#pengsan

19248 posts

TOP POSTS

Apoooooo? Bam tah yg request??? Apoooooo? 40 roses??? Apooooooo? True love???? #pengsan #moodacikepot #tapibukandelusi #fattzura #truelove Credit @flowertots_malaysia

....to be continued πŸ™ˆπŸ™ŠπŸ™‰πŸ’ #day1 #klfw #pengsan

People said "The happiest place on earth" 😱, for me? Every time the twins wants to buy something cute it means that we have to buy it, terpaksa drpd nangiss kejerrr heboh 😰😰 #pengsan #twinsztriptojapan

Siapa suka upload gambar sendiri pastu letak caption jiwang. Pastu like gambar sendiri.
#pengsan
.
#senyumsinis #mudahterhibur #kaumestiada #kaudahkenapa

Pagi petang zoo. Malam night run #pengsan

Flat...Raya sakan...#pengsan #tidoq #lena....

@Regrann from @mal_laie - Morning buat semua idola ii dua roda
#pengsan - #regrann

Sekarang TGH berlangsung BOXING SALES di PICC dgn harga runtuh sehingga 90%! πŸ˜πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Sempena dengan HAPPY HOUR yang akan berlangsubg sebentar lagi, untuk tudung tudung @leeyanarahman.co #MiraFilzahXLeeyanaRahman kesemua koleksi 3 PCS RM 100!! Dan dapat 1 helai tudung secara PERCUMA! 😘😘😘 #pengsan

MOST RECENT

Baru sempat periksa malam, lha antrinya subhanallah #pengsan

Assalamualaikum n gud morning lovelies!!!! 🌹Pengumuman3 πŸ”ˆπŸ”Š!!!! Sempena hari kemerdekaan negara nnt, pihak HQ OBSESS COSMETIC bermurah hati nak buat sale merdeka.yeayy!! πŸŽŠπŸŽ‰πŸ’‹πŸ‘πŸ» Sale merdeka ni start harini, 22/8/17 sehingga 4 september sahaja okay. Lepas 4/9/17, dah xde sale merdeka ni tau.xmo nanti datang kat hakak nk pinjam bahu nak nangis sebab x dapat harga yg best macam tgh sale ni.xmo3! Lagipon hari raya aidiladha pon nak sampai dah ni. Sesuai sangat laa nak melaram kaw2 untuk merdeka n raya nnt dengan obsess cosmetic. πŸ’•DD cushion foundation RM79 ➑️RM75 sahaja okay! ( jimat RM4)
πŸ’•Lipmatte RM40. Beli 5 semua color RM200 ➑️ RM180 ( jimat RM20) #pengsan πŸ’•DD cushion + 1 lipmatte RM119 ➑️ RM110 ( jimat RM9)
πŸ’• lipmatte special edition RM99 ➑️ RM90 ( jimat RM9)

Whatsapp πŸ“±0132757196 for fast reply!! πŸŽ‰πŸ’‹ #obsesscosmeticsagentkl #obsesscosmetic #obsesscosmeticsagent #muamalaysiamurah #ddcushion #lipmatte #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #iflawless #muamalaysiamurah #muamalaysia #squadsyira #merdekasale #hargajimat #trustedsellerπŸ’―

Most Popular Instagram Hashtags