#pengkalanchepa

MOST RECENT

Pak Do dah mula jual sate semalam. Awal habis malam tadi.

Makluman. Jumaat 22 Jun 2018 (hari ni), STK cuti sehari. Jumpa Sabtu ni ya!

#seleratokku #stk #kotabharu #kelantan #pengkalanchepa #instafood #foodporn #foodgram #foodgasm #foodastagram #food #foodie #instadaily #igdaily #pictureoftheday #photooftheday

Baju ni kawan aku hadiahkan pada aku dan ada juga kawan aku cakap gadis-gadis suka lelaki pakai baju koler ni. #kotabharu #pengkalanchepa #raya #mcdonalds

Yes betul tu ! Siapa yang pakai bougasserum sebelum tidur selalu bangun pagi je terus terkejut sebab muka akan glowing terukssss ☄️☄️
.
Plus jerawat akan kecut dalam masa 3 hari je.Seronok tak gais ?? 😍 .
Dah tak payah nak picit picit jerawat lepasni ‼️Pakai je bougasserum sebelum tidur konfemm akan kembalikan keyakinan anda 😎 Selamat Malam 🌙

Hehehe terima kasih sis atas feedback. Happy baca feedback macam ni ❤ Sebarang pertanyaan/order boleh Whatsapp Nabila di 014-3895980 okay. COD Kota Bharu & pos seluruh Malaysia! #sobella #sobellaeyeshadow #eyeshadow #eyeshadow2minit #lipmatte #lipmattemalaysia #sobellalipmatte #lipmattesobella #feedbacksobella #kotabharu #kubangkerian #pengkalanchepa #raya2018 #kelate #kelantan #sobellakotabharu ##sobellakelantan #sobellacod #sobellaagensah #agensahsobella #sobellakb #thisiskb #thisiskotabharu

PRELOVED + READYSTOCK GAISSS
.
Jom ramai2 ke showroom kami di BANDAR BARU PASIR PEKAN.. .
Barang preloved IKEA+CORELLE utk di letgo..sape cepat dia dapat.
.
Barang IKEA READYSTOCK tggl tok banyok doh nie.. Mari pakat ramai2 jengok bare IKEA di kedai kami..
.

Whatsapp kami +60179600786

#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystok

PRELOVED / DISPLAY UNIT TO LET GO !
*siapa PAYMENT DULU , dia DAPAT.
*NO BOOKING / RESERVED

Bekvam step stool RM75
Dah siap pasang. Balik bole guna terus.

Condition 8/10.
Tak pernah guna. Hanya utk display di kedai.
Ada mcm terkeluar warna skit. Tp skit sgt. Boleh tgk gmbr kat komen.

Whatsapp +60179600786

#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystok

PRELOVED / DISPLAY UNIT TO LET GO !
*siapa PAYMENT DULU , dia DAPAT.
*NO BOOKING / RESERVED

WHATSAPP +60179600786. Klik utk wasap
www.wasap.my/60179600786

Dudero Floor lamp RM55
*termasuk mentol

Dah siap pasang. Balik bole guna terus.

Condition 8/10.
Tak pernah guna. Hanya utk display di kedai.
Ada koyak skit. Tp skit sgt. Kalo dari jauh, memg tak nampak koyak.. Whatsapp +60179600786
#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystok

PRELOVED + READYSTOCK GAISSS
.
Jom ramai2 ke showroom kami di BANDAR BARU PASIR PEKAN.. .
Barang preloved IKEA+CORELLE utk di letgo..sape cepat dia dapat.
.
Barang IKEA READYSTOCK tggl tok banyok doh nie.. Mari pakat ramai2 jengok bare IKEA di kedai kami..
.

Whatsapp kami +60179600786

#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystok

READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment.
WHATSAPP ONLY +60179600786

IKEA - Meja Linnmon (table 100x60x74 cm) RM140 (harga telah termasuk upah beli + kos pengangkutan sampai kelantan)
*self pick up pasir pekan
*pasang sendiri, arahan diberikan

Meja ni sesuai untuk dijadikan meja study..budak sekolah ren boleh,sek men boleh,pelajar uni pun sesuai..boleh pilih nak kaki meja warna apa..nak letak meja ni kat dapur pun boleh..jdkan meja makan mini..insyaAllah kukuh,tahan lama dan selesa..nak buat meja solek pun boleh..byk barang mekap boleh letak ats ni..SILA WHATSAPP utk ORDER +60179600786.

#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystok

READY STOCK !!! LAST UNITS !! (white only)
WHATSAPP ONLY +60179600786
IKEA - Lack (coffee table)
RM 110 (90x55x45cm)

harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan
Siapa yg beli set sofa tp takde coffee table tu,bolehlah beli meja ni..ada 3 warna..hitam,putih,kayu...insyaAllah boleh sepadan ngn set sofa masing2..sgt kukuh dan cantik..meja ni kena pasang sendiri..tp arahan sume akn dberikan..insyaAllah tak susah nak pasang.. jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER.#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystok

READY STOCK!! LIMITED UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment.
WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Lerberg : Shelf unit (35x148cm)
RM 70 (harga telah termasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan)
*self pick up pasir pekan
*pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada 4 tingkat..material drpd besi..ada warna putih,merah dan kelabu..boleh digunakan untuk letak buku,perhiasan dan pasu bunga mini..letak dlm bilik pun sesuai..letak tepi katil..sb rak ni kurus tinggi..so boleh muat kat tmpt2 yg sempit..boleh letak mcm2..lampu tidur,jam loceng,dll..sesuai kat luar dan dalam rumah..boleh juga dijadikan pembahagi antara ruang tamu dan ruang makan..ikut kreativiti masing2...insyaAllah kukuh..sgt cantik dan moden..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *sumber gambar dr google.

#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystok

PRELOVED + READYSTOCK GAISSS
.
Jom ramai2 ke showroom kami di BANDAR BARU PASIR PEKAN.. .
Barang preloved IKEA+CORELLE utk di letgo..sape cepat dia dapat.
.
Barang IKEA READYSTOCK tggl tok banyok doh nie.. Mari pakat ramai2 jengok bare IKEA di kedai kami..
.

Whatsapp kami +60179600786

#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystok

READY STOCK!! LAST UNIT!!
*no booking/no reserved without payment.
WHATSAPP ONLY +60179600786

IKEA - Not (uplighter reading / floor lamp)
RM 80 (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *xtermasuk mentol
*self pick up pasir pekan
*pasang sendiri, arahan diberikan

Lampu ni sgt kukuh sebab tapak die berat..sesuai kalau nak letak kat bahagian sudut..boleh letak dlm bilik atau kat ruang tamu..lampu ni ada dua bulb..pakai mentol warna oren tu..rumah/bilik nampak romantik n mewah..cantik sgt....tak rugi beli..boleh tahan lama..kalau nak bersihkan,just lap ngn kain basah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER.

#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystok

READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment.
WHATSAPP ONLY +60179600786

IKEA- Jall (drying rack)
RM 36 harga telah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan.
*pasang sendiri, arahan diberikan

Rak penyidai ni bagus sgt..wpun nampak kecik tp tahan lasak n kukuh. Sesuai kalau nak sidai tuala,telekung n sejadah..boleh letak dlm bilik tidur dan tepi bilik air..kalau taknak guna boleh lipat dan simpan tepi almari..kalau nak pergi berkelah tepi sg atau laut,boleh bawak sekali..boleh guna utk sidai baju2 n tuala..mmg best dan praktikal. Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER.

#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystok

Most Popular Instagram Hashtags