#pengilatkuku

1634 posts

TOP POSTS

Part2:Kak kuntum kuku cagu vs ariana grande softbone
.

kak kuntum janda memang mulut jahat ❗️suka bergosip❗️tapi tak sedar kuku bercagu...yuckss..🙀
.
.
.
.
kalau petang2, kak kuntum suka datang rumah orang bergosip! ade je cerita baru dia nak sampaikan...Tapi dia x sedar kuku die hitam ada taik! berak x cuci agaknya kak kuntum ni... Mujur ada "Mabello Nail Shiner" pengilat kuku semulajadi..terus berkilat! dah tak dapat beza mana kuku mana gelang...Sekarang ni,kak kuntum dah tak suka mengumpat sebb dia dah duduk rumah je subuk bersihkan kuku bertaik tu..
.
Uols nak tak kuku kilat mcm diamond? boleh dail no dibawah atau whatsapp sahaja..
019-9785880/0167781494c
💎100% glass
💎Tahan lama
💎Berkualiti
@mabelomalaysia @mabelomalaysia @mabelomalaysia @mabelomalaysia
.
Part1: Kak kuntum kuku cagu vs ariana grande softbone...wajib tgok part2,kuku kak kuntum kilat sampi silau bijik mata 💥
.

kak kuntum janda memang mulut jahat ❗️suka bergosip❗️tapi tak sedar kuku bercagu...yuckss..🙀
.
.
kalau petang2, kak kuntum suka datang rumah orang bergosip! ade je cerita baru dia nak sampaikan...Tapi dia x sedar kuku die hitam ada taik! berak x cuci agaknya kak kuntum ni... Mujur ada "Mabello Nail Shiner" pengilat kuku semulajadi..terus berkilat! dah tak dapat beza mana kuku mana gelang...Sekarang ni,kak kuntum dah tak suka mengumpat sebb dia dah duduk rumah je subuk bersihkan kuku bertaik tu..
.
Uols nak tak kuku kilat mcm diamond? boleh dail no dibawah atau whatsapp sahaja..
019-9785880/0167781494
💎100% glasse
💎Tahan lama
💎Berkualiti
@mabelomalaysia @mabelomalaysia @mabelomalaysia @mabelomalaysia
.
#reviewnizam #bilanizamberaksi #parody #nizamrahman #kakkuntumjanda #pengilatkuku #shining #murah #classy #easy #senang #malaysia #cantik #dubsmash #tanahkubur #cagu #kotor #mabelo #mabelo #diamond

Kalau kuku dah shining tu, confirm2 kebersihan kuku dia jaga 😍😍 #MabeloMalaysia
#PengilatKuku berkualiti tinggi #ws0134063004

Nail C
Pengilat Kuku/ Vitamin Kuku

Sihat & kuatkan kuku
Halal & selamat digunakan
Boleh dibawa solat

Harga RM16
Pos tambah RM7sm/RM11ss

#nailc #vitaminkuku #pengilatkuku #nails💅

KELEBIHAN MABELO :-
🔥 Mesra wuduk.
🔥 Tiada bahan kimia ( Lulus ujian Rosh 6 untuk bahan-bahan toksik dan disahkan kerana tidak mempunyai apa-apa bahan-bahan toksik.).
🔥 Diperbuat dari kaca 100%
🔥 Mudah guna dan cuci
🔥 Boleh guna satu family (lelaki dan wanita , baby seawal 6bulan)
🔥 Sekali guna kuku kilat kekal 2-4week (tak perlu nak gosok kuku tiap hari).
🔥 BELI SEKALI BOLEH Tahan selama 2tahun memang JIMAT.!
🔥 Tak HAUS WALAUPUN 10 kali 30 kali gosok !
🔥 TAK nipiskan KUKU
🔥 YANG PALING PENTING ! Pakai inai TAHAN LAMA!

#mabelo
#pengilatkuku

*KELEBIHAN PENGILAT KUKU MABELO YG RAMAI TAK TAHU!*😱
.
❤KUKU CHANTEKS
❤KUKU BERKILAT BLING2 GITEW
❤KUKU SIHAT
❤SAIZ YANG KECIL MUDAH DIBAWA KE MANA2
❤TEKNOLOGI KOREA
❤TAHAN LAMA SEHINGGA 2 TAHUN
❤100% GLOSS GLASS
❤BAGAIKAN KUALITI SALOON
❤SANGAT JIMAT
❤MESRA WUDHUK
❤BELI SEKALI, BOLEH PAKAI BERKALI-KALI ❤BOLEH GUNA DENGAN INAI. KONPEM LAGI BERSINAR-SINAR!! MERIAH LA HARI RAJA SEHARI SIS2.

Berminat boleh DM or ws chacha 0136049431 😦
#pengilatkukumabelo #pengilatkuku #makeupmurah

NAIL FILE (High quality shiny)💕 Haaaa kuku pon nak kena jage jugak tauu, bukan kulit muka, tubuh badan je. Ni sis open order untuk NAIL FILE, pengilat kuku. Kuku cantik, bersih, nak tengok pon tak jemu, ye dakkk.😄 WS: 0199682120

#nailfile #pengilatkuku #tipskukucantik #highquality

.
.
🔊 DROPSHIP DIPERLUKAN! .
,🔊 ZERO MODAL! .
🔊 WHATSAPP KE 0123347883 💋 .
.
.
PENGILAT KUKU MESRA WUDUK❗️❗️❗️
.
RUGI HAIHHH MAKEUP CANTIK DOH TP KUKU KAKU🙊
.
Serba sedikit mengenai Mabelo Nude Nail...
.
1. Kuku cantek
2. Kuku berkilat blinq2 gitu
3. Kuku sihat
4. Saiznya kecil
5. Mudah dibawa ke mana2
6. Dijamin berbaloi
7. Teknologi KOREA
8. Tahan lama sehingga 2 tahun
9. 100% Gloss Glass
10. Bagaikan kualiti saloon gitew
11. Yang penting JIMAT...
12. Mesra wudhuk
.
Jom cepat dapatkan SEKARANG... .
Sekarang ada PROMOSI hokey so rugi la kalau MELEPAS 😣 .
.
📲 http://www.wasap.my/60123752145 💋 .
.
📮 #PosLaju setiap hari Isnin-Jumaat ye.. Payment sebelom 3ptg, kami akan Pos brg anda! .
.
.
#mabelo #makeup #nails #nailart #IntanBeautyCentre #SayaJualMabelo #MabeloMalaysia #PengilatKuku #MesraTakeCare #JomKilatKuku #KilatKuku #Kuku #KukuCantik #MabeloNaShine #NailShine #TerlajakLaris #Pengguna #Testimoni #PenggunaMabelo #MuaMalaysia #SayaJualSayaPakai

MABELO NAIL SHINER
.
.
1- Mabelo Nail Shiner dihasilkan daripada 100% TEMPERED GLASS berkualiti tinggi yang tahan lasak dan boleh digunakan sehingga 2 tahun
2- Mabelo Nail Shiner sangat ringkas dan sangat mudah untuk digunakan oleh sesiapa shj tanpa mengira usia pada bila bila masa walau dimana jua berada menjadikan kuku sama rata licin dan bersinar
3- Teknologi yang digunakan untuk membuat dan memproses Mabelo Nail Shiner membolehkan penghasilan permukaan kaca yang lembut dan tidak merosakkan kulit. Pada masa yang sama, produk ini membawa kesan yang berkilat menggunakan teknologi paten yang unik dan tersendiri.
4- Sangat mudah untuk mempelajari cara cara menggunakan Mabelo Nail Shiner
5- Kesan berkilau boleh kekal sehingga 2 minggu
6- Hanya menggunakan air sahaja untuk tujuan pembersihan produk
7- Lulus ujian Rosh 6 untuk bahan-bahan toksik dan disahkan kerana tidak mempunyai apa-apa bahan-bahan toksik
.
Cara Penggunaan Produk
1- Basuh @ bersih kuku daripada sebarang kekotoran
2- Gunakan Mabelo Nail Shiner untuk mula menggosok kuku dengan cermat sehingga kuku bersinar
3- Setelah siap lapkan kuku dengan kain bersih dan cuci Mabelo Nail Shiner dgn air
4- Simpan Mabelo Nail Shiner didalam bekas khas yg comel
.
.
RM49
Postage RM8 sm/ RM12 ss
Whatsapp 0145094835
#mabelonailshiner #pengilatkuku #mabelo #nailshiner

MOST RECENT

Salam... da fikir nk msk apa buka nnt.. smbil nk fikir tu meh berMABELO.. MABELO nails polish price include postage ye akak cantik~! Blh juga COD
- sg udang klang, pandamaran, sri andalas, MPK klang
- shah Alam - Nu Sentral , KL Sentral (weekday) 📲
#mabelo #makeupartist
#pengilatkuku
#kuku #cantik
#nails #nature #nailsart
#nailshiner #nailcare
#nailpolish #nailtools
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart

Mabelo Nail Shiner still available!
.
Want a promo price??
.
Whatsapp me at +6013-4347866
.
#sayajualmabelo #nailshinner #pengilatkuku #kukucantik #nailbuffer #inaimerahmenyala #inaimerah

Alhamdulillah customer dr puchong COD kat uma xsbr ktnya nk kuku cntik

Blh juga COD
- sg udang klang, pandamaran, sri andalas, MPK klang
- shah Alam - Nu Sentral , KL Sentral (weekday) 📲 012-2408873
#mabelo #makeupartist
#pengilatkuku
#kuku #cantik
#nails #nature #nailsart
#nailshiner #nailcare
#nailpolish #nailtools
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart

NAIL FILE (High quality shiny)💕 Haaaa kuku pon nak kena jage jugak tauu, bukan kulit muka, tubuh badan je. Ni sis open order untuk NAIL FILE, pengilat kuku. Kuku cantik, bersih, nak tengok pon tak jemu, ye dakkk.😄 WS: 0199682120

#nailfile #pengilatkuku #tipskukucantik #highquality

NAIL FILE (High quality shiny)💕 Haaaa kuku pon nak kena jage jugak tauu, bukan kulit muka, tubuh badan je. Ni sis open order untuk NAIL FILE, pengilat kuku. Kuku cantik, bersih, nak tengok pon tak jemu, ye dakkk.😄 WS: 0199682120

#nailfile #pengilatkuku #tipskukucantik #highquality

KENALI KAMI ❤MABELO GLASS NAIL SHINER❤

APA KELEBIHAN MABELO?

1. Kuku anda KILAT, KILAU & SILAU hanya dalam masa 3-4 MINIT.

2. Dengan hanya SEKALI GUNA sahaja, kuku anda merelippp kelippp sehingga 3-4 MINGGU.

3. Kaedah yang semudah ABC iaitu dengan teknik GOSOK-GOSOK sahaja.

4. Mabelo diperbuat daripada 100% GLOSS GLASS (KACA) dan boleh digunakan untuk tempoh yang LAMA sehingga 2 TAHUN.

5. Mabelo TIDAK mengandungi sebarang BAHAN KIMIA dan juga SELAMAT digunakan malah menjadi produk yang MESRA SOLAT/WUDHU'. 6. Mabelo bersaiz KECIL dan disertakan bersama bekas khas yang MUDAH DIBAWA kemana sahaja.

7. Mabelo berkualiti tinggi dengan menggunakan TEKNOLOGI KOREA dan bagaikan setanding KUALITI SALOON gitcheww.

8. Mabelo sangat BERBALOI BALOI dan JIMAT dari segala aspek;
WANG, MASA & TENAGA.

#mabelo #makeupartist
#pengilatkuku
#kuku #cantik
#nails #nature #nailsart
#nailshiner #nailcare
#nailpolish #nailtools
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart

Kalau kuku dah shining tu, confirm2 kebersihan kuku dia jaga 😍😍 #MabeloMalaysia
#PengilatKuku berkualiti tinggi #ws0134063004

*KELEBIHAN PENGILAT KUKU MABELO YG RAMAI TAK TAHU!*😱
.
❤KUKU CHANTEKS
❤KUKU BERKILAT BLING2 GITEW
❤KUKU SIHAT
❤SAIZ YANG KECIL MUDAH DIBAWA KE MANA2
❤TEKNOLOGI KOREA
❤TAHAN LAMA SEHINGGA 2 TAHUN
❤100% GLOSS GLASS
❤BAGAIKAN KUALITI SALOON
❤SANGAT JIMAT
❤MESRA WUDHUK
❤BELI SEKALI, BOLEH PAKAI BERKALI-KALI ❤BOLEH GUNA DENGAN INAI. KONPEM LAGI BERSINAR-SINAR!! MERIAH LA HARI RAJA SEHARI SIS2.

Berminat boleh DM or ws chacha 0136049431 😦
#pengilatkukumabelo #pengilatkuku #makeupmurah

Jari sape la ni panjang bebeno.. Dalam gelap pun shining shining dengan #mabelo.
Nanti kita up pic pulak 😍
#mabelomelaka #pengilatkuku #freepostage #ws0134063004 #manicure

Alahaiii...😍
Canteknye kuku awak. Hasil daripada penangan gosokan cintan cintun dari Mabelo nih. Nampak pinkish dan berkilat plink plink gitcheww taw. Cantik!
^
Jutaan terima kasih kepada semua pengguna Mabelo yang sudi bagi picca kuku tangan mereka ni. Kami dari pihak Mabelo heppi sesangatt. Tanpa anda, siapalah kami. Achewah! 😘
^
Semoga sesame dilimpahkan rezeki seluasnya buat kite semua. Ameen. Eh,ade yang nak cube ke? Jangan memalu nak PM @ DM admin okeng!
FB page: Glass Nail Shiner
📲 019-4527526 <Yana>
.
#mabelo #mabelomalaysia
#feedbackcustomer
#testimoni
#testimonial
#kuku #pengilatkuku
#kukucantik #kukusihat
#nails #nailsart #nailshiner
#nailcare #nailpolish
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#nailtools #beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart
#aurainsta #igmashup #igmashup3

Haa sape cakap #mabelo x power.. Sb kilatan nye yg membuatkan smua org terpukau dengan kuku kte la stok xsampai bp ari da licin habih smp kne tunggu stok bru landing x sampai2 lgi.. Cstomer da xsabar nk gosok gosok kilat kilat😝😝😁 Jom lekas kilatkan kuku.. Barula nampak sepadan ngn muke😍 yg glowing tuu,, 😘
#mabelo #mabelomalaysia #pengilatkuku #mabelonailshiner #manicure #ws0134063004

TIPS PENJAGAAN KUKU DAN MABELO💋

Time gosok 👇
Kuku sentiasa bersih dari kotoran ketika menggosok kuku. Kerapkan basuh Mabelo dengan air bersih

Kuku boleh bercalar time gosok kuku berpunca dari habuk kuku tau.
Kena pastikan Mabelo sentiasa bersih. Mabelo kalau di basuh lagi cantik time gosok kuku tau.. Ok ni tips mabelo yg super senang‼️ #codmelaka #freepostage
#mabelomelaka #pengilatkuku

Penangan #Mabelo 😍😍
Cantik kuku dia. Dgn mabelo xd msalah tau nk pakai inai pun utk kilatkan kuku

SAPE NAK KUKU SHINING CAMNI? Kuku melambangkan kte pembersih ke tak.. Xkn nk mkn ngn kuku y koto kn sb bsuh gn handwash pun xleh bg kuku bersih.. DENGAN MABELO BUKAN KUKU JE BERSIH PLUS KILATKAN KUKU AWK SMUA💖

Tahan lama tau mabelo ni. Boleh guna 2 minggu skali.. #mabelomelaka #pengilatkuku #freepostage #ws0134063004 #manicure

.
"Alhamdulillah. Syukur. Unik sangat benda alah ni. Puas hati sangat."
.
Benda alah apakah yang unik itu? Opkoss la Mabelo Glass Nail Shiner ni. Heppi sangatt dapat feedback bestt cenggini. Rase syukur sebab customer puas hati. Alhamdulillah.
.
Jom sesame kite usha keunikan Mabelo si Pengilat Kuku Ajaib nih;
❤ 100% daripada KACA
❤ TIADA bahan kimia
❤ MESRA SOLAT
❤ Hanya GEGOSOK je
❤ Tahan kilat 3-4 MINGGU
❤ LELAKI boleh GUNA
❤ Alat KECIL
❤ MUDAH DIBAWA
❤ Disertakan BEKAS KHAS
❤ Alat tahan 2 TAHUN
❤ Hanya LALUKAN AIR untuk pembersihan alat
.
Ade rase tertarik menarik awak memang debom kebabom? Cecepat hello hello kitty admin melalui DM atau PM atau Wasep je teros hokey. <0194527526>
.
#mabelo #mabelomalaysia
#feedbackcustomer
#testimoni
#testimonial
#kuku #pengilatkuku
#kukucantik #kukusihat
#nails #nailsart #nailshiner
#nailcare #nailpolish
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#nailtools #beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart
#aurainsta #igmashup #igmashup3

hi ladies ! ini cara menjaga pengilat kuku #mabelo
.

Sangat mudah kan ? cuma lalu kan air dipermukaan menggerutu, tunggu kering dan simpan semula dalam kotak comel #mabelo. .

Jangan guna tisu atau kain ok 😘 #mabelolovers #mabelo #mabelomalaysia #pengilatkuku #viralbrand

Alhamdulillah. Heppi sesangatt lagi riang ria rase hati bile semakin ramaii yang dah guna Mabelo ni dan sudi sharing feedback yang best best lagi ohsem.
.
Ada yang masih tertanya tanya Mabelo ni ape sebenarnye? Untuk makluman awak awak semua, MABELO ni PENGILAT KUKU yang;
❤ 100% daripada KACA
❤ TIADA bahan kimia
❤ MESRA SOLAT
❤ Hanya GEGOSOK je
❤ Tahan kilat 3-4 MINGGU
❤ LELAKI boleh GUNA
❤ Alat KECIL
❤ MUDAH DIBAWA ❤ Disertakan BEKAS KHAS
❤ Alat tahan 2 TAHUN
❤ Hanya LALUKAN AIR untuk pembersihan alat
.
Ohsem kan? Kuku yang dahulunya kusam musam kini bertukar menjadi kilat milat lagi bersinar memancor mancor dengan adanya alat Mabelo ni. Gegosok dengan 1 langkah mudah jew. Wewitt! 😘
.
Ade rase tertarik menarik awak memang debom kebabom? Cecepat hello hello kitty cikmas DM atau Wasep je teros ok

0179559904

#mabelo #mabelomalaysia
#feedbackcustomer
#testimonial
#kuku #pengilatkuku
#kukucantik #kukusihat
#nails #nailsart #nailshiner
#nailcare #nailpolish
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#nailtools #beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart
#aurainsta #igmashup #igmashup3

.
Alhamdulillah. Heppi sesangatt lagi riang ria rase hati bile semakin ramaii yang dah guna Mabelo ni dan sudi sharing feedback yang best best lagi ohsem.
.
Ada yang masih tertanya tanya Mabelo ni ape sebenarnye? Untuk makluman awak awak semua, MABELO ni PENGILAT KUKU yang;
❤ 100% daripada KACA
❤ TIADA bahan kimia
❤ MESRA SOLAT
❤ Hanya GEGOSOK je
❤ Tahan kilat 3-4 MINGGU
❤ LELAKI boleh GUNA
❤ Alat KECIL
❤ MUDAH DIBAWA
❤ Disertakan BEKAS KHAS
❤ Alat tahan 2 TAHUN
❤ Hanya LALUKAN AIR untuk pembersihan alat
.
Ohsem kan? Kuku yang dahulunya kusam musam kini bertukar menjadi kilat milat lagi bersinar memancor mancor dengan adanya alat Mabelo ni. Gegosok dengan 1 langkah mudah jew. Wewitt! 😘
.
Ade rase tertarik menarik awak memang debom kebabom? Cecepat hello hello kitty admin melalui DM atau Wasep je teros hokey. <0194527526>
.
#mabelo #mabelomalaysia
#feedbackcustomer
#testimoni
#testimonial
#kuku #pengilatkuku
#kukucantik #kukusihat
#nails #nailsart #nailshiner
#nailcare #nailpolish
#manicure #pedicure
#nailsbeauty #beauty
#nailtools #beautysalon
#inai #inaimerah #inaiinstant
#henna #hennaart
#aurainsta #igmashup #igmashup3

cara gunakan #mabelo
sangat mudah dan kesannyaaaa ?! wow 😳#mabelolovers #mabelomalaysia #pengilatkuku #nailshiner #mabelo

Most Popular Instagram Hashtags