#penyegarudara

MOST RECENT

Ramai tak tahu yang De'Xandra Air Freshener ni boleh gantung di banyak tempat, selain kereta!
Ya. Sebab itu namanya Air Freshener. Bukan Car Perfume. Hehe

Saya gantung ✔Vanilla Fresh dalam kereta
✔Passion Fine dalam almari pakaian
✔Green Tea di ruang solat keluarga
✔Coffee Warm di dapur dan tandas.

Si kecil yang boleh mewangikan banyak ruang😍

Nak wangi juga?
Klik www.wasap.my/60105364316

#agendexandramelawati #dropshipwanted #agentAFwanted #AIRFRESHENER #SoFreshSoWangi #pewangirumah #penyegarudara

Happy Sunday uols!! Macam biasa laa ke pasar carik ikan kita pagi tadi 😊. And this spray here never fails me to get rid of that not-so-nice fishy smell in my kitchen 😁 semerbak bau harum pandan!
.
Selain drp menyegarkan, ia juga menghalau lipas, lalat dan semut secara selamat!
Memang best! 😍
.
#sutramemangbest
☎️ 019-2244544 .
Poslaju seluruh Malaysia
#sutra #sutraaromatheraphy #stress #sayajualmurah #serangga #sutraessentials #essentialoils #multipurposespray #uitmshahalam #sayajualmurah #uitmpuncakalam #relax #stressfree #nyaman #penyegarudara #wangian #harum #chemicalfree #bebaskimia #naturalproducts #spa #massage

KENAPA PERLU GUNA PENYEGAR UDARA YANG ADA BAHAN KIMIA?
RAMAI SEMAKIN SUKA DAN SEDAR ESSENTIAL OIL ADALAH PENYEGAR UDARA TERBAIK.
WAJIB RESTOCK JIKA HABIS!! HARUM MEWANGI. KESIHATAN TERJAMIN.
#essentialoils #essentialoilronella #essentialoilmurah #penyegarudara #pewangirumah #semulajadi

ESSENTIAL OIL 100% SEMULAJADI BEBAS BAHAN KIMIA SINTETIK.
BAU HARUM MEWANGI. KESIHATAN TERJAMIN 😍

#essentialoils #essentialoilronella #essentialoilmurah #pewangirumah #penyegarudara #semulajadi

AWAS!! PENYEGAR UDARA YANG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA BOLEH MENYEBABKAN MASALAH KESIHATAN 😱
.
.
Jika inginkan penyegar udara yang BEBAS BAHAN KIMIA SINTETIK SELAMAT HALAL? PILIHLAH ESSENTIAL OIL 100% SEMULAJADI hanya dari tumbuhan. .
.
Lemau dalam perjalanan? EO Bergamot pilihan tepat untuk anda 😍
.
.
Whatsapp 0124602636 sekarang . .
.
#essentialoils #pewangirumah #bebasbahankimia #ronella #essentialoilronella #essentialoilmurah #penyegarudara #pewangikereta #semulajadi

Nanum Car Humidifier Gen 2

Humidifier berguna untuk menambahkan moisture ke udara, udara mobil menjadi lebih sehat dan segar dengan humidifier. Hadir dengan konektor cigarette sehingga dapat digunakan didalam mobil dan design botol penampung air sehingga Anda tidak perlu mengisi ulang secara terus menerus.
Alat ini akan mengeluarkan mouisture air yang membuat udara tetap terjaga kelembabannya terutama diruangan ber-AC.
Humidifier ini memiliki tempat penampungan air sehingga Humidifer dapat bekerja lama tanpa perlu di isi ulang secara terus menerus.
Spesifikasi
Voltage : DC 12V
Arus : 130mA-150mA
Power : 1,5W - 2W
Water Tank Capacity : 50ml
Spray Amount : 25ml /hour
USB Socket : DC5v 2,1 A
Pelembab udara di mobil
Terdiri dari 2 hub usb charge
.
Rp 135.000

Order 👇👇
Line @ldg3988h (pakai @ Yaa)
WA : 087812773391

#carhumidifier #carhumidifiermurah
#carhumidifieraromatherapy
#carhumidifieraromaterapi
#carhumidifieraromaterapimurah
#carhumidifieraromatherapymurah
#carhumidifiermumer #penyegarudara #pengharummobil #pengharumruangan #aksesorismobil #pengharum #pengharummobil #nanumcarhumidifier #penyegar
#carhumidifierbagus #penyegarudaramobil
#carhumidifieraromatherapyjakarta

Nanum Car Humidifier Gen 2

Humidifier berguna untuk menambahkan moisture ke udara, udara mobil menjadi lebih sehat dan segar dengan humidifier. Hadir dengan konektor cigarette sehingga dapat digunakan didalam mobil dan design botol penampung air sehingga Anda tidak perlu mengisi ulang secara terus menerus.
Alat ini akan mengeluarkan mouisture air yang membuat udara tetap terjaga kelembabannya terutama diruangan ber-AC.
Humidifier ini memiliki tempat penampungan air sehingga Humidifer dapat bekerja lama tanpa perlu di isi ulang secara terus menerus.
Spesifikasi
Voltage : DC 12V
Arus : 130mA-150mA
Power : 1,5W - 2W
Water Tank Capacity : 50ml
Spray Amount : 25ml /hour
USB Socket : DC5v 2,1 A
Pelembab udara di mobil
Terdiri dari 2 hub usb charge
.
Rp 135.000

Order 👇👇
Line @ldg3988h (pakai @ Yaa)
WA : 087812773391

#carhumidifier #carhumidifiermurah
#carhumidifieraromatherapy
#carhumidifieraromaterapi
#carhumidifieraromaterapimurah
#carhumidifieraromatherapymurah
#carhumidifiermumer #penyegarudara #pengharummobil #pengharumruangan #aksesorismobil #pengharum #pengharummobil #nanumcarhumidifier #penyegar
#carhumidifierbagus #penyegarudaramobil
#carhumidifieraromatherapyjakarta

Nanum Car Humidifier Gen 2

Humidifier berguna untuk menambahkan moisture ke udara, udara mobil menjadi lebih sehat dan segar dengan humidifier. Hadir dengan konektor cigarette sehingga dapat digunakan didalam mobil dan design botol penampung air sehingga Anda tidak perlu mengisi ulang secara terus menerus.
Alat ini akan mengeluarkan mouisture air yang membuat udara tetap terjaga kelembabannya terutama diruangan ber-AC.
Humidifier ini memiliki tempat penampungan air sehingga Humidifer dapat bekerja lama tanpa perlu di isi ulang secara terus menerus.
Spesifikasi
Voltage : DC 12V
Arus : 130mA-150mA
Power : 1,5W - 2W
Water Tank Capacity : 50ml
Spray Amount : 25ml /hour
USB Socket : DC5v 2,1 A
Pelembab udara di mobil
Terdiri dari 2 hub usb charge
.
Rp 135.000

Order 👇👇
Line @ldg3988h (pakai @ Yaa)
WA : 087812773391

#carhumidifier #carhumidifiermurah
#carhumidifieraromatherapy
#carhumidifieraromaterapi
#carhumidifieraromaterapimurah
#carhumidifieraromatherapymurah
#carhumidifiermumer #penyegarudara #pengharummobil #pengharumruangan #aksesorismobil #pengharum #pengharummobil #nanumcarhumidifier #penyegar
#carhumidifierbagus #penyegarudaramobil
#carhumidifieraromatherapyjakarta

Semburan Aromaterapi Pelbagai Guna
🌼Penyegar Udara
🌼Pembersih Meja dan Cermin
🌼Ironing Aid
🌼bersifat Anti Bakteria
🌼30ml
🌼RM25.00

6 Haruman
🌸Pandan (pengganti bunga rampai)
🌸Cempaka (menyegarkan)
🌸Serai/Lemongrass (halau serangga)
🌸Citrus Berry (bagus utk pelajar)
🌸Lavender (menenangkan)
🌸Rose (menyamankan)#aromaterapi #multipurposespray #sutraaromaterapi #pandan #lavender #cempaka #lemongrass #citrusberry #rose #airfreshener #glasscleaner #ironingaid #semburanaromaterapi #penyegarudara #pembersihcermin #produksemulajadiselamatdanberkesan

Promo sempena Hr Malaysia Dan my daughhters birthday
.
Free eo Orange Dgn setiap Pembelian diffuser Desert Mist. .
Bermula 16 September Hingga 23 September 2018
.
Jom Dapatkan segera! .
Next sy Akan up promo utk PSK
.
Sebarang pertanyaan Dan order Boleh klik kt bio atau klik link dibwh
. 👇👇👇
.
http://azeeoilylady.wasap.my/
http://azeeoilylady.wasap.my/
.
Azee ~♥~
YL distributor Putrajaya

#azeeoilylady
#younglivingbangi
#younglivingkpm
#younglivingputrajaya
#naturalremedy
#safealternative
#premiumstarterkit
#freemembership
#teamqeera

Hai semua !!! sebelum tido jangan lupa titiskan essential oil kami ok😙😗
.
subuh esok bangun tido best je bau rumah.. wangi je.. hilang bau peluh anak2 main semalam kan
.
#essentialoil
#penyegarudara
#perangkapbauhapakthebest

Bau rokok di dalam mobil? Atau anda sering terganggu dengan bau yang tidak sedap? Semprot saja X-MOS Penghilang Bau, dan rasakan udara segar setelah menggunakannya.🗻🏞️
.
.
.
.
Informasi lebih lanjut: www.x-mos.com | xmos@hansktech.com

#antiserangga #antinyamuk #sprayantinyamuk #xmosindonesia #travelessentials #pestcontroljakarta #insectrepellentspray #deetfree #bugspray #instatravel #travelprotection #love #familyprotection #antitungau #antikutu #antidustmite #antimosquito #tokopedia #belanjaonline #onlineshopping #belanjatokopedia #jualobatnyamuk #jual #penghilangbau #bau #odorremover #penyegarudara

Cuti lelama ni kadang kadang problem jugak bila nak mula balik kerja kan. Malas nak gerak. Bila bawak kereta ke office tu alahai bosan sungguh rasanya. Kalau berenti kat traffic light tu siap boleh tersengguk sengguk lagi. Tetiba je tekejut orang belakang hon 😝. Tapi semenjak letak pewangi coffee warm ni dalam kereta mood tetiba jadi ceria gitew. Bila hidu je bau aroma wangi coffee nya terus segar bugar jadi mata.
Tapi kalau nak kereta kita wangi macam bawak bunga rose cameron se lori pun ada jugak tau😁. #dexandraairfreshener
#dexandraparfumenorme
#afcoffeewarm
#afroseforest
#airfreshener
#pewangikereta
#pewangirumah
#penyegarudara
#penyegarudarasegardanwangi

Petang petang ni duduk santai santai depan tv nyaman sungguh rasanya. Tambahan pulak cuaca pun sporting, redup ya amat.

Sesuai untuk bermalas malasan. Ditambah lagi dengan aroma wangi-wangian Air Freshener De'Xandra nie, fuhh memang relax dan tenang rasanya.

#dexandraairfreshener
#parfumenormeairfreshener
#airfreshener
#penyegarudara

Waterdrop Air Humidifier Aroma Oil Diffuser Light 7 Colours -300 ml

4 IN 1 FUNCTIONS--Aroma Oil Diffuser,Air Purifier,Cool Mist Humidifier,7 Color LED Night Light.

IMPROVE AIR QUALITY--Add a natural essential oils,prevents damage from second hand smoke, stale air and allergens. This provides many health benefits e.g. improves breathing, strengthen the immune system, help to lift your mood and relieve stress.

OPTIONAL COLOR LED LIGHT --7 color changing lamps for your choice, nightlight, programmable on/off cycles.Include:Moonlight white, firefly green, aquamarine teal, galaxy purple, sunset red, yellow and mystic blue.

4 TIMERS SETTINGS--(10S/ 2H/ 4H/ Steady on).In the cycle of the bottom features with 7 Adjustable Soothing LED Lights ,not overpowering ,work great as night light.

Specification:

1. Light-weight Slim design. Applicable in home, office, car, travel, etc.
2. Wicking filter removes impurities from water reducing white dust and providing clean moisture output.
press the light button again,you can set 1 color always lighting by your like.
4. 24V/12W high power and low voltage are safe for kids or home use.
6. Auto turning off after continued 7-hr use. Auto power off without running dry when water in the bottle is run out.

ATTENTION:Couldn't be moving when working.

#diffuser #diffusermurah #humidifier #humidifiermurah #diffuseraroma #essentialoildiffuser #diffuseressentialoil #diffuserruangan #diffuserbonnels #supplierdiffuser #grosirdiffuser #youngliving #diffuseryoungliving #bonnelsessentialoil #pelembabruangan #pelembabkulitalami #penyegarudara #essentialoil

Waterdrop Air Humidifier Aroma Oil Diffuser Light 7 Colours -300 ml

4 IN 1 FUNCTIONS--Aroma Oil Diffuser,Air Purifier,Cool Mist Humidifier,7 Color LED Night Light.

IMPROVE AIR QUALITY--Add a natural essential oils,prevents damage from second hand smoke, stale air and allergens. This provides many health benefits e.g. improves breathing, strengthen the immune system, help to lift your mood and relieve stress.

OPTIONAL COLOR LED LIGHT --7 color changing lamps for your choice, nightlight, programmable on/off cycles.Include:Moonlight white, firefly green, aquamarine teal, galaxy purple, sunset red, yellow and mystic blue.

4 TIMERS SETTINGS--(10S/ 2H/ 4H/ Steady on).In the cycle of the bottom features with 7 Adjustable Soothing LED Lights ,not overpowering ,work great as night light.

Specification:

1. Light-weight Slim design. Applicable in home, office, car, travel, etc.
2. Wicking filter removes impurities from water reducing white dust and providing clean moisture output.
press the light button again,you can set 1 color always lighting by your like.
4. 24V/12W high power and low voltage are safe for kids or home use.
6. Auto turning off after continued 7-hr use. Auto power off without running dry when water in the bottle is run out.

ATTENTION:Couldn't be moving when working.

#diffuser #diffusermurah #humidifier #humidifiermurah #diffuseraroma #essentialoildiffuser #diffuseressentialoil #diffuserruangan #diffuserbonnels #supplierdiffuser #grosirdiffuser #youngliving #diffuseryoungliving #bonnelsessentialoil #pelembabruangan #pelembabkulitalami #penyegarudara #essentialoil

Most Popular Instagram Hashtags