#pengsan

17870 posts

TOP POSTS

Muka kena senyum walaupun tengah panas terik shooting di broga dari jam 11 pagi ke 1 petang.. #pengsan

Sekarang TGH berlangsung BOXING SALES di PICC dgn harga runtuh sehingga 90%! πŸ˜πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Sempena dengan HAPPY HOUR yang akan berlangsubg sebentar lagi, untuk tudung tudung @leeyanarahman.co #MiraFilzahXLeeyanaRahman kesemua koleksi 3 PCS RM 100!! Dan dapat 1 helai tudung secara PERCUMA! 😘😘😘 #pengsan

ehh wawa jr masok setahun da esok!! cepatnya masa berlalu...#jgnaerilcakapnaktambah1lagi #pengsan

Haaaa siapa senyum lebar-lebar tu mknanya dia beli banyak! Hahahaha
#blackfriday #pengsan #noselfcontrol πŸ˜‚

Morning buat semua idola ii dua roda
#pengsan

Initial 2k, then 17k, now 34k! I can pay a new downpayment for a new car/house already! Anyone has solution or contact to fix Peugeot engine? #peugeot #pengsan #car #engine

@Regrann from @mal_laie - Morning buat semua idola ii dua roda
#pengsan - #regrann

Nadia's Menu is :
Sambal Udang Petai
Sambal Belacan
Kangkong Goreng Cili Padi
Asam Pedas Tenggiri
Begedil Daging
Daging Masak Harimau Menangis
Ayam Goreng Halia
Sipot Sedut Masak Lemak Cili Api
Ketam Fatty Crab &
Kerabu Kerang , gambar lepas ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Orang birthday request soh masak smpi 10 jenis #pengsan , kalau bukan birthday x layan hahahahhaahhπŸŽ‰πŸ€£πŸ€£πŸŽ‰

Hr ni akwa sorang je x ikot tema hitam. So akwa kene dende. Gomol sampai nanges! #akwa #twomonthsold #5.8kg #pengsan

MOST RECENT

Semoga mujarab hendaknya.. #amin 2 ubat ni jer dah $3rat habis! #pengsan

Stlh 3 mggu diasrama first time blk umah..#pengsan

Tips mudah sediakan makanan sendiri untuk mereka yang mahukan kurangkanberatbadan

1. Rancang mahu sediakan Apa
2. Beli secara banyak bahan mentahnya.
3. Packaging mengikut hari
4. Simpan di bahagian sejuk beku
5. Pagi esoknya Keluarkan satu bungkus lebih awal & letak pada bahagian sejuk biasa.
6. Balik kerja, ayam dah defrost masak
7. Simpan bahagian chilling untuk bawa bekal esok.

Untuk sayur paling mudah salad. Tak sampai seminit basuh Dan masuk bekal. Makan sekali bersama roti/nasi/wrap. Ikutlah selera anda.

Esok saya satu hari kursus. Jadi masak siap2 untuk esok.

Nak berubah bukan mudah, tapi bila jadikan habit pasti boleh. Kalau cipta alasan, Sampai bila takkan dapat.

Macam saya dulu, alasan demi alasan. Haa ambil berat sampai 220kg #pengsan

#kewpieroastedsesame #kewpiesoysaucedressing dua2 ni dh jd fav kami..sedap siot..sebiji mcm mkn pasta kt pizza hut..😝..tp kena jimat tuangnya sbb rege bole tahan..#pengsan #husbandandwife #iloveyou