.
.
Material : Chiffon embroidery saree with full lining
.
Available colours :-
. 📸screenshot dan
.
📱whatsapp 0145577094
.
#karishmadollsaree

Most Popular Instagram Hashtags