[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pengilatkuku

1731 posts

TOP POSTS

Part2:Kak kuntum kuku cagu vs ariana grande softbone
.

kak kuntum janda memang mulut jahat ❗️suka bergosip❗️tapi tak sedar kuku bercagu...yuckss..🙀
.
.
.
.
kalau petang2, kak kuntum suka datang rumah orang bergosip! ade je cerita baru dia nak sampaikan...Tapi dia x sedar kuku die hitam ada taik! berak x cuci agaknya kak kuntum ni... Mujur ada "Mabello Nail Shiner" pengilat kuku semulajadi..terus berkilat! dah tak dapat beza mana kuku mana gelang...Sekarang ni,kak kuntum dah tak suka mengumpat sebb dia dah duduk rumah je subuk bersihkan kuku bertaik tu..
.
Uols nak tak kuku kilat mcm diamond? boleh dail no dibawah atau whatsapp sahaja..
019-9785880/0167781494c
💎100% glass
💎Tahan lama
💎Berkualiti
@mabelomalaysia @mabelomalaysia @mabelomalaysia @mabelomalaysia
.
Part1: Kak kuntum kuku cagu vs ariana grande softbone...wajib tgok part2,kuku kak kuntum kilat sampi silau bijik mata 💥
.

kak kuntum janda memang mulut jahat ❗️suka bergosip❗️tapi tak sedar kuku bercagu...yuckss..🙀
.
.
kalau petang2, kak kuntum suka datang rumah orang bergosip! ade je cerita baru dia nak sampaikan...Tapi dia x sedar kuku die hitam ada taik! berak x cuci agaknya kak kuntum ni... Mujur ada "Mabello Nail Shiner" pengilat kuku semulajadi..terus berkilat! dah tak dapat beza mana kuku mana gelang...Sekarang ni,kak kuntum dah tak suka mengumpat sebb dia dah duduk rumah je subuk bersihkan kuku bertaik tu..
.
Uols nak tak kuku kilat mcm diamond? boleh dail no dibawah atau whatsapp sahaja..
019-9785880/0167781494
💎100% glasse
💎Tahan lama
💎Berkualiti
@mabelomalaysia @mabelomalaysia @mabelomalaysia @mabelomalaysia
.
#reviewnizam #bilanizamberaksi #parody #nizamrahman #kakkuntumjanda #pengilatkuku #shining #murah #classy #easy #senang #malaysia #cantik #dubsmash #tanahkubur #cagu #kotor #mabelo #mabelo #diamond

Ha kilat tak kuku sy?? 😀 💖 dijamin uolls ske lagi lagi nak g beraye ni kan nak tayang kuku y orihinal kilat tanpa quitic
😉💖memang org duk pakat tanya laa.. Dahla gosok thn bminggu. Mandi pun tak hilang basuh pinggan pun x hilang.. Sukenyee😉😊 #ws0134063004 #tjcodmelaka #mabelonailshiner #mabelo #pengilatkuku

#Repost @beautybynaju (@get_repost)
・・・
Nail C
Pengilat Kuku/ Vitamin Kuku

Sihat & kuatkan kuku
Halal & selamat digunakan
Boleh dibawa solat

Harga RM16
Pos tambah RM7sm/RM11ss

#nailc #vitaminkuku #pengilatkuku #nails💅

MABELO NAIL SHINER
.
.
1- Mabelo Nail Shiner dihasilkan daripada 100% TEMPERED GLASS berkualiti tinggi yang tahan lasak dan boleh digunakan sehingga 2 tahun
2- Mabelo Nail Shiner sangat ringkas dan sangat mudah untuk digunakan oleh sesiapa shj tanpa mengira usia pada bila bila masa walau dimana jua berada menjadikan kuku sama rata licin dan bersinar
3- Teknologi yang digunakan untuk membuat dan memproses Mabelo Nail Shiner membolehkan penghasilan permukaan kaca yang lembut dan tidak merosakkan kulit. Pada masa yang sama, produk ini membawa kesan yang berkilat menggunakan teknologi paten yang unik dan tersendiri.
4- Sangat mudah untuk mempelajari cara cara menggunakan Mabelo Nail Shiner
5- Kesan berkilau boleh kekal sehingga 2 minggu
6- Hanya menggunakan air sahaja untuk tujuan pembersihan produk
7- Lulus ujian Rosh 6 untuk bahan-bahan toksik dan disahkan kerana tidak mempunyai apa-apa bahan-bahan toksik
.
Cara Penggunaan Produk
1- Basuh @ bersih kuku daripada sebarang kekotoran
2- Gunakan Mabelo Nail Shiner untuk mula menggosok kuku dengan cermat sehingga kuku bersinar
3- Setelah siap lapkan kuku dengan kain bersih dan cuci Mabelo Nail Shiner dgn air
4- Simpan Mabelo Nail Shiner didalam bekas khas yg comel
.
.
RM69 sm / RM79 ss
Whatsapp 0145094835
#mabelonailshiner #pengilatkuku #mabelo #nailshiner

RM69 FREE POS SM
RM79 FREE POS SS

1- Mabelo Nail Shiner dihasilkan daripada 100% TEMPERED GLASS berkualiti tinggi yang tahan lasak dan boleh digunakan sehingga 2 tahun
2- Mabelo Nail Shiner sangat ringkas dan sangat mudah untuk digunakan oleh sesiapa shj tanpa mengira usia pada bila bila masa walau dimana jua berada menjadikan kuku sama rata licin dan bersinar
3- Teknologi yang digunakan untuk membuat dan memproses Mabelo Nail Shiner membolehkan penghasilan permukaan kaca yang lembut dan tidak merosakkan kulit. Pada masa yang sama, produk ini membawa kesan yang berkilat menggunakan teknologi paten yang unik dan tersendiri.
4- Sangat mudah untuk mempelajari cara cara menggunakan Mabelo Nail Shiner
5- Kesan berkilau boleh kekal sehingga 2 minggu
6- Hanya menggunakan air sahaja untuk tujuan pembersihan produk
7- Lulus ujian Rosh 6 untuk bahan-bahan toksik dan disahkan kerana tidak mempunyai apa-apa bahan-bahan toksik.

Cara Penggunaan Produk
1- Basuh @ bersih kuku daripada sebarang kekotoran
2- Gunakan Mabelo Nail Shiner untuk mula menggosok kuku dengan cermat sehingga kuku bersinar
3- Setelah siap lapkan kuku dengan kain bersih dan cuci Mabelo Nail Shiner dgn air
4- Simpan Mabelo Nail Shiner didalam bekas khas yg comel

#mabelo #mabelonail #mabelonailshiner #pengilatkuku #vitaminkuku

MABELO GLASS NAIL SHINER

Ramai yg berpendapat leceh nak mengikat kan kuku. Kini kami telah bawakan satu produk Utk mengilatkan kuku anda dgn CEPAT..MUDAH..dan MURAH... Dengan 1minit sahaja kuku anda dpt kilat dgn sempurna Yg best nya dia tiada bahan kimia. Mesra solat. Kilat kuku pula boleh tahan dlm 4minggu... Kini dgn adanya MABELO anda tidak perlu bersusah payah pergi ke saloon atau pusat kecantikan kuku lagi. Kini anda boleh menguruskan kuku sendiri dgn mudah semudah A B C.

KELEBIHAN :

1- Mabelo Nail Shiner dihasilkan daripada 100% TEMPERED GLASS berkualiti tinggi yang tahan lasak dan boleh digunakan sehingga 2 tahun
2- Mabelo Nail Shiner sangat ringkas dan sangat mudah untuk digunakan oleh sesiapa shj tanpa mengira usia pada bila bila masa walau dimana jua berada menjadikan kuku sama rata licin dan bersinar
3- Teknologi yang digunakan untuk membuat dan memproses Mabelo Nail Shiner membolehkan penghasilan permukaan kaca yang lembut dan tidak merosakkan kulit. Pada masa yang sama, produk ini membawa kesan yang berkilat menggunakan teknologi paten yang unik dan tersendiri.
4- Sangat mudah untuk mempelajari cara cara menggunakan Mabelo Nail Shiner
5- Kesan berkilau boleh kekal sehingga 2 minggu
6- Hanya menggunakan air sahaja untuk tujuan pembersihan produk
7- Lulus ujian Rosh 6 untuk bahan-bahan toksik dan disahkan kerana tidak mempunyai apa-apa bahan-bahan toksik.

Postage RM8SM/RM12SS

WHAT'S APP 0178426301

#mabelo
#pengilatkuku
#@eiza_beauty

Kuku dah kusam... Dah tak cantik.
Nak kuku cantik dan berkilat tapi risau bahaya bahan kimia yg ada dalam cecair pengilap kuku tu.
Solat pun boleh tak sah sebab cecair tu buatkan kuku pada jari jadi kalis air.
Macam mana nak buat?

Jom saksikan keajaiban bagaimana kuku kita mampu dikilatkan tanpa sebarang bahan kimia.

Tak nak ke kuku yg kekal berkilat & cantik lebih daripada 20 hari?
Percayalah, 100% pasti menjadi 👍🏻👍🏻 Retails RM35 #moisturiser #nailshiner#nailfile#filenail#pengilatkuku#setkuku

MOST RECENT

Kuku dah kusam... Dah tak cantik.
Nak kuku cantik dan berkilat tapi risau bahaya bahan kimia yg ada dalam cecair pengilap kuku tu.
Solat pun boleh tak sah sebab cecair tu buatkan kuku pada jari jadi kalis air.
Macam mana nak buat?

Jom saksikan keajaiban bagaimana kuku kita mampu dikilatkan tanpa sebarang bahan kimia.

Tak nak ke kuku yg kekal berkilat & cantik lebih daripada 20 hari?
Percayalah, 100% pasti menjadi 👍🏻👍🏻 Retails RM35 #moisturiser #nailshiner#nailfile#filenail#pengilatkuku#setkuku

Maka beruntunglah pada mereka yang memiliki kuku seperti gelas, akan tetapi bersyukur juga buat mereka yang memiliki kuku seperti cawan.

Persoalannya disini, siapakah pemilik kuku seperti gelas ini? Cantek bebenor. Sungguh kilat milat lap lip merelipp kuku dia. Fuyyooo! Acer usha bidio nih; 👇👇👇 Ini pasti kerja Mabelo. Nak kena si Mabelo ni. Huh! Nak kena jugak kilatkan kuku iteww. Haha. 😂

012-2408873 liza
#mabelo #makeupartist #mabelomalaysia
#pengilatkuku #mabeloklang #mabeloklsentral
#kuku #cantik
#nails #nature #nailsart
#nailshiner #nailcare
#nailpolish #nailtools
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart

salam subuh chuolls !
.
wahh kami baru lepas restock #mabelo minggu lepas, sekarang nampak gaya kena restock lagi ! 😍
.
Memang laju je chuolls order. siapa tak nak kuku cantik before raya kan ? thank you #mabelolovers 😘 #pengilatkuku #nudenails #nailshiner #mabelomalaysia #bestproduct

#Repost @beautybynaju (@get_repost)
・・・
❤️MABELO SI PENGILAT KUKU AJAIB❤️
============================== .
"Bayangkan kita GOSOK-GOSOK dalam masa 3-4 MINIT JER tiba-tiba KUKU kita jadi KILAT KILAU lagi merelipp plink plink sehingga 3-4 MINGGU." Ohsem bin ajaib kan?

Produk ape tuh?
❌ BUKAN NAIL POLISH
❌ BUKAN VITAMIN KUKU
❌ BUKAN SUPLEMEN KUKU

TAPI ✔️ 100% GLOSS GLASS (KACA)
✔️ HANYA GOSOK-GOSOK JER
✔️ T@HAN KILAT KILAU 3-4MINGGU
✔️ TIADA BAHAN KIMIA
✔️ MESRA SOLAT
✔️ MUDAH DIBAWA KEMANA SAJA
✔️ LELAKI PEREMPUAN BOLEH GUNA
.
.
Harga RM69
Pos tambah RM8sm/RM12ss
.
.
#pengilatkuku #nailpolish #mabelonailpolish #mabelo

Mabelo ni ape sebenarnye? Mabelo ni pengilat kuku. Ala, yang boleh buat kuku awak awak semua shiningg tuu.
Bagus ke? Best ke?

OK awak awak semua. Meh hakak nak share sikit keunikan produk Mabelo si pengilat kuku ajaibb nih; ❤ 100% daripada KACA
❤ TIADA bahan KIMIA
❤ MESRA SOLAT
❤ Hanya GOSOK GOSOK je
❤ TAHAN kilat 3 4 MINGGU
❤ LELAKI pon boleh GUNA
❤ Alat KECIL
❤ MUDAH DIBAWA
❤ Disertakan BEKAS KHAS
❤ Alat TAHAN selama 2 TAHUN
❤ Hanya LALUKAN AIR je untuk pembersihan alat

Best khenss. InsyaAllah berbaloi ade Mabelo ni disisi awak awak semua. Achewah! Jom cuba.

Whatsapp 0195710351

#mabelo #betul #gosokjedahkilat #mabelomalaysia #mabeloglassnailshiner #nudenail #pengilatkuku #kukucantik #kukukilau #nails #nature #nailsart #nailshiner #nailcare #nailpolish #manicure #pedicure #nailsbeauty #beauty #beautysalon #glassnailshiner

Hai gorgeous.... selamat bekerja utk minggu2 last sblm raya... ha smpat lg ni klu nk pos MABELO blh la nnt berkilat merelip2 kuku uollz raya nnt... blh COD smpai Khamis ni kat KL sentral.
Wasap 012-2408873

#mabelo #makeupartist #mabelomalaysia
#pengilatkuku #mabeloklsentral #mabeloklang
#kuku #cantik
#nails #nature #nailsart
#nailshiner #nailcare
#nailpolish #nailtools
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart

.
"Memang terbaik. Berbaloi baloi. A must item in handbag."
.
Woww! Suka sangat part yang engelishh tu taw. So, setiap handbag kena ade Mabelo la kan? Kalau ade seploh handbag, kena ade seploh Mabelo la kan? Cemtu? Hahaha.
.
Eh, takla. Banyak sangat tu. Sebijik Mabelo pon untuk kegunaan yang lame hokey, sehingga 2 tahun. Bergantung kepada permukaan kasar yang terdapat pada Mabelo tu. Janji kite jaga leklok. Tak boleh kesat dengan tisu/kain/kertas taw. Cukup dengan lalukan je air bagi membersihkan alat Mabelo tu. Dan cukup jugak untuk 1 Wanita 1 Mabelo gitcheww. Auch!
.
Lagi tentang keunikan Mabelo;
❤ 100% daripada KACA
❤ TIADA bahan kimia
❤ MESRA SOLAT
❤ Hanya GEGOSOK je
❤ Tahan kilat 3-4 MINGGU
❤ LELAKI boleh GUNA
❤ Alat KECIL
❤ MUDAH DIBAWA
❤ Disertakan BEKAS KHAS
❤ Alat tahan 2 TAHUN
❤ LALUKAN AIR bagi pembersihan alat
.
Masih sempat lagi taw nak order Mabelo ni sebelom abam abam posmen balik kampung. Cecopek la hello hello kitty admin melalui DM atau PM atau Wasep je teros hokey. <0194527526>
.
Atau walk in ke Boutique:
(BATU PAHAT) @glamdeal_vendor_official
.
(BANGI) @mate_empireboutique
.
#mabelo #mabelomalaysia
#feedbackcustomer
#testimoni
#testimonial
#kuku #pengilatkuku
#kukucantik #kukusihat
#nails #nailsart #nailshiner
#nailcare #nailpolish
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#nailtools #beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart
#aurainsta #igmashup #igmashup3

Alhamdulillah.
Syukur. Hati manyak senang lagi girang gemilang taw ni. Eh, jap. Bukan gilang gemilang ke? Kikiki. Happy sesangat bile customer bagi feedback kuku yang merelit relit tu taw. Berpinar pinar mata nih tengok. Mekasih Mabelo. 😘
.
Mabelo tu ape? Mabelo ni PENGILAT KUKU yang;
❤ 100% daripada KACA
❤ TIADA bahan kimia
❤ MESRA SOLAT
❤ Hanya GEGOSOK je
❤ Tahan kilat 3-4 MINGGU
❤ LELAKI boleh GUNA
❤ Alat KECIL
❤ MUDAH DIBAWA
❤ Disertakan BEKAS KHAS
❤ Alat tahan 2 TAHUN
❤ LALUKAN AIR je bagi pembersihan alat
.
Best khenss Mabelo ni? Pastu kan, nak reraye ni kan, jejoms la kite sesame berkuku canteks lagi berkilats lagi say No! to the berkulats kuku keh. Eh? Gegurau je taw. Takkan la sampai berkulats kuku khenss.
.
Cecopek la pinang si Mabelo ni hokey. Kejap lagi abam abam posmen nak cuti sempena raya dan nak main bunga raya. Eh? Bunga api. Tak mau taw nanti menangis sedu sedan dibawah lampu kalimantan yang dipasang ditepi kolam hokey. 😜
.
Cecopek jugak hello hello kitty admin melalui DM atau PM atau Wasep je teros hokey. Ade spesel gift nak bagi sempena Ramadhan & Syawal ni.
📲<0194527526>
.
#mabelo #mabelomalaysia
#feedbackcustomer
#testimoni
#testimonial
#kuku #pengilatkuku
#kukucantik #kukusihat
#nails #nailsart #nailshiner
#nailcare #nailpolish
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#nailtools #beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart
#aurainsta #igmashup #igmashup3

Wewitt...😍
Betuahnye lahai sista nih. Berkuku gelas, berjari runcing, bergebu tangan. Eh? Haha. Lagi lagi yang tang kuku tu khenss. Merelipp lap lip sangatt! Cantek. Berinai pon boleh gune okeh. Tetap shining.
^
Terima kasih yang tak terhingga lagi infiniti cinta taw kepada semua pengguna yang sudi cuba dan guna Mabelo ni hokeyy. Muah cikedd. 😘
^
Oh ye, nak Raya kan jap lagi? Apolagi, ahjoms la cecepat PM @ DM admin lelajuss. Sebelom abam posmen balik kampung taw. Risau gak ni. Takut kang ade yang nanes dsebalik tabir langsir rumah nanti kang. Tak dopek nak berhari rayo bersamo Mabelo.
^
FB page: Glass Nail Shiner
📲 019-4527526 <Yana>
.
#mabelo #mabelomalaysia
#feedbackcustomer
#testimoni
#testimonial
#kuku #pengilatkuku
#kukucantik #kukusihat
#nails #nailsart #nailshiner
#nailcare #nailpolish
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#nailtools #beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart
#aurainsta #igmashup #igmashup3

Nk raya nk raya...🎇 jom MABELO,bsh pinggan ke wat kene uma ke lps makan pn still berkilat tau... .YESss. Tahan 2 TAHUN pengunaan. Bukan 2 hari atau 2 minggu mahupun 2 bulan hokeyy. Ohsem kan?
Bergaya raya dgn kuku kilat cntik gorgeous semua

#mabelo #makeupartist #mabelomalaysia
#pengilatkuku #mabeloklang #mabeloklsentral
#kuku #cantik
#nails #nature #nailsart
#nailshiner #nailcare
#nailpolish #nailtools
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#beautysalon #mabeloklsentral

.
"Kak, saya pakai tadi pergi kenduri. Kejap ja dalam 1-2 minit siap. Memang cantik. Berkilat bawah lampu kat dewan tadi. 😃"
.
Wahh, sempat lagi sista ni gegosok Mabelo ye. Mudah lagi cepat khenss. Gosok gosok je dah kilat. Fast result! Tak mau ka reraya ni merelip relipp kuku. Sedara mara sahabat handai pasti berpinar mata nampak kuku kite yang shiningg tu taw. 😉
.
Kenape Mabelo? Mabelo ni si Pengilat Kuku Ajaib yang;
❤ 100% daripada KACA
❤ TIADA bahan kimia
❤ MESRA SOLAT
❤ Hanya GEGOSOK je
❤ Tahan kilat 3-4 MINGGU
❤ LELAKI boleh GUNA
❤ Alat KECIL
❤ MUDAH DIBAWA
❤ Disertakan BEKAS KHAS
❤ Alat tahan 2 TAHUN
❤ LALUKAN AIR untuk pembersihan alat
.
Ade yang nak kuku cantik lagi berkilat dilebaran nanti? Cecepat hello hello kitty admin melalui DM atau PM atau Wasep je teros hokey. <0194527526>
.
#mabelo #mabelomalaysia
#feedbackcustomer
#testimoni
#testimonial
#kuku #pengilatkuku
#kukucantik #kukusihat
#nails #nailsart #nailshiner
#nailcare #nailpolish
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#nailtools #beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart
#aurainsta #igmashup #igmashup3

MABELO PENGILAT KUKU
pos rm8 sm/rm12 ss
wasap 0134644843

KELEBIHAN & KEISTIMEWAAAN PENGILAT KUKU MABELO : - Buat sendiri rawatan kuku di rumah tapi hasil ibarat rawatan di salon
- Mudah digunakan, hasil terlihat sepantas 2 minit!
- Kuku lebih cantik, licin, sihat & berkilau
- 1x guna kilatan bertahan hingga 2 minggu!
- 100% gloss glass berkualiti, menggunakan teknologi Korea
- Tidak mengandungi sebarang kimia berbahaya
- Saiz kecil, ringan dan mudah di bawa ke mana2
- Mesra wuduk
- Boleh diguna bila2 masa, pelbagai usia dan jantina
- Lasak, pandai jaga boleh bertahan hingga 2 tahun penggunaan
- Jimat & berbaloi2!

#sayajual #sayajualmurah #jualanku#bazaarpa knil #malaysia #festival#sayajualonline #streetfashion#carousellMY #lokalah#malaysiaonlineshop #bazaar#bazaaronline #sapotlokal#lokalbrand#mabelo#mabelopengilatkuku#mabelomalaysia#mabelonailshiner#vitaminkuku#pengilatkuku#pengilatkukumuslimah#mabelopenang#dermjualmabelo

stok dh sampai chuolls !! maii order maii
.
Kejap je habis niii, sebelum raya cepat kilat kan kuku chuolls. baru lah mak mertua puji
.
Dah la rajin kuku bersih lagi ! 😍 #mabelomalaysia #mabelo #mabelolovers #nudenails #pengilatkuku #nailshiner

Most Popular Instagram Hashtags