#penperfume10ml

最新

Pocket Parfum! Banyak jenama, banyak bau segar, dah la kecik molek, mudah bawak pulak tu selit ja dalam bag, poket hampa tu, tahan berbulan, murah pulak tu ish ish ish. RM10 exclude postage. COD area Pacific Perai sahaja. Nak borong pon bulehh, ws maii
www.wasap.my/60174793040
#pocketperfumemurah #penperfume10ml #perfume20ml #borongpocketperfume20ml #pocketperfumemurahmalaysia #rm10each

Disebabkan saya adalah seorang PENIAGA ONLINE 😊
.
Saya harus lah 👇
.
💪 tetap post walaupun tiada yang LIKE
💪 tetap post walaupun tiada yang SUKA
💪 tetap post walaupun ramai yang MENYAMPAH
💪 tetap post walaupun kita tak tahu berapa byk RESPOND yang kita dapat..
.
Asalkan kita ⬇⬇⬇
💁🏼‍♂️ betulkan niat berniaga .
💁🏼‍♂️ berjiwa kental .
💁🏼‍♂️ niat ingin membantu bukan berniaga kerana untung semata-mata..
.
.
👨🏼‍💼 Peniaga yang berjaya adalah peniaga yang bermula dari bawah dan sampai satu ketika kejayaan dalam genggaman..
.
.
Semoga kejayaan milik kita semua aminn..
.
.
Jangan lupa spray realperfume untuk kekal ceria dan berkeyakinan uolss😍
.
.
Postage berlangsung seperti biasa hari ni.
Close order 2pm ☺
.
.
#SelamatPagi
#Realperfume
#Realperfumeisa
#Realperfumesuperb
#teamsuperb
#perfumemurahtahanlama
#perfumemurahborong
#perfumemurahmalaysia
#perfumemurah
#penperfume10ml
#penperfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumewangiuntukwanita
#perfumewangiuntuklelaki
#perfumepenmurah
#edpperfumemalaysia

MORNINGG 🤩🤩🤩
.
Hari isnin bukan lah hari KEMURUNGAN. Sebaliknya ianya adalah hari untuk kita lebih berSEMANGAT untuk memulakan minggu yang lebih baik.
.
Semoga ceria selalu, bekerja dan berniaga dengan penuh KETEKUNAN dan penuh BERDEDIKASI.
.
BANGKITlah dengan SENYUMAN😊
.
.
#Realperfume
#Realperfumesuperb
#mondaymorning
#morningteh
#perfumemurahtahanlama
#perfumemurahborong
#perfumemurahmalaysia
#perfumemurah
#penperfume10ml
#penperfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumewangiuntukwanita
#perfumewangiuntuklelaki
#perfumepenmurah
#edpperfumemalaysia

Sebatang pen yang sangat wangi.
Volume 9ml
Edp grade
Lasting up to 15h
RM3.50 per pc... minimum 10pcs
#penperfume #penperfumemurah #penperfume10ml #perfumepen #perfumepenmurah #perfumepenang #perfumeinspired #perfumecollection #perfume #dexandra #mewangi

Selamat sampai
TQ Kak Ain From KL
shopping 3botol perfume 35ml
.
.
PEN PERFUME
RM7/pcs
Borong sangat dialukan 👍👍
serendah RM4.50 min 10pcs .

LEBIH 125 JENIS WANGIAN tau!!
.
Berminat?? Cepat whatssapp kami sekarang😍😍
👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60145061780
.
#penperfumemurah #borongpenperfume
#sayajualmurah #sayajualborong #borong
#penperfumemalaysia #penperfumemurah #bazarpaknil #bazaronline #shoppingonline #igers #likeit #followback #follow #love #perfume
#carperfume #bodyperfume #homeperfume #my
#penperfume #penperfume10ml #penperfumemurah #penperfumespray #perfume35ml #penperfumemurah #penperfumemurahrm7 #bazaarpaknil

Post Out 18/9
.
.
PEN PERFUME
RM7/pcs
Borong sangat dialukan 👍👍
serendah RM4.50 min 10pcs .

LEBIH 125 JENIS WANGIAN tau!!
.
Berminat?? Cepat whatssapp kami sekarang😍😍
👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60145061780
.
#penperfumemurah #borongpenperfume
#sayajualmurah #sayajualborong #borong
#penperfumemalaysia #penperfumemurah #bazarpaknil #bazaronline #shoppingonline #igers #likeit #followback #follow #love #perfume
#carperfume #bodyperfume #homeperfume #my
#penperfume #penperfume10ml #penperfumemurah #penperfumespray #perfume35ml #penperfumemurah #penperfumemurahrm7 #bazaarpaknil

Okayyy gaisss. Ready untuk diberi kepadaaa customer 😍 ada yang nak selit order? Murahh sangat gaisssss RM6 jeeee. Meh PM untuk tanya flavour 😘

#penperfume #penperfume10ml #penperfumemurah #visitmyig #terlajaklaris #terlajakmurah #bodyshopmurah #victoriassecret

Psssttt psst. Sempena Hari Malaysia ni tanak dm min untuk harga promo kee? Flavour available ke 😂 srsly hargaaa pen perfum kami sangat murahh dan berpatutan 😘
RM6 jaaaa sebotol 😍 tapayah nak dok kalut korek duit tabung naaa 😂 apa tunggu lagi? Mehhh dm min untuk flavoir yg available 💕
#trustedseller
#penperfume #penperfumemurah #penperfume10ml #bodyshopmurah #victoriassecret #visitmyig #terlajaklaris #terlajakmurah #bobodimanadancechallenge

Pagi saya 😍😍😍
Secawan teh & #Realperfume
Anda ⁉️
.
.
Tak de sapa yang nak mulakan pagi ni dengan teguran, .
.
"ewww masamnya badan.."
"busuknya badan dia.."
.
.
Harus diakui bau badan memang sangat mengganggu, bukan hanya bagi orang yang mengalaminya, tapi juga orang di sekitarnya. #Realperfume kan ada....💞 .
.
#Realperfume
#morningteh
#perfumemurahtahanlama
#perfumemurahborong
#perfumemurahmalaysia
#perfumemurah
#penperfume10ml
#penperfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumewangiuntukwanita
#perfumewangiuntuklelaki
#perfumepenmurah
#edpperfumemalaysia

OFFER BELIAN 3PCS!!!
.
.
💰 RM30 SM / RM33 SS
.
.
✅ FREE POSTAGE!!
✅ FREE PLASTIC!!
✅ FREE STICKER!!
.
.
🌷 Ada 155 jenis wangian yg boleh u olls pilih.
🌷 Wangian tahan lama lebih 12jam
🌷 MESRA SOLAT & HALAL PERFUME
🌷 Mudah dibawa dalam beg / poket
🌷 Sangat murah dan berbaloi
.
Hari2 boleh tukar wangian.
Berbaloi2 sangat tau. .
.
Bestkan 😍😍😍
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP⤵⤵
019-488 2088

ATAU KLIK JE LINK NI

http://www.wasap.my/+60194882088

#perfume #perfumeviral #penperfume #penperfumemurah #penperfumeborong #penperfume10ml #penperfumemalaysia #trustedonlinesellers #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopping #offer

Morning 🌹
.
.
View from Colmar Tropicale. Macam dekat France da. Acah2 holiday oversea 🤣
.
.
Jangan lupa spray wangian #realperfume untuk datangkan mood ‘happy’ & SEMANGAT setiap hari☺️☺️☺️
.
.
📦📦📦🚀🚀🚀
Postage hari ini seperti biasa, .
.
#selamatpagi
#Realperfume
#Realperfumesuperb
#mondaymorning
#morningcoffee
#perfumemurahtahanlama
#perfumemurahborong
#perfumemurahmalaysia
#perfumemurah
#penperfume10ml
#penperfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumewangiuntukwanita
#perfumewangiuntuklelaki
#perfumepenmurah
#edpperfumemalaysia

人気ハッシュタグ